#TQALLAH Instagram Photos & Videos

TQALLAH - 101.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #TQALLAH and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
7.5
Average comment
0.6
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

View from Level 28 and 13A.
.
#rumahbaruku
#alhamdulillah
#tqAllah

View from Level 28 and 13A.
.
#rumahbaruku
#alhamdulillah
#tqAllah
0 0 1 hour ago

*Rezeki dan Ketentuan Allah swt*
"...kun fa ya kun..." Alhamdulillah 😊

Bila difikirkan...macam x logik.. Bilamana.. Baik sy mau pun suami...2 orang yg sama2 xde rasa nak kawen..alhamdulillah, saat ni..Allah swt anugerahkan dgn cahayamata dan sebuah keluarga yg lengkap,saling syg menyayangi antara kami semua anak beranak 😍

Kita hanya merancang.. Allah swt Yg Maha Mengetahui apa yg terbaik buat hambaNya..
DiaturkanNya, kedua2 yg xde feel nak kawen
(serious kot..for some one, yg pernah rasa frust gilerr dgn perkahwinan yg lepas,lepas arwah ayah meninggal,hidup sy...cuma niat nak jalankan kewajipan sbg muslimah dan mmbesarkan anak2 je)
Tapi..bila Allah kata JADI...maka ditemukan kami.. Dihadirkan kasih sygNya melalui rasa kasih di antara kami 😊

Terima kasih Allah swt yg menemukan kami pada 16.11.2014 😘 (5years..n...forever more...) #AzwAliff
#BelieveInMiracle
#HaveFaith
#BersangkaBaikDenganAllahSwt
#AllahMahaPenyayang
#TqAllah
P/s : memang upload gambar 3 beranak ja.. Bersihkan hati.. Triple H masing2 dah besar.. Ni baru bergambar.. Dah kureng nak enterframe.. (ne way..time ni depa tgh main kat playground)
Nanti bile sume lagi meningkat beso..pi mane pun deme xmo ikut dah.. Huhu...

*Rezeki dan Ketentuan Allah swt*
"...kun fa ya kun..." Alhamdulillah 😊

Bila difikirkan...macam x logik.. Bilamana.. Baik sy mau pun suami...2 orang yg sama2 xde rasa nak kawen..alhamdulillah, saat ni..Allah swt anugerahkan dgn cahayamata dan sebuah keluarga yg lengkap,saling syg menyayangi antara kami semua anak beranak 😍

Kita hanya merancang.. Allah swt Yg Maha Mengetahui apa yg terbaik buat hambaNya..
DiaturkanNya, kedua2 yg xde feel nak kawen
(serious kot..for some one, yg pernah rasa frust gilerr dgn perkahwinan yg lepas,lepas arwah ayah meninggal,hidup sy...cuma niat nak jalankan kewajipan sbg muslimah dan mmbesarkan anak2 je) 
Tapi..bila Allah kata JADI...maka ditemukan kami.. Dihadirkan kasih sygNya melalui rasa kasih di antara kami 😊

Terima kasih Allah swt yg menemukan kami pada 16.11.2014 😘 (5years..n...forever more...) #AzwAliff
#BelieveInMiracle
#HaveFaith
#BersangkaBaikDenganAllahSwt
#AllahMahaPenyayang
#TqAllah 
P/s : memang upload gambar 3 beranak ja.. Bersihkan hati.. Triple H masing2 dah besar.. Ni baru bergambar.. Dah kureng nak enterframe.. (ne way..time ni depa tgh main kat playground)
Nanti bile sume lagi meningkat beso..pi mane pun deme xmo ikut dah.. Huhu...
7 0 5 hours ago
#tqallah #travel #workhard
5 0 5 hours ago

#Alhamdulillah selesai COD.. Terima kasih buyerku Sporting dr Perai Penang sudi beli accessories hp dekat sy.. Terbaik sekali deal sahaja.. Ada rezeki kita deal lg, Insha-allah.. Hehe
#Sold #Accessories #Handphone #PowerBand #Pineng #Pn969 #20000Mah #Military #BlackRed #FeelConfortable #FastCharge #Security #Original #1YearWarranty #TqAllah #TqBuyer #TqAdmin #TqSupport
http://www.wasap.my/60194440964Man

