#RedzaRosli Instagram Photos & Videos

RedzaRosli - 28.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #RedzaRosli and here's what we found interesting.

Inside 72 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
972.3
Average comment
10.8
Posts with video
42/72
Posts with photo
30/72

Hashtag Popularity

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat @farraburhan

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020 
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat @farraburhan
1 0 6 November, 2019

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020 
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat
11 0 6 November, 2019

Entahh knpaa bergoyang goyanh🤣🤣 Akan datang...
#seadanyaaku
#azleekhairi
#zarazya
#elvinamohamad
#redzarosli
#DramaSangat
#tv3malaysia

Entahh knpaa bergoyang goyanh🤣🤣 Akan datang...
#seadanyaaku 
#azleekhairi 
#zarazya 
#elvinamohamad 
#redzarosli 
#DramaSangat 
#tv3malaysia
25 3 6 November, 2019

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020 
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat
6 0 6 November, 2019

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat

Photoshoot drama novel seadanya aku akan datang januari 2020
#AzleeKhairi #ZaraZya #ElvinaMohamad #RedzaRosli #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat
10 0 6 November, 2019
Photoshoot drama novel seadanya aku
#AzleeKhairi #ZaraZya #RedzaRosli #ElvinaMohamad #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat
13 0 6 November, 2019

Dah kenapa tangan hero kita cam menari pun ado gak😂😂😂 tk sabar okay drama adaptasi novel seadanya aku januari 2020 nnt😉😍..
#AzleeKhairi #ZaraZya #RedzaRosli #ElvinaMohamad #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat

Dah kenapa tangan hero kita cam menari pun ado gak😂😂😂 tk sabar okay drama adaptasi novel seadanya aku januari 2020 nnt😉😍..
#AzleeKhairi #ZaraZya #RedzaRosli #ElvinaMohamad #SeadanyaAku #AkasiaTV3 #DramaSangat .
.
.
Igs:@dramasangat
12 0 6 November, 2019

Selamat malam semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat

Selamat malam semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat
11 0 5 November, 2019

Selamat malam semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat

Selamat malam semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat
3 0 5 November, 2019

Selamat malam semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat

Selamat malam semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat
11 0 5 November, 2019

Selamat petang semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat

Selamat petang semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat
0 0 5 November, 2019

Selamat petang semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat

Selamat petang semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat
1 0 5 November, 2019

Selamat petang semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat

Selamat petang semua. Hello hello hello haii 😘
.
.
So petang ni kita kasi kasut yang LIMITED EDITION ni 😱
.
.
Kasut ni terhad, so siapa cepat dia dapat 😊
.
.
👟 ALPHA NAVY
👟 SIZE 41-45
.
.
💸 Harga sebenar RM130 😱😱
💸 Tapi min jual RM110 je 💋😍
.
.
BIAR BETIKKK JUAL MURAH 👍😁
.
.
So Tunggu apa lagi, moh belake pm pm 😊
.
.
#kasutsukanmurah #kasutonline #kasutlelaki #kasutmurah #malaysia #perak #kedah #johor #sabah #sarawak #tiktokmalaysia🔥 #tiktokindonesia #redzarosli #aydajebat
2 0 5 November, 2019

پشت پرده سریال دوتایش 😂😂😂😂😂😎😎😎😎
خصوصی های حسن ریوندی
کامنت قلب بذارید 🙏🙏🙏🙏 :
:
:
:
:
:
#موزیکویدیو_جدید #ستایش #سکانس_برتر #کلیپ_خنده_دار #حسن_ریوندی #رقص #mod #clip #hassan_reyvandi #redzarosli #ehsanalikhani #ehsasat #daneshgah #dab #mosabeghe #mozik #tanz #khabarfori #radiojavan #eshgh #esteghlali

