#TeamViey Instagram Photos & Videos

TeamViey - 4.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #TeamViey and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 minutes
Average like
1.8
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Alhamdulillah tambah seorang lagi penghuni keluarga #teamviey. bukan biasher biasher 😁
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️. .

Tekan link ni di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan

Alhamdulillah tambah seorang lagi penghuni keluarga #teamviey. bukan biasher biasher 😁
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️. .

Tekan link ni di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
2 0 2 hours ago

Alhamdulillah tambah seorang lagi penghuni keluarga #teamviey. bukan biasher biasher 😁
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️. .

Tekan link ni di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan

Alhamdulillah tambah seorang lagi penghuni keluarga #teamviey. bukan biasher biasher 😁
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan join keluarga #teamviey yang paling happening ❤️. .

Tekan link ni di bio IG SEKARANG ‼️
#DemicaWhiteningLotion #TeamViey #kemaman #wargakemaman #kemamanidaman #chukaikemaman #vendorkemaman #bandarchukaikemaman #binjaikemaman #payaberenjut #maklagam #kuantan
1 0 2 hours ago

Ada sape sape yg nk grab baby demica stock tinggal tk banyak dahni, ni last dah hq keluarkan baby demica lepasni tkdop dah,sape nk whsb terus deh 📲
🌸 2ml Rm5
Cod area besut jerteh

Www.wasap.my/60179410576/NkDWL

#teamviey
#agentsahdemica

Ada sape sape yg nk grab baby demica  stock tinggal tk banyak dahni, ni last dah hq keluarkan baby demica lepasni tkdop dah,sape nk whsb terus deh 📲
🌸 2ml Rm5
Cod area besut jerteh

Www.wasap.my/60179410576/NkDWL

#teamviey
#agentsahdemica
2 0 2 hours ago

Asyik orang sama je restock 😘. Alhamdulillah dah nak upgrade naik satu level. tak sampai sebulan. hebat 🔥🔥🔥
.

Sape sape nak dapatkan demica area air putih kemaman dan area berdekatan dengannya boleh follow @demicakemaman.agent .
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening. boleh tekan link di bio ig yer ❤️

Asyik orang sama je restock 😘. Alhamdulillah dah nak upgrade naik satu level. tak sampai sebulan. hebat 🔥🔥🔥
.

Sape sape nak dapatkan demica area air putih kemaman dan area berdekatan dengannya boleh follow @demicakemaman.agent .
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening. boleh tekan link di bio ig yer ❤️
3 1 2 hours ago

Asyik orang sama je restock 😘. Alhamdulillah dah nak upgrade naik satu level. tak sampai sebulan. hebat 🔥🔥🔥
.

Sape sape nak dapatkan demica area air putih kemaman dan area berdekatan dengannya boleh follow @demicakemaman.agent .
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening. boleh tekan link di bio ig yer ❤️

Asyik orang sama je restock 😘. Alhamdulillah dah nak upgrade naik satu level. tak sampai sebulan. hebat 🔥🔥🔥
.

Sape sape nak dapatkan demica area air putih kemaman dan area berdekatan dengannya boleh follow @demicakemaman.agent .
.

Ada lagi yang nak kakviey guide dan nak join keluarga #teamviey yang paling happening. boleh tekan link di bio ig yer ❤️
1 0 2 hours ago

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Sape sape nk selit order utk Cod area BESUT JERTEH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60179410576/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Sape sape nk selit order utk Cod area BESUT JERTEH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60179410576/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 2 hours ago

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir

ELAK KULIT SUNBURN DENGAN DEMICA LOTION
.
.
Dengan botol yang kecil dan slim mudah utk uolls bawa ke mana shj. Just letak dalam handbag tu then uolls boleh apply bila ² masa shj.
.
✅Bau yg wangi
✅Spray yg jimat
✅SPF 50
.
#DemicaWhiteningLotion ni lulus KKM & Halal JAKIM so 100% selamat utk semua. Harga? Don’t worry memang berbaloi & mampu milik.
.
Mcm mana nak order?
.
👉🏻DM terus nombor fon utk admin contact.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicagambang #demicaperak #demicakuantan #demicatamantas #demicaump #demicaleparhilir
1 0 4 hours ago

