#TeamQis Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #TeamQis and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
8 minutes
Average like
1.5
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dalam seminggu je boleh flawless ? taknak ke ? Kenapa nak tunggu ? lagi cepat uolss flawless lagi cepat tak ada sedih2 tengok skin sendiri 😘
-
ajak makcik, adik, kakak abang beli sekali. Mixberry ni tahan dua bulan so boleh je uolss nak share dengan abang kakak. Sangat jimat ok? tunggu apa whatsapp qis +6011-11180105 atau letak number anda dibawah ni ok?
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 32 minutes ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"PENIPU BESAR!! KORANG JGN TGK POST NI KALAU TAK MENYESAL!! CAKAP BOLEH PUTIH , NI DGN PARUT2 SAYA PON BOLEH HILANG !! MENYESAL SEBAB TAK CONSUME AWAL2..!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"PENIPU BESAR!! KORANG JGN TGK POST NI KALAU TAK  MENYESAL!! CAKAP BOLEH PUTIH , NI DGN PARUT2 SAYA PON BOLEH HILANG !! MENYESAL SEBAB TAK CONSUME AWAL2..!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

"KEPADA KORANG YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ! CONFERM JATUH HATI DGN SUPPLEMENT NI!!
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @qisminashoppe di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 011-11180105 nowww to order ❤️
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa je tak happy dapat kulit macam ni kan ? 💖 Alhamdulillah, qis so happy for you ! 💕🍑 Bestnya! Uolsss bila lagi ni ?
.
Jom cepat tunggu apa lagi ? jom order shalicous from qis sekarang 💞💖 Kita nak yang terbaik je tau untuk uolsss ! 💯 Tunggu apa lagi ? Jom cepat dapatkan product shalicious cepat 💗🎉
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105🥰🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
5 0 1 hour ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ?
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bayangkan, uolss balik kampung then sedara mara tegur buat plastik surgery ke ni putih melepak macam barbie, muka makin comei 💖😘 confirm la happy kan 🎉
.
Pening kepala ? 
Mana nak cari duit beribu nak cucuk kasi putih satu badan 😭
#mixberry kan ada penyelesaian semua masalah anda 💯🔥
Kulit kusam ? nak kawin  next month ?
.
Toksah risau, jangan nangis !
Insha allah semua masalah ada jalan penyelesaian ok 🥰😍
Whatsapp qis cepat +6011-11180105🛒🍑
Cepat cepat sebab stock laju sangat habis tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Cuba spot dekat tangan dia parut pun dah hilang dengan #mixberry 😍💖 Auch happy nya, customer happy kita pun happy tau ❤️Alhamdulillah so far customer kita puas hati sangat tau🍑
.
So anyone yang belum dapatkan #mixberry jom cepat dapatkan sekarang, stock laju je tau habis ni 🔥💖 Alhamdulillah, happy nya kulit makin cerah, mulus & berseri 🥰😍
.
Whatsapp qis cepat +6011-11180105 sekarang, insha allah segala masalah ada jalan penyelesaian nya 🛒🔥💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Cuba spot dekat tangan dia parut pun dah hilang dengan #mixberry 😍💖 Auch happy nya, customer happy kita pun happy tau ❤️Alhamdulillah so far customer kita puas hati sangat tau🍑
.
So anyone yang belum dapatkan #mixberry jom cepat dapatkan sekarang, stock laju je tau habis ni 🔥💖 Alhamdulillah, happy nya kulit makin cerah, mulus & berseri 🥰😍
.
Whatsapp qis cepat +6011-11180105 sekarang, insha allah segala masalah ada jalan penyelesaian nya 🛒🔥💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa suka ejek kawan dia ?
-
Tambah tambah lagi bila tengok kawan dia ada pimple la selekeh la 🤔
Eeee please stop
Everyone have their on beauty 😒
Once dia dah tergerak hati nak cantik, dia mesti meletopz lepastu 🥳💕
