#WD Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #WD and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
13
Average comment
0.2
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@womendesire_bysha Profile picture

@womendesire_bysha

#WD masih promosi RM80 seunit
Yang dah lama usha kata WD mahal, mehla grab sekarang sementara masih PROMOSI jimat RM20 ni. .

Tak nak cantik dengan WD tak per TAPI, WD boleh bagi WOWW banyak kat badan korang luaran dan dalaman😍 .

Mana pilihan set combo korang nak grab? Grab banyak lagi la jimat . .

#womendesiree #wdec #calitanmagis #calitcalitcantikkk #Mudah #mesrasolat #anjal #tegang #CERAH #AwetMuda #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #CalitNadiCantikSatuBody #wdberkesan

#WD masih promosi RM80 seunit
Yang dah lama usha kata WD mahal, mehla grab sekarang sementara masih PROMOSI jimat RM20 ni. .

Tak nak cantik dengan WD tak per TAPI, WD boleh bagi WOWW banyak kat badan korang luaran dan dalaman😍 .

Mana pilihan set combo korang nak grab? Grab banyak lagi la jimat . .

#womendesiree #wdec #calitanmagis #calitcalitcantikkk #Mudah #mesrasolat #anjal #tegang #CERAH #AwetMuda #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #CalitNadiCantikSatuBody #wdberkesan
1 0 4 minutes ago
@miss_wdta Profile picture

@miss_wdta

SAPA KATA LELAKI TAK BOLEH GUNA?MEH USHA TESTIMONI CUSTOMER SORANG NI⤵⤵⤵⤵⤵ Cik abang pon atasi Jerawat dengan WD uolss 😉
Dulu ada masalah #JERAWAT tapi syukur ditemukan dengan WD.Hasil mencalit akhirnya jerawat dah makin berkurang 😍😍😍 Tak perlu rawatan yang mahal2 , kos tak sampai Rm100 pun.

Jom try #WD memang berbaloi 😍.Nak lagi berbaloi?Amik 3 unit ke atas dapat diskaun 😘😘😘

SAPA KATA LELAKI TAK BOLEH GUNA?MEH USHA TESTIMONI CUSTOMER SORANG NI⤵⤵⤵⤵⤵ Cik abang pon atasi Jerawat dengan WD uolss 😉
Dulu ada masalah #JERAWAT tapi syukur ditemukan dengan WD.Hasil mencalit akhirnya jerawat dah makin berkurang 😍😍😍 Tak perlu rawatan yang mahal2 , kos tak sampai Rm100 pun.

Jom try #WD memang berbaloi 😍.Nak lagi berbaloi?Amik 3 unit ke atas dapat diskaun 😘😘😘
0 0 8 minutes ago
@miss_wdta Profile picture

@miss_wdta

Wah...!!
Ini antara Penyebab Jerawat yang ada di Wajahmu!

1. Dahi
- Stress
- Insomnia
- Pencernaan bermasalah
- helm,topi Ciput hijab yang kotor

2. Hairline
- Rambut yang kotor berminyak
- Produk rambut yang mengenai wajah(hairspray,pomade,minyak/gel rambut,obat cat,keriting n pelurus rambut)

3. Pipi
- Layar HP, brush, hijab, masker wajah, dan alas sprei bantal yang kotor
- Sering menyentuh wajah dengan tangan yang kotor
- Pemakaian kosmetik yang salah
- Merokok
- Sering mengkonsumsi makanan yang mengandung susu/gula

4. Hidung
- Sering mengkonsumi makanan yang berminyak, berIemak, berkarbohidrat tinggi, dan kadar gula yang tinggi
- Stress
- Sirkulasi darah yang kurang baik

5. Dagu dan Rahang
- Ketidakseimbangan hormon
- Masa kehamilan
- Menstruasi
- Stress
- Pola makan dan gaya hidup yang tidak sehat
- Gula berlebih.

Nasib sekarang dah jumpa cara paling senang dan selamat nak banteras jerawat, guna #wd jur insyallah cik jerawat takkan muncul lagi, sesambil tu jangan lupa jaga rutin penjagaan kulit u alls. Gunakan skincare yang sesuai dan bebas bahan kimi bahaya.

Admin suggest guna #setSkincarePhiliphine jurr. selamat sesuai sangat di gabungakan dengan cream #wd ni.😇

Wah...!!
Ini antara Penyebab Jerawat yang ada di Wajahmu!

1. Dahi
- Stress
- Insomnia
- Pencernaan bermasalah
- helm,topi Ciput hijab yang kotor

2. Hairline
- Rambut yang kotor berminyak
- Produk rambut yang mengenai wajah(hairspray,pomade,minyak/gel rambut,obat cat,keriting n pelurus rambut)

3. Pipi
- Layar HP, brush, hijab, masker wajah, dan alas sprei bantal yang kotor
- Sering menyentuh wajah dengan tangan yang kotor
- Pemakaian kosmetik yang salah
- Merokok
- Sering mengkonsumsi makanan yang mengandung susu/gula

4. Hidung
- Sering mengkonsumi makanan yang berminyak, berIemak, berkarbohidrat tinggi, dan kadar gula yang tinggi
- Stress
- Sirkulasi darah yang kurang baik

5. Dagu dan Rahang
- Ketidakseimbangan hormon
- Masa kehamilan
- Menstruasi
- Stress
- Pola makan dan gaya hidup yang tidak sehat
- Gula berlebih.

Nasib sekarang dah jumpa cara paling senang dan selamat nak banteras jerawat, guna #wd jur insyallah cik jerawat takkan muncul lagi, sesambil tu jangan lupa jaga rutin penjagaan kulit u alls. Gunakan skincare yang sesuai dan bebas bahan kimi bahaya.

