#afbeauty Instagram Photos & Videos

afbeauty - 2.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #afbeauty and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
10.2
Average comment
0.1
Posts with video
19/36
Posts with photo
17/36

Hashtag Popularity

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilips #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipscod #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessence #afbeauty

http://www.wasap.my/60145222630/MagicIlips

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilips #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipscod  #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessence #afbeauty

http://www.wasap.my/60145222630/MagicIlips
0 0 2 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#teamliesa #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#teamliesa #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
1 0 4 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
3 0 4 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
14 0 4 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
13 0 4 hours ago

Kan dah kata, apply skit jk dah merah. Tahan lama plk tu. Jimat uolsss. Cpt2 dtpkan sblm kehabisan stok 😉

#syahmisazli #syahmisazliproduction #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #agentdropshopwanted #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #lipgloss #ikutwarnadarah

Kan dah kata, apply skit jk dah merah. Tahan lama plk tu. Jimat uolsss. Cpt2 dtpkan sblm kehabisan stok 😉

#syahmisazli #syahmisazliproduction #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #agentdropshopwanted #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #lipgloss #ikutwarnadarah
9 0 5 hours ago

Feedback penggunaan magic ilips❤️
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten

Feedback penggunaan magic ilips❤️
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten
7 0 6 hours ago

- 👄
Baru lepas lunch kan..
Haa kenapa ? .
Takde lah tengok bibir tu msih lagi merah 😁 ehh mstilah sebab tahan 8-12jam taw 😃
.
Padahal pakai sekali pagi tadi je tapi msih lagi merah 😉
.
Bestnye dpt pujian mcm ni 👍 merawat secara sihat n konsisten 🤗
.
For order click link at bio ♥
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten

- 👄
Baru lepas lunch kan..
Haa kenapa ? .
Takde lah tengok bibir tu msih lagi merah 😁 ehh mstilah sebab tahan 8-12jam taw 😃
.
Padahal pakai sekali pagi tadi je tapi msih lagi merah 😉
.
Bestnye dpt pujian mcm ni 👍 merawat secara sihat n konsisten 🤗
.
For order click link at bio ♥
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten
14 2 6 hours ago

Gadis melayu kalau senyuman manis mesti ramai yg terpikat. 😍
.
Korang dah ada ke satu magicilips ni? Kalau belum boleh la amik satu. Beli satu tp semua boleh pakai😁

#magicilips_hq #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #afbeauty

Gadis melayu kalau senyuman manis mesti ramai yg terpikat. 😍
.
Korang dah ada ke satu magicilips ni? Kalau belum boleh la amik satu. Beli satu tp semua boleh pakai😁

#magicilips_hq #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #afbeauty
2 0 6 hours ago

Good afternoon uncle aunty.. Buat apa tu? Tengah lunch ke?🤗
.
Harini dah pakai ke magicilips by @anissafaizul? sbb ibu Ainul kata bagus utk merawat bibir kita.
.
Kalau belum pakai Ainul nk muncung je lah harini dgn uncle aunty.😢
.
#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Good afternoon uncle aunty.. Buat apa tu? Tengah lunch ke?🤗
.
Harini dah pakai ke magicilips by @anissafaizul? sbb ibu Ainul kata bagus utk merawat bibir kita.
.
Kalau belum pakai Ainul nk muncung je lah harini dgn uncle aunty.😢
.
 #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
31 0 9 hours ago

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
14 0 12 hours ago

Anda seorang yg mls nak pkai makeup tp nak nmpk berseri2? Haa, jum cuba magicilips. Calit 3saat dahh siap. Paki dkt pp sebagai blusher pun bole tauu. Cpt2 dptkan sblm kehabisan stok
Tekan link d bio utk tempahan

#magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #afbeauty #afbeautyhq #afbeautyco #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #lipgloss #ikutwarnadarah #tahanlama

Anda seorang yg mls nak pkai makeup tp nak nmpk berseri2? Haa, jum cuba magicilips. Calit 3saat dahh siap. Paki dkt pp sebagai blusher pun bole tauu. Cpt2 dptkan sblm kehabisan stok
 Tekan link d bio utk tempahan

#magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #afbeauty #afbeautyhq #afbeautyco #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #lipgloss #ikutwarnadarah #tahanlama
12 1 12 hours ago