#Alhamdulillah selesai COD.. Terima kasih buyerku Sporting dr Perai Penang sudi beli accessories hp dekat sy.. Terbaik sekali deal sahaja.. Ada rezeki kita deal lg, Insha-allah.. Hehe
#Sold #Accessories #Handphone #PowerBand #Pineng #Pn969 #20000Mah #Military #BlackRed #FeelConfortable #FastCharge #Security #Original #1YearWarranty #TqAllah #TqBuyer #TqAdmin #TqSupport
http://www.wasap.my/60194440964Man
2 0 6 hours ago

Senyap2 buat video utk mama. Katanya belom 💯. Takpe laa.. ni pun dh buat mama terharu sangat2 😢. Susah senang kita kan bersama. Mama sayang kamu dunia akhirat 😭😭😭
#familyfirst #mybigfamily #myprirority #happyfamily #tqallah

Senyap2 buat video utk mama. Katanya belom 💯. Takpe laa.. ni pun dh buat mama terharu sangat2 😢. Susah senang kita kan bersama. Mama sayang kamu dunia akhirat 😭😭😭
#familyfirst #mybigfamily #myprirority #happyfamily #tqallah
16 6 8 hours ago

CLOSING COMBO..😍
.
Alhamdulillah hasil dari follow up berterusan malam ni key in SU baru.
Terima kasih Allah.
Combo King Top + M10
Sape nak jimat Rm200 meh klik www.wasap.my/60192808975/ComboCuckoo
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards
#TqAllah #SyukurSelalu #SenyumSelalu

CLOSING COMBO..😍
.
Alhamdulillah hasil dari follow up berterusan malam ni key in SU baru.
Terima kasih Allah.
Combo King Top + M10
Sape nak jimat Rm200 meh klik www.wasap.my/60192808975/ComboCuckoo
.
#UsahawanCuckoo #CuckooBeyondStandards
#TqAllah #SyukurSelalu #SenyumSelalu
0 0 9 hours ago

Indeed😘 #tqallah ❤️

Indeed😘 #tqallah ❤️
10 0 9 hours ago
#SygAtok
#SygNenek
#TqAllah
6 0 10 hours ago
#SygIbuAyah
#TqAllah
8 0 10 hours ago

Tengkiyuu ustazah Nia
SRA Bandar Rinching💜

50pcs popia crunchy utk jamuan kelas beliau😋

Kita saja kurangkan cilinya supaya anak2 bole makan
Maklum la cili sekarang yg kerinting pun pedas kemain.. Nak order?
Wassap je eh
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #kuehsedapsemenyih #keksedapsemenyih #semenyih #bangi #kajang#

Tengkiyuu ustazah Nia
SRA Bandar Rinching💜

50pcs popia crunchy utk jamuan kelas beliau😋

Kita saja kurangkan cilinya supaya anak2 bole makan
Maklum la cili sekarang yg kerinting pun pedas kemain.. Nak order?
Wassap je eh
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#kuehsedapsemenyih#keksedapsemenyih#semenyih#bangi#kajang#
11 0 12 hours ago

1.2 JUTA SALES ‼️ Harini cek sistem terlambat sikit sebab huru hara cari stok #Therapants (dah macam cari harta karun uiiii) . Bila buka sistem, WOWWWW!! Abam sabri dah naik rank pangkat DOUBLE DIAMOND MANAGER.
Thats means, tinggal 1 pangkat ja lagi. Lepas tu, suami-isteri CDM! #PermudahkanlahYaAllah #IzinkanlahYaAllah
Bisnes STG ni bisnes berstrategi. Mostly coaching2, memang che wan la yang buat. Orang perempuan kan suka bercakap🤭. Tak kisahkan itu.. Yang penting, kalau isteri berjaya, dia pasti akan pastikan suami pun ada jugak bahagian bonus (gaji) masuk. Itulah bestnya "STRATEGI" bisnes.
Suami-isteri,
Susah biar sama-sama..
Senang pun sama-sama..... Orang perempuan, jangan tunggu suami sporting baru nak buat biz betul². Buat jakk dan tunjukkan bukti.
Orang lelaki, perchayalahhh, takde isteri yang buat bisnes sebab nak jadi lebih hebat dari suami. Kat luar srikandi, kat rumah dialah BIDADARI..🥰 #TQALLAH #TQSTG
#suamiIsteriKayaBerjaya
#trustedandproven
#naikpangkatnaikgaji

