#abpbh30 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #abpbh30 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
43 hours
Average like
65.1
Average comment
1.3
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

@linaakhsani Profile picture

@linaakhsani

• • • • •
Hey beautiful, Want to look flawless naturally? Use CClean Charcoal Cleanser and enjoy the benefit!🌿❤️ Lets stay fresh, clear and clean with CClean✨
.
#ccleanhq
#ccleancharcoalcleanser
#ccleanpearlserum
#serumuqasha #uqashasenrose #abpbh30 #gegarvaganza2019

• • • • •
Hey beautiful, Want to look flawless naturally? Use CClean Charcoal Cleanser and enjoy the benefit!🌿❤️ Lets stay fresh, clear and clean with CClean✨
.
#ccleanhq
#ccleancharcoalcleanser
#ccleanpearlserum
#serumuqasha #uqashasenrose #abpbh30 #gegarvaganza2019
2 0 28 September, 2019
@danielhakimofficiall98_ Profile picture

@danielhakimofficiall98_

Putrajaya International Convention Centre (PICC), Putrajaya

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @r_h__m_h @mashacious.co

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @r_h__m_h @mashacious.co

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar
56 0 27 September, 2019
@danielhakimofficiall98_ Profile picture

@danielhakimofficiall98_

Putrajaya International Convention Centre (PICC), Putrajaya

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @sakura_kbe

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @sakura_kbe

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar
41 1 27 September, 2019
@danielhakimofficiall98_ Profile picture

@danielhakimofficiall98_

Putrajaya International Convention Centre (PICC), Putrajaya

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @myrizal @khaibaharempire

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @myrizal @khaibaharempire

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar
26 0 27 September, 2019
@danielhakimofficiall98_ Profile picture

@danielhakimofficiall98_

Putrajaya International Convention Centre (PICC), Putrajaya

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @myrizal @khaibaharempire

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @myrizal @khaibaharempire

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar
28 0 27 September, 2019
@danielhakimofficiall98_ Profile picture

@danielhakimofficiall98_

Putrajaya International Convention Centre (PICC), Putrajaya

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @myrizal @khaibaharempire

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

CR: @myrizal @khaibaharempire

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar
50 0 27 September, 2019
@danielhakimofficiall98_ Profile picture

@danielhakimofficiall98_

Putrajaya International Convention Centre

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

C:@officialamirrazak

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar

🎥 Late Update / #240919 / Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 / Putrajaya International Convention Centre / @abpbh_32 @beritaharian / @tv3malaysia @khaibahar94 @khaibaharempire @mensquad_khaibahar @jaydeesm

Congrats Abang @khaibahar94 & @khaibaharempire Menang Anugerah Penyanyi Lelaki Popular Berita Harian 32 Buat Kali Ketiga Berturut-Turut Sejak Edisi #abpbh30

KBE AWESOME,
KBE AWESOME,
KHAI BAHAR CHAMPIONS.

C:@officialamirrazak

#abpbh32 #khaibahar94 #khaibaharempire #mensquadkhaibahar
38 0 26 September, 2019
@dramasatukanrasa Profile picture

@dramasatukanrasa

Tadi syahdu kan ? Kali ni admin nak guna perkataan touching la pulak . Hebat @nellysnss edit . 👏🏻 .
2017 | Penyanyi Wanita Popular #ABPBH30
2019 | Penyanyi Wanita Popular #ABPBH32 .
Pasti @sitinordiana kembali ke pentas untuk menerima kategori Penyanyi Wanita Popular #ABPBH33 . 😻 .
Support @dramasatukanrasa lakonan #sitinordiana dan #khaibahar

Tadi syahdu kan ? Kali ni admin nak guna perkataan touching la pulak . Hebat @nellysnss edit . 👏🏻 . 
2017 | Penyanyi Wanita Popular #ABPBH30 
2019 | Penyanyi Wanita Popular #ABPBH32 . 
Pasti @sitinordiana kembali ke pentas untuk menerima kategori Penyanyi Wanita Popular #ABPBH33 . 😻 . 
Support @dramasatukanrasa lakonan #sitinordiana dan #khaibahar
231 0 26 September, 2019
@syasyaelryzald05 Profile picture

@syasyaelryzald05

Throwback Abpbh30 Andai Dapat Ku Undurkan Masa

#abpbh30 #khaibahar #khaibahar94 #tajul #usopmentor

Throwback Abpbh30 Andai Dapat Ku Undurkan Masa

#abpbh30 #khaibahar #khaibahar94 #tajul #usopmentor
67 2 24 September, 2019
@_sabrasatila_ Profile picture

