#agenttumpat Instagram Photos & Videos

agenttumpat - 1.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #agenttumpat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 hours
Average like
6.1
Average comment
0.2
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
4 0 15 hours ago

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
8 0 17 November, 2019

Hebat ker #pss ni? nah utk olls 👇
-
Kesan terbukti!! 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume #pss 😀
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA.. .
-
Siapa lagi nak farah bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu👇
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Hebat ker #pss ni? nah utk olls 👇
-
Kesan terbukti!! 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume #pss 😀
.
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA!!
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar 
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
pilihan ditangan kita.. CANTIK SEKETIKA atau KEKAL SELAMANYA.. .
-
Siapa lagi nak farah bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu👇
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
28 0 15 November, 2019

*PARAH KALAU TAK DIRAWAT*

Miss V gatal buat tak kisah,
Miss V bau Cik Putih buat bodoh,
Miss V longgar tak ambil port.

Parah kalau tak dirawat, bau makin busuk, becak, keputihan bermaharajalela.

Paling kritikal, suami pun taknak dekat.

Awak nak ke sampai ke tahap begini ?😫 #smvmbymiliynoly
#projeksweetsuamiisteri
#agenttumpat

Tekan link👇👇 http://Www.wasap.my/+601135354080

*PARAH KALAU TAK DIRAWAT*

Miss V gatal buat tak kisah,
Miss V bau Cik Putih buat bodoh,
Miss V longgar tak ambil port.

Parah kalau tak dirawat, bau makin busuk, becak, keputihan bermaharajalela.

Paling kritikal, suami pun taknak dekat.

Awak nak ke sampai ke tahap begini ?😫 #smvmbymiliynoly
#projeksweetsuamiisteri
#agenttumpat

Tekan link👇👇 http://Www.wasap.my/+601135354080
0 0 14 November, 2019

Wahhhh sabun miss V manjakani boleh ⤵⤵⤵ 🌹Mengetatkan vagina
🌹Merawat keputihan
🌹Mencegah bau
🌹Merawat kegatalan
🌹Mencegah bakteria
🌹Mencerahkan miss V
🌹Memulihkan luka selepas bersalin
🌹Mengurangkan lendiran pada miss V
🌹Menyegarkan miss V

Murah2 wey rugi xcube😁

RM10SM
RM12SS
+POSTAGE RM8.50SM
Berminat tekan link www.wasap.my/601135354080

#sabunmissvmanjakani
#agenttumpat
#miliynoly

Wahhhh sabun miss V manjakani boleh ⤵⤵⤵ 🌹Mengetatkan vagina
🌹Merawat keputihan
🌹Mencegah bau
🌹Merawat kegatalan
🌹Mencegah bakteria
🌹Mencerahkan miss V
🌹Memulihkan luka selepas bersalin
🌹Mengurangkan lendiran pada miss V
🌹Menyegarkan miss V

Murah2 wey rugi xcube😁

RM10SM
RM12SS
+POSTAGE RM8.50SM 
Berminat tekan link www.wasap.my/601135354080

#sabunmissvmanjakani
#agenttumpat
#miliynoly
0 0 14 November, 2019

set untuk mu wanita 😍😍😍 jamu kerasa'k + jk fresh
www.wasap.my/60199695001

#agentsahprodukmoksumall
#agentTumpat
#teamrohaya
#jke0363
#sihatceriakayapastibahagia

set untuk mu wanita 😍😍😍 jamu kerasa'k + jk fresh 
www.wasap.my/60199695001

#agentsahprodukmoksumall
#agentTumpat
#teamrohaya
#jke0363
#sihatceriakayapastibahagia
2 0 13 November, 2019

Unboxing my double lipmate 😍 I’m so so so inlove!!
-
Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD?
-
Save the date 11.11 😍 @wawacosmeticshq
-
Open pre order now❗️Cepat2 grab sebab stock sangat2 limited 😱😱 Jangan ada yang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak grab limited edition kali ni 😍😍
-
#teamaida #wawacosmeticskelantan #wawadoublelipmatte #limitededition #makeupprotectrepair

