#Teamfitri Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Teamfitri and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 hours
Average like
5
Average comment
0.1
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@fitrihasanalegasi.cosmetic Profile picture

@fitrihasanalegasi.cosmetic

Neo Connect - Setia Alam

Kenapa best liptint sobella ni ? Okey sebab bila pakai boleh melembabkan bibir, dan dalam masa yang sama boleh merewat sebab ada vitamin. And also easy to bring anywahere .
#sobellashahalam #sobellashahalam #sobellaklang #sobellasetiaalam #teamfitri

Kenapa best liptint sobella ni ? Okey sebab bila pakai boleh melembabkan bibir, dan dalam masa yang sama boleh merewat sebab ada vitamin. And also easy to bring anywahere .
#sobellashahalam #sobellashahalam #sobellaklang #sobellasetiaalam #teamfitri
3 0 18 hours ago
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Hair Porter Setia Taipan

When your skin need “baja” so you need to put Extra skincare on you skin. Using temyracle glass skin serum can make your skin more glowing & also make your pores less. Grab it now to make your skin more healthy 🌸
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri #temyracleglassskinserum

When your skin need “baja” so you need to put Extra skincare on you skin. Using temyracle glass skin serum can make your skin more glowing & also make your pores less. Grab it now to make your skin more healthy 🌸
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri #temyracleglassskinserum
2 0 19 hours ago
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Hai guys, sekarang ni sesiapa nak join #temyraclegirlboss jual #temyracleglassskinserum berpeluang menang hadiah tau. Hadiah dia peti ais, mesin basuh , tv , barang kemas & banyak lagii. .
Cara dia senang je guys, korang join team temyracle yang bermodalkan Rm241.50 sahaja. Dan nanti pihak Hq akan bagi no ID. So no ID tulah yang akan dibagi pihak hq untuk cabutan bertuah nanti. :
Jom jom jana income sambil korang boleh menang 🔥
.
#teamfitri

Hai guys, sekarang ni sesiapa nak join #temyraclegirlboss jual #temyracleglassskinserum berpeluang menang hadiah tau. Hadiah dia peti ais, mesin basuh , tv , barang kemas & banyak lagii. .
Cara dia senang je guys, korang join team temyracle yang bermodalkan Rm241.50 sahaja. Dan nanti pihak Hq akan bagi no ID. So no ID tulah yang akan dibagi pihak hq untuk cabutan bertuah nanti. :
Jom jom jana income sambil korang boleh menang 🔥
.
#teamfitri
4 0 14 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

National Hydrography Center, Port Klang

Serum ni dibuat khas untuk sesuatu masalah tersebut. Kesannya pun lebih efectif sebab molekul nya lebih halus dan sangat mudah meresap kedalam kulit. .
Serum temyracle dibuat khas untuk mereka yang ada masalah pores & kulit tona tidak sekata, korang boleh lah try if korang ada masalah macam ni tau .
Nak try boleh clink on bio ye .
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Serum ni dibuat khas untuk sesuatu masalah tersebut. Kesannya pun lebih efectif sebab molekul nya lebih halus dan sangat mudah meresap kedalam kulit. .
Serum temyracle dibuat khas untuk mereka yang ada masalah pores & kulit tona tidak sekata, korang boleh lah try if korang ada masalah macam ni tau .
Nak try boleh clink on bio ye .
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
5 0 13 September, 2019
@bahnews_ Profile picture

@bahnews_

🧟‍♀️KISAH SERAM👻

STESEN KERETAPI PALING BERHANTU DI DUNIA‼️ #TeamFitri #seram #BAHNEWS #youtuber #sabahan #youtubersabahan #lokal ➡️ LINK ADA DI BIO

🧟‍♀️KISAH SERAM👻

STESEN KERETAPI PALING BERHANTU DI DUNIA‼️ #TeamFitri #seram #BAHNEWS #youtuber #sabahan #youtubersabahan #lokal ➡️ LINK ADA DI BIO
6 0 12 September, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
.
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
.
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub

Alhamdulillah, asbab gune baja kulit Temyracle , dapat selesaikan masalah kulit sis ni yang ade masalah jerawat.
. 
Walaupun fokus utama serum ni bukan untuk jerawat, tapi kuasa yang maha esa masalah jerawat pun setel.
. 
Itu lah pentingnya usaha, doa dan tawakal. Selebihnya serah kepada Allah s.w.t yang memberikan kesembuhan. Alhamdulillah.
. 📝Nak Oder? / Nak Jadi Mini Agent @ Dropship?
📲WhatsApp No Di Bawah
0173597714
📣Self Pickup : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor. ✔️Ekstra Bimbingan dan Nasihat Berkenaan Produk Temyracle. 
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
#scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah  #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #watermelonscrub
4 0 11 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