@_sabrasatila_

Selamat sore sahabat insta ..
Kali ini sy mau ngebahas perjalanan karir bossque di dunia layar lebar a.k.a movie .. kan ntar malam akan berlangsung abpbh ke 32 .. jadinya pengen bahas ini ..okela lanjut yak 😊 ..
Dari yang saya baca , Zul mulai bermain film sejak tahun 2010 yaitu film ' Lukisan Hati" & " evolusi kl drift 2' , kemudian terus berlanjut 2013 ada " Bikers Kental dan Penanggal " , dan lewat film Penanggal untuk kali pertama Zul memenangkan award sebagai PELAKON HARAPAN LELAKI TERBAIK di FFM26 . Di tahun 2014 zul bermain dalam film " Balistik " juga "Jin" . Ditahun 2016 zul muncul di film pendek yang berkaitan dg promo mobil ertiga " evolusi persona ertiga " . Tahun 2017 Zul memainkan watak sebagai seorang UTK di film box office " JRevolusi " dan juga dalam " Tombiruo " . Dikedua film ini Zul mendapatkan award nya sebagai #pelakonfilemlelakipopular pada #abpbh30 2017 dan #abpbh31 2018 . Tahun 2018 Zul bermain dalam film yang juga box office bergenre horror" Hantu Kak Limah " dan tahun 2019 ini Zul bermain dalam film horror thriller " Misteri Dilaila" dan film " SANGKAR " yang sekarang masih tayang . Tahun ini juga Zul sudah menyelesaikan shooting film J2 - JRetribusi yang merupakan sequel dari JRevolusi , yang filmnya akan tayang di Mei 2020 . Ohya , ternyata Zul juga ditahun ini mengisi alih suara untuk film Avangers infinity war untuk suara Thor 👍. Sebagai peminat bossque .. tak salah memang sy minat beliau ..karena memang aktingnya bossque BEST .. Dia bukan hanya sekadar BINTANG tetapi juga seorang ACTOR .. layaklah kalau bossque dapat award kerana aktingnya yang keren . So ... Semoga malam ini di ABPBH ke 32 @zul_ariffin dapat memenangkan award kembali setelah 2tahun berturut turut lewat #PelakonFilemLelakiPopular jadi miliknya .. usaha peminat sudah dilakukan .. Semoga rezeki award abpbh32 jadi milik Zul ..aamiin 🙏
.
Btw .. Tahniah sampai harini SANGKAR movie dapat kutipan 12juta ..dan akan bertambah lagi ..kerana SANGKAR MOVIE MASIH TAYANG DI PAWAGAM .
.
#ZulAriffin #zul_ariffin #aktorfavorit #aktorpilihan #aktormalaysia #heromalaya #zafc #zulariffinfc #zulariffinstrongsupporters .
credit movie to owner
Source : wikipedia ----- 220919 ----

Selamat sore sahabat insta ..
Kali ini sy mau ngebahas perjalanan karir bossque di dunia layar lebar a.k.a movie .. kan ntar malam akan berlangsung abpbh ke 32 .. jadinya pengen bahas ini ..okela lanjut yak 😊 ..
Dari yang saya baca , Zul mulai bermain film sejak tahun 2010 yaitu film ' Lukisan Hati" & " evolusi kl drift 2' , kemudian terus berlanjut 2013 ada " Bikers Kental dan Penanggal " , dan lewat film Penanggal untuk kali pertama Zul memenangkan award sebagai PELAKON HARAPAN LELAKI TERBAIK di FFM26 . Di tahun 2014 zul bermain dalam film " Balistik " juga "Jin" . Ditahun 2016 zul muncul di film pendek yang berkaitan dg promo mobil ertiga " evolusi persona ertiga " . Tahun 2017 Zul memainkan watak sebagai seorang UTK di film box office " JRevolusi " dan juga dalam " Tombiruo " . Dikedua film ini Zul mendapatkan award nya sebagai #pelakonfilemlelakipopular pada #abpbh30 2017 dan #abpbh31 2018 . Tahun 2018 Zul bermain dalam film yang juga box office bergenre horror" Hantu Kak Limah " dan tahun 2019 ini Zul bermain dalam film  horror thriller " Misteri Dilaila" dan film " SANGKAR " yang sekarang masih tayang . Tahun ini juga Zul sudah menyelesaikan shooting film J2 - JRetribusi yang merupakan sequel dari JRevolusi , yang filmnya akan tayang di Mei 2020 . Ohya , ternyata Zul juga ditahun ini mengisi alih suara untuk film Avangers infinity war untuk suara Thor 👍. Sebagai peminat bossque .. tak salah memang sy minat beliau ..karena memang aktingnya bossque BEST .. Dia bukan hanya sekadar BINTANG tetapi juga seorang ACTOR .. layaklah kalau bossque dapat award kerana aktingnya yang keren . So ... Semoga malam ini di ABPBH ke 32 @zul_ariffin  dapat memenangkan award kembali setelah 2tahun berturut turut lewat #PelakonFilemLelakiPopular jadi miliknya .. usaha peminat sudah dilakukan .. Semoga rezeki award abpbh32 jadi milik Zul ..aamiin 🙏
.
Btw .. Tahniah sampai harini SANGKAR movie dapat kutipan 12juta ..dan akan bertambah lagi ..kerana SANGKAR MOVIE MASIH TAYANG DI PAWAGAM .
.
#ZulAriffin #zul_ariffin #aktorfavorit #aktorpilihan #aktormalaysia #heromalaya #zafc #zulariffinfc #zulariffinstrongsupporters .
credit movie to owner
Source : wikipedia ----- 220919 ----
79 17 22 September, 2019
@maya.ciksederhana2 Profile picture

@maya.ciksederhana2

Disebabkan malam ni adalah malam kemuncak ANUGERAH BINTANG POPULAR BH yg ke 32, kita up la gambaq throwback #ABPBH31 (2018) , #ABPBH30 (2017) & #ABPBH29 (2016 - kita tak join time ni)
.
Untuk #ABPBH32 , dia tercalon dlm 3 kategori

1) Pelakon TV Wanita Popular (Dah 3 kali tercalon, alhamdulillah)

