#addict Instagram Photos & Videos

addict - 3.1m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #addict and here's what we found interesting.

Inside 70 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
30
Average comment
1.3
Posts with video
5/70
Posts with photo
65/70

Hashtag Popularity

SOME BY MI SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM
10ml
IDR 70k

Serum dari somebymi yang menggunakan bahan dari Black Snail Mucin.
Solusi untuk memudarkan dan memperbaiki tekstur kulit yang tidak rata akibat jerawat seperti BOPENG, bekas jerawat, dan tekstur kulit yang tidak merata pada wajah.

Produk fungsional ganda: Whitening + Anti-wrinkle.
- Mengandung 890.000ppm Snail Truecica ™ yang terdiri dari Black Snail Extract dan Truecica ™.
- Membantu regenerasi kulit untuk memperbaiki kerusakan kulit dengan Black Snail Extract.
- Menenangkan kulit dan memperkuat skin barrier dengan Truecica ™.
- Menghilangkan noda dan bekas luka dengan hasil akhir yang tidak lengket.
- Bebas dari 20 bahan berbahaya. Lulus tes iritasi kulit.

How to use:
Setelah toner, oleskan jumlah yang tepat pada wajah dan tepuk untuk penyerapan yang lebih baik.

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #snailmail #snailtruecica #somebymi #acne

SOME BY MI SNAIL TRUECICA MIRACLE REPAIR SERUM
10ml
IDR 70k

Serum dari somebymi yang menggunakan bahan dari Black Snail Mucin.
Solusi untuk memudarkan dan memperbaiki tekstur kulit yang tidak rata akibat jerawat seperti BOPENG, bekas jerawat, dan tekstur kulit yang tidak merata pada wajah.

Produk fungsional ganda: Whitening + Anti-wrinkle.
- Mengandung 890.000ppm Snail Truecica ™ yang terdiri dari Black Snail Extract dan Truecica ™.
- Membantu regenerasi kulit untuk memperbaiki kerusakan kulit dengan Black Snail Extract.
- Menenangkan kulit dan memperkuat skin barrier dengan Truecica ™.
- Menghilangkan noda dan bekas luka dengan hasil akhir yang tidak lengket.
- Bebas dari 20 bahan berbahaya. Lulus tes iritasi kulit.

How to use:
Setelah toner, oleskan jumlah yang tepat pada wajah dan tepuk untuk penyerapan yang lebih baik.

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731 
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #snailmail #snailtruecica #somebymi #acne
1 0 23 January, 2020

SOMEBYMI AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum
10ml
IDR 60k

Sama dengan kandungan toner nya yang super efektif dan sangat bagus meredakan jerawat.
Serum somebymi ini juga mengandung Centella extract, Teatree 1000ppm yang berfungsi untuk soothing kan kulit dan buat tekstur kulit lebih smooth.
Selain itu juga serum somebymi ini mengandung AHA BHA PHA yang berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati.
.
♥ Manfaat utama ♥
1. Menghilangkan jerawat
2. Menghaluskan kulit wajah
3. Menjaga kulit tetap lembab
4. Mencerahkan wajah
.
- AHA berguna untuk menghilangkan kotoran dan serpihan kering dari permukaan wajah.
- BHA berguna untuk kotoran tersumbat dan sebum (minyak) pada pori-pori wajah.
- PHA berguna untuk mencegah kulit kering dan menghancurkan sel kulit mati
.
♥ Sangat dianjurkan untuk:
- Menginginkan kehalusan kulit wajah tanpa iritasi
- Makeup yang tidak rata akibat permukaan wajah yang kasar
- Tidak pede akibat kulit wajah yang kusam dan pori-pori yang besar
- Kesal akibat komedo
- Tidak puas akibat kulit wajah yang berminyak
- Menginginkan kulit wajah yang segar tanpa lengket
- Frustasi akibat produk skincare yang mahal tanpa efek

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #somebymi #serum #acne

SOMEBYMI AHA-BHA-PHA 30 Days Miracle Serum 
10ml
IDR 60k

Sama dengan kandungan toner nya yang super efektif dan sangat bagus meredakan jerawat. 
Serum somebymi ini juga mengandung Centella extract, Teatree 1000ppm yang berfungsi untuk soothing kan kulit dan buat tekstur kulit lebih smooth. 
Selain itu juga serum somebymi ini mengandung AHA BHA PHA yang berfungsi untuk menanggalkan sel kulit mati.
.
♥ Manfaat utama ♥
1. Menghilangkan jerawat
2. Menghaluskan kulit wajah
3. Menjaga kulit tetap lembab
4. Mencerahkan wajah
.
- AHA berguna untuk menghilangkan kotoran dan serpihan kering dari permukaan wajah.
- BHA berguna untuk kotoran tersumbat dan sebum (minyak) pada pori-pori wajah.
- PHA berguna untuk mencegah kulit kering dan menghancurkan sel kulit mati
.
♥ Sangat dianjurkan untuk:
- Menginginkan kehalusan kulit wajah tanpa iritasi
- Makeup yang tidak rata akibat permukaan wajah yang kasar
- Tidak pede akibat kulit wajah yang kusam dan pori-pori yang besar
- Kesal akibat komedo
- Tidak puas akibat kulit wajah yang berminyak
- Menginginkan kulit wajah yang segar tanpa lengket
- Frustasi akibat produk skincare yang mahal tanpa efek

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731 
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #somebymi #serum #acne
0 0 23 January, 2020

• KITSUNÉ • 🦊
Nom, masculin. Créature du folklore japonais qui prend l'apparence de renard à neuf queues.

• KITSUNÉ • 🦊
Nom, masculin. Créature du folklore japonais qui prend l'apparence de renard à neuf queues.
2 1 23 January, 2020

Il faut être folle pour sortir les jambes 😅❄️❄️🥶 #collant #dentelle #caldezonia #mide #fashion #blog #tendances #addict #zara #tenuedujour #bonplan #h&m #bloggerstyle

Il faut être folle pour sortir les jambes 😅❄️❄️🥶 #collant#dentelle#caldezonia#mide#fashion#blog#tendances#addict#zara#tenuedujour#bonplan#h&m#bloggerstyle
8 1 23 January, 2020

Tomorrow is a new day. Strive to be better tomorrow than you are today. Take a chance and do that one thing you have been putting off. Who knows where it may lead.
------------------------------------------------------------------ 👍 please like and follow @lifecoach.addict if you enjoy the content
#mentalhealth #mentalhealthawareness #life #lifecoach #help #wisdom #journey #addict #advice #success #healthylifestyle #health  #addiction #power #pain #strength #motivationalquotes #motivation  #lifegoals  #entepreneur  #empowerment #power #brave #emotional #dailymotivation #dailymotivationalquotes #future

Tomorrow is a new day. Strive to be better tomorrow  than you are today. Take a chance and do that one thing you have been putting off. Who knows where it may lead.
------------------------------------------------------------------ 👍 please like and follow @lifecoach.addict if you enjoy the content 
#mentalhealth #mentalhealthawareness #life #lifecoach #help #wisdom #journey #addict #advice #success #healthylifestyle #health  #addiction #power #pain #strength #motivationalquotes #motivation  #lifegoals  #entepreneur  #empowerment #power #brave #emotional #dailymotivation #dailymotivationalquotes #future
3 0 23 January, 2020