National Hydrography Center, Port Klang

Salah satu detox mask antara best seller, sebab detox mask ni macam magic tau, ada jerawat je pakai detox mask, pores kotor pun pakai detox mask. :
Lepas pakai rasa muka tu bersih je, magic sungguh ✨
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Salah satu detox mask antara best seller, sebab detox mask ni macam magic tau, ada jerawat je pakai detox mask, pores kotor pun pakai detox mask. :
Lepas pakai rasa muka tu bersih je, magic sungguh ✨
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
7 1 11 September, 2019
@scrub.lovers Profile picture

@scrub.lovers

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni :
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

🌸 FUNGSI WHITENING BODY SCRUB🌸
.
🚿 Menanggalkan sel kulit mati di badan.
🚿 Menanggalkan daki-daki degil lama dan baru.
🚿 Mencerahkan kulit yang kusam.
🚿 Menghilangkan kegatalan di badan.
🚿 Meratakan tona kulit.
🚿 Menghilangkan kesan gelap dan hitam-hitam di badan.
🚿 Menghilangkan sunburn.
🚿 Melembutkan kulit.
🚿 TIDAK mengeringkan kulit.
🚿 Menghilangkan bau badan.
.
3 Perisa Body Scrub.
🌸 Mixed Fruits (Warna Ungu) : Berbau manis seperti Love Spell.
🌸 Tomato (Warna Oren ) :
Berbau segar seperti syampu.
🌸 Milk and Yogurt ( Warna Putih )
Berbau lembut seperti Vanila.
.
Kandungan Whitening Body Scrub:
🍭 Mineral Salt.
🍭 Vitamins.
🍭 Natural Flavour.
🍭 Natural Colour.
.
Harga : RM 20/350 gram exc postage.
SEM RM 8 | SS RM 11.
.
📝 Nak Oder? / Nak jadi Mini Agent @ Dropship?
📱 WhatsApp No ni : 
www.wasap.my/+60173597714 (Kak As).
💵 COD : Kuala Selangor @ IPD Kuala Selangor.
🌸 Extra Bimbingan dan Nasihat berkenaan Produk Temyracle😘.
.
#temyracle #Teamfitri #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #scrubpaksacantik #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #Temyraclekakas #scrubmurah #bibirgelap #gengkepociberduet #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #ricemilksoap #peachfacescrub #kopiskrub #coffeescrub #temyracleselangor #temyraclekualaselangor #coffeescrubtemyracle  #coffeescrubmalaysia  #coffeescrubmurah
7 0 11 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Zumba Fitness Setia Alam

Lelaki boleh jaga bibir? Kenapa kita tak boleh kan. Just look the lips so sexsy guys. .
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Lelaki boleh jaga bibir? Kenapa kita tak boleh kan. Just look the lips so sexsy guys. .
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
4 0 11 September, 2019
@klubnalaleh.perlis Profile picture

@klubnalaleh.perlis

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
0 0 9 September, 2019
@klubnalaleh.perlis Profile picture

@klubnalaleh.perlis

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
2 0 9 September, 2019
@klubnalaleh.perlis Profile picture

@klubnalaleh.perlis

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
3 0 9 September, 2019
@fitrisuzana.97 Profile picture

@fitrisuzana.97

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
2 0 9 September, 2019
@fitrisuzana.97 Profile picture

@fitrisuzana.97

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
1 0 9 September, 2019
@fitrisuzana.97 Profile picture

@fitrisuzana.97

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
1 0 9 September, 2019
@kopikurusviral.lentik Profile picture

@kopikurusviral.lentik

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
3 0 9 September, 2019
@kopikurusviral.lentik Profile picture

@kopikurusviral.lentik

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
5 0 9 September, 2019
@kopikurusviral.lentik Profile picture

@kopikurusviral.lentik

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain.
Macam makin muda je sis kita ni .
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur
#teamfitri

