#SmartUser Instagram Photos & Videos

SmartUser - 2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #SmartUser and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
20 hours
Average like
8.1
Average comment
0.3
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

STOP!!!
.
Gadgetmu bukan teman baikmu, segera tinggalkan ia sebelum orang sekelilingmu merasa kehilanganmu!!
.
Tapi kalau lg kesepian baru kamu boleh main sama HPmu lagi. inget yaa kalau kesepian aja. tapi sadarlah
.
Kamu tidak akan pernah kesepian!.
.
📓 Gawai menyesatkan!
🚩 FEB Univ. Brawijaya
.
#CelenganRindu
#KerjaKerjaKerja
#IndonesiaMaju
#Indonesia
#GawaiCumaAlat
#SmartPhone
#WorseThan
#SmartUser
#SmarPeople

STOP!!!
.
Gadgetmu bukan teman baikmu, segera tinggalkan ia sebelum orang sekelilingmu merasa kehilanganmu!!
.
Tapi kalau lg kesepian baru kamu boleh main sama HPmu lagi. inget yaa kalau kesepian aja. tapi sadarlah
.
Kamu tidak akan pernah kesepian!.
.
📓 Gawai menyesatkan!
🚩 FEB Univ. Brawijaya
.
#CelenganRindu
#KerjaKerjaKerja
#IndonesiaMaju
#Indonesia
#GawaiCumaAlat
#SmartPhone
#WorseThan
#SmartUser
#SmarPeople
95 6 11 November, 2019
#smartphones #smartuser #tosmart #todumb rp
17 0 9 November, 2019

USIA BUKAN PENGHALANG..
.
Alhamdullilah.. Bukan sebab kita hebat bukan sebab kita power tapi sebab Rahmat Allah.. Allah yg bagi rezeki bukan tengok usia kita..Allah yg izinkan disebabkan yg istiqomah.. #TqAllah
.
Tahniah #TEAM Perak Kak Su dan kak Nor.. 2 set combo telah di pinang.. CY sendiri closing 2 unit M10 pakcik CY borong. Beliau memang berniaga dodol dan nasi beriyani so memang pilihan yg tepat la M10 ni.
.
Mau taknya dipinang terus.. Teruja tau.. Masak dodol tak perlu kacau.. Semua fully auto.. Masak nasi goreng pun pejam mata je siappp...ada yg belikan untuk anak duduk kat asrama. Kesian katanya anak hari2 makan maggi jer.
.
Seronok rasa.. Dapat membantu ramai sahabat..
.
#SmartUser
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
#CuckooBeyondStandards

USIA BUKAN PENGHALANG..
.
Alhamdullilah.. Bukan sebab kita hebat bukan sebab kita power tapi sebab Rahmat Allah.. Allah yg bagi rezeki bukan tengok usia kita..Allah yg izinkan disebabkan yg istiqomah.. #TqAllah
.
Tahniah #TEAM Perak Kak Su dan kak Nor.. 2 set combo telah di pinang.. CY sendiri closing 2 unit M10 pakcik CY borong. Beliau memang berniaga dodol dan nasi beriyani so memang pilihan yg tepat la M10 ni.
.
Mau taknya dipinang terus.. Teruja tau.. Masak dodol tak perlu kacau.. Semua fully auto.. Masak nasi goreng pun pejam mata je siappp...ada yg belikan untuk anak duduk kat asrama. Kesian katanya anak hari2 makan maggi jer.
.
Seronok rasa.. Dapat membantu ramai sahabat..
.
#SmartUser
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
#CuckooBeyondStandards
1 0 8 November, 2019

Verde vida, verde aire, verde tierra
🌱🍁 Bromelias Edesign 100% orgánicas
#fridayforfuture #ecodesign #smartuser

Verde vida, verde aire, verde tierra
🌱🍁 Bromelias Edesign 100% orgánicas
#fridayforfuture #ecodesign #smartuser
3 0 8 November, 2019

Assalamualaikum semua.. 😊😊 Meh nak cerita sikit kat korang. Aritu ada orang cakap gini, "Irda, aku taknaklah bisnes macam ko ni. Kena cari orang." Ok hmm.. Rasanya Irda dah pernah jawab ni dulu. Tapi meh Irda jawab lagi sekali. Biar orang lebih faham kan 😊

Kami #UsahawanCuckoo jual barangan rumah macam penapis air, penapis udara, periuk pintar multicooker dll. Produk-produk kami pasarkan secara online atau offline. Hence kalau yang melihat tu nak, dia akan contact kami untuk membeli.

