#StavilionSocialMedia Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #StavilionSocialMedia and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
86 hours
Average like
32
Average comment
0.6
Posts with video
15/36
Posts with photo
21/36

Hashtag Popularity

@eizagreenappleku Profile picture

@eizagreenappleku

Raya ke4 baru berkesempatan nak share baju raya pilihan tahun ni. Aaron Aziz By Jakel.
Setiap kali membeli pakaian mahupun tudung, eiza akan check kualiti jahitan. Elok ke tak. Senget sebelah ke tak. Kalau ada error, terus minta tukar. Alah membeli menang memakai. ☺

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #greenapplekudotcom #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #penangblogger

Raya ke4 baru berkesempatan nak share baju raya pilihan tahun ni. Aaron Aziz By Jakel. 
Setiap kali membeli pakaian mahupun tudung, eiza akan check kualiti jahitan. Elok ke tak. Senget sebelah ke tak. Kalau ada error, terus minta tukar. Alah membeli menang memakai. ☺

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #greenapplekudotcom #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #penangblogger
39 1 18 June, 2018
@papamyzal Profile picture

@papamyzal

Batu Pahat

.
Assalamualaikum. Selamat Pagi
.
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin
.
Bapak Ngko dah bersiap-siap nak gi semayang raya
.
Harini Bapak Ngko pakai baju raya koleksi Nabil Ahmad by Jakel. Kainnya sejuk dan selesa sekali
.
Jakel Barulah Raya ! Ingat Raya Ingat Jakel !
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #johorblogger #followforlike #followers #followback #followme #follow #follows

.
Assalamualaikum. Selamat Pagi
.
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin
.
Bapak Ngko dah bersiap-siap nak gi semayang raya
.
Harini Bapak Ngko pakai baju raya koleksi Nabil Ahmad by Jakel. Kainnya sejuk dan selesa sekali
.
Jakel Barulah Raya ! Ingat Raya Ingat Jakel !
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #johorblogger #followforlike #followers #followback #followme #follow #follows
44 5 14 June, 2018
@papaamyzal Profile picture

@papaamyzal

.
Assalamualaikum. Selamat Pagi
.
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin
.
Bapak Ngko dah bersiap-siap nak gi semayang raya
.
Harini Bapak Ngko pakai baju raya koleksi Nabil Ahmad by Jakel. Kainnya sejuk dan selesa sekali
.
Jakel Barulah Raya ! Ingat Raya Ingat Jakel !
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #johorblogger #follow #followers #followback #followme #follows

.
Assalamualaikum. Selamat Pagi
.
Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin
.
Bapak Ngko dah bersiap-siap nak gi semayang raya
.
Harini Bapak Ngko pakai baju raya koleksi Nabil Ahmad by Jakel. Kainnya sejuk dan selesa sekali
.
Jakel Barulah Raya ! Ingat Raya Ingat Jakel !
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya #syawal #raya #blogger #bloggerstyle #bloggerlife #johorblogger #follow #followers #followback #followme #follows
36 5 14 June, 2018
@yuliafajrin_ Profile picture

@yuliafajrin_

Tak tahu dah nak cari baju raya kat mana? 🤔
.
Lagi2 nak plak yang macam artis2 lokal pakai kat luar sana tu kan. 😎
.
Bolehlah kot pergi ke @Starvilion Shah Alam cuci2 mata. 👀
.
Kot2 ada yang terberkenan. 😜
.
Macam2 koleksi fesyen artis lokal macam adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi. 😱
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Tak tahu dah nak cari baju raya kat mana? 🤔
.
Lagi2 nak plak yang macam artis2 lokal pakai kat luar sana tu kan. 😎
.
Bolehlah kot pergi ke @Starvilion Shah Alam cuci2 mata. 👀
.
Kot2 ada yang terberkenan. 😜
.
Macam2 koleksi fesyen artis lokal  macam adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi. 😱
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
34 0 8 June, 2018
@papaamyzal Profile picture