Unboxing my double lipmate 😍 I’m so so so inlove!!
-
Dapat free lip treatment pulak untuk yang terawal... OMG😱 ada yang nak? Nak NUDE or BOLD?
-
Save the date 11.11 😍 @wawacosmeticshq
-
Open pre order now❗️Cepat2 grab sebab stock sangat2 limited 😱😱 Jangan ada yang nangis tepi bucu katil sebab tak sempat nak grab limited edition kali ni 😍😍
-
#teamaida #wawacosmeticskelantan #wawadoublelipmatte #limitededition #makeupprotectrepair
3 4 11 November, 2019

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK"
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
#freegiftfienabeauty

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
#freegiftfienabeauty
8 0 10 November, 2019

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK".
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
#freegiftfienabeauty

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK".
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
#freegiftfienabeauty
5 0 10 November, 2019

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile😘
-
WHATSAPP "NAK"
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile😘
-
WHATSAPP "NAK"
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
9 0 10 November, 2019

Pakai satu minggu je ooi #numiserum ni 🌪️ SATU minggu tu ada 7 hari je 😏
.
Ramai sekarang ni jenis tanya kalau pakai harini terus hilang ke jerawat saya, terus kecik ke liang pori saya. Dik, yang mengandung harini pun takde beranak esok 🤣
.
Maksud saya kat sini kena lalui dulu proses penyesuaian #serum dengan kulit muka korang barula dia start ada perubahan ☝️
.
So Farah dah tunjuk testimoni #numiserum kat atas tu, korang boleh tengok dan baca sendiri yea 😘
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

Pakai satu minggu je ooi #numiserum ni 🌪️ SATU minggu tu ada 7 hari je 😏
.
Ramai sekarang ni jenis tanya kalau pakai harini terus hilang ke jerawat saya, terus kecik ke liang pori saya. Dik, yang mengandung harini pun takde beranak esok 🤣
.
Maksud saya kat sini kena lalui dulu proses penyesuaian #serum dengan kulit muka korang barula dia start ada perubahan ☝️
.
So Farah dah tunjuk testimoni #numiserum kat atas tu, korang boleh tengok dan baca sendiri yea 😘
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
4 0 9 November, 2019

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
2 0 9 November, 2019

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

DULU TAK PERCAYA KAN....TAPI BILA DAH CONSUME PSS BARU MENYESAL TAK GUNA DARI AWAL😖
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
3 0 9 November, 2019

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
3 0 9 November, 2019

Alhamdulillah syukur Farah dapat bantu lebih ramai customer yang ada masalah kulit wajah ! Ni hasil sekotak pss saja baru dah nampak perubahan yang ketara 😍 pss elok sangat untuk luaran juga dalaman tau uolls. Jangan biarkan jerawat lama2 kat muka nanti berlubang-lubang 😢
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Alhamdulillah syukur Farah dapat bantu lebih ramai customer yang ada masalah kulit wajah ! Ni hasil sekotak pss saja baru dah nampak perubahan yang ketara 😍 pss elok sangat untuk luaran juga dalaman tau uolls. Jangan biarkan jerawat lama2 kat muka nanti berlubang-lubang 😢
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat .
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
4 0 9 November, 2019

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
7 0 9 November, 2019

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK"
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agentkedah #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
#teamgiftfienabeauty