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah
.
Bukan itu sahaja. Beli magicilips ni jimat sgt. Kenapa? Sbb kalau korang beli dgn harga combo memang korang akn jimat byk. Share2 lah nga kwn2 ke sedara mara ke🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah
.
Bukan itu sahaja. Beli magicilips ni jimat sgt. Kenapa? Sbb kalau korang beli dgn harga combo memang korang akn jimat byk. Share2 lah nga kwn2 ke sedara mara ke🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
6 0 13 hours ago

Nak lipstik tahan lama? Cubalaa magicilips, calit2 3saat dah merah. Tahan 2/3 jam tauu. Bila mkn/mnum pun tak hlg. Tekan link d bio utk tempahan

#syahmisazli #syahmisazliproduction #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #agentdropshopwanted #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #lipgloss #ikutwarnadarah #tahanlama

Nak lipstik tahan lama? Cubalaa magicilips, calit2 3saat dah merah. Tahan 2/3 jam tauu. Bila mkn/mnum pun tak hlg. Tekan link d bio utk tempahan

#syahmisazli #syahmisazliproduction #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #agentdropshopwanted #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #lipgloss  #ikutwarnadarah #tahanlama
9 0 14 hours ago

Haha sdah berebut 😅
Si cilik cmel pun pkai #Magicilips nim ☺
.
X kira golongan sebab ia khasiat buah dan utk merawat bibir 😘
.
Nanti hbs kena repeat la mne ckup 1 kalau kena kongsi dgn si cilik plak 😂
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose
#Magicilips
#Ilips
#lipbalm
#lipgloss
#Afbeauty
#anissafaizul
#FyzaaHussin

Haha sdah berebut 😅
Si cilik cmel pun pkai #Magicilips nim ☺
.
X kira golongan sebab ia khasiat buah dan utk merawat bibir 😘
.
Nanti hbs kena repeat la mne ckup 1 kalau kena kongsi dgn si cilik plak 😂
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose 
#Magicilips 
#Ilips 
#lipbalm
#lipgloss 
#Afbeauty 
#anissafaizul
#FyzaaHussin
5 0 17 hours ago

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah
.
Bukan itu sahaja. Beli magicilips ni jimat sgt. Kenapa? Sbb kalau korang beli dgn harga combo memang korang akn jimat byk. Share2 lah nga kwn2 ke sedara mara ke🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah
.
Bukan itu sahaja. Beli magicilips ni jimat sgt. Kenapa? Sbb kalau korang beli dgn harga combo memang korang akn jimat byk. Share2 lah nga kwn2 ke sedara mara ke🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
3 0 13 November, 2019

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
0 0 13 November, 2019

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
66 0 13 November, 2019

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
6 0 13 November, 2019

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Senyuman menawan walaupun tengah tkde mood🤗
.
Tak sayang ke kat bibir kita dedahkan kat sinar uv. Hmmm tkde mood pun bibir sihat tetap kena jaga. Kalau malas nk pakai make up sapu je magicilips kat bibir tu dah okay. .
Cantik pun wp just pakai magicilips utk keluar 😍
.
Korang tknak ke bibir korang sihat dan menawan? Renungkanlah🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
7 0 13 November, 2019

Siapa je yg suka bila bibir nampak kusam pucat kering dan gelap kan.
.
Alhamdulillah dah lebih 1k customer bg feedback yg sgt2 positif lps konsisten dgn magicilips.
.
Igt ye kalau ada masalah bibir gelupas ke kering ke jgn sentuh dgn tangan. Ramai yg tak tahu bila guna tangan akan lebih teruk mslh bibir kita🙅🏻 sayangilah bibir kita😊
#teamliesa #magicilips_hq #magicilipslipgloss #magicilipsanissafaizul #magicilips
#ifacefoundation #afbeauty #syahmisyazli #foundationviral
#lipglossviral

Siapa je yg suka bila bibir nampak kusam pucat kering dan gelap kan.
.
Alhamdulillah dah lebih 1k customer bg feedback yg sgt2 positif lps konsisten dgn magicilips.
.
Igt ye kalau ada masalah bibir gelupas ke kering ke jgn sentuh dgn tangan. Ramai yg tak tahu bila guna tangan akan lebih teruk mslh bibir kita🙅🏻 sayangilah bibir kita😊
#teamliesa #magicilips_hq #magicilipslipgloss #magicilipsanissafaizul #magicilips
#ifacefoundation #afbeauty #syahmisyazli #foundationviral
#lipglossviral
7 0 13 November, 2019

