#Teamviey Instagram Photos & Videos

Teamviey - 4.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #Teamviey and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
52 minutes
Average like
5.3
Average comment
0.1
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

#DemicaTestimoni
.
.
Alhamdulillah dapat bantu kuruskan pengguna #DemicaSupplement dgn bajet bawah RM100!
.
#Demica ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
.
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
Nak Tqah guide uols sampai dapat body size S?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamviey

#DemicaTestimoni
.
.
Alhamdulillah dapat bantu kuruskan pengguna #DemicaSupplement dgn bajet bawah RM100!
.
#Demica ni sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘
.
KELEBIHAN DEMICA
✅Tiada cirit birit.
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
.
Nak Tqah guide uols sampai dapat body size S?
DM nombor fon uols SEKARANG📱.
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #teamviey
7 0 5 November, 2019

LOTION FAVOURITE RIZA
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Riza nak simpan stok siap² sbb stok tak sampai 100 botol lagi kat HQ.
.
👉DM sekarang tau!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #TeamViey

LOTION FAVOURITE RIZA
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Riza nak simpan stok siap² sbb stok tak sampai 100 botol lagi kat HQ.
.
👉DM sekarang tau!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #TeamViey
8 0 5 November, 2019

LOTION FAVOURITE RIZA
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Riza nak simpan stok siap² sbb stok tak sampai 100 botol lagi kat HQ.
.
👉DM sekarang tau!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #TeamViey

LOTION FAVOURITE RIZA
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Riza nak simpan stok siap² sbb stok tak sampai 100 botol lagi kat HQ.
.
👉DM sekarang tau!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #TeamViey
5 0 5 November, 2019

LOTION FAVOURITE RIZA
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Riza nak simpan stok siap² sbb stok tak sampai 100 botol lagi kat HQ.
.
👉DM sekarang tau!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #TeamViey

LOTION FAVOURITE RIZA
.
.
Berfungsi sbg
✅lotion badan
✅pelembap
✅sunblock
✅masker pd waktu mlm
.
Sangat sesuai utk lelaki, perempuan even kanak² 2 tahun ke atas. Paling best sekali spray je, sapu, terus putih! Wow!😍
.
.
Ada ke nak join postage esok? Riza nak simpan stok siap² sbb stok tak sampai 100 botol lagi kat HQ.
.
👉DM sekarang tau!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #codkuantan #TeamViey
2 0 5 November, 2019

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
4 0 5 November, 2019

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️
10 0 5 November, 2019

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️
6 0 5 November, 2019

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️
8 0 5 November, 2019

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️

Baru boleh turun padang sendiri. Orang lain tiap minggu boleh turun padang g kat hq. ibu mampu hantar PA je tolong angkut stok. Ibu kerja lagi kena bahagikan masa tapi team ibu makin hari makin berbisa terpaksa ibu cari masa jugak untuk turun hq sebab stok selalu licin 😅. .

Tak sabar rasanya nak tunggu meet n greet bulan 12 ni. Nak bagi anak team kenyang perut dengan ilmu dan stok. Rasanya ilmu yang ibu bagi still tak cukup. So ibu perlukan orang yang lebih mahir untuk topup ilmu kat anak team ibu. Selagi dorang tak berjaya selagi tu tanggungjwab ibu belum selesai. .

Semoga #teamviey selalu berbisa, konsisten dan berjaya macam semua orang. bila korang berjaya. orang pertama yang rasa gembira dan bahagia adalah ibu ❤️. Ya Allah kau limpahkan lah rezeki anak #teamviey . berikanlah mereka semangat tanpa henti sehingga mereka dapat kejayaan yang mereka inginkan untuk big why masing masing. Aminn .
.

Terima kasih juga pada husbaby sebab sentiasa bagi semangat dan support ibu dari belakang 💋.
.

Sape sape nk Join Team ibu boleh Tekan link di bawah. Terhad kepada 10 orang ‼️ Kita perlukan orang yang betul betul nak keluar dari comfort zone dan kita bukan pentingkan kuantiti tapi pentingkan kualiti. .

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+Teamviey
.