❤🔰Owner for this cute face 😍🔥😘🔥@shre3___reddy 🔥 Follow our page
😍👉 @_boyz_vs_girlz
👓👉Shoot out Page 💃📸
👓👉Follow our Page 😍
👓👉Tag ur cute pic 📲📌
👓👉Like & follow our models pic 👍😘
👓👉Keep calm for your turn 😇
👓👉Be a King/Queen😍😎 ❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
🔥🔥🔥Warning🔥🔥🔥
🚫No unwanted DMs🚫
🚫No bad comments🚫
🚫Dont unfollow👊💥🚫
🔥🔥🔥🔥
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️

Follow🔥👉 @_boyz_vs_girlz⚡🔥 #like4follow  #follow4like  #like  #comment #shoutout  #shoutoutforshoutout  #selfienation #follow4like  #followme  #instaupload  #instaphoto #instaphotos  #instapics  #instapic  #instapicture #instafashion  #instaaddict  #beautyandthebeast #king  #queen  #instashoutout  #instafamily #instafame  #instaframe  #smile  #cutest  #snap #instalife  #addicted  #addict #hairstyles

❤🔰Owner for this cute face 😍🔥😘🔥@shre3___reddy 🔥 Follow our page
😍👉 @_boyz_vs_girlz
👓👉Shoot out Page 💃📸
👓👉Follow our Page 😍
👓👉Tag ur cute pic 📲📌
👓👉Like & follow our models pic 👍😘
👓👉Keep calm for your turn 😇
👓👉Be a King/Queen😍😎 ❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
🔥🔥🔥Warning🔥🔥🔥
🚫No unwanted DMs🚫
🚫No bad comments🚫
🚫Dont unfollow👊💥🚫
🔥🔥🔥🔥
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
⚠
Follow🔥👉 @_boyz_vs_girlz⚡🔥#like4follow #follow4like #like #comment#shoutout #shoutoutforshoutout #selfienation#follow4like #followme #instaupload #instaphoto#instaphotos #instapics #instapic #instapicture#instafashion #instaaddict #beautyandthebeast#king #queen #instashoutout #instafamily#instafame #instaframe #smile #cutest #snap#instalife #addicted #addict #hairstyles
21 0 23 January, 2020
Jupe fluide noire et dorée
Taille s/m
disponible sur Vinted 
#vinted#happy#like4follow#instagood#instalille#picoftheday#dressingroom#dressing#troc#addict#fashionaddict#fashion#mode#woman#moda#mondressing
1 0 23 January, 2020

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner
20ml
IDR 40k

Kulit anda kering - normal tapi punya masalah dengan komedo? Cari eksfoliasi yang ringan? COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner jawabannya! 😍

Fungsi :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Membersihkan komedo
3. Membantu mencegah timbulkan komedo
4. Menghaluskan tekstur wajah
5. Membantu memudarkan bekas-bekas jerawat dan meredakan jerawat

Cocok untuk kulit : normal - kering

Mengandung air dengan pH rendah (3.9) sehingga aman digunakan bersama dengan skincare lainnya yang mengandung Vit C, natural AHA & BHA utk membersihkan sel kulit mati serta mengandung Allantoin untuk melembabkan, menutrisi dan menghaluskan kulit

Petunjuk Penggunaan:
1. Gunakan setiap pagi dan malam hari setelah mencuci muka
2. Semprotkan secukupnya pada kapas dan usapkan dengan lembut dari tengah ke arah luar wajah

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #cosrx #exfoliating #toner #shareinjarmurah

COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner 
20ml
IDR 40k

Kulit anda kering - normal tapi punya masalah dengan komedo? Cari eksfoliasi yang ringan? COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner jawabannya! 😍

Fungsi :
1. Mengangkat sel kulit mati
2. Membersihkan komedo
3. Membantu mencegah timbulkan komedo
4. Menghaluskan tekstur wajah 
5. Membantu memudarkan bekas-bekas jerawat dan meredakan jerawat

Cocok untuk kulit : normal - kering

Mengandung air dengan pH rendah (3.9) sehingga aman digunakan bersama dengan skincare lainnya yang mengandung Vit C, natural AHA & BHA utk membersihkan sel kulit mati serta mengandung Allantoin untuk melembabkan, menutrisi dan menghaluskan kulit

Petunjuk Penggunaan:
1. Gunakan setiap pagi dan malam hari setelah mencuci muka
2. Semprotkan secukupnya pada kapas dan usapkan dengan lembut dari tengah ke arah luar wajah

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731 
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #cosrx #exfoliating #toner #shareinjarmurah
1 0 23 January, 2020
Bon jeudi à vous 🙏🏽
(Brassiere #berska ; jogging #undiz) 
#morning#jeudi#sport#motivation#jesuisfleur#healthy#life#ensemble#hiver#lovemyself#kitchen#fitness#addict
5 0 23 January, 2020

@ash sneakers ✨✨collezione uomo e donn disponibili in negozio e online #ash #sneakers #footwear #addict #piccadillyboutique

@ash sneakers ✨✨collezione uomo e donn disponibili in negozio e online #ash #sneakers #footwear #addict #piccadillyboutique
1 0 23 January, 2020

Prototype de tempéreuse #2 !
Ces nouveaux réglages sont longs mais nous permettent de statuer sur la méthode !
On avance !
.
.
#en10minutesjetelafabrique #monhomlecebricoleur #jaiuninventeuralamaison #pastry #chocolat #chocolate #addict #homemade #karinkuisin

Prototype de tempéreuse #2 !
Ces nouveaux réglages sont longs mais nous permettent de statuer sur la méthode !
On avance !
.
.
#en10minutesjetelafabrique #monhomlecebricoleur #jaiuninventeuralamaison #pastry #chocolat #chocolate #addict #homemade #karinkuisin
2 1 23 January, 2020

Lizzie is back ✔️ La nouvelle collection et le réassort est sur le site www.easy-clothes.com et dans nos magasins ✨ #easyclothes #easyclothesvetements #newcollection #new #collection #january #belgium #france #addict @easyclothesvetements

Lizzie is back ✔️ La nouvelle collection et le réassort est sur le site www.easy-clothes.com et dans nos magasins ✨ #easyclothes #easyclothesvetements #newcollection #new #collection #january #belgium #france #addict @easyclothesvetements
305 1 23 January, 2020

MARIO BADESCU DRYING LOTION
5ml
IDR 80k

adalah acne spot treatment yang diformulasikan khusus untuk menghilangkan jerawat dalam jangka waktu cepat. Mengandung Calamine dan Salicyilic Acid yang terbukti efektif untuk mengeringkan dan mengempeskan jerawat sehingga kamu bisa tampil percaya diri keesokan harinya.

Cocok untuk jenis kulit normal, kering, berminyak, kombinasi, berjerawat dan sensitif

Mario Badescu banyak dipakai dikalangan artis seperti Kylie Jenner, Jennifer Aniston, Kate Moss dan berbagai selebriti serta beauty professional di seluruh dunia.

