#adamcempaka Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #adamcempaka and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 hours
Average like
10.8
Average comment
0.4
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@warda.snowcap Profile picture

@warda.snowcap

Alhamdulillah, dapat feedback yang positive dari customer by Sarah Ariffin 😍
.
.
Senang hati sungguh bila baca feedback letop macam ni hikss 😁
.
.
Awak tuu.. Meh la try inner by Sarah Ariffin ni juga sebab confirm tak menyesal lah beli 😊
.
.
If nak order boleh direct whatsapp tau, click je link www.wasap.my/60199403425 (dekat bio IG pun ada) .
.
#sayajualinnersnowcap
#innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa
#innerwarda
#innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad
#utusancintabuatadam
#megadrama
#wanitaterindah
#bukancintaaku
#neelofa
#fazura
#adamcempaka
#pujaanhatikandaraya
#fattzura
#fattahamin
#doayangbaikbaik
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#innerviral
#anaktudung
#anaktudungmurah
#innertudung
#sweetdreams
#scarfmurah
#scarfcantik
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcapneelofa
#turban
#naelofarhijab

Alhamdulillah, dapat feedback yang positive dari customer by Sarah Ariffin 😍
.
.
Senang hati sungguh bila baca feedback letop macam ni hikss 😁
.
.
Awak tuu.. Meh la try inner by Sarah Ariffin ni juga sebab confirm tak menyesal lah beli 😊
.
.
If nak order boleh direct whatsapp tau, click je link www.wasap.my/60199403425 (dekat bio IG pun ada) .
.
#sayajualinnersnowcap 
#innersnowcapborong #innersnowcappalingselesa 
#innerwarda 
#innersnowcapberhantu #setelahterlafaznyaakad 
#utusancintabuatadam
#megadrama
#wanitaterindah 
#bukancintaaku 
#neelofa 
#fazura 
#adamcempaka 
#pujaanhatikandaraya 
#fattzura 
#fattahamin 
#doayangbaikbaik 
#cakapyangbaikbaik 
#fikiryangbaikbaik
#innerviral
#anaktudung 
#anaktudungmurah
#innertudung
#sweetdreams
#scarfmurah
#scarfcantik
#innersnowcapmalaysia
#innersnowcapneelofa
#turban
#naelofarhijab
0 0 22 minutes ago
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

Sape nak cantik n kemas pakai tudung mcm lofa,angkat tangan🙋??
.
.
sy ada jual inner snowcap lawa,paling selesa dan sememangya terbaik 😍😍.
.
.
Dah ramai testimoni berpuas hati dan fall in love dgn inner nie🙆 so,jgn bimbang kualiti terbaik pastinya. ♥♥ .
.
material cotton lycra japanese,melekap penuh didahi,tidak sakit telinga,tidak mudah kembang,sejuk dan selesa serta menyerap peluh.
.
.
Pm/whatsapp 0199403425
.
.
Tips : untuk jimat postage kongsi beli dgn member berdekatan 🌸
.
.
#sayajualinnersnowcap
#innersnowcapborong
#innersnowcap
#innerwarda
#innersnowcapberhantu
#setelahterlafaznyaakad
#mirafilzah
#neelofa
#zulariffin
#dramasweetDreams
#fattahamin
#doayangbaikbaik
#puteriyangditukar
#kauyangpertama
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#anaktudung
#innerneck
#serkupkepala
#ajimaura
#terapiinstagram
#innerlabuh
#cumicumi
#tuandanial
#ootd
#trustedseller
#letscantik
#bukancintaaku
#pujaanhatikandaraya
#adamcempaka

Sape nak cantik n kemas pakai tudung mcm lofa,angkat tangan🙋??
.
.
sy ada jual inner snowcap lawa,paling selesa dan sememangya terbaik 😍😍.
.
.
Dah ramai testimoni berpuas hati dan fall in love dgn inner nie🙆 so,jgn bimbang kualiti terbaik pastinya. ♥♥ .
.
material cotton lycra japanese,melekap penuh didahi,tidak sakit telinga,tidak mudah kembang,sejuk dan selesa serta menyerap peluh.
.
.
Pm/whatsapp 0199403425
.
.
Tips : untuk jimat postage kongsi beli dgn member berdekatan 🌸
.
.
#sayajualinnersnowcap 
#innersnowcapborong 
#innersnowcap 
#innerwarda 
#innersnowcapberhantu 
#setelahterlafaznyaakad
#mirafilzah 
#neelofa 
#zulariffin 
#dramasweetDreams 
#fattahamin 
#doayangbaikbaik 
#puteriyangditukar 
#kauyangpertama
#cakapyangbaikbaik 
#fikiryangbaikbaik
#anaktudung 
#innerneck 
#serkupkepala 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#innerlabuh 
#cumicumi 
#tuandanial
#ootd 
#trustedseller 
#letscantik
#bukancintaaku
#pujaanhatikandaraya
#adamcempaka
3 0 3 hours ago
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik
1 0 3 hours ago
@jiksoo_malaysia393 Profile picture