پشت پرده سریال دوتایش 😂😂😂😂😂😎😎😎😎
خصوصی های حسن ریوندی 
کامنت قلب بذارید 🙏🙏🙏🙏 :
:
:
:
:
:
#موزیکویدیو_جدید #ستایش #سکانس_برتر #کلیپ_خنده_دار #حسن_ریوندی #رقص #mod #clip #hassan_reyvandi #redzarosli #ehsanalikhani #ehsasat #daneshgah #dab #mosabeghe #mozik #tanz #khabarfori #radiojavan #eshgh #esteghlali
110 0 5 November, 2019

Thiss My Babyy ❤️
Rinduu nyaa sgt2 dgn #Hazrul #Daliya #Nazli and #Zana nie taww 💋😍
Soo, hakak buat video nie khas utk smuaa pminat2 #LelakiMuYangDulu yg sgt2 rinduu kan dgn #Haz 💞 #Liya dan jgk utk smuaa #TeamHazrul 🥰 and #TeamDaliya 😘 #TeamNazli and #TeamZana

#Exclusive #MyBae #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #HazLiya #NadiaBrian #Zana #RedzaRosli #Nazli #eoonshuhaini #Nelyamors #LMYD #SayangNelydia

Thiss My Babyy ❤️
Rinduu nyaa sgt2 dgn #Hazrul #Daliya #Nazli and #Zana nie taww 💋😍
Soo, hakak buat video nie khas utk smuaa pminat2 #LelakiMuYangDulu yg sgt2 rinduu kan dgn #Haz 💞 #Liya dan jgk utk smuaa #TeamHazrul 🥰 and #TeamDaliya 😘 #TeamNazli and #TeamZana

#Exclusive #MyBae #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #HazLiya #NadiaBrian #Zana #RedzaRosli #Nazli #eoonshuhaini #Nelyamors #LMYD #SayangNelydia
272 8 3 November, 2019

That smile 😍😍
Hoping you will hold ASK trophy one day insyallah 💪🏻
.
Posted @withrepost@redzarosli 📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR

That smile 😍😍
Hoping you will hold ASK trophy one day insyallah 💪🏻
.
Posted @withrepost • @redzarosli 📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR
55 6 2 November, 2019

Lebih lah si pendek ni dia main main slow mo pulak kat situ. Tapi kelakar and cute scene ni. Ish rasa nak tampar tampar je dorang berdua ni 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli

Lebih lah si pendek ni dia main main slow mo pulak kat situ. Tapi kelakar and cute scene ni. Ish rasa nak tampar tampar je dorang berdua ni 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli
7 0 2 November, 2019

THERE IS NO SUCCESS WITHOUT HARDSHIP
.
Moga terus success Redza!😎
.
I will always support you my brother! Yeahh!!💪💙
.
#RedzaRosli #RR #rrsupporters #ASK2019

THERE IS NO SUCCESS WITHOUT HARDSHIP
.
Moga terus success Redza!😎
.
I will always support you my brother! Yeahh!!💪💙
.
#RedzaRosli #RR #rrsupporters #ASK2019
67 0 2 November, 2019

💪🏻💪🏻Posted @withrepost@redzarosli 📷 @mohdfizahan
.
007 👉🏻
I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done.😎
.
#RedzaRosli #RRSupporters #RR #007

💪🏻💪🏻Posted @withrepost • @redzarosli 📷 @mohdfizahan
.
007 👉🏻
I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done.😎
.
#RedzaRosli #RRSupporters #RR #007
86 0 2 November, 2019

📷 @mohdfizahan
.
007 👉🏻
I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done.😎
.
#RedzaRosli #RRSupporters #RR #007

📷 @mohdfizahan
.
007 👉🏻
I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done.😎
.
#RedzaRosli #RRSupporters #RR #007
9,748 66 2 November, 2019

Reposted from @redzarosli - Looking smart bigboss!🤵💙 Anugerah Skrin 2019.
1 november 2019
.
📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Reposted from @redzarosli - Looking smart bigboss!🤵💙 Anugerah Skrin 2019. 
1 november 2019
.
📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR
157 0 2 November, 2019

📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR

📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR
20,595 231 2 November, 2019

Redza Rosli segak bergaya di red carpet Anugerah Skrin 2019. 1 November 2019 😎
.
credit @senangterhibur .
.
#RedzaRosli #RR #rrsupporters #tv3malaysia #ASK2019 #DramaSangat #SenangTerhibur

Redza Rosli segak bergaya di red carpet Anugerah Skrin 2019. 1 November 2019 😎
.
credit @senangterhibur .
.
#RedzaRosli #RR #rrsupporters #tv3malaysia  #ASK2019 #DramaSangat #SenangTerhibur
94 0 2 November, 2019
With @redzarosli at #ask2019 #redzarosli #rr
57 0 1 November, 2019

Our hero ❤️
.

