#abangtanjak Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #abangtanjak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 hours
Average like
972
Average comment
28.2
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Akak2 abang2 adik2 mak ayah mailah sini makan.. Takkan dok craving je, lakukan TINDAKAN KE TANJAKCREW CAFE‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst #tv3 #mymakan

Akak2 abang2 adik2 mak ayah mailah sini makan.. Takkan dok craving je, lakukan TINDAKAN KE TANJAKCREW CAFE‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst  #tv3 #mymakan
374 2 30 September, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Dengar cerita dah ramai yang ajak suami, boyfriend dorang makan kat sini. Siap REPEAT LAGI‼️😂🤣
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst #tv3 #mymakan

Dengar cerita dah ramai yang ajak suami, boyfriend dorang makan kat sini. Siap REPEAT LAGI‼️😂🤣
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #buymuslimfirst  #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #buymuslimfirst  #tv3 #mymakan
1,429 43 27 September, 2019
@ahmadsazaliomar Profile picture

@ahmadsazaliomar

SK Tropicana

Sajak & segak bertanjak di pagi Jumaat ni geng!!! Terima kasih dan tahniah cikgu2 dari SK Tropicana mengenakan tanjak dari #abamtanjak. Saya jual sebanyak harga!!,😊😊😊 Jom bertanjak .. stok terus ada selagi hayat dikandung badan..nak order tekan link ni
WA.me/601156646564

#abangtanjak #tanjak #dastar #tengkolok #tanjakmelayu #sayajual

Sajak & segak bertanjak di pagi Jumaat ni geng!!! Terima kasih dan tahniah cikgu2 dari SK Tropicana mengenakan tanjak dari #abamtanjak. Saya jual sebanyak harga!!,😊😊😊 Jom bertanjak .. stok terus ada selagi hayat dikandung badan..nak order tekan link ni
WA.me/601156646564

#abangtanjak #tanjak #dastar #tengkolok #tanjakmelayu #sayajual
0 0 27 September, 2019
@abangtanjaktaqi Profile picture

@abangtanjaktaqi

Bila anak-anak tak bagi kerjasama, maka sang Ayah memerah kudrat, tulang 4 kerat.

#abangtanjak

Bila anak-anak tak bagi kerjasama, maka sang Ayah memerah kudrat, tulang 4 kerat.

#abangtanjak
13 0 23 September, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Ha RINDU lah tu ye? Hari ni kak tanjak and team OPEN macam biasa gais‼️ SILA SERBU‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami #tv3 #mymakan

Ha RINDU lah tu ye? Hari ni kak tanjak and team OPEN macam biasa gais‼️ SILA SERBU‼️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #tv3 #mymakan
258 9 23 September, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Abang Tarik, jangan tak tarik
Pastikan Tanjakcrew Baru tarik
Adik Tarik, jangan tak tarik
Pastikan Tanjakcrew Baru tarik
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami #tv3 #mymakan

Abang Tarik, jangan tak tarik
Pastikan Tanjakcrew Baru tarik
Adik Tarik, jangan tak tarik
Pastikan Tanjakcrew Baru tarik
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #tv3 #mymakan
1,022 42 19 September, 2019
Kami bertanjak di puncak!  Jerebu ke kabut nihhh!!! Singgah jap sebelum hantar anak bujang ni balik hostel

#dastar #dastarmurah #tanjakmelayu #tanjak #tanjakmurah #tanahmelayu #tanahair #asal #warisan #warisanleluhur #warisanbudaya #sayajual #sayajualmurah #sayajualtanjak #abamtanjak #abamtanjaknakkuruih #abangtanjak
20 0 17 September, 2019
Hai gais‼️Kami OPEN MACAM BIASA Sempena Hari Malaysia‼️ 🤗❤️
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #tv3
556 4 16 September, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Tengah cuti panjang ni takkan lah hangpa nak tengok ja kat IG ni? Jom la mai Tanjakcrew Cafe kat Wangsa Maju Seksyen 2 ja wei..🤗😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami #tv3

