#TheCapalFamily Instagram Photos & Videos

TheCapalFamily - 15.1k posts

    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

#thecapalfamily 
berminat ? just click link on bio

    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

    #thecapalfamily
    berminat ? just click link on bio

    0 0 14 minutes ago
    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

#thecapalfamily 
berminat ? just click link on bio

    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

    #thecapalfamily
    berminat ? just click link on bio

    0 0 14 minutes ago
    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

#thecapalfamily 
berminat ? just click link on bio

    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

    #thecapalfamily
    berminat ? just click link on bio

    0 0 14 minutes ago
    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

#thecapalfamily 
berminat ? just click link on bio

    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

    #thecapalfamily
    berminat ? just click link on bio

    0 0 15 minutes ago
    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

#thecapalfamily 
berminat ? just click link on bio

    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

    #thecapalfamily
    berminat ? just click link on bio

    0 0 15 minutes ago
    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

#thecapalfamily 
berminat ? just click link on bio

    🇲🇾🇲🇾 MERDEKA SALE 🇲🇾🇲🇾 Haritu promo rm90 tapi sekarang promo lagi murah rm80 jer kalau tak beli lagi tak tau nak kata apa 🙈 dah naik harga nanti jangan tanya eh kenapa mahal 🤪

    #thecapalfamily
    berminat ? just click link on bio

    0 0 15 minutes ago
    💞⁣ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍٍ وَعَلَى آلِهِ مُحَمَّدٍٍ 💞
#TheCapalFamily

    💞⁣ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍٍ وَعَلَى آلِهِ مُحَمَّدٍٍ 💞
    #TheCapalFamily

    4 0 19 minutes ago
    📢 *OPEN THE CAPAL MERDEKA SALE*
Assalamualaikum dan salam jumaat mubarakah. Alhamdullilah Pagi ini admin nak maklumkan bahawa *The Capal Merdeka Sale Snapback Cap* telah pun dibuka secara rasmi.
.
📌 *SILA BACA DAN FAHAMKAN BETUL-BETUL*
Berikut merupakan info-info penting yang perlu anda tahu: 📍 Tarikh buka The Capal Merdeka Sale adalah pada hari ini jumaat (23/08/19).
.
📍Tarikh tutup The Capal Merdeka Sale adalah pada hari selasa (03/09/19) tepat pukul 12 tengah malam. Jadi hantar order sebelum pukul 12 tengah malam pada hari selasa (03/09/19) nanti.
.
📍Tarikh pengeposan bagi snapback cap adalah hari *rabu (28/08/19)*.
.
📍Produk sempena sale adalah Snapback Cap Gold.
.
📍Harga jualan 1pcs = RM80 tidak termasuk postage. Postage +RM10 (SM) / RM15 (SS).
.
📍Harga combo 2pcs snapback cap + free postage = *RM165*.
.
🎁 Setiap pembelian mendapat free gift sticker The Capal, bookmark The Capal & Exclusive box.
.
Jom2 beli cap terbaik nil!!! Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋
.
Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86
.
#thecapalfamily#rosesxclusive#pin#capal#presspin#lapelpin#brooch#capalnabi#thecapal#pincapal#pincapalnabi#hijab#niqab#purdah#ridak#serban#maulid#habib#rasullullah#qasidah#hijabpin#selawat#sunnah#slingbag#totebag#pouchbag#drawstringbag#cap