Mario Badescu Drying Lotion memiliki kandungan sulfurnya kurang dari 3%. Kandungan salicylic acid kurang dari 0.5%. Dan kandungan Zinc Oxide 1%. _
Cara pemakaian :
Celupkan cotton bud ke dalam sedimen merah mudah. Aplikasikan pada area yang berjerawat. Diamkan semalaman lalu cuci pada keesokan harinya. 
Disarankan untuk menggunakan Drying Lotion satu kali sehari sebelum tidur. Untuk menghindari resiko iritasi dan kulit kering

Note : Dilarang kocok larutan !

Apabila tidak sengaja mengocok larutan maka kamu hanya perlu meletakkan produk tersebut pada permukaan yang rata dan biarkan sedimen merah muda mengendap lalu kamu bisa menggunakannya lagi seperti biasa.

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #mariobadescu #dryinglotion #jerawat #acne #obattotoljerawat

MARIO BADESCU DRYING LOTION
5ml
IDR 80k

adalah acne spot treatment yang diformulasikan khusus untuk menghilangkan jerawat dalam jangka waktu cepat. Mengandung Calamine dan Salicyilic Acid yang terbukti efektif untuk mengeringkan dan mengempeskan jerawat sehingga kamu bisa tampil percaya diri keesokan harinya.

Cocok untuk jenis kulit normal, kering, berminyak, kombinasi, berjerawat dan sensitif

Mario Badescu banyak dipakai dikalangan artis seperti Kylie Jenner, Jennifer Aniston, Kate Moss dan berbagai selebriti serta beauty professional di seluruh dunia.

Mario Badescu Drying Lotion memiliki kandungan sulfurnya kurang dari 3%. Kandungan salicylic acid kurang dari 0.5%. Dan kandungan Zinc Oxide 1%. _
Cara pemakaian :
Celupkan cotton bud ke dalam sedimen merah mudah. Aplikasikan pada area yang berjerawat. Diamkan semalaman lalu cuci pada keesokan harinya. 
Disarankan untuk menggunakan Drying Lotion satu kali sehari sebelum tidur. Untuk menghindari resiko iritasi dan kulit kering

Note : Dilarang kocok larutan !

Apabila tidak sengaja mengocok larutan maka kamu hanya perlu meletakkan produk tersebut pada permukaan yang rata dan biarkan sedimen merah muda mengendap lalu kamu bisa menggunakannya lagi seperti biasa.

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731 
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #mariobadescu #dryinglotion #jerawat #acne #obattotoljerawat
0 0 23 January, 2020

MARIO BADESCU FACIAL SPRAY WITH ALOE, HERBS, AND ROSEWATER
20ml
IDR 60k

Mario Badescu Facial Spray merupakan salah satu facial mist yang menjadi favorit banyak orang termasuk makeup artist dan para selebriti. Mampu menyegarkan dan menghidrasi kulit tanpa merusak makeup yang sedang dikenakan, menjadi alasan mengapa produk ini dicintai banyak wanita. Selain itu, formulanya juga ringan, memiliki wangi yang menenangkan

Facial spray with aloe, herbs dan rosewater (atau aku sebutnya face spray rosewater biar gak panjang)
warna airnya berwarna pink, wanginya juga sangat kaya dengan harum bunga mawar. Biasanya memakainya setelah bangun tidur, ketika kulit lagi kering dan sebelum memakai skincare & makeup.
Wanginya juga enak banget.

Facial spray ini digadang-gadang sebagai salah satu facial spray yang wajib dimiliki para MUA, karena kemampuannya untuk membuat wajah fresh dan glow. Well, kalau untuk fresh dan glownya memang mesti aku akui, produk ini nyaman banget dikulit. Biasanya aku gunakan setelah exfo toner, sebagai hydrating agent.

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #facemist #facialspray #mariobadescu #hydrate

MARIO BADESCU FACIAL SPRAY WITH ALOE, HERBS, AND ROSEWATER
20ml
IDR 60k

Mario Badescu Facial Spray merupakan salah satu facial mist yang menjadi favorit banyak orang termasuk makeup artist dan para selebriti. Mampu menyegarkan dan menghidrasi kulit tanpa merusak makeup yang sedang dikenakan, menjadi alasan mengapa produk ini dicintai banyak wanita. Selain itu, formulanya juga ringan, memiliki wangi yang menenangkan

Facial spray with aloe, herbs dan rosewater (atau aku sebutnya face spray rosewater biar gak panjang)
warna airnya berwarna pink, wanginya juga sangat kaya dengan harum bunga mawar. Biasanya memakainya setelah bangun tidur, ketika kulit lagi kering dan sebelum memakai skincare & makeup.
Wanginya juga enak banget.

Facial spray ini digadang-gadang sebagai salah satu facial spray yang wajib dimiliki para MUA, karena kemampuannya untuk membuat wajah fresh dan glow. Well, kalau untuk fresh dan glownya memang mesti aku akui, produk ini nyaman banget dikulit. Biasanya aku gunakan setelah exfo toner, sebagai hydrating agent.

Buat kalian yang mau coba⤵️
WA : 0878 5682 5731 
Happy shopping💕

#skincare #beauty #skincareroutine #koreanbeauty #surabaya #skincareproducts #skin #brightening #laneige #sleepingmask #hydration #suhaysalim #skincarekorea #beautiful #woman #addict #skincareroutine #surabaya #jualskincare #cantik #muslimah #healthy #facemist #facialspray #mariobadescu #hydrate
0 0 23 January, 2020

Última talla!!! Puede que sea tu talla 🤩 si no es así tranquila, dentro d nada tendremos nueva colección
#addict
#sneakerstyle #sneakersxxl⚡️ #secondsales #superrebajas‼️ #rebajascoco #cocozapatos

Última talla!!! Puede que sea tu talla 🤩 si no es así tranquila, dentro d nada tendremos nueva colección
#addict 
#sneakerstyle #sneakersxxl⚡️ #secondsales #superrebajas‼️ #rebajascoco #cocozapatos
2 0 23 January, 2020

HI GAISSS ! Dah try belum flavor PUBG ? Kalau nak tau rasa dia mcm mana boleh tengok review by Faris K. kt youtube !
.
AVAILABLE IN 35MG & 50MG !
.
🎮 RED BEAN ICE CREAM
🎮 TOBACCO CHERRY
🎮 MANGO
🎮 COFFEE VANILLA
.
=========================================
WARNING ⛔⛔ THIS PRODUCT CONTAINS NICOTINE. NICOTINE IS AN ADDICTIVE CHEMICAL . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WE ACCEPT 🚩🚩
✔ CASH
✔ONLINE TRANSFER
✔MBB QRPAY
.
. ⏰ Operation hour
⏩ Mon:10am-11pm
⏩ Tues-Fri:12pm-11pm
⏩ Sat:12pm-12am
📴 Sun: OFF Day

#13podnsalt
#saltnic
#cloudy
#dontsmoke
#shahalam13
#vapetricklyfe
#noexcuses
#noexit
#sayNOcigga
#vaporstreet
#vaporwave
#keepcalmnvapeon
#saltnicmalaysia
#addict
#justforpod
#podforgood
#podforlife
#pod
#pubg
#pubgsaltnic
#htpc
#roflegacy
#pupg