2) Artis Versatil Popular

3) Pengacara TV Popular

Dear @jannanick
Masih lagi di sini bersama awak, masih bersatu dgn yg lain utk melihat kemenangan awak.. moga segalanya dipermudahkan utk malam ni, In Shaa Allah..aamiin.
@janna_nicker akan sentiasa bersama awak, depan belakang, kanan kiri...dulu, kini & selamanya menyokong karier JANNA NICK, In Shaa Allah.
Menyokong tanpa penat,
Menyayangi tanpa syarat

All the best..!!! .
.
Jangan lupa saksikan siaran langsung anugerah Bintang Popular BH 32 dari PICC jam 9.00 malam @tv3malaysia
.
.
#JannaNick
#PelakonTvWanitaPopular
#ArtisVersatilPopular
#PengacaraTvPopular
#sayangketatsendatpadat #wecarewelove
#JannaNicker #JannaNickers

Disebabkan malam ni adalah malam kemuncak ANUGERAH BINTANG POPULAR BH yg ke 32, kita up la gambaq throwback #ABPBH31 (2018) , #ABPBH30 (2017) & #ABPBH29 (2016 - kita tak join time ni)
.
Untuk #ABPBH32 , dia tercalon dlm 3 kategori

1) Pelakon TV Wanita Popular (Dah 3 kali tercalon, alhamdulillah)

2) Artis Versatil Popular

3) Pengacara TV Popular

Dear @jannanick
Masih lagi di sini bersama awak, masih bersatu dgn yg lain utk melihat kemenangan awak.. moga segalanya dipermudahkan utk malam ni, In Shaa Allah..aamiin.
@janna_nicker akan sentiasa bersama awak, depan belakang, kanan kiri...dulu, kini & selamanya menyokong karier JANNA NICK, In Shaa Allah. 
Menyokong tanpa penat,
Menyayangi tanpa syarat

All the best..!!! .
.
Jangan lupa saksikan siaran langsung anugerah Bintang Popular BH 32 dari PICC jam 9.00 malam @tv3malaysia
.
.
#JannaNick
#PelakonTvWanitaPopular
#ArtisVersatilPopular
#PengacaraTvPopular
#sayangketatsendatpadat #wecarewelove
#JannaNicker #JannaNickers
49 0 22 September, 2019
@fattastic_fa90 Profile picture

@fattastic_fa90

Throwback ABPBH30..Mampukah Abdul Fattah Mohd Amin mengulangi kejayaan yg sama untuk ABPBH32??? In shaa Allah nothing impossible!!!...We as fans & supporters have done our level best to make it happen again this year for him.💪💪💪
#usaha #roar&hustleinsilent #actionspeaklouderthanwords #doaygbaik2 #tawakkal2Allah #redho
#fattahamin #fattahrians #fattastic

#Repost @fattahaminz with @repostsaveapp ・・・ Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Segala puji-pujian untuk Allah swt kerana telah membuka ruang untuk saya terus mencapai impian saya.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada kedua ibu bapa saya. Memang saya cukup percaya yang semua kebaikkan yang berlaku dalam hidup kita ialah keredhaan Allah dan juga hasil dari doa ibu bapa kita.

Untuk management saya, @FastyleAsia yang terus bekerja keras dan menyokong saya, terima kasih. We will fly higher together and reach for the stars!

Paling tinggi terima kasih saya ialah untuk semua fans saya, tidak kira sesiapa sekali pun, tanpa sokongan, dorongan, dan kritikan membina, saya tidak akan sampai di sini pada hari ini. Korang serious the best and most awesome!

Insya Allah, apa yang telah saya kecapi hingga hari ini akan saya terus gunakan sebagai motivasi untuk saya terus memperbaiki hasil kerja seni saya.

When people say you can't do something because they think you're not good enough, don't worry about telling them otherwise. Prove them wrong with your deeds and effort instead.

Fattah sayang korang semua!

#sincerelyFattah #impossibleisnothing #inspireFattah #QalifModen #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #Fattahrians #Fattastic #ABPBH #ABPBH30

Throwback ABPBH30..Mampukah Abdul Fattah Mohd Amin mengulangi kejayaan yg sama untuk ABPBH32??? In shaa Allah nothing impossible!!!...We as fans & supporters have done our level best to make it happen again this year for him.💪💪💪
#usaha #roar&hustleinsilent #actionspeaklouderthanwords #doaygbaik2 #tawakkal2Allah #redho
#fattahamin #fattahrians #fattastic

#Repost @fattahaminz with @repostsaveapp ・・・ Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Segala puji-pujian untuk Allah swt kerana telah membuka ruang untuk saya terus mencapai impian saya.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada kedua ibu bapa saya. Memang saya cukup percaya yang semua kebaikkan yang berlaku dalam hidup kita ialah keredhaan Allah dan juga hasil dari doa ibu bapa kita.

Untuk management saya, @FastyleAsia yang terus bekerja keras dan menyokong saya, terima kasih. We will fly higher together and reach for the stars!

Paling tinggi terima kasih saya ialah untuk semua fans saya, tidak kira sesiapa sekali pun, tanpa sokongan, dorongan, dan kritikan membina, saya tidak akan sampai di sini pada hari ini. Korang serious the best and most awesome!

Insya Allah, apa yang telah saya kecapi hingga hari ini akan saya terus gunakan sebagai motivasi untuk saya terus memperbaiki hasil kerja seni saya.

When people say you can't do something because they think you're not good enough, don't worry about telling them otherwise. Prove them wrong with your deeds and effort instead.

Fattah sayang korang semua!

