#Rabun Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Rabun and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
27 minutes
Average like
12.1
Average comment
3.3
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@cool.optical88 Profile picture

@cool.optical88

design paling hotz all time dah restock ! Oval 1.0 in black 👓 ,HOT sebab bila pakai tudung tudung x kembang hehe 🌟 .if tanpa power rm35 jerrr 💜 if skali power bawah 400 (pakai lens 1.56hml) , rm100 saja free pos 📬 .
.
wasap 📲016-8978958
#spekaviator #spekpower #rabunjauh #rabun #spekkorea #spekhipster #shahalamonline #jualan99

design paling hotz all time dah restock ! Oval 1.0 in black 👓 ,HOT sebab bila pakai tudung tudung x kembang hehe 🌟 .if tanpa power rm35 jerrr 💜 if skali power bawah 400 (pakai lens 1.56hml) , rm100 saja free pos 📬 .
.
wasap 📲016-8978958 
#spekaviator #spekpower #rabunjauh #rabun #spekkorea #spekhipster #shahalamonline #jualan99
4 0 4 hours ago
@the_barn_at_lake_rabun Profile picture

@the_barn_at_lake_rabun

Lake Rabun

.⁣
⁣W E D D I N G D A Y at The Barn⁣
⁣Waverly and Lee’s perfect day..⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
⁣The Barn is perfect for small intimate weddings, ⁣⁣⁣⁣larger families, meetings and corporate retreats. ⁣⁣
⁣⁣.⁣⁣
⁣⁣It’s your time, it’s your place.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣http://www.thebarnatlakerabun.com ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Email us with your ideas at hello@thebarnatlakerabun.com ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣and let us help you create your perfect event.⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
#lakerabun #thebarnatlakerabun #rabun #lakemont #eptingevents #gardenandgun #southernlivingmag #southernliving #barnwedding #mashburnmountainlodge #wiley_mountain_lodge #trendybride #barnweddingvenue #rabuncounty #rabunrenaissance #southerndistinction #southerndistinctionmagazine #gardenandgunmagazine #brackishbowties

.⁣
⁣W E D D I N G  D A Y  at The Barn⁣
⁣Waverly and Lee’s perfect day..⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
⁣The Barn is perfect for small intimate weddings, ⁣⁣⁣⁣larger families, meetings and corporate retreats. ⁣⁣
⁣⁣.⁣⁣
⁣⁣It’s your time, it’s your place.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣http://www.thebarnatlakerabun.com ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Email us with your ideas at hello@thebarnatlakerabun.com ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣and let us help you create your perfect event.⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
⁣.⁣
⁣#lakerabun #thebarnatlakerabun #rabun #lakemont #eptingevents #gardenandgun #southernlivingmag #southernliving #barnwedding #mashburnmountainlodge #wiley_mountain_lodge #trendybride #barnweddingvenue #rabuncounty #rabunrenaissance #southerndistinction #southerndistinctionmagazine #gardenandgunmagazine #brackishbowties
39 5 5 hours ago
@suekasnan Profile picture

@suekasnan

Cedera | cermin mata kesayangan
Anak yg kecik x sengaja #terpijak (iskandar). Dah letak jauh tepi bantal pun boleh terpijak. Lepas dia terpijak. Dia panggil2 mama... mama.. tp x kate apa. Muka dia dah kelat sambil pegang mende alah ni yg dah #barai uhuhu.
Punyelah mama dia syg #cermin mata ni. Hampir 2 hari #rabun yakmat.
Dia mintak maaf sgt2. Lintas jln. Nk gi kedai. Nak kemana pun dia yg pimpin. Dia tau mama blur2 tgk jauh. (rasa bersalah yg tinggi sedang melanda😅 ). Mama mmg x drive tanpa mender ni. Tq ayah drive sana sini.

Ptg tadi alhamdulillah hantar #repair kt kedai yg sama. Fuh lega. 98% kembali normal. Again tadi iskandar kata "sorry mama sbb dia terpijak, please #maafkn".
Ya... mama maafkan. Next time #hati2. #Syg awak. 😘

#supiahkasnan
#suedancerminmata

Cedera | cermin mata kesayangan 
Anak yg kecik x sengaja #terpijak (iskandar). Dah letak jauh tepi bantal pun boleh terpijak. Lepas dia terpijak. Dia panggil2 mama... mama.. tp x kate apa. Muka dia dah kelat sambil pegang mende alah ni yg dah #barai uhuhu.
Punyelah mama dia syg #cermin mata ni. Hampir 2 hari #rabun yakmat. 
Dia mintak maaf sgt2. Lintas jln. Nk gi kedai. Nak kemana pun dia yg pimpin. Dia tau mama blur2 tgk jauh. (rasa bersalah yg tinggi sedang melanda😅 ). Mama mmg x drive tanpa mender ni. Tq ayah drive sana sini.

Ptg tadi alhamdulillah hantar #repair kt kedai yg sama. Fuh lega. 98% kembali normal. Again tadi iskandar kata "sorry mama sbb dia terpijak, please #maafkn".
Ya... mama maafkan. Next time #hati2. #Syg awak. 😘

#supiahkasnan
#suedancerminmata
2 0 5 hours ago
@izzahku_ainunbeauty Profile picture

@izzahku_ainunbeauty

Assalamualaikum

Siapa yang dalam group ni alami masalah silau?
Rabun jauh
Rabun dekat
Selaput mata
Katarak
Sakit mata
Mata berair
Mata letih

silau malam Bila drive je rasa pedih mata, nak buka mata pun susah akibat silau melampau. Nk drive macam mana kan?

Selaput kalau di biarkan makin lama makin banyak

Power spek makin naik sampai ribu-ribu pon ada.

Saya ada penyelesaiannya. Kami sedia membantu anda tanpa kos yang tinggi. Mata anda berhak kembali sihat seperti dulu

Nak kami bantu masalah mata anda tak? Jika nak boleh tinggalkan no wasap diruangan komen. Nanti kami akan wasap anda segera dan kami akan guide dan suggest apa yang paling terbaik untuk anda

50 Orang terawal tinggal no wasap, saya bagi DISKAUN!

#cerrohhhmateee #ainunbeauty #eyefood #mata #rabun #silau #katarak #glokoma #izzahkuWoW #julingmata #matamerah

Assalamualaikum

Siapa yang dalam group ni alami masalah silau? 
Rabun jauh
Rabun dekat
Selaput mata
Katarak
Sakit mata
Mata berair
Mata letih

silau malam Bila drive je rasa pedih mata, nak buka mata pun susah akibat silau melampau. Nk drive macam mana kan?

Selaput kalau di biarkan makin lama makin banyak

Power spek makin naik sampai ribu-ribu pon ada.