CHUBBY SKIT PUN CANTIK! KURUS LAGI LA CANTIK 😍
.
.
Uols dah pernah detox badan ke belum? Uols tahu kan , setiap makanan yang kita makan , kalau terlebih boleh jadi lemak. Kalau jadi lemak je tak mengapa , takut jdi penyakit 😩
.
Kakak cantik ni tak tahu la nak cakap , lepas consume kopi sedut lemak ni . Aura kulit bercahaya bak bidadari 😍 flawless kemain. 
Macam makin muda je sis kita ni . 
#klubnalaleh #klubnalalehkl #klubnalalehkualalumpur 
#teamfitri
3 0 9 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Premium Hijab

Simple is good. Bahan-bahan yang sangat simple tapi dengan kesan yang maximum. Korang patut cuba tau if korang ada masalah pores tersumbat or jerawat yang aktif.
.
Clik on bio if korang berminat 🌸
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Simple is good. Bahan-bahan yang sangat simple tapi dengan kesan yang maximum. Korang patut cuba tau if korang ada masalah pores tersumbat or jerawat yang aktif.
.
Clik on bio if korang berminat 🌸
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
5 0 7 September, 2019
Sweet sangat 😍 semuanya dengan sobella guys .
#sobellashahalam #sobella #teamfitri #sobellaklang
5 0 6 September, 2019
Prepar your skin more glowing 🍒
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
7 3 6 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Thank you sebab datang butik & grab temyracle product ❤️
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleshahalamseksyen7 #teamfitri

Thank you sebab datang butik & grab temyracle product ❤️
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleshahalamseksyen7 #teamfitri
7 0 6 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Setia Alam

Have you try our glass skin serum ? Try it now for make your skin more hydrating 🍒
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyraclesetiaalam #temyracleklang #teamfitri

Have you try our glass skin serum ? Try it now for make your skin more hydrating 🍒
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyraclesetiaalam #temyracleklang #teamfitri
5 0 6 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Boyrare SHOP

Hii korang, korang yang jana extra income tu meh lah join #teamfitri jual temyracle. Sebab apa ? Sebab produk temyracle ni adalah produk homemade & jugak produk yang selamat digunakan. .
Rata rata pengguna temyracle akan sign up agent terus selepas dah guna produk temyracle. So tunggu apa lagi ? 😍
.
#teamfitri #temyracleshahalam #leadertemyracleshahalam

Hii korang, korang yang jana extra income tu meh lah join #teamfitri jual temyracle. Sebab apa ? Sebab produk temyracle ni adalah produk homemade & jugak produk yang selamat digunakan. .
Rata rata pengguna temyracle akan sign up agent terus selepas dah guna produk temyracle. So tunggu apa lagi ? 😍
.
#teamfitri #temyracleshahalam #leadertemyracleshahalam
5 0 5 September, 2019
@bahnews_ Profile picture

@bahnews_

🧟‍♀️SENARAI HANTU PALING SERAM DI DUNIA👻

#TeamFitri #seram #BAHNEWS #youtuber #sabahan #youtubersabahan #lokal ➡️ LINK ADA DI BIO

🧟‍♀️SENARAI HANTU PALING SERAM DI DUNIA👻

#TeamFitri #seram #BAHNEWS #youtuber #sabahan #youtubersabahan #lokal ➡️ LINK ADA DI BIO
9 0 5 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Shah Alam, Malaysia

Ni lah cara detox mask dibuat , bahan digunakan sangat simple tapi kesan yang sangat maximun.
.
Which is kita ada geranium oil, manuka honey & jugak tumeric. So guys jangan lupa dapatkan tau 🌸
.
#temyracle #temyraclshahalam #temyracleklang #teamfitri

Ni lah cara detox mask dibuat , bahan digunakan sangat simple tapi kesan yang sangat maximun.
.
Which is kita ada geranium oil, manuka honey & jugak tumeric. So guys jangan lupa dapatkan tau 🌸
.
#temyracle #temyraclshahalam #temyracleklang #teamfitri
6 0 5 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Ni once my partner bisnis yang sama sama jana income dengan temyracle. Nama dia cha. If korang beli demgan cha jangan risau semua stock dia adalah fresh fresh tau.
.
So korang nak join sekali untuk sama-sama jana income ? Boleh terus contac fit tau 🌸
.
#temyraclegirlboss #teamfitri #temyracle

Ni once my partner bisnis yang sama sama jana income dengan temyracle. Nama dia cha. If korang beli demgan cha jangan risau semua stock dia adalah fresh fresh tau.
.
So korang nak join sekali untuk sama-sama jana income ? Boleh terus contac fit tau 🌸
.
#temyraclegirlboss #teamfitri #temyracle
6 0 4 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Detox mask ni banyak manfaat nya untuk skin, sebab dalam detox mask ada kunyit yamg kaya dengan anti oksident. Jangan takut takut nak cuba tau sebab ianya selamat 🌸
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Detox mask ni banyak manfaat nya untuk skin, sebab dalam detox mask ada kunyit yamg kaya dengan anti oksident. Jangan takut takut nak cuba tau sebab ianya selamat 🌸
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
5 0 4 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Premium Hijab