#sincerelyFattah #impossibleisnothing #inspireFattah #QalifModen #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #Fattahrians #Fattastic #ABPBH #ABPBH30
23 2 21 September, 2019
@fattastic_fa90 Profile picture

@fattastic_fa90

Throwback ABPBH30..Mampukah Abdul Fattah Mohd Amin mengulangi kejayaan yg sama untuk ABPBH32??? In shaa Allah nothing impossible!!!...We as fans & supporters have done our level best to make it happen again this year for him.💪💪💪
#usaha #roar&hustleinsilent #actionspeaklouderthanwords #doaygbaik2 #tawakkal2Allah #redho
#fattahamin #fattahrians #fattastic

#Repost @fattahaminz with @repostsaveapp ・・・ Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Segala puji-pujian untuk Allah swt kerana telah membuka ruang untuk saya terus mencapai impian saya.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada kedua ibu bapa saya. Memang saya cukup percaya yang semua kebaikkan yang berlaku dalam hidup kita ialah keredhaan Allah dan juga hasil dari doa ibu bapa kita.

Untuk management saya, @FastyleAsia yang terus bekerja keras dan menyokong saya, terima kasih. We will fly higher together and reach for the stars!

Paling tinggi terima kasih saya ialah untuk semua fans saya, tidak kira sesiapa sekali pun, tanpa sokongan, dorongan, dan kritikan membina, saya tidak akan sampai di sini pada hari ini. Korang serious the best and most awesome!

Insya Allah, apa yang telah saya kecapi hingga hari ini akan saya terus gunakan sebagai motivasi untuk saya terus memperbaiki hasil kerja seni saya.

When people say you can't do something because they think you're not good enough, don't worry about telling them otherwise. Prove them wrong with your deeds and effort instead.

Fattah sayang korang semua!

#sincerelyFattah #impossibleisnothing #inspireFattah #QalifModen #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #Fattahrians #Fattastic #ABPBH #ABPBH30

Throwback ABPBH30..Mampukah Abdul Fattah Mohd Amin mengulangi kejayaan yg sama untuk ABPBH32??? In shaa Allah nothing impossible!!!...We as fans & supporters have done our level best to make it happen again this year for him.💪💪💪
#usaha #roar&hustleinsilent #actionspeaklouderthanwords #doaygbaik2 #tawakkal2Allah #redho
#fattahamin #fattahrians #fattastic

#Repost @fattahaminz with @repostsaveapp ・・・ Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Segala puji-pujian untuk Allah swt kerana telah membuka ruang untuk saya terus mencapai impian saya.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada kedua ibu bapa saya. Memang saya cukup percaya yang semua kebaikkan yang berlaku dalam hidup kita ialah keredhaan Allah dan juga hasil dari doa ibu bapa kita.

Untuk management saya, @FastyleAsia yang terus bekerja keras dan menyokong saya, terima kasih. We will fly higher together and reach for the stars!

Paling tinggi terima kasih saya ialah untuk semua fans saya, tidak kira sesiapa sekali pun, tanpa sokongan, dorongan, dan kritikan membina, saya tidak akan sampai di sini pada hari ini. Korang serious the best and most awesome!

Insya Allah, apa yang telah saya kecapi hingga hari ini akan saya terus gunakan sebagai motivasi untuk saya terus memperbaiki hasil kerja seni saya.

When people say you can't do something because they think you're not good enough, don't worry about telling them otherwise. Prove them wrong with your deeds and effort instead.

Fattah sayang korang semua!

#sincerelyFattah #impossibleisnothing #inspireFattah #QalifModen #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #Fattahrians #Fattastic #ABPBH #ABPBH30
10 0 21 September, 2019
@fattastic_fa90 Profile picture

@fattastic_fa90

Throwback ABPBH30..Mampukah Abdul Fattah Mohd Amin mengulangi kejayaan yg sama untuk ABPBH32??? In shaa Allah nothing impossible!!!...We as fans & supporters have done our level best to make it happen again this year for him.💪💪💪
#usaha #roar&hustleinsilent #actionspeaklouderthanwords #doaygbaik2 #tawakkal2Allah #redho
#fattahamin #fattahrians #fattastic

#Repost @fattahaminz with @repostsaveapp ・・・ Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Segala puji-pujian untuk Allah swt kerana telah membuka ruang untuk saya terus mencapai impian saya.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada kedua ibu bapa saya. Memang saya cukup percaya yang semua kebaikkan yang berlaku dalam hidup kita ialah keredhaan Allah dan juga hasil dari doa ibu bapa kita.

Untuk management saya, @FastyleAsia yang terus bekerja keras dan menyokong saya, terima kasih. We will fly higher together and reach for the stars!

Paling tinggi terima kasih saya ialah untuk semua fans saya, tidak kira sesiapa sekali pun, tanpa sokongan, dorongan, dan kritikan membina, saya tidak akan sampai di sini pada hari ini. Korang serious the best and most awesome!

Insya Allah, apa yang telah saya kecapi hingga hari ini akan saya terus gunakan sebagai motivasi untuk saya terus memperbaiki hasil kerja seni saya.

When people say you can't do something because they think you're not good enough, don't worry about telling them otherwise. Prove them wrong with your deeds and effort instead.

Fattah sayang korang semua!