@jiksoo_malaysia393

Sijil halal jiksoo
Tanpa ragu dan was was marilah menggunakan jiksoo yang unlimited water ni 😉😉 jimat letrik lagi tau .
Dapatkan Jiksoo Rich daripada agen sah
wasap.my/60195056738/orderjiksoo
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay #adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi #skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried #airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks

Sijil halal jiksoo
Tanpa ragu dan was was marilah menggunakan jiksoo yang unlimited water ni 😉😉 jimat letrik lagi tau .
Dapatkan Jiksoo Rich daripada agen sah 
wasap.my/60195056738/orderjiksoo
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay#adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi #skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried #airpurifier  #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks
15 1 15 September, 2019
@jiksoo_malaysia393 Profile picture

@jiksoo_malaysia393

Testimoni Fresh Pengguna Jiksoo Hyper... Tak payah pening pening bil elektrik melambung.. Nak air berapa liter tekan je x payah tunggu satu tangki panas.. Teknologi direct transfucian 😉Moden sangat uolsss Model hyper ni ade promo rm 105 sebulan nak jadi yang terawal guna? .
Wasap 0195056738
Wasap 0195056738
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay #adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia #instafamousmalaysia

Testimoni Fresh Pengguna Jiksoo Hyper... Tak payah pening pening bil elektrik melambung.. Nak air berapa liter tekan je x payah tunggu satu tangki panas.. Teknologi direct transfucian 😉Moden sangat uolsss Model hyper ni ade promo rm 105 sebulan nak jadi yang terawal guna? .
Wasap 0195056738
Wasap 0195056738
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay#adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi 
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia  #instafamousmalaysia
5 0 15 September, 2019
@jiksoo_malaysia393 Profile picture

@jiksoo_malaysia393

PERCUMA Kitchen Faucet dari SK Magic jika anda daftar Penulen Air Jiksoo RICH ICE sekarang!😱😱😱 Kitchen Faucet, air ambien (suhu bilik) untuk membasuh sayur ikan ayam dan sebagainya selain untuk minum.

Bagaimana sejuknya JIKSOO RICH? 🍹❄ 1. Adakah anda tahu bahawa anda boleh memilih saiz ais anda? Dengan JIKSOO RICH anda boleh menikmati minuman sejuk anda dengan ais 11g atau lebih kecil saiz ais 8g dan ianya MINERAL!

2. Jangan bimbang jika anda takut kehabisan ais. JIKSOO RICH dapat menghasilkan sehingga 5.2kg kiub ais sehari. 68 kiub besar atau 94 kiub ais kecil!
3. JIKSOO RICH mempunyai ruang simpanan ais yang mencukupi dengan kapasiti maksima 0.75kg.

4. JIKSOO RICH juga dikombinasikan dengan Penulen Air 7 suhu dalam 1 mesin yang sama! Anda boleh mendapatkan 2 fungsi dalam 1 harga!🔥🔥🔥 Kini JIKSOO RICH berharga RM145/bulanan 🤩
Harga asal RM180/bulanan. Harga promosi ini sehingga untuk tempoh 30 sept 2109 sahaja. Jangan terlepas peluang
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk yang hebat ini? Save no dibawah .
0195056738
0195056738

Sept 2019 MEGA SALE!! Takkan tengok saje bossku! Dapatkan sekarang!! 💧JikSoo RICH, 7 suhu tanpa had liter air mineral + AIS. Korea's Largest Ice Storage. HANYA RM145 (biasa RM180). JIMAT hingga RM2,100. 😲

#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay #adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia #instafamousmalaysia

PERCUMA Kitchen Faucet dari SK Magic jika anda daftar Penulen Air Jiksoo RICH ICE sekarang!😱😱😱 Kitchen Faucet, air ambien (suhu bilik) untuk membasuh sayur ikan ayam dan sebagainya selain untuk minum.