-
So anyone yang nak putih dalam masa seminggu ?
-
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa suka ejek kawan dia ?
-
Tambah tambah lagi bila tengok kawan dia ada pimple la selekeh la 🤔
Eeee please stop 
Everyone have their on beauty 😒
Once dia dah tergerak hati nak cantik, dia mesti meletopz lepastu 🥳💕
-
So anyone yang nak putih dalam masa seminggu ?
-
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
Whatsapp qis +6011-11180105
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Berbaloi tak agak-agak korbankan duit untuk dapat kulit cantik gebu macam ni ? Paling penting, kesan pencerahan yang pantas dan tahan 2 ke 3 bulan penggunaan 😊
.
Khusus buat mereka yg ada masalah :
1- Tona kulit tak sekata
2- Bibir menggelupas
3- Jerawat
4- Parut jerawat
5- Kulit kusam
6- Dah sedia cerah, tapi nak lagi cerah gebuss
.
So tunggu apa lagi?
Dapatkan sekarang!
Whatsapp 011-11180105🍇🍎
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Berbaloi tak agak-agak korbankan  duit untuk dapat kulit cantik gebu macam ni ? Paling penting, kesan pencerahan yang pantas dan tahan 2 ke 3 bulan penggunaan 😊
.
Khusus buat mereka yg ada masalah : 
1- Tona kulit tak sekata
2- Bibir menggelupas
3- Jerawat 
4- Parut jerawat
5- Kulit kusam
6- Dah sedia cerah, tapi nak lagi cerah gebuss
.
So tunggu apa lagi? 
Dapatkan sekarang!
Whatsapp 011-11180105🍇🍎
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Bahan terbaik dalam mixberry ni dapat bantu anda semua :
1- Vitamin C ✨
2- Delima Powder Juice ✨
3- Dextrose ✨
4- Mixberry ✨
5- Elastin ✨
6- Pearl Powder ✨
7- Berry Stem Cells ✨
8- Super Hyaluron Asid ✨
-
Whatsapp 011-11180105 for anyinquires / order .🍓🍒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 1 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Kenapa mixbery ni laku sangat sampaikan stok ciput sangat dah ?!😱
.
.
☀ Tahan 2 ke 3 bulan ☀ Isi penuhh
☀ Supplement berasaskan buahan berries
☀ Ingredient upgraded
☀ Tahan lebih lama
☀ Sesuai untuk yang alahan pada collagen ☀ Kaya vitamin C
☀ 3x ganda keberkesanan
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Kenapa mixbery ni laku sangat sampaikan stok ciput sangat dah ?!😱
.
.
☀ Tahan 2 ke 3 bulan ☀ Isi penuhh
☀ Supplement berasaskan buahan berries
☀ Ingredient upgraded
☀ Tahan lebih lama
☀ Sesuai untuk yang alahan pada collagen ☀ Kaya vitamin C
☀ 3x ganda keberkesanan
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume mixberry kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan ❤️👀
-
So tunggu lama lama buat apa ?
Jom mula sekarang ! Whatsapp +6011-11180105 to order 🍒🍇
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Takkan tengok orang lain jer cantik kita pun nak cantik juga kan . Tengok founder la kulit meletop lawa . Kuncinya kena rajin konsisten dan sabar 💋
_
Bestnya bila consume mixberry bukan kulit tangan sunburn jer hilang tapi mencerahkan satu badan , masalah jerawat hilang , jeragat pun boleh pudar tau even take time dengan cara yang selamat dan tak perlu beribu riban nak laser kulit bagai 🍇👀
_
WHATSAPP LINK DI BIO JOM !
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
0 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Dari kulit tangan sunburn dah makin hilang malah kulit tangan makin cerah😱
_
Tengok sis ni happy sangat consume #mixberry sampai kulit nampak perubahan yang berbeza , haa tengok testimoni tu 😁 . Orang sekeliling pulak sibuk duk tanya , iyer la bila kulit dah cantik , cerah dan tak kusam siapa jer taknak kan 👀💞
.
So tunggu lama lama buat apa?
Whatsapp 011-11180105 now !
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
.
WHATSAPP LINK DI BIO
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