Admin suggest guna #setSkincarePhiliphine jurr. selamat sesuai sangat di gabungakan dengan cream #wd ni.😇
0 0 13 minutes ago
#Кана&Гуча#wd
10 0 16 minutes ago
@this_account_has.trash Profile picture

@this_account_has.trash

Teen Titans>Teen Titans Go. Follow @this_account_has.trash for more funny memes ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢴⡶⣶⣶⣶⡒⣶⣶⣖⠢⡄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢠⣿⣋⣿⣿⣉⣿⣿⣯⣧⡰⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣹⣿⣿⣏⣿⣿⡗⣿⣿⠁⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠟⡛⣉⣭⣭⣭⠌⠛⡻⢿⣿⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣤⡌⣿⣷⣯⣭⣿⡆⣈⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⢛⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢻⣷⣽⣿⣿⣿⢿⠃⣼⣧⣀⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣛⣻⣿⠟⣀⡜⣻⢿⣿⣿⣶⣤⡀⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢠⣤⣀⣨⣥⣾⢟⣧⣿⠸⣿⣿⣿⣿⣿⣤⡀⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢟⣫⣯⡻⣋⣵⣟⡼⣛⠴⣫⣭⣽⣿⣷⣭⡻⣦⡀⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢰⣿⣿⣿⢏⣽⣿⢋⣾⡟⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⢹⣷⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣿⢣⣿⣿⣿⢸⣿⡇⣾⣿⠏⠉⣿⣿⣿⡇⣿⣿⡆ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣿⢸⣿⣿⣿⠸⣿⡇⣿⣿⡆⣼⣿⣿⣿⡇⣿⣿⡇ ⠇⢀⠄⠄⠄⠄⠄⠘⣿⣿⡘⣿⣿⣷⢀⣿⣷⣿⣿⡿⠿⢿⣿⣿⡇⣩⣿⡇ ⣿⣿⠃⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢻⣷⠙⠛⠋⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣶⣿⣿⣿⡇⣿⣿⡇
#tf #teamfortress #memes #meme #heavy #scout #pyro #spy #demoman #medic #engineer #valve #sniper #dankmemes #valvememes #cosplay #soldier #gaming #funny #rc #wd #area #dank #edgy #pootis #I #teamfortressheavy #dankmeme #fortnite #bhfyp

Teen Titans>Teen Titans Go. Follow @this_account_has.trash for more funny memes ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢴⡶⣶⣶⣶⡒⣶⣶⣖⠢⡄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢠⣿⣋⣿⣿⣉⣿⣿⣯⣧⡰⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣹⣿⣿⣏⣿⣿⡗⣿⣿⠁⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠟⡛⣉⣭⣭⣭⠌⠛⡻⢿⣿⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣤⡌⣿⣷⣯⣭⣿⡆⣈⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⢛⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢻⣷⣽⣿⣿⣿⢿⠃⣼⣧⣀⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣛⣻⣿⠟⣀⡜⣻⢿⣿⣿⣶⣤⡀⠄⠄⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢠⣤⣀⣨⣥⣾⢟⣧⣿⠸⣿⣿⣿⣿⣿⣤⡀⠄⠄⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢟⣫⣯⡻⣋⣵⣟⡼⣛⠴⣫⣭⣽⣿⣷⣭⡻⣦⡀⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢰⣿⣿⣿⢏⣽⣿⢋⣾⡟⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⢹⣷⠄ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣿⢣⣿⣿⣿⢸⣿⡇⣾⣿⠏⠉⣿⣿⣿⡇⣿⣿⡆ ⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣿⣿⣿⢸⣿⣿⣿⠸⣿⡇⣿⣿⡆⣼⣿⣿⣿⡇⣿⣿⡇ ⠇⢀⠄⠄⠄⠄⠄⠘⣿⣿⡘⣿⣿⣷⢀⣿⣷⣿⣿⡿⠿⢿⣿⣿⡇⣩⣿⡇ ⣿⣿⠃⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢻⣷⠙⠛⠋⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣶⣿⣿⣿⡇⣿⣿⡇
#tf #teamfortress #memes #meme #heavy #scout #pyro #spy #demoman #medic #engineer #valve #sniper #dankmemes #valvememes #cosplay #soldier #gaming #funny #rc #wd #area #dank #edgy #pootis #I #teamfortressheavy #dankmeme #fortnite #bhfyp
0 0 16 minutes ago
@internasionalkompsolo Profile picture

@internasionalkompsolo

Whattt!!!😱😱😱😱
.
.
PROMO LAGII!!!
.
.
Kali ini Hardisk External Adata HV620S Slim kapasitas 1TB hanya 600RIBUAN..
.
.
GILEEEE ABISSS
.
.
YUUKKK borong yuuuukkk 1tb menn bisa buat nyimpen KENANGAN mu ma Dee hiya hiya hiya
.
.
Only @internasionalkompsolo
.
.
INTERNASIONAL KOMP SOLO
.
Tersedia Merk laptop :
💻 Asus 💻 Acer 💻 Lenovo
💻 Hp
💻 Dell

Tersedia Accesories Komputer :
👉 Printer
👉 Proyektor
👉 LED Monitor
👉 Flasdisk, MMC, Hardisk Eksternal
👉 Cartridge
👉 Tinta 👉 Headset, Earphone
👉 Keyboard Mouse
👉 Speaker
👉 UPS
👉 Hardware Komputer
👉 Charger Laptop
👉 Dan masih banyak lagi

Melayani Servis segala kondisi :
🛠 Laptop
🛠 Proyektor
🛠 Printer
🛠 LED Monitor
🛠 PC
. ------------------------------------
Internasional Komputer Solo
🏢Jl. Al-Ikhlas No.15 Mendungan, Pabelan, Kartasura, Sukoharjo, Jateng
.
Jam Operasional Setiap Harinya
🕣 08.30-21.00 WIB
Jam Istirahat ( tutup 1 Jam )
- Siang 11.30 - 12.30 WIB
- Sore 17.30 - 18.30 WIB
------------------------------------
☎Kantor (0271) 716862
📱WA Teknisi 085 728 057 444
📱WA Produk 087 727 559 292
------------------------------------ .
#tokokomputer #tokolaptop #laptopasus #laptoplenovo #laptopacer #laptophp #laptopdell #printerepson #printercanon #printerhp #proyektormurah #laptopmurah #accesorieslaptop #promo #hardisk #hardiskexternal #adata #toshiba #wd #seagate #discount #fauzz

Whattt!!!😱😱😱😱
.
.
PROMO LAGII!!!
.
.
Kali ini Hardisk External Adata HV620S Slim kapasitas 1TB hanya 600RIBUAN..
.
.
GILEEEE ABISSS
.
.
YUUKKK borong yuuuukkk 1tb menn bisa buat nyimpen KENANGAN mu ma Dee hiya hiya hiya
.
.
Only @internasionalkompsolo
.
.
INTERNASIONAL KOMP SOLO
.
Tersedia Merk laptop :
💻 Asus 💻 Acer 💻 Lenovo
💻 Hp
💻 Dell

Tersedia Accesories Komputer :
👉 Printer
👉 Proyektor
👉 LED Monitor
👉 Flasdisk, MMC, Hardisk Eksternal
👉 Cartridge
👉 Tinta 👉 Headset, Earphone
👉 Keyboard Mouse
👉 Speaker
👉 UPS
👉 Hardware Komputer
👉 Charger Laptop
👉 Dan masih banyak lagi