Siapa kenal cik puan ni? Our makeup AA gunakan serum temyracle mix dengan foundation untuk hasilkan finishing yang basha-basha ni.
.
Korang yang belum try tu cepat cepat ws fit on link bio 🍒
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Siapa kenal cik puan ni? Our makeup AA gunakan serum temyracle mix dengan foundation untuk hasilkan finishing yang basha-basha ni.
.
Korang yang belum try tu cepat cepat ws fit on link bio 🍒
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
14 0 3 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Premium Hijab

Dah ada 4 step ni ? For beginner boleh start from 4 step ni dulu tau .
#teamfitri #temyracle

Dah ada 4 step ni ? For beginner boleh start from 4 step ni dulu tau .
#teamfitri #temyracle
4 0 2 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Premium Hijab

Why this serum make make me happy ? Okey 1st fit memang ada masalah pores dan sekarang pores tak nampak ketara tau. That why fit sukaa gilaa serum ni .
Korang please dapatkan tau 🍒
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Why this serum make make me happy ? Okey 1st fit memang ada masalah pores dan sekarang pores tak nampak ketara tau. That why fit sukaa gilaa serum ni .
Korang please dapatkan tau 🍒
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
8 0 2 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Zumba Fitness Setia Alam

Mostly yang dah try glass skin serum mesti akan bagi feedback yang berbunga-bunga. Korang please lah try 😍
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri

Mostly yang dah try glass skin serum mesti akan bagi feedback yang berbunga-bunga. Korang please lah try 😍
.
#temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #teamfitri
2 0 2 September, 2019

Top #Teamfitri posts

@officialputeriindonesia Profile picture

@officialputeriindonesia

ROAD TO PUTERI INDONESIA 2017

Puteri Indonesia Sulawesi Selatan 2017 - Nurfitriyani @fifityani97
Latepost " bersiap bertemu dengan 38 finalis Puteri Indonesia wanita hebat dari sel.provinsi di indonesia,terima kasih GARUDA INDONESIA membawa saya terbang dengan kenyamanan" @garuda.indonesia @officialputeriindonesia
#yayasanputeriindonesia
#mustikaratu
#puteriindonesiasulsel2017 #puteriindonesiasulsel #roadtoputeriindonesia2017 #sulsel #teamfitri - #regrann

ROAD TO PUTERI INDONESIA 2017

Puteri Indonesia Sulawesi Selatan 2017 - Nurfitriyani  @fifityani97 
Latepost " bersiap bertemu dengan 38 finalis Puteri Indonesia wanita hebat dari sel.provinsi di indonesia,terima kasih GARUDA INDONESIA membawa saya terbang dengan kenyamanan" @garuda.indonesia @officialputeriindonesia
#yayasanputeriindonesia 
#mustikaratu
#puteriindonesiasulsel2017 #puteriindonesiasulsel #roadtoputeriindonesia2017 #sulsel #teamfitri - #regrann
806 2 19 March, 2017
@toraja_id Profile picture

@toraja_id

Fokus sama miniatur tongkonan dibalik kaca
.

Repost from @fifityani97 - Latepost " bersiap bertemu dengan 38 finalis Puteri Indonesia wanita hebat dari seluruh provinsi di indonesia, terima kasih GARUDA membawa saya terbang dengan kenyamanan" @garuda.indonesia @officialputeriindonesia #puteriindonesiasulsel2017 #puteriindonesiasulsel #roadtoputeriindonesia2017 #sulsel #teamfitri
#torajaid
#toraja
#makassar
#sulsel
#jakarta
#indonesia

Fokus sama miniatur tongkonan dibalik kaca
.