Nak lipgloss yg than lama🕛
Tidak melekit🥃
Meresap terus di bibir👄
Melembabkan bibir💋
.
jgn risau MAGIC ILIPS penyelesaian nye💄
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose
#Magicilips
#Ilips
#lipbalm
#lipgloss
#Afbeauty
#anissafaizul
#FyzaaHussin

Nak lipgloss yg than lama🕛 
Tidak melekit🥃
Meresap terus di bibir👄
Melembabkan bibir💋
.
jgn risau MAGIC ILIPS  penyelesaian nye💄
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose 
#Magicilips 
#Ilips 
#lipbalm
#lipgloss 
#Afbeauty 
#anissafaizul
#FyzaaHussin
4 0 13 November, 2019

Cantiknyaa lipgloss dia pakai tu, lipgloss apa tu?? Haa, inilaa MAGICILIPs. Nmpk natural dkt bbr sbb ia merah ikt wrna drh anda. Yg xsuka merah menyala tu, sesuai sgt grab magicilipsni. Dah laa murah, jimat plk tu 😍😍😍 #syahmisazli #syahmisazliproduction #anissafaizul #afbeautyhq #afbeauty #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #agentdropshopwanted #lipgloss #ikutwarnadarah

Cantiknyaa lipgloss dia pakai tu, lipgloss apa tu?? Haa, inilaa MAGICILIPs. Nmpk natural dkt bbr sbb ia merah ikt wrna drh anda. Yg xsuka merah menyala tu, sesuai sgt grab magicilipsni. Dah laa murah, jimat plk tu 😍😍😍 #syahmisazli #syahmisazliproduction #anissafaizul #afbeautyhq #afbeauty #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #agentdropshopwanted #lipgloss #ikutwarnadarah
18 0 12 November, 2019

Siapa kata perempuan je boleh pakai?
.
Meh dekat and tgk ni lelaki pun boleh pakai. Nampak natural je kan. Magicilips ni sebenarnya ia ikut warna darah dan suhu badan kita sbb tu lah bila kita pakai ia akn nampak natural dan tk terlalu over.
.
Apa yg penting warna takkan hilang walaupu dah disapu dgn tisu atau kain🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Siapa kata perempuan je boleh pakai?
.
Meh dekat and tgk ni lelaki pun boleh pakai. Nampak natural je kan. Magicilips ni sebenarnya ia ikut warna darah dan suhu badan kita sbb tu lah bila kita pakai ia akn nampak natural dan tk terlalu over.
.
Apa yg penting warna takkan hilang walaupu dah disapu dgn tisu atau kain🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
21 0 12 November, 2019

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah
.
Bukan itu sahaja. Beli magicilips ni jimat sgt. Kenapa? Sbb kalau korang beli dgn harga combo memang korang akn jimat byk. Share2 lah nga kwn2 ke sedara mara ke🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah
.
Bukan itu sahaja. Beli magicilips ni jimat sgt. Kenapa? Sbb kalau korang beli dgn harga combo memang korang akn jimat byk. Share2 lah nga kwn2 ke sedara mara ke🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
14 0 12 November, 2019

Katanya dari pkul 6:30 pg smpai 7:00 ptg still maintain wrne bibir 😍
Uishhh betul ke nim 🤔
.
Walaupun dh mkn still on wrne dkt bibir 😘
Haa x caya tgok feedback ni sndiri 😏
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose
#Magicilips
#Ilips
#lipbalm
#lipgloss
#Afbeauty
#anissafaizul
#FyzaaHussin

Katanya dari pkul 6:30 pg smpai 7:00 ptg still maintain wrne bibir 😍
Uishhh betul ke nim 🤔
.
Walaupun dh mkn still on wrne dkt bibir 😘
Haa x caya tgok feedback ni sndiri 😏
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose 
#Magicilips 
#Ilips 
#lipbalm
#lipgloss 
#Afbeauty 
#anissafaizul
#FyzaaHussin
7 0 12 November, 2019

Siapa kata lelaki tak pakai magic iLips.Ini buktinya.Lelaki pun boleh pakai tau untuk merawat bibir hitam,bibir kusam,bibir kering dan banyak lagi.
.
Siapa nak saya bantu rawat bibir meh kita bisik kat wasap.Saya nak bagi harga special kepada yang grab dengan saya.
.
Klik link di bio tau
#teamliesa #magicilips_hq #magicilipslipgloss #magicilipsanissafaizul #magicilips
#ifacefoundation #afbeauty #syahmisyazli #foundationviral
#lipglossviral