    📢 *OPEN THE CAPAL MERDEKA SALE*
    Assalamualaikum dan salam jumaat mubarakah. Alhamdullilah Pagi ini admin nak maklumkan bahawa *The Capal Merdeka Sale Snapback Cap* telah pun dibuka secara rasmi.
    .
    📌 *SILA BACA DAN FAHAMKAN BETUL-BETUL*
    Berikut merupakan info-info penting yang perlu anda tahu: 📍 Tarikh buka The Capal Merdeka Sale adalah pada hari ini jumaat (23/08/19).
    .
    📍Tarikh tutup The Capal Merdeka Sale adalah pada hari selasa (03/09/19) tepat pukul 12 tengah malam. Jadi hantar order sebelum pukul 12 tengah malam pada hari selasa (03/09/19) nanti.
    .
    📍Tarikh pengeposan bagi snapback cap adalah hari *rabu (28/08/19)*.
    .
    📍Produk sempena sale adalah Snapback Cap Gold.
    .
    📍Harga jualan 1pcs = RM80 tidak termasuk postage. Postage +RM10 (SM) / RM15 (SS).
    .
    📍Harga combo 2pcs snapback cap + free postage = *RM165*.
    .
    🎁 Setiap pembelian mendapat free gift sticker The Capal, bookmark The Capal & Exclusive box.
    .
    Jom2 beli cap terbaik nil!!! Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋
    .
    Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86
    .
    #thecapalfamily #rosesxclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #slingbag #totebag #pouchbag #drawstringbag #cap

    1 0 1 hour ago
    📢 *OPEN THE CAPAL MERDEKA SALE*
Assalamualaikum dan salam jumaat mubarakah. Alhamdullilah Pagi ini admin nak maklumkan bahawa *The Capal Merdeka Sale Snapback Cap* telah pun dibuka secara rasmi.
.
📌 *SILA BACA DAN FAHAMKAN BETUL-BETUL*
Berikut merupakan info-info penting yang perlu anda tahu: 📍 Tarikh buka The Capal Merdeka Sale adalah pada hari ini jumaat (23/08/19).
.
📍Tarikh tutup The Capal Merdeka Sale adalah pada hari selasa (03/09/19) tepat pukul 12 tengah malam. Jadi hantar order sebelum pukul 12 tengah malam pada hari selasa (03/09/19) nanti.
.
📍Tarikh pengeposan bagi snapback cap adalah hari *rabu (28/08/19)*.
.
📍Produk sempena sale adalah Snapback Cap Gold.
.
📍Harga jualan 1pcs = RM80 tidak termasuk postage. Postage +RM10 (SM) / RM15 (SS).
.
📍Harga combo 2pcs snapback cap + free postage = *RM165*.
.
🎁 Setiap pembelian mendapat free gift sticker The Capal, bookmark The Capal & Exclusive box.
.
Jom2 beli cap terbaik nil!!! Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋
.
Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86
.
#thecapalfamily#rosesxclusive#pin#capal#presspin#lapelpin#brooch#capalnabi#thecapal#pincapal#pincapalnabi#hijab#niqab#purdah#ridak#serban#maulid#habib#rasullullah#qasidah#hijabpin#selawat#sunnah#slingbag#totebag#pouchbag#drawstringbag#cap

    📢 *OPEN THE CAPAL MERDEKA SALE*
    Assalamualaikum dan salam jumaat mubarakah. Alhamdullilah Pagi ini admin nak maklumkan bahawa *The Capal Merdeka Sale Snapback Cap* telah pun dibuka secara rasmi.
    .
    📌 *SILA BACA DAN FAHAMKAN BETUL-BETUL*
    Berikut merupakan info-info penting yang perlu anda tahu: 📍 Tarikh buka The Capal Merdeka Sale adalah pada hari ini jumaat (23/08/19).
    .
    📍Tarikh tutup The Capal Merdeka Sale adalah pada hari selasa (03/09/19) tepat pukul 12 tengah malam. Jadi hantar order sebelum pukul 12 tengah malam pada hari selasa (03/09/19) nanti.
    .
    📍Tarikh pengeposan bagi snapback cap adalah hari *rabu (28/08/19)*.
    .
    📍Produk sempena sale adalah Snapback Cap Gold.
    .
    📍Harga jualan 1pcs = RM80 tidak termasuk postage. Postage +RM10 (SM) / RM15 (SS).
    .
    📍Harga combo 2pcs snapback cap + free postage = *RM165*.
    .
    🎁 Setiap pembelian mendapat free gift sticker The Capal, bookmark The Capal & Exclusive box.
    .
    Jom2 beli cap terbaik nil!!! Stock Terhad. Limited Edition. Siapa Cepat Dia Dapat🙋
    .
    Berminat tekan link whatsapp di bio IG : @rifaie86
    .
    #thecapalfamily #rosesxclusive #pin #capal #presspin #lapelpin #brooch #capalnabi #thecapal #pincapal #pincapalnabi #hijab #niqab #purdah #ridak #serban #maulid #habib #rasullullah #qasidah #hijabpin #selawat #sunnah #slingbag #totebag #pouchbag #drawstringbag #cap