Saya ada penyelesaiannya. Kami sedia membantu anda tanpa kos yang tinggi. Mata anda berhak kembali sihat seperti dulu

Nak kami bantu masalah mata anda tak? Jika nak boleh tinggalkan no wasap diruangan komen. Nanti kami akan wasap anda segera dan kami akan guide dan suggest apa yang paling terbaik untuk anda

50 Orang terawal tinggal no wasap, saya bagi DISKAUN!

#cerrohhhmateee #ainunbeauty #eyefood #mata #rabun #silau #katarak #glokoma #izzahkuWoW #julingmata #matamerah
4 2 6 hours ago
@sehatmata_ Profile picture

@sehatmata_

RAHASIA MENYEMBUHKAN MATA MINUS

Punya Mata Minus dan Silinder yang Tinggi ?
Ingin Sembuh dan mempunyai Penglihatan Normal seperti yang lainnya ?

Keunggulan Paket Mata Minus Perfect Eye kita :
- Menyembuhkan Mata Minus dan Silinder dalam Hitungan Minggu
- Kandungan Vitamin Terbaik untuk Mata (Vitamin A,E, Beta Karotene dan Lesitin) dengan Penyerapan Alami - Melancarkan Aliran darah Mata dan Meregangkan Saraf Mata
- Dijamin Aman tanpa Efek Samping yg membahayakan Tubuh (Sertifikat MUI, BPOM, GMP)

Wujudkan Impian Anda mempunyai Penglihatan Normal, Bebas Kacamata dan Bebas Minus dan Silinder!

Free Konsultasi langsung bersama kami

WA: 0895-7009-90523
#mataminus #silinderminus #matasilinderminus #matasehat #matajernih #rabun

RAHASIA MENYEMBUHKAN MATA MINUS

Punya Mata Minus dan Silinder yang Tinggi ?
Ingin Sembuh dan mempunyai Penglihatan Normal seperti yang lainnya ?

Keunggulan Paket Mata Minus Perfect Eye kita :
- Menyembuhkan Mata Minus dan Silinder dalam Hitungan Minggu
- Kandungan Vitamin Terbaik untuk Mata (Vitamin A,E, Beta Karotene dan Lesitin) dengan Penyerapan Alami - Melancarkan Aliran darah Mata dan Meregangkan Saraf Mata
- Dijamin Aman tanpa Efek Samping yg membahayakan Tubuh (Sertifikat MUI, BPOM, GMP)

Wujudkan Impian Anda mempunyai Penglihatan Normal, Bebas Kacamata dan Bebas Minus dan Silinder!

Free Konsultasi langsung bersama kami

WA: 0895-7009-90523 
#mataminus#silinderminus#matasilinderminus#matasehat#matajernih#rabun
0 0 6 hours ago
@ainunbeautyhq Profile picture

@ainunbeautyhq

Makanan untuk mata perlu diambil setiap hari.

Untuk mencegah daripada masalah mata seperti rabun, silau, mata kering, glaukoma dan banyak lagi.

#menujusejuta #eyefood #ainunbeauty #juspremium #nutrieye #eyebeautypremium #rabun #silau #katarak #pytergium #sakitmata #masalahmata #glukoma

Makanan untuk mata perlu diambil setiap hari.

Untuk mencegah daripada masalah mata seperti rabun, silau, mata kering, glaukoma dan banyak lagi.

#menujusejuta #eyefood #ainunbeauty #juspremium #nutrieye #eyebeautypremium #rabun #silau #katarak #pytergium #sakitmata #masalahmata #glukoma
7 0 7 hours ago
@ainunbeautyhq Profile picture

@ainunbeautyhq

Makanan untuk mata perlu diambil setiap hari.

Untuk mencegah daripada masalah mata seperti rabun, silau, mata kering, glaukoma dan banyak lagi.
#menujusejuta #eyefood #ainunbeauty #juspremium #nutrieye #eyebeautypremium #rabun #silau #katarak #pytergium #sakitmata #masalahmata #glukoma

Makanan untuk mata perlu diambil setiap hari.

Untuk mencegah daripada masalah mata seperti rabun, silau, mata kering, glaukoma dan banyak lagi.
#menujusejuta #eyefood #ainunbeauty #juspremium #nutrieye #eyebeautypremium #rabun #silau #katarak #pytergium #sakitmata #masalahmata #glukoma
10 0 7 hours ago
@ainunbeautyhq Profile picture

@ainunbeautyhq

Makanan untuk mata perlu diambil setiap hari.

Untuk mencegah daripada masalah mata seperti rabun, silau, mata kering, glaukoma dan banyak lagi.
#menujusejuta #eyefood #ainunbeauty #juspremium #nutrieye #eyebeautypremium #rabun #silau #katarak #pytergium #sakitmata #masalahmata #glukoma

Makanan untuk mata perlu diambil setiap hari.

Untuk mencegah daripada masalah mata seperti rabun, silau, mata kering, glaukoma dan banyak lagi.
#menujusejuta #eyefood #ainunbeauty #juspremium #nutrieye #eyebeautypremium #rabun #silau #katarak #pytergium #sakitmata #masalahmata #glukoma
16 4 7 hours ago
@ekin_syaida Profile picture

@ekin_syaida

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda Click link lelaju di bio

#kakda
#ainunbeautyhq
#cerahmata
#rabun
#matarabun
#mata
#rabunjauh
#rabundekat
#rabunsilau
#selaput
#katarak
#ibu
#ajimaura
#alifsyukriterlajaklaris
#uitm
#malaysia
#singapore
#ibu
#ayah
#tunang
#kahwin
#terlajaklaris
#EAF1909098

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi 
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi 
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda  Click link lelaju di bio

#kakda 
#ainunbeautyhq 
#cerahmata 
#rabun 
#matarabun 
#mata
#rabunjauh 
#rabundekat 
#rabunsilau 
#selaput 
#katarak 
#ibu 
#ajimaura 
#alifsyukriterlajaklaris 
#uitm 
#malaysia 
#singapore 
#ibu 
#ayah 
#tunang 
#kahwin
#terlajaklaris
#EAF1909098
72 36 7 hours ago
@ida_ainun_beauty Profile picture

@ida_ainun_beauty

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda Click link lelaju di bio

#kakda
#ainunbeautyhq
#cerahmata
#rabun
#matarabun
#mata
#rabunjauh
#rabundekat
#rabunsilau
#selaput
#katarak
#ibu
#ajimaura
#alifsyukriterlajaklaris
#uitm
#malaysia
#singapore
#ibu
#ayah
#tunang
#kahwin
#terlajaklaris
#teamAFCIRCLE01010

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi 
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi 
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda  Click link lelaju di bio

#kakda 
#ainunbeautyhq 
#cerahmata 
#rabun 
#matarabun 
#mata
#rabunjauh 
#rabundekat 
#rabunsilau 
#selaput 
#katarak 
#ibu 
#ajimaura 
#alifsyukriterlajaklaris 
#uitm 
#malaysia 
#singapore 
#ibu 
#ayah 
#tunang 
#kahwin
#terlajaklaris
#teamAFCIRCLE01010
103 39 7 hours ago
@ida_ainun_beauty Profile picture

@ida_ainun_beauty

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda Click link lelaju di bio
#kakda
#ainunbeautyhq
#cerahmata
#rabun
#matarabun
#mata
#rabunjauh
#rabundekat
#rabunsilau
#selaput
#katarak
#ibu
#ajimaura
#alifsyukriterlajaklaris
#uitm
#malaysia
#singapore
#ibu
#ayah
#tunang
#kahwin
#terlajaklaris