Posted @withrepost@senangterhibur Live Update Red Carpet ASK 2019
,,
#senangterhibur
#ASK2019
#dramasangat
#tv3Malaysia #RedzaRosli #rrsupporters #RR

Our hero ❤️
.

Posted @withrepost • @senangterhibur Live Update Red Carpet ASK 2019
,,
#senangterhibur
#ASK2019
#dramasangat
#tv3Malaysia #RedzaRosli #rrsupporters #RR
78 5 1 November, 2019

Kalau kau dating, tapi asyik main phone je... #plancinta #dramamalaysia #favoritescene #redzarosli #azarazmi #plancintahadrama

Kalau kau dating, tapi asyik main phone je... #plancinta #dramamalaysia #favoritescene #redzarosli #azarazmi #plancintahadrama
27 0 1 November, 2019
I'll do anything for you 😝

#plancinta #dramamalaysia #favoritescene #redzarosli #azarazmi #plancintahadrama
32 0 31 October, 2019

Taufiq in action😊
Behind the scene Seadanya aku🎥 coming soon!
.
#RedzaRosli #RR #rrsupporters #SeadanyaAku

Taufiq in action😊
Behind the scene Seadanya aku🎥 coming soon!
.
#RedzaRosli #RR #rrsupporters #SeadanyaAku
66 0 30 October, 2019
Comelnya dia merajuk 😁

#plancinta #dramamalaysia #favoritescene #redzarosli #azarazmi #plancintahadrama
52 1 30 October, 2019

Sebenarnya ramai lagi pelakon2 lain yg turut sama menjayakan drama nie.. kita ada #ElvinaMohamad #redzarosli #aininaahmadb #fadlanhazim #azriiskandar #jasminhamid #thenorishkarman dan ramai lagi... Admin hrp korang xboring laa dgn post2 min nie😂😂😂

Sebenarnya ramai lagi pelakon2 lain yg turut sama menjayakan drama nie.. kita ada #ElvinaMohamad #redzarosli #aininaahmadb #fadlanhazim#azriiskandar #jasminhamid#thenorishkarman dan ramai lagi... Admin hrp korang xboring laa dgn post2 min nie😂😂😂
25 0 29 October, 2019

Drama yg menjadi trending & fenomena inspirasi dari novel @farahdarianna
.
Sepandai2 tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah juga.Zana & Faruk the geng kena cekup akhirnya. .
Dengan pelakon
@sharnaazahmad @nelydiasenrose @nadia.brian @redzarosli @dianpramlee @jalaludinhassan @ungkuhariz @reenrahim
@arryyanpetra @dausbond @mr_entah2708 dll.
.
Special Thanks to Anggota2 PDRM yang terlibat utk eps akhir ini
@sjnlatib @yudinyananaufal @mannn_001 dll.
.
Tq pd @raffaelmodels for opportunity
.
Director @eoonshuhaini
Production @macheallstarunitedsdnbhd
.
#lelakimuyangdulu #tv3malaysia #slotakasia #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nadiabrian #teamsharnaaz #nelydiasenrosefans #nadiabriansquad #redzarosli #jalaludinhassan #dianpramlee #reenrahim #ungkuhariz #faizalesmile #dramasangat #_inaijari_ #atieysuryatie #fopdrm