HAPPY GILER KEMAM SUPPLEMENT JER KULIT MAKIN CERAH .
.
.
Supplemen whitening & glowing MIXBERRY POWDER !
.
✅ Kulit Kusam / Gelap.
✅ Kulit Kering ✅ Sunburn.
.
.
Sesape yang ada masalah macam diatas ,nak cuba selesaikan masalah kulit awak dengan consume supplemen MIXBERRY POWDER , boleh whatsapp link di bio
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

HAPPY GILER KEMAM SUPPLEMENT JER KULIT MAKIN CERAH .
.
.
Supplemen whitening & glowing MIXBERRY POWDER !
.
✅ Kulit Kusam / Gelap.
✅ Kulit Kering ✅ Sunburn.
.
.
Sesape yang ada masalah macam diatas ,nak cuba selesaikan masalah kulit awak dengan consume supplemen MIXBERRY POWDER , boleh whatsapp link di bio
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu  di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

KEPADA SEMUA KAUM HAWA YANG NAK NAMPAK PUTIH DAN CANTIK WAJIB CUBA ❤
.
.
NAK PUTIH SELURUH TUBUH ?? .
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
SEDIH TENGOK ORANG LAIN CANTIK TP DIRI SENDIRI SKIN KUSAM BERKARAT ??
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu  di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp link di bio nowww to order ❤
-
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
3 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

MUJUR PANTAS BERTINDAK 💪.
.
STRESS MASALAH KULIT BREAKOUT DAN KUSAM 😩.
_
Siapa yang ada masalah macam gambar diatas ? Stress kulit muka breakout dengan jerawatnya berbukit bukau , tengok orang lain kulit cantik bersih halus mulus jer . Haaa orang lain tu semua keturunan mak nenek dia jaga tau hehehe dalaman dan luaran sebab tu kulit cantik flawless uols .
_
Tengok feedback pengguna mixberry fuhh kulit wajah jauh beza sangat kulit dulu dan sekarang. Alhamdullilah jerawat , bintik hitam serta parut pun makin pudar .Bukan tu jer kulit nampak makin cerah 😍.
_
WHATSAPP LINK DI BIO
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

MUJUR PANTAS BERTINDAK 💪.
.
STRESS MASALAH KULIT BREAKOUT DAN KUSAM 😩.
_
Siapa yang ada masalah macam gambar diatas ? Stress kulit muka breakout dengan jerawatnya berbukit bukau , tengok orang lain kulit cantik bersih halus mulus jer . Haaa orang lain tu semua keturunan mak nenek dia jaga tau hehehe dalaman dan luaran sebab tu kulit cantik flawless uols .
_
Tengok feedback pengguna mixberry fuhh kulit wajah jauh beza sangat kulit dulu dan sekarang. Alhamdullilah jerawat , bintik hitam serta parut pun makin pudar .Bukan tu jer kulit nampak makin cerah 😍.
_
WHATSAPP LINK DI BIO
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 4 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 .
.
.
Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih .
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 .
.
.
Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih .
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 5 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 .
.
.
Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih .
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

DULU SUNBURN TERUK , ALHAMDULLILAH SEKARANG PAKEJ KULIT MAKIN PUTIH 🔥 .
.
.
Selepas 9 hari konsisten supplemen mixberry kulit tangan sunburn dah makin pulih . Yang bestnya bukan sunburn jer hilang tapi satu badan kulit makin putih .
.
Whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 5 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