AGENT KEMAMAN - KUANTAN WANTED ‼️
4 0 5 November, 2019

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS EKA SHARIF
.
.
Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih
.
.
Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ?
DM tqah sekarang okay 👌🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS EKA SHARIF
.
.
Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih
.
.
Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ?
DM tqah sekarang okay 👌🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
5 0 5 November, 2019

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS EKA SHARIF
.
.
Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih
.
.
Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ?
DM tqah sekarang okay 👌🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

RAHSIA KULIT PUTIH GEBU GEBAS EKA SHARIF
.
.
Hanya sapu #DemicaWhiteningLotion terus nampak tona sekata & glowing bak awek Korea.
.
#DemicaWhiteningLotion merupakan gabungan
👉🏻susu
👉🏻serbuk mutiara
👉🏻minyak zaitun
👉🏻pro vitamin B3
utk lembutkan kulit dan utk kulit putih
.
.
Sape nak booking stok #DemicaWhiteningLotion ?
DM tqah sekarang okay 👌🏻 http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+dwl .
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
5 0 5 November, 2019

DEMICA BENGKUNG BAKAL JADIKAN BODY UOLS MCM KERENGGA
.
.
#DemicaBengkung boleh selesaikan masalah seperti
.
•perut buncit 😞
•perut menggelebeh😫
•selulit😓
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi² 🧚🏻‍♀️💃🏻🕺🏻. Tak tahu size S, M, L, XL atau XXL yg sesuai dgn pinggang uols?
.
👉DM jer sekarang .

http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+kurus .
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #teamviey

DEMICA BENGKUNG BAKAL JADIKAN BODY UOLS MCM KERENGGA
.
.
#DemicaBengkung boleh selesaikan masalah seperti
.
•perut buncit 😞
•perut menggelebeh😫
•selulit😓
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi² 🧚🏻‍♀️💃🏻🕺🏻. Tak tahu size S, M, L, XL atau XXL yg sesuai dgn pinggang uols?
.
👉DM jer sekarang .

http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+kurus .
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #teamviey
5 0 5 November, 2019

DEMICA BENGKUNG BAKAL JADIKAN BODY UOLS MCM KERENGGA
.
.
#DemicaBengkung boleh selesaikan masalah seperti
.
•perut buncit 😞
•perut menggelebeh😫
•selulit😓
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi² 🧚🏻‍♀️💃🏻🕺🏻. Tak tahu size S, M, L, XL atau XXL yg sesuai dgn pinggang uols?
.
👉DM jer sekarang .

http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+kurus .
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #teamviey

DEMICA BENGKUNG BAKAL JADIKAN BODY UOLS MCM KERENGGA
.
.
#DemicaBengkung boleh selesaikan masalah seperti
.
•perut buncit 😞
•perut menggelebeh😫
•selulit😓
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi² 🧚🏻‍♀️💃🏻🕺🏻. Tak tahu size S, M, L, XL atau XXL yg sesuai dgn pinggang uols?
.
👉DM jer sekarang .

http://www.wasap.my/601128936865/sy+nak+kurus .
.
#bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #demica #teamviey
2 0 5 November, 2019

Hebat Agent rantau panjang 🔥🔥🔥
baru restock dalam masa dua hari licin. Power. Hari ni mari cari stokis kita nak stock pulakkk. dan nafas dok tu 😱. Nasib monster stokis kita restock banyak dekat RM8k. Dia takut anak team dia putus stok sebab agent kelantan semua laju laju. .

Sape sape nak cod area rantau panjang boleh follow @demica_rantaupanjang dan Kali ni penuh kedai stokis kelantan restock sebab permintaan terlalu tinggi 😅😍.
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad

Hebat Agent rantau panjang 🔥🔥🔥
baru restock dalam masa dua hari licin. Power. Hari ni mari cari stokis kita nak stock pulakkk. dan nafas dok tu 😱. Nasib monster stokis kita restock banyak dekat RM8k. Dia takut anak team dia putus stok sebab agent kelantan semua laju laju. .

Sape sape nak cod area rantau panjang boleh follow @demica_rantaupanjang dan Kali ni penuh kedai stokis kelantan restock sebab permintaan terlalu tinggi 😅😍.
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad
7 0 5 November, 2019

Hebat Agent rantau panjang 🔥🔥🔥
baru restock dalam masa dua hari licin. Power. Hari ni mari cari stokis kita nak stock pulakkk. dan nafas dok tu 😱. Nasib monster stokis kita restock banyak dekat RM8k. Dia takut anak team dia putus stok sebab agent kelantan semua laju laju. .

Sape sape nak cod area rantau panjang boleh follow @demica_rantaupanjang dan Kali ni penuh kedai stokis kelantan restock sebab permintaan terlalu tinggi 😅😍.
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad

Hebat Agent rantau panjang 🔥🔥🔥
baru restock dalam masa dua hari licin. Power. Hari ni mari cari stokis kita nak stock pulakkk. dan nafas dok tu 😱. Nasib monster stokis kita restock banyak dekat RM8k. Dia takut anak team dia putus stok sebab agent kelantan semua laju laju. .