Drama yg menjadi trending & fenomena inspirasi dari novel @farahdarianna
.
Sepandai2 tupai melompat,akhirnya jatuh ke tanah juga.Zana & Faruk the geng kena cekup akhirnya. .
Dengan pelakon
@sharnaazahmad @nelydiasenrose @nadia.brian @redzarosli @dianpramlee @jalaludinhassan @ungkuhariz @reenrahim
@arryyanpetra @dausbond @mr_entah2708 dll.
.
Special Thanks to Anggota2 PDRM yang terlibat utk eps akhir ini
@sjnlatib @yudinyananaufal @mannn_001 dll.
.
Tq pd @raffaelmodels for opportunity
.
Director @eoonshuhaini
Production @macheallstarunitedsdnbhd
.
#lelakimuyangdulu #tv3malaysia #slotakasia #sharnaazahmad #nelydiasenrose #nadiabrian #teamsharnaaz #nelydiasenrosefans #nadiabriansquad #redzarosli #jalaludinhassan #dianpramlee #reenrahim #ungkuhariz #faizalesmile #dramasangat #_inaijari_ #atieysuryatie #fopdrm
35 0 28 October, 2019

Tamat dah #LelakiMuYangDulu and happy ending 💃 .
p/s nak jebat mas after this plissss 👉👈
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli

Tamat dah #LelakiMuYangDulu and happy ending 💃 .
p/s nak jebat mas after this plissss 👉👈
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli
212 2 28 October, 2019

😂😂😂Idlan Idlan Bunyi Siren Polis Ambik Dari Wasap Apo Lah Lepas Tu Berani Pulak Tiru Gaya Polis Tu Last2 kantoi Jugak....hahahaha

#SlotAkasia #Tv3malaysia #28episode #EpisodAkhir #LelakimuYangDulu
#Macheallstarunitedsdnbhd
#UngkuHariz #RedzaRosli #Nadiabrian #Sharnaazahamad

😂😂😂Idlan Idlan Bunyi Siren Polis Ambik Dari Wasap Apo Lah Lepas Tu Berani Pulak Tiru Gaya Polis Tu Last2 kantoi Jugak....hahahaha

#SlotAkasia #Tv3malaysia #28episode #EpisodAkhir #LelakimuYangDulu
#Macheallstarunitedsdnbhd 
#UngkuHariz #RedzaRosli #Nadiabrian #Sharnaazahamad
1,131 8 28 October, 2019

Papa ni kacau lah. Baru nak buat luahan perasaan cinta 💕
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli

Papa ni kacau lah. Baru nak buat luahan perasaan cinta 💕
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli
720 3 28 October, 2019

Lebih lah si pendek ni dia main main slow mo pulak kat situ. Tapi kelakar and cute scene ni. Ish rasa nak tampar tampar je dorang berdua ni 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli

Lebih lah si pendek ni dia main main slow mo pulak kat situ. Tapi kelakar and cute scene ni. Ish rasa nak tampar tampar je dorang berdua ni 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli
2,511 17 28 October, 2019

Hahahah vongok lah Hazrul ni 😅 Iqa dah tak tentu hala risaukan Idlan dia boleh buat muka macam tu
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli

Hahahah vongok lah Hazrul ni 😅 Iqa dah tak tentu hala risaukan Idlan dia boleh buat muka macam tu
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli
1,052 12 28 October, 2019

Member dah lah takdak kerja dia boleh request body kit dgn sport rim hat mengalir macam ayaq duit keluaq nanti 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli

Member dah lah takdak kerja dia boleh request body kit dgn sport rim hat mengalir macam ayaq duit keluaq nanti 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli
368 0 28 October, 2019
Alhamdulilah! Trending no 1 dengan 19K tweets!! 🔥🔥
Tahniah buat team #LelakimuYangDulu dan good job untuk semua yg tweet dan bagi sokongan dari episode 1 hingga 28.👏🏻👏🏻
Kita jumpa next drama bigboss @redzarosli 😉
.
@sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan 
Arahan @eoonshuhaini AD @queariazhari skrip @rozierashid69 pgrsteam terbitan @macheallstarunitedsdnbhd producer @ariszabrahman exec producer @mrsarisz . @dramasangat
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad #RR #rrsupporters
75 0 28 October, 2019