KULIT PUTIH PINKISH IDAMAN SETIAP WANITA 😍😳
.
Kebaikannya MIXBERRY !!.
🍓Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu.
🍓Penghasilan Kolagen.
🍓Mencerahkan kulit
🍓Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas .
🍓Memudarkan Parut Jerawat .
🍓Pengembalikan Sel.
🍓Melindungi Daripada Cahaya Matahari. B.
🍓Lambatkan Proses Penuaan.
🍓Mengekalkan Awet Muda.
🍓Memulihkan Kulit Yang Kering.
🍓Merawat Muka Berminyak dan Berjerawat.
🍓Merawat Keguguran Rambut .
.
Nak saya bantu awak dengan masalah kulit kusam atau nak kulit putih gebus mehh whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

KULIT PUTIH PINKISH IDAMAN SETIAP WANITA 😍😳
.
Kebaikannya MIXBERRY !!.
🍓Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu.
🍓Penghasilan Kolagen.
🍓Mencerahkan kulit
🍓Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas .
🍓Memudarkan Parut Jerawat .
🍓Pengembalikan Sel.
🍓Melindungi Daripada Cahaya Matahari. B.
🍓Lambatkan Proses Penuaan.
🍓Mengekalkan Awet Muda.
🍓Memulihkan Kulit Yang Kering.
🍓Merawat Muka Berminyak dan Berjerawat.
🍓Merawat Keguguran Rambut .
.
Nak saya bantu awak dengan masalah kulit kusam atau nak kulit putih gebus mehh whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
1 0 5 hours ago
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

KULIT PUTIH PINKISH IDAMAN SETIAP WANITA 😍😳
.
Kebaikannya MIXBERRY !!.
🍓Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu.
🍓Penghasilan Kolagen.
🍓Mencerahkan kulit
🍓Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas .
🍓Memudarkan Parut Jerawat .
🍓Pengembalikan Sel.
🍓Melindungi Daripada Cahaya Matahari. B.
🍓Lambatkan Proses Penuaan.
🍓Mengekalkan Awet Muda.
🍓Memulihkan Kulit Yang Kering.
🍓Merawat Muka Berminyak dan Berjerawat.
🍓Merawat Keguguran Rambut .
.
Nak saya bantu awak dengan masalah kulit kusam atau nak kulit putih gebus mehh whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

KULIT PUTIH PINKISH IDAMAN SETIAP WANITA 😍😳
.
Kebaikannya MIXBERRY !!.
🍓Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu.
🍓Penghasilan Kolagen.
🍓Mencerahkan kulit
🍓Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas .
🍓Memudarkan Parut Jerawat .
🍓Pengembalikan Sel.
🍓Melindungi Daripada Cahaya Matahari. B.
🍓Lambatkan Proses Penuaan.
🍓Mengekalkan Awet Muda.
🍓Memulihkan Kulit Yang Kering.
🍓Merawat Muka Berminyak dan Berjerawat.
🍓Merawat Keguguran Rambut .
.
Nak saya bantu awak dengan masalah kulit kusam atau nak kulit putih gebus mehh whatsapp 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 5 hours ago

Top #TeamQis posts

@defamfans_aziralover Profile picture

@defamfans_aziralover

Dalam Hati .

✨ EPISODE 3 ✨ .

Sorry semalam tak sempat untuk promote. Eii apalah Zafran ni. Dah ada sorg pun tak cukup eh? Nak lagi dengan Qis pun 🙄 Qis pun melayan watpe 🙄 betul eh cakap nabila razali. Lelaki memang tak pernah cukup kan 😆 eh wait. Jangan kecam Saya, tapi kecam Qis 🤪 .

#teamQis #kecamQis #azirashafinaz #tv3malaysia #Pia #piadrama #dramapia #dramasangat #aziralover

✨ EPISODE 3 ✨ .

Sorry semalam tak sempat untuk promote. Eii apalah Zafran ni. Dah ada sorg pun tak cukup eh? Nak lagi dengan Qis pun 🙄 Qis pun melayan watpe 🙄 betul eh cakap nabila razali. Lelaki memang tak pernah cukup kan 😆 eh wait. Jangan kecam Saya, tapi kecam Qis 🤪 .