HI GAISSS ! Dah try belum flavor PUBG ? Kalau nak tau rasa dia mcm mana boleh tengok review by Faris K. kt youtube !
.
 AVAILABLE IN 35MG & 50MG !
.
🎮  RED BEAN ICE CREAM
🎮 TOBACCO CHERRY
🎮 MANGO
🎮 COFFEE VANILLA
.
=========================================
WARNING ⛔⛔ THIS PRODUCT CONTAINS NICOTINE. NICOTINE IS AN ADDICTIVE CHEMICAL . ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WE ACCEPT 🚩🚩
✔ CASH
✔ONLINE TRANSFER
✔MBB QRPAY
.
. ⏰ Operation hour
⏩ Mon:10am-11pm
⏩ Tues-Fri:12pm-11pm
⏩ Sat:12pm-12am
📴 Sun: OFF Day

#13podnsalt
#saltnic
#cloudy
#dontsmoke
#shahalam13
#vapetricklyfe
#noexcuses
#noexit
#sayNOcigga
#vaporstreet
#vaporwave
#keepcalmnvapeon
#saltnicmalaysia
#addict
#justforpod
#podforgood
#podforlife
#pod
#pubg
#pubgsaltnic
#htpc
#roflegacy 
#pupg
3 0 23 January, 2020
Ça chine 😍
#secondevie#chiner#mode#addict#guess
2 2 23 January, 2020

Ce matin le réveil est très très difficile 🆘 ... si comme moi, vos yeux sont fatigués et que vous ressemblez à un petit mignon hamster 🐹
.
Vite il vous faut MERVEILLE DES YEUX de @delboveskincare
.
Un masque liquide pour les yeux à base d'arnica et de bleuet, les cernes sont atténuées et les poches lissées. Idéal pour nous toutes en ce moment
.
.
#nicheperfume #parfumsrares #parfumsconfidentiels #candles #bougies #cire #fragrances #perfumelovers #parfumerie #beauty #addict #bodycareroutine #morningroutine #skincare #beautyaddict #beastmood #beautycorner #bio #responsable #newshop #bodypositive #green #saintgermainenlaye #laplusjolieboutique

Ce matin le réveil est très très difficile 🆘 ... si comme moi, vos yeux sont fatigués et que vous ressemblez à un petit mignon hamster 🐹
.
Vite il vous faut MERVEILLE DES YEUX de @delboveskincare
.
Un masque liquide pour les yeux à base d'arnica et de bleuet, les cernes sont atténuées et les poches lissées. Idéal pour nous toutes en ce moment
.
.
#nicheperfume #parfumsrares #parfumsconfidentiels #candles #bougies #cire #fragrances #perfumelovers #parfumerie #beauty #addict  #bodycareroutine  #morningroutine #skincare #beautyaddict #beastmood #beautycorner #bio #responsable #newshop #bodypositive #green #saintgermainenlaye #laplusjolieboutique
10 0 23 January, 2020

Motivation leopardesque 🐆
bon jeudi à toutes 😉
Robe légère par ce grand froid mais double couche et gros collants #calzedonia
Toujours avec mes #rangers de chez @gemo
Elles vont tellement avec tout ❤️
#2k19 #instapic #instagood #picoftheday #love #fashion #kiabifrance #ootd #look #photo #tdj #ootdfashion #kiabiofficiel #leopard #mode #blogueuse #monreve #instagrameuse #influenceuse #lol #addict #shoppingaddict #ancienneco #followforfollow #likeforlike

Motivation leopardesque 🐆
bon jeudi à toutes 😉
Robe légère par ce grand froid mais double couche et gros collants #calzedonia
Toujours avec mes #rangers de chez @gemo
Elles vont tellement avec tout ❤️
#2k19 #instapic #instagood #picoftheday #love #fashion #kiabifrance #ootd #look #photo #tdj #ootdfashion #kiabiofficiel #leopard #mode #blogueuse #monreve #instagrameuse #influenceuse #lol #addict #shoppingaddict #ancienneco #followforfollow #likeforlike
12 1 23 January, 2020

▪️MÉTÉO▪️

Jeudi 23 janvier 2020
📷 Musée du Louvre

Bonjour Paris ! Dégradé nuageux ce matin sur notre région avec des nuages bas au nord, la capitale en limite avec quelques passages nuageux, et le sud de la région qui va rapidement profiter d’un beau soleil. Les gelées sont une nouvelles fois généralisées avec -2°C à 0°C. Les nuages bas vont se dissiper partout laissant place à un temps ensoleillé cet après-midi. Les maximales seront toujours froides avec 4/5°C attendus dans l’agglomération parisienne. De nouveaux nuages bas/brouillards vont se former la nuit prochaine. ➡️ Vendredi : grisaille matinale pouvant être assez tenace mais sec, toujours froid.
Bonne journée ! 😉

#meteo #paris #direct #iledefrance #parisien #parisianstyle #parisian #parisianlife #blogger #weather #addict #instagram #instagood #picoftheday #instaweather #france #instaparis #pariscity #report #hiver #winter #janvier #january #jeudi #thursday #museedulouvre #sunnyday #soleil

▪️MÉTÉO▪️
•
Jeudi 23 janvier 2020
📷 Musée du Louvre
•
Bonjour Paris ! Dégradé nuageux ce matin sur notre région avec des nuages bas au nord, la capitale en limite avec quelques passages nuageux, et le sud de la région qui va rapidement profiter d’un beau soleil. Les gelées sont une nouvelles fois généralisées avec -2°C à 0°C. Les nuages bas vont se dissiper partout laissant place à un temps ensoleillé cet après-midi. Les maximales seront toujours froides avec 4/5°C attendus dans l’agglomération parisienne. De nouveaux nuages bas/brouillards vont se former la nuit prochaine. ➡️ Vendredi : grisaille matinale pouvant être assez tenace mais sec, toujours froid. 
Bonne journée ! 😉

#meteo #paris #direct #iledefrance #parisien #parisianstyle #parisian #parisianlife #blogger #weather #addict #instagram #instagood #picoftheday #instaweather #france #instaparis #pariscity #report #hiver #winter #janvier #january #jeudi #thursday #museedulouvre #sunnyday #soleil
11 0 23 January, 2020

💥 *G-SHOCK Sport GPS smartwatch* 💥
.
.
⏩Price Rs 3599⏪
.
✔️Limited stock only✔️
.
.
✨Basic Features :
.
1. Platform: Nordic NRF52832
.
2. Main screen: 1.54 inch 240*240 TFT Color Display
.
3. Bluetooth version: 4.2
.
4. Environmental protection products: CE certified qualified
.
5. Battery capacity: 230mAh (2weeks standby time)
.
.
📍Main function📍 :
.
-Blood Pressure / Heart Rate Monitor Support
.
-Compass Support/Barometer Support
.
-Sleep Monitor Support/Music Play Support
.
-Multi-sport Modes Support (Walking,Runing,Riding etc)
.
.
▪️Bluetooth call Support/ Reject Call Support/Call or Message Reminder Support ▪️ GPS beidou positioning Support ▪️Real time altimeter data Support ▪️Alert Type Vibration/Ring ▪️Auto Light-up Screen Support ▪️Sound recording Support ▪️Notification Support Facebook,Twitter,Wechat, WhatsApp etc. ▪️ TF Card Insert Support(Support up to 64G)
.
. ▪️Other Functions Support Pedometer,Camera remote control,Anti-lost
.
.
📍In The Box📍 :
.
1*Smart Watch
.
1*User manual
.
1*Charge Cable
.
1*retail box
.
.
🚢 Free Shipping 🚢
.
.
📣Dm or Whatsapp for any queries📲
.
.
💥TURN ON POST NOTIFICATION FOR LATEST POST💥
.
💥TURN ON STORY NOTIFICATION FOR LATEST STORIES💥
.
.