1.2 JUTA SALES ‼️ Harini cek sistem terlambat sikit sebab huru hara cari stok #Therapants (dah macam cari harta karun uiiii) . Bila buka sistem, WOWWWW!! Abam sabri dah naik rank pangkat DOUBLE DIAMOND MANAGER. 
Thats means, tinggal 1 pangkat ja lagi. Lepas tu, suami-isteri CDM! #PermudahkanlahYaAllah #IzinkanlahYaAllah 
Bisnes STG ni bisnes berstrategi. Mostly coaching2, memang che wan la yang buat. Orang perempuan kan suka bercakap🤭. Tak kisahkan itu.. Yang penting, kalau isteri berjaya, dia pasti akan pastikan suami pun ada jugak bahagian bonus (gaji) masuk. Itulah bestnya "STRATEGI" bisnes. 
Suami-isteri,
Susah biar sama-sama..
Senang pun sama-sama..... Orang perempuan, jangan tunggu suami sporting baru nak buat biz betul². Buat jakk dan tunjukkan bukti. 
Orang lelaki, perchayalahhh, takde isteri yang buat bisnes sebab nak jadi lebih hebat dari suami. Kat luar srikandi, kat rumah dialah BIDADARI..🥰 #TQALLAH #TQSTG
#suamiIsteriKayaBerjaya 
#trustedandproven 
#naikpangkatnaikgaji
3 0 12 hours ago

Tengkiyuu Kak Anita

Order PGM utk Jamuan Kelas anak beliau💜

Nak deco cmni..
Kita ok je
Kek ni saiz 10inci ya
4segi

Kita jual kek ikut saiz ya
Tak ikut berat
N kek kita InshAllah yg premium

Nak order?
Wassap ye
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #semenyih #bangi #kajang#

Tengkiyuu Kak Anita

Order PGM utk Jamuan Kelas anak beliau💜

Nak deco cmni..
Kita ok je
Kek ni saiz 10inci ya
4segi

Kita jual kek ikut saiz ya
Tak ikut berat
N kek kita InshAllah yg premium

Nak order?
Wassap ye
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#semenyih#bangi#kajang#
4 0 12 hours ago

Terharu, gembira , macam2 rasa , Tq to all my collegue for this celebration .... ada kembar kat branch ni, sama tarikh lahir , So kongsi2 beloh kek , apa pun.... kami Happy ....
#TqAllah #LovePresentMoment

Terharu, gembira , macam2 rasa , Tq to all my collegue for this celebration .... ada kembar kat branch ni, sama tarikh lahir , So kongsi2 beloh kek , apa pun.... kami Happy ....
#TqAllah #LovePresentMoment
13 0 12 hours ago

Rezeki petang rabu 😃

Setia menanti loceng rumah di tekan customer.

7 unit #RRayyan akan bertukar tangan sebentar sahaja lagi.

Terima kasih emylia sudi datang rumah hakak ambil sendiri #susukambingrrayyan 🥰

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH

Rezeki petang rabu 😃

Setia menanti loceng rumah di tekan customer.

7 unit #RRayyan akan bertukar tangan sebentar sahaja lagi.

Terima kasih emylia sudi datang rumah hakak ambil sendiri #susukambingrrayyan 🥰

#Alhamdulillah #syukurselalu #rezekiALLAHberi #tqALLAH
3 1 14 hours ago

🎓 M A J L I S A P R E S I A S I 🎓 &
J A M U A N P E R P I S A H A N T H N 6
2 0 1 9
.
Hadir tanpa mama & papa hari ini.. Teruskan perjuagan mu hingga ke menara gading
.
.
#apresiasi #sekolahrendah #graduation #congrats #alhamdulillah #tqallah #youarethebest #son