Melayani Servis segala kondisi :
🛠 Laptop
🛠 Proyektor
🛠 Printer
🛠 LED Monitor
🛠 PC
. ------------------------------------
Internasional Komputer Solo
🏢Jl. Al-Ikhlas No.15 Mendungan, Pabelan, Kartasura, Sukoharjo, Jateng
.
Jam Operasional Setiap Harinya
🕣 08.30-21.00 WIB
Jam Istirahat ( tutup 1 Jam )
- Siang 11.30 - 12.30 WIB
- Sore 17.30 - 18.30 WIB
------------------------------------
☎Kantor (0271) 716862
📱WA Teknisi 085 728 057 444
📱WA Produk 087 727 559 292
------------------------------------ .
#tokokomputer #tokolaptop #laptopasus #laptoplenovo #laptopacer #laptophp #laptopdell #printerepson #printercanon #printerhp #proyektormurah #laptopmurah  #accesorieslaptop #promo #hardisk #hardiskexternal #adata #toshiba #wd #seagate #discount #fauzz
4 0 29 minutes ago
🖖
#WD
#A&M
23 0 43 minutes ago
@waynedupreeshow Profile picture

@waynedupreeshow

For many years, the leaders in this country put allies and enemies first, above the American people.
With Trump in office, that time has passed. #AmericaFirst #TakingCareOfHome #wd #KAG #MAGA2020 #TrumpTrain

For many years, the leaders in this country put allies and enemies first, above the American people. 
With Trump in office, that time has passed.  #AmericaFirst #TakingCareOfHome #wd #KAG #MAGA2020 #TrumpTrain
68 2 45 minutes ago
@duniaxtreme Profile picture

@duniaxtreme

👀
📺🎥| terjadi adu jotos 😂
👥| Tag a friend!
💕| Like Share and 👇👇👇👇👇
🙏| Follow @sudahtayang | @duniaxtreme | @dunia.meow | @orang.kreatif for more related content
📽| Credit : -


#like #mtb #awesome #skateboarding #wd #amazing #snow #love #atv #parkour #pazhan #sky #skydiving #snowboard #custom #surfing #basejumping #offroading #picoftheday #camping #smile #white #repost #a #passion #summer #explore #epic #lifestyle #regrann

👀
📺🎥| terjadi adu jotos 😂
👥| Tag a friend!
💕| Like Share and 👇👇👇👇👇
🙏| Follow @sudahtayang | @duniaxtreme | @dunia.meow | @orang.kreatif for more related content
📽| Credit : -
•
•
#like #mtb #awesome #skateboarding #wd #amazing #snow #love #atv #parkour #pazhan #sky #skydiving #snowboard #custom #surfing #basejumping #offroading #picoftheday #camping #smile #white #repost #a #passion #summer #explore #epic #lifestyle #regrann
162 1 47 minutes ago
Hey @ray.finkle this shot is insane
32 1 57 minutes ago
@womendesiree.shahalam Profile picture

@womendesiree.shahalam

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.
.
.
Zaman sekarang zaman teknologi .Korang kena percaya calit calit jer boleh cantik.
.
.
Sebabnya Krim #WD ni istimewanya,ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.
.
.
Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.
.
.
Oleh kerana molekul molekul nano nya sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.
.
.
So,tak payahlah rasa tak logik.Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana mana dengan masukkan dalam henpon.
.
.
Boleh update apa apa dalam henpon terus.Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah.terus send kat henpon je.
.
.
Kan?
.
.
Jadi dengan teknologi terbaru,yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan gluthathione dan arbutin yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.
.
.
Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit kita.
.
.
Jadi,kenapa nak fikir logik atau tak.
.
.
Zaman semakin canggih,pemikiran perlu juga seiring kan?
.
.
Sebab dah ramai yang guna Krim WD ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN.
😉

3 STEP MUDAH UNTUK TAMPIL AWET MUDA 5 TAHUN DARI USIA SEBENAR.
.
.
Zaman sekarang zaman teknologi .Korang kena percaya calit calit jer boleh cantik.
.
.
Sebabnya Krim #WD ni istimewanya,ianya di proses menggunakan mesin teknologi nano.
.
.
Mesin teknologi NANO digunakan untuk memperhalusi kandungan bahan mentah ke tahap 50 kli ganda lebih halus dari sehelai rambut.
.
.
Dan pantas meresap jauh ke dalam kulit 12 kali ganda lebih laju dari krim biasa.
.
.
Oleh kerana molekul molekul nano nya  sangat halus hingga mampu masuk terus ke bawah permukaan kullit dan terus menghantar zat zat aktif untuk bertindak ke atas tubuh badan.
.
.
So,tak payahlah rasa tak logik.Dulu pon kita tak sangka software dalam dekstop tu boleh di bawa kemana mana dengan masukkan dalam  henpon.
.
.
Boleh update apa apa dalam henpon terus.Nak email urgent pon tak perlu hadap dekstop dah.terus send kat henpon je.
.
.
Kan?
.
.
Jadi dengan teknologi terbaru,yakinlah hanya calitan mudah mampu membuatkan korang makin cerahhh satu badan dek kandungan gluthathione dan arbutin yang meresap pantas ke pembuluh darah tu kan tanpa sebarang tapisan.
.
.
Kulit wajah jadi anjal,tegang dan awetmuda dek kandungan bahan peuraria mirifica tu sendiri yang mana terkenal dengan fungsinya untuk meremajakan kulit kita.
.
.
Jadi,kenapa nak fikir logik atau tak.
.
.
Zaman semakin canggih,pemikiran perlu juga seiring kan?
.
.
Sebab dah ramai yang guna Krim WD ni dan mereka tak boleh menafikan ianya sangat BERKESAN DAN SELAMAT DI GUNAKAN.
😉
2 0 58 minutes ago
@the_feds_goods Profile picture

@the_feds_goods

Asia/Krasnoyarsk

.
.
Данный деревянный руль #wd, в идеальнейшем состоянии, был продан (не помню кому), кто узнает откликнитесь🤙
__________________
#the_feds_goods #wood #wd #madeinjapan #🇯🇵 #sold

.
.
Данный деревянный руль #wd, в идеальнейшем состоянии, был продан (не помню кому), кто узнает откликнитесь🤙
__________________
#the_feds_goods #wood  #wd  #madeinjapan #🇯🇵 #sold
19 0 1 hour ago
#bluewaterreefaquatics
#allmymoneygoestocoral 
#waltdisney
#wd 
#bestcoralever

Frags available at @bluewater_reef_aquatics ! DM for details! Thanks for looking!
1 0 1 hour ago
Rusty bolts and lost stickers. Was a late night with Lucile but she’s got a solid gate back on her .
.
.
.
.
.
#offroad #x #jeep #adventure #offroading #toyota #wd #overland #ford #defender #jeeplife #trucks #f #racing #jeepwrangler #truck #explore #camping #nature #lifted #runner #travel #landrover #liftedtrucks #mud #landcruiser #r #photography #life #bhfyp
4 0 1 hour ago
@stevelee_2019 Profile picture

@stevelee_2019

The computer memory, it can never satisfy me.