KENAPA NUMI SERUM 5X LEBIH BERKESAN DARI SERUM YANG LAIN?.
-
Numi Serum membantu merawat masalah kulit yang terlalu kering, sekali gus menjadikan kulit lebih lembap, sihat, wajah lebih cerah & glowing.
-
🌻Membantu melembapkan kulit dari dalam sehingga permukaan luar.
-
🌻Menghasilkan kulit yang tegang dan berseri.
-
🌻Kulit lebih lembut,cerah dan bersinar.
-
🌻Mengandungi 100% Hyaluronic Acid (HA).
•Merupakan glycosamine iaitu satu element yg sgt penting dlm kesihatan kulit.
•Menjadikan kulit kekal remaja.
•Sentiasa menghasilkan sel-sel kulit baru & memastikan kulit kekal lembap setiap masa.
-
🌻Mengandungi Vitamin C & E.
-
🌻Mencegah garis halus.
-
Jom dapatkan #NumiSerum dengan harga affordable 😉 yang paling best readystock 🤩
-
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK"
0195504191
0195504191
0195504191
-
#fienabeautyline #agentkedah #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
#teamgiftfienabeauty
10 0 9 November, 2019

Mudah saja uolls guna #satissoap ni 😍 dlm masa seminggu jer dh boleh nampak perubahan dan dpt selesaikan masalah uollss 😍
.
Dah tak sabar nak siss bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
.
WHATSAPP "NAK"
0109276915
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty

Mudah saja uolls guna #satissoap ni 😍 dlm masa seminggu jer dh boleh nampak perubahan dan dpt selesaikan masalah uollss 😍
.
Dah tak sabar nak siss bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
.
WHATSAPP "NAK" 
0109276915
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty
6 0 8 November, 2019

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Harga RM25 jer ualls ✌️😍
-
Boleh WHATSAPP "NAK" sekarang😘
0109276915
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Harga RM25 jer ualls ✌️😍
-
Boleh WHATSAPP "NAK" sekarang😘
0109276915
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
4 0 7 November, 2019

LELAKI PUN BOLEH GUNA SATIS SOAP UOLLS ‼️‼️‼️TAK CAYA BACA NI 👇
-
Alhamdulillah dapat feedback positif #satissoap 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu licin jer .
.
Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni.
-
Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kecut”
-
Dah tak sabar nak siss bantu? Boleh dm atau whatsapp jerr😘 harga hanya RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
0109276915
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

LELAKI PUN BOLEH GUNA SATIS SOAP UOLLS ‼️‼️‼️TAK CAYA BACA NI 👇
-
Alhamdulillah dapat feedback positif #satissoap 😍 What a suprise😱 Stock pun selalu licin jer .
.
Tak percaya feedback kami original? Haa nilah buktinya. Ualls boleh tengok gambar yg sis screenshot dari whatsapp ni.
-
Bila dah cuba confirm tak menyesal malah ualls mesti akan repeat order. Mana tak nya, rata2 akan bgtahu “best gila pakai satis ni sebab buat muka kita berangin mcm duk tepi pntai & segar lepas cuci muka. Bau sgtlah wangi & jerawat cpt kecut”
-
Dah tak sabar nak siss bantu? Boleh dm atau whatsapp jerr😘 harga hanya RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
0109276915
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
3 0 7 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
3 0 5 November, 2019

Numi Serum fokus kepada untuk merawat kulit yg bermasalah. So korang yg ada msalah jerawat, jeragat, parut, & liang pori , Numi Serum boleh menyelesaikan msalah korang. Yg penting konsisten ! . .
.
Numi Serum juga boleh dijadikan sebagai make up based jugak. So lepasni korang tak yh risau dah make up bercampuk ke apa , sebab Numi Serum kan adaaa 😚😚
.
Harga pun korang mampu milik gaiss 🤗 korang tak nak ke nampak berseri2 depan kengkawan.😉 rugi tau gaiss tak cuba dri sekarang 😉
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK" -
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

Numi Serum fokus kepada untuk merawat kulit yg bermasalah. So korang yg ada msalah jerawat, jeragat, parut, & liang pori , Numi Serum boleh menyelesaikan msalah korang. Yg penting konsisten ! . .
.
Numi Serum juga boleh dijadikan sebagai make up based jugak. So lepasni korang tak yh risau dah make up bercampuk ke apa , sebab Numi Serum kan adaaa 😚😚
.
Harga pun korang mampu milik gaiss 🤗 korang tak nak ke nampak berseri2 depan kengkawan.😉 rugi tau gaiss tak cuba dri sekarang 😉
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK" -
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
1 0 4 November, 2019