#post #story #bloggerstyle #styleicon #fashionicon #streetart #street #classic #collections #love #life
#live #shareforshare #liker #stock #store #shoppingaddict #addiction
#addicted #addict #repost #followers #comment4comment #buy #blockbuster #new #celebrate

💥 *G-SHOCK Sport GPS smartwatch* 💥
.
.
⏩Price Rs 3599⏪
.
✔️Limited stock only✔️
.
.
✨Basic Features :
.
1. Platform: Nordic NRF52832
.
2. Main screen: 1.54 inch 240*240 TFT Color Display
.
3. Bluetooth version: 4.2
.
4. Environmental protection products: CE certified qualified
.
5. Battery capacity: 230mAh (2weeks standby time)
.
.
📍Main function📍 :
.
-Blood Pressure / Heart Rate Monitor Support
.
-Compass Support/Barometer Support
.
-Sleep Monitor Support/Music Play Support
.
-Multi-sport Modes Support (Walking,Runing,Riding etc)
.
.
▪️Bluetooth call Support/ Reject Call Support/Call or Message Reminder Support ▪️ GPS beidou positioning Support ▪️Real time altimeter data Support ▪️Alert Type Vibration/Ring ▪️Auto Light-up Screen Support ▪️Sound recording Support ▪️Notification Support Facebook,Twitter,Wechat, WhatsApp etc. ▪️ TF Card Insert Support(Support up to 64G)
.
. ▪️Other Functions Support Pedometer,Camera remote control,Anti-lost
.
.
📍In The Box📍 :
.
1*Smart Watch
.
1*User manual
.
1*Charge Cable
.
1*retail box
.
.
🚢 Free Shipping 🚢
.
.
📣Dm or Whatsapp for any queries📲
.
.
💥TURN ON POST NOTIFICATION FOR LATEST POST💥
.
💥TURN ON STORY NOTIFICATION FOR LATEST STORIES💥
.
.

#post #story  #bloggerstyle #styleicon #fashionicon #streetart #street #classic #collections #love #life
#live #shareforshare #liker #stock #store #shoppingaddict #addiction
#addicted #addict #repost #followers #comment4comment #buy #blockbuster #new #celebrate
4 0 23 January, 2020

へろ〜
いっつ おふぶろーどうぇい
さーずでい りみっでぃっどゅ
えいてぃーん はんどれっと えん
ふりーどりんく
おー じーざす

ってことで
木曜off Broadway
女性は、
なんと1800円で二時間飲み放題
意味がわかりません
どこの居酒屋よりも
クラブよりも
Bar よりも
安く飲めて
種類も豊富って
凄くない?
怖くない?
それが今日
みんな飲んで潰れよう🙄

そんなこんなぱんなこったで
本日、夜は
Off Broadwayにて
DJでございます!

木曜日は
VDJ IIVI & DJ Routeで
テレビにDJ様子も流しつつ
MVも流れつつ
DJ二人は踊りつつ
Barでは
アホみたいに酒が飛び変えつつ
一番カオスな日だと思います😎

僕もボチボチボチボチ
VDJデビューでございます。
まだネタが足りなさ過ぎて
出来ないけど
頑張って行きたいと思います🥺

本日も!
お待ちしておりまするんご😍

P.S.
えいごわからん🙂

#福岡 #親不孝 #OffBroadway #DJ
#DJLife #パリピ #酒  #2020
#Hiphop #RnB #Jazzy #EDM #Pops #Latin #Jpop #Jrap
#Kpop #Oldschool #middleschool #Dub #Disco
#scratch #Party #Night #restaurant #Bar #international  #addict #music #japan

へろ〜
いっつ おふぶろーどうぇい
さーずでい りみっでぃっどゅ
えいてぃーん はんどれっと えん
ふりーどりんく
おー じーざす

ってことで
木曜off  Broadway
女性は、
なんと1800円で二時間飲み放題
意味がわかりません
どこの居酒屋よりも
クラブよりも
Bar よりも
安く飲めて
種類も豊富って
凄くない?
怖くない?
それが今日
みんな飲んで潰れよう🙄

そんなこんなぱんなこったで
本日、夜は
Off Broadwayにて
DJでございます!

木曜日は
VDJ IIVI & DJ Routeで
テレビにDJ様子も流しつつ
MVも流れつつ
DJ二人は踊りつつ
Barでは
アホみたいに酒が飛び変えつつ
一番カオスな日だと思います😎

僕もボチボチボチボチ
VDJデビューでございます。
まだネタが足りなさ過ぎて
出来ないけど
頑張って行きたいと思います🥺

本日も!
お待ちしておりまするんご😍

P.S.
えいごわからん🙂

#福岡#親不孝 #OffBroadway #DJ
#DJLife #パリピ #酒 #2020
#Hiphop #RnB #Jazzy #EDM #Pops #Latin #Jpop #Jrap
#Kpop #Oldschool #middleschool #Dub #Disco
#scratch #Party #Night #restaurant #Bar #international #addict #music #japan
13 0 23 January, 2020

G I L E T ❣︎
Ce gilet nuage est d’une originalité et d’une confection rarissime 🧡
.
𝓛𝓸𝓸𝓴 𝓭𝓾 𝓳𝓸𝓾𝓻
• gilet nuage en mailles ajourées et froncées
• top noir en viscose avec encolure brodée et lacée
• tregging entièrement stretch avec biais léopard sur la jambe
• sac pochon
• collier peace en bois et boots à talons disponibles chez WHY NOT shop
.
#icone #addict #look #style #bohème #rock #féminin
👉🏽 𝙸𝚗𝚏𝚘𝚜, 𝚙𝚛𝚒𝚡, 𝚟𝚎𝚗𝚝𝚎 𝚊̀ 𝚍𝚒𝚜𝚝𝚊𝚗𝚌𝚎, 𝚎𝚡𝚙𝚎́𝚍𝚒𝚝𝚒𝚘𝚗𝚜, 𝚙𝚊𝚒𝚎𝚖𝚎𝚗𝚝 𝚎𝚗 𝚕𝚒𝚐𝚗𝚎, 𝚌𝚘𝚗𝚝𝚊𝚌𝚝𝚎𝚣 𝚗𝚘𝚞𝚜 𝚎𝚗 𝚖𝚎𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎𝚛𝚒𝚎 𝚙𝚛𝚒𝚟𝚎́𝚎.
.
#iconeshop #larochelle #shopping #boutique #pretaporter #femme #mode #tendance #rock #bohème #chic #décontracté #welcome