Selain tu kami juga buka pasaran pengguna produk untuk jadi #smartuser, sambil pakai produk Cuckoo, boleh juga dapat income. Client-client yang berpuas hati dengan produk yang mereka telah cuba, selalunya decide untuk jadi agen juga. Sambil-sambil sebarkan kebaikan produk, sambil duit masuk. Best kan?
Jadi, apa yang salahnya mencari orang? Sebab memang orang lah yang pakai produk2 kami, bukan monyet. Even kalau nak beli makanan kucing pun, bukan kucing yang datang beli. Tuan punya kucing yang membeli makanan untuk kucingnya. Betul ke betul?! Meh Irda bagi contoh. Sekarang ni ramai artis-artis yang keluarkan produk kan? Contohnya artis jual baju muslimah. Artis tu takkan pergi buat sales sorang-sorang. Dia akan buka siapa nak jadi stokis produk dia. Then, stokis2 ni pula akan cari pula agen2 mereka. So mereka cari orang tak? Memang lah cari orang. Cari orang untuk pasarkan baju, cari customer untuk beli baju. Dah tu kambing ke yang pakai baju artis tu jual? .
Sama tak konsep nya sayang? So apa yang nak ditakutkan? Tak kesahlah nak buat bisnes apa pun, kena make sure pilih company yang betul. Bukan company yang menawarkan untung yang tinggi melampau-lampau dan kita tak tau untung tu datang dari mana sebab kadang-kadang produk pun takde. Yang tu confirm bukan genuine bisnes.

Jom siapa yang tak clear lagi dengan konsep bisnes Cuckoo ni, meh kita jumpa. Kita borak2 aje. Irda belanja minum.. Esok petang Irda free lagi ni. 😊😊 Tanyalah apa yang nak ditanya InsyaAllah Irda terangkan sedaya boleh.

Roger je ok. 😋 Terima kasih ya baca my ramblings tengah hari ni 😍

#ExAuditorUsahawanCuckoo
#TheConfidenceAide

Assalamualaikum semua.. 😊😊 Meh nak cerita sikit kat korang. Aritu ada orang cakap gini, "Irda, aku taknaklah bisnes macam ko ni. Kena cari orang." Ok hmm.. Rasanya Irda dah pernah jawab ni dulu. Tapi meh Irda jawab lagi sekali. Biar orang lebih faham kan 😊

Kami #UsahawanCuckoo jual barangan rumah macam penapis air, penapis udara, periuk pintar multicooker dll. Produk-produk kami pasarkan secara online atau offline. Hence kalau yang melihat tu nak, dia akan contact kami untuk membeli.

Selain tu kami juga buka pasaran pengguna produk untuk jadi #smartuser, sambil pakai produk Cuckoo, boleh juga dapat income.  Client-client yang berpuas hati dengan produk yang mereka telah cuba, selalunya decide untuk jadi agen juga. Sambil-sambil sebarkan kebaikan produk, sambil duit masuk. Best kan? 
Jadi, apa yang salahnya mencari orang? Sebab memang orang lah yang pakai produk2 kami, bukan monyet. Even kalau nak beli makanan kucing pun, bukan kucing yang datang beli. Tuan punya kucing yang membeli makanan untuk kucingnya. Betul ke betul?! Meh Irda bagi contoh. Sekarang ni ramai  artis-artis yang keluarkan produk kan? Contohnya artis jual baju muslimah. Artis tu takkan pergi buat sales sorang-sorang. Dia akan buka siapa nak jadi stokis produk dia. Then, stokis2 ni pula akan cari pula agen2 mereka. So mereka cari orang tak? Memang lah cari orang. Cari orang untuk pasarkan baju, cari customer untuk beli baju. Dah tu kambing ke yang pakai baju artis tu jual? .
Sama tak konsep nya sayang? So apa yang nak ditakutkan? Tak kesahlah nak buat bisnes apa pun, kena make sure pilih company yang betul. Bukan company yang menawarkan untung yang tinggi melampau-lampau dan kita tak tau untung tu datang dari mana sebab kadang-kadang produk pun takde. Yang tu confirm bukan genuine bisnes.