#sincerelyFattah #impossibleisnothing #inspireFattah #QalifModen #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #Fattahrians #Fattastic #ABPBH #ABPBH30

Throwback ABPBH30..Mampukah Abdul Fattah Mohd Amin mengulangi kejayaan yg sama untuk ABPBH32??? In shaa Allah nothing impossible!!!...We as fans & supporters have done our level best to make it happen again this year for him.💪💪💪
#usaha #roar&hustleinsilent  #actionspeaklouderthanwords #doaygbaik2 #tawakkal2Allah #redho
#fattahamin #fattahrians #fattastic

#Repost @fattahaminz with @repostsaveapp ・・・ Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Segala puji-pujian untuk Allah swt kerana telah membuka ruang untuk saya terus mencapai impian saya.

Terima kasih yang tidak terhingga kepada kedua ibu bapa saya. Memang saya cukup percaya yang semua kebaikkan yang berlaku dalam hidup kita ialah keredhaan Allah dan juga hasil dari doa ibu bapa kita.

Untuk management saya, @FastyleAsia yang terus bekerja keras dan menyokong saya, terima kasih. We will fly higher together and reach for the stars!

Paling tinggi terima kasih saya ialah untuk semua fans saya, tidak kira sesiapa sekali pun, tanpa sokongan, dorongan, dan kritikan membina, saya tidak akan sampai di sini pada hari ini. Korang serious the best and most awesome!

Insya Allah, apa yang telah saya kecapi hingga hari ini akan saya terus gunakan sebagai motivasi untuk saya terus memperbaiki hasil kerja seni saya.

When people say you can't do something because they think you're not good enough, don't worry about telling them otherwise. Prove them wrong with your deeds and effort instead.

Fattah sayang korang semua!

#sincerelyFattah #impossibleisnothing #inspireFattah #QalifModen #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #buatyangbaikbaik #Fattahrians #Fattastic #ABPBH #ABPBH30
23 0 21 September, 2019
@auralens.exclusive Profile picture

@auralens.exclusive

✨ Armani Ciderl ✨ AURA LENS Exclusive ✨ Made from good quality soft silicon ✨ 3 Month Disposable ✨ Diameter 14.0mm (Prada, Tiffany, Alma), 14.2mm (Hermes & Versace), 14.5mm (others) ✨
SERIOUS BUYER ONLY!!! 👇
.
TO ORDER
KINDLY WHATSAPP
www.wasap.my/60136785435/auralens.exclusive/
.
#Armanicider
#armani
#cider
#lens
#auralens
#auralenskl
#sayajual
#lensmurah
#contactlens
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#contactlensmurah
#sayajuallensmurah
#contactlensborong
#auralensexclusive
#raya2018
#ame2018
#abpbh30
#ajimaura
#terapiinstagram

✨ Armani Ciderl ✨ AURA LENS Exclusive ✨ Made from good quality soft silicon ✨ 3 Month Disposable ✨ Diameter 14.0mm (Prada, Tiffany, Alma), 14.2mm (Hermes & Versace), 14.5mm (others) ✨ 
SERIOUS BUYER ONLY!!! 👇
. 
TO ORDER 
KINDLY WHATSAPP
www.wasap.my/60136785435/auralens.exclusive/
. 
#Armanicider
#armani
#cider
#lens
#auralens 
#auralenskl 
#sayajual 
#lensmurah 
#contactlens 
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#contactlensmurah
#sayajuallensmurah 
#contactlensborong
#auralensexclusive
#raya2018
#ame2018
#abpbh30
#ajimaura
#terapiinstagram
27 1 19 September, 2019
@auralens.exclusive Profile picture

@auralens.exclusive

✨ Armani Steel ✨ AURA LENS Exclusive ✨ Made from good quality soft silicon ✨ 3 Month Disposable ✨ Diameter 14.0mm (Prada, Tiffany, Alma), 14.2mm (Hermes & Versace), 14.5mm (others) ✨
SERIOUS BUYER ONLY!!! 👇
.
TO ORDER
KINDLY WHATSAPP
www.wasap.my/60136785435/auralens.exclusive/
.
#ArmaniSteel
#armani
#steel
#lens
#auralens
#auralenskl
#sayajual
#lensmurah
#contactlens
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#contactlensmurah
#sayajuallensmurah
#contactlensborong
#auralensexclusive
#raya2018
#ame2018
#abpbh30
#ajimaura
#terapiinstagram

✨ Armani Steel ✨ AURA LENS Exclusive ✨ Made from good quality soft silicon ✨ 3 Month Disposable ✨ Diameter 14.0mm (Prada, Tiffany, Alma), 14.2mm (Hermes & Versace), 14.5mm (others) ✨ 
SERIOUS BUYER ONLY!!! 👇
. 
TO ORDER 
KINDLY WHATSAPP
www.wasap.my/60136785435/auralens.exclusive/
. 
#ArmaniSteel
#armani
#steel
#lens
#auralens 
#auralenskl 
#sayajual 
#lensmurah 
#contactlens 
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#contactlensmurah
#sayajuallensmurah 
#contactlensborong
#auralensexclusive
#raya2018
#ame2018
#abpbh30
#ajimaura
#terapiinstagram
9 0 19 September, 2019
@auralens.exclusive Profile picture