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaperak #demicakuantan #teamviey

5 PETUA UNTUK MUKA SENTIASA BERSERI
.
.
Jom tin share petua² untuk kulit muka uolls sentiasa berseri.
.
.
5️⃣Sapu #DemicaWhiteningLotion di muka
•Masker paling mujarab semestinya #DemicaWhiteningLotion. Uolls just apply sebelum tidur sebagai krim malam. Bangun je pagi, kulit uolls nampak segar dan berseri. Sangat sesuai utk sapu kat tangan, kaki & muka sblm keluar rumah utk protect kulit dari sunburn.
.
.
Best ke best sangat² #DemicaWhiteningLotion ni? Ofcoz lah best sangat² kan. Mesti uolls tak sabarkan nak order?
.
Jomm order!
Tekan link di bio SEKARANG utk tin contact😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicatamantas #demicaperak #demicakuantan #teamviey
0 0 4 hours ago

KUNING BUAT HAKAK PENING 🥴
.
Lagi pening kalau nak selfie tapi kulit tangan dan muka tak sama warna 😩 Tapi sekarang hakak dah tak pening sebab dah ada #demicawhiteninglotion yang boleh putihkan kulit hakak sepantas 3 saat sahaja.
.
.
Yang bestnya lotion ni jugak ada SPF50 which is boleh protect skin kita dari sinaran uv. Yeayyy lepas ni kalau keluar time panas muka dah tak burn. Thank you #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-19304074👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KUNING BUAT HAKAK PENING 🥴
.
Lagi pening kalau nak selfie tapi kulit tangan dan muka tak sama warna 😩 Tapi sekarang hakak dah tak pening sebab dah ada #demicawhiteninglotion yang boleh putihkan kulit hakak sepantas 3 saat sahaja.
.
.
Yang bestnya lotion ni jugak ada SPF50 which is boleh protect skin kita dari sinaran uv. Yeayyy lepas ni kalau keluar time panas muka dah tak burn. Thank you #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-19304074👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
8 0 5 hours ago

KUNING BUAT HAKAK PENING 🥴
.
Lagi pening kalau nak selfie tapi kulit tangan dan muka tak sama warna 😩 Tapi sekarang hakak dah tak pening sebab dah ada #demicawhiteninglotion yang boleh putihkan kulit hakak sepantas 3 saat sahaja.
.
.
Yang bestnya lotion ni jugak ada SPF50 which is boleh protect skin kita dari sinaran uv. Yeayyy lepas ni kalau keluar time panas muka dah tak burn. Thank you #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-19304074👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KUNING BUAT HAKAK PENING 🥴
.
Lagi pening kalau nak selfie tapi kulit tangan dan muka tak sama warna 😩 Tapi sekarang hakak dah tak pening sebab dah ada #demicawhiteninglotion yang boleh putihkan kulit hakak sepantas 3 saat sahaja.
.
.
Yang bestnya lotion ni jugak ada SPF50 which is boleh protect skin kita dari sinaran uv. Yeayyy lepas ni kalau keluar time panas muka dah tak burn. Thank you #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-19304074👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
9 0 5 hours ago

KUNING BUAT HAKAK PENING 🥴
.
Lagi pening kalau nak selfie tapi kulit tangan dan muka tak sama warna 😩 Tapi sekarang hakak dah tak pening sebab dah ada #demicawhiteninglotion yang boleh putihkan kulit hakak sepantas 3 saat sahaja.
.
.
Yang bestnya lotion ni jugak ada SPF50 which is boleh protect skin kita dari sinaran uv. Yeayyy lepas ni kalau keluar time panas muka dah tak burn. Thank you #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-19304074👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

KUNING BUAT HAKAK PENING 🥴
.
Lagi pening kalau nak selfie tapi kulit tangan dan muka tak sama warna 😩 Tapi sekarang hakak dah tak pening sebab dah ada #demicawhiteninglotion yang boleh putihkan kulit hakak sepantas 3 saat sahaja.
.
.
Yang bestnya lotion ni jugak ada SPF50 which is boleh protect skin kita dari sinaran uv. Yeayyy lepas ni kalau keluar time panas muka dah tak burn. Thank you #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-19304074👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601119304074/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
10 0 5 hours ago