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi 
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi 
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda  Click link lelaju di bio
#kakda 
#ainunbeautyhq 
#cerahmata 
#rabun 
#matarabun 
#mata
#rabunjauh 
#rabundekat 
#rabunsilau 
#selaput 
#katarak 
#ibu 
#ajimaura 
#alifsyukriterlajaklaris 
#uitm 
#malaysia 
#singapore 
#ibu 
#ayah 
#tunang 
#kahwin
#terlajaklaris
8 1 8 hours ago
@stokis.eyefood.jb Profile picture

@stokis.eyefood.jb

EYE FOOD sangat sesuai untuk masalah:
.
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
#ejendiperlukan #agentwanted #teamnsrichme #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #penjagaanmata #testimoniainunbeautyNS #matakabur #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #madeinmalaysia #shawlmurah #instamalaysia #astro #original #shoppe #lazada #produkviral #setulusikhlas

EYE FOOD sangat sesuai untuk masalah:
.
- Rabun jauh/rabun dekat/silau
- Katarak/Selaput mata
- Mata merah/kekuningan
- mata kering/berair/gatal
dan banyak lagi... 😱😱
.
Amalkan produk dari Ainun Beauty, in shaaAllah membantu meringankan masalah anda.. 😘😘
.
#ejendiperlukan #agentwanted #teamnsrichme #ainunbeauty #ainunbeautyjb #eyebeautypremium #eyefood #penjagaanmata #testimoniainunbeautyNS #matakabur #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #eyebag #matamerah #cerminmata #cerminmatamurah #promosi #madeinmalaysia #shawlmurah  #instamalaysia #astro #original #shoppe #lazada #produkviral #setulusikhlas
7 0 9 hours ago
@ekin_syaida Profile picture

@ekin_syaida

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda Click link lelaju di bio

#kakda
#ainunbeautyhq
#cerahmata
#rabun
#matarabun
#mata
#rabunjauh
#rabundekat
#rabunsilau
#selaput
#katarak
#ibu
#ajimaura
#alifsyukriterlajaklaris
#uitm
#malaysia
#singapore
#ibu
#ayah
#tunang
#kahwin
#terlajaklaris

Siapa yang ada masalah mata macam 👇 ✅ rabun jauh
✅ rabun dekat
✅ silau
✅ selaput mata
✅ ptygium
✅ mata kelabu
✅ penglihatan kabur
✅ senak pada bahagian bebola mata
✅ mata kering
✅ mata berair
✅ mata kemerahan
✅ masalah saraf mata
.
.
Nak tak kami bantu anda?
.
Buntu? .
Tak tahu nak sharing masalah dengan sape? Takde siapa boleh bg tips atau info untuk masalah ini
.
.
Kini.. Anda tidak perlu risau lagi 
Kami sedia membantu anda.. Tanpa kos yang tinggi 
Anda berhak mendapat mata dan penglihatan yg selesa tanpa gangguan kabur
.
.
Nak tak kami bantu masalah mata anda?
bertanyakan mengenai masalah mata anda sekaligus kami akan suggest apa yg sesuai utk anda  Click link lelaju di bio

#kakda 
#ainunbeautyhq 
#cerahmata 
#rabun 
#matarabun 
#mata
#rabunjauh 
#rabundekat 
#rabunsilau 
#selaput 
#katarak 
#ibu 
#ajimaura 
#alifsyukriterlajaklaris 
#uitm 
#malaysia 
#singapore 
#ibu 
#ayah 
#tunang 
#kahwin
#terlajaklaris
4 0 11 hours ago
@ainunbeautyja Profile picture

@ainunbeautyja

TESTIMONI EYE BEAUTY PREMIUM MEMANG TERBAIK
Alhamdulillah rata-rata yang guna #eyebeauty dengan cara konsisten dapat hasil yang positif😍

Mata kuning ✔
Mata merah ✔
dan pelbagai lagi masalah mata yg lain 🤗

Nak kami bantu?
DM atau klik link wasap di bawah
www.wasap.my/ebp

#mahligaipurnama #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak

TESTIMONI EYE BEAUTY PREMIUM MEMANG TERBAIK 
Alhamdulillah rata-rata yang guna #eyebeauty dengan cara konsisten dapat hasil yang positif😍

Mata kuning ✔
Mata merah ✔
dan pelbagai lagi masalah mata yg lain 🤗

Nak kami bantu?
DM atau klik link wasap di bawah
www.wasap.my/ebp

#mahligaipurnama #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak
1 0 13 hours ago
@ainunbeautyja Profile picture

@ainunbeautyja

#Khasiat #EYEFOOD selain daripada mata😍 ✅Antioksida tinggi.
✅Bagus untuk stroke,jantung (paling bagus).
✅Untuk kolestrol.
✅Bagus untuk rahim dan prostat (saluran kencing).
✅Baik sel2 kulit (rawat enzema, luka).
✅Stabil kandungan gula dalam darah.
✅Lancarkan peredaran darah dan penjagaan jantung.
✅kaya dengan vitamin c.
✅Tingkat imunisasi badan

Haaa yang pasti semua best-best eyefood ni kan. Sangat rugi tak amalkan vitamin yang bagus ni.

#mahligaipurnama #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak

#Khasiat #EYEFOOD selain daripada mata😍 ✅Antioksida tinggi.
✅Bagus untuk stroke,jantung (paling bagus).
✅Untuk kolestrol.
✅Bagus untuk rahim dan prostat (saluran kencing).
✅Baik sel2 kulit (rawat enzema, luka).
✅Stabil kandungan gula dalam darah.
✅Lancarkan peredaran darah dan penjagaan jantung.
✅kaya dengan vitamin c.
✅Tingkat imunisasi badan

Haaa yang pasti semua best-best eyefood ni kan. Sangat rugi tak amalkan vitamin yang bagus ni.

#mahligaipurnama #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak
2 0 13 hours ago
@rsmatadryap Profile picture

@rsmatadryap

Edukasi dokter spesialis mata secara langsung dapat memberikan pengetahuan pada pasien terkait masalah kesehatan yang mungkin muncul. Dokter akan memberikan masukan berupaya upaya preventif hingga kuratif.
.
Harapannya mampu meningkatkan kemandirian pasien dalam meningkatkan derajat kesehatan.
.
RS MATA "Dr.YAP"
Terdepan, Optimal, Terpercaya
📌 Jl. Cik Di Tiro No. 5 Yogyakarta 55223
☎ (0274) 547 448 / 562 054
🌏 www.yap.or.id
.
#rsmatadryap #rumahsakitmata #jogja #penyakitmata #kesehatanmata #lasik #operasilasik #katarak #beahkatarak #rumahsakitmatadokteryap #operasilasik #jogjalasikcenter #myopia #rabun #optimalisasi #konsultasi #klinikmata