Ємність комп'ютерної пам'яті, вона ніколи не може мене задовольнити.

Емкость компьютерной памяти, она никогда не сможет меня удовлетворить.

#HD #ssd #wd #harddisk #shopping #1TB #wdgreen #usbtypec

The computer memory, it can never satisfy me.

Ємність комп'ютерної пам'яті, вона ніколи не може мене задовольнити.

Емкость компьютерной памяти, она никогда не сможет меня удовлетворить.

#HD #ssd #wd #harddisk #shopping #1TB #wdgreen #usbtypec
3 0 1 hour ago
@mryachts Profile picture

@mryachts

Monaco

MONACO YACHT SHOW 2019 PREVIEW
PHOENIX 2 - 90.1 Metre - Best known for her distinctive grey hull and striking phoenix figurehead which is placed on her bow. She was owned by the late Jan Kulczyk Polands richest man. Designed by Winch Design and built in Germany by Lurssen. She was delivered to her owner in 2010.







#yacht #Yachts #yachting #yachtlife #yachtclub #yachtparty #yachtdesign #luxuryyachts #yachtinglifestyle #yachtworld #yachtporn #yachtinglife #yachtlifestyle #yachtshow #yachtstyle #monaco #monacoyachtshow #monacoyachtshow2019 #superyachts #megayachts #lurssen #lurssenyachts #wd #wdyachts #wdexteriors #billionairelifestyle #billionairetoys #luxurylifestyle #phoenix2

MONACO YACHT SHOW 2019 PREVIEW
PHOENIX 2 - 90.1 Metre - Best known for her distinctive grey hull and striking phoenix figurehead which is placed on her bow.  She was owned by the late Jan Kulczyk Polands richest man.  Designed by Winch Design and built in Germany by Lurssen.  She was delivered to her owner in 2010.
•
•
•
•
•
•
•
#yacht #Yachts #yachting #yachtlife #yachtclub #yachtparty #yachtdesign #luxuryyachts #yachtinglifestyle #yachtworld #yachtporn #yachtinglife #yachtlifestyle #yachtshow #yachtstyle #monaco #monacoyachtshow #monacoyachtshow2019 #superyachts #megayachts #lurssen #lurssenyachts #wd #wdyachts #wdexteriors #billionairelifestyle #billionairetoys #luxurylifestyle #phoenix2
5 0 1 hour ago
@chippy_akhil_ Profile picture

@chippy_akhil_

Insta pic of thE dAy # ❤️ #wd ma soulmate😘 #fun tyM#

Insta pic of thE dAy # ❤️#wd ma soulmate😘#fun tyM#
33 2 1 hour ago
@mryachts Profile picture

@mryachts

Monaco

MONACO YACHT SHOW 2019 PREVIEW
TIS - 111.5 Metre - The Largest Yacht to be presented at the Monaco Yacht Show of all time since the very first show in 1991. Designed by Winch Design and built in Germany by Lurssen. She was delivered to her owner in time for the summer of 2019.







#yacht #Yachts #yachting #yachtlife #yachtclub #yachtparty #yachtdesign #luxuryyachts #yachtinglifestyle #yachtworld #yachtporn #yachtinglife #yachtlifestyle #yachtshow #yachtstyle #monaco #monacoyachtshow #monacoyachtshow2019 #superyachts #megayachts #lurssen #lurssenyachts #wd #wdyachts #wdexteriors #Tis #billionairelifestyle #billionairetoys #luxurylifestyle

MONACO YACHT SHOW 2019 PREVIEW
TIS - 111.5 Metre - The Largest Yacht to be presented at the Monaco Yacht Show of all time since the very first show in 1991.  Designed by Winch Design and built in Germany by Lurssen.  She was delivered to her owner in time for the summer of 2019.
•
•
•
•
•
•
•
#yacht #Yachts #yachting #yachtlife #yachtclub #yachtparty #yachtdesign #luxuryyachts #yachtinglifestyle #yachtworld #yachtporn #yachtinglife #yachtlifestyle #yachtshow #yachtstyle #monaco #monacoyachtshow #monacoyachtshow2019 #superyachts #megayachts #lurssen #lurssenyachts #wd #wdyachts #wdexteriors #Tis #billionairelifestyle #billionairetoys #luxurylifestyle
3 0 1 hour ago
@mieya.mia Profile picture

@mieya.mia

Ok malam ni lanje testi dari nurse pulak. Nursepun percaya dengan #WD tau. Uolls jangan ragu ragu na.

Mesti la percaya sebab WD ni ada kelulusan KKM tau. Memacam lagi kakak nurse ni dapat manfaat lepas guna WD.

Jom kita cikidout ⤵⤵⤵ www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik
#TeamIzah
#KrimBioNanoTeknologi
#cubadulubarutahu
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan
#FreePostageSeluruhMalaysia

Ok malam ni lanje testi dari nurse pulak. Nursepun percaya dengan #WD tau. Uolls jangan ragu ragu na.

Mesti la percaya sebab WD ni ada kelulusan KKM tau. Memacam lagi kakak nurse ni dapat manfaat lepas guna WD.

Jom kita cikidout ⤵⤵⤵ www.wasap.my/60149985262/NakAwetMuda

#miaWD
#DealerAdleesyaBeauty
#calitcalitcantik 
#TeamIzah
#KrimBioNanoTeknologi
#cubadulubarutahu
#diyakini_dipercayai_terbukti_berkesan 
#FreePostageSeluruhMalaysia
1 0 1 hour ago
@wdec_official_kotabharu Profile picture

@wdec_official_kotabharu

SUAMI TEGUR DAH KENAPA MUKA TU YUNK? 😭

Rintihan Sorang ibu lepas beranak anak no 5,Sedih pilu hati bila Muka licin tetibaa muncul mis #JERAGAT.Tak tau nak cakap apa ? Bukan setakat malu dengan orang malu dengan PASANGAN sendiri.

Uolss nak tahu masalah jeragat ni banyak punca mudah sangat jadi bila ibu mengandung sebab HORMON tak stabil masa tuuu.Wajib rawat kulit dalam dan luar sekali.

Kalau setakat sapu luar kulit ja puas la nak hilang hampaa,
Alhamdulillah KONSISTEN calit #WD rawat dari akar umbi melalui saluran darah.

Wd Ada Ramuan sangatt #HEBAT herbal Extra Peony kesan merawat buang toksin, #Peuraria mirifika Stabilkan Hormon dalaman rawat Jeragat dan Arbutin cerahkan kulit .Jeragat akan pudar dan terus pudar sampai hilang.