#teamQis #kecamQis #azirashafinaz #tv3malaysia #Pia #piadrama #dramapia #dramasangat #aziralover
356 7 9 May, 2019
@defamfans_aziralover Profile picture

@defamfans_aziralover

Korang team siapa? #teamMakngah ? #teamQis ? #teamPia ? #TeamZafran ? #TeamBudi ? Ataupun team #KecamQis 🤣 tak baik tau kecam ii ni. Qis baiklah 😚😂 .

#azirashafinaz #qis #deritapia #aziralover

Korang team siapa? #teamMakngah ? #teamQis ? #teamPia ? #TeamZafran ? #TeamBudi ? Ataupun team #KecamQis 🤣 tak baik tau kecam ii ni. Qis baiklah 😚😂 .

#azirashafinaz #qis #deritapia #aziralover
1,143 70 9 June, 2019
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Sekarang nak putih dengan selamat senang je, takpayah nak keluar duit beribu ribu 💸💰
.
Tengok kawan awak tu makin lama makin putih tapi dia hat banyak duit, kita ni brainstorm macam mana la uolss boleh jugak putih kan kulit tanpa keluar beribu ribu, so ni la hasil dia 💖💯
.
Bestnya 👏 Alhamdulillah so far 99% consumer kita puas hati dengan #mixberry ni💯💖 alhamdulillah, permintaan pun makin lama makin tinggi. So tunggu apa lagi ? 🛒
.
Cepat la jom dapatkan sekarang mixberry by @qisminashoppe ni💝✖️🔛✖️ ? whatsapp +6011-11180105🎉👏
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
20 1 16 October, 2019
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

From tak percaya apa apa pun now our pengguna setia 💖💯 Alhamdulillah, syukur sangat. Masalah pimple hilang, masalah gastrik pun tak ada dah 🍑 Qis happy tengok my customer happy tau 💋🥰
.
Siapa ada masalah kulit kusam, yang busy bekerja tak sempat nak jaga muka really recommended to ambik this #mixberry sumpah best gila 😘 Before pegi keje you kemam dua sudu & before tidur ambik dua sudu, insha allah your day more bertenaga & skin tetap maintain cantik💯💢
.
Tunggu apa lagi ? jom purchase now now ! 🛒 whatsapp qis +6011-11180105🍑 Jangan risau, 100% product kami selamat digunakan tau 💯
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
184 2 15 October, 2019
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
_
ORDER Klik link di BIO / WS 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