@auralens.exclusive

✨ Chopard Sky ✨ AURA LENS Exclusive ✨ Made from good quality soft silicon ✨ 3 Month Disposable ✨ Diameter 14.0mm (Prada, Tiffany, Alma), 14.2mm (Hermes & Versace), 14.5mm (others) ✨
SERIOUS BUYER ONLY!!! 👇
.
TO ORDER
KINDLY WHATSAPP
www.wasap.my/60136785435/auralens.exclusive/
.
#chopardsky
#Chopard
#sky
#lens
#auralens
#auralenskl
#sayajual
#lensmurah
#contactlens
#bazaaronline
#bazaarpaknil
#contactlensmurah
#sayajuallensmurah
#contactlensborong
#auralensexclusive
#raya2018
#ame2018
#abpbh30
#ajimaura
#terapiinstagram

✨ Chopard Sky ✨ AURA LENS Exclusive ✨ Made from good quality soft silicon ✨ 3 Month Disposable ✨ Diameter 14.0mm (Prada, Tiffany, Alma), 14.2mm (Hermes & Versace), 14.5mm (others) ✨ 
SERIOUS BUYER ONLY!!! 👇
. 
TO ORDER 
KINDLY WHATSAPP
www.wasap.my/60136785435/auralens.exclusive/
. 
#chopardsky
#Chopard 
#sky
#lens
#auralens 
#auralenskl 
#sayajual 
#lensmurah 
#contactlens 
#bazaaronline 
#bazaarpaknil 
#contactlensmurah
#sayajuallensmurah 
#contactlensborong
#auralensexclusive
#raya2018
#ame2018
#abpbh30
#ajimaura
#terapiinstagram
9 0 19 September, 2019
@eisya_raingers Profile picture

@eisya_raingers

Utk semua yg da penat lelah undi smlm, nah i belanja throwback ucapan waktu kemenangan dr fader @khaibahar94, mader @sitinordiana & bigboss @alifsatar abpbh yg lps.. ❤❤❤
.
.

#khaibahar #sitinordiana #alifsatar #abpbh30 #abpbh31 #penyanyilelakipopular #penyanyiwanitapopular #artisversatilpopular

Utk semua yg da penat lelah undi smlm, nah i belanja throwback ucapan waktu kemenangan dr fader @khaibahar94, mader @sitinordiana & bigboss @alifsatar abpbh yg lps.. ❤❤❤
.
.

#khaibahar #sitinordiana #alifsatar #abpbh30 #abpbh31 #penyanyilelakipopular #penyanyiwanitapopular #artisversatilpopular
228 4 16 September, 2019
@mastiah93_kb Profile picture

@mastiah93_kb

Terakhir tahun kapan ya khai nyanyi lagu ini 😁dah lama bgt kan
.
#Repost from @teteh.cicih_kb
.
🍃 andai dapat ku undur masa 🍃 .
.
Teringat 2 tahun lepas khai nyanyi lagu ini kat stage #abpbh30 😍💙
Goodluck untuk tahun ini 😉 .

Cr @suzlinsalleh 😍
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32
#abpbh32khaibahar

Terakhir tahun kapan ya khai nyanyi lagu ini 😁dah lama bgt kan
.
#Repost from @teteh.cicih_kb
.
🍃 andai dapat ku undur masa 🍃 .
.
Teringat 2 tahun lepas khai nyanyi lagu ini kat stage #abpbh30 😍💙
Goodluck untuk tahun ini 😉 .

Cr @suzlinsalleh 😍
#khaibahar 
#khaibahar94 
#abpbh32 
#abpbh32khaibahar
25 0 15 September, 2019
@mariamariana89 Profile picture

@mariamariana89

Simpan kat sini sebab sedap sangattttttt dia nyanyi sampai tak tahu dah ulang berapa banyak kali dari semalam ♥️
Khai Bahar- ABPBH
Andai Dapat Ku Undur Masa
Sabtu, 14 Sep 2019
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32
#kbspore
#andaidapatkuundurmasa
#Repost @teteh.cicih_kb with @get_repost
・・・
🍃 andai dapat ku undur masa 🍃 .
.
Teringat 2 tahun lepas khai nyanyi lagu ini kat stage #abpbh30 😍💙
Goodluck untuk tahun ini 😉 .

Cr @suzlinsalleh 😍
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32khaibahar

Simpan kat sini sebab sedap sangattttttt dia nyanyi sampai tak tahu dah ulang berapa banyak kali dari semalam ♥️
Khai Bahar- ABPBH
Andai Dapat Ku Undur Masa 
Sabtu, 14 Sep 2019 
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32 
#kbspore 
#andaidapatkuundurmasa 
#Repost @teteh.cicih_kb with @get_repost
・・・
🍃 andai dapat ku undur masa 🍃 .
.
Teringat 2 tahun lepas khai nyanyi lagu ini kat stage #abpbh30 😍💙
Goodluck untuk tahun ini 😉 .

Cr @suzlinsalleh 😍
#khaibahar 
#khaibahar94 
#abpbh32khaibahar
32 0 14 September, 2019
@eisya_raingers Profile picture

@eisya_raingers

Nah utk boost semangat korg gandakan vote utk fader @khaibahar94 last day nie, sebelum undian ditutup 11.59 nnt.. 💪💪💪
.
.

#Repost @jun.kb94 (@get_repost)
・・・
#throwback #abpbh30 #abpbh31
.
@khaibahar94 ➡️Penyanyi Lelaki Popular
.
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh30khaibahar
#14052017
#07102018

Nah utk boost semangat korg gandakan vote utk fader @khaibahar94 last day nie, sebelum undian ditutup 11.59 nnt.. 💪💪💪
.
.

