#SyukurAlhamdullilah Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #SyukurAlhamdullilah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
17.6
Average comment
0.8
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@byasca.signature Profile picture

@byasca.signature

OPEN FOR PREORDER (Estimate To Arrive End of Oct/ Early Nov)
.
NEW BAWAL SCARFTAN X RAYYAN HAYA'
.
Material: Cotton Maxmara
.
Size: 130cm x 130cm (Bidang 50 only)
.
Price:
1pc RM39
3pcs RM110
Pice exclude postage
.
✔️Mudah bentuk
✔️Design yg cantik dan takkan dapat di tempat lain 😍
✔️Finishing: Baby Seam
✔️Mudah iron dan sejuk bila pakai
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️
.
#ScarftanByAsca

OPEN FOR PREORDER (Estimate To Arrive End of Oct/ Early Nov)
.
NEW BAWAL SCARFTAN X RAYYAN HAYA'
.
Material: Cotton Maxmara
.
Size: 130cm x 130cm (Bidang 50 only)
.
Price:
1pc RM39
3pcs RM110
Pice exclude postage
.
✔️Mudah bentuk
✔️Design yg cantik dan takkan dapat di tempat lain 😍
✔️Finishing: Baby Seam
✔️Mudah iron dan sejuk bila pakai
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️
.
#ScarftanByAsca
10 2 8 hours ago
@hafeezita Profile picture

@hafeezita

My Workstation.

Today lunch provided... alhamdulilah 🤲
Rezeki jgn ditolak aamiin
Jemput makan semuanya!!
#bismilahirahmanirahim
#syukuralhamdullilah
#sentiasabersyukur
#terimakasihallah💖

Today lunch provided... alhamdulilah 🤲
Rezeki jgn ditolak aamiin
Jemput makan semuanya!!
#bismilahirahmanirahim 
#syukuralhamdullilah 
#sentiasabersyukur 
#terimakasihallah💖
33 2 18 hours ago
@hafeezita Profile picture

@hafeezita

Singapore

Morning Sahabat2ku Tercinta 💕
As always terlajak awal ke kerja...so selfie2 lah 😂 😂
#bismilahirahmanirahim
#syukuralhamdullilah
#sentiasabersyukur
#terimakasihallah💖

Morning Sahabat2ku Tercinta 💕
As always terlajak awal ke kerja...so selfie2 lah 😂 😂
#bismilahirahmanirahim 
#syukuralhamdullilah 
#sentiasabersyukur 
#terimakasihallah💖
14 0 23 hours ago
@niemeeracle_kbharu_stockist Profile picture

@niemeeracle_kbharu_stockist

Assalamualaikum wbt n selamat pagi smua... Pagi2 sblm trn kerja setlekn kupon2 lucky draw emas yg akan di terbangkan ke melaka arini.. Mana tau ada rezki utk yg bertuah kan.. Apa3 pn kita ikhtiar n usaha jer dlu.. Salam Menjemput Rezki yang melimpah ruah asbab usaha yg tdk kenal penat lelah.. AmiN2 ya Mujib

#SyukurAlhamdullilah
#SalamKejayaan
#CikguMeeracle

Assalamualaikum wbt n selamat pagi smua... Pagi2 sblm trn kerja setlekn kupon2 lucky draw emas yg akan di terbangkan ke melaka arini.. Mana tau ada rezki utk yg bertuah kan.. Apa3 pn kita ikhtiar n usaha jer dlu.. Salam Menjemput Rezki yang melimpah ruah asbab usaha yg tdk kenal penat lelah.. AmiN2 ya Mujib

#SyukurAlhamdullilah
#SalamKejayaan
#CikguMeeracle
3 1 15 October, 2019
@malay_glz Profile picture

@malay_glz

15.05/12.06 a.m 5 bln lepas kamu lahir dik.Jgn cpt membesar nanti umi rindu bau busuk masam kamu...
#Anugerahterindah....
#syukuralhamdullilah
#sygank2umi
#ankumidhlimabln

15.05/12.06 a.m 5 bln lepas kamu lahir dik.Jgn cpt membesar nanti umi rindu bau  busuk masam kamu...
#Anugerahterindah....
#syukuralhamdullilah
#sygank2umi
#ankumidhlimabln
20 1 14 October, 2019
@ezzati_osman Profile picture