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
3 0 6 hours ago

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
2 0 6 hours ago

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
2 0 6 hours ago

.
.
BOLEH KE DEMICA BENGKUNG PAKAI KETIKA BERSUKAN?
.
.
Memang sesuai sangat kalau uolls pakai #DemicaBengkung ni ketika bersukan. Memang selesa sangat² dan tak rasa panas.
.
Lepas bersukan confirm perut uolls hilang. Pakai baju pun dah tk nampak perut boroi lagi.
Jgn nak biar sangat perut tu lama² , cepat² fit kan balik dgn pakai #DemicaBengkung .
.
Sape cepat dia dapat! Harga tak sampai Rm100 pun. Pelbagai size uolls boleh pilih dari saiz S, M, L, XL hingga XXL.
.
DM je no fon korang SEKARANG utk lebih detail
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey

.
.
BOLEH KE DEMICA BENGKUNG PAKAI KETIKA BERSUKAN?
.
.
Memang sesuai sangat kalau uolls pakai #DemicaBengkung ni ketika bersukan. Memang selesa sangat² dan tak rasa panas.
.
Lepas bersukan confirm perut uolls hilang. Pakai baju pun dah tk nampak perut boroi lagi.
Jgn nak biar sangat perut tu lama² , cepat² fit kan balik dgn pakai #DemicaBengkung .
.
Sape cepat dia dapat! Harga tak sampai Rm100 pun. Pelbagai size uolls boleh pilih dari saiz S, M, L, XL hingga XXL.
.
DM je no fon korang SEKARANG utk lebih detail
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey
0 0 7 hours ago

.
.
MAKAN BANYAK TAPI BOLEH KURUS??
.
.
Dah cuba macam² produk kurus tapi tak kurus juga ?? Timbangan makin lama makin meningkat??
.
Alamakkkk 😱 macam mana ni nak kurus jugak apa jadi sekalipon! Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
.
Tak perlu pening, #DemicaSupplement kan hadoo?? Demica akan sedut lemak uols tu sampai licin. Kalau rasa bajet uols ada dlm RM50 masih ONZ laaa utk dapatkan Demica.
.
Nak kurus dgn bajet RM50??
.
DM no fon korang SEKARANG utk order 😘
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey

.
.
MAKAN BANYAK TAPI BOLEH KURUS??
.
.
Dah cuba macam² produk kurus tapi tak kurus juga ?? Timbangan makin lama makin meningkat??
.
Alamakkkk 😱 macam mana ni nak kurus jugak apa jadi sekalipon! Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔
.
Tak perlu pening, #DemicaSupplement kan hadoo?? Demica akan sedut lemak uols tu sampai licin. Kalau rasa bajet uols ada dlm RM50 masih ONZ laaa utk dapatkan Demica.
.
Nak kurus dgn bajet RM50??
.
DM no fon korang SEKARANG utk order 😘
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #demicakemaman #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey
0 0 7 hours ago

.
.
DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk mimi contact uolls❤️
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey

.
.
DENGAN 4 LANGKAH MUDAH KULIT KORANG TERUS JADI PUTIH GLOWING
.
.
1️⃣Goncangkan botol lotion, spray ke tangan
2️⃣Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dlm kulit.
3️⃣Ratakan di bahagian lain yg nak nampak putih.
4️⃣Apply hari hari utk daptkan kulit seputih gadis Korea.
.
Demica lotion ni ada SIRIM lab test & lulus KKM (NOT190105668K), so memang SELAMAT utk semua.
.
✅Bau wangi
✅Tidak melekit
✅Boleh sapu kat tangan & muka
.
Mcm mana nak order #DemicaWhiteningLotion ni ?
.
Tekan link di Bio ig SEKARANG utk mimi contact uolls❤️
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih  #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri  #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey
1 0 7 hours ago

