#agentsah Instagram Photos & Videos

agentsah - 64.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #agentsah and here's what we found interesting.

Inside 64 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
3.6
Average comment
0.3
Posts with video
7/64
Posts with photo
57/64

Hashtag Popularity

.
“Seronokk sangat minum LOVLIN BIRDS NEST 🕊”
.
Macam2 khasiat dapat bila start consume minum LBN ni 😱
.
Kita Jual murah je tau , RM20/set
.
Klik link kat bio untuk order 🌈✨
.
.
#birdnestdrink #lovlinbirdsnest #originalbirdnest #trustedseller #agentsah #banting #bukitchanggang #labohandagang #morib #selangor #jenjarombanting #kgendah

.
“Seronokk sangat minum LOVLIN BIRDS NEST 🕊”
.
Macam2 khasiat dapat bila start consume minum LBN ni 😱
.
Kita Jual murah je tau , RM20/set
.
Klik link kat bio untuk order 🌈✨
.
.
#birdnestdrink #lovlinbirdsnest #originalbirdnest #trustedseller #agentsah #banting #bukitchanggang #labohandagang #morib #selangor #jenjarombanting #kgendah
3 0 17 September, 2019

JOM JOIN FB LIVE MYONLINESHOPES 4.3O PM PETANG NI !!!😍 nak citer tentang Produk DSV 😍 Kalau nak tanya apa apa boleh je tanya terus nanti ya! .
.
Jangan lupa set alarm tau!!Nanti terlepas pulak live sembang sembang pasal Produk DSV ni!!😘
.
#myonlineshopes #myonlineshopespermaisuriimperial #myonlineshopesemartudan #datoserivida #quputehbaruputih #clorocskincaremiri #clorocskincare #salmonsaltedeggcikb #pamogacoffee #pamoga #agentsahmiri #agentsah #miri #brunei

JOM JOIN FB LIVE MYONLINESHOPES 4.3O PM PETANG NI !!!😍 nak citer tentang Produk DSV 😍 Kalau nak tanya apa apa boleh je tanya terus nanti ya! .
.
Jangan lupa set alarm tau!!Nanti terlepas pulak live sembang sembang pasal  Produk DSV ni!!😘
.
#myonlineshopes #myonlineshopespermaisuriimperial #myonlineshopesemartudan #datoserivida #quputehbaruputih #clorocskincaremiri#clorocskincare#salmonsaltedeggcikb#pamogacoffee#pamoga #agentsahmiri #agentsah #miri #brunei
0 0 17 September, 2019

NO MORE SKIN BERMINYAK! Kulit Kak Ella normal + glowing. Glowing Tu maksudnya tak berminyak tauu tapi Ada effect glass skin

Kak Ella pakai 4 produk NI
💖 Pinkish White Set
💖Pinkish White Instant Scrub
💖Putih Korea
💖Licen Serum

Kalau nak combine 4 items ni MUR MUR je tauu. Akak akak kat luar Sana jangan Ragu rragu ya.. Kak Ella anak 2 orang muka Masih awet muda. Maintain jee sebab apa?? Amalkan produk The Junni 😍
.
Pinkish White Set (3items)
Putih Korea ( Supplement)
PWIS (Face & body scrub)
Total baru RM 156 sahaja 😱😱 muraahh tapi kesannya & kualiti tak payah cakap la kann 😍😍 FAST RESPON teruss WhatsApp beauty consultan Kami #0197587327

SKIN CONSULTANT PERCUMA Hanya perlu hantar gambar before pada Dhia untuk Dhia suggest produk The Junni Yang sesuai 😘 .
.
.

#thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodkelantan #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted

NO MORE SKIN BERMINYAK! Kulit Kak Ella normal + glowing. Glowing Tu maksudnya tak berminyak tauu tapi Ada effect glass skin

Kak Ella pakai 4 produk NI
💖 Pinkish White Set
💖Pinkish White Instant Scrub
💖Putih Korea
💖Licen Serum

Kalau nak combine 4 items ni MUR MUR je tauu. Akak akak kat luar Sana jangan Ragu rragu ya.. Kak Ella anak 2 orang muka Masih awet muda. Maintain jee sebab apa?? Amalkan produk The Junni 😍
.
Pinkish White Set (3items)
Putih Korea ( Supplement)
PWIS (Face & body scrub)
Total baru RM 156 sahaja 😱😱 muraahh tapi kesannya & kualiti tak payah cakap la kann 😍😍 FAST RESPON teruss WhatsApp beauty consultan Kami #0197587327

SKIN CONSULTANT PERCUMA Hanya perlu hantar gambar before pada Dhia untuk Dhia suggest produk The Junni Yang sesuai 😘 .
.
.

#thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub
#tjcodkelantan #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted
5 1 17 September, 2019

[ BILA PRODUK ORANG CARI JANGAN TUNGGU LAGI ]

Anak saudara belah suami join agent Najah najeehah under leader biela.

Nak dipendekkan cerita ,dulu pernah orang kampung beli produk Najah najeehah dengan biela masa balik kampung di kelantan.

Kebetulan anak saudara datang bercuti di rumah biela 3hari 2malam sebab dah lama tak jumpa. Katanya ada orang cari barang kak biela jual . Allahu biela pon apa lagi ajak sekali anak saudara sorang nie join agent ,cerita semua dengan dia dan die berminat.
Syukur dalam masa yang sama dapat membantu dia juga mencari side income untuk perbelanjaan sekolah. Sama2 memberi manfaat pada orang inshaallah segalanya dipermudahkan.
Sesiapa yang mencari produk Najah najeehah di chiku, gua musang boleh dapatkan dari anak saudara biela ni. Agent sah Najah najeehah.
Semoga dipermudahkan urusan aiman.

#najahnajeehah
#agentrm200
#agentsah
#produkbidarasafron

[ BILA PRODUK ORANG CARI JANGAN TUNGGU LAGI ]

Anak saudara belah suami join agent Najah najeehah under leader biela.

Nak dipendekkan cerita ,dulu pernah orang kampung beli produk Najah najeehah dengan biela masa balik kampung di kelantan.

Kebetulan anak saudara datang bercuti di rumah biela 3hari 2malam sebab dah lama tak jumpa. Katanya ada orang cari barang kak biela jual . Allahu biela pon apa lagi ajak sekali anak saudara sorang nie join agent ,cerita semua dengan dia dan die berminat. 
Syukur dalam masa yang sama dapat membantu dia juga mencari side income untuk perbelanjaan sekolah. Sama2 memberi manfaat pada orang inshaallah segalanya dipermudahkan. 
Sesiapa yang mencari produk Najah najeehah di chiku, gua musang boleh dapatkan dari anak saudara biela ni. Agent sah Najah najeehah.
Semoga dipermudahkan urusan aiman.

#najahnajeehah
#agentrm200
#agentsah 
#produkbidarasafron
3 0 17 September, 2019

KULIT KUSAM KEMBALI CERAH BERSERI

Bukan perempuan jer ada masalah kulit kusam ni yer awaa, lelaki pun sama jer... Tapi, sejak azali kita memang tau orang lelaki ni malas nak cantik pakai macma2. Klu bole pakai satu dua barang sudah. Kalau nak OK lagi cukup dengan satu produk cover head to toe.
Cleo sejenis macam tulah awaa. Jarang kan jumpa satu sabun cover seluruh anggota badan dengan pelbagai manfaat.

Jomlah grab sekarang awaa.
Lagi banyak ketul awaa grab.
Lagi banyak RM awaa jimat tau 😀
📲www.wasap.my/+601111156467/cleo

#cleosecret
#agentsah #multifungsi #sabunhilangkandaki
#skinrepair

KULIT KUSAM KEMBALI CERAH BERSERI

Bukan perempuan jer ada masalah kulit kusam ni yer awaa, lelaki pun sama jer... Tapi, sejak azali kita memang tau orang lelaki ni malas nak cantik pakai macma2. Klu bole pakai satu dua barang sudah. Kalau nak OK lagi cukup dengan satu produk cover head to toe. 
Cleo sejenis macam tulah awaa. Jarang kan jumpa satu sabun cover seluruh anggota badan dengan pelbagai manfaat.

Jomlah grab sekarang awaa. 
Lagi banyak ketul awaa grab.
Lagi banyak RM awaa jimat tau 😀
📲www.wasap.my/+601111156467/cleo

#cleosecret
#agentsah #multifungsi #sabunhilangkandaki 
#skinrepair
0 0 17 September, 2019

Mereka dah try, anda bila lagi?

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu

Mereka dah try, anda bila lagi?

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu
0 0 17 September, 2019

Mereka dah try, anda bilanlagi?

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu

Mereka dah try, anda bilanlagi?

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu
0 0 17 September, 2019

Mereka dah try, anda bilanlagi?

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu

Mereka dah try, anda bilanlagi?

