#TogetherWeStrong Instagram Photos & Videos

TogetherWeStrong - 25.6k posts

    Today mira ada kat @sinar_my . Sape yang dengar ? Min tak dengar ... sekurang-kurang yer min jujur .... '
M'
I'
R'
A'
SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr

    Today mira ada kat @sinar_my . Sape yang dengar ? Min tak dengar ... sekurang-kurang yer min jujur .... '
    M'
    I'
    R'
    A'
    SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr

    44 4 52 minutes ago
    Insha Allah.. semua yg dilakukan dengan usaha yg terbaik akan menemui hasil yg terbaik juga. 💖 .
.
@mfmirafilzah @zul_ariffin
#MiraFilzah
#Miraclegacy 
#TogetherWeStrong 
#SangkarMovie .
.
.
#Repost @mfmirafilzah (@get_repost)
Hmmmmm how to say eh? 😅 I have mixed feelings right now. Excited, anxious, overwhelmed, semua lah! I considered this as my first film. First film that I shoot but tayang as second film (first was Rise Ini Kali Lah). Tons of questions pop into my head. Did i do good? How’s the acting? Do i look tired? Sepanjang shooting filem ni, Mira shoot drama juga at the same time. And everything was really packed. I had to run to two different sets at the same time masa bulan puasa pula tu! But I’m pretty sure the two amazing heroes and other casts had covered my flaws throughout the shooting process. Not to forget, the amazing director @kabirbhatia_022 that knows better what looks good on screen. 🙏🏻Thank you @gayapillai for this opportunity, thank you for still considering me despite my busy schedule. ❤️ 10 days left! Watch this amazing film starting this 29th Aug. You guys will not regret! .
.
Tune in to Sinar FM & Zayan FM tomorrow morning and Kool & Hot FM on Friday morning. I’ll be promoting #SangkarMovie! 💥🥊 #MiraFilzah

    Insha Allah.. semua yg dilakukan dengan usaha yg terbaik akan menemui hasil yg terbaik juga. 💖 .
    .
    @mfmirafilzah @zul_ariffin
    #MiraFilzah
    #Miraclegacy
    #TogetherWeStrong
    #SangkarMovie .
    .
    .
    #Repost @mfmirafilzah (@get_repost )
    Hmmmmm how to say eh? 😅 I have mixed feelings right now. Excited, anxious, overwhelmed, semua lah! I considered this as my first film. First film that I shoot but tayang as second film (first was Rise Ini Kali Lah). Tons of questions pop into my head. Did i do good? How’s the acting? Do i look tired? Sepanjang shooting filem ni, Mira shoot drama juga at the same time. And everything was really packed. I had to run to two different sets at the same time masa bulan puasa pula tu! But I’m pretty sure the two amazing heroes and other casts had covered my flaws throughout the shooting process. Not to forget, the amazing director @kabirbhatia_022 that knows better what looks good on screen. 🙏🏻Thank you @gayapillai for this opportunity, thank you for still considering me despite my busy schedule. ❤️ 10 days left! Watch this amazing film starting this 29th Aug. You guys will not regret! .
    .
    Tune in to Sinar FM & Zayan FM tomorrow morning and Kool & Hot FM on Friday morning. I’ll be promoting #SangkarMovie ! 💥🥊 #MiraFilzah

    106 0 3 hours ago
    The coaches!😍
Karena usia udah gak U21 para senior jadi alih profesi deh, seru kan?!
#TogetherWeStrong

    The coaches!😍
    Karena usia udah gak U21 para senior jadi alih profesi deh, seru kan?!
    #TogetherWeStrong

    32 0 10 hours ago
    Hahahhahha malam ni memang jerik je kerja HAHA lagi lagi time mamat korea tadi buat show jerik macam kena sawan biawak 😑🤧😂✨'
M'
I'
R'
A'
SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr

    Hahahhahha malam ni memang jerik je kerja HAHA lagi lagi time mamat korea tadi buat show jerik macam kena sawan biawak 😑🤧😂✨'
    M'
    I'
    R'
    A'
    SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr

    263 8 11 hours ago
    Alhamdulilah, juara keseluruhan.
 Terima kasih Tuan, cik puan, sarjan, cik dan terima kasih semua.

Karena semua manusia itu baik kalau kita bisa melihat kebaikannya dan menyenangkan kalau kita bisa melihat keunikannya tapi semua manusia itu akan buruk dan membosankan kalau kita tidak bisa melihat keduanya.