@papaamyzal

JAKEL SHAH ALAM

.
Lelong lelong lelong !!!!
.
Kaw kaw punya lelong wooo !!!
.
Meh cepat dapatkan baju Melayu Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Awal Ashaari dan banyak lagi
.
Harga runtuh tak mau balik tangan kosong !!!
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya

.
Lelong lelong lelong !!!!
.
Kaw kaw punya lelong wooo !!!
.
Meh cepat dapatkan baju Melayu Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Awal Ashaari dan banyak lagi
.
Harga runtuh tak mau balik tangan kosong !!!
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya
61 2 8 June, 2018
@papamyzal Profile picture

@papamyzal

JAKEL SHAH ALAM

.
Lelong lelong lelong !!!!
.
Kaw kaw punya lelong wooo !!!
.
Meh cepat dapatkan baju Melayu Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Awal Ashaari dan banyak lagi
.
Harga runtuh tak mau balik tangan kosong !!!
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya

.
Lelong lelong lelong !!!!
.
Kaw kaw punya lelong wooo !!!
.
Meh cepat dapatkan baju Melayu Aaron Aziz, Nabil Ahmad, Awal Ashaari dan banyak lagi
.
Harga runtuh tak mau balik tangan kosong !!!
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #guruyaya
74 3 8 June, 2018
@abamkorie Profile picture

@abamkorie

Dah complete ke satu family persiapan raya korang? Ada yang tertinggal ke? Jangan risau masih lagi boleh bergaya secantik setampan artis2 Malaysia ye.

Kot nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #AbamKorieDotCom #raya2018 #cepatlahlike -

Dah complete ke satu family persiapan raya korang? Ada yang tertinggal ke? Jangan risau masih lagi boleh bergaya secantik setampan artis2 Malaysia ye.

Kot nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #AbamKorieDotCom #raya2018 #cepatlahlike -
18 0 8 June, 2018
@abamkorie Profile picture

@abamkorie

Sekarang dah mudah, nak beli baju raya tak yah nak pening-pening..singgah jer kat Jakel Shah Alam, semua ada..untuk dewasa sampai lah untuk kanak-kanak..
Jakel, Barulah Raya 😊

Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Sekarang dah mudah, nak beli baju raya tak yah  nak pening-pening..singgah jer kat Jakel Shah Alam, semua ada..untuk dewasa sampai lah untuk kanak-kanak..
Jakel, Barulah Raya 😊

Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
24 0 7 June, 2018
@dorsett.pink Profile picture

@dorsett.pink

Semalam pergi Jakel, dah banyak baju yang dah habiss..huhu.. Ye lah,mana tak nya sebab semuanya cantik-cantik.So,cepat-cepatlah u all serbu Jakel sebelum semuanya habis dikebas orang... Ingat Jakel barulah raya.. Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel #kbba9 #kbba9jakel

Semalam pergi Jakel,  dah banyak baju yang dah habiss..huhu.. Ye lah,mana tak nya sebab semuanya cantik-cantik.So,cepat-cepatlah u all serbu Jakel sebelum semuanya habis dikebas orang... Ingat Jakel barulah raya.. Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel #kbba9 #kbba9jakel
36 0 7 June, 2018
@mohazsue Profile picture

@mohazsue

Hari raya nanti kalau pakai sedondon satu keluarga, nampak sweet je kan? Macam famili @awalashaari, @haniszalikha, @nabilzira, @aarondwiaziz dan ramai lagi. Baju pun cantik-cantik dengan fesyen terkini. Kalau korang nak dapatkan baju-baju koleksi artis-artis yang dalam video ni, boleh cari di @jakel_shahalam. Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #mohazsuedotcom

Hari raya nanti kalau pakai sedondon satu keluarga, nampak sweet je kan?  Macam famili @awalashaari, @haniszalikha,  @nabilzira, @aarondwiaziz dan ramai lagi. Baju pun cantik-cantik dengan fesyen terkini. Kalau korang nak dapatkan baju-baju koleksi artis-artis yang dalam video ni, boleh cari di @jakel_shahalam.  Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #mohazsuedotcom
28 0 7 June, 2018
@mas7977 Profile picture