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu
1 0 17 September, 2019

MOTIVASI BISNES :- Kita JUAL, Jangan paksa orang beli.
Minggu lepas, tak ada sale. SABAR
Semalam, tak ada sale. SABAR
Hari ni tak ada sale. SABAR "AKU DAH PROMOTE TAPI TAK ADA YANG BELI" 😢

Siapa tak sedih + risau kalau tak ada sale. Kan?
Yakin!! REZEKI tetap ada cuma cepat atau lambat je... Siapa tahu seminggu kemudian, terus masuk order sampai hang telefon 😁. Lagi satu, kalau post iklan tak perlu tag² orang lain sebab hati manusia kita tak tahu, dia suka ke tidak kena tag² nie 😊.
Besar kemungkinan anda di unfriend 😅
Teruskan PROMOTE secara konsisten + perbaiki mana yang perlu 😘 📌 Dalam diam ada orang yang perhatikan kita jual apa 👀

Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakkal.
Sentiasa yakin rezeki dari Allah datang tepat pada masanya tanpa kita duga.
Insha Allah, sesiapa yang rajin berusaha
pasti akan berjaya.
Semoga Allah makbulkan setiap doa hambaNya. Aamiin.
.
.
#princessemam
#TipsBisnes #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang

MOTIVASI BISNES :- Kita JUAL, Jangan paksa orang beli.
Minggu lepas, tak ada sale. SABAR
Semalam, tak ada sale. SABAR 
Hari ni tak ada sale. SABAR "AKU DAH PROMOTE TAPI TAK ADA YANG BELI" 😢

Siapa tak sedih + risau kalau tak ada sale. Kan?
Yakin!! REZEKI tetap ada cuma cepat atau lambat je... Siapa tahu seminggu kemudian, terus masuk order sampai hang telefon 😁. Lagi satu, kalau post iklan tak perlu tag² orang lain sebab hati manusia kita tak tahu, dia suka ke tidak kena tag² nie 😊.
Besar kemungkinan anda di unfriend 😅 
Teruskan PROMOTE secara konsisten + perbaiki mana yang perlu 😘 📌 Dalam diam ada orang yang perhatikan kita jual apa 👀

Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakkal.
Sentiasa yakin rezeki dari Allah datang tepat pada masanya tanpa kita duga.
Insha Allah, sesiapa yang rajin berusaha 
pasti akan berjaya.
Semoga Allah makbulkan setiap doa hambaNya. Aamiin.
.
.
#princessemam 
#TipsBisnes #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang
7 0 17 September, 2019

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus #sginsta #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus  #sginsta  #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop  #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden
0 0 17 September, 2019

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus #sginsta #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus  #sginsta  #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop  #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden
1 0 17 September, 2019

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus #sginsta #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus  #sginsta  #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop  #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden
0 0 17 September, 2019

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus #sginsta #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden

JOMM BUAT EXTRA INCOME.. .
🤩🤩🤩 .
.
X PERLU MODAL
X PERLU SIMPAN STOCK
X PERLU POS BARANG
X PERLU MASA LAMA
.
HANYA POSTING2 DI FB & IG ANDA🌟 .
✔ EXTRA INCOME YG LUMAYAN
✔BAHAN MARKETING KAMI BERI
✔KAMI GUIDE ANDA SMPI BERJAYA
✔PRODUCT ADA SIJIL HALAL & KKM
✔PRODUCT ADA LEBIH 1000 REAL FEEDBACK TESTIMONI POWERRR
.
1 HARI UNTUNG $18 jual 3 box
1 BULAN UNTUNG $540 jual 90 box
.
JOMM JADI DS #teamdvogue
. Whatapps91071697
.
#seriladhalal #serilady #seriladyjus  #sginsta  #malaysia #seriladykkm #bruneionlineshop  #AgentSah #Overdose #CantikLentik #MissV #Ketat #Mantop #BustUp #Firming #Whitening #SayaJual #JamuModern #hargamurahgila #MangoJuice #AmazingResults #Kurus #Detox #Jerawat #muamalaysia #jamu #hijabfashion #jusjamumoden
0 0 17 September, 2019

NAK CLEARR ❗❗❗ NAK CLEARR ❗❗❗ Counterpart Tupperware 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
TAK RAYA PON BULEH BELI TAU✌😘✌😘 📌 design simple, cantik dan elegant dengan warna merah yang wow😱 📌 buleh letak biskut2, kuih muih..kek lapis ke.
✒ juga dapat digunakan untuk menyimpan aneka snack atau kacang..coklat.. kesukaan.... 📌BESAR 1.2L dpt 3pcs 1sett..nk banyak boleh request 6pcs @8 pcs 📌Boleh nampak cookies di dalam...transperen mudah nak amik👏 📌BEST sebab kedap udara, cookies tahan lama dan tak mudah lemau. wow! besttt nih.. 💞💞💞
.
#agentsah
#agent
#tupperware
#tupperwarebertam
#tupperwaremurah
#tupperwareoriginal
#tupperwaremalaysia
#tupperwaremalaysiamurah
#tupperwarebrandsmalaysia
#tupperwareonline
#tupperwarepenang
#tupperwarekedah
#tupperwarerare
#tupperwarecollection
#tupperwaresale
#tupperwarediskaun
#tupperwarespecial
#tupperwareseptember

NAK CLEARR ❗❗❗ NAK CLEARR ❗❗❗ Counterpart Tupperware 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
TAK RAYA PON BULEH BELI TAU✌😘✌😘 📌  design simple, cantik dan elegant  dengan warna merah yang wow😱 📌 buleh letak biskut2, kuih muih..kek lapis ke.
✒ juga dapat digunakan untuk menyimpan aneka snack atau kacang..coklat.. kesukaan.... 📌BESAR 1.2L dpt  3pcs 1sett..nk banyak  boleh request  6pcs @8 pcs 📌Boleh nampak  cookies di dalam...transperen mudah nak amik👏 📌BEST sebab kedap udara, cookies tahan lama dan tak mudah lemau. wow! besttt nih.. 💞💞💞
.
#agentsah
#agent 
#tupperware 
#tupperwarebertam 
#tupperwaremurah 
#tupperwareoriginal 
#tupperwaremalaysia
#tupperwaremalaysiamurah 
#tupperwarebrandsmalaysia 
#tupperwareonline 
#tupperwarepenang 
#tupperwarekedah 
#tupperwarerare 
#tupperwarecollection 
#tupperwaresale 
#tupperwarediskaun 
#tupperwarespecial 
#tupperwareseptember
0 0 17 September, 2019

💥HOT SALE❗❗
.
Hearty Bites Set
=============
Warna sangat cantik dan ada corak pada penutup😘❤
Pink💖..Purple💜..Hijau💚
.
Yang belum ada bekal untuk anak2 atau kegunaan sendiri. ..set ni memang sesuai utk bawak ke Sekolah atau ke tempat kerja
.
SEBABB👇👇👇
.
✔Ada divider mudah untuk asing nasi dengan lauk🍚🍱
✔Datang dengan bekas kecil yang comel 'liquid tight' isi kuah,sos,susu dijamin tidak tumpah
✔Bentuk yang compact senang dimasukkan dalam beg dan sesuai dibawa kemana2
✔Kapasiti besar juga...560ml..
✔BPA Free..SELAMAT digunakan ..
.
HOT nii !!!!
1 harga utk 3 set 😱😱😱
.
#agentsah
#agent
#tupperware
#tupperwarebertam
#tupperwaremurah
#tupperwareoriginal
#tupperwaremalaysia
#tupperwaremalaysiamurah
#tupperwarebrandsmalaysia
#tupperwareonline
#tupperwarepenang
#tupperwarekedah
#tupperwarerare
#tupperwarecollection
#tupperwaresale
#tupperwarediskaun
#tupperwarespecial
#tupperwareseptember

💥HOT SALE❗❗
.
Hearty Bites Set
=============
Warna sangat cantik dan ada corak pada penutup😘❤
Pink💖..Purple💜..Hijau💚
.
Yang belum ada bekal untuk anak2 atau kegunaan sendiri. ..set ni memang sesuai utk bawak ke Sekolah atau ke tempat kerja
.
SEBABB👇👇👇
.
✔Ada divider mudah untuk asing nasi dengan lauk🍚🍱
✔Datang dengan bekas kecil yang comel 'liquid tight' isi kuah,sos,susu dijamin tidak tumpah
✔Bentuk yang compact senang dimasukkan dalam beg dan sesuai dibawa kemana2
✔Kapasiti besar juga...560ml..
✔BPA Free..SELAMAT digunakan ..
.
HOT nii !!!!
1 harga utk 3 set 😱😱😱
.
#agentsah
#agent 
#tupperware 
#tupperwarebertam 
#tupperwaremurah 
#tupperwareoriginal 
#tupperwaremalaysia
#tupperwaremalaysiamurah 
#tupperwarebrandsmalaysia 
#tupperwareonline 
#tupperwarepenang 
#tupperwarekedah 
#tupperwarerare 
#tupperwarecollection 
#tupperwaresale 
#tupperwarediskaun 
#tupperwarespecial 
#tupperwareseptember
1 0 17 September, 2019