Tengok wajah Kak Nad dah Comeyyy haaa.Pipi pun bukam main melantun lagiii syantikkk AWET MUDAA walaupun anak Dah 35 tahun uolsss. 😍

Akak-akak mesti nak jugak kan muka licin macam ni,diri kita pun berhak dapat kulit cantik.Meh risik dengan Kak tieha cantik untuk imam sebelah kita gicteww

Tekan link dibawah erk
www.wasap.my/60135281481/WDTA
www.wasap.my/60135281481/wdta
www.wasap.my/60135281481/wdta

#KaktiehaWd
#TeamSyahSucces
#TeamMokyamPower
#TheGoldenCopywriter

SUAMI TEGUR DAH KENAPA MUKA TU YUNK? 😭

Rintihan Sorang ibu lepas beranak anak no 5,Sedih pilu hati bila Muka licin tetibaa muncul mis #JERAGAT.Tak tau nak cakap apa ? Bukan setakat malu dengan orang malu dengan  PASANGAN sendiri.

Uolss nak tahu masalah jeragat ni banyak punca mudah sangat jadi bila ibu mengandung sebab HORMON tak stabil masa tuuu.Wajib rawat kulit dalam dan luar sekali.

Kalau setakat sapu luar kulit ja puas la nak hilang hampaa,
Alhamdulillah KONSISTEN calit #WD rawat dari akar umbi melalui saluran darah.

Wd Ada Ramuan sangatt #HEBAT herbal Extra Peony kesan merawat buang toksin,#Peuraria mirifika Stabilkan Hormon dalaman rawat Jeragat dan Arbutin cerahkan kulit .Jeragat akan pudar dan terus pudar sampai hilang.

Tengok wajah Kak Nad dah Comeyyy haaa.Pipi pun bukam main melantun lagiii syantikkk AWET MUDAA walaupun anak Dah 35 tahun uolsss. 😍

Akak-akak mesti nak jugak kan muka licin macam ni,diri kita pun berhak dapat kulit cantik.Meh risik dengan Kak tieha cantik untuk imam sebelah kita gicteww

Tekan link dibawah erk
www.wasap.my/60135281481/WDTA
www.wasap.my/60135281481/wdta
www.wasap.my/60135281481/wdta

#KaktiehaWd
#TeamSyahSucces
#TeamMokyamPower
#TheGoldenCopywriter
1 0 1 hour ago
@miss_wdta Profile picture

@miss_wdta

JERAWAT SEMAKIN KURANG.
========================== Selepas penggunaan 2 botol WD... Akhirnya, masalah jerawat yg agak teruk sudah semakin pulih.

Semakin hari ia semakin berkurangan.

Jerawat besar² mula mengecut, yg sebelum ni bernanah pun sudah hilang, kesan²/parut² juga makin pudar.

Sangat happy dgn hasil yg diperolehi... Syukur dpat kenal dgn WD, masalah yg membelenggu diri selama ini sudah dpat diatasi. ☺

#wd #calitcalitcantik #adleesyabeauty --------------------------------------- Berminat utk info lanjut, jom inbox kami sekarang.🐝 📣📣 PROMOSI JIMAT RM20 MASIH BERLANGSUNG!! 💃 🔴Terhad‼

FAST RESPONSE:
👇 👇 👇 👇 👇
📲012- 571 5656
Whatsapp
👥Dealer dialu²kan.

JERAWAT SEMAKIN KURANG.
========================== Selepas penggunaan 2 botol WD... Akhirnya, masalah jerawat yg agak teruk sudah semakin pulih.

Semakin hari ia semakin berkurangan.

Jerawat besar² mula mengecut, yg sebelum ni bernanah pun sudah hilang, kesan²/parut² juga makin pudar.

Sangat happy dgn hasil yg diperolehi... Syukur dpat kenal dgn WD, masalah yg membelenggu diri selama ini sudah dpat diatasi. ☺

#wd #calitcalitcantik #adleesyabeauty --------------------------------------- Berminat utk info lanjut, jom inbox kami sekarang.🐝 📣📣 PROMOSI JIMAT RM20 MASIH BERLANGSUNG!! 💃 🔴Terhad‼

FAST RESPONSE:
👇 👇 👇 👇 👇
📲012- 571 5656
Whatsapp
👥Dealer dialu²kan.
2 0 1 hour ago
@wdec_negerisembilan Profile picture

@wdec_negerisembilan

SUAMI TEGUR DAH KENAPA MUKA TU YUNK? 😭
.
.
Rintihan Sorang ibu lepas beranak anak no 5,Sedih pilu hati bila Muka licin tetibaa muncul mis #JERAGAT.Tak tau nak cakap apa ? Bukan setakat malu dengan orang malu dengan PASANGAN sendiri.
.
.
Uolss nak tahu masalah jeragat ni banyak punca mudah sangat jadi bila ibu mengandung sebab HORMON tak stabil masa tuuu.Wajib rawat kulit dalam dan luar sekali.
.
.
Kalau setakat sapu luar kulit ja puas la nak hilang hampaa,
Alhamdulillah KONSISTEN calit #WD rawat dari akar umbi melalui saluran darah.
.
.
Wd Ada Ramuan sangatt #HEBAT herbal Extra Peony kesan merawat buang toksin, #Peuraria mirifika Stabilkan Hormon dalaman rawat Jeragat dan Arbutin cerahkan kulit .Jeragat akan pudar dan terus pudar sampai hilang.
.
.
Tengok wajah Kak Nad dah Comeyyy haaa.Pipi pun bukam main melantun lagiii syantikkk AWET MUDAA walaupun anak Dah 35 tahun uolsss. 😍
.
.
Akak-akak mesti nak jugak kan muka licin macam ni,diri kita pun berhak dapat kulit cantik.Meh risik dengan Kak Syah cantik untuk imam sebelah kita gicteww
.
Sekarang Wd promosi jimat Rm20 tau,jom wasap kak Syah ada Special Gift harini + FREE POS .
Wasap kak Syah 013-6309563
.
#KakSyahWd
#TeamSyahSucces
#TeamMokyamPower
#TheGoldenCopywriter