Tengah cuti panjang ni takkan lah hangpa nak tengok ja kat IG ni? Jom la mai Tanjakcrew Cafe kat Wangsa Maju Seksyen 2 ja wei..🤗😜
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #tv3
1,986 48 14 September, 2019
@ahmad.sazali Profile picture

@ahmad.sazali

Masjid Kampung Sri Aman Puchong

Alhamdulillah 😃.. tanjak material brocade ni laku keras! Tanjak hitam & hitam polos Dan songket qmenanti tuan-tuannya..so Mari bertanjak...Kita hidupkan jati Melayu dlm diri... Order atau tempahan roger #abamtanjak

Wa.me/601156646564

#abamtanjaknakkuruih #abangtanjak #tanjakmelayu #tanjak #tanjakmurah #tanahmelayu #tanahair #nusantara #instagram #dastar #dastarmurah

Alhamdulillah 😃.. tanjak material brocade ni laku keras!  Tanjak hitam & hitam polos Dan songket qmenanti tuan-tuannya..so Mari bertanjak...Kita hidupkan jati Melayu dlm diri... Order atau tempahan roger #abamtanjak

Wa.me/601156646564

#abamtanjaknakkuruih #abangtanjak #tanjakmelayu #tanjak #tanjakmurah #tanahmelayu #tanahair #nusantara #instagram #dastar #dastarmurah
17 2 12 September, 2019
@ahmad.sazali Profile picture

@ahmad.sazali

University Malaya Medical Centre

Alhamdulillah... Restock done! #abamtanjak masih demam + selsema tapi tanjak tetap bertanjak! Doakan saya segar kembali seperti biasa geng!
Meh order order boleh pakai ramai-ramai 16 Sep ni...borong pun bolehhhhh.. WhatsApp #abamtanjak

Wa.me/601156646564

#abamtanjak #abangtanjak #abamtanjaknakkuruih #tanjak #tanjakmelayu #dastarmurah #dastar #sayajualmurah #sayajual #tengkolok #tengkolokmelayu #tanahmelayu #tanahair #songket #perkahwinan #perkahwinanmelayu #busanamelayu

Alhamdulillah... Restock done! #abamtanjak masih demam + selsema tapi tanjak tetap bertanjak! Doakan saya segar kembali seperti biasa geng! 
Meh order order boleh pakai ramai-ramai 16 Sep ni...borong pun bolehhhhh.. WhatsApp #abamtanjak

Wa.me/601156646564

#abamtanjak #abangtanjak #abamtanjaknakkuruih #tanjak #tanjakmelayu #dastarmurah #dastar #sayajualmurah #sayajual #tengkolok #tengkolokmelayu #tanahmelayu #tanahair #songket #perkahwinan #perkahwinanmelayu #busanamelayu
17 5 10 September, 2019
@teratak_budaya Profile picture

@teratak_budaya

Uptown Danau Kota

“Agama usul bangsa. Bahasa jiwa bangsa. Budaya raga bangsa, adat martabat bangsa”

So untuk sembang-sembang boleh lah singgah booth #teratakbudaya kat Danau Kota. Macam-macam ada kat sini. Boleh lah selfie -selfie sikit dengan #abangtanjak kat situ.
So guys tunggu ape lagi? Cepat contact team #abangtanjak tauu ! =========================================================
So untuk sebarang pertanyaan/order boleh :-
Whatsapp / sms/ call : 017 963 4196 ( Lan)
Email : teratakbudaya@gmail.com
.
.

#bajuraya #bajumelayu #rantaibaju #mahkotaalam #tanjak #destar #tengkolok #melayu #tradisional #buatanmalaysia #malayculture #malay #bangsamelayu #pakaipatutmelayu #hariraya #tanjakmahkota #malaysia #silat #sayajual #kahwin #murah #doorgiftmurah #sanggulevent #glamhall

“Agama usul bangsa. Bahasa jiwa bangsa. Budaya raga bangsa, adat martabat bangsa”

So untuk sembang-sembang boleh lah singgah booth #teratakbudaya kat Danau Kota. Macam-macam ada kat sini. Boleh lah selfie -selfie sikit dengan #abangtanjak kat situ. 
So guys tunggu ape lagi? Cepat contact team #abangtanjak tauu ! =========================================================
So untuk sebarang pertanyaan/order boleh :-
Whatsapp / sms/ call : 017 963 4196 ( Lan) 
Email : teratakbudaya@gmail.com
.
.