Bombshell ni utk luaran yang boleh sapu pada payudara & punggung. Boleh membesarkan, menganjalkan, montokkan, asset kelihatan cantik dan mantap. Paling best selulit juga boleh hilang 😱
.
Glamgirl ni utk luaran dan merawat dari dalaman, bukan hanya fokus pada asset shj tapi ia juga kurangkan masalah jerawat, cantikkan rambut, sihatkan kuku, kulit lebih glowing, kurangkan keputihan dll 😘
.
Sabun ni utk pakai semasa mandi di bahagian asset, hari-ii guna asset yang kendur londeh tuu boleh tegang 😊
.
💰 Lightening gel RM49
💰 Walnut Scrub RM65
💰 Bombshell RM69
💰 Glamgirl RM79
💰 Combo Gel & Scrub RM109 (Save RM5)
💰 Breast Pump RM119
💰 Combo Bombshell + Glamgirl (FREE BREAST SOAP) RM148
💰 Bombshell + Glamgirl + Breast Pump RM267
.
❌ Price exclude Postage/Cod
.
Cod Everyday : Pandamaran, jj/giant/tesco bkt tinggi, Mcd (hadapan harbour place), Pizzahut teluk pulai, Shell sg pinang, Diy port klang
.
📱Whatsapp 012-3533110

#bombshellbreastcream #bombshellbootycream #bombshell #glamgirl #bombshellglamgirl #breastandbootycream #breastbooty #payudaramontok #payudarategang #payudaraanjal #punggungmontok #punggungcantik #selulitcream #selulithilang #pandamaran #klang #agentsah

Bombshell ni utk luaran yang boleh sapu pada payudara & punggung. Boleh membesarkan, menganjalkan, montokkan, asset kelihatan cantik dan mantap. Paling best selulit juga boleh hilang 😱
.
Glamgirl ni utk luaran dan merawat dari dalaman, bukan hanya fokus pada asset shj tapi ia juga kurangkan masalah jerawat, cantikkan rambut, sihatkan kuku, kulit lebih glowing, kurangkan keputihan dll 😘
.
Sabun ni utk pakai semasa mandi di bahagian asset, hari-ii guna asset yang kendur londeh tuu boleh tegang 😊
.
💰 Lightening gel RM49
💰 Walnut Scrub RM65
💰 Bombshell RM69
💰 Glamgirl RM79
💰 Combo Gel & Scrub RM109 (Save RM5)
💰 Breast Pump RM119
💰 Combo Bombshell + Glamgirl (FREE BREAST SOAP) RM148
💰 Bombshell + Glamgirl + Breast Pump RM267
.
❌ Price exclude Postage/Cod
.
Cod Everyday : Pandamaran, jj/giant/tesco bkt tinggi, Mcd (hadapan harbour place), Pizzahut teluk pulai, Shell sg pinang, Diy port klang
.
📱Whatsapp 012-3533110

#bombshellbreastcream #bombshellbootycream #bombshell #glamgirl #bombshellglamgirl #breastandbootycream #breastbooty #payudaramontok #payudarategang #payudaraanjal #punggungmontok #punggungcantik #selulitcream #selulithilang #pandamaran #klang #agentsah
0 0 17 September, 2019

Wowwweee sdpnye BELAA SHAKE ni.. Persis 🍓milk shake.
.
Korang nk tau x ape function si cantik ni?? Meh hakak share..
.
1. Fat burner utk korang lebih kurus
2. Utk kesihatan kulit uols. Bile minum BELLA SHAKE ni, korang akn rase kulit lebih lembap. Time makeup mmg mudah nak blend tau. Wajah lebih flawless uollss.. 📲 MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS

Wowwweee sdpnye BELAA SHAKE ni.. Persis 🍓milk shake.
.
Korang nk tau x ape function si cantik ni?? Meh hakak share..
.
1. Fat burner utk korang lebih kurus
2. Utk kesihatan kulit uols. Bile minum BELLA SHAKE ni, korang akn rase kulit lebih lembap. Time makeup mmg mudah nak blend tau. Wajah lebih flawless uollss.. 📲 MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS
2 0 16 September, 2019

Wowwweee sdpnye BELAA SHAKE ni.. Persis 🍓milk shake.
.
Korang nk tau x ape function si cantik ni?? Meh hakak share..
.
1. Fat burner utk korang lebih kurus
2. Utk kesihatan kulit uols. Bile minum BELLA SHAKE ni, korang akn rase kulit lebih lembap. Time makeup mmg mudah nak blend tau. Wajah lebih flawless uollss.. 📲 MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS

Wowwweee sdpnye BELAA SHAKE ni.. Persis 🍓milk shake.
.
Korang nk tau x ape function si cantik ni?? Meh hakak share..
.
1. Fat burner utk korang lebih kurus
2. Utk kesihatan kulit uols. Bile minum BELLA SHAKE ni, korang akn rase kulit lebih lembap. Time makeup mmg mudah nak blend tau. Wajah lebih flawless uollss.. 📲 MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS
1 0 16 September, 2019

#AGENTVSLJOHOR “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (𝐒𝐨𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐞𝐥𝐚𝐥𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚-𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚)
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan 📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL
#AGENTVSLJOHOR .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers
#vslseluruhjb
#vslbeautycareJB
#vsljohorbahru
#vslbeautycare
#vslteamsnana
#vsljohor
#vslskincare
#vslterbaik
#vslseluruhjohorbahru
#vsljohorbahru
#vsllarkin
#vslmalaysia
#vslsingapore
#vslindonesia
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl
#feedbackvsl
#agentsah

#AGENTVSLJOHOR “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (𝐒𝐨𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐲𝐚𝐧𝐠 𝐬𝐞𝐥𝐚𝐥𝐮 𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐭𝐞𝐫𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚-𝐭𝐚𝐧𝐲𝐚) 
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan 📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL 
#AGENTVSLJOHOR .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers 
#vslseluruhjb 
#vslbeautycareJB 
#vsljohorbahru 
#vslbeautycare 
#vslteamsnana 
#vsljohor 
#vslskincare 
#vslterbaik 
#vslseluruhjohorbahru 
#vsljohorbahru 
#vsllarkin
#vslmalaysia 
#vslsingapore 
#vslindonesia 
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl 
#feedbackvsl
#agentsah
1 0 16 September, 2019

Anak dara pon boleh pakai produk ni, nak asset gebu, mantap, montok dll boleh dapatkan sexy combo (bombshell + glamgirl) RM148 shj 😘
.
💰 Lightening gel RM49
💰 Walnut Scrub RM65
💰 Bombshell RM69
💰 Glamgirl RM79
💰 Combo Gel & Scrub RM109 (Save RM5)
💰 Breast Pump RM119
💰 Combo Bombshell + Glamgirl (FREE BREAST SOAP) RM148
💰 Bombshell + Glamgirl + Breast Pump RM267
.
❌ Price exclude Postage/Cod
.
Cod Everyday : Pandamaran, jj/giant/tesco bkt tinggi, Mcd (hadapan harbour place), Pizzahut teluk pulai, Shell sg pinang, Diy port klang
.
📱Whatsapp 012-3533110

#bombshellbreastcream #bombshellbootycream #bombshell #glamgirl #bombshellglamgirl #breastandbootycream #breastbooty #payudaramontok #payudarategang #payudaraanjal #punggungmontok #punggungcantik #selulitcream #selulithilang #pandamaran #klang #agentsah

Anak dara pon boleh pakai produk ni, nak asset gebu, mantap, montok dll boleh dapatkan sexy combo (bombshell + glamgirl) RM148 shj 😘
.
💰 Lightening gel RM49
💰 Walnut Scrub RM65
💰 Bombshell RM69
💰 Glamgirl RM79
💰 Combo Gel & Scrub RM109 (Save RM5)
💰 Breast Pump RM119
💰 Combo Bombshell + Glamgirl (FREE BREAST SOAP) RM148
💰 Bombshell + Glamgirl + Breast Pump RM267
.
❌ Price exclude Postage/Cod
.
Cod Everyday : Pandamaran, jj/giant/tesco bkt tinggi, Mcd (hadapan harbour place), Pizzahut teluk pulai, Shell sg pinang, Diy port klang
.
📱Whatsapp 012-3533110

#bombshellbreastcream #bombshellbootycream #bombshell #glamgirl #bombshellglamgirl #breastandbootycream #breastbooty #payudaramontok #payudarategang #payudaraanjal #punggungmontok #punggungcantik #selulitcream #selulithilang #pandamaran #klang #agentsah
0 0 16 September, 2019

PROMO HARI MALAYSIA MASIHH ONZZZ!!! .
Jom dapat kan segera
Tamat pada 17/9/2019 (12.00 a m)
Tak lama tu gaisss .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp dekat bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless

PROMO HARI MALAYSIA MASIHH ONZZZ!!! .
Jom dapat kan segera 
Tamat pada 17/9/2019 (12.00 a m) 
Tak lama tu gaisss .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp dekat bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq  #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless
4 0 16 September, 2019

PROMO HARI MALAYSIA MASIHH ONZZZ!!! .
Jom dapat kan segera
Tamat pada 17/9/2019 (12.00 a m)
Tak lama tu gaisss .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp dekat bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless

PROMO HARI MALAYSIA MASIHH ONZZZ!!! .
Jom dapat kan segera 
Tamat pada 17/9/2019 (12.00 a m) 
Tak lama tu gaisss .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp dekat bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq  #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless
6 0 16 September, 2019

PROMO HARI MALAYSIA MASIHH ONZZZ!!! .
Jom dapat kan segera
Tamat pada 17/9/2019 (12.00 a m)
Tak lama tu gaisss .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp dekat bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless

PROMO HARI MALAYSIA MASIHH ONZZZ!!! .
Jom dapat kan segera 
Tamat pada 17/9/2019 (12.00 a m) 
Tak lama tu gaisss .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp dekat bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq  #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless
4 0 16 September, 2019

Masih tercari² foundation yg dap dap dap tak bercapuk?? Tiada lagi masalah² spt di bawah:-
🤩Pakai lama² akan nampak bercapuk
🤩Kena air mudah tertanggal
🤩Lama² pakai akan merekah²
🤩Masih nmpk parut² jerawat
🤩Rase tebal je muka

JANGAN risau, glow foundation by sifu kunyit ni boleh membantu masalah uolls.. =========================
SIFU GLOW FOUNDATION
=========================
👍Makin lama pakai makin glowing
👍Muka tak bercapuk
👍Kalis air
👍Rase ringan je muka
👍Full coverage
Boleh dapatkannya dalam bentuk loose.. Berminat boleh klik link wasap 👇👇👇 www.wasap.my/+60174083009FdGlowSifu

#produksifukunyitviral
#teamshielaroket
#agentsah

Masih tercari² foundation yg dap dap dap tak bercapuk?? Tiada lagi masalah² spt di bawah:-
🤩Pakai lama² akan nampak bercapuk
🤩Kena air mudah tertanggal
🤩Lama² pakai akan merekah²
🤩Masih nmpk parut² jerawat
🤩Rase tebal je muka

JANGAN risau, glow foundation by sifu kunyit ni boleh membantu masalah uolls.. =========================
SIFU GLOW FOUNDATION
=========================
👍Makin lama pakai makin glowing
👍Muka tak bercapuk
👍Kalis air
👍Rase ringan je muka
👍Full coverage 
Boleh dapatkannya dalam bentuk loose.. Berminat boleh klik link wasap 👇👇👇 www.wasap.my/+60174083009FdGlowSifu

#produksifukunyitviral
#teamshielaroket
#agentsah
0 0 16 September, 2019

Preorder novel Menangkis Pujukan Syaitan 28/9/2019 sehingga 28/10/2019 .

#menangkispujukansyaitan
#novelislamikterbaik
#sihir
#penawarsihir
#syafiqnasriproduction
#agentsah

Preorder novel Menangkis Pujukan Syaitan 28/9/2019 sehingga 28/10/2019 .

#menangkispujukansyaitan 
#novelislamikterbaik 
#sihir
#penawarsihir
#syafiqnasriproduction 
#agentsah
2 0 16 September, 2019

[AIR NYIOR]
Tips cantik semulajadi
Ramai ingat air kelapa ni untuk minum je. Lagi2 bila time panas, memang best kalau dapat minum air kelapa.

Jangan taktau, air kelapa juga dapat membantu merawat wajah. Basuh muka dengan air kelapa setiap pagi, biarkan ia kering sendiri pada wajah. Lepas dah kering, bilas semula wajah dengan dengan air bersih.

Air kelapa dapat mencerahkan kulit, mengatasi wajah kusam, melicinkan kulit dan mengecutkan jerawat.
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang

[AIR NYIOR] 
Tips cantik semulajadi 
Ramai ingat air kelapa ni untuk minum je. Lagi2 bila time panas, memang best kalau dapat minum air kelapa.

Jangan taktau, air kelapa juga dapat membantu merawat wajah. Basuh muka dengan air kelapa setiap pagi, biarkan ia kering sendiri pada wajah. Lepas dah kering, bilas semula wajah dengan dengan air bersih.

Air kelapa dapat mencerahkan kulit, mengatasi wajah kusam, melicinkan kulit dan mengecutkan jerawat.
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang
16 0 16 September, 2019

Pinklady 😍 sis masih on yee
Nak sembang , boleh chat terus
#Agentsah

Pinklady 😍 sis masih on yee 
Nak sembang , boleh chat terus 
#Agentsah
4 0 16 September, 2019

Silakan... Yang ditunggu-tunggu

#tneeq #rinetwork
#rizalman #agentsah

Silakan... Yang ditunggu-tunggu

#tneeq #rinetwork 
#rizalman #agentsah
0 0 16 September, 2019

PINGGANG SELEBAR2?
BAJU BANYAK YANG DAH TAK MUAT??
SIZE SELUAR DAH KENA TUKAR YANG LEBIH BESAR??! Jangan buang duit beli baju dan seluar yang baru, dapatkan BENGKUNG SAJAT SEKARANG! Selesai semua masalah. Tak perlu tukar seluar dan baju lagi.
Dengan harga yang TERLAJAK MURAH dan BERKUALITI kini semua mampu untuk dapatkan pinggang ala kerengga. Pasti en.suami tak lepas memandang!

PM Bengkung Sajat 0132508525 sekarang! whatsapp 0132508525 sekarang!
0132508525 sekarang!

#bengkung24tulang #ORIGINAL #READYSTOCK #wargakuantan #bengkungsajatkuantanpahang #rampingbabkerengga #kuantanparede #aslegacy #agentsah #girdle #girdletonggek

PINGGANG SELEBAR2?
BAJU BANYAK YANG DAH TAK MUAT??
SIZE SELUAR DAH KENA TUKAR YANG LEBIH BESAR??! Jangan buang duit beli baju dan seluar yang baru, dapatkan BENGKUNG SAJAT SEKARANG! Selesai semua masalah. Tak perlu tukar seluar dan baju lagi. 
Dengan harga yang TERLAJAK MURAH dan BERKUALITI kini semua mampu untuk dapatkan pinggang ala kerengga. Pasti en.suami tak lepas memandang!

PM Bengkung Sajat  0132508525 sekarang! whatsapp 0132508525 sekarang!
0132508525 sekarang!

#bengkung24tulang #ORIGINAL #READYSTOCK #wargakuantan #bengkungsajatkuantanpahang #rampingbabkerengga #kuantanparede #aslegacy #agentsah #girdle #girdletonggek
0 0 16 September, 2019

PINGGANG SELEBAR2?
BAJU BANYAK YANG DAH TAK MUAT??
SIZE SELUAR DAH KENA TUKAR YANG LEBIH BESAR??! Jangan buang duit beli baju dan seluar yang baru, dapatkan BENGKUNG SAJAT SEKARANG! Selesai semua masalah. Tak perlu tukar seluar dan baju lagi.
Dengan harga yang TERLAJAK MURAH dan BERKUALITI kini semua mampu untuk dapatkan pinggang ala kerengga. Pasti en.suami tak lepas memandang!

PM Bengkung Sajat 0132508525 sekarang! whatsapp 0132508525 sekarang!
0132508525 sekarang!

#bengkung24tulang #ORIGINAL #READYSTOCK #wargakuantan #bengkungsajatkuantanpahang #rampingbabkerengga #kuantanparede #aslegacy #agentsah #girdle #girdletonggek

PINGGANG SELEBAR2?
BAJU BANYAK YANG DAH TAK MUAT??
SIZE SELUAR DAH KENA TUKAR YANG LEBIH BESAR??! Jangan buang duit beli baju dan seluar yang baru, dapatkan BENGKUNG SAJAT SEKARANG! Selesai semua masalah. Tak perlu tukar seluar dan baju lagi. 
Dengan harga yang TERLAJAK MURAH dan BERKUALITI kini semua mampu untuk dapatkan pinggang ala kerengga. Pasti en.suami tak lepas memandang!

PM Bengkung Sajat  0132508525 sekarang! whatsapp 0132508525 sekarang!
0132508525 sekarang!

#bengkung24tulang #ORIGINAL #READYSTOCK #wargakuantan #bengkungsajatkuantanpahang #rampingbabkerengga #kuantanparede #aslegacy #agentsah #girdle #girdletonggek
1 1 16 September, 2019

😱Orang kata bisnes ni susah.
✅ I tetap buat. 😱Orang kata bisnes ni tak tahan lama.
✅ I tetap buat. 😱Orang kata biznes ni tipu.
✅ I tetap buat sebab saya yakin. 😱Orang kata bisnes orang lain lagi Bagus..
✅ I tetap kata semua bisnes bagus..tapi x guna kalau diri sendiri takde kualiti..buat bisnes apa pun x kan berjaya. 😂Orang kata I macam-macam I biarkan.
✅ Lagi kuat you mengata I ,lagi kuat semangat I nak berjaya. 😂 Orang tetap akan mengata
✅ Bila kita miskin orang mengata ✅ Bila kita susah orang mengata
✅ Bila kita kaya pun..orang tetap mengata 🙅🏻🙅🏼PEDULIKAN APA ORG NAK KATA🙅🏻🙅🏼 🔥 Sebab yg nak berjaya adalah diri kita..
Lebih MURNI kalau kita kaya..orang mengata.. tapi kita tetap berada di atas mereka..sebab lebih daif jika org mengata tapi kita duduk dibawah mereka..
🔥 sebab ketika kita susah tiada siapa yg boleh bantu kita.. 📢📢 Yang mengata tu x apalah biarkan dia terus berkata-kata.