SUAMI TEGUR DAH KENAPA MUKA TU YUNK? 😭
.
.
Rintihan Sorang ibu lepas beranak anak no 5,Sedih pilu hati bila Muka licin tetibaa muncul mis #JERAGAT.Tak tau nak cakap apa ? Bukan setakat malu dengan orang malu dengan  PASANGAN sendiri.
.
.
Uolss nak tahu masalah jeragat ni banyak punca mudah sangat jadi bila ibu mengandung sebab HORMON tak stabil masa tuuu.Wajib rawat kulit dalam dan luar sekali.
.
.
Kalau setakat sapu luar kulit ja puas la nak hilang hampaa,
Alhamdulillah KONSISTEN calit #WD rawat dari akar umbi melalui saluran darah.
.
.
Wd Ada Ramuan sangatt #HEBAT herbal Extra Peony kesan merawat buang toksin,#Peuraria mirifika Stabilkan Hormon dalaman rawat Jeragat dan Arbutin cerahkan kulit .Jeragat akan pudar dan terus pudar sampai hilang.
.
.
Tengok wajah Kak Nad dah Comeyyy haaa.Pipi pun bukam main melantun lagiii syantikkk AWET MUDAA walaupun anak Dah 35 tahun uolsss. 😍
.
. 
Akak-akak mesti nak jugak kan muka licin macam ni,diri kita pun berhak dapat kulit cantik.Meh risik dengan Kak Syah cantik untuk imam sebelah kita gicteww
.
Sekarang Wd promosi jimat Rm20 tau,jom wasap kak Syah ada Special Gift harini + FREE POS .
Wasap kak Syah 013-6309563
.
#KakSyahWd
#TeamSyahSucces
#TeamMokyamPower
#TheGoldenCopywriter
3 0 1 hour ago
@w.d_shoes Profile picture

@w.d_shoes

Lajeado, Rio Grande Do Sul, Brazil

Adidas yeezy boost 350
Se liga nessa beleza de tênis ✔✔
Atendimento via Whatsapp
51 992400066
51 995317742
#vem #WD-Shoes

Adidas yeezy boost 350
Se liga nessa beleza de tênis ✔✔
Atendimento via Whatsapp 
51 992400066
51 995317742
#vem #WD-Shoes
2 0 1 hour ago
@shoppingkitani Profile picture

@shoppingkitani

Post by: @nazlina_hai
・・・
Sejuk mata memandang gambar testimoni ni. Salah seorang agent #WD yang cantik molek orang nyerr .
Guna WD ramai tegur nampak lain laa... Apa RAHSIA ekk
.
Kak Rina guna WD calit kat 3 nadi jerrr ok. Mudah kan. Bila dah guna ramai pulak nak juga, terus sign up agent. Bijak ke bijak hehe
.
Pada yang nak Naz bantu #cantik dan #Awetmuda macam kak rina nie. Ajom Lekas whatsapp, sementara stock masih ada.
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik

Post by: @nazlina_hai
・・・
Sejuk mata memandang gambar testimoni ni. Salah seorang agent #WD yang cantik molek orang nyerr .
Guna WD ramai tegur nampak lain laa... Apa RAHSIA ekk
.
Kak Rina guna WD calit kat 3 nadi jerrr ok. Mudah kan. Bila dah guna ramai pulak nak juga, terus sign up agent. Bijak ke bijak hehe
.
Pada yang nak Naz bantu #cantik dan #Awetmuda macam kak rina nie. Ajom Lekas whatsapp, sementara stock masih ada.
.
.
----------------------------------------------
.
.
Sebarang pertanyaan, boleh inbox atau terus whatsapp Naz 📱7237885
.
.
#dealernaz #brunei
#wdtalovers_brunei #calitdinadi
#cantikluardalam #calitcalitcantik
0 0 1 hour ago
@wdta_port_dickson Profile picture

@wdta_port_dickson

4 perkara #WAJIB yang #WD akan buat bila korang setia dan konsisten mencalit. Takde nak kata tak mau. Dia mesti akan buat.
.
.
🍄 WD terpaksa #mencerahkan Kulit tiba demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka aje.
.
.
🍄 WD akan #menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk betulkan dan merawat dalaman. Mana sel sel yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
🍄 WD ni sedar tak sedar buat kita bertambah #awet_ muda. Tetiba je hilang kedut kedut tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
.
🍄 WD ni terpaksa #menganjalkan kulit wajah dan tubuh kita. Dedulu pipi ni dah melayut. Kendur sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. .
.
Macam mana WD buat semua tu eh?
.
.
Ini disebabkan didalamnya terdapat bahan bestttt seperti #Pueraria mirifica, #Ekstrak treepeony, #Niacinamide, #Gluthathione dan #Arbutin.
.
.
Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita 😍 Syiok weh. .
.
Tak kan terus² nak tengok je, tak nak ke lihat kulit wajah akak makin hari makin lawa glowing anjal tegang awet muda 💞
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdNegeriSembilan #WdMelaka #WdKualaLumpur #WdJohorBharu #WdSelangor #Skincare #Kitsui #firmax3

4 perkara #WAJIB yang #WD akan buat bila korang setia dan konsisten mencalit. Takde nak kata tak mau. Dia mesti akan buat.
.
.
🍄 WD terpaksa #mencerahkan Kulit tiba demi tona. Bahan hebat seperti gluthathione dan arbutin di dalamnya berfungsi mencerahkan kulit. Satu badan ya, bukan muka aje.
.
.
🍄 WD akan #menegangkan. Seluruh pelusuk badan dia teroka untuk betulkan dan merawat dalaman. Mana sel sel yang dah rosak akan digantikan dengan yang baru.
.
.
🍄 WD ni sedar tak sedar buat kita bertambah #awet_ muda. Tetiba je hilang kedut kedut tepi mata. Alih alih takde dah double chin aritu. Pipi lebih runcing dan menawan.
.
.
🍄 WD ni terpaksa #menganjalkan kulit wajah dan tubuh kita. Dedulu pipi ni dah melayut. Kendur sana sini. Sekarang macam berbotox pulak. .
.
Macam mana WD buat semua tu eh?
.
.
Ini disebabkan didalamnya terdapat bahan bestttt seperti #Pueraria mirifica, #Ekstrak treepeony, #Niacinamide, #Gluthathione dan #Arbutin.
.
.
Dan banyak lagi bahan lain yang terbukti mampu merawat dan meremajakan kembali diri kita 😍 Syiok weh. .
.
Tak kan terus² nak tengok je, tak nak ke lihat kulit wajah akak makin hari makin lawa glowing anjal tegang awet muda 💞
.
.
#WomenDesireeCiklahPortDickson
#WdNegeriSembilan #WdMelaka #WdKualaLumpur #WdJohorBharu #WdSelangor #Skincare #Kitsui #firmax3
2 0 1 hour ago
@b.a.o.v.y Profile picture

@b.a.o.v.y

Bạn yêu cacao, mình yêu matcha
Bạn yêu mình, mình yêu bạn 😘
#WD

Bạn yêu cacao, mình yêu matcha
Bạn yêu mình, mình yêu bạn 😘
#WD
0 0 1 hour ago
@diveisland_store Profile picture