Bagaimana sejuknya JIKSOO RICH? 🍹❄ 1. Adakah anda tahu bahawa anda boleh memilih saiz ais anda? Dengan JIKSOO RICH anda boleh menikmati minuman sejuk anda dengan ais 11g atau lebih kecil saiz ais 8g dan ianya MINERAL!

2. Jangan bimbang jika anda takut kehabisan ais. JIKSOO RICH dapat menghasilkan sehingga 5.2kg kiub ais sehari. 68 kiub besar atau 94 kiub ais kecil! 
3. JIKSOO RICH mempunyai ruang simpanan ais yang mencukupi dengan kapasiti maksima 0.75kg.

4. JIKSOO RICH juga dikombinasikan dengan Penulen Air 7 suhu dalam 1 mesin yang sama! Anda boleh  mendapatkan 2 fungsi dalam 1 harga!🔥🔥🔥 Kini JIKSOO RICH berharga RM145/bulanan 🤩
Harga asal RM180/bulanan. Harga promosi ini sehingga untuk tempoh 30 sept 2109 sahaja. Jangan terlepas peluang 
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk yang hebat ini? Save no dibawah .
0195056738
0195056738

Sept 2019 MEGA SALE!! Takkan tengok saje bossku! Dapatkan sekarang!! 💧JikSoo RICH, 7 suhu tanpa had liter air mineral + AIS. Korea's Largest Ice Storage. HANYA RM145 (biasa RM180). JIMAT hingga RM2,100. 😲

#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay#adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi 
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia  #instafamousmalaysia
1 0 15 September, 2019
@jiksoo_malaysia393 Profile picture

@jiksoo_malaysia393

Jiksoo Skmagic mmg dah sediakan friendly child button siap2 dah utk anak2 anda.. Tengokla apa dah jadi dgn anak2 kecil pengguna jiksoo.. Ada yg sebelum ni langsung xsuka minum air putih sekarang Hari2 masuk dapur minum air putih.. Air mineral lagi tu.. Alhamdulillah...
Moga anak2 kita dpt amalkn gaya hidup yg sihat..
Kurangkan minuman karbohidrat dan manis2 ya.. 😃

Promo jiksoo hyper rm105 pun ada function button for children tau.. 6 suhu lagi tu.. **testimoni model jiksoo hyper

Dapatkan info lanjut dan tawaran hebat di ⬇️⬇️⬇️
Wasap.my/60195056738/orderjiksoo
Wasap.my/60195056738/orderjiksoo
Wasap.my/601195056738/orderjiksoo
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay #adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia #instafamousmalaysia

Jiksoo Skmagic mmg dah sediakan friendly child button siap2 dah utk anak2 anda.. Tengokla apa dah jadi dgn anak2 kecil pengguna jiksoo.. Ada yg sebelum ni langsung xsuka minum air putih sekarang Hari2 masuk dapur minum air putih.. Air mineral lagi tu.. Alhamdulillah...
Moga anak2 kita dpt amalkn gaya hidup yg sihat..
Kurangkan minuman karbohidrat dan manis2 ya.. 😃

Promo jiksoo hyper rm105 pun ada function button for children tau.. 6 suhu lagi tu.. **testimoni model jiksoo hyper

Dapatkan info lanjut dan tawaran hebat di ⬇️⬇️⬇️
Wasap.my/60195056738/orderjiksoo
Wasap.my/60195056738/orderjiksoo
Wasap.my/601195056738/orderjiksoo
.
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay#adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi 
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia  #instafamousmalaysia
9 0 14 September, 2019
@warda.snowcap Profile picture

@warda.snowcap

Belanja feedback adik manis pakai inner salju by Sarah Ariffin 😍
.
.
Inner salju by Sarah Ariffin ni murah je tau tapi dia punya kualiti standard dengan koleksi di butik tau 😍
.
.
Yang tak try lagi sis recommend sangat untuk uols try dan rasai sendiri keselesaan bila pakai inner by Sarah Ariffin 😍
.
.
If nak order boleh direct whatsapp sis ye www.wasap.my/60199403425/INNERSNOWCAPBSA
.
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik

Belanja feedback adik manis pakai inner salju by Sarah Ariffin 😍
.
.
Inner salju by Sarah Ariffin ni murah je tau tapi dia punya kualiti standard dengan koleksi di butik tau 😍
.
.
Yang tak try lagi sis recommend sangat untuk uols try dan rasai sendiri keselesaan bila pakai inner by Sarah Ariffin 😍
.
.
If nak order boleh direct whatsapp sis ye www.wasap.my/60199403425/INNERSNOWCAPBSA
.
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik
3 1 13 September, 2019
@kurus.maxxslimbyeva Profile picture

@kurus.maxxslimbyeva

WOW hanya makan
2 botol #MaxXSlim berjaya turun 26KG
Jom dapatkan sekarang
sementara masih stok 📲0178095134

WOW hanya makan 
2 botol #MaxXSlim berjaya turun 26KG 
Jom dapatkan sekarang
sementara masih stok 📲0178095134
6 1 13 September, 2019
@miniskirt19 Profile picture

@miniskirt19

Takyah scroll2, PM jer Zati kalau nak order! Sekarang kami ada buat Combo Promo tau!! Murah sangatt!! Bukan selalu dapat. Free postage pulak tu 💙
.
.
*3pcs Seoullo Skirt*
_Sekarang_ : RM 99 Free Postage SM
_Harga Asal_ : RM113
.
.
#miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtsimple #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #adamcempaka

Takyah scroll2, PM jer Zati kalau nak order! Sekarang kami ada buat Combo Promo tau!! Murah sangatt!! Bukan selalu dapat. Free postage pulak tu 💙
.
.
*3pcs Seoullo Skirt*
_Sekarang_ : RM 99 Free Postage SM
_Harga Asal_ : RM113
.
.
#miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtsimple #miniskirtmurah #miniskirtmuslimahmurah #adamcempaka
45 0 7 September, 2019
@jiksoo_malaysia393 Profile picture

@jiksoo_malaysia393

Bagus penapis air ni... Masak nasi tak da basi dah..Boleh capai 3L sekali isi x de kene tunggu2. Air jiksoo pon boleh buat bela ikan sebab air anti klorin. Sape macam kita masak nasi pon guna air tapis?? 🌹🌹🌹 #cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay #adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia #instafamousmalaysia

Bagus penapis air ni... Masak nasi tak da basi dah..Boleh capai 3L sekali isi x de kene tunggu2. Air jiksoo pon boleh buat bela ikan sebab air anti klorin. Sape macam kita masak nasi pon guna air tapis?? 🌹🌹🌹 #cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay#adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi 
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia  #instafamousmalaysia
18 0 6 September, 2019
@jiksoo_malaysia393 Profile picture

@jiksoo_malaysia393

Saja cuba jiksoo kat rumah mak mertua wahh sejuk betul suhu dia rasa air peti ais.. Unlimited water pulak tu. Tanpa perlu tunggu² nak ambil air.. Jiksoo rapi x de offer dah RM 110 monthly tau. Nak roger sis mana tahu boleh dapat gift dari sis 😘😘 .
💥Kebaikan Penapis Air TANPA TANGKI💥 .
💧 Mengelakkan bakteria hidup di dalam tangki air sebab keadaan gelap, suhu lembap dan kehadiran ruang udara dalam tangki air membolehkan bakteria hidup.
. 💧 Air Paip Akan Terus Masuk Ke Penapis Air : Akan menghasilkan air yang bersih dan berkualiti sesuai untuk semua peringkat umur.
. 💧 Penjimatan Kos Elektrik : Penggunaan elektrik hanya berlaku apabila butang dispense air ditekan. .
💧 Unlimited Water Flow : Pengeluaran air tanpa had kerana tiada tangki seperti penapis air biasa. "TIADA TANGKI! TIADA HAD AIR!
JIMAT AIR! JIMAT ELEKTRIK!" DAFTAR tak sampai 10 minit! Penapis air JikSoo SIAP PASANG di rumah anda dalam beberapa hari.
.

RM110 SIAP PASANG 👏👏👏
❌ Tak perlu payslip
❌ Tak perlu guarantor
❌ Tak perlu EPF statement
✔ Hanya perlu salinan IC dan Kad Debit / Kad Kredit sahaja
✔ Kelulusan segera, pendaftaran menggunakan aplikasi smartphone.