Repost from @fifityani97 -  Latepost " bersiap bertemu dengan 38 finalis Puteri Indonesia wanita hebat dari seluruh provinsi di indonesia, terima kasih GARUDA membawa saya terbang dengan kenyamanan" @garuda.indonesia @officialputeriindonesia #puteriindonesiasulsel2017 #puteriindonesiasulsel #roadtoputeriindonesia2017 #sulsel #teamfitri
#torajaid
#toraja
#makassar
#sulsel
#jakarta
#indonesia
1,561 1 20 March, 2017
@artikawhulandary Profile picture

@artikawhulandary

#EzRepost @fifityani97 with @ezrepostapp

Remember that every day is a new day with the arrival of a new day means we will always have the opportunity to gain valuable experience . Good morning pretty people💕
Photographer : @iksancolly
Kebaya : @asdars.pd
Makeup & hairdo : @jhy_ron @jhyron
#puteriindonesia2017 #yayasanputriindonesia #roadtoputeriindonesia2017 #nurfitriyaniputeriindonesiasulsel2017 #sulsel #teamfitri

#EzRepost @fifityani97 with @ezrepostapp

Remember that every day is a new day with the arrival of a new day means we will always have the opportunity to gain valuable experience . Good morning pretty people💕 
Photographer : @iksancolly 
Kebaya : @asdars.pd 
Makeup & hairdo : @jhy_ron @jhyron 
#puteriindonesia2017 #yayasanputriindonesia #roadtoputeriindonesia2017 #nurfitriyaniputeriindonesiasulsel2017 #sulsel #teamfitri
196 2 21 hours ago
@petua_kurus_byadwa Profile picture

@petua_kurus_byadwa

Dah berbulan bulan isteri saya diet, tapi saya nampak sama jaa.. Badan dia tak berubah, kesian dia.
Saya faham dia nak badan macam anak dara dulu. Lepas je dia bersalin anak pertama kami, badan dia naik macam dipam pam.
Hari-hari dia diet, makan nasi satu hari 1 senduk je. Bila ajak makan restoran dia suka pon dia tak mau. Katanya nak kurus nak pakai baju size S! .
Itu cerita sebelum raya 2019
.
Kini tidak lagi saya cuba belikan beliau kopiklubnalaleh yang ada beribu testimoni dah hilang 5kg 7kg 15kg! Saya review semua testimoni dan rata2 bagi feedback yang memuaskan siap ada Sijil Halal dan ada KKM dibawah pengkelasan makanan, saya beli 1 set utk isteri tersayang saya diana untuk cuba! .
Benda boleh slim dengan mudah dan harga mampu milik buat apa nak susah susah diet terok! .
Ini kisah macam mana isteri saya berjaya turunkan berat 15kg tanpa diet langsung.

Dapatkan segera kopiklubnalaleh, jika anda nak hilangkan 5kg 7kg berat badan anda atau lebih

Tekan link di bio untuk diposkan esok hari

#teamfitri #teamkaktila #klubnalalehtestimonilelaki #klubnalalehpadangbesar #klubnalalehperlis #klubnalalehkedah #klubnalehalorgajahmelaka #klubnalalehsarawak #medinadesire #dreamtorich #kopibakarlemak #kopiklubnalaleh #KOPIKURUSVIRAL #sendayutinggionline

Dah berbulan bulan isteri saya diet, tapi saya nampak sama jaa.. Badan dia tak berubah, kesian dia. 
Saya faham dia nak badan macam anak dara dulu. Lepas je dia bersalin anak pertama kami, badan dia naik macam dipam pam. 
Hari-hari dia diet, makan nasi satu hari 1 senduk je. Bila ajak makan  restoran dia suka pon dia tak mau. Katanya nak kurus nak pakai baju size S! . 
Itu cerita sebelum raya 2019
. 
Kini tidak lagi saya cuba belikan beliau kopiklubnalaleh yang ada beribu testimoni dah hilang 5kg 7kg 15kg! Saya review semua testimoni dan rata2 bagi feedback yang memuaskan siap ada Sijil Halal dan ada KKM dibawah pengkelasan makanan, saya beli 1 set utk isteri tersayang saya diana untuk cuba! .
Benda boleh slim dengan mudah dan harga mampu milik buat apa nak susah susah diet terok! . 
Ini kisah macam mana isteri saya berjaya turunkan berat 15kg tanpa diet langsung.