Jom siapa yang tak clear lagi dengan konsep bisnes Cuckoo ni, meh kita jumpa. Kita borak2 aje. Irda belanja minum.. Esok petang Irda free lagi ni. 😊😊 Tanyalah apa yang nak ditanya InsyaAllah Irda terangkan sedaya boleh.

Roger je ok. 😋 Terima kasih ya baca my ramblings tengah hari ni 😍

#ExAuditorUsahawanCuckoo 
#TheConfidenceAide
3 2 7 November, 2019

I just recently got this super cool @ghostek_products 👻 PINK 💖 case for my @samsungmobile! It features a fun kickstand case so I can post the phone up on the table and watch videos 📹 and chat with my family 👨‍👩‍👧‍👧 and friends 👭without having to hold up my phone #fantastic 💜 ★

#thanksghostek #ghostek #pinkcase #phonecase #case #smartphone #samsung #smartuser #protectyourphone #nakedmobile #lovpink #november #customerlove #protect #ghost #pickghostek #atandt #tmobile #data #lovemyservice

I just recently got this super cool @ghostek_products 👻 PINK 💖 case for my @samsungmobile! It features a fun kickstand case so I can post the phone up on the table and watch videos 📹 and chat with my family 👨‍👩‍👧‍👧 and friends 👭without having to hold up my phone #fantastic 💜 ★

#thanksghostek #ghostek #pinkcase #phonecase #case #smartphone #samsung #smartuser #protectyourphone #nakedmobile #lovpink #november #customerlove #protect #ghost #pickghostek #atandt #tmobile #data #lovemyservice
12 0 6 November, 2019

Hidung Tak Pedih2

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/

Hidung Tak Pedih2

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/
0 0 4 November, 2019

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/
0 0 4 November, 2019

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/

Malam ni akak share bbrp testimoni pengguna bijak #cuckoo ye.. Alhamdullilah asbab rm 75 blh buat diri dan keluarga rasa bahagia

#smartuser
#gunadanganda

https://store.cuckoo.com.my/estore/TEAMNang/
0 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
3 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
2 0 4 November, 2019
Kami Beli
Kami Guna
Kami Jual
Kami Ganda
#gunadanganda 
#smartuser 
#businesstanpamodal 
#cuckoo 
#cuckoomalaysia 
#cuckookelantan 
#cuckoobachok
3 0 4 November, 2019

Make sure you check our fantastic @ghostek_products
They aren't spooky, but they sure are the best thing you can do for your smartphone if you're trying to give it a 2nd life after you drop it on the ground. I've had mine on my phone for the past 2 months and I can't even tell you how many times I've dropped it. Thank goodness for Ghostek!

#ghost #ghostek #product #accessory #protectyourphone #protect #protection #phonecase #case #phone #smartphone #smartuser #phonecase #smart #phonecaselove #love #instagram #instagood #ig #armor #samsung #samsungj3 #j3phonecase #pinkcase #case #protectioncase

Make sure you check our fantastic @ghostek_products 
They aren't spooky, but they sure are the best thing you can do for your smartphone if you're trying to give it a 2nd life after you drop it on the ground. I've had mine on my phone for the past 2 months and I can't even tell you how many times I've dropped it. Thank goodness for Ghostek!

#ghost #ghostek #product #accessory #protectyourphone #protect #protection #phonecase #case #phone #smartphone #smartuser #phonecase #smart #phonecaselove #love #instagram #instagood #ig #armor #samsung #samsungj3 #j3phonecase #pinkcase #case #protectioncase
11 0 1 November, 2019

Tengok color Rose Gold ni memang terus fall in love dengan Penulen Udara LG PuriCare ni..cantik sangat!😃 🌷Cuma RM120/RM130 sebulan
🌷Sedut Hama (bagus untuk rumah yang ada kucing🐈)
🌷Sedut Habuk (mommy tak payah lap-lap rumah selalu😉)
🌷 Sedut bau hapak, busuk secara menyeluruh 360°
🌷 Nak ni secara PERCUMA pon boleh..jom tekan link di bio saya akan share cara jadi Smart User👍
.
Sihat dapat, Duit dapat!