#Repost @jun.kb94 (@get_repost)
・・・
#throwback #abpbh30 #abpbh31
.
@khaibahar94 ➡️Penyanyi Lelaki Popular
.
#khaibahar 
#khaibahar94 
#abpbh30khaibahar
#14052017
#07102018
53 2 14 September, 2019
@teteh.cicih_kb Profile picture

@teteh.cicih_kb

🍃 andai dapat ku undur masa 🍃 .
.
Teringat 2 tahun lepas khai nyanyi lagu ini kat stage #abpbh30 😍💙
Goodluck untuk tahun ini 😉 .

Cr @suzlinsalleh 😍
#khaibahar
#khaibahar94
#abpbh32
#abpbh32khaibahar

🍃 andai dapat ku undur masa 🍃 .
.
Teringat 2 tahun lepas khai nyanyi lagu ini kat stage #abpbh30 😍💙
Goodluck untuk tahun ini 😉 .

Cr @suzlinsalleh 😍
#khaibahar 
#khaibahar94 
#abpbh32 
#abpbh32khaibahar
51 0 14 September, 2019
Tahukah kamu yg JANNA NICK
Pelakon TV Wanita Popular 2017
#abpbh30
#pelakontvwanitapopular
#sayangketatsendatpadat 
#jannanick
#jannanicker
@jannanick
42 0 8 September, 2019
Tahukah kamu yg JANNA NICK
Pelakon TV Wanita Popular 2017
#abpbh30
#pelakontvwanitapopular
#sayangketatsendatpadat 
#jannanick
#jannanicker
@jannanick
37 0 29 August, 2019
@nurulainshad Profile picture

@nurulainshad

Tb pic....
Bersatu kita teguh, bcerai kita roboh 💪🏼💪🏼
Staycute kak @sitinordiana InsyaAllah kami akan bagi sesuatu bt kakak sempena #nana2dekad 😍😘😘😘 Kan guys @sitinordianafc
#PenyanyiWanitaPopular
#ABPBH30
#sitinordiana
#terusmencintai
#hatikumilikmu
#satukanrasa

Tb pic....
Bersatu kita teguh, bcerai kita roboh 💪🏼💪🏼
Staycute kak @sitinordiana InsyaAllah kami akan bagi sesuatu bt kakak sempena #nana2dekad 😍😘😘😘 Kan guys @sitinordianafc
#PenyanyiWanitaPopular 
#ABPBH30 
#sitinordiana 
#terusmencintai
#hatikumilikmu
#satukanrasa
247 12 19 August, 2019
throwback #abpbh30 moga sejarah lama berulang kembali..
@jannanick #pelakontvwanitapopular 
#jannanick #jannanicker
#jnfc801abpbh
22 0 15 August, 2019
@aqila_snd Profile picture

@aqila_snd

Alhamdulillah rezeki tak kemane ❤
We Love You More #sitinordiana 😘
@sitinordiana @sitinordianafc #throwback #abpbh30

Alhamdulillah rezeki tak kemane ❤
We Love You More #sitinordiana 😘
@sitinordiana @sitinordianafc #throwback #abpbh30
179 1 12 August, 2019
@ellisaziezah Profile picture

@ellisaziezah

Tambirat, Sarawak, Malaysia

selamat tinggal bunga ku
#abpbh30
kita main throwback pulak ye..
masa ni @dayangsayangkamu tak sihat kan..tp suara tetap mashaallah..the best..
#dayangnurfaizah
#sebentarDN
sumber dari youtube Biah Ishak

selamat tinggal bunga ku
#abpbh30 
kita main throwback pulak ye..
masa ni @dayangsayangkamu tak sihat kan..tp suara tetap mashaallah..the best..
#dayangnurfaizah
#sebentarDN
sumber dari youtube Biah Ishak
51 2 26 July, 2019

Top #abpbh30 posts

@peminat_tajulwany1 Profile picture

@peminat_tajulwany1

Tajul, Usop dan Khaibahar - [Rindu Serindu Rindunya] 🎤😘 #part1 #throwback #abpbh30 #tv3malaysia #tajul #usop #khaibahar #cover #rinduserindurindunya #spoon

Tajul, Usop dan Khaibahar - [Rindu Serindu Rindunya] 🎤😘 #part1  #throwback #abpbh30 #tv3malaysia #tajul #usop #khaibahar #cover #rinduserindurindunya #spoon
1,349 12 1 February, 2019
@senangterhibur Profile picture

@senangterhibur

Anugerah Bintang Popular #ABPBH30 jatuh kepada, FATTAH AMIN!! Agak2 malam ni siapa yang akan menang? Eee tak sabarnya nak tunggu #ABPBH31 malam ni!! Jangan lupa tengok okay #ABPBH31 pukul 9 malam, hanya di TV3!! 💃🏻🕺🏻
#abpbh31
#senangterhibur

Anugerah Bintang Popular #ABPBH30 jatuh kepada, FATTAH AMIN!! Agak2 malam ni siapa yang akan menang? Eee tak sabarnya nak tunggu #ABPBH31 malam ni!! Jangan lupa tengok okay #ABPBH31 pukul 9 malam, hanya di TV3!! 💃🏻🕺🏻
#abpbh31 
#senangterhibur
907 9 7 October, 2018
@rizmanruzaini Profile picture

@rizmanruzaini

Well~ what can i say.. i am a happy friend. alhamdulillah.. @missfazura #abpbh30 #rizmanruzaini #photographby @fairus_sari