G I L E T ❣︎
Ce gilet nuage est d’une originalité et d’une confection rarissime 🧡
.
𝓛𝓸𝓸𝓴 𝓭𝓾 𝓳𝓸𝓾𝓻
• gilet nuage en mailles ajourées et froncées
• top noir en viscose avec encolure brodée et lacée
• tregging entièrement stretch avec biais léopard sur la jambe
• sac pochon
• collier peace en bois et boots à talons disponibles chez WHY NOT shop
.
#icone #addict #look #style #bohème #rock #féminin
👉🏽 𝙸𝚗𝚏𝚘𝚜, 𝚙𝚛𝚒𝚡, 𝚟𝚎𝚗𝚝𝚎 𝚊̀ 𝚍𝚒𝚜𝚝𝚊𝚗𝚌𝚎, 𝚎𝚡𝚙𝚎́𝚍𝚒𝚝𝚒𝚘𝚗𝚜, 𝚙𝚊𝚒𝚎𝚖𝚎𝚗𝚝 𝚎𝚗 𝚕𝚒𝚐𝚗𝚎, 𝚌𝚘𝚗𝚝𝚊𝚌𝚝𝚎𝚣 𝚗𝚘𝚞𝚜 𝚎𝚗 𝚖𝚎𝚜𝚜𝚊𝚐𝚎𝚛𝚒𝚎 𝚙𝚛𝚒𝚟𝚎́𝚎.
.
#iconeshop #larochelle #shopping #boutique #pretaporter #femme #mode #tendance #rock #bohème #chic #décontracté #welcome
15 0 23 January, 2020

Aaaah ! Le citron 😍🍋
Moi qui adore quand on sent l’acidité du citron, j’ai ADORÉ. Tellement bon 🤩. On a vraiment eu beaucoup de chance, d’habitude dans le tea time, il n’y a qu’un fruit 😏

Aaaah ! Le citron 😍🍋
Moi qui adore quand on sent l’acidité du citron, j’ai ADORÉ. Tellement bon 🤩. On a vraiment eu beaucoup de chance, d’habitude dans le tea time, il n’y a qu’un fruit 😏
37 2 23 January, 2020

I have a checklist just like anyone else in this entire world. I want to do bungee jumping, river rafting, paragliding, sky diving, zip lining, most of the clichè freaking adventure sport.

I was in Rishikesh two weeks ago, but just for a day. This is unusual of me but I chose "peace" over adventure. Seriously, not philosophying my decision or this entire post.

Just to tell you I am growing old I guess. I am not liking it. You know like it isn't that I don't want to do these sports but because I satisfied if I wasn't able to do it this. "Karna hai to hai ye sab abhi nhi to kabhi or sahi..." #ShotOnOnePlus
#oneplus7pro

@oneplus_india
@uttarakhand_tourismofficial
@yourshot_india
@tripotocommunity
@trell.community

#traveler #traveltheworld #travelblogging #thecreatorclass #create #traveling #winter #wintertravel #traveladdict #addict #rishikesh #uttarakhand #himalayas #HighOnHimalayas #slowliving #livingmybestlife #life #wanderlust #explore #satisfying #peaceofmind

I have a checklist just like anyone else in this entire world. I want to do bungee jumping, river rafting, paragliding, sky diving, zip lining, most of the clichè freaking adventure sport.

I was in Rishikesh two weeks ago, but just for a day. This is unusual of me but I chose "peace" over adventure. Seriously, not philosophying my decision or this entire post.

Just to tell you I am growing old I guess. I am not liking it. You know like it isn't that I don't want to do these sports but because I  satisfied if I wasn't able to do it this. "Karna hai to hai ye sab abhi nhi to kabhi or sahi..." #ShotOnOnePlus
#oneplus7pro

@oneplus_india
@uttarakhand_tourismofficial
@yourshot_india
@tripotocommunity
@trell.community

#traveler #traveltheworld #travelblogging #thecreatorclass #create #traveling #winter #wintertravel #traveladdict #addict #rishikesh #uttarakhand #himalayas #HighOnHimalayas #slowliving #livingmybestlife #life #wanderlust #explore #satisfying #peaceofmind
26 2 23 January, 2020

https://www.rxleaf.com/cannabis-law-reform-american-senate/

https://www.rxleaf.com/cannabis-law-reform-american-senate/
2 1 23 January, 2020

C’mon summer. HURRY UP!

C’mon summer. HURRY UP!
36 3 23 January, 2020
Player by @stanlofficial 💎💎💎🇭🇹🇭🇹 je vous invite à écouter cette artiste parler #fort#force
#Haïti#méchant#méchant#leogane##zoeclan#jakmel##player#gang#trap#dancehall#quedusal#love#music#addict#passion#melodi#erzuliedantor#ogouferaille##portauprince#
6 2 23 January, 2020

به دنبال چه می گردید؟
اگر به دنبال بهترین مرکز کاشت ناخن در تهران می گردید
اگر به دنبال بهترین ناخنکار تهران می گردید
اگر به دنبال کاشت و طراحی ناخن با بهترین مواد موجود و آنتی باکتریال می گردید
اگر به دنبال آموزش کاشت ناخن و آموزش طراحی ناخن می گردید
نیازی به تحقیق بیشتر نیست مرکز کاشت ناخن "منيژه فروزنده" تضمین تمام خدمات را به شما میدهد

برای رزرو وقت جهت هرگونه از خدمات این مرکز همه روزه و در تمام ساعات می توانید از طریق تماس، پیامک و یا واتس آپ با ما در تماس باشید

شماره تماس:
0912 134 1507

#منيژه فروزنده #nails #streetwear #nailstagram #nailsofinstagram #autumn #luxurynails #beauty #nailsstyle #addict #luxury nails #آرايشگاه دوژه #منطقه يك #زعفرانيه #Tehran #nailstopmaster #noemienailsaddict #luxurynbeauty #lnbconcept
@raazforouzandeh

به دنبال چه می گردید؟
اگر به دنبال بهترین  مرکز کاشت ناخن در تهران می گردید
اگر به دنبال  بهترین ناخنکار تهران می گردید
اگر به دنبال  کاشت و طراحی ناخن با بهترین مواد موجود و آنتی باکتریال می گردید
اگر به دنبال آموزش کاشت ناخن و آموزش طراحی ناخن می گردید
نیازی به تحقیق بیشتر نیست مرکز کاشت ناخن "منيژه فروزنده" تضمین تمام خدمات را به شما میدهد

برای رزرو وقت جهت هرگونه از خدمات این مرکز همه روزه و در تمام ساعات می توانید از طریق تماس، پیامک و یا واتس آپ با ما در تماس باشید

شماره تماس:
0912 134 1507

#منيژه فروزنده #nails #streetwear #nailstagram #nailsofinstagram #autumn#luxurynails #beauty #nailsstyle #addict #luxury nails #آرايشگاه دوژه #منطقه يك #زعفرانيه #Tehran#nailstopmaster#noemienailsaddict #luxurynbeauty #lnbconcept
@raazforouzandeh
8 0 23 January, 2020

Top #addict posts

Day 523.
Your fear is lying to you🔐
You’re probably scared that sobriety is the end of everything. I was *terrified.*
But.... Be open to the possibility that it can be something way better than you ever imagined ✨

Day 523. 
Your fear is lying to you🔐
You’re probably scared that sobriety is the end of everything. I was *terrified.*
But.... Be open to the possibility that it can be something way better than you ever imagined ✨
781 37 21 January, 2020

How incredibly powerful is that statement!