Semalam post , harini dah sampaii😍 . Memang pantas kan😁 . Tq grab dwl ni . Lelaki perempuan boleh pakai tau .
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

Semalam post , harini dah sampaii😍 . Memang pantas kan😁 . Tq grab dwl ni . Lelaki perempuan boleh pakai tau . 
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
3 0 8 hours ago

Pagi2 g cod dekat smk sungai soi😘 . Alhamdulillah . Tq yunk grab dwl 😍🤩 Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

Pagi2 g cod dekat smk sungai soi😘 . Alhamdulillah . Tq yunk grab dwl 😍🤩 Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
3 0 8 hours ago

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
1 0 9 hours ago

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey

DEMICA LOTION YANG SLIM & MUDAH DIBAWA
.
.
Hujung minggu ni mesti korang nak keluar jalan² kan? Jangan lupa bawa skali #DemicaWhiteningLotion dlm beg tau.
.
Uolls boleh apply bila² masa je tangan,muka & kaki supaya kulit sentiasa sihat & cantik berseri. Selain merawat kulit, #DemicaWhiteningLotion juga sesuai digunakan utk smeua jenis kulit termasuk;
.
✅Kulit kusam
✅Kulit kering
✅Kulit berminyak
.
Best tak #DemicaWhiteningLotion ni ? Jom dapatkan sekarang.
.
Tekan link di bio SEKARANG jgk 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
3 0 9 hours ago

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM zatie now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey

3 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YANG BUAT KORANG JATUH HATI
.
.
1️⃣ MELINDUNGI
Dapat melindungi kulit dari pencemaran udara dan juga sinar cahaya matahari UVA dan UVB. So, kalau korang keluar, kulit korang tak terbakar sebab dalam lotion ni ada spf50 yang boleh melindungi kulit korang dari terkena sunburn.
.
2️⃣ MERAWAT
Dapat merawat kulit kusam, kering & berminyak dengan cepat. Kulit korang yang kusam , kering akan jadi lembab selepas pakai #DemicaWhiteningLotion dan kulit yang berminyak akan berkurang.
.
3️⃣MENCERAHKAN
Susu mengandungi asid laktik yg tinggi yang mempunyai sifat pencerahan pd kulit. Selain itu, susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
So, yg mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sgt sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.
Nak info lanjut terus DM zatie now!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
0 0 9 hours ago

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM zatie sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey

4 BAHAN YANG BUAT KULIT KORANG PUTIH SEAWAL 3 SAAT
.
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion. Korang boleh preorder harini.
.
DM zatie sekarang utk booking stok ♥️.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey
3 0 9 hours ago

KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?
.
.
Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.
.
Tapi uolls jangan risau, lepas period boleh start consume balik #DemicaSuppliment ni.
.
Yang paling best bila kurus ni sis lebih yakin untuk berdepan dengan orang orang di sekeliling, dan aktif ke sana ke mari 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi? Mesti korang dah tak sabar nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster kan?
.
DM SEKARANG 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamViey

KALAU PERIOD BOLEH KE CONSUME DEMICA SUPPLIMENT?
.
.
Tak boleh minum masa period sbb hormon kita tak stabil. Asyik rasa lapar je and kalau minum #DemicaMetabolismeBooster masa tu tak berfungsi sepenuhnya jugak. Lagipun #Demicasuppliment akan keluar skali dgn darah, so membazir je kan kalau consume.
.
Tapi uolls jangan risau, lepas period boleh start consume balik #DemicaSuppliment ni.
.
Yang paling best bila kurus ni sis lebih yakin untuk berdepan dengan orang orang di sekeliling, dan aktif ke sana ke mari 💃🏻
.
.
Apa tunggu lagi? Mesti korang dah tak sabar nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster kan?
.
DM SEKARANG 😘
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #TeamViey
1 0 9 hours ago

.
.
Alhamdulillah Done COD pagi td walaupon kalut nak p kerja tapi sejak pakai demica cepat utk bersiap pergi kerja 🤗😉😍 .
DemicaLotionku dipinang orang selamat berkhidmat pada tuannya okey Mommy Demica ☺️
.
.
.
PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey

.
.
Alhamdulillah Done COD pagi td walaupon kalut nak p kerja tapi sejak pakai demica cepat utk bersiap pergi kerja 🤗😉😍 .
DemicaLotionku dipinang orang selamat berkhidmat pada tuannya okey Mommy Demica ☺️
.
.
.
PUTIHKAN MUKA, TANGAN & KAKI DGN 4 BAHAN NI👇
.
.
🌸Susu
🌸Serbuk mutiara
🌸Olive oil
🌸Pro Vitamin B3
.
“Penat laaa nak sapu 4 benda dalam 1 masa.”
.
No no no 🙅🏻‍♀ Uols ingat Mimi rajin nak tempek banyak benda mcm tu? Sapu jeee #DemicaWhiteningLotion sbb 4 bahan tu dah siap siap ada dlm lotion letops ni 💃🏻.
.
Sekali sapu terus gebu gebas & glowing uols! Wowwww. Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 ponnn 👍.
.
📲 www.wasap.my/60189139928
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #putihcepat #putihsihat #tipsputih  #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri  #bandarchukaikemaman #telokkalong #kijalkemaman #bukitkuang #kualaterengganu #kuantan #kualalumpur #kotabharu #wargakemaman #wargakuantan #wargakotabharu #teamviey
1 0 9 hours ago

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
Tekan pada bio ig SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codpasirmas #codkotabharu #codkemaman #teamviey

SAPU SAPU TERUS PUTIH DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Apa yang best lagi tentang #DemicaWhiteningLotion ni boleh di jadikan
✔️pelembab
✔️sunblock
✔️make up base
✔️night cream
✔️masker
.
Mesti in love sangat² bila apply #DemicaWhiteningLotion muka, tangan atau kaki. No more muka putih tapi tangan hitam😍
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
Tekan pada bio ig SEKARANG utk order 😘
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#codpasirmas#codkotabharu#codkemaman#teamviey
1 0 9 hours ago

Top #TeamViey posts

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
2 0 6 hours ago

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak #demicatamantas

KHAS UTK YG ADA MASALAH KULIT KUSAM, GELAP & TONA TIDAK SEKATA
.
.
Dah sapu macam² krim, sunblock atau lotion utk kembalikan warna asal kulit TAPI tak putih jgk?? Mesti stress scroll ig je tgk org post gambar cantik cantik je.
.
Dah cuba apply #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Sekali sapuan terus nampak kesan putih gebuuu mcm snow white uols!😍👍🏼
.
Mcm mana nak order??
Klik link pada bio ig SEKARANG.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak #demicatamantas
2 0 6 hours ago

SELALU LAMBAT NAK PERGI KERJA??
.
.
Haihh dah la bangun lambat makeup lambat semua lambat. Macam mana niiii 😭🤯
.
Jangan risau kakak kakak #demicawhiteninglotion kan ada. Boleh siap sambil petik jari je tau. .
Apa lotion ni boleh buat?? #demicawhiteninglotio ni boleh dijadikan
✔pelembab
✔sunblock
✔make up base
✔night cream
✔masker
.
Haaa best ke best sangat? Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601162032139/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey #Demica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

SELALU LAMBAT NAK PERGI KERJA??
.
.
Haihh dah la bangun lambat makeup lambat semua lambat. Macam mana niiii 😭🤯
.
Jangan risau kakak kakak #demicawhiteninglotion kan ada. Boleh siap sambil petik jari je tau. .
Apa lotion ni boleh buat?? #demicawhiteninglotio ni boleh dijadikan
✔pelembab
✔sunblock
✔make up base
✔night cream
✔masker
.
Haaa best ke best sangat? Korang tak perlu tunggu lama² utk dapatkan kulit putih. Just apply #DemicaWhiteningLotion ni terus dapat kulit lembut & sihat seawal 3 saat.
.
Macam mana nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion?
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601162032139/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey #Demica
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
7 0 15 November, 2019