Nazli out! 😎
.
Terima kasih semua yang mengikuti drama LelakiMuYangDulu dari awal episode sehingga lah penghujung episode! Minta maaf kalau ada kekurangan dari saya! 😉🙏🏼
.
#NazliOut #LelakiMuYangDulu #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Nazli out! 😎
.
Terima kasih semua yang mengikuti drama LelakiMuYangDulu dari awal episode sehingga lah penghujung episode! Minta maaf kalau ada kekurangan dari saya! 😉🙏🏼
.
#NazliOut #LelakiMuYangDulu #RedzaRosli #RRSupporters #RR
22,237 317 28 October, 2019

Nazli pesan jangan lupa hari ni tengok episod akhir Lelakimu yang dulu ok! Jom kita kasi trending no 1! 👌🏻😜
.
#lelakimuyangdulu #redzarosli #RR #rrsupporters

Nazli pesan jangan lupa hari ni tengok episod akhir Lelakimu yang dulu ok! Jom kita kasi trending no 1! 👌🏻😜
.
#lelakimuyangdulu #redzarosli #RR #rrsupporters
148 2 28 October, 2019

@Regrann from @eoonshuhaini - Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia
Saya harap semua terhibur,terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖 #rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad

@Regrann from @eoonshuhaini -  Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia 
Saya harap semua terhibur,terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu  #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕 
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖#rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad
24 0 28 October, 2019

Nak throwback sikit bergambar dgn casts Lelakimu Yang dulu that day dorg kat singapore.
Incomplete sebab Redza takde dalam frame ni. (Dia tgh chop passport) 😄
One of the best castings in one drama. Glad to meet them. 🥰
#sharnaazahmad #redzarosli #nelydiasenrose #nadiabrian #lelakimuyangdulu #11oct2019

Nak throwback sikit bergambar dgn casts Lelakimu Yang dulu that day dorg kat singapore.
Incomplete sebab Redza takde dalam frame ni. (Dia tgh chop passport) 😄
One of the best castings in one drama. Glad to meet them. 🥰
#sharnaazahmad #redzarosli #nelydiasenrose #nadiabrian #lelakimuyangdulu #11oct2019
165 3 28 October, 2019

@Regrann from @eoonshuhaini - Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia
Saya harap semua terhibur,terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖 #rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad

@Regrann from @eoonshuhaini -  Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia 
Saya harap semua terhibur,terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu  #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕 
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖#rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad
25 0 28 October, 2019

Posted @withrepost@lelakimuyangdulu._ "Hidup kita ni bukan untuk orang nilai". Betul apa Ibu kata. Allah tengok apa yang kita buat. Biar orang nak buat jahat dengan kita, kita jangan balas jahat dekat orang.
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel .
.
#kakikipasartis #BeeArmy

Posted @withrepost • @lelakimuyangdulu._ "Hidup kita ni bukan untuk orang nilai". Betul apa Ibu kata. Allah tengok apa yang kita buat. Biar orang nak buat jahat dengan kita, kita jangan balas jahat dekat orang.
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel .
.
#kakikipasartis #BeeArmy
52 0 28 October, 2019

Sebab tu la Nazli rilek je nak kene tembak. 😜😂
.
Posted @withrepost@redzarosli Malam ni Nazli kena tembak tapi kena dekat hati! Cehh 😆
.
Episode akhir LelakiMuYangDulu 7PM @tv3malaysia
.

#Nazli #Hazrul #LelakiMuYangDulu #tv3malaysia #MacheAllStarUnited #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Sebab tu la Nazli rilek je nak kene tembak. 😜😂
.
Posted @withrepost • @redzarosli Malam ni Nazli kena tembak tapi kena dekat hati! Cehh 😆
.
Episode akhir LelakiMuYangDulu 7PM @tv3malaysia
.

#Nazli #Hazrul #LelakiMuYangDulu #tv3malaysia #MacheAllStarUnited #RedzaRosli #RRSupporters #RR
50 0 28 October, 2019

Kenapa dengan Idlan? Idlan mana??
.
Risau na Iqa. Tu lah bila depan mata kata tak suka, tapi bila takde depan mata, baru tercari2.
.
EPISOD AKHIR 7 MALAM INI DI TV3
.