Yang penting kita fikir *POSITIF* ..😊 dan Switch
.
.
#princessemam
#TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #TeamWardahRangers #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang

😱Orang kata bisnes ni susah.
✅ I tetap buat. 😱Orang kata bisnes ni tak tahan lama.
✅  I tetap buat. 😱Orang kata biznes ni tipu.
✅ I tetap buat sebab saya yakin. 😱Orang kata bisnes orang lain lagi Bagus..
✅ I tetap kata semua bisnes bagus..tapi x guna kalau diri sendiri takde kualiti..buat bisnes apa pun x kan berjaya. 😂Orang kata I macam-macam I biarkan.
✅ Lagi kuat you  mengata I ,lagi kuat semangat I nak berjaya. 😂 Orang tetap akan mengata
✅ Bila kita miskin orang mengata ✅ Bila kita susah orang mengata
✅ Bila kita kaya pun..orang tetap mengata 🙅🏻🙅🏼PEDULIKAN APA ORG NAK KATA🙅🏻🙅🏼 🔥 Sebab yg nak berjaya adalah diri kita..
Lebih MURNI kalau kita kaya..orang mengata.. tapi kita tetap berada di atas mereka..sebab lebih daif jika org mengata tapi kita duduk dibawah mereka..
🔥 sebab ketika kita susah tiada siapa yg boleh bantu kita.. 📢📢 Yang mengata tu x apalah biarkan dia terus berkata-kata.

Yang penting kita fikir *POSITIF* ..😊 dan Switch
.
.
#princessemam
#TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #TeamWardahRangers #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang
14 0 16 September, 2019

Haa fresh from oven dari kilang utama Perak yuk❤
RESTOK Packaging (September 2019)
Cik B baru masuk!! Jom dapatkan Salmon skin Cik B yuk...
⏺ Normal Size RM38..
⏺ Jumbo Size RM58..
⏺ Tomyam Jumbo Size RM 60

Cod hanya Di Kerteh, Kemasik, Cukai, Bandar Paka dan Dungun sahaja ya

Beli lebih dari 3..sy bg free postage.... Any enquiries @ order
www.wasap.my/+60139006347

#delicious #yummy #codsalmonskin #salmonskin #cikb #balangcikb #kulitikansalmon #cikbmurah #salmonskinmurah #salmonskinoriginal #salmonskinsedap #salmonskindsv #salmonskinjumbo #salmonskinroll #salmonskincikb #murahsedap #agentsah #stokis #salmonskinterengganu #salmonskinkerteh

Haa fresh from oven dari kilang utama Perak yuk❤ 
RESTOK Packaging (September 2019) 
Cik B baru masuk!! Jom dapatkan Salmon skin Cik B yuk...
⏺ Normal Size RM38..
⏺ Jumbo Size RM58..
⏺ Tomyam Jumbo Size RM 60

Cod hanya Di Kerteh, Kemasik, Cukai, Bandar Paka dan Dungun sahaja ya

Beli lebih dari 3..sy bg free postage.... Any enquiries @ order
www.wasap.my/+60139006347

#delicious #yummy #codsalmonskin #salmonskin #cikb #balangcikb #kulitikansalmon #cikbmurah #salmonskinmurah #salmonskinoriginal #salmonskinsedap #salmonskindsv #salmonskinjumbo #salmonskinroll #salmonskincikb #murahsedap #agentsah #stokis #salmonskinterengganu #salmonskinkerteh
12 2 16 September, 2019

KULIT LICIN HANYA KONSISTEN VITAMIN C

yang bermasalah dengan jerawat, elok dapatkan 3kotak #kingofvitamin jika nak kulit cantik dan licin.

Dah banyak feedback kami terima , inilah vitamin c paling mujarab untuk hilangkan jerawat.

1001 jenis penyakit, boleh diselesaikan,dengan syarat anda konsisten.
Konsisten!
Konsisten!
Konsisten!

10 orang terawal Nak saya bantu anda ? Tekan link ini wa.me/60132029382/kov

TAWARAN HANYA UNTUK HARI INI SAHAJA
#azyyusuf #kingofvitamin #agentsah #teamumietuyut #BigSuccess1609_nite

KULIT LICIN HANYA KONSISTEN VITAMIN C

yang bermasalah dengan jerawat, elok dapatkan 3kotak #kingofvitamin jika nak kulit cantik dan licin.

Dah banyak feedback kami terima , inilah vitamin c paling mujarab untuk hilangkan jerawat.

1001 jenis penyakit, boleh diselesaikan,dengan syarat anda konsisten. 
Konsisten!
Konsisten!
Konsisten!

10 orang terawal Nak saya bantu anda ? Tekan link ini wa.me/60132029382/kov

TAWARAN HANYA UNTUK HARI INI SAHAJA 
#azyyusuf #kingofvitamin #agentsah #teamumietuyut #BigSuccess1609_nite
14 11 16 September, 2019

Code untuk pembelian
#promo16-17hb
#agentsah
#suppliment
#rinetwork

Code untuk pembelian
#promo16-17hb
#agentsah
#suppliment 
#rinetwork
1 0 16 September, 2019

READYSTOCK BRILLIANTSKINCARE ‼️
hari2 COD ‼️
hari POSTAGE ‼️
(klau xde mslh)😁 BRILLIANTSKINCARE 🌸
FOR ORDER ws JAJA⤵️ Http://www.wasap.my/60168928654

COVER AREA : KOTA BHARU , kg sireh , wakaf bharu , pasir pekan , pangkalan chepa ,tanjung mas , panji , wcy dan lain2 lg 😘

#Agentsah
#teamschalynn
#teamkieyraomar
#briliantskinessential

READYSTOCK BRILLIANTSKINCARE ‼️
hari2 COD ‼️
hari POSTAGE ‼️
(klau xde mslh)😁 BRILLIANTSKINCARE 🌸
FOR ORDER ws JAJA⤵️ Http://www.wasap.my/60168928654

COVER AREA : KOTA BHARU , kg sireh , wakaf bharu , pasir pekan , pangkalan chepa ,tanjung mas , panji , wcy dan lain2 lg 😘

#Agentsah
#teamschalynn
#teamkieyraomar
#briliantskinessential
5 0 16 September, 2019

Glamgirl belum ada stock tapi uolss boleh book tau dengan half/fullpayment. Belum gaji nak letak desposit pon sis terima. Apa tunggu lagi book cepat 😘
.
💰 Lightening gel RM49
💰 Walnut Scrub RM65
💰 Bombshell RM69
💰 Glamgirl RM79
💰 Combo Gel & Scrub RM109 (Save RM5)
💰 Breast Pump RM119
💰 Combo Bombshell + Glamgirl (FREE BREAST SOAP) RM148
💰 Bombshell + Glamgirl + Breast Pump RM267
.
❌ Price exclude Postage/Cod
.
Cod Everyday : Pandamaran, jj/giant/tesco bkt tinggi, Mcd (hadapan harbour place), Pizzahut teluk pulai, Shell sg pinang, Diy port klang
.
📱Whatsapp 012-3533110

#bombshellbreastcream #bombshellbootycream #bombshell #glamgirl #bombshellglamgirl #breastandbootycream #breastbooty #payudaramontok #payudarategang #payudaraanjal #punggungmontok #punggungcantik #selulitcream #selulithilang #pandamaran #klang #agentsah

Glamgirl belum ada stock tapi uolss boleh book tau dengan half/fullpayment. Belum gaji nak letak desposit pon sis terima. Apa tunggu lagi book cepat 😘
.
💰 Lightening gel RM49
💰 Walnut Scrub RM65
💰 Bombshell RM69
💰 Glamgirl RM79
💰 Combo Gel & Scrub RM109 (Save RM5)
💰 Breast Pump RM119
💰 Combo Bombshell + Glamgirl (FREE BREAST SOAP) RM148
💰 Bombshell + Glamgirl + Breast Pump RM267
.
❌ Price exclude Postage/Cod
.
Cod Everyday : Pandamaran, jj/giant/tesco bkt tinggi, Mcd (hadapan harbour place), Pizzahut teluk pulai, Shell sg pinang, Diy port klang
.
📱Whatsapp 012-3533110

#bombshellbreastcream #bombshellbootycream #bombshell #glamgirl #bombshellglamgirl #breastandbootycream #breastbooty #payudaramontok #payudarategang #payudaraanjal #punggungmontok #punggungcantik #selulitcream #selulithilang #pandamaran #klang #agentsah
1 0 16 September, 2019

Tak makeup pun WAJIB DOUBLE CLEASING! Sebab sebum kita selalu tersumbat kalau kita tak cuci betul2 muka kita
And itu lah PUNCA UTAMA skin makin kusam & JERAWAT 😟 .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp di bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless

Tak makeup pun WAJIB  DOUBLE CLEASING! Sebab sebum kita selalu tersumbat kalau kita tak cuci betul2 muka kita
And itu lah PUNCA UTAMA skin makin kusam & JERAWAT 😟 .
.
Nak order whatsapp 📲 01127508033 / klik je link whatsapp di bio tu 😘
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq  #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless
8 0 16 September, 2019

Tahu tak, minum TEH SANNA PANAS boleh meningkatkan pembakaran lemak dengan lebih cepat. So jangan pelik kalau korang minum teh ni awal pagi esok selang sejam dua korang dh membuang waktu pagi 😊

Kenapa membuang ? Sebab salah satu fungsi TEH SANNA ni membantu membakar lemak dari dalam tanpa senaman yang membebankan.