@ezzati_osman

Hai awak ...selamat petang 😍

Hari ni superbusy sikit, terkejar2 ke sana sini uruskan hal family dan bisnes.
Rezeki hari ni. lepas kelas ngaji dengan puan hajjah jaja yang baru balik dari menunaikan haji, kitaorang makan ala2 boat noddle kat sini. Tak pernah makan lagi kat sini. Baru 1st time mencuba. Alhamdullilah..not bad. Rupanya memang rezeki Cik Zaty kat makan sini walaupun sebenarnya plan nak makan kat tempat lain.
Sebab tu perancangan Allah adalah terbaik untuk kita. Kita sebagai manusia hanya mampu merancang saje. Tapi yang menentukan Allah jua.
Ok..dah nak berkejar buat live dengan Kak Farah kita. Kita nak buat contest tau. Jom saksikan live kitaorang. Nak bagi hadiah special tau! 😍

#cikzatypenjualonline
#sesuatusangat
#teamstarlightlegacy
#contestcommentshare
#syukuralhamdullilah

Hai awak ...selamat petang 😍

Hari ni superbusy sikit, terkejar2 ke sana sini uruskan hal family dan bisnes. 
Rezeki hari ni.  lepas kelas ngaji dengan puan hajjah jaja yang baru balik dari menunaikan haji, kitaorang makan ala2 boat noddle kat sini. Tak pernah makan lagi kat sini. Baru 1st time mencuba. Alhamdullilah..not bad. Rupanya memang rezeki Cik Zaty kat makan  sini walaupun sebenarnya plan nak makan kat tempat lain. 
Sebab tu perancangan Allah adalah terbaik untuk kita. Kita sebagai manusia hanya mampu merancang saje. Tapi yang menentukan Allah jua. 
Ok..dah nak berkejar buat live dengan Kak Farah kita. Kita nak buat contest tau. Jom saksikan live kitaorang. Nak bagi hadiah special tau! 😍

#cikzatypenjualonline
#sesuatusangat
#teamstarlightlegacy
#contestcommentshare
#syukuralhamdullilah
8 1 14 October, 2019
@ezzati_osman Profile picture

@ezzati_osman

REALITI KEHIDUPAN... Kadang2 kita dok cemburu orang yang dapat like sampai 100++, ada tu sampai 1k, tapi hakikat hidupnya sebenarnya sunyi.
Kadang2 kita tengok orang tu, like dia tak sampai pun 10 like, tapi sebenarnya dia ramai follower dan kawan rapat.
Kadang2 kita dok cemburu tengok orang tu nampak bahagia je tapi sebenarnya hidupnya disebaliknya, Sedih, menderita dan hati tengah berduka.
Kadang2 kita nampak orang tu hebat tapi sebenarnya dia tengah struggle dalam hidupnya.
Kadang2 kita nampak orang tu kaya, banyak duit tapi hakikatnya hutang keliling pinggang.
Jadi, jangan kita tertipu dengan kehidupan di media sosial sedangkan hakikatnya disebaliknya.
Tak payah le kita nak cemburu dengan kehidupan orang lain sebab Allah dah susun perjalanan hidup kita cantik2. Just follow the flow. InshaAllah yang baik2 akan datang pada kita.
Selamat petang & salam maghrib... #cikzatypenjualonline
#realitikehidupan
#selamatpetang
#picthrowback
#syukuralhamdullilah

REALITI KEHIDUPAN... Kadang2 kita dok cemburu orang yang dapat like sampai 100++, ada tu sampai 1k, tapi hakikat hidupnya sebenarnya sunyi. 
Kadang2 kita tengok orang tu, like dia tak sampai pun 10 like, tapi sebenarnya dia ramai follower dan kawan rapat. 
Kadang2 kita dok cemburu tengok orang tu nampak bahagia je tapi sebenarnya hidupnya disebaliknya, Sedih, menderita dan hati tengah berduka. 
Kadang2 kita nampak orang tu  hebat tapi sebenarnya dia tengah struggle dalam hidupnya. 
Kadang2 kita nampak orang tu kaya, banyak duit tapi hakikatnya hutang keliling pinggang. 
Jadi, jangan kita tertipu dengan kehidupan di media sosial sedangkan hakikatnya disebaliknya. 
Tak payah le kita nak cemburu dengan kehidupan orang lain sebab Allah dah susun perjalanan hidup kita cantik2. Just follow the flow. InshaAllah yang baik2 akan datang pada kita. 
Selamat petang & salam maghrib... #cikzatypenjualonline
#realitikehidupan
#selamatpetang 
#picthrowback
#syukuralhamdullilah
13 0 13 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Encik Nor Adzlan, Kampung Tunku, Petaling Jaya Selangor