Edukasi dokter spesialis mata secara langsung dapat memberikan pengetahuan pada pasien terkait masalah kesehatan yang mungkin muncul. Dokter akan memberikan masukan berupaya upaya preventif hingga kuratif.
.
Harapannya mampu meningkatkan kemandirian pasien dalam meningkatkan derajat kesehatan.
.
RS MATA "Dr.YAP"
Terdepan, Optimal, Terpercaya
📌 Jl. Cik Di Tiro No. 5 Yogyakarta 55223
☎ (0274) 547 448 / 562 054
🌏 www.yap.or.id
.
#rsmatadryap #rumahsakitmata #jogja #penyakitmata #kesehatanmata #lasik #operasilasik #katarak #beahkatarak #rumahsakitmatadokteryap #operasilasik #jogjalasikcenter #myopia #rabun #optimalisasi #konsultasi #klinikmata
19 0 13 hours ago
@cool.optical88 Profile picture

@cool.optical88

design square 1.0 in gold ✨ tanpa power nak buat bergaya jer cuma rm35 free pos 💜 if skali power bawah 400 (pakai lens 1.56hml) , rm100 saja free pos 📬 . Boleh COD Shah Alam B jelutong & Seksyen 7 💋🚗
.
wasap 📲016-8978958
#spekaviator #spekpower #rabunjauh #rabun #spekkorea #spekhipster #shahalamonline

design square 1.0 in gold ✨ tanpa power nak buat bergaya jer cuma  rm35 free pos 💜 if skali power bawah 400 (pakai lens 1.56hml) , rm100 saja free pos 📬 . Boleh COD Shah Alam B jelutong & Seksyen 7 💋🚗
.
wasap 📲016-8978958 
#spekaviator #spekpower #rabunjauh #rabun #spekkorea #spekhipster #shahalamonline
8 0 14 hours ago
@ainun_beauty_klangofficial Profile picture

@ainun_beauty_klangofficial

#Khasiat #EYEFOOD selain daripada mata😍 ✅Antioksida tinggi.
✅Bagus untuk stroke,jantung (paling bagus).
✅Untuk kolestrol.
✅Bagus untuk rahim dan prostat (saluran kencing).
✅Baik sel2 kulit (rawat enzema, luka).
✅Stabil kandungan gula dalam darah.
✅Lancarkan peredaran darah dan penjagaan jantung.
✅kaya dengan vitamin c.
✅Tingkat imunisasi badan

Haaa yang pasti semua best-best eyefood ni kan. Sangat rugi tak amalkan vitamin yang bagus ni.

#mahligaipurnama #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak

www.wasap.my/60193532827/ainunbeauty

#Khasiat #EYEFOOD selain daripada mata😍 ✅Antioksida tinggi.
✅Bagus untuk stroke,jantung (paling bagus).
✅Untuk kolestrol.
✅Bagus untuk rahim dan prostat (saluran kencing).
✅Baik sel2 kulit (rawat enzema, luka).
✅Stabil kandungan gula dalam darah.
✅Lancarkan peredaran darah dan penjagaan jantung.
✅kaya dengan vitamin c.
✅Tingkat imunisasi badan

Haaa yang pasti semua best-best eyefood ni kan. Sangat rugi tak amalkan vitamin yang bagus ni.

#mahligaipurnama #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak

www.wasap.my/60193532827/ainunbeauty
4 0 14 hours ago
@ainunbeautykuantan Profile picture

@ainunbeautykuantan

#Khasiat #EYEFOOD selain daripada mata😍 ✅Antioksida tinggi.
✅Bagus untuk stroke,jantung (paling bagus).
✅Untuk kolestrol.
✅Bagus untuk rahim dan prostat (saluran kencing).
✅Baik sel2 kulit (rawat enzema, luka).
✅Stabil kandungan gula dalam darah.
✅Lancarkan peredaran darah dan penjagaan jantung.
✅kaya dengan vitamin c.
✅Tingkat imunisasi badan

Haaa yang pasti semua best-best eyefood ni kan. Sangat rugi tak amalkan vitamin yang bagus ni.

#mahligaipurnama #teamchiklotus #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak

www.wasap.my/60139935454/ainunbeauty

#Khasiat #EYEFOOD selain daripada mata😍 ✅Antioksida tinggi.
✅Bagus untuk stroke,jantung (paling bagus).
✅Untuk kolestrol.
✅Bagus untuk rahim dan prostat (saluran kencing).
✅Baik sel2 kulit (rawat enzema, luka).
✅Stabil kandungan gula dalam darah.
✅Lancarkan peredaran darah dan penjagaan jantung.
✅kaya dengan vitamin c.
✅Tingkat imunisasi badan

Haaa yang pasti semua best-best eyefood ni kan. Sangat rugi tak amalkan vitamin yang bagus ni.

#mahligaipurnama #teamchiklotus #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak

www.wasap.my/60139935454/ainunbeauty
0 0 14 hours ago
@ainunbeautykuantan Profile picture

@ainunbeautykuantan

TESTIMONI EYE BEAUTY PREMIUM MEMANG TERBAIK
Alhamdulillah rata-rata yang guna #eyebeauty dengan cara konsisten dapat hasil yang positif😍

Mata kuning ✔
Mata merah ✔
dan pelbagai lagi masalah mata yg lain 🤗

Nak kami bantu?
DM atau klik link wasap di bawah
www.wasap.my/60139935454/ebp

#mahligaipurnama #teamchiklotus #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak

TESTIMONI EYE BEAUTY PREMIUM MEMANG TERBAIK 
Alhamdulillah rata-rata yang guna #eyebeauty dengan cara konsisten dapat hasil yang positif😍

Mata kuning ✔
Mata merah ✔
dan pelbagai lagi masalah mata yg lain 🤗

Nak kami bantu?
DM atau klik link wasap di bawah
www.wasap.my/60139935454/ebp

#mahligaipurnama #teamchiklotus #eyefood #ainunbeauty #juspremium #eyefoodextra #eyebeautypremium #Oochio #rabun #silau #katarak
1 0 14 hours ago
@izzahku_ainunbeauty Profile picture

@izzahku_ainunbeauty

Assalamualaikum

Siapa yang dalam group ni alami masalah silau?
Rabun jauh
Rabun dekat
Selaput mata
Katarak
Sakit mata
Mata berair
Mata letih

silau malam Bila drive je rasa pedih mata, nak buka mata pun susah akibat silau melampau. Nk drive macam mana kan?

Selaput kalau di biarkan makin lama makin banyak

Power spek makin naik sampai ribu-ribu pon ada.

Saya ada penyelesaiannya. Kami sedia membantu anda tanpa kos yang tinggi. Mata anda berhak kembali sihat seperti dulu

Nak kami bantu masalah mata anda tak? Jika nak boleh tinggalkan no wasap diruangan komen. Nanti kami akan wasap anda segera dan kami akan guide dan suggest apa yang paling terbaik untuk anda

50 Orang terawal tinggal no wasap, saya bagi DISKAUN!

#cerrohhhmateee #ainunbeauty #eyefood #mata #rabun #silau #katarak #glokoma #izzahkuWoW #julingmata #matamerah

Assalamualaikum

Siapa yang dalam group ni alami masalah silau? 
Rabun jauh
Rabun dekat
Selaput mata
Katarak
Sakit mata
Mata berair
Mata letih

silau malam Bila drive je rasa pedih mata, nak buka mata pun susah akibat silau melampau. Nk drive macam mana kan?