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
14 0 3 November, 2019

#numiserum punca korang bahagia tau “
.
Bahagia lerr kalau dah keluar rumah muka masih maintain glow dan ploless jer . Even tak pakai makeup . Apply #numiserum je 🤗 . Dahla sambil2 melawooo tu.. #numiserum repair skin korang yg dh mcm kertas pasir tu . Onnzz x onz ? .
.
jom grab skg !
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK" -
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

“ #numiserum punca korang bahagia tau “
.
Bahagia lerr kalau dah keluar rumah muka masih maintain glow dan ploless jer . Even tak pakai makeup . Apply #numiserum je 🤗 . Dahla sambil2 melawooo tu.. #numiserum repair skin korang yg dh mcm kertas pasir tu . Onnzz x onz ? .
.
jom grab skg !
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile 😘
-
WHATSAPP "NAK" -
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
9 0 3 November, 2019

Syg2 hok berminat wasap jah ciklong deh.. Area kota bharu - tumpat 📲 01126014893
📬 POS ke seluruh Malaysia 🇲🇾 🚛 COD area kelate berdekatan

#polaroidterlajakmurah #10kepingrm8jah #4kepingrm6jahh #20kepingrm8jah #trustedseller #hargamurohsokmo #hargapecohpalo #freegiveaway #gmbrcome #gmbrclearmolep #gerentipuashati #photobookmurahmalaysia #acaiberrycafepluscollagen #agenttumpat

Syg2 hok berminat wasap jah ciklong deh.. Area kota bharu - tumpat 📲 01126014893
📬 POS ke seluruh Malaysia 🇲🇾 🚛 COD area kelate berdekatan

#polaroidterlajakmurah #10kepingrm8jah #4kepingrm6jahh #20kepingrm8jah #trustedseller #hargamurohsokmo #hargapecohpalo #freegiveaway #gmbrcome #gmbrclearmolep #gerentipuashati #photobookmurahmalaysia #acaiberrycafepluscollagen #agenttumpat
2 0 3 November, 2019

Acaiberry Cafe plus Collagen

Kopi nii larr ciklong oykk hok ciklong mnum dlu mse muk2 😅 Dh larr sedap.. Murah pun murah rm30 jah ado 20sachets 👍

Skalo ciklong duk beli hok lain rm35 15sachet jah.. Mmg x nyesal beli.. Duk cri yak dlu lgii tp nii bru jmpe 💃 So nk try blh wasap ciklong deh 👍
📲 01126014893

#ciklongminum #ciklongjual #ciklongconsisten #misiturunkanberatbadan #acaiberrycafepluscollagen #agenttumpat

Acaiberry Cafe plus Collagen

Kopi nii larr ciklong oykk hok ciklong mnum dlu mse muk2 😅 Dh larr sedap.. Murah pun murah rm30 jah ado 20sachets 👍

Skalo ciklong duk beli hok lain rm35 15sachet jah.. Mmg x nyesal beli.. Duk cri yak dlu lgii tp nii bru jmpe 💃 So nk try blh wasap ciklong deh 👍
📲 01126014893

#ciklongminum #ciklongjual #ciklongconsisten #misiturunkanberatbadan #acaiberrycafepluscollagen #agenttumpat
2 2 2 November, 2019

Sis mencari siapa yang ingin tambah kewangan💕. .

Tak janji bulan dan bintang, yang pasti if you want it then do it😉. Haa gituhh. Duit tak jatuh dari langit tanpa usaha oii. .

Jadi, Siapa berminat untuk menjual online meh PM sis. Tak ada pengalaman pun tak apa, sis bantu okay😘. #byazieyy_beauty #teamaferra #teamazieyy #carmelabeauty #sobellacosmetic #dswanted #untungrm5-10 #jombuatduitsama2 #sambilmainfon #liptint #lipmate #eyeshadow2minutesobella #carmelabubbleremover #carmellawhiteningsoap #trustedreseller #agentsah #agenttumpat #agentumpgambang

Sis mencari siapa yang ingin tambah kewangan💕. .