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w Face 50cm x 50cm x 10cm
1 x Archery Stand 4ft

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Encik Nor Adzlan, Kampung Tunku, Petaling Jaya Selangor

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w  Face 50cm x 50cm x 10cm 
1 x Archery Stand 4ft

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
1 0 13 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Puan Saadiah, Balik Pulau, Pulau Pinang

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w Face 50cm x 50cm x 10cm
1 x Archery Stand 4ft

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Puan Saadiah, Balik Pulau, Pulau Pinang

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w  Face 50cm x 50cm x 10cm 
1 x Archery Stand 4ft

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
1 0 13 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Encik Saib, Jalan Kapar Klang

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w Face 100cm x 100cm x 10cm
1 x Archery Stand 5ft

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Encik Saib, Jalan Kapar Klang

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w  Face 100cm x 100cm x 10cm 
1 x Archery Stand 5ft

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
0 0 13 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Encik Zamri, Jengka 20 Pahang

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w Face 50cm x 50cm x 5cm

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Encik Zamri, Jengka 20 Pahang

Purchased:- 1 x unit of Archery Target Butt w  Face 50cm x 50cm x 5cm

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
1 0 13 October, 2019
@vintage_western.co Profile picture

@vintage_western.co

🤔Dulu nak Makan WESTERN Mahal...lepas tu malu pulak nak speaking🥴...sekarang😊Mudah jee!!!tgk gambar dan tunjuk jee... 😍😍👍🌹 #VintageWestern
#Pandamaindahsatu
#pelabuhanklang
#SyukurAlhamdullilah

🤔Dulu nak Makan WESTERN Mahal...lepas tu malu pulak nak speaking🥴...sekarang😊Mudah jee!!!tgk gambar dan tunjuk jee... 😍😍👍🌹 #VintageWestern
#Pandamaindahsatu
#pelabuhanklang
#SyukurAlhamdullilah
0 0 13 October, 2019
@vintage_western.co Profile picture

@vintage_western.co

Taman Pendamar Indah

🤔Dulu nak Makan WESTERN Mahal...lepas tu malu pulak nak speaking🥴...sekarang😊Mudah jee!!!tgk gambar dan tunjuk jee... 😍😍👍🌹 #VintageWestern
#Pandamaindahsatu
#pelabuhanklang
#SyukurAlhamdullilah

🤔Dulu nak Makan WESTERN Mahal...lepas tu malu pulak nak speaking🥴...sekarang😊Mudah jee!!!tgk gambar dan tunjuk jee... 😍😍👍🌹 #VintageWestern
#Pandamaindahsatu
#pelabuhanklang
#SyukurAlhamdullilah
0 0 13 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Dr.Daryani, Hospital Raja Perempuan Zainab II Kota Bharu Kelantan

Purchased:- 1 x unit ofArchery Target Butt w Face 100cm x 100cm x 10cm

Via #shopee

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Dr.Daryani, Hospital Raja Perempuan Zainab II Kota Bharu Kelantan

Purchased:- 1 x unit ofArchery Target Butt w  Face 100cm x 100cm x 10cm

Via #shopee

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
1 0 13 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Encik Loy, Hospital Columbia Asia Puchong Selangor

Purchased:- 1 x unit ofArchery Target Butt w Face 100cm x 100cm x 10cm

Via #shopee

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Encik Loy, Hospital Columbia Asia Puchong Selangor

Purchased:- 1 x unit ofArchery Target Butt w  Face 100cm x 100cm x 10cm

Via #shopee

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
0 0 13 October, 2019
@yanazi76 Profile picture

@yanazi76

Ceria babah mai.
#syukuralhamdullilah

Ceria babah mai. 
#syukuralhamdullilah
21 0 12 October, 2019
@eykin_a Profile picture

@eykin_a

Taman Putra Perdana

Terima kasih husb tercinta😘🥰
Ndak minta banyak,minta doakan yg baik2 saja...
In sya Allah,Allah perkenankan...Aamiin🤲🎉🎂
.
#bdaygirl28th
#syukuralhamdullilah
#sambutberduadgnhusb

Terima kasih husb tercinta😘🥰
Ndak minta banyak,minta doakan yg baik2 saja...
In sya Allah,Allah perkenankan...Aamiin🤲🎉🎂
.
#bdaygirl28th
#syukuralhamdullilah
#sambutberduadgnhusb
18 2 12 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Encik Muhammad Ikhwan, Kluang Rengam Johor