Well~ what can i say.. i am a happy friend. alhamdulillah.. @missfazura #abpbh30 #rizmanruzaini #photographby @fairus_sari
2,952 47 16 May, 2017
@peminat_tajulwany1 Profile picture

@peminat_tajulwany1

Tajul, Usop dan Khaibahar - [Rindu Serindu Rindunya] 😎🎤 #last #throwback #abpbh30 #tv3malaysia #spoon #rinduserindurindunya cover #tajul #usop #khaibahar

Tajul, Usop dan Khaibahar - [Rindu Serindu Rindunya] 😎🎤 #last #throwback #abpbh30 #tv3malaysia #spoon #rinduserindurindunya cover #tajul #usop #khaibahar
531 2 1 February, 2019
@ssrjnfc Profile picture

@ssrjnfc

fenomena bakal berulang, sudahkah anda memastikan hari anda free pada 3&4 ogos ini? peluang keemasan utk berjumpa racer tercomel abad ini jannanick 😍🔥 .
.
jom beramai ramai kita p ganu kito 😍 .
.
#sayangketatsendatpadat #jannanick #toyotagazooracing #allaboutthedrive #samarindatv3 #toyotagazooracingmalaysia #gazooracingmalaysia . .
.

Repost By @sheilarizqal: koleksi gelak tawa mommy 😂😂 arr arrr arrr ghiyuhhh bila hero heroin #suamitanpacinta jadi racer muahahaha shukriyahaya jadi mangsa gelak momyy 😅😅😅
.
#sayangketatsendatpadat #pelakontvwanitapopular #jannanick #abpbh30 .
.
#gazooracingmalaysia #toyotagazooracing #toyotamalaysia #gazooracing #vioschallenge #AllAboutTheDrive (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

fenomena bakal berulang, sudahkah anda memastikan hari anda free pada 3&4 ogos ini? peluang keemasan utk berjumpa racer tercomel abad ini jannanick 😍🔥 .
.
jom beramai ramai kita p ganu kito 😍 .
.
#sayangketatsendatpadat #jannanick #toyotagazooracing #allaboutthedrive #samarindatv3 #toyotagazooracingmalaysia #gazooracingmalaysia . .
.

Repost By @sheilarizqal:  koleksi gelak tawa mommy 😂😂 arr arrr arrr ghiyuhhh bila hero heroin #suamitanpacinta jadi racer muahahaha shukriyahaya jadi mangsa gelak momyy 😅😅😅
.
#sayangketatsendatpadat #pelakontvwanitapopular #jannanick #abpbh30 .
.
#gazooracingmalaysia  #toyotagazooracing #toyotamalaysia #gazooracing #vioschallenge #AllAboutTheDrive (via #appskottage #WizPost @AppKottage)
502 9 15 July, 2018
@abpbh_32 Profile picture

@abpbh_32

Khai Bahar bawa pulang dua trofi pada malam kemuncak ABPBH 3.0.
Baca kisah Artis Baharu Lelaki dan Penyanyi Lelaki Popular ini dlm HIP Rabu.
#abpbh30
#abpbh
#khaibahar
#beritaharian #bh #artisbaharulelakipopular #penyanyilelakipopular

Khai Bahar bawa pulang dua trofi pada malam kemuncak ABPBH 3.0. 
Baca kisah Artis Baharu Lelaki dan Penyanyi Lelaki Popular ini dlm HIP Rabu.
#abpbh30 
#abpbh 
#khaibahar 
#beritaharian #bh #artisbaharulelakipopular #penyanyilelakipopular
1,196 12 16 May, 2017
@classyrina__ Profile picture

@classyrina__

.
A throwback to #ABPBH30 🦋🦋

.
A throwback to #ABPBH30 🦋🦋
626 30 24 August, 2018
@beritaharian Profile picture

@beritaharian

Ketibaan Fattah Amin pada majlis penyerahan hadiah kereta Peugeot 408 e-THP kepada Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) 3.0, di Balai Berita, Bangsar.

#BHTV #BHOnline #BHLive #bh60 #bh60tahun #abpbh #abpbh30 #fattahamin #fattzura

Ketibaan Fattah Amin pada majlis penyerahan hadiah kereta Peugeot 408 e-THP kepada Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) 3.0, di Balai Berita, Bangsar.

#BHTV #BHOnline #BHLive #bh60 #bh60tahun #abpbh #abpbh30 #fattahamin #fattzura
2,814 26 28 November, 2017
@abpbh_32 Profile picture

@abpbh_32

@fattahaminz mencipta fenomena tahun lalu hingga dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular #abpbh30. Bagaimana tahun ini? Siapa ramalan anda untuk menggenggam trofi sama bagi #abpbh31
Nantikan kemuncaknya malam 7 Oktober di PICC

Dibawakan khas oleh @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq
tajaan dandanan dan rambut: Rozlan Nassir (instagram: @rozlanassir)
Tajaan pakaian: Fa8 by Altelia Amani
Foto: @maton #sayasayangbh

@fattahaminz mencipta fenomena tahun lalu hingga dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular #abpbh30. Bagaimana tahun ini? Siapa ramalan anda untuk menggenggam trofi sama bagi #abpbh31 
Nantikan kemuncaknya malam 7 Oktober di PICC

Dibawakan khas oleh @alhaalfa @alhaalfacosmetics_hq 
tajaan dandanan dan rambut: Rozlan Nassir (instagram: @rozlanassir)
Tajaan pakaian: Fa8 by Altelia Amani 
Foto: @maton #sayasayangbh
2,702 276 6 October, 2018