#lgpuricare #smartuser #igreviewmalaysia #bijak #penggunabijak #babycomel #anaksihat #keluarga #gegarvaganza2019 #jihan #shamvisa #kakiviral #nabilahuda #jdt #luaskankuasamu

Tengok color Rose Gold ni memang terus fall in love dengan Penulen Udara LG PuriCare ni..cantik sangat!😃 🌷Cuma RM120/RM130 sebulan
🌷Sedut Hama (bagus untuk rumah yang ada kucing🐈)
🌷Sedut Habuk (mommy tak payah lap-lap rumah selalu😉)
🌷 Sedut bau hapak, busuk secara menyeluruh 360°
🌷 Nak ni secara PERCUMA pon boleh..jom tekan link di bio saya akan share cara jadi Smart User👍
.
Sihat dapat, Duit dapat!

#lgpuricare #smartuser #igreviewmalaysia #bijak #penggunabijak #babycomel #anaksihat #keluarga #gegarvaganza2019 #jihan #shamvisa #kakiviral #nabilahuda #jdt #luaskankuasamu
6 0 1 November, 2019
Growing, every day learning for the rest our life... #greenlife #ecodiseño #ecodesign #smartuser #plantas #oxigeno #deco #textiles #Edesignfulloflove #edesigngift
7 0 29 October, 2019

NGERI! kayak gini nih hasil scan kulit orang yang make krim abal2!
Dari luar kulit wajah terlihat bersih mulus putih pucett tp hasil scan menunjukkan kotoran tertahan di lapisan dalam kulit akibat penggunaan krim bermerkuri 😔 Apa gak sayang sama kulitnya? 😔 Kulit wajah yang terlihat mulus dan putih dari luar belum tentu sehat didalam.
Setelah krim dihentikan nanti muka akan terlihat kusam dan mulai bermunculan flek-flek diwajah. Ngerikan?

Siap2 detoks di masa tua ya 😕 atau siap2 kanker ginjal, kanker kulit, dan penyakit2 lainnya mengintai 😱

Yuk rawat dengan skincare yang #alami #aman dan #sehat #bpom #halal #artistry

Mau tahu info skincare Herbal, alami, SEHAT ?
Info WA 👉 083151853095
#smartuser #smartbuyer #skincare #skin #perawatanwajah #akibatkrimmerkuri #akibatkrimhidroquinin #akibatkrimgacebo #akibatkrimabalabal #skincareorganik #skincareindonesia #skincareaman

NGERI!  kayak gini nih hasil scan kulit orang yang make krim abal2! 
Dari luar kulit wajah terlihat bersih mulus putih pucett tp hasil scan menunjukkan kotoran tertahan di lapisan dalam kulit akibat penggunaan krim bermerkuri 😔 Apa gak sayang sama kulitnya? 😔 Kulit wajah yang terlihat mulus dan putih dari luar belum tentu sehat didalam. 
Setelah krim dihentikan nanti muka akan terlihat kusam dan mulai bermunculan flek-flek diwajah. Ngerikan?

Siap2 detoks di masa tua ya 😕 atau siap2 kanker ginjal, kanker kulit, dan penyakit2 lainnya mengintai 😱

Yuk rawat dengan skincare yang #alami #aman dan #sehat #bpom #halal #artistry

Mau tahu info skincare Herbal, alami, SEHAT ?
Info WA 👉 083151853095 
#smartuser #smartbuyer #skincare #skin #perawatanwajah #akibatkrimmerkuri #akibatkrimhidroquinin #akibatkrimgacebo #akibatkrimabalabal #skincareorganik #skincareindonesia #skincareaman
0 0 29 October, 2019

Slamat #harisumpahpemuda ngobrol tipis2 @tdichapterpalembang #vapesharing keep save and clean dalam menggunakan vape 18++, ketahui produk dan regulasinya. #smartuser hormati lingkungan skitar pada saat vaping #vapewithattitude karna dunia bukan punya bapak moyang mu... Intinya tetep #santuy

Slamat #harisumpahpemuda ngobrol tipis2 @tdichapterpalembang #vapesharing keep save and clean dalam menggunakan vape 18++, ketahui produk dan regulasinya. #smartuser hormati lingkungan skitar pada saat vaping #vapewithattitude karna dunia bukan punya bapak moyang mu... Intinya tetep #santuy
31 0 28 October, 2019

Nuestras plantas te llenas de vida, el aire renueva tu espacio en casa y la oficina
#fridayforfuture
#greenergy #decoEdesign #deco #plantas #bromelias #sustainablegift #sustainabledesigns #smartuser #ecodiseño #ecodesign

Nuestras plantas te llenas de vida, el aire renueva tu espacio en casa y la oficina
#fridayforfuture
#greenergy #decoEdesign #deco #plantas #bromelias #sustainablegift #sustainabledesigns #smartuser #ecodiseño #ecodesign
11 0 25 October, 2019