@diveisland_store

.
いつもご覧いただきありがとうございます💙💛
.
@aimaru.madai
仲良しfamilyもこちらのCAPをGET🧢❗️
ありがとうございます🥳✨
めっちゃ似合ってますよね〜っ🤩
その他カラーもございますので
是非、HPをチェックしてください😎🌈
.
商品タップの詳細ページでも購入頂けます❗️
その他アイテムはトップページからどうぞ⏩
.
#diveisland_store #南紀大島ダイブアイランド #25周年 #感謝 #和歌山 #串本 #大島 #さらなる挑戦 #トラペゾイドシックスライン #TRAPEZOIDSIXLINE #trapezoidsixline #海好きな人と繋がりたい #島好きな人と繋がりたい #釣り好きな人と繋がりたい #ダイビング好きな人と繋がりたい #ダイビング #体験 #オンラインストア #followme #instagood #kinangood #フィッシーフィンガーズ #ストリームトレイル #STREAMTRAIL #streamtrail #WD #デイキャンプ #キャンプ #アウトドア #広瀬花子 #DIVEISLANDはフリーダイバーHANAKOさんを応援します

.
いつもご覧いただきありがとうございます💙💛
.
@aimaru.madai 
仲良しfamilyもこちらのCAPをGET🧢❗️
ありがとうございます🥳✨
めっちゃ似合ってますよね〜っ🤩
その他カラーもございますので
是非、HPをチェックしてください😎🌈
.
商品タップの詳細ページでも購入頂けます❗️
その他アイテムはトップページからどうぞ⏩
.
#diveisland_store#南紀大島ダイブアイランド#25周年#感謝#和歌山#串本#大島#さらなる挑戦#トラペゾイドシックスライン#TRAPEZOIDSIXLINE#trapezoidsixline#海好きな人と繋がりたい #島好きな人と繋がりたい#釣り好きな人と繋がりたい#ダイビング好きな人と繋がりたい#ダイビング#体験#オンラインストア#followme#instagood#kinangood#フィッシーフィンガーズ#ストリームトレイル#STREAMTRAIL#streamtrail#WD#デイキャンプ#キャンプ#アウトドア#広瀬花子#DIVEISLANDはフリーダイバーHANAKOさんを応援します
14 0 2 hours ago
@wdta_sepang Profile picture

@wdta_sepang

Uptown Kota Warisan ,Sepang

Nak tido dah ke tu?

Ehemmmm sebelum tido jangan lupa calit #WD okeyy. Malas cemana pun wajib calit. Kata nak cantikkk 😁

Bagi dia rawat dalaman kita time tengah tido tu. Ecok pagi bangun kulit anjal toinkk toinkk.

Selain dari 4 fungsi utama , banyak lagi kegunaan dan kebaikan krim WD ni tau. Kesan satu badan.

1. Menaikkan seri wajah.
2. Mencerahkan kulit.
3. Menegang dan memantapkan tisu kendur.
4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5. Masalah gelap bawah mata (Eyebag).
6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7. Mengurangkan kesan parut.
8. Mengurangkan blackhead/whitehead.
9. Mengurangkan kulit berminyak.
10. Menjaga kelembapan kulit.

Rugi laaa kalau tak calit.Walaupun krim kecik tapi berbaloi😍

Dah amoh titon. Nunite korang.

#Ierawd #resepiibu #masakapahariini
#ibuanaktiga
#wdta_sepang

Nak tido dah ke tu?

Ehemmmm sebelum tido jangan lupa calit #WD okeyy. Malas cemana pun wajib calit. Kata nak cantikkk 😁

Bagi dia rawat dalaman kita time tengah tido tu. Ecok pagi bangun kulit anjal toinkk toinkk.

Selain dari 4 fungsi utama , banyak lagi kegunaan dan kebaikan krim WD ni tau. Kesan satu badan.

1. Menaikkan seri wajah.
2. Mencerahkan kulit.
3. Menegang dan memantapkan tisu kendur.
4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5. Masalah gelap bawah mata (Eyebag).
6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata.
7. Mengurangkan kesan parut.
8. Mengurangkan blackhead/whitehead.
9. Mengurangkan kulit berminyak.
10. Menjaga kelembapan kulit.

Rugi laaa kalau tak calit.Walaupun krim kecik tapi berbaloi😍

Dah amoh titon. Nunite korang.

#Ierawd #resepiibu #masakapahariini
#ibuanaktiga
#wdta_sepang
1 0 2 hours ago

Top #WD posts

@billionairetoys Profile picture

@billionairetoys

French Riviera

M/Y Tis will be the largest superyacht to ever attend the @monacoyachtshow_official when she arrives later this month (currently hanging out in the French Riviera in the meantime)! ☀️🍸🌴
📸 @j_b_photography__
@moranyachts
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
M/Y TIS Fast Facts
1) Builder: @luerssenyachts
2) Length: 365ft/111m
3) Year: 2019
4) Exterior Design: @winchdesign_wd
5) Interior Design: @winchdesign_wd
6) Accommodates: 18 guests in 9 suites + 38 crew
7) Fun stuff: TIS features 2 helicopter pads, a 12 meter swimming pool, a resort inspired spa and a tender garage that will accommodate two 13 meter tenders and a stack of water toys.

M/Y Tis will be the largest superyacht to ever attend the @monacoyachtshow_official when she arrives later this month (currently hanging out in the French Riviera in the meantime)! ☀️🍸🌴
📸 @j_b_photography__ 
@moranyachts
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
M/Y TIS Fast Facts
1) Builder: @luerssenyachts
2) Length: 365ft/111m
3) Year: 2019
4) Exterior Design: @winchdesign_wd 
5) Interior Design: @winchdesign_wd
6) Accommodates: 18 guests in 9 suites + 38 crew
7) Fun stuff: TIS features 2 helicopter pads, a 12 meter swimming pool, a resort inspired spa and a tender garage that will accommodate two 13 meter tenders and a stack of water toys.
1,461 19 16 September, 2019
@lukes_shisha_corner Profile picture

@lukes_shisha_corner

Kassel, Germany

Anzeige/Werbung!

