#agentsahboc Instagram Photos & Videos

agentsahboc - 64 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #agentsahboc and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
46 hours
Average like
6.5
Average comment
0.7
Posts with video
4/48
Posts with photo
44/48

Hashtag Popularity

Kalau pasal #breakoutcream ni hakak memang suka update hasil ja..Sbb BO ni memang recommended utk breakout skin! .
.
Contoh macam sis kita ni! Oya, BO ni nda mengelupaskan kulit, nipiskan, tukar kaler kulit atau sebagainya..Kalau muka nda breakout, kita pakai as skincare lock tiap malam, nanti jerawat pn nda la parking sembarang..🤭 “kena saman” terus kering tu! 😂
.
.
Kena try baru yakin! Bole ke bole? .
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Kalau pasal #breakoutcream ni hakak memang suka update hasil ja..Sbb BO ni memang recommended utk breakout skin! .
.
Contoh macam sis kita ni! Oya, BO ni nda mengelupaskan kulit, nipiskan, tukar kaler kulit atau sebagainya..Kalau muka nda breakout, kita pakai as skincare lock tiap malam, nanti jerawat pn nda la parking sembarang..🤭 “kena saman” terus kering tu! 😂
.
.
Kena try baru yakin! Bole ke bole? .
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
8 0 16 hours ago
Mcm lama nda share feedback kan 😁
.
.
Nah hakak belanja 1feedback osem di petang sabtu yg biziii ni ~ 🌹
.
.
Kulit mmg putih tp tambah putih,jerawat pasir di dahi dah kurang..jerawat hanya tggl bekas sis ! 💋 .
.
hebat ka hebat? #breakoutcream mmg nda pena mengecewakan..hakak is tumpang gumbiraaa 💃
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
9 2 14 September, 2019

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
4 0 5 September, 2019

Selalu customer tanya berapa lama ya boc dpt kecutkan jerawat 🤔
.
.
bergantung pada kulit kita sis, ada yg cepat dan lambat.
.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam da boleh kecut..selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut 😊
.
.
Nah hakak belanja lagi latest testimoni pengguna #breakoutcream 💋..awesome ke awesome 😎
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Selalu customer tanya berapa lama ya boc dpt kecutkan jerawat 🤔
.
.
bergantung pada kulit kita sis, ada yg cepat dan lambat.
.
.
kalau cepat tu hanya dalam masa 24 jam da boleh kecut..selalunya mcm tu lah. Kalau lambat tu mungkin 2-3 hari baru kecut 😊
.
.
Nah hakak belanja lagi latest testimoni pengguna #breakoutcream 💋..awesome ke awesome 😎
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
6 0 25 August, 2019

Kulit sis ni tiada masalah jerawat,jeragat ataupun parut..tapi kulit dia kusam. Jadi dia decide mau cuba #breakoutcream..Dan skg as you all can see, alhamdulillah kulit dia makin fresh dan tidak kusam lagi ! 💋
.
.
breakout cream bukan je untuk jerawat semata² ya sisku ..breakout cream bole membantu merawat masalah lain juga 🍏
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Kulit sis ni tiada masalah jerawat,jeragat ataupun parut..tapi kulit dia kusam. Jadi dia decide mau cuba #breakoutcream..Dan skg as you all can see, alhamdulillah kulit dia makin fresh dan tidak kusam lagi ! 💋
.
.
breakout cream bukan je untuk jerawat semata² ya sisku ..breakout cream bole membantu merawat masalah lain juga 🍏
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
2 0 18 August, 2019

Evening gais ! Petang ni hakak sharing skit one of the reason kenapa wujudnya BOC ni ..😊
.
.
Breakoutcream VS produk merkuri, boleh lawan ke ni? .
.
Sapa yang pernah terkena dengan produk merkuri? Kesan dia memang buat menangis sangat kan? Haa #breakout habis! .
.
So penyelesaiannyee, try la #breakoutcream ! Bukan satu tapi ramai dah berpuas hati..nnt hakak belanja lagi testimoni ~ stay tuned 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Evening gais ! Petang ni hakak sharing skit one of the reason kenapa wujudnya BOC ni ..😊
.
.
Breakoutcream VS produk merkuri, boleh lawan ke ni? .
.
Sapa yang pernah terkena dengan produk merkuri? Kesan dia memang buat menangis sangat kan? Haa #breakout habis! .
.
So penyelesaiannyee, try la #breakoutcream ! Bukan satu tapi ramai dah berpuas hati..nnt hakak belanja lagi testimoni ~ stay tuned 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
3 2 8 August, 2019

Lagi feedback yg bole buat hakak & pengguna nye senang hati gais 💕 .
.
Bila di tgk betul² ..pic atas tu jerawat dia segar² & bernanah lagi..muka pun berminyak kan,tp pic kedua ..after 6hari pakai #breakoutcream..jerawat yg bernanah tu lesappp sis ! 😎 muka pun kurang berminyak and hakak rasa makin putih kulit dia 😍
.
.
Moga makin hari skin customer hakak ni makin pulih asbab boc..in sha allah ~ 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Lagi feedback yg bole buat hakak & pengguna nye senang hati gais 💕 .
.
Bila di tgk betul² ..pic atas tu jerawat dia segar² & bernanah lagi..muka pun berminyak kan,tp pic kedua ..after 6hari pakai #breakoutcream..jerawat yg bernanah tu lesappp sis ! 😎 muka pun kurang berminyak and hakak rasa makin putih kulit dia 😍
.
.
Moga makin hari skin customer hakak ni makin pulih asbab boc..in sha allah ~ 🌹
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
6 0 1 August, 2019
Cod for todayyyy 🚘 .
.
1 untuk new user ..moga serasi dgn boc hendaknye 🌹
.
.
1 lagi untuk si boc lovers ! Sbb apa lovers ? Sbb masuk ni da 3× repeat gais..nmpk ka kesungguhan nye mo rawat breakout di muka tu ? Alhamdulillah juga,asbab boc anasir² jahat tu makin berangkat pulang 😝
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
9 0 31 July, 2019