🎓 M A J L I S A P R E S I A S I 🎓 & 
J A M U A N P E R P I S A H A N T H N 6
2 0 1 9
.
Hadir tanpa mama & papa hari ini.. Teruskan  perjuagan mu hingga ke menara gading
.
.
#apresiasi #sekolahrendah #graduation #congrats #alhamdulillah #tqallah #youarethebest #son
22 7 16 hours ago

Custom made kek
(Potrait cake)

1kg ++ Rm90

Untuk tempahan whtsapp kami
wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
#yamkek
#kekmurah

Custom made kek
(Potrait cake)

1kg ++ Rm90

Untuk tempahan whtsapp kami 
wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
#yamkek
#kekmurah
3 0 19 hours ago

💜Sandwich chicken crispy
💜Sandwich Butter Kaya

Tengkiyuu cikgu farah
Utk jamuan kelas beliau😊

Nak order meh wassap sis ye
0138013647 Wany

#tqAllah #bakersemenyih #semenyih #bangi #kajang #ecohill #ecomajestic #homemade #keksedapsemenyih#

💜Sandwich chicken crispy
💜Sandwich Butter Kaya

Tengkiyuu cikgu farah
Utk jamuan kelas beliau😊

Nak order meh wassap sis ye
0138013647 Wany

#tqAllah#bakersemenyih#semenyih#bangi#kajang#ecohill#ecomajestic#homemade#keksedapsemenyih#
9 0 20 hours ago

Alhamdulillah..tahniah kakak Qaseh Nurzarina..no 3 pun ok...xpe slow2..thn depan fight upsr pulak..kene fokus ye...mama x kisah walau dimana lavel ank2,mama tetap bangga..ank2 mama sentiasa special dimata mama..jng takut tgn mama sentiasa menadah tgn berdoa tuk ank2..
#syukurAlhamdulillah🤲🏻🤲🏻
#tqAllah🥰🥰🥰

Alhamdulillah..tahniah kakak Qaseh Nurzarina..no 3 pun ok...xpe slow2..thn depan fight upsr pulak..kene fokus ye...mama x kisah walau dimana lavel ank2,mama tetap bangga..ank2 mama sentiasa special dimata mama..jng takut tgn mama sentiasa menadah tgn berdoa tuk ank2..
#syukurAlhamdulillah🤲🏻🤲🏻
#tqAllah🥰🥰🥰
2 1 20 hours ago
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
12 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
10 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
13 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
8 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
6 0 12 November, 2019
.
♥️ Outdoor Session | Farhan & Shikin | Rembau, N9 ♥️
.
03 November 2019
.
For any Inquiries please contact or Whats App us at +60176426272
.
#Alhamdulillah #tqAllah #malaywedding #malayweddingphotographer #engagement #photographerbudget #potraits #potraiture #jurugambarkahwin #jurugambarperkahwinan
#jurugambarmelayu #prewedding #postwedding #preconvo #postconvo #birthdayparty #familyday #tahlilberzanjimarhaban #aqiqah #sportEvents #formalEvent
13 0 12 November, 2019

Dikala penat pulang dr kerja..keluar pagi balik petang..ada kala sampai malam..cari rezeki bawa pulang..buat org tersayang.... Tgk pulak wajah cinta hati n telatah dia..hilang segala masalah dunia... #tqAllah #amanah #adzraqarish #cintahatiyayah

Dikala penat pulang dr kerja..keluar pagi balik petang..ada kala sampai malam..cari rezeki bawa pulang..buat org tersayang.... Tgk pulak wajah cinta hati n telatah dia..hilang segala masalah dunia... #tqAllah #amanah #adzraqarish #cintahatiyayah
21 2 12 November, 2019

Vanila coklat kek

1/2kg++ Rm28

Untuk tempahan bolwh whtsapp kami

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah
#kekbajetlabuan
#simpledeko

Vanila coklat kek

1/2kg++ Rm28

Untuk tempahan bolwh whtsapp kami

wasap.my/60143536838/tempahankek

#tqAllah 
#kekbajetlabuan 
#simpledeko
2 0 12 November, 2019

Thank you for dealing with my immaturities and tantrums. I know you're done with drama. But you never abandoned me. Even if I'm hard to deal with at times, you never left. Instead you still try to understand and love me behind my flaws.. May our friendship be last forever till Jannah❤️ p/s: masa sangat mencemburui Kita kan babe😘 #aboutlastnight #friendslikefamily #bffsgoal #bokittalover💕 #spendtime #sisterfromanothermother #momentstoremember #tqallah #blessedandthankful

