#UptownJaasuzuran Instagram Photos & Videos

UptownJaasuzuran - 9 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #UptownJaasuzuran and here's what we found interesting.

Inside 9 Posts

Time between posts:
1115 hours
Average like
64203
Average comment
739.4
Posts with video
9/9
Posts with photo
0/9

Hashtag Popularity

Alkisah adik ni actually dah beli baju melayu , Kakak dia cakap nak jugak pakai baju abe jaa tapi sayang size tak ngam , Jadi abe jaa bagi hadiah kotak je and a bit surprise in the box . Tengok reaction dia . Hehehe Selamat Hari Raya Adik ❤️ #Jxclusive #UptownJaasuzuran

Alkisah adik ni actually dah beli baju melayu , Kakak dia cakap nak jugak pakai baju abe jaa tapi sayang size tak ngam , Jadi abe jaa bagi hadiah kotak je and a bit surprise in the box . Tengok reaction dia . Hehehe Selamat Hari Raya Adik ❤️ #Jxclusive #UptownJaasuzuran
71,707 310 2 June, 2019

Dah cakap if abe jaa tengah lelong jangan kacau if tak jadi macam ni Hahaha good combination dengan booth depan terbaik 😂 #PWTC #JAAURAH #UptownJaasuzuran

Dah cakap if abe jaa tengah lelong jangan kacau if tak jadi macam ni Hahaha good combination dengan booth depan terbaik 😂 #PWTC #JAAURAH #UptownJaasuzuran
76,607 757 27 May, 2019

Dak Dak @jxclusivehq
#Repost @jaasuzuran with @get_repost
・・・
Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran #uptown #jxclusive

Dak Dak @jxclusivehq 
#Repost @jaasuzuran with @get_repost
・・・
Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran #uptown #jxclusive
1,263 4 26 May, 2019

Reposted from @jaasuzuran - Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran

Reposted from @jaasuzuran -  Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran
140 4 16 May, 2019

Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran

Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran
85,363 925 14 May, 2019

Terim kasih Ya Allah untuk rezeki abe jaa semalam . Bukak je booth untuk @jaaurah terus datang serbu . Susah nak explain abe jaa punya terharu tu macam mana 😭 #Jaaurah #UptownJaasuzuran

Terim kasih Ya Allah untuk rezeki abe jaa semalam . Bukak je booth untuk @jaaurah terus datang serbu . Susah nak explain abe jaa  punya terharu tu macam mana 😭 #Jaaurah #UptownJaasuzuran
73,145 346 12 May, 2019

10 kedai dia pusing satu pun takde yang jual size dia , Last checkpoint kat kedai Abe Jaa . Tengok lah sendiri apa jadi 😂 Tengok sampai habis .... #UptownDanauKota #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran

10 kedai dia pusing satu pun takde yang jual size dia , Last checkpoint kat kedai Abe Jaa . Tengok lah sendiri apa jadi 😂 Tengok sampai habis .... #UptownDanauKota #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran
77,014 567 9 June, 2018

Abe Jaa bersama YB YB industri hiburan , Jom dengar apa kata mereka tentang #BajuMelayuModern Abe Jaa and #Kurta 😂 w/ @shaffiqerwin , @arajohari , @ayieelhamf88 , @ismailizzani_ 🤣 , Jumpa korang malam ni okay ? #UptownDanauKota #OMGJaaItsTrending #UptownJaasuzuran

Abe Jaa bersama YB YB industri hiburan , Jom dengar apa kata mereka tentang #BajuMelayuModern Abe Jaa and #Kurta 😂 w/ @shaffiqerwin , @arajohari , @ayieelhamf88 , @ismailizzani_ 🤣 , Jumpa korang malam ni okay ? #UptownDanauKota #OMGJaaItsTrending #UptownJaasuzuran
125,133 2,424 2 June, 2018

Its happening now guys at Uptown Danau Kota , Haha Jom datang sini jupo Abe Jaa and grab your Baju Melayu and Kurta 🤗 @bajumelayumodern #BakalMenantuMakAwak #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran

Its happening now guys at Uptown Danau Kota , Haha Jom datang sini jupo Abe Jaa and grab your Baju Melayu and Kurta 🤗 @bajumelayumodern #BakalMenantuMakAwak #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran
67,455 1,318 26 May, 2018