Selaput kalau di biarkan makin lama makin banyak

Power spek makin naik sampai ribu-ribu pon ada.

Saya ada penyelesaiannya. Kami sedia membantu anda tanpa kos yang tinggi. Mata anda berhak kembali sihat seperti dulu

Nak kami bantu masalah mata anda tak? Jika nak boleh tinggalkan no wasap diruangan komen. Nanti kami akan wasap anda segera dan kami akan guide dan suggest apa yang paling terbaik untuk anda

50 Orang terawal tinggal no wasap, saya bagi DISKAUN!

#cerrohhhmateee #ainunbeauty #eyefood #mata #rabun #silau #katarak #glokoma #izzahkuWoW #julingmata #matamerah
48 31 15 hours ago
@rsmatadryap Profile picture

@rsmatadryap

Periksa mata secara rutin adalah kebiasan yang patut dijadikan gaya hidup.
.
RS MATA "Dr.YAP"
Terdepan, Optimal, Terpercaya
📌 Jl. Cik Di Tiro No. 5 Yogyakarta 55223
☎ (0274) 547 448 / 562 054
🌏 www.yap.or.id
.
#rsmatadryap #rumahsakitmata #jogja #penyakitmata #kesehatanmata #lasik #operasilasik #katarak #beahkatarak #rumahsakitmatadokteryap #operasilasik #jogjalasikcenter #myopia #rabun #optimalisasi #mitos #fakta

Periksa mata secara rutin adalah kebiasan yang patut dijadikan gaya hidup.
.
RS MATA "Dr.YAP"
Terdepan, Optimal, Terpercaya
📌 Jl. Cik Di Tiro No. 5 Yogyakarta 55223
☎ (0274) 547 448 / 562 054
🌏 www.yap.or.id
.
#rsmatadryap #rumahsakitmata #jogja #penyakitmata #kesehatanmata #lasik #operasilasik #katarak #beahkatarak #rumahsakitmatadokteryap #operasilasik #jogjalasikcenter #myopia #rabun #optimalisasi #mitos #fakta
16 0 15 hours ago
@mr.shahril86 Profile picture

@mr.shahril86

ADA MASALAH RESDUNG? RABUN?
GATAL TELINGA DAN TEKAK? 🧐

JOM HADIR BERAMAI-RAMAI !!!
💥 HARI INI JAM 2PM - 6PM 💥 🔴 FREE pemeriksaan RESDUNG
🔴 FREE RAWATAN MATA (Rabun jauh, rabun dekat, silau, selaput, Glukoma, dll)
🔴 FREE RAWATAN TELINGA (Kurang pendengaran, tahi telinga keras, gatal2, dll)
🔴 Penerangan mengenai penyakit dan cara rawatan diberikan sebelum pemeriksaan secara PERCUMA.

Team Sinuz Herb's akan berada di lokasi dan masa seperti berikut : - 📍 DEWAN FLAT LANGKAWI 1, BLOCK 02,
JALAN MADRASAH,
GOMBAK.
* berhampiran M3 MALL/LRT TAMAN MELATI 🗓 15/09/19, AHAD ⏰ Pukul 2ptg - 6ptg

SEMUA PERINGKAT UMUR boleh buat pemeriksaan dan dapatkan rawatan termasuk kanak-kanak. Proses rawatan dan bahan herba yg digunakan adalah DIJAMIN selamat.

Sekiranya tuan/puan ingin meneruskan dengan rawatan, harga adalah seperti berikut : 👉🏻 Rawatan herba resdung untuk pembuangan lendir [RM70]
👉🏻 Pembuangan POLIP / tumor pada rongga hidung (Harga bergantung kepada keadaan dan saiz polip) Perlu buat temujanji.

SILA HADIR untuk dapatkan HARGA PROMOSI produk dan rawatan ISTIMEWA untuk anda ☺☺ JANGAN LEPASKAN PELUANG !

Sebarang pertanyaan dan temujanji sila hubungi :

https://SinuzHerbsResdungTreatment.wasap.my
https://SinuzHerbsResdungTreatment.wasap.my
https://SinuzHerbsResdungTreatment.wasap.my

#resdung #sinusitis #gatalhigung #gatalmata #gataltekak #kerapbersin #selesema #migrain #rabun #rabunjauh #rabundekat #rawatanpercuma #poliphidung #tumorronggahidung #alahanseafood #mukaberjerawat #produkviral #sinuzherbs

ADA MASALAH RESDUNG? RABUN? 
GATAL TELINGA DAN TEKAK? 🧐

JOM HADIR BERAMAI-RAMAI !!!
💥 HARI INI JAM 2PM - 6PM 💥 🔴 FREE pemeriksaan RESDUNG
🔴 FREE RAWATAN MATA (Rabun jauh, rabun dekat, silau, selaput, Glukoma, dll)
🔴 FREE RAWATAN TELINGA (Kurang pendengaran, tahi telinga keras, gatal2, dll)
🔴 Penerangan mengenai penyakit dan cara rawatan diberikan sebelum pemeriksaan secara PERCUMA.

Team Sinuz Herb's akan berada di lokasi dan masa seperti berikut : - 📍 DEWAN FLAT LANGKAWI 1, BLOCK 02,
JALAN MADRASAH,
GOMBAK.
* berhampiran M3 MALL/LRT TAMAN MELATI 🗓 15/09/19, AHAD ⏰ Pukul 2ptg - 6ptg

SEMUA PERINGKAT UMUR boleh buat pemeriksaan dan dapatkan rawatan termasuk kanak-kanak. Proses rawatan dan bahan herba yg digunakan adalah DIJAMIN selamat.

Sekiranya tuan/puan ingin meneruskan dengan rawatan, harga adalah seperti berikut : 👉🏻 Rawatan herba resdung untuk pembuangan lendir [RM70]
👉🏻 Pembuangan POLIP / tumor pada rongga hidung (Harga bergantung kepada keadaan dan saiz polip) Perlu buat temujanji.

SILA HADIR untuk dapatkan HARGA PROMOSI produk dan rawatan ISTIMEWA untuk anda ☺☺ JANGAN LEPASKAN PELUANG !