Tak janji bulan dan bintang, yang pasti if you want it then do it😉. Haa gituhh. Duit tak jatuh dari langit tanpa usaha oii. .

Jadi, Siapa berminat untuk menjual online meh PM sis. Tak ada pengalaman pun tak apa, sis bantu okay😘. #byazieyy_beauty #teamaferra #teamazieyy #carmelabeauty #sobellacosmetic #dswanted #untungrm5-10 #jombuatduitsama2 #sambilmainfon #liptint #lipmate #eyeshadow2minutesobella #carmelabubbleremover #carmellawhiteningsoap #trustedreseller #agentsah #agenttumpat #agentumpgambang
5 0 1 November, 2019

Last day promo guys .
Rugi lah kalau korng xgrab skrng . Lepasni memng korang xkan dpt hrga ni lagi dah .
#teammyhot #susumomegojes #agenttumpat

Last day promo guys . 
Rugi lah kalau korng xgrab skrng . Lepasni memng korang xkan dpt hrga ni lagi dah . 
#teammyhot #susumomegojes #agenttumpat
3 0 30 October, 2019

Pom pom pom . Tersusun elok je saka pink ni ? Nk meroket dekat tuan punya . Jom kita cantik same same oky . #susumomegojes #teammyhot #agenttumpat

Pom pom pom . Tersusun elok je saka pink ni ? Nk meroket dekat tuan punya . Jom kita cantik same same oky . #susumomegojes #teammyhot #agenttumpat
3 0 30 October, 2019

Haa sis tahu ramai lagi yg tak guna 1 SET SYANTIK ni kan? PSS + SATIS SOAP. Kalau uolls nak tahu set syantik ni menjadi kegilaan ramai orang sekarang sebab ianya set lengkap yang merawat kulit dari dalam & luaran. Lagi satu memang jimat kalau uolls grab set ni. Mai lar cuba confirm jatuh hati 😍
.
Kesan terbukti 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume #pss dan #satissoap .
..
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA YANG AMALKAN SET SYANTIK NI ! ! !
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Haa sis tahu ramai lagi yg tak guna 1 SET SYANTIK ni kan? PSS + SATIS SOAP. Kalau uolls nak tahu set syantik ni menjadi kegilaan ramai orang sekarang sebab ianya set lengkap yang merawat kulit dari dalam & luaran. Lagi satu memang jimat kalau uolls grab set ni. Mai lar cuba confirm jatuh hati 😍
.
Kesan terbukti 99.7% pengguna telah mendapat kesan yang positif selepas sebulan consume #pss dan #satissoap .
..
INI YG TERJADI KEPADA MEREKA YANG AMALKAN SET SYANTIK NI ! ! !
.
3 hari: Kulit lembap, halus & tak berminyak
7 hari: Kulit licin, lembut & jerawat berkurang
10 hari: Kulit cerah & parut jerawat & jeragat mulai pudar 
15 hari: Jerawat & jeragat ghaib
30 hari: Kulit putih sekata satu badan .
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
26 0 30 October, 2019

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak nur bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-8394939
0148394939 -
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

KULIT MAKIN CANTIK BERSERI, KEYAKINAN DIRI NAIK ,PERASAAN MALU NAK BER-SELFIE HILANG 😱😱😱😱.
-
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak nur bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8394939 
0148394939 -
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
10 0 29 October, 2019