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
135 2 1 August, 2019

See dengan sekali sapuan je dah boleh putih tau. Baru la makcik2 bawang tak cakap ‘muka je putih tangan hitam’ 🤭 .
Lotion ni bukan sahaja untuk putih tauu, lotion ni ada spf50 yang membantu lindungi kulit korang dari sinaran uv. Sesuai sangt bagi yang kerja tengah panas atau selalu berjemur tu.
Yang duduk kat office pun kena pakai tau sebab sinaran uv ni bukan sahaja cahaya matahari, tetapi jangan tak tahu lampu pun ada sinaran uv tauu 😱 sebab tu sunblock sangat penting dan lotion ni jugak boleh lembabkan kulit korang. Baru lah flawless dan tak kusam.
Banyak kan kelebihan #demicawhiteninglotion ni? Haaa mana nak cari lotion yang banyak kelebihan macam ni dengan harga bawah rm50??
.
So tunggu apa lagi jom tekan link kat bio tu secara berjemaah dan tag rakan anda yang suka main panas tu 😍
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

See dengan sekali sapuan je dah boleh putih tau. Baru la makcik2 bawang tak cakap ‘muka je putih tangan hitam’ 🤭 .
Lotion ni bukan sahaja untuk putih tauu, lotion ni ada spf50 yang membantu lindungi kulit korang dari sinaran uv. Sesuai sangt bagi yang kerja tengah panas atau selalu berjemur tu. 
Yang duduk kat office pun kena pakai tau sebab sinaran uv ni bukan sahaja cahaya matahari, tetapi jangan tak tahu lampu pun ada sinaran uv tauu 😱 sebab tu sunblock sangat penting dan lotion ni jugak boleh lembabkan kulit korang. Baru lah flawless dan tak kusam. 
Banyak kan kelebihan #demicawhiteninglotion ni? Haaa mana nak cari lotion yang banyak kelebihan macam ni dengan harga bawah rm50??
.
So tunggu apa lagi jom tekan link kat bio tu secara berjemaah dan tag rakan anda yang suka main panas tu 😍
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
7 0 18 November, 2019

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower
157 0 21 September, 2019

Alhamdulillah restock lagi 🔥🔥🔥. Tak sabar nak kira Sales dan Profit bulan 10. Nanti dah siap kira kita tunjuk untuk pembakar semangat 🔥🔥🔥. Moga bulan 11 ni lebih meningkat bukan menurun. Tak de istilah Merosot selagi ada usaha 💪🏻. .
.

Tahniah dan terima kasih pada anak team ibu yang tak henti henti usaha. Tanpa korang, tak meletop la saless TeamViey. So teruskan usaha. jangan berhenti sehingga sampai ke penghujungnya. .
.

Rugi kalau kita dan buat separuh jalan tapi dah patah balik hanya kerana fikiran dan perasaan negatif yang memguasai diri yang membuatkan kita lemah. Elak selagi mampu. Result akan menanti di pengakhirannya. .

Nota kaki : Kejayaan Paling Utama Dalam Bisness yang ibu selalu buat adalah Jaga Hubungan Dengan Allah, Keep Konsisten, Jaga Cash Flow . .
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad

Alhamdulillah restock lagi 🔥🔥🔥. Tak sabar nak kira Sales dan Profit bulan 10. Nanti dah siap kira kita tunjuk untuk pembakar semangat 🔥🔥🔥. Moga bulan 11 ni lebih meningkat bukan menurun. Tak de istilah Merosot selagi ada usaha 💪🏻. .
.

Tahniah dan terima kasih pada anak team ibu yang tak henti henti usaha. Tanpa korang, tak meletop la saless TeamViey. So teruskan usaha. jangan berhenti sehingga sampai ke penghujungnya. .
.

Rugi kalau kita dan buat separuh jalan tapi dah patah balik hanya kerana fikiran dan perasaan negatif yang memguasai diri yang membuatkan kita lemah. Elak selagi mampu. Result akan menanti di pengakhirannya. .

Nota kaki : Kejayaan Paling Utama Dalam Bisness yang ibu selalu buat adalah Jaga Hubungan Dengan Allah, Keep Konsisten, Jaga Cash Flow . .
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad
50 2 1 November, 2019