"Minum air putih. Bukan air masak, air masak tu air mati..kita minum air filter, yg masih hidup"
.
RM75.47 je sebulan untuk miliki air sihat in shaa Allah❤
.
#Cuckoo #CuckooSalahSatuFilterAirTerbaik #AirFilter #AirHidup #AirMineral #AirSihat #SmartUser #JomSewaFilter #AcikShidaEjenCuckoo

"Minum air putih. Bukan air masak, air masak tu air mati..kita minum air filter, yg masih hidup"
. 
RM75.47 je sebulan untuk miliki air sihat in shaa Allah❤
. 
#Cuckoo #CuckooSalahSatuFilterAirTerbaik #AirFilter #AirHidup #AirMineral #AirSihat #SmartUser #JomSewaFilter #AcikShidaEjenCuckoo
5 0 24 October, 2019

Tengok color Rose Gold ni memang terus fall in love dengan Penulen Udara LG PuriCare ni..cantik sangat!😃
🌷Cuma RM120/RM130 sebulan
🌷Sedut Hama (bagus untuk rumah yang ada kucing🐈)
🌷Sedut Habuk (mommy tak payah lap-lap rumah selalu😉)
🌷 Sedut bau hapak, busuk secara menyeluruh 360°
🌷 Nak ni secara PERCUMA pon boleh..jom tekan link di bio saya akan share cara jadi Smart User👍
.
Sihat dapat, Duit dapat!

#lgpuricare #smartuser #igreviewmalaysia #bijak #penggunabijak #babycomel #anaksihat #keluarga #gegarvaganza2019 #jihan #shamvisa #kakiviral #nabilahuda #jdt #luaskankuasamu

Tengok color Rose Gold ni memang terus fall in love dengan Penulen Udara LG PuriCare ni..cantik sangat!😃
🌷Cuma RM120/RM130 sebulan
🌷Sedut Hama (bagus untuk rumah yang ada kucing🐈)
🌷Sedut Habuk (mommy tak payah lap-lap rumah selalu😉)
🌷 Sedut bau hapak, busuk secara menyeluruh 360°
🌷 Nak ni secara PERCUMA pon boleh..jom tekan link di bio saya akan share cara jadi Smart User👍
.
Sihat dapat, Duit dapat!

#lgpuricare #smartuser #igreviewmalaysia #bijak #penggunabijak #babycomel #anaksihat #keluarga #gegarvaganza2019 #jihan #shamvisa #kakiviral #nabilahuda #jdt #luaskankuasamu
1 0 23 October, 2019

Check out our FB page for full article on battery saving tips!
#longerbatterylife #gettowork #getmoredone #gobigorgohome #smartuser #smarterthanmytechnology

Check out our FB page for full article on battery saving tips! 
#longerbatterylife #gettowork #getmoredone #gobigorgohome #smartuser #smarterthanmytechnology
1 0 22 October, 2019

Akan tibanya masa kita.. Usaha istiqomah hasilnya rahsia Allah.. Yesszz semua nya Rahsia Allah.. NCM Azree Azman
2015 - income nya RM 700 ++ Usaha istiqomah.. Sekejap berhenti sekejap buat, sekejap semngat sekejap down.. Akhirnya..istiqomah

2019 - income terkini RM 50K .. Income pasif 5 angka

Rasa2 berbaloi ta

Buat tanpa modal stok bagai.. Kerja 10% jaaa

Tanpa maintain atau rolling

Cuma hanya jadi #smartuser shja.. Utk kita dpt pengalaman sendiri.. Sgttt berbaloi dan 0 risiko.. Rasa2 ok ke atau ok sangatttt.. 😍🥰

Akan tibanya masa kita.. Usaha istiqomah hasilnya rahsia Allah.. Yesszz semua nya Rahsia Allah.. NCM Azree Azman
2015 - income nya RM 700 ++ Usaha istiqomah.. Sekejap berhenti sekejap buat, sekejap semngat sekejap down.. Akhirnya..istiqomah

2019 - income terkini RM 50K .. Income pasif 5 angka

Rasa2 berbaloi ta

Buat tanpa modal stok bagai.. Kerja 10% jaaa

Tanpa maintain atau rolling

Cuma hanya jadi #smartuser shja.. Utk kita dpt pengalaman sendiri.. Sgttt berbaloi dan 0 risiko.. Rasa2 ok ke atau ok sangatttt.. 😍🥰
0 0 22 October, 2019