*SATIS SOAP*

Sis ceritakan dulu yer Kelebihan & Kebaikan #sabun ni pada ualls ☺
.
*Satis Soap* ini adalah keluaran dari _Fienabeauty_. Sabun ini elok sangat untuk merawat kulit TETAPI dalam masa yang sama boleh memutihkan satu badan ualls 😁😁😁
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ini daripada Gel Aloevera. 💯 Gel Aloevera yang ASLI tanpa bahan campuran lain. Selain itu, bahan yang paling famous adalah KULIT KAYU MANIS, KUNYIT & MADU 🐝
.
Keistimewaan #sabun ini memang bagus 👍🏻 untuk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🌞
.
Jujur sis cakap, paling best #sabun ni akan mencerahkan kulit & lepas pakai kulit rasa berangin jerr 🙂 dah lah boleh guna dekat muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jugak tau ☺☺☺
.
Dah tak sabar nak cuba?
RM25 jerr ualls.
.
Ada yg nak selit order #satissoap? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
.
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty

*SATIS SOAP*

Sis ceritakan dulu yer Kelebihan & Kebaikan #sabun ni pada ualls ☺
.
*Satis Soap* ini adalah keluaran dari _Fienabeauty_. Sabun ini elok sangat untuk merawat kulit TETAPI dalam masa yang sama boleh memutihkan satu badan ualls 😁😁😁
.
Yang bestnya bahan utama #sabun ini daripada Gel Aloevera. 💯 Gel Aloevera yang ASLI tanpa bahan campuran lain. Selain itu, bahan yang paling famous adalah KULIT KAYU MANIS, KUNYIT & MADU 🐝
.
Keistimewaan #sabun ini memang bagus 👍🏻 untuk menghilangkan parut jerawat, kecutkan jerawat, kecilkan liang pori & hilangkan sunburn 🌞
.
Jujur sis cakap, paling best #sabun ni akan mencerahkan kulit & lepas pakai kulit rasa berangin jerr 🙂 dah lah boleh guna dekat muka & badan. Lelaki perempuan pun boleh guna jugak tau ☺☺☺
.
Dah tak sabar nak cuba?
RM25 jerr ualls.
.
Ada yg nak selit order #satissoap? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
.
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty
17 0 29 October, 2019

Top #agenttumpat posts

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .
.
Banyak tau kebaikkan aleo vera ni tauu,antaranyaa :
😍Menghilangkan jerawat.
😍 Memperlambat proses penuaan.
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
11 1 11 September, 2019

Hai guyss 💁Korang nak tahu tak bagaimana nak apply #numiserum ni sebagai base makeup yg betul? .
.
Okayy ni contoh yg terbaik untuk korang yang masih terkial-kial nak apply #numiserum ni dengan betul 😍 CONFIRM 100% makeup tak crack 🙈
.
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

Hai guyss 💁Korang nak tahu tak bagaimana nak apply #numiserum ni sebagai base makeup yg betul? .
.
Okayy ni contoh yg terbaik untuk korang yang masih terkial-kial nak apply #numiserum ni dengan betul 😍 CONFIRM 100% makeup tak crack 🙈
.
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
10 0 20 September, 2019

Serum apa yang paling bahagia sekali? 😂😂😂
.
SAYA LELAKI DAN BERSEDIA UNTUK PAKAI SKINCARE. SO APA RUTIN SKINCARE UNTUK LELAKI YANG SAYA BOLEH CUBA? .
.
Orait, sebenarnya rutin skincare untuk lelaki ni tak ada beza pun dengan rutin skincare orang perempuan. .
Dalam rutin ni, hanya ada 3 produk skincare sahaja. Boleh pilih produk berkaitan yang sesuai dengan jenis kulit muka kita.
.
3 produk tu adalah seperti berikut:
* Cleanser atau pencuci muka.
* Serum vitamin C.
* Moisturiser atau pelembap muka
-
Itulah dia rutin skincare ringkas untuk lelaki. Dapat sesuatu?
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