@mas7977

JAKEL SHAH ALAM

apa tak shopping baju raya lagi? haaa jangan risau, pergi je ke Jakel dan Starvillion kat Shah Alam.. 2 minggu terakhir ni ada diskaun kaw² punya, pastu pilihan baju raya pun cantik².. berbaloi sangat! ❤ .

credit: Dboy Studio
.
• •
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia #JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel #KBBA9 #KBBA9XJakel #cepatlahlike #KelabBloggerBenAshaari #massaaridotcom #instalikes

apa tak shopping baju raya lagi? haaa jangan risau, pergi je ke Jakel dan Starvillion kat Shah Alam.. 2 minggu terakhir ni ada diskaun kaw² punya, pastu pilihan baju raya pun cantik².. berbaloi sangat! ❤ .

credit: Dboy Studio
.
• •
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia #JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel #KBBA9 #KBBA9XJakel #cepatlahlike #KelabBloggerBenAshaari #massaaridotcom #instalikes
29 1 5 June, 2018
@yanamib Profile picture

@yanamib

Hari tu pi Jakel kat Bangi ni pun dah rambang mata...cantik2 design baju tahun ni...baju bebudak pun cantikkk...syukur lah bonus dah masuk...tazzabarr nak rayaa...yeyy! 🤩🤩
.
.

Credit : Dboy Studio
.
.
.
.
.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Hari tu pi Jakel kat Bangi ni pun dah rambang mata...cantik2 design baju tahun ni...baju bebudak pun cantikkk...syukur lah bonus dah masuk...tazzabarr nak rayaa...yeyy! 🤩🤩
.
.

Credit : Dboy Studio
.
.
.
.
.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
29 0 5 June, 2018
@erazfadli Profile picture

@erazfadli

Ingat JAKEL , ingat RAYA ! Jom dapatkan KOLEKSI RAYA 2018 . Untuk 2 minggu terakhir ni ada jualan lelong yang kaw kaw murah . .
Untuk diri sendiri ada , untuk suami / isteri pun ada , untuk anak-anak pun ada . Boleh dapatkan sekaligus di satu tempat . Jom ke JAKEL ok !
.
Credit : @dboy_studio .
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #erazfadlidotcom #lifestyleblogger #parentingblogger #bloggerkelantan

Ingat JAKEL , ingat RAYA ! Jom dapatkan KOLEKSI RAYA 2018 . Untuk 2 minggu terakhir ni ada jualan lelong yang kaw kaw murah . .
Untuk diri sendiri ada , untuk suami / isteri pun ada , untuk anak-anak pun ada . Boleh dapatkan sekaligus di satu tempat . Jom ke JAKEL ok !
.
Credit : @dboy_studio .
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #erazfadlidotcom #lifestyleblogger #parentingblogger #bloggerkelantan
33 0 4 June, 2018
@cikza_com Profile picture

@cikza_com

Kenapa comel sangat baju @theyusufiskandar ni.. .
.
Mana yang nak dapatkan pakaian raya di saat2 akhir jangan lupa serbu @jakeltextile @jakel_shahalam tau,
.
.
.
2 minggu terakhir hingga raya ni,berbaloi2,bergaya bagai artis di hari raya.
.
.
.
Credit : Dboy Studio
.
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #viralvideo #raya2018 #cepatlahlike
#yusufiskandar
#dramamonisa
#isteriuntukdiiktiraf
#malaysiavines

Kenapa comel sangat baju @theyusufiskandar  ni.. .
.
Mana yang nak dapatkan pakaian raya di saat2 akhir jangan lupa serbu @jakeltextile @jakel_shahalam tau,
.
.
.
2 minggu terakhir hingga raya ni,berbaloi2,bergaya bagai artis di hari raya.
.
.
.
Credit : Dboy Studio
.
.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #viralvideo #raya2018 #cepatlahlike
#yusufiskandar
#dramamonisa 
#isteriuntukdiiktiraf
#malaysiavines
39 0 4 June, 2018
@annnoura Profile picture