Thank you for dealing with my immaturities and tantrums. I know you're done with drama. But you never abandoned me. Even if I'm hard to deal with at times, you never left. Instead you still try to understand and love me behind my flaws.. May our friendship be last  forever till Jannah❤️ p/s: masa sangat mencemburui Kita kan babe😘#aboutlastnight #friendslikefamily #bffsgoal #bokittalover💕 #spendtime #sisterfromanothermother #momentstoremember #tqallah #blessedandthankful
19 1 12 November, 2019

Alhamdulillah..merasa jgk bh org kk kekQ..🤭
🧁🍫Aniey Chocolate Moist Cake 😋
Sedapppp..nyamm...nyammm😋
.
.
.
Sis open oder ya utk org Kota kinabalu😊
Bah marii roje2 dgn c pjual kek bukan kaleng yaa rasa yaa..🤩🤤🤤🤭
Tq Kak Epy Zainuddin n Abg Kmal Semboy n family d kk..nti oder kasi up lgii yaa🤭🤭🤭
Ehehe he..
.
Ingin menikmati kek Cik aniey
Boleh terus klik saja wsp sis yaa...
👇👇👇
.
.
www.wasap.com.my/+60138599918
www.wasap.com.my/+60138599918
www.wasap.com.my/+60138599918
.
.
#syukurselalu
#cakeCikAniey👍👍👍
#smogarezekimelimparuahAamiin🤲
#tqAllah

Alhamdulillah..merasa jgk bh org kk kekQ..🤭
🧁🍫Aniey Chocolate Moist Cake 😋
Sedapppp..nyamm...nyammm😋
.
.
.
Sis open oder ya utk org Kota kinabalu😊
Bah marii roje2 dgn c pjual kek bukan kaleng yaa rasa yaa..🤩🤤🤤🤭
Tq Kak Epy Zainuddin n Abg Kmal Semboy n family d kk..nti oder kasi up lgii yaa🤭🤭🤭
Ehehe he..
.
Ingin menikmati kek Cik aniey
Boleh terus klik saja wsp sis yaa...
👇👇👇
.
.
www.wasap.com.my/+60138599918
www.wasap.com.my/+60138599918
www.wasap.com.my/+60138599918
.
.
#syukurselalu
#cakeCikAniey👍👍👍
#smogarezekimelimparuahAamiin🤲
#tqAllah
5 0 12 November, 2019

Kolesterol tidak pilih siapa..
Walaupun muda dan badan kurus tapi ada yang tahap kolesterolnya tinggi.. Ada yang kandungan darah pekat dengan kolesterolnya tinggi.. Ikhtiar untuk sihat dengan ARCTIC SEA dari Forever Living.. Gabungan 2 minyak terbaik di lautan dan daratan.. ✅ Sebiji gel lembut Arctic Sea mengandungi 750mg minyak ikan dan 250mg minyak zaitun ✅ Membekalkan Omega 3, Omega 9 dan vitamin A & E

Rumusan terbaik untuk kawalan kolesterol dan kesihatan jantung.. #FOREVERLIVING
#AMFBO
#THEALOEVERACOMPANY
#LOOKBETTERFEELBETTER
#HELPMOREMORE
#arcticsea
#cucisalurdarah
#kawalkolesterol
#kesihatanjantunghatiotak
#TQALLAH

saya bantu anda cara nak dapatkan diskaun 15% - 48% bagi setiap produk.

www.wasap.my/60164244746

Kolesterol tidak pilih siapa..
Walaupun muda dan badan kurus tapi ada yang tahap kolesterolnya tinggi.. Ada yang kandungan darah pekat dengan kolesterolnya tinggi.. Ikhtiar untuk sihat dengan ARCTIC SEA dari Forever Living.. Gabungan 2 minyak terbaik di lautan dan daratan.. ✅ Sebiji gel lembut Arctic Sea mengandungi 750mg minyak ikan dan 250mg minyak zaitun ✅ Membekalkan Omega 3, Omega 9 dan vitamin A & E