Purchased:- 2pcs of Archery Target Face 100cm x 100cm

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Encik Muhammad Ikhwan, Kluang Rengam Johor

Purchased:- 2pcs of Archery Target Face 100cm x 100cm

Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
1 0 12 October, 2019
@ezzati_osman Profile picture

@ezzati_osman

Hasil kebun depan rumah

#cikzaty
#syukuralhamdullilah

Hasil kebun depan rumah

#cikzaty 
#syukuralhamdullilah
9 4 12 October, 2019
@miniskirt.byasca Profile picture

@miniskirt.byasca

#CatalogMiniskirtByAsca
.
🔥MINISKIRT FLARE CHEMPAKA🔥
.
Material: Jersey (Stretchable)
.
Harga Normal: RM25 tak termasuk postage
.
PROMO PRICE:
2 helai RM40 tak termasuk postage
.
Measurement (size in inch)
💕Pinggang 22"-46"
💕Labuh 12-14"/20"
.
✅Tak ikut bentuk punggung
✅Labuh
✅Kain lembut, sangat comfy
✅Design yg stylo dan cantik
.
Nak order?
1) Purchase di Shopee (search BYASCA atau klik link biru di bio) .
2) Whatsapp 019 496 0583
3) Strictly NO DM and NO CALL ⛔️
.
#MSFlareChempakaByAsca

#CatalogMiniskirtByAsca
.
🔥MINISKIRT FLARE CHEMPAKA🔥
.
Material: Jersey (Stretchable)
.
Harga Normal: RM25 tak termasuk postage
.
PROMO PRICE: 
2 helai RM40 tak termasuk postage
.
Measurement (size in inch)
💕Pinggang 22"-46"
💕Labuh 12-14"/20"
.
✅Tak ikut bentuk punggung
✅Labuh
✅Kain lembut, sangat comfy
✅Design yg stylo dan cantik
.
Nak order?
1) Purchase di Shopee (search BYASCA atau klik link biru di bio) .
2) Whatsapp 019 496 0583
3) Strictly NO DM and NO CALL ⛔️
.
#MSFlareChempakaByAsca
65 2 11 October, 2019
Gmbr semlm pos hari ni xpe kan 
#rezekisemlm 
#syukuralhamdullilah
#doaibubapa 
#syukurselalu😊
31 0 11 October, 2019
@najibtay Profile picture

@najibtay

Serahkan hati ini pada Allah. InsyaAllah segala nya akan baik baik sahaja. Hati kita milik Allah. Bila rasa sedih, berbaliklah pada Allah. Bila rasa keliru, berbaliklah pada Allah. Bila rasa gembira, berbaliklah juga pada Allah. Salam jumaat semua... #syukurAlhamdullilah #salamjumaat #budaktawau #bettertawau #focus #rezekituhantakpernahsalahalamat #Allauakbar

Serahkan hati ini pada Allah. InsyaAllah  segala nya akan baik baik sahaja. Hati kita milik Allah. Bila rasa sedih, berbaliklah pada Allah. Bila rasa keliru, berbaliklah pada Allah. Bila rasa gembira, berbaliklah juga pada Allah. Salam jumaat semua...#syukurAlhamdullilah#salamjumaat#budaktawau#bettertawau#focus#rezekituhantakpernahsalahalamat#Allauakbar
49 1 11 October, 2019
@hafeezita Profile picture

@hafeezita

My Workstation.

Selamat Pagi Sahabat2ku Tercinta 💕
Salam Jumaat 🤲
Hari ini banyak case nak kena handle huhuhu
#bismilahirahmanirahim
#syukuralhamdullilah
#sentiasabersyukur
#terimakasihallah💖

Selamat Pagi Sahabat2ku Tercinta 💕
Salam Jumaat 🤲
Hari ini banyak case nak kena handle huhuhu
#bismilahirahmanirahim 
#syukuralhamdullilah 
#sentiasabersyukur 
#terimakasihallah💖
16 3 11 October, 2019
@najibtay Profile picture

@najibtay

Give yourself enough respect to walk away from someone who doesn’t see your worth. #SyukurAlhamdullilah #focus #fighting #budaktawau #bettertawau #planyourwork #workyourplan #nothingisimpossibleforallah

Give yourself enough respect to walk away from someone who doesn’t see your worth. #SyukurAlhamdullilah#focus#fighting#budaktawau#bettertawau#planyourwork#workyourplan#nothingisimpossibleforallah
35 0 10 October, 2019
@xoxosalehah Profile picture