Promosi adalah terhad! Komen NAK atau terus WhatsApp klik 👇👇 https://60195056738.wasap.my
https://60195056738.wasap.my
https://60195056738.wasap.my 📢Semua penulen air SK Magic mendapat sijil halal JAKIM dan mendapat kelulusan SIRIM.📢 .
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay #adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia #instafamousmalaysia

Saja cuba jiksoo kat rumah mak mertua wahh sejuk betul suhu dia rasa air peti ais.. Unlimited water pulak tu. Tanpa perlu tunggu² nak ambil air.. Jiksoo rapi x de offer dah RM 110 monthly tau. Nak roger sis mana tahu boleh dapat gift dari sis 😘😘 .
💥Kebaikan Penapis Air TANPA TANGKI💥 .
💧 Mengelakkan bakteria hidup di dalam tangki air sebab keadaan gelap, suhu lembap dan kehadiran ruang udara dalam tangki air membolehkan bakteria hidup.
. 💧 Air Paip Akan Terus Masuk Ke Penapis Air : Akan menghasilkan air yang bersih dan berkualiti sesuai untuk semua peringkat umur.
. 💧 Penjimatan Kos Elektrik : Penggunaan elektrik hanya berlaku apabila butang dispense air ditekan. .
💧 Unlimited Water Flow : Pengeluaran air tanpa had kerana tiada tangki seperti penapis air biasa. "TIADA TANGKI! TIADA HAD AIR!
JIMAT AIR! JIMAT ELEKTRIK!" DAFTAR tak sampai 10 minit! Penapis air JikSoo SIAP PASANG di rumah anda dalam beberapa hari.
.

RM110 SIAP PASANG 👏👏👏
❌ Tak perlu payslip
❌ Tak perlu guarantor
❌ Tak perlu EPF statement
✔ Hanya perlu salinan IC dan Kad Debit / Kad Kredit sahaja
✔ Kelulusan segera, pendaftaran menggunakan aplikasi smartphone.

Promosi adalah terhad! Komen NAK atau terus WhatsApp klik 👇👇 https://60195056738.wasap.my
https://60195056738.wasap.my
https://60195056738.wasap.my 📢Semua penulen air SK Magic mendapat sijil halal JAKIM dan mendapat kelulusan SIRIM.📢 .
#cuckoo #coway #malaysia #fareeda #neelofa #galeriarianitutorial #penapisair #testimoni #artismalay#adamcempaka #cinta #instafamous #setelahterlafaznyaakad #setelahcintaitupergi 
#skmagicperak #curicuricinta #setelahcintaitupergi #beforewemarried
#airpurifier #skmagicputrajaya #jiksoo #pia #ctdk #ducks #sweetdreams #kauyangpertama
#skmagicmalaysia  #instafamousmalaysia
5 0 5 September, 2019
@slim_7hari Profile picture

@slim_7hari

Maxxslim Slim Booster 👇🏻
Membantu untuk turunkan berat badan dengan cepat & mudah
.
Menyingkir lemak jahat, membuang toksin & membersihkan usus sekaligus membuat perut buncit jadi kempis
.
Meningkatkan metabolisma Dan membuat badan kekal sihat
.
Mengawal selera makan & rasa kenyang yang panjang
BERMINAT 📲ws0178095134
#trustedseller
#maxxslimbyeva
#teamvenesa #ajariplayboyitu
#utusancintabuatadam
#adamcempaka
#hananxnawal
#bukancintaaku
#kauyangpertama
#dramasangat
#janganbencicintaku
#aurawhite #motivasikecantikan #rahsiakulitputih #maxxslimslimbooster #kuruscepat #kurusramping #aurawhitegold #aurawhitecollagen #ainedruce #intannajuwa #jannanick

Maxxslim Slim Booster 👇🏻
Membantu untuk turunkan berat badan dengan cepat & mudah
.
Menyingkir lemak jahat, membuang toksin & membersihkan usus sekaligus membuat perut buncit jadi kempis
.
Meningkatkan metabolisma Dan membuat badan kekal sihat
.
Mengawal selera makan & rasa kenyang yang panjang 
BERMINAT 📲ws0178095134
#trustedseller
#maxxslimbyeva
#teamvenesa #ajariplayboyitu
#utusancintabuatadam
#adamcempaka
#hananxnawal
#bukancintaaku
#kauyangpertama
#dramasangat
#janganbencicintaku
#aurawhite#motivasikecantikan#rahsiakulitputih#maxxslimslimbooster#kuruscepat#kurusramping#aurawhitegold#aurawhitecollagen#ainedruce#intannajuwa#jannanick
8 0 5 September, 2019
@maxxslim_slim_booster Profile picture