Rumusan terbaik untuk kawalan kolesterol dan kesihatan jantung.. #FOREVERLIVING
#AMFBO
#THEALOEVERACOMPANY
#LOOKBETTERFEELBETTER
#HELPMOREMORE
#arcticsea
#cucisalurdarah
#kawalkolesterol
#kesihatanjantunghatiotak
#TQALLAH

saya bantu anda cara nak dapatkan diskaun 15% - 48% bagi setiap produk.

www.wasap.my/60164244746
5 0 12 November, 2019

Macaroni Cheezy Baked Jumbo utk acik yon

Terima kasih selalu repeat order ya

Semoga menepati citarasa 💜

Nak order?
Meh wassap sis ya
0138013647 wany.

#tqAllah #bakersemenyih #bakedbywany #homemade #semenyih #bangi #kajang #ecohill #ecomajestic #keksedapsemenyih#

Macaroni Cheezy Baked Jumbo utk acik yon

Terima kasih selalu repeat order ya

Semoga menepati citarasa 💜

Nak order?
Meh wassap sis ya
0138013647 wany.

#tqAllah#bakersemenyih#bakedbywany#homemade#semenyih#bangi#kajang#ecohill#ecomajestic#keksedapsemenyih#
11 2 12 November, 2019

A #daughter to Mr & Mrs JJ and a #wife to Mr Camellia (yes...that my husband real name 🥰).
.
.
#syukur #alhamdulillah #mypassion #mylove #mysimplelife #marriedlife #husbandandwife #ourlovestory #tqallah #tqhusband

A  #daughter to Mr & Mrs JJ and a  #wife to Mr Camellia (yes...that my husband real name 🥰).
.
.
#syukur #alhamdulillah #mypassion #mylove #mysimplelife #marriedlife #husbandandwife #ourlovestory #tqallah #tqhusband
2 0 12 November, 2019

1oQ coZ SuDI bUaT teMpahAN.... ALhaMduLiLlaH hAmPiR 3 MinGgU diHuJanI oLeH teMpahAN... DArI sMKk2 KitA kE SmK KapIt...AlHaMduLiLlaH...tOk YanG TemPaH jUmaaT ToK... MAaF... DEdEK mOk foKus DenGaN ApC... LEpAs ApC On... 😊😊😊
#rEzeKiAllAHaDaDiManA2
#tQAllaH
#sAyAguRuSAyApElAjArsAyATukaNgmAsaK

1oQ coZ SuDI bUaT teMpahAN.... ALhaMduLiLlaH hAmPiR 3 MinGgU diHuJanI oLeH teMpahAN... DArI sMKk2 KitA kE SmK KapIt...AlHaMduLiLlaH...tOk YanG TemPaH jUmaaT ToK... MAaF... DEdEK mOk foKus DenGaN ApC... LEpAs ApC On... 😊😊😊
#rEzeKiAllAHaDaDiManA2
#tQAllaH
#sAyAguRuSAyApElAjArsAyATukaNgmAsaK
7 0 12 November, 2019

Each & everyone of us have a different ways to express their feeling, to share their story....and here is my story 😘😘😘
.
#syukur #mysimplelife #mylove #mypassion #tqallah #mystyle #hijabers #instafashion #instafamous #marriedlife #husbandandwife #ourlovestory

Each & everyone of us have a different ways to express their feeling, to share their story....and here is my story 😘😘😘
.
#syukur #mysimplelife #mylove #mypassion #tqallah #mystyle #hijabers #instafashion #instafamous #marriedlife #husbandandwife #ourlovestory
1 0 12 November, 2019

Mak dan wan❤
Semoga Allah pnjgkn usia kedua2nya,beri kesihatan yg berpanjangn dan dsembuhkn dr segala sakit yg ada..lindungi dr gnguan syaitan dan pndgn jht mata manusia.Aamiin
#cintahati
#iloveu
#tqAllah

Mak dan wan❤
Semoga Allah pnjgkn usia kedua2nya,beri kesihatan yg berpanjangn dan dsembuhkn dr segala sakit yg ada..lindungi dr gnguan syaitan dan pndgn jht mata manusia.Aamiin
#cintahati
#iloveu
#tqAllah
5 1 12 November, 2019