Serum apa yang paling bahagia sekali? 😂😂😂
.
SAYA LELAKI DAN BERSEDIA UNTUK PAKAI SKINCARE. SO APA RUTIN SKINCARE UNTUK LELAKI YANG SAYA BOLEH CUBA? .
.
Orait, sebenarnya rutin skincare untuk lelaki ni tak ada beza pun dengan rutin skincare orang perempuan. .
Dalam rutin ni, hanya ada 3 produk skincare sahaja. Boleh pilih produk berkaitan yang sesuai dengan jenis kulit muka kita.
.
3 produk tu adalah seperti berikut:
* Cleanser atau pencuci muka.
* Serum vitamin C.
* Moisturiser atau pelembap muka
-
Itulah dia rutin skincare ringkas untuk lelaki. Dapat sesuatu?
.
STOCK VERY LIMITED ! .
-
Nak ker tak nak? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
37 0 14 September, 2019

Hollaa 🤩, meh farah share daily routine utk kita semua bagi dapatkan kulit yg lagi woww gittew 😍 apa tunggu lagi? jom dapatkan set ni dengan farah.
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . .
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty

Hollaa 🤩, meh farah share daily routine utk kita semua bagi dapatkan kulit yg lagi woww gittew 😍 apa tunggu lagi? jom dapatkan set ni dengan farah.
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . .
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty
5 1 9 October, 2019

“Mula2 sy tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil 1 box #satissoap. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-Aina-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Aina jaga kulit sampai putih macam ni? Jom Farah guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer😘
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
.
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty

“Mula2 sy tak percaya tapi bila kawan mula tegur rasa lagi berkeyakinan nk jmpa orang ramai....”
.
“Nah hasil  1 box #satissoap. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-Aina-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Aina jaga kulit sampai putih macam ni? Jom Farah guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer😘
.
Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
.
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
COD 🚗 dan POS 📬
.
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty
14 0 15 March, 2019

Hai ualls siapa tak kenal pelakon kak @bea_rameshan . Alaa dia baru jer berlakon dalam cerita pok ya cong codei haritu😛.
.
Untuk pengetahuan ualls memang kak bea ni consume pss tau. Dah berkotak2 dia consume. Almost 2month dah. Jum dengar baik2 apa yang kak bea ni nak share dengan ualls 😍
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Hai ualls siapa tak kenal pelakon kak @bea_rameshan . Alaa dia baru jer berlakon dalam cerita pok ya cong codei haritu😛.
.
Untuk pengetahuan ualls memang kak bea ni consume pss tau. Dah berkotak2 dia consume. Almost 2month dah. Jum dengar baik2 apa yang kak bea ni nak share dengan ualls 😍
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
12 0 42 minutes ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak suha bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp ni
http://www.wasap.my/60179437372/NAKPSS

WHATSAPP "NAK"
0179437372
0179437372
0179437372
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️ KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada : ➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS

Nak suha bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp ni 
http://www.wasap.my/60179437372/NAKPSS

WHATSAPP "NAK" 
0179437372
0179437372
0179437372
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
26 0 31 May, 2019

Customer ni terkezutt dlm masa 2 minggu jer jerawat batu dia lesap😱😱
.
“Sebelum ni dah cuba banyak produk tapi tetap tak berkesan. Jerawat makin banyak parut tak hilang2. Kawan pun sekarang asyik tegur jer muka makin banyak perubahan” .
.
“Mujurlah cik pina recommendkan #pssnewformula ni pada saya. Sampai skrg saya masih consume pss & akan konsisten consume smpai bila2” .
-Asma, Shah Alam-
.
Ada masalah mcm customer ni? Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Customer ni terkezutt dlm masa 2 minggu jer jerawat batu dia lesap😱😱
.
“Sebelum ni dah cuba banyak produk tapi tetap tak berkesan. Jerawat makin banyak parut tak hilang2. Kawan pun sekarang asyik tegur jer muka makin banyak perubahan” .
.
“Mujurlah cik pina recommendkan #pssnewformula ni pada saya. Sampai skrg saya masih consume pss & akan konsisten consume smpai bila2” .
-Asma, Shah Alam-
.
Ada masalah mcm customer ni? Dah tak sabar nak Farah bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
9 0 20 March, 2019

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
673 2 11 May, 2019