Kenangan yang dicipta, akan kekal selamatnya.

#sispaumt 
#togetherwestrong 
#apmganu 
#senyumselalu

    Alhamdulilah, juara keseluruhan.
    Terima kasih Tuan, cik puan, sarjan, cik dan terima kasih semua.

    Karena semua manusia itu baik kalau kita bisa melihat kebaikannya dan menyenangkan kalau kita bisa melihat keunikannya tapi semua manusia itu akan buruk dan membosankan kalau kita tidak bisa melihat keduanya.

    Kenangan yang dicipta, akan kekal selamatnya.

    #sispaumt
    #togetherwestrong
    #apmganu
    #senyumselalu

    99 4 13 hours ago
    Drama Sweet Dreams, week 3 ❤️
.
.
Sedar tak sedar, #DramaSweetDreams dah separuh jalan. Hanya tinggal 8 episod shj lgi. Berdebar tak tunggu minggu ketiga? Layan trailer dulu okay 😝
.
.
Ptg ni, bermula 1ptg ada marathon ulangan #DramaSweetDreams episod 5 hingga episod 8. Jom catch-up balik sebelum start week 3! ❤️
.
.
#MiraFilzah #Miraclegacy #TogetherWeStrong

    Drama Sweet Dreams, week 3 ❤️
    .
    .
    Sedar tak sedar, #DramaSweetDreams dah separuh jalan. Hanya tinggal 8 episod shj lgi. Berdebar tak tunggu minggu ketiga? Layan trailer dulu okay 😝
    .
    .
    Ptg ni, bermula 1ptg ada marathon ulangan #DramaSweetDreams episod 5 hingga episod 8. Jom catch-up balik sebelum start week 3! ❤️
    .
    .
    #MiraFilzah #Miraclegacy #TogetherWeStrong

    897 6 21 hours ago
    ||18 Ogos 2019|| TAHNIAH!! 🎉 ||Diucapkan kepada Pegawai Kadet Sispa UMT Ambilan 10 atas Pentauliahan sebagai Leftenan Muda Pertahanan Awam|| Bertempat Di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan & Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (UPM). Selamat maju jaya kepada Tuan-Tuan dan Cik Puan-Cik Puan. 🔸🔹 #togetherwestrong

    ||18 Ogos 2019|| TAHNIAH!! 🎉 ||Diucapkan kepada Pegawai Kadet Sispa UMT Ambilan 10 atas Pentauliahan sebagai Leftenan Muda Pertahanan Awam|| Bertempat Di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan & Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (UPM). Selamat maju jaya kepada Tuan-Tuan dan Cik Puan-Cik Puan. 🔸🔹 #togetherwestrong

    53 0 21 hours ago
    Congratulations kak @mfmirafilzah . 6 dari 7 kategori tercalon dlm abpbh kali ni . 
Alhamdulillah . Bila dah tercalon dlm top 5 ni satu kegembiraan dah . 
Tp untuk tgk kak mira naik stage lg kita kena ALL OUT undi utk fasa kedua . 
Fatin tau ramai yg gigih vote utk kak mira . Fans dari luar malaysia pon ada especially singapore & indonesia . 
Abpbh kali ni Mira Filzah muncul sbg artis dgn jumlah pencalonan yg tertinggi. 
Dah ready ke nk vote utk fasa kedua ? 💪 @miraclegacy_
#MiraFilzah #TogetherWeStrong

    Congratulations kak @mfmirafilzah . 6 dari 7 kategori tercalon dlm abpbh kali ni .
    Alhamdulillah . Bila dah tercalon dlm top 5 ni satu kegembiraan dah .
    Tp untuk tgk kak mira naik stage lg kita kena ALL OUT undi utk fasa kedua .
    Fatin tau ramai yg gigih vote utk kak mira . Fans dari luar malaysia pon ada especially singapore & indonesia .
    Abpbh kali ni Mira Filzah muncul sbg artis dgn jumlah pencalonan yg tertinggi.
    Dah ready ke nk vote utk fasa kedua ? 💪 @miraclegacy_
    #MiraFilzah #TogetherWeStrong

    40 6 23 hours ago
    Macam binatang yang diharam disentuh . Ba alif ba ya . HAHAHA farah farah haduiii 😌😂✨ '
Ego sangat ni ... mudah percaya . 🥺✨ '
M'
I'
R'
A'
SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr

    Macam binatang yang diharam disentuh . Ba alif ba ya . HAHAHA farah farah haduiii 😌😂✨ '
    Ego sangat ni ... mudah percaya . 🥺✨ '
    M'
    I'
    R'
    A'
    SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr

    1,365 5 17 August, 2019
    Ego sangat ni ... mudah percaya . 🥺✨ '
M'
I'
R'
A'
SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr

    Ego sangat ni ... mudah percaya . 🥺✨ '
    M'
    I'
    R'
    A'
    SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr

    171 3 17 August, 2019
    Fight till forever, never give up👊🏼
#TogetherWeStrong
——
Backsound by The Script. Title: Hall of Fame
You could be the greatest
You can be the best
You can be the King Kong banging on your chest
You could beat the world
You could beat the war
You could talk to God, go banging on his door
You can throw your hands up
You can beat the clock
You can move a mountain
You can break rocks
You can be a master
Don't wait for luck
Dedicate yourself and you can find yourself
Standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
And you'll be on the walls of the hall of fame

    Fight till forever, never give up👊🏼
    #TogetherWeStrong
    ——
    Backsound by The Script. Title: Hall of Fame
    You could be the greatest
    You can be the best
    You can be the King Kong banging on your chest
    You could beat the world
    You could beat the war
    You could talk to God, go banging on his door
    You can throw your hands up
    You can beat the clock
    You can move a mountain
    You can break rocks
    You can be a master
    Don't wait for luck
    Dedicate yourself and you can find yourself
    Standing in the hall of fame
    And the world's gonna know your name
    Cause you burn with the brightest flame
    And the world's gonna know your name
    And you'll be on the walls of the hall of fame

    37 2 17 August, 2019
    Keelokan yang membentang, kekayaan yang terhampar serta keberagaman yang terbingkai dalam satu kesatuan,itulah Indonesiaku.
Negeri dimana aku terlahir dan menjalani hari-hariku.
Banyak negeri yang kutahu dibelahan bumi ini tapi tidak ada yang dapat menandingi negeriku tercinta ini.
Keberadaannya yang terlahir dari pengorbanan darah dan air mata semakin membuat kecintaanku kepada negeri ini menebal dari waktu ke waktu.
Kemanapun kita akan pergi pasti kita akan kembali kepangkuan ibu Pertiwi.
Indonesia bagiku dan bagimu yang pasti NKRI harga mati.
Merdeka.
#sapatu #togetherwestrong #salengkahsatujuan #smanta #ri74 #hutri74 #merdeka

    Keelokan yang membentang, kekayaan yang terhampar serta keberagaman yang terbingkai dalam satu kesatuan,itulah Indonesiaku.
    Negeri dimana aku terlahir dan menjalani hari-hariku.
    Banyak negeri yang kutahu dibelahan bumi ini tapi tidak ada yang dapat menandingi negeriku tercinta ini.
    Keberadaannya yang terlahir dari pengorbanan darah dan air mata semakin membuat kecintaanku kepada negeri ini menebal dari waktu ke waktu.
    Kemanapun kita akan pergi pasti kita akan kembali kepangkuan ibu Pertiwi.
    Indonesia bagiku dan bagimu yang pasti NKRI harga mati.
    Merdeka.
    #sapatu #togetherwestrong #salengkahsatujuan #smanta #ri74 #hutri74 #merdeka

    6 0 17 August, 2019
    Salam magrib ✨ Ya allah mak su dia ni . Memang suka cari pasal !!! 😑 Kang aku tumbuk kang tak hormat orang tua nanti + dosa 😌✨ '
M'
I'
R'
A'
SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr

    Salam magrib ✨ Ya allah mak su dia ni . Memang suka cari pasal !!! 😑 Kang aku tumbuk kang tak hormat orang tua nanti + dosa 😌✨ '
    M'
    I'
    R'
    A'
    SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr

    409 3 17 August, 2019
    Kalau dah sayang tak kemana .... 😌✨ '
M'
I'
R'
A'
SWEET DREAMS 🌹❤️
Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
Pukul 10 Malam ✨
Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
F'
I'
L'
Z'
A'
H'
@mfmirafilzah @benamirr

    Kalau dah sayang tak kemana .... 😌✨ '
    M'
    I'
    R'
    A'
    SWEET DREAMS 🌹❤️
    Setiap Hari Isnin - Khamis ✨
    Pukul 10 Malam ✨
    Di Astro Ria 104 & Ria HD 123 ✨'
    F'
    I'
    L'
    Z'
    A'
    H'
    @mfmirafilzah @benamirr

    452 1 17 August, 2019

Top #TogetherWeStrong posts