Sape sape nak cod area rantau panjang boleh follow @demica_rantaupanjang dan Kali ni penuh kedai stokis kelantan restock sebab permintaan terlalu tinggi 😅😍.
.

Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad
0 0 5 November, 2019

Restock lagi. Alhamdulillah tak sampai seminggu restock plk. laju agent kemaman 👍🏻👍🏻👍🏻. baru je join tapi laju bt sales 🔥🔥🔥. 20 box 2 hari je licin tapi terpaksa tunggu stok dari ibu angkut sebab ibu balik ambik stok dari kelantan. naik kemaman terus agih stok. Dapat stok terus meroket

Sape sape nak cod are bukit kuang, kemaman boleh whatsapp ibu untuk dapatkan number agent bukit kuang.
Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad

Restock lagi. Alhamdulillah tak sampai seminggu restock plk. laju agent kemaman 👍🏻👍🏻👍🏻. baru je join tapi laju bt sales 🔥🔥🔥. 20 box 2 hari je licin tapi terpaksa tunggu stok dari ibu angkut sebab ibu balik ambik stok dari kelantan. naik kemaman terus agih stok. Dapat stok terus meroket

Sape sape nak cod are bukit kuang, kemaman boleh whatsapp ibu untuk dapatkan number agent bukit kuang. 
Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad
5 0 5 November, 2019

Restock lagi. Alhamdulillah tak sampai seminggu restock plk. laju agent kemaman 👍🏻👍🏻👍🏻. baru je join tapi laju bt sales 🔥🔥🔥. 20 box 2 hari je licin tapi terpaksa tunggu stok dari ibu angkut sebab ibu balik ambik stok dari kelantan. naik kemaman terus agih stok. Dapat stok terus meroket

Sape sape nak cod are bukit kuang, kemaman boleh whatsapp ibu untuk dapatkan number agent bukit kuang.
Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad

Restock lagi. Alhamdulillah tak sampai seminggu restock plk. laju agent kemaman 👍🏻👍🏻👍🏻. baru je join tapi laju bt sales 🔥🔥🔥. 20 box 2 hari je licin tapi terpaksa tunggu stok dari ibu angkut sebab ibu balik ambik stok dari kelantan. naik kemaman terus agih stok. Dapat stok terus meroket

Sape sape nak cod are bukit kuang, kemaman boleh whatsapp ibu untuk dapatkan number agent bukit kuang. 
Sape sape nak join team dekat KEMAMAN. kakviey baru buka untuk agent KEMAMAN. Modal RM112 dah boleh jadi agent. Terhad untuk 15 orang terawal. Kelebihan join team demica squad boleh coaching dan dapat ilmu daripada founder Amirah Syamimi sendiri 👍🏻
.

Tekan link ni SEKARANG ‼️
www.wasap.my/60146000763/SyNakJoinDemicaSquad

#teamviey #demicasquad
4 0 5 November, 2019

Selamat pagi semuaa😋🤩😜 .
Ni hasil skin riza bila konsisten dengan set mimie beauty ni tauu . 😍 . Korang kalau nak dapatkan skin pelolesssss ,bersih semua boleh pm riza .
Okey tak lupa juga demica lotion fav riza #demicawhiteninglotion .
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #setmimiebeauty #codkuantan #agentkuantan

Selamat pagi semuaa😋🤩😜 . 
Ni hasil skin riza bila konsisten dengan set mimie beauty ni tauu . 😍 . Korang kalau nak dapatkan skin pelolesssss ,bersih semua boleh pm riza . 
Okey tak lupa juga demica lotion fav riza #demicawhiteninglotion . 
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey  #setmimiebeauty #codkuantan #agentkuantan
8 0 5 November, 2019

Selamat pagi semuaa😋🤩😜 .
Ni hasil skin riza bila konsisten dengan set mimie beauty ni tauu . 😍 . Korang kalau nak dapatkan skin pelolesssss ,bersih semua boleh pm riza .
Okey tak lupa juga demica lotion fav riza #demicawhiteninglotion .
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #setmimiebeauty #codkuantan #agentkuantan

Selamat pagi semuaa😋🤩😜 . 
Ni hasil skin riza bila konsisten dengan set mimie beauty ni tauu . 😍 . Korang kalau nak dapatkan skin pelolesssss ,bersih semua boleh pm riza . 
Okey tak lupa juga demica lotion fav riza #demicawhiteninglotion . 
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey  #setmimiebeauty #codkuantan #agentkuantan
20 0 5 November, 2019