    2 0 1 hour ago
    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
🎁1pc Bookmark The Capal
.
.
Wasap www.wasap.my/601116586872
.
.
#TheCapalFamily

    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
    Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
    🎁1pc Bookmark The Capal
    .
    .
    Wasap www.wasap.my/601116586872
    .
    .
    #TheCapalFamily

    0 0 3 hours ago
    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
🎁1pc Bookmark The Capal
.
.
Wasap www.wasap.my/601116586872
.
.
#TheCapalFamily

    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
    Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
    🎁1pc Bookmark The Capal
    .
    .
    Wasap www.wasap.my/601116586872
    .
    .
    #TheCapalFamily

    0 0 3 hours ago
    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
🎁1pc Bookmark The Capal
.
.
Wasap www.wasap.my/601116586872
.
.
#TheCapalFamily

    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
    Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
    🎁1pc Bookmark The Capal
    .
    .
    Wasap www.wasap.my/601116586872
    .
    .
    #TheCapalFamily

    0 0 3 hours ago
    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
🎁1pc Bookmark The Capal
.
.
Wasap www.wasap.my/601116586872
.
.
#TheCapalFamily

    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
    Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
    🎁1pc Bookmark The Capal
    .
    .
    Wasap www.wasap.my/601116586872
    .
    .
    #TheCapalFamily

    0 0 3 hours ago
    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
🎁1pc Bookmark The Capal
.
.
Wasap www.wasap.my/601116586872
.
.
#TheCapalFamily

    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
    Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
    🎁1pc Bookmark The Capal
    .
    .
    Wasap www.wasap.my/601116586872
    .
    .
    #TheCapalFamily

    0 0 3 hours ago
    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
🎁1pc Bookmark The Capal
.
.
Wasap www.wasap.my/601116586872
.
.
#TheCapalFamily

    🇲🇾 The Capal Merdeka Sale 🇲🇾
    Setiap pembelian snapback cap akan disertakan sekali: 🎁1pc Exclusive Box 🎁1pc Sticker The Capal
    🎁1pc Bookmark The Capal
    .
    .
    Wasap www.wasap.my/601116586872
    .
    .
    #TheCapalFamily

    1 0 3 hours ago
    DAPAT EXCLUSIVE BOX + BOOKMARK + STICKER 😱
.
Haa nak ke taknak? Jom dapatkan SNAPBACK CAP GOLDEN MAWLID nii, anda dapat semua yg saya cakap di atas 🔥
.
Komen / Klik link kat bio ye 😁
.
#thecapalfamily #cap #snapbackcap #topi

    DAPAT EXCLUSIVE BOX + BOOKMARK + STICKER 😱
    .
    Haa nak ke taknak? Jom dapatkan SNAPBACK CAP GOLDEN MAWLID nii, anda dapat semua yg saya cakap di atas 🔥
    .
    Komen / Klik link kat bio ye 😁
    .
    #thecapalfamily #cap #snapbackcap #topi

    12 0 4 hours ago
    Assalamualaikum. Hai awak🥰 Saya ada sesuatu nak bagitahu awak. .
Sedar tak sedar MERDEKA SALE TELAH TIBA!!! Betul ke ni? Ya, betul awak. .