@maxxslim_slim_booster

Ampang, Kuala Lumpur

Maxxslim Slim Booster 👇🏻
Membantu untuk turunkan berat badan dengan cepat & mudah
.
Menyingkir lemak jahat, membuang toksin & membersihkan usus sekaligus membuat perut buncit jadi kempis
.
Meningkatkan metabolisma Dan membuat badan kekal sihat
.
Mengawal selera makan & rasa kenyang yang panjang
BERMINAT 📲ws0178095134
#trustedseller
#maxxslimbyeva
#teamvenesa #ajariplayboyitu
#utusancintabuatadam
#adamcempaka
#hananxnawal
#bukancintaaku
#kauyangpertama
#dramasangat
#janganbencicintaku
#aurawhite #motivasikecantikan #rahsiakulitputih #maxxslimslimbooster #kuruscepat #kurusramping #aurawhitegold #aurawhitecollagen #ainedruce #intannajuwa #jannanick

Maxxslim Slim Booster 👇🏻
Membantu untuk turunkan berat badan dengan cepat & mudah
.
Menyingkir lemak jahat, membuang toksin & membersihkan usus sekaligus membuat perut buncit jadi kempis
.
Meningkatkan metabolisma Dan membuat badan kekal sihat
.
Mengawal selera makan & rasa kenyang yang panjang 
BERMINAT 📲ws0178095134
#trustedseller
#maxxslimbyeva
#teamvenesa #ajariplayboyitu
#utusancintabuatadam
#adamcempaka
#hananxnawal
#bukancintaaku
#kauyangpertama
#dramasangat
#janganbencicintaku
#aurawhite#motivasikecantikan#rahsiakulitputih#maxxslimslimbooster#kuruscepat#kurusramping#aurawhitegold#aurawhitecollagen#ainedruce#intannajuwa#jannanick
10 2 5 September, 2019
@sandaladdiction Profile picture

@sandaladdiction

Aaaippp, kemain ramai betul kastemer sis payung gambar kasut yang dibeli sempena PROMO 3 PSG RM100 NI 😍😍 .

Mana taknya, jimat berganda weii siap ada free postage lagi sayangku, memang TAK KERUANN dibuatnya 🤗🤗 .

Haa, sebelum uolss murung sebab KASUT IDAMAN kehabisan size, pinang lekas-lekas sekarang jugakkkk 😘😘 .

#sandalperempuan #sayajualsandal #sandalmalaysia #sandalwanita #sandalmurah #wedgesperempuan #sandalmalaysiamurah #wedgeswanita #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #heelsmalaysia #sayajualheels #kasutperempuan #kasutperempuanmalaysia #kasuttumittinggi #sayajualkasutperempuan #dropshipkasutperempuan #ladiesahoesmalaysia #kasutreadystock #kasutwanita #dramasangattv #sayajualskincare #curicuricinta #naelofarhijab #shrmzb2019 #setelahterlafaznyaakad #dramasetelahterlafaznyaakad #adamcempaka #bukancintaaku #muzikallawaksuperstar

Aaaippp, kemain ramai betul kastemer sis payung gambar kasut yang dibeli sempena PROMO 3 PSG RM100 NI 😍😍 .

Mana taknya, jimat berganda weii siap ada free postage lagi sayangku, memang TAK KERUANN dibuatnya 🤗🤗 .

Haa, sebelum uolss murung sebab KASUT IDAMAN kehabisan size, pinang lekas-lekas sekarang jugakkkk 😘😘 .

#sandalperempuan#sayajualsandal#sandalmalaysia#sandalwanita#sandalmurah#wedgesperempuan#sandalmalaysiamurah#wedgeswanita#kasutmurah#kasutmurahmalaysia#heelsmalaysia#sayajualheels#kasutperempuan#kasutperempuanmalaysia#kasuttumittinggi#sayajualkasutperempuan#dropshipkasutperempuan#ladiesahoesmalaysia#kasutreadystock#kasutwanita#dramasangattv#sayajualskincare#curicuricinta#naelofarhijab#shrmzb2019#setelahterlafaznyaakad#dramasetelahterlafaznyaakad#adamcempaka#bukancintaaku#muzikallawaksuperstar
35 0 3 September, 2019
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik
2 1 3 September, 2019
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik
2 0 3 September, 2019
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik

Kenapa sis suka sangat inner snowcap #bysarahariffin ni? .
Pertama, sebab bila pakai inner snowcap bysarahariffin ni kat dahi tu melekap penuh je. Tak nampak tebal pun okay! Kalau tebal maksudnya material kain tu buat telinga korang pekak tau. Tapi kalau korang pakai inner bysarahariffin dah takde dah masalah sakit telinga ke pekak ke, sebab memang kain sangat lembut
.
Kedua, of course lah sebab selesa kan. Dah material kain best, pakai sepanjang hari pun takde masalah. Dah tak nak dah anak tudung lain. Gonna be my favourite always!
.
Ketiga, bila pakai inner snowcap bysarahariffin hilang masalah sakit kepala. Sebelum ni sis duk pakai anak tudung yang ketat, kain keras tu, haihhh sakit kepala. Tak boleh pakai lama. Rimas. Sekarang, bila pakai anak tudung bysarahariffin semua masalah selesai. Wowww. Best kannnn. .
Korang kalau takde sehelai memang rugi tau. Korang wajib try ok! Bila dah try confirm jatuh cinta. 💃
.
#innersnowcapborong #innerneckborong #innerneck #innersnowcap #anaktudung #innerneckmurah #innerneckcotton #neelofa #fazura #noradanish #ig #mirafilzah #adamcempaka #bukancintaaku #ootd #ajimaura #terapiinstagram #dropshipbysarahariffin #doayangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #megadrama #sweetdreams #innerlabuh #turbanneelofa #fattzura #belofabynh #setelahterlafaznyaakad #letscantik
2 0 3 September, 2019
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

Sape nak cantik n kemas pakai tudung mcm lofa,angkat tangan🙋??
.
.
sy ada jual inner snowcap lawa,paling selesa dan sememangya terbaik 😍😍.
.
.
Dah ramai testimoni berpuas hati dan fall in love dgn inner nie🙆 so,jgn bimbang kualiti terbaik pastinya. ♥♥ .
.
material cotton lycra japanese,melekap penuh didahi,tidak sakit telinga,tidak mudah kembang,sejuk dan selesa serta menyerap peluh.
.
.
Pm/whatsapp 0199403425
.
.
Tips : untuk jimat postage kongsi beli dgn member berdekatan 🌸
.
.
#sayajualinnersnowcap
#innersnowcapborong
#innersnowcap
#innerwarda
#innersnowcapberhantu
#setelahterlafaznyaakad
#mirafilzah
#neelofa
#zulariffin
#dramasweetDreams
#fattahamin
#doayangbaikbaik
#puteriyangditukar
#kauyangpertama
#cakapyangbaikbaik
#fikiryangbaikbaik
#anaktudung
#innerneck
#serkupkepala
#ajimaura
#terapiinstagram
#innerlabuh
#cumicumi
#tuandanial
#ootd
#trustedseller
#letscantik
#bukancintaaku
#pujaanhatikandaraya
#adamcempaka

Sape nak cantik n kemas pakai tudung mcm lofa,angkat tangan🙋??
.
.
sy ada jual inner snowcap lawa,paling selesa dan sememangya terbaik 😍😍.
.
.
Dah ramai testimoni berpuas hati dan fall in love dgn inner nie🙆 so,jgn bimbang kualiti terbaik pastinya. ♥♥ .
.
material cotton lycra japanese,melekap penuh didahi,tidak sakit telinga,tidak mudah kembang,sejuk dan selesa serta menyerap peluh.
.
.
Pm/whatsapp 0199403425
.
.
Tips : untuk jimat postage kongsi beli dgn member berdekatan 🌸
.
.
#sayajualinnersnowcap 
#innersnowcapborong 
#innersnowcap 
#innerwarda 
#innersnowcapberhantu 
#setelahterlafaznyaakad
#mirafilzah 
#neelofa 
#zulariffin 
#dramasweetDreams 
#fattahamin 
#doayangbaikbaik 
#puteriyangditukar 
#kauyangpertama
#cakapyangbaikbaik 
#fikiryangbaikbaik
#anaktudung 
#innerneck 
#serkupkepala 
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#innerlabuh 
#cumicumi 
#tuandanial
#ootd 
#trustedseller 
#letscantik
#bukancintaaku
#pujaanhatikandaraya
#adamcempaka
1 0 3 September, 2019

Top #adamcempaka posts

@qalesyakiss Profile picture

@qalesyakiss

@get__repost
sapa tengok cerita adam cempaka tadi..ramai dm saya tanya betuii kaa atoiii tuu 😅😅...nak taw rahsianya meh dm saya...besok jangan lupa tgok lagi che shima yaa 😎😎..
#adamcempaka