Reposted from @macheallstarunitedsdnbhd - Apa yang dah jadi kat Idlan. Dia kena tembak dgn Farouk ke...
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel

Kenapa dengan Idlan? Idlan mana??
.
Risau na Iqa. Tu lah bila depan mata kata tak suka, tapi bila takde depan mata, baru tercari2.
.
EPISOD AKHIR 7 MALAM INI DI TV3
.

Reposted from @macheallstarunitedsdnbhd -  Apa yang dah jadi kat Idlan. Dia kena tembak dgn Farouk ke...
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel
1,255 7 28 October, 2019

Posted @withrepost@eoonshuhaini Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia
Saya harap semua terhibur,ribuan terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖 #rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad

Posted @withrepost • @eoonshuhaini Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia 
Saya harap semua terhibur,ribuan terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu  #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕 
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖#rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad
64 0 28 October, 2019

"Hidup kita ni bukan untuk orang nilai". Betul apa Ibu kata. Allah tengok apa yang kita buat. Biar orang nak buat jahat dengan kita, kita jangan balas jahat dekat orang.
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel

"Hidup kita ni bukan untuk orang nilai". Betul apa Ibu kata. Allah tengok apa yang kita buat. Biar orang nak buat jahat dengan kita, kita jangan balas jahat dekat orang.
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel
760 6 28 October, 2019

Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia
Saya harap semua terhibur,terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖 #rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad

Alhamdulillah.... sudah penghujung drama #lelakimuyangdulu hari ni eps akhir,jgn lupa di waktu yg sama jam 7pm di @tv3malaysia 
Saya harap semua terhibur,terima kasih pada producer @macheallstarunitedsdnbhd @ariszabrahman dan juga pihak #bmgtv3 krn bg kepercayaan utk saya mengarahkan drama ini serta x lupa juga team production & teknikal @mhreeza #nai #chamaudio #marwan #andak #artdepartment @ramlilangat #makeupartis @zatyytajudin #wardrope @ayujentayu  #conti @fiezahasnin #adyhandy #deqna #abglan dan juga semua yg terlibat menjayakan drama ni,love u all 💕 
Serta artis yg terlibat semuanya sempoii2 belaka #cengginii 👍 @sharnaazahmad @nelydiasenrose @redzarosli @nadia.brian @reenrahim @ungkuhariz @azizakazan @arryyanpetra @rosnahjohari_rj @syafnidashuhaimi @razzuanrosli @dianpramlee @jalaludinhassan dan ramai lagi. In sha Allah ada rezeki kita kerja sama lagi... 💕💖💕💖#rinduuall
#lovemyteam
#loveuall
#akasia2019 #slotakasiatv3 #shaarnazahmad #nelydiasenrose #redzarosli #nadiabrian #reenrahim #ungkuhariz #noveladaptasidrama #dramasangat #dramaskuad
465 31 28 October, 2019

#Repost @macheallstarunitedsdnbhd (@get_repost)
・・・
Adakah Idlan terkena tembakan Zana dan terbunuh....menangis tak berlagu la Faiqa 😭😭😭😭
.
SAKSIKAN EPISOD AKHIR 7 MALAM INI #lelakimuyangdulu di @tv3malaysia.
Terbitan:@macheallstarunitedsdnbhd. Diinspirasikan dari novel terbitan @ideakreatif karya @farahdarianna
.
@nadia.brian
@sharnaazahmad
@redzarosli
@ungkuhariz
@dausbond
@mi_entah2708
.
Director @eoonshuhaini
.
Production @macheallstarunitedsdnbhd
.
#lelakimuyangdulu #dramasangat #slotakasia #tv3malaysia #nadiabriansquad #sharnaazahmad #redzarosli