Tapi jika korang lakukan sedikit senaman double lemak dari dalam badan akan lebih banyak terbakar. Syiok bukan. 🤗🤗 So tanpa korang sedari perlahan lahan TEH SANNA nie me'reshape' kan semula body. 😉😉 Jangan lupe minum TEHSANNA dulu sebelum tidur malam 💪

#trustedseller
#tehbuangtoksin
#bakarlemak
#reshapeyourbody
#agentsah
#kualalumpur

Tahu tak, minum TEH SANNA PANAS boleh meningkatkan pembakaran lemak dengan lebih cepat. So jangan pelik kalau korang minum teh ni awal pagi esok selang sejam dua korang dh membuang waktu pagi 😊

Kenapa  membuang ? Sebab salah satu fungsi TEH SANNA ni membantu membakar lemak dari dalam tanpa senaman yang membebankan.

Tapi jika korang lakukan sedikit senaman double lemak dari dalam badan akan lebih banyak terbakar. Syiok bukan. 🤗🤗 So tanpa korang sedari perlahan lahan TEH SANNA nie me'reshape' kan semula body. 😉😉 Jangan lupe minum TEHSANNA dulu sebelum tidur malam 💪

#trustedseller 
#tehbuangtoksin
#bakarlemak
#reshapeyourbody 
#agentsah
#kualalumpur
4 0 16 September, 2019

Good nite😘
JAMU DIKNAA💏
RAHSIA KEMBALI PERAWAN💃
#agentsah #agentalorsetar #jamudiknaa
#ketatmelekat #rahsiakembaliperawan

Good nite😘
JAMU DIKNAA💏
RAHSIA KEMBALI PERAWAN💃
#agentsah#agentalorsetar#jamudiknaa
#ketatmelekat #rahsiakembaliperawan
3 0 16 September, 2019

NO MAKEUP / NO FILTER / NO WHITENING INJECTION. Hanya lighting dalam kereta waktu malam 🌚
.
. (Sorry suara anak kita pun sibuk nak bebel)
Kak ella tak suka nak cerita banyak... tapi bila orang tengok skin kak ella mesti tanya pakai produk apa ? .
.
Kak ella memang 💯 pakai JUNNI BEAUTY
Since 2015 lagi tak nipuuuuu okay. Jerawat turun naik , hormon pregnant anak no 1 lagi teruk breakout tapi boleh recover cepat dengan JUNNI BEAUTY .
.
Last video kak ella ada insert gambar produk if korang nak tahu produk apa ella consume & sebut tadi 😍😍
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang

NO MAKEUP / NO FILTER / NO  WHITENING INJECTION. Hanya lighting dalam kereta waktu malam 🌚
.
. (Sorry suara anak kita pun sibuk nak bebel) 
Kak ella tak suka nak cerita banyak... tapi bila orang tengok skin kak ella mesti tanya pakai produk apa ? .
.
Kak ella memang 💯 pakai JUNNI BEAUTY 
Since 2015 lagi tak nipuuuuu okay. Jerawat turun naik , hormon pregnant anak no 1 lagi teruk breakout tapi boleh recover cepat dengan JUNNI BEAUTY .
.
Last video kak ella ada insert gambar produk if korang nak tahu produk apa ella consume & sebut tadi 😍😍
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #tjcodterengganu #tjcodbesut #tjcodumt #tjcodunisza #tjcodperak #tjcodupsi #tjcodslimriver #tjcodbehrang #tjcodkualakububharu #tjcodkalumpang
17 0 16 September, 2019

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah #kulitlicin #trading

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite#thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah#kulitlicin #trading
1 0 16 September, 2019

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah #kulitlicin #trading

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite#thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah#kulitlicin #trading
1 0 16 September, 2019

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah #kulitlicin #trading

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite#thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah#kulitlicin #trading
3 0 16 September, 2019

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah #kulitlicin #trading

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite#thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah#kulitlicin #trading
2 0 16 September, 2019

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah #kulitlicin #trading

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite#thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah#kulitlicin #trading
3 0 16 September, 2019

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah #kulitlicin #trading

Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite#thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah#kulitlicin #trading
4 0 16 September, 2019

Sekarang pi mana2 pon mesti bawa Junni Beauty.. 😘..
.
Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite #thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah #kulitlicin #trading

Sekarang pi mana2 pon mesti bawa Junni Beauty.. 😘..
.
Junni Beauty ada 4 Item yang HIGH DEMAND
❤️PINKISH WHITE SET
❤️LICEN SERUM
❤️PUTIH KOREA
❤️PINKISH WHITE INSTANT SCRUB (PWIS)
.
HAHhhh sekarang ada SHOCKING SALE HARI MALAYSIA SELAMA 2 HARI SAHAJA
.
16/9 - 17/9
.
JOM CEPAT GRAB HARGA SEMUA TERMASUK POSTAGE JIMAT SEHINGGA RM14 weyyyyy😧😧😧
.
PM Ummi 0175998030 /click BIO @junni.ummi
.
FREE GIFT EXTRA + VOUCHER DISCOUNT LAGI😘
.
#TeamWardahRangers #junnibeautyhq #junnibeauty #instantwhite#thejunnipinkishwhite #JutawanJunniWanted #jutawanagentwanted #DROPSHIPWANTED #SALES #SHOCKINGsales #trustedseller #agentsah#kulitlicin #trading
10 2 16 September, 2019

VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup Taman Perling 📲 http://0127865483.wasap.my/nakvsl
📲 http://0127865483.wasap.my/nakvsl
📲 http://0127865483.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL
#AGENTVSLGELANGPATAH .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers
#vslseluruhjb
#vslbeautycareJB
#vsljohorbahru
#vslbeautycare
#vslteamsnana
#vsljohor
#vslskincare
#vslterbaik
#vslseluruhjohorbahru
#vsljohorbahru
#vsllarkin
#vslmalaysia
#vslsingapore
#vslindonesia
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl
#feedbackvsl
#agentsah

VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup Taman Perling 📲 http://0127865483.wasap.my/nakvsl
📲 http://0127865483.wasap.my/nakvsl
📲 http://0127865483.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL 
#AGENTVSLGELANGPATAH .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers 
#vslseluruhjb 
#vslbeautycareJB 
#vsljohorbahru 
#vslbeautycare 
#vslteamsnana 
#vsljohor 
#vslskincare 
#vslterbaik 
#vslseluruhjohorbahru 
#vsljohorbahru 
#vsllarkin
#vslmalaysia 
#vslsingapore 
#vslindonesia 
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl 
#feedbackvsl
#agentsah
2 0 16 September, 2019

Jom dapatkan NORMAL SET PINKISH WHITE ni😍
Confirm putih pinkish muka awak tau😍

Krimnya ya rabbi best gilaa bau😍
Dah la tak melekit😋 Sabun tu pulak aishhhh rasa macam nak makan tau😂

Okay Normal Set Pinkish White ni berasaskan ekstrak strawberi😊 Korang jangan risau ya. Saya jamin 100% selamat dan bebas tanpa merkuri, paraben dan hydroquinone macam kebanyakan produk zaman sekarang ni 😊

NAK ORDER?
WhatsApp 📲 01127508033
atau terus klik link di bio
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless

Jom dapatkan NORMAL SET PINKISH WHITE ni😍
Confirm putih pinkish muka awak tau😍

Krimnya ya rabbi best gilaa bau😍
Dah la tak melekit😋 Sabun tu pulak aishhhh rasa macam nak makan tau😂

Okay Normal Set Pinkish White ni berasaskan ekstrak strawberi😊 Korang jangan risau ya. Saya jamin 100% selamat dan bebas tanpa merkuri, paraben dan hydroquinone macam kebanyakan produk zaman sekarang ni 😊

NAK ORDER?
WhatsApp 📲 01127508033
atau terus klik link di bio
.
.
#princessemam #TeamWardahRangers #TeamOneOhsem #BeautyConsultantOne #thejunni #thejunnihq  #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea #pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #agentsah #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless
8 0 16 September, 2019

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu
0 0 16 September, 2019

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu
2 0 16 September, 2019

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu

Hye korang
Ada masalah lipas tak? Serangga2 lain dekat dalam : ▪️Kereta
▪️Bilik air
▪️Kabinet dapur
▪️ Stor di rumah

Tak tahu datang dari mana & mana serangga2 ni muncul dan tersorok?