Assalamualaikom..sambil2 main dgn anak pon jadi..🤭🤭..bdak2 gk suko tlajok la dgn tiktok ni..💃💃 ❤️❤️DEMICA WHITENING LOTION ❤️❤️ Sangat best..bila2 masa jer boleh dipakai..letak jer dlm beg..dgn SPF50 sgt sesuai utk dijadikan sunblock..boleh dipakai di muka dan anggota badan..😍 Abam2 atau akak2 smua..kulit yg trdedah kepada matahari scra terus blh mnyebabkan penuaan kulit..jeragat2 pon cpt la bertapak dkat muka..jd protect kulit kita..❤️❤️ http://www.wasap.my/60148029958

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey..

Assalamualaikom..sambil2 main dgn anak pon jadi..🤭🤭..bdak2 gk suko tlajok la dgn tiktok ni..💃💃 ❤️❤️DEMICA WHITENING LOTION ❤️❤️ Sangat best..bila2 masa jer boleh dipakai..letak jer dlm beg..dgn SPF50 sgt sesuai utk dijadikan sunblock..boleh dipakai di muka dan anggota badan..😍 Abam2 atau akak2 smua..kulit yg trdedah kepada matahari scra terus blh mnyebabkan penuaan kulit..jeragat2 pon cpt la bertapak dkat muka..jd protect kulit kita..❤️❤️ http://www.wasap.my/60148029958

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey..
8 0 5 November, 2019

Selamat pagi semuaa😋🤩😜 .
Ni hasil skin riza bila konsisten dengan set mimie beauty ni tauu . 😍 . Korang kalau nak dapatkan skin pelolesssss ,bersih semua boleh pm riza .
Okey tak lupa juga demica lotion fav riza #demicawhiteninglotion .
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #setmimiebeauty #codkuantan #agentkuantan

Selamat pagi semuaa😋🤩😜 . 
Ni hasil skin riza bila konsisten dengan set mimie beauty ni tauu . 😍 . Korang kalau nak dapatkan skin pelolesssss ,bersih semua boleh pm riza . 
Okey tak lupa juga demica lotion fav riza #demicawhiteninglotion . 
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️ 🎗Www.wasap.my/601162032139/
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey  #setmimiebeauty #codkuantan #agentkuantan
11 0 5 November, 2019

Hari ni agent #TEAMVIEY restock mari pickup dekat rumah 😘🚗💨 .

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Hari ni agent #TEAMVIEY restock mari pickup dekat rumah 😘🚗💨 .

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 November, 2019

Done Cod area kuantan 😘🚗💨 .

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Done Cod area kuantan 😘🚗💨 .

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
1 0 4 November, 2019

Done Cod area kuantan 😘🚗💨 .

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Done Cod area kuantan 😘🚗💨 .

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 4 November, 2019

Alhamdulillah setiap hari mesti ada yg sign up jadi agent #teamviey... Semakin hari semakin bertambah ahli #teamviey..Syukur 🤲🏻 .
.
Semakin ramai yg nk buat side income dgn #demica.. Asalnya customer, pastu jadi dropship sekarang sign up agent..
.
Ada sape2 nk join teamviey? Rmai yg join teamviey start dri dship, upgrde mni agent, upgrde agent dan skrg upgrde stokis. Tk smpai sbulan. Sbb dorg thu cara sbenar. Nk kakviey guide korg? Ok jom join teamviey. .

KEMAMAN DAN KUANTAN di alu alukan utk dptkn secara cpt dan pntas dgn cod 🤗.
Tkkan nk tgk org berjaya dlu bru kita nk mula? Cpt cpt jgn lpskn pluang yg ad.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+TeamViey

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

Alhamdulillah setiap hari mesti ada yg sign up jadi agent #teamviey... Semakin hari semakin bertambah ahli #teamviey..Syukur 🤲🏻 .
.
Semakin ramai yg nk buat side income dgn #demica.. Asalnya customer, pastu jadi dropship sekarang sign up agent..
.
Ada sape2 nk join teamviey? Rmai yg join teamviey start dri dship, upgrde mni agent, upgrde agent dan skrg upgrde stokis. Tk smpai sbulan. Sbb dorg thu cara sbenar. Nk kakviey guide korg? Ok jom join teamviey. .