Dr. Gabor Maté, the legend, talks about this and says:

My mantra on addiction is:
Not why the addiction, but why the pain?
If you want to look at what causes addiction, you have to look at the benefit of addiction
.
What did it do for you?
.
People will say, typically,
it gave me pain relief,
escape from stress,
it gave me a sense of connection,
a sense of belonging
.
The addiction met some essential human need that otherwise wasn’t met in that person’s life.

So all of these states, of lack in connection, of being isolated, of having pain, of having too much stress in your life – these are states of emotional pain
.
And when you look at populations of addicts, what you find is that, the more adversity in childhood, exponentially, the greater the risk of addiction. Which doesn’t mean that every person traumatised will become an addict, but it does mean that every addict was traumatised.
.
In his opinion, an addiction is manifested in any behavior that a person finds temporary pleasure or relief in, but suffers negative consequences as a result of, and does not give up or cannot give up, despite those negative consequences. Tobacco, alcohol, substances of all kinds, it could also be related to sex, gambling, shopping, eating, work… virtually any area of human activity can become addictive, depending on the person’s relationship to it.
.
Two major addictions in his life: one was to work, the other was shopping, in his case for classical music CDs, one day he spent 8000 dollars on compact discs, it doesn’t matter how many sets of a particular composer’s symphonies you already have, you have to get the next one and the next one. In the grip of the shopping fever, he says, I once left a patient in labour and actually went downtown to get a disc, and I missed the delivery.
That’s how impactful it was.
.
Now you may think that’s laughable, ‘how can you compare your addictions to those of your heroin addicted patients?’ My own addicted patients, when I told them about my addictions, they didn’t laugh, they shook their heads and said, ya doc, we get it, you’re just like the rest of us.

Continued below 👇🏼👇🏼👇🏼

How incredibly powerful is that statement!

Dr. Gabor Maté, the legend, talks about this and says:

My mantra on addiction is:
Not why the addiction, but why the pain?
If you want to look at what causes addiction, you have to look at the benefit of addiction
.
What did it do for you?
.
People will say, typically,
it gave me pain relief,
escape from stress,
it gave me a sense of connection,
a sense of belonging
.
The addiction met some essential human need that otherwise wasn’t met in that person’s life.

So all of these states, of lack in connection, of being isolated, of having pain, of having too much stress in your life – these are states of emotional pain
.
And when you look at populations of addicts, what you find is that, the more adversity in childhood, exponentially, the greater the risk of addiction. Which doesn’t mean that every person traumatised will become an addict, but it does mean that every addict was traumatised.
.
In his opinion, an addiction is manifested in any behavior that a person finds temporary pleasure or relief in, but suffers negative consequences as a result of, and does not give up or cannot give up, despite those negative consequences. Tobacco, alcohol, substances of all kinds, it could also be related to sex, gambling, shopping, eating, work… virtually any area of human activity can become addictive, depending on the person’s relationship to it.
.
Two major addictions in his life: one was to work, the other was shopping, in his case for classical music CDs, one day he spent 8000 dollars on compact discs, it doesn’t matter how many sets of a particular composer’s symphonies you already have, you have to get the next one and the next one. In the grip of the shopping fever, he says, I once left a patient in labour and actually went downtown to get a disc, and I missed the delivery.
That’s how impactful it was.
.
Now you may think that’s laughable, ‘how can you compare your addictions to those of your heroin addicted patients?’ My own addicted patients, when I told them about my addictions, they didn’t laugh, they shook their heads and said, ya doc, we get it, you’re just like the rest of us.

Continued below 👇🏼👇🏼👇🏼
405 15 22 January, 2020
Ne prenez pas trop la vie au sérieux 
Riez, soyez positif, aimez tout le monde, haïssez personne. 🙈🧸
#triathlon#triathlete#triathlongirl#triathletegirl#trigirl#swim#swimminggirl#swimgirl#sport#sportmotivation#motivation#makosport#challengetalife#fitness#fitnessgirl#fitnessmotivation#addict#sportaddict
568 11 22 January, 2020

🙏♥️💯 #NeverGiveUp

🙏♥️💯 #NeverGiveUp
314 5 22 January, 2020

Get your copy of @michaelleewrites 's 📖THE ONLY WORLDS WE KNOW (🔗in bio)
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Michael Lee - "The Addict, a Magician" (Full 📺on YouTube)
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
#IndieReads #Books #Authors #buttonpoetry #bookstore #poetry #slampoetry #spokenword #poetryslam #poetryvideo #addiction #addictionrecovery #addict

Get your copy of @michaelleewrites 's 📖THE ONLY WORLDS WE KNOW (🔗in bio)
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
Michael Lee - "The Addict, a Magician" (Full 📺on YouTube)
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯
#IndieReads #Books #Authors #buttonpoetry #bookstore #poetry #slampoetry #spokenword #poetryslam #poetryvideo #addiction #addictionrecovery #addict
2,635 21 19 January, 2020

TRUFFLE 🍄 Avez-vous goûté notre gamme « luxury burgers » ? Une raison de plus de venir nous rendre visite ! -
-
-
#lafolieduburger #folieduburger #burger #gourmet #marseille #igersmarseille #truffe #hamburger #foodporn #truffle #truffleburger #mushroom #luxury #addict #frenchmade #homemade

TRUFFLE 🍄 Avez-vous goûté notre gamme « luxury burgers » ? Une raison de plus de venir nous rendre visite ! -
-
-
#lafolieduburger #folieduburger #burger #gourmet #marseille #igersmarseille #truffe #hamburger #foodporn #truffle #truffleburger #mushroom #luxury #addict #frenchmade #homemade
258 28 22 January, 2020

Le jolie June vert days est dans le réassort de CE SOIR À 20:00 ✔️ Réassort de CE MERCREDI —> Ilona gris - écru / Jeans PILY / June vert easy / Suzon / Short Côme / Odina / Manessa / Zelia / Nath noire / Tunique Tahis / Lizzie / Marta noire / Robine / Octavie / Luna rouge / Tiger / Wallo / Cassi / William noir - écru / Marie / Jupe Daphné / Chuck noir / Yes / Berthe léopard / Florine / Émile - Jamy gris clair / Nella / Barbara / Ceinture Ava - Amalya - Tilly / Yahel /jupe Nella / Many / Crice brique / Janelle noir / Mylia beige / Bobby / Isabella / Victorina / Olivia rouge - doré / Clément / Victoire / Danae / Bella / Agalia / Suzon / Blake / Emerica / Emerica / Laureen noir / Romane noir / Gomez blanc / Cely noir / Edge beige / Eagle / Minty / Maurine noir / Gisèle noire / Selma / Marion / Marylou Gris / Jonas noir / Estelle / Mirta noir / Brooklyn / MIA écru / Gladis noir / Joy noir / Pietra blanc / Assia noir / Maxence noir / Valentine / Olympe / Soline / Enok / Love / Ines noir / Julie blanc - noir / Myriam / Alice brique / Elora noir / Mary noir / Camille blanc - noir / Candice écru / Aude noir / Ninon Camel / Basma bordeaux - vert / Oscar kaki / Easy clothes beige / Juline / Marina à fleurs / Lisa / Milo rouge - Blanc - rose #easyclothes #easyclothesvetements #newcollection #new #collection #reassort #addict #reassort #belgium #france @easyclothesvetements