Sebarang pertanyaan dan temujanji sila hubungi :

https://SinuzHerbsResdungTreatment.wasap.my
https://SinuzHerbsResdungTreatment.wasap.my
https://SinuzHerbsResdungTreatment.wasap.my

#resdung #sinusitis #gatalhigung #gatalmata #gataltekak #kerapbersin #selesema #migrain #rabun #rabunjauh #rabundekat #rawatanpercuma #poliphidung #tumorronggahidung #alahanseafood #mukaberjerawat #produkviral #sinuzherbs
4 0 16 hours ago
@eyefoodstokisjbskudai Profile picture

@eyefoodstokisjbskudai

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak 
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood
2 0 17 hours ago
@eyefoodjohorbahruskudai Profile picture

@eyefoodjohorbahruskudai

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak 
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood
5 0 18 hours ago
@dsnora_ainunbeauty Profile picture

@dsnora_ainunbeauty

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak 
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood
4 0 18 hours ago
@ainunbeautykuantan Profile picture

@ainunbeautykuantan

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #teamchiklotus #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak 
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #teamchiklotus #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood
1 0 18 hours ago
@ahmadmalekkismail Profile picture

@ahmadmalekkismail

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak 
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood
0 0 18 hours ago
@ainun_beauty_klangofficial Profile picture

@ainun_beauty_klangofficial

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak 
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood
3 0 18 hours ago
@profmuhayaeyelasikcentre Profile picture

@profmuhayaeyelasikcentre

Sudah merancang percutian ada hujung tahun ini?

Ingin bercuti dan beraktiviti tanpa cermin mata?

Hubungi kami:

03-8741 5138

atau

www.pmelc.my

#bebasrabun #kacamata #cerminmata #kantalekap #contactlens #lasik #flapless #eyecentre #eyespecialist #rabun #ophthalmologist #profmuhayaeyelasikcentre #pmelc #kajang #malaysia #singapore #brunei #indonesia #medicaltourism

Sudah merancang percutian ada hujung tahun ini?

Ingin bercuti dan beraktiviti tanpa cermin mata?

Hubungi kami:

03-8741 5138

atau

www.pmelc.my

#bebasrabun #kacamata #cerminmata #kantalekap #contactlens #lasik #flapless #eyecentre #eyespecialist #rabun #ophthalmologist #profmuhayaeyelasikcentre #pmelc #kajang #malaysia #singapore #brunei #indonesia #medicaltourism
38 0 18 hours ago
@ainunbeautyja Profile picture

@ainunbeautyja

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood

KATARAK

katarak adalah penyakit mata yang pesakit nye tidak dapat melihat secara jelas, silau, memandang objek secara berganda. ianya terjadi kerana lensa mata/ anak mata/manik mata bebentuk buram, sehinggakan cahaya tidak dapat menembusi hingga ke belakang mata. 👉🏻faktor katarak 
1) diabetis(pesakit kencing manis)
2) org yng pernah mengalami kecederaan pada mata/kepala - trauma
3) org yg sering terkena radiasi baik dri segi cahaya @ sinar mesin 👉🏻 ciri ciri katarak
1) lukisan pada mata(mata putih pada anak mata)
2) adanya lapisan kuning coklat2 pada mata putih
3) mata silau yg terlampau
4) mata melihat cincin di sumber cahaya (kadang terjadi masa pesakit tengah melihat objek, tetiba ada bayangan bulat(cincin))
5) pandngan mata kabur
6) pandngan mata kuning/suram
7) objek yg dilihat menjadi berganda

Ikhtiar sebelum parah‼

#ainunbeautymalaysia #mahligaipurnama #testimoni #rabun #silau #selaput #katarak #sarafmata #glaukoma #viral #asif #syahmisazli #trending #jentikhati #lawakspontan #eyefood #promosi #jualangegar #zakirnaik #cerrohhhmateee #eyebeautypremiun
#eyefood
2 0 18 hours ago
@fariatul_umaya Profile picture

@fariatul_umaya

🎗 Eye Care Softgel 🎗 memenuhi nutrisi mata,memperbaiki sirkulasi di bagian mata ,menjaga kesehatan kapiler,melindungi lensa mata ,mencegah glaukoma,katarak dan presbyopia.
✅ mata kering
✅ mata merah ✅ mata rabun
✅ mata gatal
✅ radiasi komputer hp dan tv
Dg eksyrak Blueberry,eyebright,ekstrak ginkgo biloba,lutein,riboflavin,taurine,ekstrak biji anggur dan zinc 😊
Harga murah isi banyak 100 softgel perbotol.Bisa utk dewasa dan anak2 😊
Konsultasi dan pesan :
☘ Umaya ☘
Wa : 082234313460
Fb : Fariatul umaya

#mata #matasehat #sakitmata #minus #mataminus #obatmata #obatmataminus #katarak #matakering #matamerah #matagatal #radiasi #glaukoma #retina #retinitis #rabunsenja #rabun #rabunjauh #rabundekat #nutrisimata #vitaminmata #herbalmata

🎗 Eye Care Softgel 🎗  memenuhi nutrisi mata,memperbaiki sirkulasi di bagian mata ,menjaga kesehatan kapiler,melindungi lensa mata ,mencegah glaukoma,katarak dan presbyopia.
✅ mata kering
✅ mata merah ✅ mata rabun
✅ mata gatal
✅ radiasi komputer hp dan tv 
Dg eksyrak Blueberry,eyebright,ekstrak ginkgo biloba,lutein,riboflavin,taurine,ekstrak biji anggur dan zinc 😊
Harga murah isi banyak 100 softgel perbotol.Bisa utk dewasa dan anak2 😊
Konsultasi dan pesan :
☘ Umaya ☘
Wa : 082234313460
Fb : Fariatul umaya

#mata #matasehat #sakitmata #minus #mataminus #obatmata #obatmataminus #katarak #matakering #matamerah #matagatal #radiasi #glaukoma #retina #retinitis #rabunsenja #rabun #rabunjauh #rabundekat #nutrisimata #vitaminmata #herbalmata
0 0 19 hours ago
@fariatul_umaya Profile picture

@fariatul_umaya

🎗 Eye Care Softgel 🎗 memenuhi nutrisi mata,memperbaiki sirkulasi di bagian mata ,menjaga kesehatan kapiler,melindungi lensa mata ,mencegah glaukoma,katarak dan presbyopia.
✅ mata kering
✅ mata merah ✅ mata rabun
✅ mata gatal
✅ radiasi komputer hp dan tv
Dg eksyrak Blueberry,eyebright,ekstrak ginkgo biloba,lutein,riboflavin,taurine,ekstrak biji anggur dan zinc 😊
Harga murah isi banyak 100 softgel perbotol.Bisa utk dewasa dan anak2 😊
Konsultasi dan pesan :
☘ Umaya ☘
Wa : 082234313460
Fb : Fariatul umaya

#mata #matasehat #sakitmata #minus #mataminus #obatmata #obatmataminus #katarak #matakering #matamerah #matagatal #radiasi #glaukoma #retina #retinitis #rabunsenja #rabun #rabunjauh #rabundekat #nutrisimata #vitaminmata #herbalmata

🎗 Eye Care Softgel 🎗  memenuhi nutrisi mata,memperbaiki sirkulasi di bagian mata ,menjaga kesehatan kapiler,melindungi lensa mata ,mencegah glaukoma,katarak dan presbyopia.
✅ mata kering
✅ mata merah ✅ mata rabun
✅ mata gatal
✅ radiasi komputer hp dan tv 
Dg eksyrak Blueberry,eyebright,ekstrak ginkgo biloba,lutein,riboflavin,taurine,ekstrak biji anggur dan zinc 😊
Harga murah isi banyak 100 softgel perbotol.Bisa utk dewasa dan anak2 😊
Konsultasi dan pesan :
☘ Umaya ☘
Wa : 082234313460
Fb : Fariatul umaya