Siapa kata lelaki tak pakai magic iLips.Ini buktinya.Lelaki pun boleh pakai tau untuk merawat bibir hitam,bibir kusam,bibir kering dan banyak lagi.
.
Siapa nak saya bantu rawat bibir meh kita bisik kat wasap.Saya nak bagi harga special kepada yang grab dengan saya.
.
Klik link di bio tau
#teamliesa #magicilips_hq #magicilipslipgloss #magicilipsanissafaizul #magicilips
#ifacefoundation #afbeauty #syahmisyazli #foundationviral
#lipglossviral
2 0 12 November, 2019

Siapa kata perempuan je boleh pakai?
.
Meh dekat and tgk ni lelaki pun boleh pakai. Nampak natural je kan. Magicilips ni sebenarnya ia ikut warna darah dan suhu badan kita sbb tu lah bila kita pakai ia akn nampak natural dan tk terlalu over.
.
Apa yg penting warna takkan hilang walaupu dah disapu dgn tisu atau kain🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Siapa kata perempuan je boleh pakai?
.
Meh dekat and tgk ni lelaki pun boleh pakai. Nampak natural je kan. Magicilips ni sebenarnya ia ikut warna darah dan suhu badan kita sbb tu lah bila kita pakai ia akn nampak natural dan tk terlalu over.
.
Apa yg penting warna takkan hilang walaupu dah disapu dgn tisu atau kain🤗

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
3 0 12 November, 2019

MAGIC ILIPS lipgloss yang disukai masa kini😘
ramai yg telah jatuh cinta denganya tak kira lelaki🧒 mahupun perempuan👧
.
Kerana kelebihan yang ad padanya memberi manfaat kpd pengguna 💋
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose
#Magicilips
#Ilips
#lipbalm
#lipgloss
#Afbeauty
#anissafaizul
#FyzaaHussin

MAGIC ILIPS lipgloss yang disukai masa kini😘
ramai yg telah jatuh cinta denganya tak kira lelaki🧒 mahupun perempuan👧
.
Kerana kelebihan yang ad padanya memberi manfaat kpd pengguna 💋
.
COD 👉 Permaisuri, Jerteh, Kuala Besut, Tembila
.
Click link at bio ♥
.
.
#Agent_Miniagent_Dropshipwanted
#TeamNuFiRose 
#Magicilips 
#Ilips 
#lipbalm
#lipgloss 
#Afbeauty 
#anissafaizul
#FyzaaHussin
12 0 12 November, 2019

Top #afbeauty posts

Quem me acompanhou pelos stories hoje, viu que participei do #invigoday ! Evento promovido pela @wellaprobrasil e @salaoafbeb ❤️
Fui lá conferir os novos tratamentos da Wella e não saí de lá, sem garantir o meu, claro!
O meu tratamento foi voltado para nutrição e volume, senti diferença no toque de caraaaa, parece que meu cabelo duplicou gente... Eu fui modelo da dupla maravilhosa que sempre cuida do meu cabelo @_jayemillena ! .
.

Não deixe de conhecer os tratamentos @wellaprobrasil que estão disponíveis no @salaoafbeb , eu já fiz quase todos e amoooo! Todo mês estou lá, porque meu cabelo merece o melhor💕
.
.
#invigoday #afbeauty #hair #cuidadoscomocabelo #beautyday #beautyhair

Quem me acompanhou pelos stories hoje, viu que participei do #invigoday ! Evento promovido pela @wellaprobrasil e @salaoafbeb ❤️
Fui lá conferir os novos tratamentos da Wella e não saí de lá, sem garantir o meu, claro!
O meu tratamento foi voltado para nutrição e volume, senti diferença no toque de caraaaa, parece que meu cabelo duplicou gente... Eu fui modelo da dupla maravilhosa que sempre cuida do meu cabelo @_jayemillena ! .
.