For those yg masih tertanya² pasal #breakoutcream ni..Bahan utama apa, buat muka mengelupas ke tak
.
.
OK, BOC langsung tak mengelupaskan kulit ya..Sebab kalau namanya more to natural ingredient memang nda kan ada kesan “pengelupasan” tu.. Barang d drugstore pun tak ada kesan pengelupasan sbb itu tak bagus untuk kesan jangka masa panjang...
.
.
So hati² dengan skincare kamu k! Untuk BOC KKM ada, labtest ada..Dijamin 100 sis ! ♥️ http://www.wasap.my/60163799254/boc

#Breakoutcreamkotakinabalu #Agentsahboc .
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller

For those yg masih tertanya² pasal #breakoutcream ni..Bahan utama apa, buat muka mengelupas ke tak
.
.
OK, BOC langsung tak mengelupaskan kulit ya..Sebab kalau namanya more to natural ingredient memang nda kan ada kesan “pengelupasan” tu.. Barang d drugstore pun tak ada kesan pengelupasan sbb itu tak bagus untuk kesan jangka masa panjang...
.
.
So hati² dengan skincare kamu k! Untuk BOC KKM ada, labtest ada..Dijamin 100 sis ! ♥️ http://www.wasap.my/60163799254/boc

#Breakoutcreamkotakinabalu #Agentsahboc .
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
11 2 22 July, 2019

1 kepuasan bila dpt FEEDBACK POSITIF begini..1 kepuasan sbb dpt bantu ikhtiar kasi settle masalah kulit yg dorang alami dgn #BOC 🌹
.
.
Bila customer bagi feedback begini ,tgh moody pun bole happy sis ,and now hati mcm tgh menari² 💃💃 ..hihihi~ 😅
.
.
Ada lagi yg mau di bantu dgn #breakoutcream ? Jgn tggu lama² PM hakak k 😘 .
.
http://www.wasap.my/60163799254/BOC
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

1 kepuasan bila dpt FEEDBACK POSITIF begini..1 kepuasan sbb dpt bantu ikhtiar kasi settle masalah kulit yg dorang alami dgn #BOC 🌹
.
.
Bila customer bagi feedback begini ,tgh moody pun bole happy sis ,and now hati mcm tgh menari² 💃💃 ..hihihi~ 😅
.
.
Ada lagi yg mau di bantu dgn #breakoutcream ? Jgn tggu lama² PM hakak k 😘 .
.
http://www.wasap.my/60163799254/BOC
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
4 3 2 July, 2019

Top #agentsahboc posts

Mcm lama nda share feedback kan 😁
.
.
Nah hakak belanja 1feedback osem di petang sabtu yg biziii ni ~ 🌹
.
.
Kulit mmg putih tp tambah putih,jerawat pasir di dahi dah kurang..jerawat hanya tggl bekas sis ! 💋 .
.
hebat ka hebat? #breakoutcream mmg nda pena mengecewakan..hakak is tumpang gumbiraaa 💃
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
9 2 14 September, 2019

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Belanja 1 dulu testimoni awesome ..next lagi yg lainnn ~ 💃
.
.
Biar gambar berbicara bilangnyeeee ! 💚 tp serius ,tgk gambar before & after pun mmg nampak ketara suda tu perubahan. .
.
Start pakai 28ogos..tgk gambar yg 5sept tu. Awesome ke awesome? Blum habis 1tube sis ,tp nmpk suda perubahan ketara..alhamdulillah🌹 moga makin terawat tu missJ problem 💋
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
4 0 5 September, 2019

Kulit sis ni tiada masalah jerawat,jeragat ataupun parut..tapi kulit dia kusam. Jadi dia decide mau cuba #breakoutcream..Dan skg as you all can see, alhamdulillah kulit dia makin fresh dan tidak kusam lagi ! 💋
.
.
breakout cream bukan je untuk jerawat semata² ya sisku ..breakout cream bole membantu merawat masalah lain juga 🍏
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc

Kulit sis ni tiada masalah jerawat,jeragat ataupun parut..tapi kulit dia kusam. Jadi dia decide mau cuba #breakoutcream..Dan skg as you all can see, alhamdulillah kulit dia makin fresh dan tidak kusam lagi ! 💋
.
.
breakout cream bukan je untuk jerawat semata² ya sisku ..breakout cream bole membantu merawat masalah lain juga 🍏
.
.
http://www.wasap.my/60163799254/boc
.
.
#ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #breakout #breakoutcream #agentsah #jerawat #ubatjerawatmalaysia #kulitsensitif #nochemicalproducts #breakoutcreamsabah #sayajualmurah #kkmapproved #loveyourskin #uitm #uitmsabah #kulitsihat #neelofa #breakoutcreamsabah #breakoutmalaysia #PlanBProject #littlemisskhan 
#jerawat #ubatjerawatmalaysia #krimjerawat #krimparut #ubatparut #kulitmukakering #kulitmukaberminyak #kulitmukasensitif #borneo #sabah #topreseller
#breakoutcreamkotakinabalu #agentsahboc
2 0 18 August, 2019