Meh try Ikillz, mampu mengeluarkan serangga2 yang tersorok dari dalam kereta anda, dapur, kabinet, bilik air, stor2 dan mana2 tempat tertutop Yang anda sendiri tak tahu dari mana.

http://www.wasap.my/60193910667/ZidaSayaNakIkillz

#sprayberkesan #sprayserangga #spraylipas #bunuhlipas #lipas #cockroach #insectspray #insects #agentsah #agent #ikillz #shahalam #subangalam #putraheight #bukitlancong #bukitlanchung #alammegah #tamanalammegah #rumahsewa #perepat #ikillzshahalam #ikillzklang #ikillzkapar #ikillzsungaikaparindah #ikillzski #ikillzalammegah #ikillzusj #ikillzmeru #barangbagus #shuibsepahtu
3 0 16 September, 2019

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur.
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil ♥♥ Pengertian konsisten
adalah kata sifat yang bermakna tidak ✅berubah-ubah
✅komit (commit)
✅teguh pendirian

2 titik :👇 24K Argan Face Treatment Oil

1 Calit :👇 Night Cream
Pengalaman yg berbeza,result yg luar biasa
VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup Taman Perling 📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL .

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers
#vslseluruhjb
#vslbeautycareJB
#vsljohorbahru
#vslbeautycare
#vslteamsnana
#vsljohor
#vslskincare
#vslterbaik
#vslseluruhjohorbahru
#vsljohorbahru
#vsllarkin
#vslmalaysia
#vslsingapore
#vslindonesia
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl
#feedbackvsl
#agentsah

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur. 
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit 
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil ♥♥ Pengertian konsisten 
adalah kata sifat yang bermakna tidak ✅berubah-ubah
✅komit (commit)
✅teguh pendirian

2 titik :👇 24K Argan Face Treatment Oil

1 Calit :👇 Night Cream 
Pengalaman yg berbeza,result yg luar biasa 
VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup Taman Perling 📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL .

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers 
#vslseluruhjb 
#vslbeautycareJB 
#vsljohorbahru 
#vslbeautycare 
#vslteamsnana 
#vsljohor 
#vslskincare 
#vslterbaik 
#vslseluruhjohorbahru 
#vsljohorbahru 
#vsllarkin
#vslmalaysia 
#vslsingapore 
#vslindonesia 
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl 
#feedbackvsl
#agentsah
4 0 16 September, 2019

#agentvslgelangpatah

Modal nak cantik xbesaq mana pon😘
.
Wassup sis sekarang, sis guard sampai anda berjaya💪🏻💪🏻💪🏻🥰
.
.
Untuk Skin jerawat ,jeragat & kusam ,
Sis akan bantu,guide,memberi tips2 untuk mendapatkan skin yang cantik,glowing,jadikan skin Natural Beauty,tanpa Makeup tebal selepas menggunakan Vsl Beauty Care ✅Fast Result
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan 📍Self Taman Perling 📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers
#vslseluruhjb
#vslbeautycareJB
#vsljohorbahru
#vslbeautycare
#vslteamsnana
#vsljohor
#vslskincare
#vslterbaik
#vslseluruhjohorbahru
#vsljohorbahru
#vsllarkin
#vslmalaysia
#vslsingapore
#vslindonesia
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl
#feedbackvsl
#agentsah

#agentvslgelangpatah

Modal nak cantik xbesaq mana pon😘
.
Wassup sis sekarang, sis guard sampai anda berjaya💪🏻💪🏻💪🏻🥰
.
.
Untuk Skin jerawat ,jeragat & kusam ,
Sis akan bantu,guide,memberi tips2 untuk mendapatkan skin yang cantik,glowing,jadikan skin Natural Beauty,tanpa Makeup tebal selepas menggunakan Vsl Beauty Care ✅Fast Result
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan 📍Self Taman Perling 📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
📲 http://0177732966.wasap.my/nakvsl
.
#VSLPRODUKVIRAL .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers 
#vslseluruhjb 
#vslbeautycareJB 
#vsljohorbahru 
#vslbeautycare 
#vslteamsnana 
#vsljohor 
#vslskincare 
#vslterbaik 
#vslseluruhjohorbahru 
#vsljohorbahru 
#vsllarkin
#vslmalaysia 
#vslsingapore 
#vslindonesia 
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl 
#feedbackvsl
#agentsah
2 0 16 September, 2019

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur.
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil ♥♥ Pengertian konsisten
adalah kata sifat yang bermakna tidak ✅berubah-ubah
✅komit (commit)
✅teguh pendirian

2 titik :👇 24K Argan Face Treatment Oil

1 Calit :👇 Night Cream
Pengalaman yg berbeza,result yg luar biasa
VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup Taman Perling .
#VSLPRODUKVIRAL .

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers
#vslseluruhjb
#vslbeautycareJB
#vsljohorbahru
#vslbeautycare
#vslteamsnana
#vsljohor
#vslskincare
#vslterbaik
#vslseluruhjohorbahru
#vsljohorbahru
#vsllarkin
#vslmalaysia
#vslsingapore
#vslindonesia
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl
#feedbackvsl
#agentsah

❤VSL NIGHT CREAM
❤VSL ARGAN OIL FACE TREATMENT

PERFECT COMBINATION 💁

Penjagaan sebelum tidur. 
Argan face oil 24k sangat best dan bagus utk kulit 
Bila combine dgn night cream memang skin lg moist, anjal dan paling best pori2 makin mengecil ♥♥ Pengertian konsisten 
adalah kata sifat yang bermakna tidak ✅berubah-ubah
✅komit (commit)
✅teguh pendirian

2 titik :👇 24K Argan Face Treatment Oil

1 Calit :👇 Night Cream 
Pengalaman yg berbeza,result yg luar biasa 
VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp sis sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup Taman Perling .
#VSLPRODUKVIRAL .

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers 
#vslseluruhjb 
#vslbeautycareJB 
#vsljohorbahru 
#vslbeautycare 
#vslteamsnana 
#vsljohor 
#vslskincare 
#vslterbaik 
#vslseluruhjohorbahru 
#vsljohorbahru 
#vsllarkin
#vslmalaysia 
#vslsingapore 
#vslindonesia 
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl 
#feedbackvsl
#agentsah
4 0 16 September, 2019
RM180 harga promo hanya tinggal hari ni saja.Sila ke website rasmi Rinetwork utk keterangan lebih lanjut seperti berikut - https://rinetwork.my/#rinetwork #shahalam #klang #petalingjaya #kualalumpur #seksyen7shahalam #putrajaya #subangjaya #sungaibuloh #agentsah #nakcantik #beauty #kotadamansara #kotakemuning #bukitjelutong #bukitrimau #payajaras #kampungmelayusubang #tamansriandalas #sayaagensah #sayajual #beauty #health #healthylife
0 0 16 September, 2019

Top #agentsah posts

Sejak jadi agent hartanah ni rasa cantik pulakkk 🥺😝 ewahhhhh 🤣 🏢🏡 Menguruskan urusan jual beli rumah
🔎 Membantu mencari rumah yang sesuai

#IWPROPERTIES
#JUALBELIRUMAH
#AGENTSAH

Sejak jadi agent hartanah ni rasa cantik pulakkk 🥺😝 ewahhhhh 🤣 🏢🏡 Menguruskan urusan jual beli rumah
🔎 Membantu mencari rumah yang sesuai

#IWPROPERTIES
#JUALBELIRUMAH
#AGENTSAH
185 7 16 August, 2019

Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai.
.
Only @membertinggi.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai.
CEK FEEDBACK DKT HIGHLIGHTS @membertinggi.my or insta testimoni @membertinggi
.
If awak dah pernah kene scam, laju chat admin @membertinggi.my Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @membertinggi.my akan report dkt company.
.
Be Smart buyer !
Jangan lewatkan OPEN PROMO 20HB JULY - 5HB AUGUST LAST .... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +6011-5153 7829
.
❤JOIN FREE DUIT CUMA CUMA RM50❤
.
#officialmembertinggi
#membertinggi.my
#membertinggi
#ubattinggimalaysia
#agentsah
#trustedseller
#original
#fastpostage
#hargamurah
#bestseller

Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai.
.
Only @membertinggi.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai.
CEK FEEDBACK DKT HIGHLIGHTS @membertinggi.my or insta testimoni @membertinggi
.
If awak dah pernah kene scam, laju chat admin @membertinggi.my Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @membertinggi.my akan report dkt company.
.
Be Smart buyer !
Jangan lewatkan OPEN PROMO 20HB JULY -  5HB AUGUST LAST .... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +6011-5153 7829
.
❤JOIN FREE DUIT CUMA CUMA RM50❤
.
#officialmembertinggi
#membertinggi.my
#membertinggi
#ubattinggimalaysia
#agentsah
#trustedseller
#original
#fastpostage
#hargamurah
#bestseller
156 1 25 July, 2019

Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai.
.
Only @membertinggi.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai.
CEK FEEDBACK DKT HIGHLIGHTS @membertinggi.my or insta testimoni @membertinggi
.
If awak dah pernah kene scam, laju chat admin @membertinggi.my Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @membertinggi.my akan report dkt company.
.
Be Smart buyer !
Jangan lewatkan LAST PROMO 10HB.... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +6011-5153 7829
.
❤JOIN FREE TOP UP CUMA CUMA❤
.
#officialmembertinggi
#membertinggi.my
#membertinggi
#ubattinggimalaysia
#agentsah
#trustedseller
#original
#fastpostage
#hargamurah
#bestseller

Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai.
.
Only @membertinggi.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai.
CEK FEEDBACK DKT HIGHLIGHTS @membertinggi.my or insta testimoni @membertinggi
.
If awak dah pernah kene scam, laju chat admin @membertinggi.my Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @membertinggi.my akan report dkt company.
.
Be Smart buyer !
Jangan lewatkan LAST PROMO 10HB.... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +6011-5153 7829
.
❤JOIN FREE TOP UP CUMA CUMA❤
.
#officialmembertinggi
#membertinggi.my
#membertinggi
#ubattinggimalaysia
#agentsah
#trustedseller
#original
#fastpostage
#hargamurah
#bestseller
2,921 67 7 July, 2019

Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai.
.
Only @membertinggi.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai.
CEK FEEDBACK DKT HIGHLIGHTS @membertinggi.my or insta testimoni @membertinggi
.
If awak dah pernah kene scam, laju chat admin @membertinggi.my Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @membertinggi.my akan report dkt company.
.
Be Smart buyer !
Jangan lewatkan OPEN PROMO 20HB JULY - 5HB AUGUST LAST .... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +6011-5153 7829
.
❤JOIN FREE DUIT CUMA CUMA RM50❤
.
@wahbananasg
#officialmembertinggi
#membertinggi.my
#membertinggi
#ubattinggimalaysia
#agentsah
#trustedseller
#original
#fastpostage
#hargamurah
#bestseller

Hati-hati skg banyak scammer online ubat tinggi sebab memang BEST SELLER. Banyak report dah bankin tp barang xsampai.
.
Only @membertinggi.my TRUSTED SELLER NO-1 DI MALAYSIA. If by postlaju, 2-3 hari barang sampai.
CEK FEEDBACK DKT HIGHLIGHTS @membertinggi.my or insta testimoni @membertinggi
.
If awak dah pernah kene scam, laju chat admin @membertinggi.my Diaorang maybe boleh tolong. Sebab @membertinggi.my akan report dkt company.
.
Be Smart buyer !
Jangan lewatkan OPEN PROMO 20HB JULY -  5HB AUGUST LAST .... ade bnyak diskaun.... 🤗🤗😇 whatsapp admin Sah : +6011-5153 7829
.
❤JOIN FREE DUIT CUMA CUMA RM50❤
.
@wahbananasg
#officialmembertinggi
#membertinggi.my
#membertinggi
#ubattinggimalaysia
#agentsah
#trustedseller
#original
#fastpostage
#hargamurah
#bestseller
280 15 26 July, 2019

Repost from @islam_product @TopRankRepost #TopRankRepost Umaima kids Strawberry🍓
Umaima kids Original🥛
.
#umaimakids susu kambing berperisa asli🥛 dan strawberry🍓 sangat baik untuk pertumbuhan kanak-kanak,kemantapan minda ,cerdik,aktif, dan kreatif imaginasi ,boleh diminum dari umur setahun hingga dewasa,rasanya lazat dan tiada bau hamis kambing🌸🌺
.
Sgd $25 3 $70
.
📲 81386191
.
#umaima #singapore #umaimakids #goatmilksg #susukambing #agentsah #produkmuslim #Alhamdulillah #masyaaAllahTabarakallah

Repost from @islam_product @TopRankRepost #TopRankRepost Umaima kids Strawberry🍓
Umaima kids Original🥛
.
#umaimakids susu kambing berperisa asli🥛 dan strawberry🍓 sangat baik untuk pertumbuhan kanak-kanak,kemantapan minda ,cerdik,aktif, dan kreatif imaginasi ,boleh diminum dari umur setahun hingga dewasa,rasanya lazat dan tiada bau hamis kambing🌸🌺
.
Sgd $25 3 $70
.
📲 81386191
.
#umaima #singapore #umaimakids #goatmilksg #susukambing #agentsah #produkmuslim #Alhamdulillah #masyaaAllahTabarakallah
863 9 23 October, 2018

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #cecantiklah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamterengganu #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #EAF1909081

Betul ke tahan sebulan ? BETUL SIS ! Depends penggunaan jugak tau . Tp kalau ikt anggaran kami mmg pakai sebulan . Ada juga customer kami yg tahan lebih sebulan 🙂🙂 so jimat tak sis rasa ? .
.
.
SANGAT JIMAT YA ‼️ hanya RM35 SAHAJA . Penjimatan berganda tau .‼️ HANYA GUNA SEKALI SEHARI PADA WAKTU MALAM SAHAJA❤️ .
.

#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering#kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout#breakoutcream#agentsah#cecantiklah#jerawat#ubatjerawatmalaysia#kulitsensitif#nochemicalproducts#breakoutcreamterengganu#sayajualmurah#kkmapproved #loveyourskin#EAF1909081
122 53 8 September, 2019

Mekup dinner..
Tenkiu mandak @girlmisschell___ sa suka ne mikup.. Klo ada siapa2 mw cri mekup dinner,tunang,khawin atau apa2 mjlis kmu blh cri ne smdk c @girlmisschell___ memenuhi sngt permintaan custmer.. #mekupby@girlmisschell___
#hairdo @girlmisschell___
#majlisRTW
#1anivversary RTW
#agentsah
#stellajudey

Mekup dinner..
Tenkiu mandak @girlmisschell___  sa suka ne mikup.. Klo ada siapa2 mw cri mekup dinner,tunang,khawin atau apa2 mjlis kmu blh cri ne smdk c @girlmisschell___  memenuhi sngt permintaan custmer.. #mekupby@girlmisschell___ 
#hairdo @girlmisschell___ 
#majlisRTW
#1anivversary RTW
#agentsah 
#stellajudey
133 2 1 July, 2019

ONSELF FEEDBACKS! Ok org selalu cakap kulit asmieja tkda masalah so depa kata saja sembang lebih sbb nak juai ESW .. Dak weh ni bukti dia .. #1 Gambar masa raya 2019
#2 Gambar 2/9/2019
.
Bukan saja nak juai kalau benda tak elok sbb kita tau plus risau juga effek apa apa but Alhamdulillah i put trust in this product and now i have a healthy skin! Better and more better every days!❤️🔥
.
ESW TKDA GLUTATHIONE & COLLAGENS so tak menggangu hormon kita. Sesuai untuk lelaki dan perempuan ❤️
.
✔️JERAGAT
✔️RESDUNG
✔️JERAWAT
✔️SUNBURN
✔️WHITEHEAD/BLACKHEAD
✔️EYE BAG
✔️KULIT KUSAM
✔️KULIT KERING
✔️TONA TAK SEKATA
✔️MUKA BERMINYAK
Semua boleh cuba ok ? Muah 💋
#AgentSah #ISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #IsBeautyCollagen #KapsulViral #MeletopsKauJah #KapsulPutih #SusukModen #SusukKapsul #Esw #EswHq
#FenomenaPutihGebuDenganESW
#ESWViral #AgentSahESW

ONSELF FEEDBACKS! Ok org selalu cakap kulit asmieja tkda masalah so depa kata saja sembang lebih sbb nak juai ESW .. Dak weh ni bukti dia .. #1 Gambar masa raya 2019
#2 Gambar 2/9/2019
.
Bukan saja nak juai kalau benda tak elok sbb kita tau plus risau juga effek apa apa but Alhamdulillah i put trust in this product and now i have a healthy skin! Better and more better every days!❤️🔥
. 
ESW TKDA GLUTATHIONE & COLLAGENS so tak menggangu hormon kita. Sesuai untuk lelaki dan perempuan ❤️
.
✔️JERAGAT
✔️RESDUNG
✔️JERAWAT
✔️SUNBURN
✔️WHITEHEAD/BLACKHEAD
✔️EYE BAG
✔️KULIT KUSAM
✔️KULIT KERING
✔️TONA TAK SEKATA
✔️MUKA BERMINYAK
Semua boleh cuba ok ? Muah 💋 
#AgentSah #ISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #IsBeautyCollagen #KapsulViral #MeletopsKauJah #KapsulPutih #SusukModen #SusukKapsul #Esw #EswHq
#FenomenaPutihGebuDenganESW 
#ESWViral  #AgentSahESW
142 4 7 September, 2019