Top #UptownJaasuzuran posts

Dah cakap if abe jaa tengah lelong jangan kacau if tak jadi macam ni Hahaha good combination dengan booth depan terbaik 😂 #PWTC #JAAURAH #UptownJaasuzuran

Dah cakap if abe jaa tengah lelong jangan kacau if tak jadi macam ni Hahaha good combination dengan booth depan terbaik 😂 #PWTC #JAAURAH #UptownJaasuzuran
76,607 757 27 May, 2019

Terim kasih Ya Allah untuk rezeki abe jaa semalam . Bukak je booth untuk @jaaurah terus datang serbu . Susah nak explain abe jaa punya terharu tu macam mana 😭 #Jaaurah #UptownJaasuzuran

Terim kasih Ya Allah untuk rezeki abe jaa semalam . Bukak je booth untuk @jaaurah terus datang serbu . Susah nak explain abe jaa  punya terharu tu macam mana 😭 #Jaaurah #UptownJaasuzuran
73,145 346 12 May, 2019

Alkisah adik ni actually dah beli baju melayu , Kakak dia cakap nak jugak pakai baju abe jaa tapi sayang size tak ngam , Jadi abe jaa bagi hadiah kotak je and a bit surprise in the box . Tengok reaction dia . Hehehe Selamat Hari Raya Adik ❤️ #Jxclusive #UptownJaasuzuran

Alkisah adik ni actually dah beli baju melayu , Kakak dia cakap nak jugak pakai baju abe jaa tapi sayang size tak ngam , Jadi abe jaa bagi hadiah kotak je and a bit surprise in the box . Tengok reaction dia . Hehehe Selamat Hari Raya Adik ❤️ #Jxclusive #UptownJaasuzuran
71,707 310 2 June, 2019

Abe Jaa bersama YB YB industri hiburan , Jom dengar apa kata mereka tentang #BajuMelayuModern Abe Jaa and #Kurta 😂 w/ @shaffiqerwin , @arajohari , @ayieelhamf88 , @ismailizzani_ 🤣 , Jumpa korang malam ni okay ? #UptownDanauKota #OMGJaaItsTrending #UptownJaasuzuran

Abe Jaa bersama YB YB industri hiburan , Jom dengar apa kata mereka tentang #BajuMelayuModern Abe Jaa and #Kurta 😂 w/ @shaffiqerwin , @arajohari , @ayieelhamf88 , @ismailizzani_ 🤣 , Jumpa korang malam ni okay ? #UptownDanauKota #OMGJaaItsTrending #UptownJaasuzuran
125,133 2,424 2 June, 2018

Its happening now guys at Uptown Danau Kota , Haha Jom datang sini jupo Abe Jaa and grab your Baju Melayu and Kurta 🤗 @bajumelayumodern #BakalMenantuMakAwak #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran

Its happening now guys at Uptown Danau Kota , Haha Jom datang sini jupo Abe Jaa and grab your Baju Melayu and Kurta 🤗 @bajumelayumodern #BakalMenantuMakAwak #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran
67,455 1,318 26 May, 2018

Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran

Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran
85,363 925 14 May, 2019

10 kedai dia pusing satu pun takde yang jual size dia , Last checkpoint kat kedai Abe Jaa . Tengok lah sendiri apa jadi 😂 Tengok sampai habis .... #UptownDanauKota #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran

10 kedai dia pusing satu pun takde yang jual size dia , Last checkpoint kat kedai Abe Jaa . Tengok lah sendiri apa jadi 😂 Tengok sampai habis .... #UptownDanauKota #omgjaaitstrending #UptownJaasuzuran
77,014 567 9 June, 2018

Dak Dak @jxclusivehq
#Repost @jaasuzuran with @get_repost
・・・
Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran #uptown #jxclusive

Dak Dak @jxclusivehq 
#Repost @jaasuzuran with @get_repost
・・・
Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran #uptown #jxclusive
1,263 4 26 May, 2019

Reposted from @jaasuzuran - Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran

Reposted from @jaasuzuran -  Bukan selalu dapat curi time hiburkan hati customer cenggini 😂 . Korang jangan lupa mai kedai abe jaa kat danau kota and grab your @jaaurah and @jxclusivehq now ❤️ #BakalMenantuMakAwak #UptownJaasuzuran
140 4 16 May, 2019