@xoxosalehah

Standing and Walking in Progress!
Happy 1st Birthday, My Twin!! We love you!!! 😘😘😘
#MuhammadSulhi #Son #Family #TheIbrahims #TheHazwans #Love #ThankYouAllah #SyukurAlhamdullilah #TenthOctoberTwentyEighteen #WhyAreYouGrowingSoFast

Standing and Walking in Progress! 
Happy 1st Birthday, My Twin!! We love you!!! 😘😘😘
#MuhammadSulhi #Son #Family #TheIbrahims #TheHazwans #Love #ThankYouAllah #SyukurAlhamdullilah #TenthOctoberTwentyEighteen #WhyAreYouGrowingSoFast
28 4 10 October, 2019
@levier_byct_rawang Profile picture

@levier_byct_rawang

#levier perfection snow serum juga boleh digunakan sebagai makeup base ye uols 😘 #happyweekend #serum #sephora #makeup #kl #mua #kulitcantik #kulitputih #gebu #makeupbase #malaysia
#syukuralhamdullilah

#levier perfection snow serum juga boleh digunakan sebagai makeup base ye uols 😘  #happyweekend #serum #sephora #makeup #kl #mua #kulitcantik #kulitputih #gebu #makeupbase #malaysia
#syukuralhamdullilah
2 0 10 October, 2019
@spidersxsports Profile picture

@spidersxsports

Terima Kasih Encik Zamri, Bandar Pusat Jengka, Pahang

Purchased:- 1 x Archery Target Butt w Face 50cm x 50cm x 5cm
Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777

Terima Kasih Encik Zamri, Bandar Pusat Jengka, Pahang

Purchased:- 1 x  Archery Target Butt w Face 50cm x 50cm x 5cm 
Via #lazada

@spidersxsports

#maribelipanah
#sukansunnah
#archery
#panah
#bow
#arrow
#targetface
#busurpanah
#targetbutt
#syukuralhamdullilah
#allahswthantarrezeki
#archerytargetstand
#stand4ft
#stand5ft
#belajarmainpanah
#pefoam

Cepat tunggu apa lagi daaaa... 🔨🔧🎣🎱🎳⚾⛳🎾⚽🎿🏀🏆🏄🐎🏇🚴🚷🚵🚩👣 www.wasap.my/60182621777
1 0 10 October, 2019

Top #SyukurAlhamdullilah posts

@meletop Profile picture

@meletop

Wah, semakin berseri seri @noradanish sejak bergelar isteri ni 🙈💕 Semoga kekal bahagia ye! #MeleTOP .
.
Repost from @noradanish @TopRankRepost #TopRankRepost I am in charge of how I feel and today I am choosing HAPPINESS 💜
Happy Tuesday 🌷
#neno #syukuralhamdullilah

Wah, semakin berseri seri @noradanish sejak bergelar isteri ni 🙈💕 Semoga kekal bahagia ye! #MeleTOP .
.
Repost from @noradanish @TopRankRepost #TopRankRepost I am in charge of how I feel and today I am choosing HAPPINESS 💜 
Happy Tuesday 🌷 
#neno #syukuralhamdullilah
5,936 17 4 April, 2017
Majlis Doa Selamat Neno. 
Photographer : @kakifoto_ @kakitembak_fotografi 
#majlisdoaselamatNENO #syukuralhamdullilah #neno #nenosaysido
17,897 40 6 April, 2017
Majlis Doa Selamat Neno. 
Photographer : @kakifoto_ @kakitembak_fotografi 
#majlisdoaselamatNENO #syukuralhamdullilah #neno #nenosaysido
25,619 81 6 April, 2017
Majlis Doa Selamat Neno. 
Photographer : @kakifoto_ @kakitembak_fotografi 
#majlisdoaselamatNENO #syukuralhamdullilah #neno #nenosaysido
26,316 141 6 April, 2017
Suami ku. 💜 
Majlis Doa Selamat Neno. 
Photographer : @kakifoto_ @kakitembak_fotografi 
#majlisdoaselamatNENO #syukuralhamdullilah #neno #nenosaysido
57,306 258 6 April, 2017
Majlis Doa Selamat Neno. 
Photographer : @kakifoto_ @kakitembak_fotografi 
#majlisdoaselamatNENO #syukuralhamdullilah #neno #nenosaysido
30,258 69 6 April, 2017
Majlis Doa Selamat Neno. 
Photographer : @kakifoto_ @kakitembak_fotografi 
#majlisdoaselamatNENO #syukuralhamdullilah #neno #nenosaysido
20,425 78 6 April, 2017