Dapatkan segera kopiklubnalaleh, jika anda nak hilangkan 5kg 7kg berat badan anda atau lebih

Tekan link di bio untuk diposkan esok hari

#teamfitri #teamkaktila #klubnalalehtestimonilelaki #klubnalalehpadangbesar #klubnalalehperlis #klubnalalehkedah #klubnalehalorgajahmelaka #klubnalalehsarawak #medinadesire #dreamtorich #kopibakarlemak #kopiklubnalaleh #KOPIKURUSVIRAL #sendayutinggionline
2 0 4 July, 2019
@artikawhulandary Profile picture

@artikawhulandary

Quality is priceless 😊
Good luck our lovely sister Nur Fitriyani @fifityani97 #alumniartikawhulandary #batch1 for the first day of Puteri Indonesia 2017 quarantine ❤

#EzRepost @fifityani97 with @ezrepostapp

Kebahagiaan seperti keberhasilan tetapi bukan sebagai tujuan, namun KUALITAS dalam perjalanan
Photographer : @iksancolly
Makeup & hairdo : @jhy_ron @jhyron
Dress : @asdars.pd #puteriindonesiasulsel2017 #puteriindonesiasulsel #roadtoputeriindonesia2017 #sulsel #teamfitri #yayasanputriindonesia #mustikaratu

Quality is priceless 😊
Good luck our lovely sister Nur Fitriyani @fifityani97 #alumniartikawhulandary #batch1 for the first day of Puteri Indonesia 2017 quarantine ❤

#EzRepost @fifityani97 with @ezrepostapp

Kebahagiaan seperti keberhasilan tetapi bukan sebagai tujuan, namun KUALITAS dalam perjalanan 
Photographer : @iksancolly 
Makeup & hairdo : @jhy_ron @jhyron 
Dress : @asdars.pd #puteriindonesiasulsel2017 #puteriindonesiasulsel #roadtoputeriindonesia2017 #sulsel #teamfitri #yayasanputriindonesia #mustikaratu
311 3 21 March, 2017
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Shah Alam, Malaysia

good morning. .
so today start work with Bismillah .
#temyracle #temyracleshahalam #teamfitri

good morning. .
so today start work with Bismillah .
#temyracle #temyracleshahalam #teamfitri
29 3 31 July, 2018
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Shah Alam, Malaysia

Ada yang tanya fit sabun beras temyracle ni sama ke dengan sabun beras thailand tu ? .
.
Okey jawaban dia ofcouse lah TAK SAMA sayangg oii, sabun beras temyracle ni dibuat khas tau. Nampak tak cop kat belakang #ricemilksoaptemyracle tu ada cop #temyracle mestilah kami produce sendiri dengan bahan yang lebih baik. Kami bukan beli timbang kilo okey dekat thailand tu. .
.
Meh cuba dulu baru tahu 😎
.
.
#kbeautymalaysia #temyracleklang #codklang #codshahalam #lipscare #temyracleshahalam #teamfitri #skincareobsessed

Ada yang tanya fit sabun beras temyracle ni sama ke dengan sabun beras thailand tu ? .
.
Okey jawaban dia ofcouse lah TAK SAMA sayangg oii, sabun beras temyracle ni dibuat khas tau. Nampak tak cop kat belakang #ricemilksoaptemyracle tu ada cop #temyracle mestilah kami produce sendiri dengan bahan yang lebih baik. Kami bukan beli timbang kilo okey dekat thailand tu. .
.
Meh cuba dulu baru tahu 😎
.
.
#kbeautymalaysia #temyracleklang #codklang #codshahalam #lipscare #temyracleshahalam #teamfitri #skincareobsessed
22 1 10 November, 2018
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Klang

Penyelamat bila jerawat kecik-kecik dah start naik dah. Korang dah cuba set letops ni? .
.
#kbeautymalaysia #temyracleklang #codklang #codshahalam #lipscare #temyracle #temyracleshahalam #teamfitri

Penyelamat bila jerawat kecik-kecik dah start naik dah. Korang dah cuba set letops ni? .
.
#kbeautymalaysia #temyracleklang #codklang #codshahalam #lipscare #temyracle #temyracleshahalam #teamfitri
14 1 12 November, 2018
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Shah Alam, Malaysia

Walaupun tak pakai foundation tapi lipmatte still onz betul tak? Even pakai lipbalm sekali pun still tetap scrub bibir tau .
.
So korang jangan abaikan kesihatan bibir tau, dan sebelum tidur pakai lips mask okey 😉
.
.
#kbeautymalaysia #agentwanted #girlboss #teamfitri #codshahalam #temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #temyraclepuchong #codklang #shahalam

Walaupun tak pakai foundation tapi lipmatte still onz betul tak? Even pakai lipbalm sekali pun still tetap scrub bibir tau .
.
So korang jangan abaikan kesihatan bibir tau, dan sebelum tidur pakai lips mask okey 😉
.
.
#kbeautymalaysia #agentwanted #girlboss #teamfitri #codshahalam #temyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #temyraclepuchong #codklang #shahalam
19 1 11 December, 2018