@get__repost 
sapa tengok cerita adam cempaka tadi..ramai dm saya tanya betuii kaa atoiii tuu 😅😅...nak taw rahsianya meh dm saya...besok jangan lupa tgok lagi che shima yaa 😎😎..
#adamcempaka
493 11 4 July, 2019
@qalesyakiss Profile picture

@qalesyakiss

@get_repost
haaa...tengah line clear nak buat apa tuu...sekali ada lipas pulak...hakikatnya saya mmg takot lipas 😂😂...jgn lupa malam nie yaa..
@creativeskillsolution
@dramasangat
@tv3malaysia
#adamcempaka

@get_repost 
haaa...tengah line clear nak buat apa tuu...sekali ada lipas pulak...hakikatnya saya mmg takot lipas 😂😂...jgn lupa malam nie yaa..
@creativeskillsolution
@dramasangat 
@tv3malaysia 
#adamcempaka
527 7 21 June, 2019
@qalesyakiss Profile picture

@qalesyakiss

jangan lupa malam nie yaa...
#adamcempaka

jangan lupa malam nie yaa...
#adamcempaka
122 1 12 June, 2019
@adamleenizers Profile picture

@adamleenizers

#Repost @dramasangat (@get_repost)
・・・
Benarlah orang kata : ‘Kehidupan kita akan lebih berseri selepas bernikah! ‘
.
Nantikan drama terbaru #adamchempaka di TV3 ‼️
.
📸: @sweetqismina @adm.lee @creativeskillsolution
#dramasangat #adamcempaka

#Repost @dramasangat (@get_repost)
・・・
Benarlah orang kata : ‘Kehidupan kita akan lebih berseri selepas bernikah! ‘
.
Nantikan drama terbaru #adamchempaka di TV3 ‼️
.
📸: @sweetqismina @adm.lee @creativeskillsolution 
#dramasangat #adamcempaka
588 4 13 September, 2018
@qalesyakiss Profile picture

@qalesyakiss

Jangan lupa saksikan drama terbaru saya adam cempaka di TV3 bermula 12 jun ini jam 9.00 malam..nak tengok kami jadi vouge & mantop cengini 👍👍👍 jangan tak tengok yaa!!!!
#adamcempaka
@creativeskillsolution
@royazman30
@adm.lee
@sweetqismina
@dramasangat
@tv3malaysia
@kazar35
@rajaafiqqofficial

Jangan lupa saksikan drama terbaru saya adam cempaka di TV3 bermula 12 jun ini jam 9.00 malam..nak tengok kami jadi vouge & mantop cengini 👍👍👍 jangan tak tengok yaa!!!!
#adamcempaka 
@creativeskillsolution 
@royazman30 
@adm.lee 
@sweetqismina 
@dramasangat 
@tv3malaysia 
@kazar35
@rajaafiqqofficial
142 6 10 June, 2019
@nuraryanaa Profile picture

@nuraryanaa

Kuala Lumpur, Malaysia

Jamuan Hari Raya, Salam Lebaran❤️ Terimakasih Invite Ye @adamleenizers.. @sweetqismina always pretty , tq jugak sudi bergambar and siap panggilkan @adm.lee sekali... Hope jumpa lagi🥰
#adamcempaka #tv3malaysia #oppa #dramatv3 #pasanganromantis #artismalaysia #sweetqismina #sweetqisminizers #jamuanraya #june2019 🙂

Jamuan Hari Raya, Salam Lebaran❤️ Terimakasih Invite Ye @adamleenizers.. @sweetqismina always pretty , tq jugak sudi bergambar and siap panggilkan @adm.lee sekali... Hope jumpa lagi🥰 
#adamcempaka #tv3malaysia #oppa  #dramatv3 #pasanganromantis #artismalaysia #sweetqismina #sweetqisminizers #jamuanraya #june2019 🙂
178 0 28 June, 2019
@qalesyakiss Profile picture

@qalesyakiss

@get_repost
apa lagilaa si laila nie..rasa nak letak cili kulai jek kt mulut dia..jangan lupa malam nie yaa...
#adamcempaka

@get_repost 
apa lagilaa si laila nie..rasa nak letak cili kulai jek kt mulut dia..jangan lupa malam nie yaa...
#adamcempaka
259 4 27 June, 2019