Não deixe de conhecer os tratamentos @wellaprobrasil que estão disponíveis no @salaoafbeb , eu já fiz quase todos e amoooo! Todo mês estou lá, porque meu cabelo merece o melhor💕
.
.
#invigoday #afbeauty #hair #cuidadoscomocabelo #beautyday #beautyhair
1,319 55 10 April, 2019

#tbt dessa maquiagem roxinha realizada no curso de automaquiagem.
Hoje consegui um tempinho pra fazer meu cabelo, alguém tem algum palpite do que vou fazer?? Corto ou não corto??🤪🤔💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️
#automaquiagem #marianabarbosamakeup #marianabarbosa #beauty #maquiadora #niteroimakeup #valorizesuasexpressões #afbeauty

#tbt dessa maquiagem roxinha realizada no curso de automaquiagem.
Hoje consegui um tempinho pra fazer meu cabelo, alguém tem algum palpite do que vou fazer?? Corto ou não corto??🤪🤔💇🏽‍♀️💇🏽‍♀️
#automaquiagem#marianabarbosamakeup#marianabarbosa#beauty#maquiadora#niteroimakeup#valorizesuasexpressões#afbeauty
242 24 17 October, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,774 1,095 2 March, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,020 131 3 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
16,436 294 7 March, 2019

Porque ainda estou in love por esse cabelo do @_andrefelippe e @_jayrodriguesaf. Arrasam sempre! #afbeauty #hair #blondehair #instahair #instahairstyle

Porque ainda estou in love por esse cabelo do @_andrefelippe e @_jayrodriguesaf. Arrasam sempre! #afbeauty #hair #blondehair #instahair #instahairstyle
105 9 21 December, 2018

Люблю с огоньком. Люблю чувствовать эффект. Люблю когда работает. А как вам эффект от процедуры минус 2 см ? Хотите поподробнее? 😜
Итак! Объявляем целлюлиту развод! И забираем девичью фамилию! 😜 для этого берём руки в ноги и едем на красносельскую. Там есть косметолог @afbeauty.ru И у неё для таких как я - борющихся от шикарных последствий новогодних праздников в виде плюс в попе и кг 🤦🏻‍♀️😭 есть шиииикарная процедура! Мамой клянусь, вы такого не испытывали 😁 О чем процедура : делаем скрабом антицеллюлитный массаж и разгоняем лимфу. А если вы , как и я, весь день только и делаете, что то за рулем на попе ровно сидите, то на стуле на работе, то вам необходимо разгонять лимфу! Потом идём в душ, смываем средство и готовимся к 🔥. Светлана - косметолог наносит гели с горячим и холодным эффектом. Каждый гель на свою зону. Если есть сеточка, то на неё только охлаждающий эффект. Если кожа ровная, то горячий. Лежим под плёночной 15-20 минут и вот тут начинается самое интересное! Вы начинаете понимать за что отдали свои кровные 💳. За ЭТО. За этот огонь на своих ножках! В этот момент надо говорить себе : это все во имя красоты! После этого у меня уйдёт 2 см ! Я сильная! Я смогла есть шоколад , смогу и тут потерпеть! 😆😜😭 вытерпели и поехали домой! А вот на след утро измеряем объемы и радуемся жизнью! Ииибо такого эффекта на Пп нужно добиваться неделями и страдать неделями! А тут за полтора часа процедуры 💪🏻😎 до чего дошёл процесс!
Света @afbeauty.ru я ваша на веки 😆😍👌🏻 хотите проверить? Светлана подарила мне скидку на след процедуру 500 руб , сказала, что можно поделиться с подругами😊 делюсь с вами - OB промокод на 500 руб. Без промокода процедура стоит 2500 руб.
А как вы иступляете грехи новогодней жрицы в ночи? 😆 наели себе салатиков и оливье? 😭🤦🏻‍♀️