Le jolie June vert days est dans le réassort de CE SOIR À 20:00 ✔️ Réassort de CE MERCREDI —> Ilona gris - écru / Jeans PILY / June vert easy / Suzon / Short Côme / Odina / Manessa / Zelia / Nath noire / Tunique Tahis / Lizzie / Marta noire / Robine / Octavie / Luna rouge / Tiger / Wallo / Cassi / William noir - écru / Marie / Jupe Daphné / Chuck noir / Yes / Berthe léopard / Florine / Émile - Jamy gris clair / Nella / Barbara / Ceinture Ava - Amalya - Tilly / Yahel /jupe Nella / Many / Crice brique / Janelle noir / Mylia beige / Bobby / Isabella / Victorina / Olivia rouge - doré / Clément / Victoire / Danae / Bella / Agalia / Suzon / Blake / Emerica / Emerica / Laureen noir / Romane noir / Gomez blanc / Cely noir / Edge beige / Eagle / Minty / Maurine noir / Gisèle noire / Selma / Marion / Marylou Gris / Jonas noir / Estelle / Mirta noir / Brooklyn / MIA écru / Gladis noir / Joy noir / Pietra blanc / Assia noir / Maxence noir / Valentine / Olympe / Soline / Enok / Love / Ines noir / Julie blanc - noir / Myriam / Alice brique / Elora noir / Mary noir / Camille blanc - noir / Candice écru / Aude noir / Ninon Camel / Basma bordeaux - vert / Oscar kaki / Easy clothes beige / Juline / Marina à fleurs / Lisa / Milo rouge - Blanc - rose #easyclothes #easyclothesvetements #newcollection #new #collection #reassort #addict #reassort #belgium #france @easyclothesvetements
1,152 7 22 January, 2020

Le jeans PILY bleu est de retour dans le réassort de CE SOIR À 20:00 ✔️ Réassort de CE MERCREDI —> Ilona gris - écru / Jeans PILY / June vert easy / Suzon / Short Côme / Odina / Manessa / Zelia / Nath noire / Tunique Tahis / Lizzie / Marta noire / Robine / Octavie / Luna rouge / Tiger / Wallo / Cassi / William noir - écru / Marie / Jupe Daphné / Chuck noir / Yes / Berthe léopard / Florine / Émile - Jamy gris clair / Nella / Barbara / Ceinture Ava - Amalya - Tilly / Yahel /jupe Nella / Many / Crice brique / Janelle noir / Mylia beige / Bobby / Isabella / Victorina / Olivia rouge - doré / Clément / Victoire / Danae / Bella / Agalia / Suzon / Blake / Emerica / Emerica / Laureen noir / Romane noir / Gomez blanc / Cely noir / Edge beige / Eagle / Minty / Maurine noir / Gisèle noire / Selma / Marion / Marylou Gris / Jonas noir / Estelle / Mirta noir / Brooklyn / MIA écru / Gladis noir / Joy noir / Pietra blanc / Assia noir / Maxence noir / Valentine / Olympe / Soline / Enok / Love / Ines noir / Julie blanc - noir / Myriam / Alice brique / Elora noir / Mary noir / Camille blanc - noir / Candice écru / Aude noir / Ninon Camel / Basma bordeaux - vert / Oscar kaki / Easy clothes beige / Juline / Marina à fleurs / Lisa / Milo rouge - Blanc - rose #easyclothes #easyclothesvetements #newcollection #new #collection #reassort #addict #reassort #belgium #france @easyclothesvetements

Le jeans PILY bleu est de retour dans le réassort de CE SOIR À 20:00 ✔️ Réassort de CE MERCREDI —> Ilona gris - écru / Jeans PILY / June vert easy / Suzon / Short Côme / Odina / Manessa / Zelia / Nath noire / Tunique Tahis / Lizzie / Marta noire / Robine / Octavie / Luna rouge / Tiger / Wallo / Cassi / William noir - écru / Marie / Jupe Daphné / Chuck noir / Yes / Berthe léopard / Florine / Émile - Jamy gris clair / Nella / Barbara / Ceinture Ava - Amalya - Tilly / Yahel /jupe Nella / Many / Crice brique / Janelle noir / Mylia beige / Bobby / Isabella / Victorina / Olivia rouge - doré / Clément / Victoire / Danae / Bella / Agalia / Suzon / Blake / Emerica / Emerica / Laureen noir / Romane noir / Gomez blanc / Cely noir / Edge beige / Eagle / Minty / Maurine noir / Gisèle noire / Selma / Marion / Marylou Gris / Jonas noir / Estelle / Mirta noir / Brooklyn / MIA écru / Gladis noir / Joy noir / Pietra blanc / Assia noir / Maxence noir / Valentine / Olympe / Soline / Enok / Love / Ines noir / Julie blanc - noir / Myriam / Alice brique / Elora noir / Mary noir / Camille blanc - noir / Candice écru / Aude noir / Ninon Camel / Basma bordeaux - vert / Oscar kaki / Easy clothes beige / Juline / Marina à fleurs / Lisa / Milo rouge - Blanc - rose #easyclothes #easyclothesvetements #newcollection #new #collection #reassort #addict #reassort #belgium #france @easyclothesvetements
1,239 9 22 January, 2020

Chaque petit pas t’amène vers ton objectif. Garde confiance, garde espoir, protège tes rêves et continue d’avancer 👊🏻~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🏃🏼‍♀️ legging turquoise de chez @prozisfrance -10% avec Bidouille10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📸 : @jerem_bfitt -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #mondaymotivation #monday #mood #motivation #determination #team #teamshape #salledesport #musculation #musculation #abs #miss #girlswhokissgirls #shape #body #bodypositive #fitnessgirl #fitnessmotivation #bordeaux #bordeauxmaville #bordeauxcity #fit #fitness #addict #good

Chaque petit pas t’amène vers ton objectif. Garde confiance, garde espoir, protège tes rêves et continue d’avancer 👊🏻~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 🏃🏼‍♀️ legging turquoise de chez @prozisfrance -10% avec Bidouille10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 📸 : @jerem_bfitt -~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #mondaymotivation #monday #mood #motivation #determination #team #teamshape #salledesport #musculation #musculation #abs #miss #girlswhokissgirls #shape #body #bodypositive #fitnessgirl #fitnessmotivation #bordeaux #bordeauxmaville #bordeauxcity #fit #fitness #addict #good
2,487 66 13 January, 2020