#mata #matasehat #sakitmata #minus #mataminus #obatmata #obatmataminus #katarak #matakering #matamerah #matagatal #radiasi #glaukoma #retina #retinitis #rabunsenja #rabun #rabunjauh #rabundekat #nutrisimata #vitaminmata #herbalmata
0 0 19 hours ago
@fariatul_umaya Profile picture

@fariatul_umaya

🎗 Eye Care Softgel 🎗 memenuhi nutrisi mata,memperbaiki sirkulasi di bagian mata ,menjaga kesehatan kapiler,melindungi lensa mata ,mencegah glaukoma,katarak dan presbyopia.
✅ mata kering
✅ mata merah ✅ mata rabun
✅ mata gatal
✅ radiasi komputer hp dan tv
Dg eksyrak Blueberry,eyebright,ekstrak ginkgo biloba,lutein,riboflavin,taurine,ekstrak biji anggur dan zinc 😊
Harga murah isi banyak 100 softgel perbotol.Bisa utk dewasa dan anak2 😊
Konsultasi dan pesan :
☘ Umaya ☘
Wa : 082234313460
Fb : Fariatul umaya

#mata #matasehat #sakitmata #minus #mataminus #obatmata #obatmataminus #katarak #matakering #matamerah #matagatal #radiasi #glaukoma #retina #retinitis #rabunsenja #rabun #rabunjauh #rabundekat #nutrisimata #vitaminmata #herbalmata

🎗 Eye Care Softgel 🎗  memenuhi nutrisi mata,memperbaiki sirkulasi di bagian mata ,menjaga kesehatan kapiler,melindungi lensa mata ,mencegah glaukoma,katarak dan presbyopia.
✅ mata kering
✅ mata merah ✅ mata rabun
✅ mata gatal
✅ radiasi komputer hp dan tv 
Dg eksyrak Blueberry,eyebright,ekstrak ginkgo biloba,lutein,riboflavin,taurine,ekstrak biji anggur dan zinc 😊
Harga murah isi banyak 100 softgel perbotol.Bisa utk dewasa dan anak2 😊
Konsultasi dan pesan :
☘ Umaya ☘
Wa : 082234313460
Fb : Fariatul umaya

#mata #matasehat #sakitmata #minus #mataminus #obatmata #obatmataminus #katarak #matakering #matamerah #matagatal #radiasi #glaukoma #retina #retinitis #rabunsenja #rabun #rabunjauh #rabundekat #nutrisimata #vitaminmata #herbalmata
0 0 19 hours ago
@mataku_sehatlagi Profile picture

@mataku_sehatlagi

Mau punya Mata

Bebas dari mata minus / silinder?

Gak mau ribet pake Kacamata dan Softlens minus lagi?

Solusinya adalah dengan produk @mataku_sehatlagi
menghadirkan produk Yang memiliki kandungan bubuk wortel dengan kandungan 1 kapsulnya seperti 1kg nutrisi wortel.
dengan nutrisi ini akan memperbaiki sel mata menjadi normal kembali dan juga ada kandungan Lechitine yang berfungsi memperbaiki sel dan saraf mata, pada saat saraf mata normal otomatis kita akan melihat lebih jelas dan normal.

Rata2 konsumen kami turun 0,5 - 1 Minusnya dalam 1 mingguan !!
Minus 5 ke atas dan silinder juga masih bisa sembuh loh

Mau tau lebih lanjut?

Contact now
Wa 081285977020

Alasan memilih produk @mataku_sehatlagi : * Tanpa efek samping sedikitpun
* 100Herbal
* Sertifikat kesehatan lengkap
* FREE ongkir seluruh indonesia
* Termurah seINDONESIA
* Konsultasi GRATIS seumur hidup

#eyevision #jakarta #matasehatku #matasehat #mataminus #indomata #areasehat #rabunjauh #rabun #rabundekat #katarak #mata #look #iritasi #sakitmata #klinikmatanusantara #minusmata #sehat #kesehatanmata #matasehat #kacamataminus #soflens #kacamata #jakartaolshop #jakartashop #jakartatimur #mahasiswi #mahasiswa #komputer #mannequinchallenge #ramadhan

Mau punya Mata

Bebas dari mata minus / silinder?

Gak mau ribet pake Kacamata dan Softlens minus lagi?

Solusinya adalah dengan produk @mataku_sehatlagi
menghadirkan produk Yang memiliki kandungan bubuk wortel dengan kandungan 1 kapsulnya seperti 1kg nutrisi wortel.
dengan nutrisi ini akan memperbaiki sel mata menjadi normal kembali dan juga ada kandungan Lechitine yang berfungsi memperbaiki sel dan saraf mata,  pada saat saraf mata normal otomatis kita akan melihat lebih jelas dan normal.

Rata2 konsumen kami turun 0,5 - 1 Minusnya dalam 1 mingguan !!
Minus 5 ke atas dan silinder juga masih bisa sembuh loh

Mau tau lebih lanjut?

Contact now
Wa 081285977020

Alasan memilih produk @mataku_sehatlagi : * Tanpa efek samping sedikitpun
* 100Herbal
* Sertifikat kesehatan lengkap
* FREE ongkir seluruh indonesia
* Termurah seINDONESIA
* Konsultasi GRATIS seumur hidup

#eyevision #jakarta #matasehatku #matasehat #mataminus #indomata #areasehat #rabunjauh #rabun #rabundekat #katarak #mata #look #iritasi #sakitmata #klinikmatanusantara #minusmata #sehat #kesehatanmata #matasehat #kacamataminus #soflens #kacamata #jakartaolshop #jakartashop #jakartatimur #mahasiswi #mahasiswa #komputer #mannequinchallenge #ramadhan
2 0 20 hours ago

Top #Rabun posts

@nak_pesan Profile picture

@nak_pesan

Ada kawan korang yg macamni? 😅😅 #NakPesan #Np #orang #rabun #kelas #cikgu #kawan
.
👇tag MEMBER korang / SOMEONE👇

Ada kawan korang yg macamni? 😅😅 #NakPesan #Np #orang #rabun #kelas #cikgu #kawan
.
👇tag MEMBER korang / SOMEONE👇
5,326 215 14 July, 2017
@sejarah_mitos Profile picture

@sejarah_mitos

Miopia atau rabun jauh cukup membuat seseorang kesulitan untuk bisa beraktivitas sehari-hari. Biasanya dengan bantuan kacamata, pengelihatan penyandang rabun bisa normal.