KEMAMAN DAN KUANTAN di alu alukan utk dptkn secara cpt dan pntas dgn cod 🤗.
Tkkan nk tgk org berjaya dlu bru kita nk mula? Cpt cpt jgn lpskn pluang yg ad.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Join+TeamViey

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
3 0 4 November, 2019

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Mimi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit Mimi.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing macam Mimi??🥰 Boleh sapu kat muka tau.
.
DM sekarang utk details!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamWanniPower #teamViey

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Mimi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit Mimi.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing macam Mimi??🥰 Boleh sapu kat muka tau.
.
DM sekarang utk details!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamWanniPower #teamViey
12 0 4 November, 2019

Sapu2 jer dah cantek..😘😘..kalau buat base mekap lg cantek guna DEMICA WHITENING LOTION..❤️❤️
Readystock dgn dekyah deh.. http://www.wasap.my/60148029958

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey..

Sapu2 jer dah cantek..😘😘..kalau buat base mekap lg cantek guna DEMICA WHITENING LOTION..❤️❤️
Readystock dgn dekyah deh.. http://www.wasap.my/60148029958

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
#teamviey..
4 0 4 November, 2019

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️ .Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

JOM LINDUNGI KULIT DENGAN DEMICA WHITENING LOTION
.
.
#DemicaWhiteningLotion bertujuan utk melindungi kulit dari sinar UV. So, sebelum keluar tu, rajin ² lah apply #DemicaWhiteningLotion dulu supaya kulit uolls sentiasa terlindung dari cahaya UV yg boleh menyebabkan kulit menjadi sunburn.
.
Cara dia sangat sangat mudah;
.
👉🏻Goncang botol lotion
👉🏻Spray ke bahagian yg nak nampak putih
👉🏻Sapu sapu & ratakan sehingga meresap ke dalam kulit.
👉🏻 Dah nampak putih seputih gadis korea
.
Korang jangan risau, lotion ni mudah meresap, korang spray banyak2 pun takkan nampak kelabu atau bercapuk.
.
Menarik kan? Jom dapatkan #DemicaWhiteningLotion.
.
Tekan link di bio SEKARANG❗️ .Sape sape nk selit order utk Cod area PENANG n KEDAH. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60177060087/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
2 0 4 November, 2019

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Mimi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit Mimi.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing macam Mimi??🥰 Boleh sapu kat muka tau.
.
DM sekarang utk details!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamWanniPower #teamViey

LEPAS SUNBURN KULIT JADI KASAR, SERTA MENGGELUPAS, SETUJU?
.
.
Musim panas & jerebu macam ni ramai sangat mengadu kulit jadi kering, menggelupas & cepat sunburn. Tapi Mimi tak risau dah. Bila guna #DemicaWhiteningLotion dgn konsisten, #DemicaWhiteningLotion dpt maintainkan kelembutan kulit Mimi.
.
✅Stok limited
✅Harga bawah RM50
✅Sesuai utk laki & perempuan
.
Sape nak kulit bebas jerawat & glowing macam Mimi??🥰 Boleh sapu kat muka tau.
.
DM sekarang utk details!
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamWanniPower #teamViey
2 0 4 November, 2019

Yg nak try 1box ,ws sis laju2 . .kat sis stock da tinggal 1🙈🙈 stock laku kerass . .1box tahan sebulan 2bulan . .mmg xrugi beli ualss . .berbaloi2😍😍 Walkinn butik di pekan semerah
Cod muar , batupahat , paritraja
Pos rm8

Dm / ws 0182297003

#DemicaBatupahat #DemicaWhiteningLotionsemerah #demicaparitsulong #demicaputih #Demicantik #demicamuar #demicauthm
#demicaparitraja # demicaviral #teamviey

Yg nak try 1box ,ws sis laju2 . .kat sis stock da tinggal 1🙈🙈 stock laku kerass . .1box tahan sebulan 2bulan . .mmg xrugi beli ualss . .berbaloi2😍😍 Walkinn butik di pekan semerah 
Cod muar , batupahat , paritraja
Pos rm8

Dm / ws 0182297003

#DemicaBatupahat #DemicaWhiteningLotionsemerah #demicaparitsulong #demicaputih #Demicantik #demicamuar #demicauthm
#demicaparitraja # demicaviral #teamviey
6 2 4 November, 2019

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi

" TANGAN SAMA PUTIH DGN MUKA. HAPPY SGT PAKAI DEMICA😍 .
.
Ada lagi ke yang terlambat putih?? Rugi betul tak cuba #DemicaWhiteningLotion . Jom baca Fungsi DWL yang akan buatkan korang jatuh cinta 🥰👇🏼
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit
.
.
Jom selesaikan masalah sunburn harini jgk!
📲 Wasap Mama terus okay kat bio 😉.
.
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey #demicalotionkuantan #demicawhiteninglotionkuantan #demicakuantan #codkuantan #codbandarkuantan #possetiaphari #murahberbaloi
7 0 4 November, 2019

PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG 😱...utk spe2 nk jd mini agent. hny RM112 utk 4botol. spe nk jd mini agent blh pm cpt2 sis utk ketahui lbih detail ❤️❤️❤️. .
.
yg brminat nk tmbah income lbih blh whsapp sis. smua info iklan kita sediakn. just post cri cstmer je. duduk rumah pun blh bt duit uollss 😘😘😘 DM sis sekarang 😊
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60174197505/Saya+Nak+join+team+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #teamviey

PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG 😱...utk spe2 nk jd mini agent. hny RM112 utk 4botol. spe nk jd mini agent blh pm cpt2 sis utk ketahui lbih detail ❤️❤️❤️. .
.
yg brminat nk tmbah income lbih blh whsapp sis. smua info iklan kita sediakn. just post cri cstmer je. duduk rumah pun blh bt duit uollss 😘😘😘 DM sis sekarang 😊
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60174197505/Saya+Nak+join+team+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #teamviey
2 0 4 November, 2019

MINI AGENT DEMICA WHITENING LOTION 😍😍
.
PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG 😱...utk spe2 nk jd mini agent. hny RM112 utk 4botol. spe nk jd mini agent blh pm cpt2 sis utk ketahui lbih detail ❤️❤️❤️. .
.
yg brminat nk tmbah income lbih blh whsapp sis. smua info iklan kita sediakn. just post cri cstmer je. duduk rumah pun blh bt duit uollss 😘😘😘
.
Boleh dm sis atau
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60174197505/Saya+Nak+join+team+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #teamviey

MINI AGENT DEMICA WHITENING LOTION 😍😍
.
PENDAFTARAN DIBUKA SEKARANG 😱...utk spe2 nk jd mini agent. hny RM112 utk 4botol. spe nk jd mini agent blh pm cpt2 sis utk ketahui lbih detail ❤️❤️❤️. .
.
yg brminat nk tmbah income lbih blh whsapp sis. smua info iklan kita sediakn. just post cri cstmer je. duduk rumah pun blh bt duit uollss 😘😘😘
.
Boleh dm sis atau
.
Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60174197505/Saya+Nak+join+team+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #teamviey
2 0 4 November, 2019

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Sape sape nk selit order utk Cod blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601126913754/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea

DEMICA LOTION SENANG DI BAWA KE MANA SAHAJA
.
.
Ramai yg tak perasan sebenarnya #DemicaWhiteningLotion ni boleh bawak travel tau. Walaupun saiz botolnya kecil mngandungi 50ml tapi ia boleh bertahan selama 1-2 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Best kan #DemicaWhiteningLotion ni? Sambil jalan² tu jangan lupa letak dlm beg lotion ni supaya uolss boleh apply bila-bila masa shj.
.
Apa #DemicaWhiteningLotion boleh buat?
Putih✅
Wangi✅
Melembabkan kulit✅
Dapat perlindungan UV✅
Dan boleh sapu di muka,tangan & kaki✅
.
Harga tak sampai rm50 ponn.Super jimat sbb 1 botol tahan 1-2 bulan.
.
Sape sape nk selit order utk Cod blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/601126913754/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea
5 0 4 November, 2019

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit

Nak kulit putih gebu & lembut tak? meyh wasap mila👇
📱 www.wasap.my/60197487427/nak+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey

9 FUNGSI DEMICA WHITENING LOTION YG BUATKAN SUAMI BERTAMBAH SAYANG
.
.
1️⃣Memutihkan kulit dgn sekali sapu (10 saat je terus putih)
2️⃣Menghaluskan kulit
3️⃣Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
4️⃣Memberi kelembapan berpanjangan
5️⃣Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
6️⃣Melindungi kulit dari sinaran matahari
7️⃣Putih yg berkekalan bila selalu guna
8️⃣Menjadikan kulit selembut kulit bayi
9️⃣Membuang daki lama pd kulit

Nak kulit putih gebu & lembut tak? meyh wasap mila👇
📱 www.wasap.my/60197487427/nak+DWL