Sebab ada pagi2 dh tak selesa mandi pun air bau dan gatal2 ke

Nk basuh baju pun air kuning.. So sis share solotion terbaik dan terjimat serta terjamin ye.. Hanya serendah RM 75 shaja sebln .. Rm 2.50 je sehariiiiiiii.... Dpt nikmati air bersih 1 RUMAHHHH... Dgn service percuma selama 7 thnn
Warantty 7 thnn

Fuhh mana dapat di tpt lain

Cepat2 selagi promosi masih ada.. Jgn tertinggal keretapiiii ye... Cuckoo penyelesai segala masalah anda.. Pm atau whatappss 012-4910907
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo

Sebab ada pagi2 dh tak selesa mandi pun air bau dan gatal2 ke

Nk basuh baju pun air kuning.. So sis share solotion terbaik dan terjimat serta terjamin  ye.. Hanya serendah RM 75 shaja sebln .. Rm 2.50 je sehariiiiiiii.... Dpt nikmati air bersih 1 RUMAHHHH... Dgn service percuma selama 7 thnn
Warantty 7 thnn

Fuhh mana dapat di tpt lain

Cepat2 selagi promosi masih ada.. Jgn tertinggal keretapiiii ye... Cuckoo penyelesai segala masalah anda.. Pm atau whatappss 012-4910907 
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo
2 0 22 October, 2019

DODOL BY MULTICOOKER M10
CANTIK BETUL

Sejak ada M10 ini sahabat akak masak dodol Any time je 👇👇 Awal pagi dh siap dah dodol #M10 hehe.. Permintaan kwn2... Sis tido lena je mlm tadi. Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. Ada yg mudah knp nk susah2kan.. Whatsapp 012-4910907
Sebulan RM70
Kombo promo tanpa deposit RM200
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo

DODOL BY MULTICOOKER M10
CANTIK BETUL

Sejak ada M10 ini sahabat akak masak dodol Any time je 👇👇 Awal pagi dh siap dah dodol #M10 hehe.. Permintaan kwn2... Sis tido lena je mlm tadi.  Tapi bibik korea comel ni yg tolong masakkan .. Ada yg mudah knp nk susah2kan.. Whatsapp 012-4910907
Sebulan RM70
Kombo promo tanpa deposit RM200 
#smartuser
#gunadanganda
#usahawancuckoo
3 0 22 October, 2019

Bags and minibags by Edesign
Orden dentro de tu cartera con nuestros minibags #upcycling #smartuser #ecodesign
#sustainabledesigns #rawmaterials #textiles #longlifebags #stylelife #OBS

Bags and minibags by Edesign 
Orden dentro de tu cartera con nuestros minibags #upcycling #smartuser #ecodesign 
#sustainabledesigns #rawmaterials #textiles #longlifebags #stylelife #OBS
3 0 21 October, 2019

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda
0 0 18 October, 2019

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda

SATU LAGI COMBO MAMBO..
.
Alhamdulillah tahniah sahabatku Az telah mengorak langkah pertama sebagai SU.
Next step adalah guna dan ganda. Target income 4 angka dalam jangkamasa pendek dan 5 angka pasif income untuk jangkamasa panjang.
.
Semoga kejayaan menjadi milikmu sahabat. Jom sama2 berusaha sehingga ke beribu langkah menuju matlamat serta impian hidup dari biasa2 ke luar biasa hebat In Shaa Allah.
.
#TEAM #UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards #SmartUser #GunaDanGanda
0 0 18 October, 2019

BUKTI KEJAYAAN
.
Seorang Guru
Ibu kepada 3 orang anak
PJJ bersama suami dia
.
Allah dah susun kan hidup kita ni.. Terima dengan tenang dan gembira..
.
Tapi adik Siti Nubailah berhajat nak ganda income.. Ye la boleh la buat cover untuk anak2 kan.. Atau simpanan sikit2
.
Alhamdullilah dengan peluang bersama #TEAM usaha kita 10% je.. 90% lagi syarikat buat.. Memang sesuai sangatttt... .
Tak perlu modal stok bagai..
Hanya bermula sebagai #SmartUser sahaja.. Bila diri sendiri dah tunjukkan hasil syiookk nya guna produk.. Semua pun yakin nak follow guna juga. .
Tak perlu nak maintain2 bagai
Target masa panjang income passive 60 bulan.
.
Setakat ni sudah ganda income 4 angka.. Syukur.. Memang tanpa sedar...
.
Mudah je.. Nak capai
.
Usaha istiqomah hasilnya rahsia Allah
.
Jom sapa nak cuba nak try blh la pm hakak.. In Shaa Allah hakak bantu secara offline dan online..
.
#CuckooBeyondStandards
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo

BUKTI KEJAYAAN
.
Seorang Guru
Ibu kepada 3 orang anak
PJJ bersama suami dia
.
Allah dah susun kan hidup kita ni.. Terima dengan tenang dan gembira..
.
Tapi adik Siti Nubailah berhajat nak ganda income.. Ye la boleh la buat cover untuk anak2 kan.. Atau simpanan sikit2
.
Alhamdullilah dengan peluang bersama #TEAM usaha kita 10% je.. 90% lagi syarikat buat.. Memang sesuai sangatttt... .
Tak perlu modal stok bagai..
Hanya bermula sebagai #SmartUser sahaja.. Bila diri sendiri dah tunjukkan hasil syiookk nya guna produk.. Semua pun yakin nak follow guna juga. .
Tak perlu nak maintain2 bagai
Target masa panjang income passive 60 bulan.
.
Setakat ni sudah ganda income 4 angka.. Syukur.. Memang tanpa sedar...
.
Mudah je.. Nak capai
.
Usaha istiqomah hasilnya rahsia Allah
.
Jom sapa nak cuba nak try blh la pm hakak.. In Shaa Allah hakak bantu secara offline dan online..
.
#CuckooBeyondStandards
#GunaDanGanda
#UsahawanCuckoo
1 0 17 October, 2019

Yuhuuu!
Yang tengah-tengah layan jam balik kerja tu..kakak nak bagitau bulan ni punya promosi combo..memang berbaloi baqhang..kalau rasa nak, bagitau k😊 ➡adik-adik yang tengah nak cari side income meh contact kakak share rahsia😉
#smartuser

Yuhuuu!
Yang tengah-tengah layan jam balik kerja tu..kakak nak bagitau bulan ni punya promosi combo..memang berbaloi baqhang..kalau rasa nak, bagitau k😊 ➡adik-adik yang tengah nak cari side income meh contact kakak share rahsia😉
#smartuser
3 1 16 October, 2019

Last week kakNina ada open order Pulut Kuning + Rendang Ayam. -

Alhamdulillah dapat buat 11pax.
InshaAllah, nanti KakNina open lagi. -

Rahsia nak masak pulut 10minit. Dengan guna M10 multicooker by Cuckoo je.
Mudah dan cepat. -
#smartuser #gunadanganda
#cuckoolover #foodlover

Last week kakNina ada open order Pulut Kuning + Rendang Ayam. -

Alhamdulillah dapat buat 11pax. 
InshaAllah, nanti KakNina open lagi. -

Rahsia nak masak pulut 10minit. Dengan guna M10 multicooker by Cuckoo je. 
Mudah dan cepat. -
#smartuser #gunadanganda
#cuckoolover #foodlover
7 0 14 October, 2019

Top #SmartUser posts

Dulu waktu SD ada pelajaran Pendidikan Moral Pancasila, trus SMP dan SMA belajar PPKN ( Pendidikan Pancasila dan Kewarganegaraan ). Mata pelajaran yang seperti remeh dibanding fisika atau kimia tapi justru sangat penting untuk Indonesia sekarang.
Dan satu hal lagi, saya usulin PEMS ( Pendidikan Etika dan Moral Sosial Media ).
Di dunia yang serba sosmed, mengerti etika dan tata krama di sosmed sudah menjadi kebutuhan primer yang mendesak.
Ngeri liat komen, judgement, hoax, sok paling benar, demen ngurusin urusan orang apalagi ujaran kebencian merajarela...
T-shirt @pekanbarudoglover
Copas dr Mario Ginanjar
#ngeriliatkontendankomenSosmed #whoraisedyou #bukanIGguaya #followersguathebest #smartuser #politeuser