@annnoura

Kalau jenis suka shopping last minute tu, nah sempat lagi ni. Cepat-cepat singgah di @jakeltextile & @starvilion untuk koleksi yang terbaik! ❤❤ Credit : Dboy Studio

#review #Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#blogger
#annnouradotcom
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Kalau jenis suka shopping last minute tu, nah sempat lagi ni. Cepat-cepat singgah di @jakeltextile & @starvilion untuk koleksi yang terbaik! ❤❤ Credit : Dboy Studio

#review #Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#blogger
#annnouradotcom
#KBBA9 #KBBA9XJakel
44 0 4 June, 2018
@jmr_bhr Profile picture

@jmr_bhr

Feel raya sudah mari. Tengok orang shopping baju raya, feel nak cari baju raya pun mari gak kan.
Tapi kalau feel tu tak mari gak, boleh cuci mata di @starvilion .. Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Feel raya sudah mari. Tengok orang shopping baju raya, feel nak cari baju raya pun mari gak kan. 
Tapi kalau feel tu tak mari gak, boleh cuci mata di @starvilion .. Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
32 0 4 June, 2018
@yuliafajrin_ Profile picture

@yuliafajrin_

JAKEL SHAH ALAM

Belum dapat baju raya lagi? 😱
.
Jomlah singgah @jakel_shahalam untuk baju yang shantik menawan 😍
.
Credit : Dboy Studio
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Belum dapat baju raya lagi? 😱
.
Jomlah singgah @jakel_shahalam untuk baju yang shantik menawan 😍
.
Credit : Dboy Studio
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
37 3 4 June, 2018
@angahjudin Profile picture

@angahjudin

Dah beli baju raya ke belom? Nah tengok video ni.. kot ada yg berkenan boleh pi beli. Ngam plak dgn harga dan design yg mables.. puas hati beb! .
Credit : Dboy Studio
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Dah beli baju raya ke belom? Nah tengok video ni.. kot ada yg berkenan boleh pi beli. Ngam plak dgn harga dan design yg mables.. puas hati beb! . 
Credit : Dboy Studio
. 
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
34 0 4 June, 2018
@ujang9897 Profile picture

@ujang9897

Bila nak puasa kita dah sinonim dengan kurma yusuf taiyop yer dak? Tapi bila raya pula kita sinonim dengan Jakel hehe... memang cantik2 gak koleksi baju jakel...aku dah ada hahahah
.
.
Hujung2 puasa ni jakel tengah buat sale kaw kaw.! Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Bila nak puasa kita dah sinonim dengan kurma yusuf taiyop yer dak? Tapi bila raya pula kita sinonim dengan Jakel hehe... memang cantik2 gak koleksi baju jakel...aku dah ada hahahah
.
.
Hujung2 puasa ni jakel tengah buat sale kaw kaw.! Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
25 0 4 June, 2018
@fizafantagiro Profile picture

@fizafantagiro

Nak jimat tapi bergaya sempena raya nanti jangan lupa kunjungi Jakel !

Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Nak jimat tapi bergaya sempena raya nanti jangan lupa kunjungi Jakel !

Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
51 0 4 June, 2018
@yantlee Profile picture

@yantlee

Berapa hari ja lagi dah nak sambut Aidilfitri! Jom serbu @jakel_shahalam dan @starvilion
. Dapatkan baju raya uolls kat sikit uit. Mur mur murah sangat.

Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Berapa hari ja lagi dah nak sambut Aidilfitri! Jom serbu @jakel_shahalam dan @starvilion
. Dapatkan baju raya uolls kat sikit uit. Mur mur murah sangat.

Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
32 1 4 June, 2018
@nadiasamjohari Profile picture

@nadiasamjohari

Dah jumpa belum baju sedondon, baju untuk anak, atau mak ayah..hah pergila ke Jakel..Raya kali ni dengan Jakel la..Dua minggu akhir Ramadhan ni Jakel
buat lelong, nad nak terjah oiii.. Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Dah jumpa belum baju sedondon, baju untuk anak, atau mak ayah..hah pergila ke Jakel..Raya kali ni dengan Jakel la..Dua minggu akhir Ramadhan ni Jakel
buat lelong, nad nak terjah oiii.. Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
79 1 4 June, 2018
@journaljeeb Profile picture

@journaljeeb

JAKEL SHAH ALAM

Hi guys! Dah start Shopping Raya?
.
Jom singgah di JAKEL TEXTILE & STARVILION SHAH ALAM.
.
Banyak koleksi sedondon dari selebriti, koleksi keluarga, anak-anak, gadis-gadis, teruna bujang, pelbagai koleksi ready-to-wear Baju Melayu & Baju Kurung, saiz toddler sehingga saiz datuk nenek toddler pun ada, warna pun meriah-meriah!
.
Jualan Raya Kaw-Kaw Punya! . .
Credit video : #DboyStudio
. .
#JournalJeebXJakel
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9XJakel #sponsoredpost
#bajuraya2018 #bajumelayu #Syawal2018 #readytowear

Hi guys! Dah start Shopping Raya?
. 
Jom singgah di JAKEL TEXTILE & STARVILION SHAH ALAM.
. 
Banyak koleksi sedondon dari selebriti, koleksi keluarga, anak-anak, gadis-gadis, teruna bujang, pelbagai koleksi ready-to-wear Baju Melayu & Baju Kurung, saiz toddler sehingga saiz datuk nenek toddler pun ada, warna pun meriah-meriah!
. 
Jualan Raya Kaw-Kaw Punya! . . 
Credit video : #DboyStudio
. . 
#JournalJeebXJakel
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9XJakel #sponsoredpost 
#bajuraya2018 #bajumelayu #Syawal2018 #readytowear
33 0 4 June, 2018

Top #StavilionSocialMedia posts

@myapilot Profile picture

@myapilot

Dah beli baju raya ke belum??? Haaa meh nak bagitau nih..
.
Nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam..
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Sedikit info untuk korang :
.
- Starvilion adalah butik dimana menempatkan koleksi2 jenama artis.
- Lokasi Starvilion adalah berdekatan Jakel Shah Alam.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #shehanzstudiodotcom

Dah beli baju raya ke belum??? Haaa meh nak bagitau nih..
.
Nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam..
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Sedikit info untuk korang :
.
- Starvilion adalah butik dimana menempatkan koleksi2 jenama artis.
- Lokasi Starvilion adalah berdekatan Jakel Shah Alam.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #shehanzstudiodotcom
33 0 3 June, 2018
@sohoque Profile picture

@sohoque

Siapa yang nak fefeeling retis berhari raya mesti tertanya2 kat mana nak cari baju raya koleksi artis2 yang mereka minat ni kaaan.. .
Ni Abam Hoq pecah rahsia. Korang boleh pi cari kat @Starvilion Shah Alam. Banyak koleksi artis yang korang minat ada situ.
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Haaa apalagi.. cepat ke sana.. senang nak pilih kaler dan saiz bagai.. #Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Siapa yang nak fefeeling retis berhari raya mesti tertanya2 kat mana nak cari baju raya koleksi artis2 yang mereka minat ni kaaan.. .
Ni Abam Hoq pecah rahsia. Korang boleh pi cari kat @Starvilion Shah Alam. Banyak koleksi artis yang korang minat ada situ.
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Haaa apalagi.. cepat ke sana.. senang nak pilih kaler dan saiz bagai.. #Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
46 0 3 June, 2018
@ummi_nani Profile picture

@ummi_nani

Nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

Dimana letaknya STARVILION?

Starvilion adalah butik dimana menempatkan koleksi2 jenama artis.Lokasi Starvilion adalah berdekatan jakel shah alam.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

Dimana letaknya STARVILION?