#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey
2 0 4 November, 2019

Top #Teamviey posts

See dengan sekali sapuan je dah boleh putih tau. Baru la makcik2 bawang tak cakap ‘muka je putih tangan hitam’ 🤭 .
Lotion ni bukan sahaja untuk putih tauu, lotion ni ada spf50 yang membantu lindungi kulit korang dari sinaran uv. Sesuai sangt bagi yang kerja tengah panas atau selalu berjemur tu.
Yang duduk kat office pun kena pakai tau sebab sinaran uv ni bukan sahaja cahaya matahari, tetapi jangan tak tahu lampu pun ada sinaran uv tauu 😱 sebab tu sunblock sangat penting dan lotion ni jugak boleh lembabkan kulit korang. Baru lah flawless dan tak kusam.
Banyak kan kelebihan #demicawhiteninglotion ni? Haaa mana nak cari lotion yang banyak kelebihan macam ni dengan harga bawah rm50??
.
So tunggu apa lagi jom tekan link kat bio tu secara berjemaah dan tag rakan anda yang suka main panas tu 😍
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey

See dengan sekali sapuan je dah boleh putih tau. Baru la makcik2 bawang tak cakap ‘muka je putih tangan hitam’ 🤭 .
Lotion ni bukan sahaja untuk putih tauu, lotion ni ada spf50 yang membantu lindungi kulit korang dari sinaran uv. Sesuai sangt bagi yang kerja tengah panas atau selalu berjemur tu. 
Yang duduk kat office pun kena pakai tau sebab sinaran uv ni bukan sahaja cahaya matahari, tetapi jangan tak tahu lampu pun ada sinaran uv tauu 😱 sebab tu sunblock sangat penting dan lotion ni jugak boleh lembabkan kulit korang. Baru lah flawless dan tak kusam. 
Banyak kan kelebihan #demicawhiteninglotion ni? Haaa mana nak cari lotion yang banyak kelebihan macam ni dengan harga bawah rm50??
.
So tunggu apa lagi jom tekan link kat bio tu secara berjemaah dan tag rakan anda yang suka main panas tu 😍
.
Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link ni SEKARANG
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #teamviey
6 0 16 hours ago

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey

Hari first kerja tetap tk blh tinggal DemicaWhiteningLotion ni. Baunye aduhhh wangi sangat.. sape sape yg nk cod hrini, tggu sis blk kerja pkul 5 sat g k 😁. yg dh bt payment. wktu rehat pkul 1 sat g sis pos okey. biasa la klau kerja ni kena bahagikan masa.
.

Sape sape nk selit order utk Cod area KEMAMAN n KUANTAN. blh cpt2 whspp 👇🏻 yg lain pn kita blh pos. .

Tekan link di bio IG @demica.kuantan SEKARANG !!!
www.wasap.my/60194937766/Saya+Nak+Putih+Dengan+DWL

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
135 2 1 August, 2019

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower

Done sesi sharing mcm mna kakviey jadi leader dalam masa 2 bulan 😘 semoga lepas meet and greet korang lebih buka mata untuk nampak dan sedar jangan cari alasan untuk tidak brjaya. Cari jalan untuk berjaya. Goodluck semua #TeamViey dan #teamyayapower
157 0 21 September, 2019

Sanggup dari Kuantan datang Kelantan dua tiga kali untuk restock stok #BabyDemica sambil angkut beberapa orang #TeamViey yang stay Kelantan untuk Mimi polish otak diorang bagi bersinar hehehe. Khamis dah restock, harini restock lagi. Harituh dah restock yang besar, harini yang kecik pulak. Fuhhh laju betul dia, dulu modal RM112 tapi sekarang tak cukup tangan nak pegang 🤣 .

Mimi respect dia, sebab dia boleh buat bisnes sampai tahap ni pada masa yang sama dia seorang pekerja dan jugak seorang ibu. Dia pandai manage masa dia, uolls pndai apa? Pandai create alasan kan? 🤨

Sanggup dari Kuantan datang Kelantan dua tiga kali untuk restock stok #BabyDemica sambil angkut beberapa orang #TeamViey yang stay Kelantan untuk Mimi polish otak diorang bagi bersinar hehehe. Khamis dah restock, harini restock lagi. Harituh dah restock yang besar, harini yang kecik pulak. Fuhhh laju betul dia, dulu modal RM112 tapi sekarang tak cukup tangan nak pegang 🤣 .