Sekarang Hq dah pun buka Promosi Merdeka ini. Lihat gambar di bawah ye awak😍 .
Murah ke murah?🥰 Cantik ke cantik? 😍
.
۞اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ، وَعَلَىٰ آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ.۞
.
.
.
.
.
#thecapalfamily #thecapalxabbasy #ootdthecapal #thecapal

    Assalamualaikum. Hai awak🥰 Saya ada sesuatu nak bagitahu awak. .
    Sedar tak sedar MERDEKA SALE TELAH TIBA!!! Betul ke ni? Ya, betul awak. .

    Sekarang Hq dah pun buka Promosi Merdeka ini. Lihat gambar di bawah ye awak😍 .
    Murah ke murah?🥰 Cantik ke cantik? 😍
    .
    ۞اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ، وَعَلَىٰ آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ.۞
    .
    .
    .
    .
    .
    #thecapalfamily #thecapalxabbasy #ootdthecapal #thecapal

    2 0 4 hours ago

Top #TheCapalFamily posts

    [ Refresher ] 
Pewangi berbentuk capal dengan bauan buah- buahan sesuai diletak di mana mana sahaja , 
Didatangkan dengan beberapa bauan  seperti : - 
strawberry -ocean -greenapple -vanilla -lavendar
-cherry (LATEST) 
Nak beli ? tap link on bio ☺️
p/s : TIDAK BOLEH DILETAK KAN DITANDAS 
#thecapalfamily

    [ Refresher ]
    Pewangi berbentuk capal dengan bauan buah- buahan sesuai diletak di mana mana sahaja ,
    Didatangkan dengan beberapa bauan seperti : -
    strawberry -ocean -greenapple -vanilla -lavendar
    -cherry (LATEST)
    Nak beli ? tap link on bio ☺️
    p/s : TIDAK BOLEH DILETAK KAN DITANDAS
    #thecapalfamily

    279 5 26 July, 2019
    #review_instadakwah
.
🔥SNAPBACK CAP GOLD SIMBOL CAPAL🔥

KHAS buat mereka yang sangat menitikberatkan pengayaan fesyen, suka bergaya pakai topi. Berita gembira buat anda kerana sekarang  sedang berlangsung PROMOSI Pre-Order Batch ke-3 untuk Topi Capal. 
Setiap 1 pembelian topi ini anda akan dapat 4 FREE GIFT ini:
1. Black Box Gold Stamping 
2. Bookmarks 
3. Sampul Raya
4. Sticker 
Harga biasa RM120. Tapi sekarang Promosi harganya RM85 sahaja tak masuk postage. Harga ini last sampai 19/06/19 sahaja. 
Selepas tamat kami terpaksa naikkan harga kerana stok sangat terhad. 
Untuk pembelian, sila search hashtag  #thecapalfamily di instagram untuk berurusan dengan ejen-ejen The Capal yang sah.

    #review_instadakwah
    .
    🔥SNAPBACK CAP GOLD SIMBOL CAPAL🔥

    KHAS buat mereka yang sangat menitikberatkan pengayaan fesyen, suka bergaya pakai topi. Berita gembira buat anda kerana sekarang sedang berlangsung PROMOSI Pre-Order Batch ke-3 untuk Topi Capal.
    Setiap 1 pembelian topi ini anda akan dapat 4 FREE GIFT ini:
    1. Black Box Gold Stamping
    2. Bookmarks
    3. Sampul Raya
    4. Sticker
    Harga biasa RM120. Tapi sekarang Promosi harganya RM85 sahaja tak masuk postage. Harga ini last sampai 19/06/19 sahaja.
    Selepas tamat kami terpaksa naikkan harga kerana stok sangat terhad.
    Untuk pembelian, sila search hashtag #thecapalfamily di instagram untuk berurusan dengan ejen-ejen The Capal yang sah.

    2,003 23 17 June, 2019