Nah, bagi kamu yang tergolong memiliki mata normal dan sehat, pernahkah kamu bertanya seperti apa pengelihatan mereka yang menderita rabun jauh tanpa menggunakan kacamata? Mungkin jawaban mereka kurang enak karena sangat bergantung dengan kacamata, apalagi lupa tarohnya😫
.
Eeetsss tenang, buat kalian yg punya mata minus, plus dan silinder kami punya solusinya !
.
Solusinya hanya ada di @mata.cerah punya nutrisi ampuh untuk mata minus kamu ! bisa menurunkan minus kamu ! 1 -2 minggu pemakaian.. WOWW🤩
.
Keunggulan produk dari @mata.cerah :
• Membantu menyembuhkan Mata Minus
• Membantu menyembuhkan Mata Plus
• Membantu menyembuhkan Mata Silinder
• Membantu menyembuhkan penderita Katarak
• Sebagai Anti-Oksidan dan Anti-Aging alami
• Mencegah penyakit Kanker, Diabetes, Tumor, dan Kardiovaskular
.
Keunggulannya banyak lagi guys! liat aja di @mata.cerah
selain itu sudah TERUJI tanpa Efek Samping lagi plus bersertifikat International Halal & BPOM.
.
.
Keren bet guys😎
Gak usah lama lama lagi guys, yuk order hanya di @mata.cerah😍
.
LAGI ADA PROMO UNTUK 10 PEMBELI PERTAMA.
MAU??? LANGSUNG AJA KLIK LINK GUYS @mata.cerah
.
Atau
📲 DM 📲 Wa : 0897 1405 048
.
@mata.cerah
#matacerah #mataminus #rabun #sakitmata

Miopia atau rabun jauh cukup membuat seseorang kesulitan untuk bisa beraktivitas sehari-hari. Biasanya dengan bantuan kacamata, pengelihatan penyandang rabun bisa normal.

Nah, bagi kamu yang tergolong memiliki mata normal dan sehat, pernahkah kamu bertanya seperti apa pengelihatan mereka yang menderita rabun jauh tanpa menggunakan kacamata? Mungkin jawaban mereka kurang enak karena sangat bergantung dengan kacamata, apalagi lupa tarohnya😫
.
Eeetsss tenang, buat kalian yg punya mata minus, plus dan silinder kami punya solusinya !
.
Solusinya hanya ada di @mata.cerah punya nutrisi ampuh untuk mata minus kamu ! bisa menurunkan minus kamu ! 1 -2 minggu pemakaian.. WOWW🤩
.
Keunggulan produk dari @mata.cerah :
• Membantu menyembuhkan Mata Minus
• Membantu menyembuhkan Mata Plus
• Membantu menyembuhkan Mata Silinder
• Membantu menyembuhkan penderita Katarak
• Sebagai Anti-Oksidan dan Anti-Aging alami
• Mencegah penyakit Kanker, Diabetes, Tumor, dan Kardiovaskular
.
Keunggulannya banyak lagi guys! liat aja di @mata.cerah
selain itu sudah TERUJI tanpa Efek Samping lagi plus bersertifikat International Halal & BPOM.
.
.
Keren bet guys😎
Gak usah lama lama lagi guys, yuk order hanya di @mata.cerah😍
.
LAGI ADA PROMO UNTUK 10 PEMBELI PERTAMA.
MAU??? LANGSUNG AJA KLIK LINK GUYS @mata.cerah
.
Atau
📲 DM 📲 Wa : 0897 1405 048
.
@mata.cerah
#matacerah #mataminus #rabun #sakitmata
6,643 108 4 July, 2019
@faktasamamitos Profile picture

@faktasamamitos

Menggunakan kacamata tidak menyebabkan ketergantungan kok. Hanya saja saat tidak memakai kacamata kamu terasa tidak nyaman karena sulit melihat dengan jelas. Karena itu, kamu pasti selalu lebih nyaman jika menggunakan kacamata, apalagi kalau melihat jarak pandang jauh. (okezone)
.
Ayo kita support akun ini dengan cara
Like ❤ Follow ☝Komen 🗣 dan Share 🎁
@faktasamamitos
.
#kacamata #rabun #matasehat

Menggunakan kacamata tidak menyebabkan ketergantungan kok. Hanya saja saat tidak memakai kacamata kamu terasa tidak nyaman karena sulit melihat dengan jelas. Karena itu, kamu pasti selalu lebih nyaman jika menggunakan kacamata, apalagi kalau melihat jarak pandang jauh. (okezone)
.
Ayo kita support akun ini dengan cara
Like ❤ Follow ☝Komen 🗣 dan Share 🎁
@faktasamamitos
.
#kacamata #rabun #matasehat
6,379 10 5 August, 2019
@missmeyh_ Profile picture

@missmeyh_

can you feel me missing you ? #rabun

can you feel me missing you ? #rabun
571 10 4 April, 2018
Haha kesian orang rabun 🤣🤣🤣
✅ Tag someone
#quotes #quotestoliveby #quotesoftheday #instafamous #viral #tular #selamatharirayaaidilfitri #ootd #rabun #spek
2,415 78 16 June, 2019
@papadaoz Profile picture

@papadaoz

Kuantan

Ramai mintak sambungan video semalam kan ? haa nah PART 2 masalah rabun juling @areschana . .
. #love #wife #rabun

Ramai mintak sambungan video semalam kan ? haa nah PART 2 masalah rabun juling @areschana . .
. #love #wife #rabun
22,920 325 9 March, 2019
@sholawat.fillah Profile picture

@sholawat.fillah

.
Tag temen kamu yang pakai kacamata 🙈
.
Kita harus sungguh-sungguh berdoa dan meminta kepada Allah supaya penyakit kita diangkat oleh-Nya. .
Selain kita berdoa ada baiknya kita berusaha.
.
Berusaha berikhtiar penuh dengaon mencoba suplemen herbal dari 👉 @fisikmata yang sudah bersertifikat halal, bpom dan  syariah islam.
.
📱WA : 083143205738 Insya Allah membantu kamu yang sedang beribadah membaca dan menghafal Al-Quran semakin khusyu'. Amiin ya Allah!
.
.
#rabun #mata #minus #jualan #shopping #jualanobat #masker #indonesia #jakarta #bandung #medan #sholawat #islam #dakwah #tilawahfisikmata

.
Tag temen kamu yang pakai kacamata 🙈
.
Kita harus sungguh-sungguh berdoa dan meminta kepada Allah supaya penyakit kita diangkat oleh-Nya. .
Selain kita berdoa ada baiknya kita berusaha.
.
Berusaha berikhtiar penuh dengaon mencoba suplemen herbal dari 👉 @fisikmata yang sudah bersertifikat halal, bpom dan  syariah islam.
.
📱WA : 083143205738 Insya Allah membantu kamu yang sedang beribadah membaca dan menghafal Al-Quran semakin khusyu'. Amiin ya Allah!
.
.
#rabun #mata #minus #jualan #shopping #jualanobat #masker #indonesia #jakarta #bandung #medan #sholawat #islam #dakwah #tilawahfisikmata
761 10 3 April, 2019
@kisahduniadotcom Profile picture

@kisahduniadotcom

Lagi comel bila dia bukak spek tu.. Geram kita..
#spek #rabun #cerminmata
#KisahDunia
#lawakdboom

Lagi comel bila dia bukak spek tu.. Geram kita..
#spek #rabun #cerminmata
#KisahDunia
#lawakdboom
1,432 63 14 August, 2019