Top #TQALLAH posts

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah #kenangankami #kesahkami
#tenterakita #rekrut
@haffis_aliass

“Jangan fikirkan yang sedap saja, kadang-kadang kita kena juga telan yang pahit sebab kadang-kadang yang pahit itu ubat sedang yang sedap itu racun.” Walapun Pipi bulat BMi steady ok haahahah 🤭😅😅
.
.
.
#segakberseragam #kerjayaberseragam #kerjayakita #tenteradarat #tenteradaratmalaysia #abangaskar #celoreng #latihankami #duniatentera 
#segak_berseragam #kerjaya_berseragam
#tentera #armylife #perjuritmuda #y15 #tenteradarat  #malaysia #armymalaysia #malaysiaarmy #tqallah  #kenangankami #kesahkami
 #tenterakita #rekrut 
@haffis_aliass
1,016 0 30 October, 2019

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing

nak cite skit,ni evo 5 RS model,rase die ni je kot yang tinggal dlm keadaan mcm ni..rim abg pki kan TME kejap,rim ori masih ada.. kete lighten sebab rs,tgk nak buat awd slide pun hensem2 je mcm abg hensem kan..ape ape pun 199garage rasa bangga dapat bring back to life legend ni.. alhaamdulillah .. #tqallah #199garage #alwayskill #kill #drift #awd #fulltime #RS #alloriginal #toughguy #rare #iloveit #86bebe #86sweetheart #boosting #racing #cp9A #mdtuner #199performance #lienaracing
6,684 179 12 July, 2019

Alhamdulillah, dalam masa kurang dari 48jam, video Jamaica sudah trending #1 di Youtube Malaysia🇲🇾 Nak buat sambungan ke? #TQAllah

Alhamdulillah, dalam masa kurang dari 48jam, video Jamaica sudah trending #1 di Youtube Malaysia🇲🇾 Nak buat sambungan ke? #TQAllah
2,476 21 6 May, 2019

Baru ngintai2 nak beli khimar baru, tup2 dapat hadiah khimar AS Legacy pemberian Datin @shahidadherbs. Bukan 1 kaler tapi 5 hokey.😍🥰Pg td dah melaram khimar hitam Ainul Mardhiah yg sgt selesa & cantik ni. Semoga bertambah2 murah rezeki datin sekeluarga. 😘😘
.
#tqAllah
#alhamdulillah
#khimarcantik

Baru ngintai2 nak beli khimar baru, tup2 dapat hadiah khimar AS Legacy pemberian Datin @shahidadherbs. Bukan 1 kaler tapi 5 hokey.😍🥰Pg td dah melaram khimar hitam Ainul Mardhiah yg sgt selesa & cantik ni. Semoga bertambah2 murah rezeki datin sekeluarga. 😘😘
.
#tqAllah
#alhamdulillah
#khimarcantik
1,217 24 19 September, 2019

Senyap ek dak jee arini hahhahaha ,baru balik dari seremban awak terus masuk dapur ni ha 😀 #salammaghrib #alhamdulillah #dakjeemasak #fikirpositif #syukur #tqallah

Senyap ek dak jee arini hahhahaha ,baru balik dari seremban awak terus masuk dapur ni ha 😀#salammaghrib#alhamdulillah#dakjeemasak#fikirpositif#syukur#tqallah
1,388 24 2 September, 2019

Pucuk paku goreng belada❤️ #puasake10 alhamdulilah #rezekiharini #fikirpositive #tqallah

Pucuk paku goreng belada❤️ #puasake10 alhamdulilah #rezekiharini #fikirpositive #tqallah
656 20 15 May, 2019

THE POWER OF LOVE(HIGHEST VIBRATION state)
.
Hari ni final day 3 #aiot .. spiritual intelligence.. waktu untuk connectedness and blessing❤️
.
#blessedlife #tqallah

THE POWER OF LOVE(HIGHEST VIBRATION state)
.
Hari ni final day 3 #aiot .. spiritual intelligence.. waktu untuk connectedness and blessing❤️
.
#blessedlife #tqallah
1,160 0 20 July, 2019