SETIAP HARI CONSUME MIXBERRY KULIT MAKIN PUTIH BERSERI .
_
Tiada yang mustahil penangan beauty secret kulit putih pinkish , kalau dulu kusam tak bermaya sekarang kulit makin wow sihat flawless gitu .
.
.
Bukan kulit wajah jer tau satu badan sekali boleh cerah dan putih secara berperingkat , Tiada lagi dayang senandung sebab tona kulit wajah dan badan akan sekata.
.
_
ORDER Klik link di BIO / WS 011-11180105
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
2 0 6 October, 2019
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Hari bahagia nak dekat ?
nak bertunang ?
nak nikah ?
Ada hari penting ?
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Hari bahagia nak dekat ? 
nak bertunang ? 
nak nikah ? 
Ada hari penting ? 
tapi serabut muka ada jerawat, sunburn 😭
.
Dah dah takmo sesedih ok ? 🤗 Qis tolong korang hilangkan semua masalah tu dengan sekelip mata je 💕💖 Tengok customer kita ni baru sebulan ambik mixberry dah puas hati terus naik jadi agent 😍💯
.
Alhamduliah syukur 👏 So siapa lagi belum dapatkan #shalicious #mixberry #cshine & #gloweeoat cepat dapatkan sekarang 💋
.
Whatsapp qis sekarang +6011-11180105📲💛
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
212 2 7 October, 2019
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Siapa yang kutuk uolss dayang senandung tu now is cant ! alhamdulillah 💖🥰 Customer kita putih dari hujung rambut ke hujung kaki tau 💯
.
So siapa lagi belum dapaatkan #mixberryy sumpah qis kata memang terbaik ! 💖 Rugi tak takgrab sebab bestt💗 Siapa nak qis belanja postage cepat whatsapp cepat !
.
siapa cepat dia dapat tau 🥰 sebab stock laju je habis so first come first serve 🎉💯 whatsapp qis cepat +6011-11180105💖🛒
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
7 1 14 October, 2019
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Pernah tak korang lalui masalah kulit muka putih tangan gelap , kulit muka gelap tangan pulak terlebih putih , macam dayang senandong la hah bermacam ragam masalah kulit ni lebih lagi tiada penjagaan dari dalaman dan luaran susah nau nak pulih kan ❤️
_
Kini masalah tu tak lagi menghantui awak , cer tengok feedback diatas , hah terbukti kan bila kulit tangan dan wajah sekata nk selfie ofkoz konpiden tahap tinggi langit ketujuh tudiaa sembang 😁 tapi proven tau mixberry memang berkesan 😘
_
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Pernah tak korang lalui masalah kulit muka putih tangan gelap , kulit muka gelap tangan pulak terlebih putih , macam dayang senandong la hah bermacam ragam masalah kulit ni lebih lagi tiada penjagaan dari dalaman dan luaran susah nau nak pulih kan ❤️
_
Kini masalah tu tak lagi menghantui awak , cer tengok feedback diatas , hah terbukti kan bila kulit tangan dan wajah sekata nk selfie ofkoz konpiden tahap tinggi langit ketujuh tudiaa sembang 😁 tapi proven tau mixberry memang berkesan 😘
_
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 1 15 October, 2019
@qisminashoppe Profile picture

@qisminashoppe

Tengok si cantik manis kulit flawless gebuss je 👀 Tak mustahil tau utk dapat skin macam ni rahsianya amalkan beauty secret secara konsisten . Nak kulit cantik kena rajin dan usaha , tak perlu invest beribu riban pun sis, yang penting produk natural selamat utk diconsume👄
.
.
.
Jangan lupa si botol hitam untuk kecantikan kulit dalaman dan luaran.mixberry bukan sekadar supplemen putihkan kulit tetapi memulihkan juga masalah kulit jerawat , sunburn . Dah beribu org berjaya dapat kulit cantik putih gebus hanya amalkan mixberry . Korang bila lagi 😁 , rasa pun sedap kemam jer 😉.
.
Whatsapp 011-11180105 now now !!
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat #putihkekal #shalicious #produkputih #sayajual #sayajualprodukkecantikan #cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement

Tengok si cantik manis kulit flawless gebuss je 👀 Tak mustahil tau utk dapat skin macam ni rahsianya amalkan beauty secret secara konsisten . Nak kulit cantik kena rajin dan usaha , tak perlu invest  beribu riban pun sis, yang penting produk natural selamat utk diconsume👄
.
.
.
Jangan lupa si botol hitam untuk kecantikan kulit dalaman dan luaran.mixberry bukan sekadar supplemen putihkan kulit tetapi memulihkan juga masalah kulit jerawat , sunburn . Dah beribu org berjaya dapat kulit cantik putih gebus hanya amalkan mixberry . Korang bila lagi 😁 , rasa pun sedap kemam jer 😉.
.
Whatsapp 011-11180105 now now !!
.
#mixberrypowdershalicious #putihcepat#putihkekal #shalicious #produkputih#sayajual#sayajualprodukkecantikan#cantik #jomcantik #bazaarpaknil #igshopmalaysia #dropshipwanted #tipscantik #bazarpaknil #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #TeamQis #whiteningbooster #whitening #whiteningskin #jomputih #putihmelepak #igshopmalaysia #tipscantik #tipsputih #putihgebu #nakputih #putihkankulit  #Tipsputih #Putih #supplement #whiteningsupplement
4 5 14 October, 2019