Mimi respect dia, sebab dia boleh buat bisnes sampai tahap ni pada masa yang sama dia seorang pekerja dan jugak seorang ibu. Dia pandai manage masa dia, uolls pndai apa? Pandai create alasan kan? 🤨
3,019 38 9 November, 2019

Salah satu rezeki Allah beri, bila ada seorang sahabat yang sanggup susah senang dengan kau. Time susah dia menangis sekali, time senang dia ketawa sekali. Tak ada istilah talam dua muka, dengki dan sebagainya. Leader #TeamViey dan Leader #TeamYayaPower. Even kami team lain lain tapi kami tetap bersatu untuk usaha bagi yang terbaik untuk team kami. Bersahabatlah dengan orang yang positif yang ada dengan kita time jatuh dan bangun dan saling bantu membantu antara satu sama lain. Semoga team kami dapat berjaya. Goodluck semua. Lots of love. #DemicaSquad
.
@demicayya @demicakelantan_hq
@demica.kuantan @chev_nurr

Salah satu rezeki Allah beri, bila ada seorang sahabat yang sanggup susah senang dengan kau. Time susah dia menangis sekali, time senang dia ketawa sekali. Tak ada istilah talam dua muka, dengki dan sebagainya. Leader #TeamViey dan Leader #TeamYayaPower. Even kami team lain lain tapi kami tetap bersatu untuk usaha bagi yang terbaik untuk team kami. Bersahabatlah dengan orang yang positif yang ada dengan kita time jatuh dan bangun dan saling bantu membantu antara satu sama lain. Semoga team kami dapat berjaya. Goodluck semua. Lots of love. #DemicaSquad
.
@demicayya @demicakelantan_hq 
@demica.kuantan @chev_nurr
150 0 22 September, 2019

Selamat pagi. Get ready bersama-sama #TeamYayaPower #TeamViey dapat menimba ilmu dari Founder @amirahsyamimi . Alhamdulillah syukur free of charge ilmunya. Cost tersembunyi lain jur mommy shark doo doo bayarkan. Takpe ajer demi anak anak team dapat ilmu gituh. Simple today but harap happy bonding and dapat beramah mesra. Ramas ramas mesra mesra. 🤣

Walaupun korang tak boleh restock harini, next week kena triple stock. Hahaha

Selamat pagi. Get ready bersama-sama #TeamYayaPower #TeamViey dapat menimba ilmu dari Founder @amirahsyamimi . Alhamdulillah syukur free of charge ilmunya. Cost tersembunyi lain jur mommy shark doo doo bayarkan. Takpe ajer demi anak anak team dapat ilmu gituh. Simple today but harap happy bonding and dapat beramah mesra. Ramas ramas mesra mesra. 🤣

Walaupun korang tak boleh restock harini, next week kena triple stock. Hahaha
261 5 21 September, 2019

“KAWAN-KAWAN SUKA MENGATA 😞”
.
.
‘Hmm sedih la kawan-kawan semua cakap muka je putih tapi tangan macam dayang senandung’ 😭
.
Tadaaaa tapi sekarang dah tak sedih sebab saya dah ada #demicawhiteninglotion. Boleh putih seawal 5 saat je. .
Wauu hebat kan #demicawhiteninglotion ni. Kawan-kawan pun dah tak ejek macam dayang senandung sebab kulit muka dan tangan dah sama putih. Plusss muka bertambah glowing, tak kusam dan gelap lagii. Yeayyyy terima kasih #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area GAMBANG - KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-23337709👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan

“KAWAN-KAWAN SUKA MENGATA 😞”
.
.
‘Hmm sedih la kawan-kawan semua cakap muka je putih tapi tangan macam dayang senandung’ 😭
.
Tadaaaa tapi sekarang dah tak sedih sebab saya dah ada #demicawhiteninglotion. Boleh putih seawal 5 saat je. .
Wauu hebat kan #demicawhiteninglotion ni. Kawan-kawan pun dah tak ejek macam dayang senandung sebab kulit muka dan tangan dah sama putih. Plusss muka bertambah glowing, tak kusam dan gelap lagii. Yeayyyy terima kasih #demicawhiteninglotion 😘😘😘
.
.
Sesiapa nak selit order untuk COD area GAMBANG - KUANTAN boleh cepat2 whatsapp ke 011-23337709👇🏻 Yang lain kita boleh post.
.
MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion #TeamViey
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicagambang #demicaperak #demicakuantan
4 0 11 November, 2019

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area GAMBANG nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan #demicaperak

COD onzzz... 💨💨
.
.
Yang mana duduk area GAMBANG nak tin COD boleh dm tin ok.. .
Yang jauh jangan risau kita pos.. Posted setiap hari.. .
.
Berminat ❓❓boleh whtssp no 011233337709📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #TeamViey #demicagambang #demicakuantan  #demicaperak
5 0 7 November, 2019