Люблю с огоньком. Люблю чувствовать эффект. Люблю когда работает. А как вам эффект от процедуры минус 2 см ? Хотите поподробнее? 😜
Итак! Объявляем целлюлиту развод! И забираем девичью фамилию! 😜 для этого берём руки в ноги и едем на красносельскую. Там есть косметолог @afbeauty.ru И у неё для таких как я - борющихся от шикарных последствий новогодних праздников в виде плюс в попе и кг 🤦🏻‍♀️😭 есть шиииикарная процедура! Мамой клянусь, вы такого не испытывали 😁 О чем процедура : делаем скрабом антицеллюлитный массаж и разгоняем лимфу. А если вы , как и я, весь день только и делаете, что то за рулем на попе ровно сидите, то на стуле на работе, то вам необходимо разгонять лимфу! Потом идём в душ, смываем средство и готовимся к 🔥. Светлана - косметолог наносит гели с горячим и холодным эффектом. Каждый гель на свою зону. Если есть сеточка, то на неё только охлаждающий эффект. Если кожа ровная, то горячий. Лежим под плёночной 15-20 минут и вот тут начинается самое интересное! Вы начинаете понимать за что отдали свои кровные 💳. За ЭТО. За этот огонь на своих ножках! В этот момент надо говорить себе : это все во имя красоты! После этого у меня уйдёт 2 см ! Я сильная! Я смогла есть шоколад , смогу и тут потерпеть! 😆😜😭 вытерпели и поехали домой! А вот на след утро измеряем объемы и радуемся жизнью! Ииибо такого эффекта на Пп нужно добиваться неделями и страдать неделями! А тут за полтора часа процедуры 💪🏻😎 до чего дошёл процесс!
Света @afbeauty.ru я ваша на веки 😆😍👌🏻 хотите проверить? Светлана подарила мне скидку на след процедуру 500 руб , сказала, что можно поделиться с подругами😊 делюсь с вами - OB промокод на 500 руб. Без промокода процедура стоит 2500 руб.
А как вы иступляете грехи новогодней жрицы в ночи? 😆 наели себе салатиков и оливье? 😭🤦🏻‍♀️
877 21 21 January, 2018

PRODUCT DETAILS 🕷️⚰️
_________________________
BROWS
@benefitcosmetics Fool Proof Brow Powder
@morphebrushes Clear Brow Gel
_________________________
EYES
@toofaced Shadow Insurance & Glitter Glue
@urbandecaycosmetics Glitter Liner
@katvondbeauty Shade & Light Palette
@gerardcosmetics liquid eyeliner
@esgcosmetics Lashes in style 'Ensley'
_________________________
FACE
@tatcha Silk Canvas
@givenchybeauty Photo'Perfexion Foundation
@tartecosmetics Shape Tape Concealer
@maccosmetics Contour Powder
@thekatvond Loose Setting Powder
@gerardcosmetics #SlayAllDay setting spray
_________________________
LIPS
@hyimjen Lip Liner in shade 'Immortal'
@colourpopcosmetics x @iluvsarahii Liquid Lipstick in shade 'Arriba' (use code: AFBEAUTY at checkout for $$ off your Gerard Cosmetics order)
________________________

#HalloweenMakeup #halloween #GivenchyBeauty #theaddamsfamily #MakeupArtist #SmokeyEyes #AFBEAUTY #GCsquad #GCLOVE #GerardCosmetics #katvondbeauty #FeaturedMUA #MUA #DelawareMUA #AngelFloresBeauty #MakeUpDolls #morticiaaddams #MakeUpArtistsWorldWide #MakeUpFeed #beatthatface #DressyourFace #bbloger #MorpheBrushes #instamakeup #makeuplife #dmvmakeupartist #phillymua

PRODUCT DETAILS 🕷️⚰️
_________________________
BROWS
@benefitcosmetics Fool Proof Brow Powder
@morphebrushes Clear Brow Gel
_________________________
EYES
@toofaced Shadow Insurance & Glitter Glue
@urbandecaycosmetics Glitter Liner
@katvondbeauty Shade & Light Palette
@gerardcosmetics liquid eyeliner
@esgcosmetics Lashes in style 'Ensley'
_________________________
FACE
@tatcha Silk Canvas
@givenchybeauty Photo'Perfexion Foundation
@tartecosmetics Shape Tape Concealer
@maccosmetics Contour Powder
@thekatvond Loose Setting Powder 
@gerardcosmetics #SlayAllDay setting spray
_________________________
LIPS
@hyimjen Lip Liner in shade 'Immortal' 
@colourpopcosmetics x @iluvsarahii Liquid Lipstick in shade 'Arriba' (use code: AFBEAUTY at checkout for $$ off your Gerard Cosmetics order)
________________________

#HalloweenMakeup #halloween #GivenchyBeauty #theaddamsfamily #MakeupArtist #SmokeyEyes #AFBEAUTY #GCsquad #GCLOVE #GerardCosmetics #katvondbeauty #FeaturedMUA #MUA #DelawareMUA #AngelFloresBeauty #MakeUpDolls #morticiaaddams #MakeUpArtistsWorldWide #MakeUpFeed #beatthatface #DressyourFace #bbloger #MorpheBrushes #instamakeup #makeuplife #dmvmakeupartist #phillymua
112 13 30 October, 2019