#Repost @macheallstarunitedsdnbhd (@get_repost)
・・・
Adakah Idlan terkena tembakan Zana dan terbunuh....menangis tak berlagu la Faiqa 😭😭😭😭
.
SAKSIKAN EPISOD AKHIR 7 MALAM INI #lelakimuyangdulu di @tv3malaysia. 
Terbitan:@macheallstarunitedsdnbhd. Diinspirasikan dari novel terbitan @ideakreatif karya @farahdarianna
.
@nadia.brian
@sharnaazahmad
@redzarosli
@ungkuhariz
@dausbond
@mi_entah2708
.
Director @eoonshuhaini
.
Production @macheallstarunitedsdnbhd
.
#lelakimuyangdulu #dramasangat #slotakasia #tv3malaysia #nadiabriansquad #sharnaazahmad #redzarosli
22 0 28 October, 2019

Alaaaa lambat2 jek Iqa jawab. Ada perasaan dekat Idlan lah tu. Tapi taknak mengakuuuu. Maluuu kannn, dah kutuk pendek sebenarnya ada hati dekat Idlan 🤭
.
EPISOD AKHIR 7 MALAM INI DI TV3
.
.
Reposted from @macheallstarunitedsdnbhd - Lafazkan kalimah cintamu Iqa...jangan le malu🙄🙄
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel

Alaaaa lambat2 jek Iqa jawab. Ada perasaan dekat Idlan lah tu. Tapi taknak mengakuuuu. Maluuu kannn, dah kutuk pendek sebenarnya ada hati dekat Idlan 🤭
.
EPISOD AKHIR 7 MALAM INI DI TV3
.
.
Reposted from @macheallstarunitedsdnbhd -  Lafazkan kalimah cintamu Iqa...jangan le malu🙄🙄
.
#LelakimuYangDulu #LMYD #SharnaazAhmad #NelydiaSenrose #RedzaRosli #NadiaBrian #ReenRahim #UngkuHariz #SlotAkasiaTV3 #dramaSweetDreams #Hazrul #Daliya #HazrulDaliya #AkasiaTV3 #TetapSayangWalauLamaMenghilang #TakdirTercipta #macheallstarunitedsdnbhd #dramaadaptasinovel
1,506 9 28 October, 2019
Drama ADAPTASI NOVEL #KorbanKasih KARYA Novelist Fatimah Saidin ... SOON 💃. #zarazya #zarazyaloverz #zarazyaloverzFC #WeSmallButWeExclusive . . .

Reposted from @ku_muzz (@get_regrann) -  Akan Datang!  Drama adaptasi novel Korban Kasih karya Fatimah Saidin. Lakonan Saharul Ridzwan, Zara Zya, Redza Rosli dan ramai lagi. @saharulridzwan @zarazya @redzarosli .

Baca lagi di blog #engkumuzahadindotblogspotdotcom

#drama #dramasangat #dramamelayu #dramaskuad #dramameletop #dramabest #dramaadaptasinovel #drama2019 #dramaaddict #melodi #meletop #motifviral #terapiinstagram #hiburan #ceritaartismalaysia #instapost #blogger #spreadlove #supportteam #pelakonmeletop #saharulridzwan #zarazya #redzarosli #thebestneverrest - #regrann
262 6 28 October, 2019

Top #RedzaRosli posts

📷 @mohdfizahan
.
007 👉🏻
I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done.😎
.
#RedzaRosli #RRSupporters #RR #007

📷 @mohdfizahan
.
007 👉🏻
I don’t stop when I’m tired. I stop when I’m done.😎
.
#RedzaRosli #RRSupporters #RR #007
9,748 66 2 November, 2019

📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR

📷 @niezamzaini
.
Congratulations to all the winners at Anugerah Skrin 2019 👏🏼👏🏼👏🏼
You all deserve it after all the hard work, keep it up 👍🏼
.
Suit by @sacoorbrothers
Thanks @andylim5007 @alyfegroup

#ASK2019 #SacoorBrothers
#ALYFEgroup #ALYFEtalents #RedzaRosli #RRSupporters #RR
20,595 231 2 November, 2019