#bajuraya #bajumelayu #rantaibaju #mahkotaalam #tanjak #destar #tengkolok #melayu #tradisional #buatanmalaysia #malayculture #malay #bangsamelayu #pakaipatutmelayu #hariraya#tanjakmahkota #malaysia #silat #sayajual #kahwin #murah #doorgiftmurah #sanggulevent #glamhall
11 0 9 September, 2019
@teratak_budaya Profile picture

@teratak_budaya

Uptown Danau Kota

Pahlawan melayu wajib ada set #keris selit di pinggang. Baru betul-betul pahlawan berani mati. Jangan cari jauh-jauh keris tu. #abangtanjak ada banyak jenis semua di #teratakbudaya
.
.
Jadi untuk sembang-sembang boleh lah singgah booth #teratakbudaya kat Danau Kota. Boleh lah selfie -selfie sikit dengan #abangtanjak kat situ.
So guys tunggu ape lagi? Cepat contact team #abangtanjak tauu ! =========================================================
So untuk sebarang pertanyaan/order boleh :-
Whatsapp / sms/ call : 017 963 4196 ( Lan)
Email : teratakbudaya@gmail.com
.
.

#bajuraya #bajumelayu #rantaibaju #mahkotaalam #tanjak #destar #tengkolok #melayu #tradisional #buatanmalaysia #malayculture #malay #bangsamelayu #pakaipatutmelayu #hariraya #tanjakmahkota #malaysia #silat #sayajual #kahwin #murah #doorgiftmurah #sanggulevent #glamhall

Pahlawan melayu wajib ada set #keris selit di pinggang. Baru betul-betul pahlawan berani mati. Jangan cari jauh-jauh keris tu. #abangtanjak ada banyak jenis semua di #teratakbudaya
.
.
Jadi untuk sembang-sembang boleh lah singgah booth #teratakbudaya kat Danau Kota. Boleh lah selfie -selfie sikit dengan #abangtanjak kat situ. 
So guys tunggu ape lagi? Cepat contact team #abangtanjak tauu ! =========================================================
So untuk sebarang pertanyaan/order boleh :-
Whatsapp / sms/ call : 017 963 4196 ( Lan) 
Email : teratakbudaya@gmail.com
.
.

#bajuraya #bajumelayu #rantaibaju #mahkotaalam #tanjak #destar #tengkolok #melayu #tradisional #buatanmalaysia #malayculture #malay #bangsamelayu #pakaipatutmelayu #hariraya#tanjakmahkota #malaysia #silat #sayajual #kahwin #murah #doorgiftmurah #sanggulevent #glamhall
11 2 8 September, 2019
@djmkayhalil Profile picture

@djmkayhalil

SURI Restaurant & Catering

#AbangTanjak tak hensem tapi bila ada #AdikCendol @hi.nija @itsmenijaa kat sebelah, abang nampak hensem kan? Kan? Kan? Terima kasih beli pods #NanoPods kat sini 😁😁😁
#Tanjak #WarisanMelayu #NanoSTIXDanauKota #NanoSTIX @nanostix_uptowndanaukota @nanostix_malaysia

#AbangTanjak tak hensem tapi bila ada #AdikCendol @hi.nija @itsmenijaa kat sebelah, abang nampak hensem kan? Kan? Kan? Terima kasih beli pods #NanoPods kat sini 😁😁😁
#Tanjak #WarisanMelayu #NanoSTIXDanauKota #NanoSTIX @nanostix_uptowndanaukota @nanostix_malaysia
49 4 6 September, 2019
@teratak_budaya Profile picture

@teratak_budaya

Uptown Danau Kota

Asalamualaikum,
Menawan betul tanjak hitam #teratakbudaya ni. #abangtanjak boleh pakai pegi mana-mana macam pahlawan dulu-dulu tau.