Hey, Grüße ✌🏼️
Es ist schon Bergfest Leute, das Wochenende kommt näher🕺🏼⛰
Heute habe ich eine Aufnahme mit der V2.0 @wdhookah für Euch vorbereitet📸
Dafür habe ich die schicke Pfeife mit der Chocolate Sparkle Farbe von @xschischa eingefärbt und in ein bisschen mystischen Bodennebel gehüllt💨
Mit dem Mummy Phunnel by @japonahookah war natürlich auch ein farblich passender Kopf am Start🍫✨
Für mich geht's später noch ins Training⚽️
Wünsche Euch allen einen guten Rauch💨
________________________________________
#shisha #smoke #hookah #instadaily #кальян #smoking #cloudporn #blog #sparkle #shiny #photography #2019 #clouds #nargile #narguile #lifestyle #chicha #wd #brown #cloud #follow #potd #likeme #followme #cachimba #art #mystic #blogger #beautiful

Anzeige/Werbung!

Hey, Grüße ✌🏼️
Es ist schon Bergfest Leute, das Wochenende kommt näher🕺🏼⛰
Heute habe ich eine Aufnahme mit der V2.0 @wdhookah für Euch vorbereitet📸
Dafür habe ich die schicke Pfeife mit der Chocolate Sparkle Farbe von @xschischa eingefärbt und in ein bisschen mystischen Bodennebel gehüllt💨
Mit dem Mummy Phunnel by @japonahookah war natürlich auch ein farblich passender Kopf am Start🍫✨
Für mich geht's später noch ins Training⚽️
Wünsche Euch allen einen guten Rauch💨
________________________________________
#shisha #smoke #hookah #instadaily #кальян #smoking #cloudporn #blog #sparkle #shiny #photography #2019 #clouds #nargile #narguile #lifestyle #chicha #wd #brown #cloud #follow #potd #likeme #followme #cachimba #art #mystic #blogger #beautiful
671 58 11 September, 2019
@hemid.cb Profile picture

@hemid.cb

یادت باشد.رفیق..روزگارمیچرخد.قدرت خوشی وزلیلی هم بین انسانها..روزی کسانی به رویت هفت تیرمیکشندکه درت_تریل_اپاچی_مینی_موتور_بازی_موتور_بازا_کا_وا_زاکی_موتور #cbr600rr #تهرانگردی #مهدیاحمدوند #محسنابراهیمزاده #مهدی_دانشمند #پیستون #ژاپنی #سنگینسواران #بوشهری #دلوار #وحیدمرادی #مسعودجلیلیان #تکست_خاص #موتورسواری_جرم_نیست #بیکینگ1400 #kawasakiz1000 #kawasaki #wd #gham #po #vh #erkencikus #iran #cvhh #japan #تگزاز # #sanginsavaran #iran

یادت باشد.رفیق..روزگارمیچرخد.قدرت خوشی وزلیلی هم بین انسانها..روزی کسانی به رویت هفت تیرمیکشندکه درت_تریل_اپاچی_مینی_موتور_بازی_موتور_بازا_کا_وا_زاکی_موتور #cbr600rr #تهرانگردی #مهدیاحمدوند #محسنابراهیمزاده #مهدی_دانشمند #پیستون #ژاپنی #سنگینسواران #بوشهری #دلوار #وحیدمرادی #مسعودجلیلیان #تکست_خاص #موتورسواری_جرم_نیست #بیکینگ1400#kawasakiz1000 #kawasaki #wd #gham #po #vh #erkencikus #iran#cvhh #japan #تگزاز # #sanginsavaran #iran
1,054 19 30 August, 2019
@euphoria_yuki_i Profile picture

@euphoria_yuki_i

.
.
TOKYO BEAUTY CONGRESS🏆
.
結果は4位でした!
.
.
去年のデザイン巻きで優秀賞で悔しくてサロン部門でリベンジするって決めてたので出場してきました!
専門1年生ぶりのパーパスだったので賞とるのはむずかしいかなとも思い不安で結果は4位で悔しい気持ちもありましたが楽しく出来たので良かったです!
グランプリとれるまでリベンジしちゃおうかなとも思ってます笑
.
.
.
.応援してくれた方々、おめでとうって言ってくれた方ありがとうございます!
.
.
#ガモウ #tbc #tokyobeautycongress #ワインディング #ワインディング部門 #wd #コンテスト #gamo #美容師の休日

.
.
TOKYO BEAUTY CONGRESS🏆
.
結果は4位でした!
.
.
去年のデザイン巻きで優秀賞で悔しくてサロン部門でリベンジするって決めてたので出場してきました!
専門1年生ぶりのパーパスだったので賞とるのはむずかしいかなとも思い不安で結果は4位で悔しい気持ちもありましたが楽しく出来たので良かったです!
グランプリとれるまでリベンジしちゃおうかなとも思ってます笑
.
.
.
.応援してくれた方々、おめでとうって言ってくれた方ありがとうございます!
.
.
#ガモウ #tbc #tokyobeautycongress #ワインディング #ワインディング部門 #wd #コンテスト #gamo #美容師の休日
133 11 2 hours ago
@lukes_shisha_corner Profile picture

@lukes_shisha_corner

Kassel, Germany

Anzeige/Werbung!

R U B Y - T U E S D A Y🔺
Na, wer kennt den Klassiker der Rolling Stones noch❓🕺🏼
Da bietet es sich doch sehr an, heute mal einen Ringshot mit der V2.0 meets V3.0 @wdhookah, im entsprechenden Look rauszuhauen📸
In dieser Zusammenstellung meiner Meinung nach eine der schönsten Edelstahl Pfeifen, den vielen Details zu Dank💎
Eingefärbt wurde natürlich mit der Ruby Sparkle Farbe aus dem Hause @xschischa 🎨
Guten Rauch an alle😙💨
________________________________________
#shisha #smoke #trick #tricks #chicha #кальян #photography #ruby #follow #nargile #stainlesssteel #curves #art #narguile #trickshot #rubyrose #2019 #instadaily #wd #ring #rings #lifestyle #instagood #blog #blogger #followme #kassel #potd #rubytuesday

Anzeige/Werbung!

R U B Y - T U E S D A Y🔺
Na, wer kennt den Klassiker der Rolling Stones noch❓🕺🏼
Da bietet es sich doch sehr an, heute mal einen Ringshot mit der V2.0 meets V3.0 @wdhookah, im entsprechenden Look rauszuhauen📸
In dieser Zusammenstellung meiner Meinung nach eine der schönsten Edelstahl Pfeifen, den vielen Details zu Dank💎
Eingefärbt wurde natürlich mit der Ruby Sparkle Farbe aus dem Hause @xschischa 🎨
Guten Rauch an alle😙💨
________________________________________
#shisha #smoke #trick #tricks #chicha #кальян #photography #ruby #follow #nargile #stainlesssteel #curves #art #narguile #trickshot #rubyrose #2019 #instadaily #wd #ring #rings #lifestyle #instagood #blog #blogger #followme #kassel #potd #rubytuesday
1,314 38 3 September, 2019