Nazli out! 😎
.
Terima kasih semua yang mengikuti drama LelakiMuYangDulu dari awal episode sehingga lah penghujung episode! Minta maaf kalau ada kekurangan dari saya! 😉🙏🏼
.
#NazliOut #LelakiMuYangDulu #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Nazli out! 😎
.
Terima kasih semua yang mengikuti drama LelakiMuYangDulu dari awal episode sehingga lah penghujung episode! Minta maaf kalau ada kekurangan dari saya! 😉🙏🏼
.
#NazliOut #LelakiMuYangDulu #RedzaRosli #RRSupporters #RR
22,237 317 28 October, 2019

📷 @mohdfizahan
Nazli senyum ada makna hehe 😜
Episode 9 sekarang! @tv3malaysia
.
Deal with your problems before they deal with your happiness.🌈
.
#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR

📷 @mohdfizahan
Nazli senyum ada makna hehe 😜
Episode 9 sekarang! @tv3malaysia
.
Deal with your problems before they deal with your happiness.🌈
.
#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR
19,940 176 1 October, 2019

🌊🛥🏝
.
@aydajebat
Betul la orang cakap 'Dari kerana mata.. Yang mempunyai kuasa'
Makin renung mata dia makin sepet mata saya. Apa sudah jadi! Tak dapat nak ngorat mat saleh kat situ! Tak nampak apa.. 😭😂
.
Say hello to my budak handsome! Redza Malik & Ayda Hadid in the house yowww! Hahaha! @redzarosli
.
*Caption elok dan baik je untuk dia sebab dia banyak gambar buruk saya. 😅
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #RedzaRosli #Farhan #AkasiaTV3 #AJscreamer #Aydakenabulipulak #MataManaMata 👱🏻💌👱🏻‍♀️

🌊🛥🏝
.
@aydajebat
Betul la orang cakap 'Dari kerana mata.. Yang mempunyai kuasa'
Makin renung mata dia makin sepet mata saya. Apa sudah jadi! Tak dapat nak ngorat mat saleh kat situ! Tak nampak apa.. 😭😂
.
Say hello to my budak handsome! Redza Malik & Ayda Hadid in the house yowww! Hahaha! @redzarosli
.
*Caption elok dan baik je untuk dia sebab dia banyak gambar buruk saya. 😅
.
#AydaJebat #KuKirimCinta #Nisha #RedzaRosli #Farhan #AkasiaTV3 #AJscreamer #Aydakenabulipulak #MataManaMata 👱🏻💌👱🏻‍♀️
600 4 15 October, 2019

Maafkan Nazli ibu.. 😔🙏🏼
.

Episode 25 pukul 7PM guys! 😍

#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Maafkan Nazli ibu.. 😔🙏🏼
.

Episode 25 pukul 7PM guys! 😍

#Nazli #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR
10,112 184 23 October, 2019

Adik aku Zana ni pun satu dah tahu abang dia hati tengah berbunga-bunga pi culik pulak bunga abang sendiri hurmmmm 😆😜
.
Episode 18 guys 7PM! @tv3malaysia
.
#Nazli #Zana #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #NazliSatay

Adik aku Zana ni pun satu dah tahu abang dia hati tengah berbunga-bunga pi culik pulak bunga abang sendiri hurmmmm 😆😜
.
Episode 18 guys 7PM! @tv3malaysia
.
#Nazli #Zana #LelakiMuYangDulu #DramaSangat #tv3malaysia #RedzaRosli #RRSupporters #RR #NazliSatay
22,349 167 4 hours ago

Lebih lah si pendek ni dia main main slow mo pulak kat situ. Tapi kelakar and cute scene ni. Ish rasa nak tampar tampar je dorang berdua ni 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli

Lebih lah si pendek ni dia main main slow mo pulak kat situ. Tapi kelakar and cute scene ni. Ish rasa nak tampar tampar je dorang berdua ni 😂
.
.
#LelakiMuYangDulu #DramaSangat #AkasiaTV3 #SlotAkasia #NelydiaSenrose #SharnaazAhmad #UngkuHariz #ReenRahim #RedzaRosli
2,511 17 28 October, 2019