Starvilion adalah butik dimana menempatkan koleksi2 jenama artis.Lokasi Starvilion adalah berdekatan jakel shah alam.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
69 0 3 June, 2018
@fizafantagiro Profile picture

@fizafantagiro

Baju melayu husband dan anak dah beli, tinggal baju aku je. Korang kalau nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam. Aku pun nanti boleh jugak cari kat sana.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Baju melayu husband dan anak dah beli, tinggal baju aku je. Korang kalau nak cari baju raya koleksi artis2 tempatan boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam. Aku pun nanti boleh jugak cari kat sana.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
63 1 3 June, 2018
@athirahassin Profile picture

@athirahassin

Cantik plak koleksi baju raya dekat @starvilion ni.. navy blue ni cantik.. kedai ni dekat shah alam juga. Untung orang shah alam ni banyak pilihan baju ada. .
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Cantik plak koleksi baju raya dekat @starvilion  ni.. navy blue ni cantik.. kedai ni dekat shah alam juga. Untung orang shah alam ni banyak pilihan baju ada. .
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
41 0 3 June, 2018
@ayeesha_anna Profile picture

@ayeesha_anna

JAKEL SHAH ALAM

Dah! Stress buat keje ha. Jom pegi shopping baju raya
.
Malas nak pegi 5-6 tempat. Jom kita pegi @jakel_shahalam je, semua ada
.
Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Dah! Stress buat keje ha. Jom pegi shopping baju raya
.
Malas nak pegi 5-6 tempat. Jom kita pegi @jakel_shahalam je, semua ada
.
Credit : Dboy Studio

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
30 0 4 June, 2018
@yanamib Profile picture

@yanamib

Berdarah hidung tengok koleksi baju2 raya @Starvilion 😅 harap2 ada lah saiz #makanaktiga 😁
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Bila lagi nak fefeeling retis kannn...jom terjah @starvilion Shah Alam!!
.
.
.
.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Berdarah hidung tengok koleksi baju2 raya @Starvilion 😅 harap2 ada lah saiz #makanaktiga 😁
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Bila lagi nak fefeeling retis kannn...jom terjah @starvilion Shah Alam!!
.
.
.
.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
42 9 3 June, 2018
@mamakembartiga Profile picture

@mamakembartiga

Korang nak cari baju raya koleksi artis-artis tempatan ke? Haaa boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam.
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Starvilion adalah butik dimana menempatkan koleksi-koleksi jenama artis.
.
Lokasi Starvilion adalah berdekatan Jakel Shah Alam.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #mamakembartiga

Korang nak cari baju raya koleksi artis-artis tempatan ke? Haaa boleh la pergi ke @Starvilion Shah Alam.
.
Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.
.
Starvilion adalah butik dimana menempatkan koleksi-koleksi jenama artis.
.
Lokasi Starvilion adalah berdekatan Jakel Shah Alam.
.
#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel #mamakembartiga
48 1 3 June, 2018
@nadiasamjohari Profile picture

@nadiasamjohari

Raya ni dah ada tema belum??..kot nak tema glam, macam artis kan..hah korang boleh dapatkan baju raya koleksi artis2 tempatan di @Starvilion Shah Alam.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel

Raya ni dah ada tema belum??..kot nak tema glam, macam artis kan..hah korang boleh dapatkan baju raya koleksi artis2 tempatan di @Starvilion Shah Alam.

Antara koleksi fesyen artis yg ada mcm adik Mia Sara, Remy Ishak, Fattah Amin, Fazura, Wany Hasrita, Nelydia Senrose, Nora Danish, Wak Doyok dan banyak lagi.

#Starvilion #StarvilionShahAlam #StavilionSocialMedia
#JakelShahAlam #JakelBarulahRaya #JakelSocialMedia #IngatRayaIngatJakel
#KBBA9 #KBBA9XJakel
100 0 3 June, 2018