So untuk sembang-sembang boleh lah singgah booth #teratakbudaya kat Danau Kota. Boleh lah selfie -selfie sikit dengan #abangtanjak kat situ.
So guys tunggu ape lagi? Cepat contact team #abangtanjak tauu ! =========================================================
So untuk sebarang pertanyaan/order boleh :-
Whatsapp / sms/ call : 017 963 4196 ( Lan)
Email : teratakbudaya@gmail.com
.
.

#bajuraya #bajumelayu #rantaibaju #mahkotaalam #tanjak #destar #tengkolok #melayu #tradisional #buatanmalaysia #malayculture #malay #bangsamelayu #pakaipatutmelayu #hariraya #tanjakmahkota #malaysia #silat #sayajual #kahwin #murah #doorgiftmurah #sanggulevent #glamhall

Asalamualaikum, 
Menawan betul tanjak hitam #teratakbudaya ni. #abangtanjak boleh pakai pegi mana-mana macam pahlawan dulu-dulu tau.

So untuk sembang-sembang boleh lah singgah booth #teratakbudaya kat Danau Kota. Boleh lah selfie -selfie sikit dengan #abangtanjak kat situ. 
So guys tunggu ape lagi? Cepat contact team #abangtanjak tauu ! =========================================================
So untuk sebarang pertanyaan/order boleh :-
Whatsapp / sms/ call : 017 963 4196 ( Lan) 
Email : teratakbudaya@gmail.com
.
.

#bajuraya #bajumelayu #rantaibaju #mahkotaalam #tanjak #destar #tengkolok #melayu #tradisional #buatanmalaysia #malayculture #malay #bangsamelayu #pakaipatutmelayu #hariraya#tanjakmahkota #malaysia #silat #sayajual #kahwin #murah #doorgiftmurah #sanggulevent #glamhall
17 0 6 September, 2019
Nak tahu TARIK dia pergi tahap mana? Datang sinilah uols.. 🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #tv3 #nuh2019
2,123 69 31 August, 2019
Siapa peminat NACHOS CHEESE TARIK?! Jom serang Tanjakcrew Cafe harini 🤗
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #uptown #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #berbukapuasa #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #klfw2019 #fazbulous
355 2 27 August, 2019

Top #abangtanjak posts

@kakaktanjak Profile picture

@kakaktanjak

12/2/2011
8 tahun dah kita b 😘😘
.
Kau dan aku berjalan berpegangan tangan menuju ke pentas dunia ( tapi kalau jalan tu sempit jalan asing sebab kita dua dah gemuk😂) tempat kita menyanyikan lagu cinta sepanjang hari. Damaimu adalah damaiku. Sakitmu adalah sakitku. Satu keinginanku, menjadi tua di sampingmu. Cia cia cia !
.
Happy anniversary b!!!
.
#kakaktanjak
#abangtanjak
#annivesary
#8tahun

12/2/2011 
8 tahun dah kita b 😘😘
.
Kau dan aku berjalan berpegangan tangan menuju  ke pentas dunia ( tapi kalau jalan tu sempit jalan asing sebab kita dua dah gemuk😂) tempat kita menyanyikan lagu cinta sepanjang hari. Damaimu adalah damaiku. Sakitmu adalah sakitku. Satu keinginanku, menjadi tua di sampingmu.  Cia cia cia !
.
Happy anniversary b!!!
.
#kakaktanjak
#abangtanjak
#annivesary 
#8tahun
135 21 11 February, 2019
@tanjakcrew Profile picture

@tanjakcrew

Tanjakcrew

Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Cuba cubit, tarik satu kali (Ha!) Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Mari Kita lihat siapa tinggi (Ha!)
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju #wangsamajuseksyen2 #setapak #buymuslimfirst #iftar #puasa #cheesy #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami #tv3 #mymakan

Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Cuba cubit, tarik satu kali (Ha!) Tarik tarik tarik (how high can you go?)
Mari Kita lihat siapa tinggi (Ha!)
.
OPEN TODAY
5:30-12:00mlm
43 jalan metro wangsa,wangsa maju seksyen 2 kuala lumpur
Cuti setiap AHAD
.
#tanjakcrew #tanjakcrewcafe #bmf #wangsamaju  #wangsamajuseksyen2 #setapak #buymuslimfirst #iftar #puasa #cheesy  #jjcmtv3 #uptowndanaukota #danaukota #mhitv3 #whitv3 #meletop #astro  #klfoodie #mymakantv #foodgasmfest #foodgasm #doraemon #bungkusit  #abangtanjak #kakaktanjak #theoriginaltanjak #copypastenamajanganterpedaya #itubukankami  #tv3 #mymakan
2,971 24 18 September, 2019
@norusma Profile picture

@norusma

Gelang Patah, Johor, Malaysia

Harini kakak nak memperkenalkan NEW AGENT OF UD FOUNDATION area NEGARA JIRAN , SINGAPURA @hydalooksbridal @xfira .
.
.
Welcome @xfira @hydalooksbridal ! Power makeup ni !!! Orang- orang SINGAPURA dah boleh contact PUAN HYDA untuk dapatkan UD FOUNDATION secara READY STOCK IN ALL SHADES ok ! .
.
.
Blend blend blend gituuu 😘😘 .
.
.
#dropshipdiperlukan #foundationviral #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #udfoundation #abangtanjak #muaviral #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #sideincome #teamudcosmetics

Harini kakak nak memperkenalkan NEW AGENT OF UD FOUNDATION area NEGARA JIRAN , SINGAPURA  @hydalooksbridal @xfira .
.
.
Welcome @xfira @hydalooksbridal ! Power makeup ni !!! Orang- orang SINGAPURA dah boleh contact PUAN HYDA untuk dapatkan UD FOUNDATION secara READY STOCK IN ALL SHADES ok ! .
.
.
Blend blend blend gituuu 😘😘 .
.
.
#dropshipdiperlukan #foundationviral #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #udfoundation #abangtanjak #muaviral #stokisdiperlukan #agentdiperlukan #sideincome #teamudcosmetics
51 3 28 August, 2018
@aku_oja Profile picture

@aku_oja

Mula2 rasa mcm program ni main2 je..Sekali gempak weh..Mmg pergii lah ! Minggu depan korang kena tgk live di fb #pLanetMawi pada jam 9.33pm Jumaat..
Tahniah @cahayaasmawi @anastahir_zayan @elrafaei2012
@johanarrif
#AbangGentel #AbangTanjak 😘

Mula2 rasa mcm program ni main2 je..Sekali gempak weh..Mmg pergii lah ! Minggu depan korang kena tgk live di fb #pLanetMawi pada jam 9.33pm Jumaat..
Tahniah @cahayaasmawi @anastahir_zayan @elrafaei2012 
@johanarrif 
#AbangGentel #AbangTanjak 😘
53 8 10 August, 2018
@daiannas92 Profile picture

@daiannas92

Pulapol

`
[ANAK SOLEH]
`
Seorang anak bertanya kpd ayahnya: "Apa perbezaan senyumanku dan senyumanmu?" `
Lalu ayahnya menjawab: "Kamu senyum ketika kamu gembira dan aku senyum ketika mana melihat kamu gembira."
`
Alhamdulillah, jam 3 petang tadi motivasi murid bersama anak² pegawai Polis dan anak² warga kerja PULAPOL. Semua jiwa kental sebab biasa ditinggalkan mak ayah atas tanggungjawab kpd negara. Doakan mereka. Moga Allah berkati. 🤗🤲😊
`
#aswj #daitv3 #pulapol #polis #tanjak #abangtanjak

`
[ANAK SOLEH]
`
Seorang anak bertanya kpd ayahnya: "Apa perbezaan senyumanku dan senyumanmu?" `
Lalu ayahnya menjawab: "Kamu senyum ketika kamu gembira dan aku senyum ketika mana melihat kamu gembira."
`
Alhamdulillah, jam 3 petang tadi motivasi murid bersama anak² pegawai Polis dan anak² warga kerja PULAPOL. Semua jiwa kental sebab biasa ditinggalkan mak ayah atas tanggungjawab kpd negara. Doakan mereka. Moga Allah berkati. 🤗🤲😊
`
#aswj #daitv3 #pulapol #polis #tanjak #abangtanjak
74 1 30 October, 2018