Dulu waktu SD ada pelajaran Pendidikan Moral Pancasila, trus SMP dan SMA belajar PPKN ( Pendidikan Pancasila dan Kewarganegaraan ). Mata pelajaran yang seperti remeh dibanding fisika atau kimia tapi justru sangat penting untuk Indonesia sekarang. 
Dan satu hal lagi, saya usulin PEMS ( Pendidikan Etika dan Moral Sosial Media ).
Di dunia yang serba sosmed, mengerti etika dan tata krama di sosmed sudah menjadi kebutuhan primer yang mendesak. 
Ngeri liat komen, judgement, hoax, sok paling benar, demen ngurusin urusan orang apalagi ujaran kebencian merajarela...
T-shirt @pekanbarudoglover 
Copas dr Mario Ginanjar 
#ngeriliatkontendankomenSosmed #whoraisedyou #bukanIGguaya #followersguathebest #smartuser #politeuser
789 24 14 January, 2018

Jadi mikir, dulu waktu SD ada pelajaran Pendidikan Moral Pancasila, trus SMP dan SMA belajar PPKN ( Pendidikan Pancasila dan Kewarganegaraan ). Mata pelajaran yang seperti remeh dibanding fisika atau kimia tapi justru sangat penting untuk Indonesia sekarang. Dan satu hal lagi, saya usulin PEMS ( Pendidikan Etika dan Moral di Sosial Media ). Di dunia yang serba sosmed, mengerti etika dan tata krama di sosmed sudah menjadi kebutuhan primer yang mendesak. #ngeriliatkontendankomenSosmed #whoraisedyou #bukanIGguaya #followersguathebest #smartuser #politeuser #bebasbukanbablas #ifitaintcuteputitonmute

Jadi mikir, dulu waktu SD ada pelajaran Pendidikan Moral Pancasila, trus SMP dan SMA belajar PPKN ( Pendidikan Pancasila dan Kewarganegaraan ). Mata pelajaran yang seperti remeh dibanding fisika atau kimia tapi justru sangat penting untuk Indonesia sekarang. Dan satu hal lagi, saya usulin PEMS ( Pendidikan Etika dan Moral di Sosial Media ). Di dunia yang serba sosmed, mengerti etika dan tata krama di sosmed sudah menjadi kebutuhan primer yang mendesak. #ngeriliatkontendankomenSosmed #whoraisedyou #bukanIGguaya #followersguathebest #smartuser #politeuser #bebasbukanbablas #ifitaintcuteputitonmute
5,511 132 11 January, 2018


كريم اليد
قطعتين بسعر قطعة
٣۰۰۰ * ٢ ✋ ⭕
کەریمی دەست دوو بەنرخی دانەیەک
٣۰۰۰ * ٢ ✋ ⭕

Adventure time- hand soap ✋
2×3000IQD

#adventuretime
#cartoonnetwork
#adventure
#time

⭕
كريم اليد 
قطعتين بسعر قطعة
٣۰۰۰ * ٢ ✋ ⭕ 
کەریمی دەست دوو بەنرخی دانەیەک 
٣۰۰۰ * ٢ ✋ ⭕

Adventure time- hand soap ✋ 
2×3000IQD

#adventuretime
#cartoonnetwork
#adventure
#time
555 14 17 July, 2019

اسفنجة المكياج من مينيسو
_____
ئیسفنجی ميك اب لە مينيسو
____

Make-up Sponge from Miniso
3000 IQD
#shopping
#retal
#Appliances
#Daily
#kichenwire
#MinisoIQ
#miniso
#MinisoIraq
#lovelifeloveminiso
#loveminiso
#cool
#bag
#fun
#cosmetic
#funtimes
#fashion
#care
#cute
#clean
#wash
#awesome
#sponge
#smartuser
#protect
#brush
#skincare

اسفنجة المكياج من مينيسو 
_____
 ئیسفنجی ميك اب لە مينيسو 
____

Make-up Sponge from Miniso 
3000 IQD 
#shopping 
#retal 
#Appliances 
#Daily
#kichenwire 
#MinisoIQ
#miniso
#MinisoIraq
#lovelifeloveminiso
#loveminiso
#cool 
#bag 
#fun 
#cosmetic
#funtimes
#fashion 
#care 
#cute 
#clean 
#wash 
#awesome 
#sponge 
#smartuser 
#protect 
#brush 
#skincare
868 12 18 September, 2019

مينيسو فرع زيونه مول - بغداد ⭕⭕⭕ Miniso in Zayoona mall - Baghdad

مينيسو فرع زيونه مول - بغداد ⭕⭕⭕ Miniso in Zayoona mall - Baghdad
636 28 17 July, 2019