#agentwanted Instagram Photos & Videos

agentwanted - 1.3m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #agentwanted and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
27 seconds
Average like
0.5
Average comment
0.1
Posts with video
6/71
Posts with photo
65/71

Hashtag Popularity

Eyeshadow sobella ni dicipta khas untuk mereka yang tak pandai pakai eyeshadow tapi nak pakai jugak.
Kalau eyeshadow pallete tu, kena pakai leklok. Nak kena blend, nak kena beli brush makeup lagi haa. Nak kena belajar teknik lagi tuu.
Eyeshadow sobella ni no need brush. Pakai jari je blend. Dah cantik menarik tauu.
#eyeshadow2minit #sobellasolawa #sobellasquard #teamkakmoypadu #agentwanted #dropshipwanted

Eyeshadow sobella ni dicipta khas untuk mereka yang tak pandai pakai eyeshadow tapi nak pakai jugak. 
Kalau eyeshadow pallete tu, kena pakai leklok. Nak kena blend, nak kena beli brush makeup lagi haa. Nak kena belajar teknik lagi tuu. 
Eyeshadow sobella ni no need brush. Pakai jari je blend. Dah cantik menarik tauu. 
#eyeshadow2minit #sobellasolawa #sobellasquard #teamkakmoypadu #agentwanted #dropshipwanted
0 0 3 January, 2020

Zaman sekarang ni siapa ja yang tak terbeban dengan hutang?

Hutang rumah, hutang kereta, hutang belajar. Aduhhhh, pening kepala.

Pernah juga terfikir nak berbisnes, tapi modal tak ada. Suami pulak tak izin sebab katanya nanti tak boleh nak balancekan bisnes dengan family.
Tapi, kalau tak buat sesuatu, hutang tak boleh bayar. Nak keluar rumah pun takut kena kejar dengan pemiutang. Serius, hidup tak tenang.

Kalau nak hidup tenang, nak bebas hutang, ada harta sendiri dan pendapatan yang unlimited, kenalah lakukan sesuatu.

Jom jadi ejen Sysfel nak? Kalau tak ada duit modal, Sysfel ada pakej yang mampu milik untuk semua orang join.
Tak perlu risau pasal masa sebab SEMUA HQ yang buatkan. Daripada postage sampai packing parcel, HQ yang uruskan. Tak perlu beratur panjang dekat pejabat pos, tak perlu bazir duit minyak. Buat sales ja banyak banyak. Family pun tak terabai, sempat lagi nak masak sedap sedap untuk suami tau.
Dapat bayar hutang, pendapatan yang unlimited dan yang paling penting dapat emas. Masih nak tunggu lagi?

Jom daftar jadi ejen 😍

Dropship juga di alu- alukan 😊

#sisfel #sisfelwarriors #sysfel #bebashutang #agentwanted #dropshipwanted

Zaman sekarang ni siapa ja yang tak terbeban dengan hutang?

Hutang rumah, hutang kereta, hutang belajar. Aduhhhh, pening kepala.

Pernah juga terfikir nak berbisnes, tapi modal tak ada. Suami pulak tak izin sebab katanya nanti tak boleh nak balancekan bisnes dengan family. 
Tapi, kalau tak buat sesuatu, hutang tak boleh bayar. Nak keluar rumah pun takut kena kejar dengan pemiutang. Serius, hidup tak tenang.

Kalau nak hidup tenang, nak bebas hutang, ada harta sendiri dan pendapatan yang unlimited, kenalah lakukan sesuatu.

Jom jadi ejen Sysfel nak? Kalau tak ada duit modal, Sysfel ada pakej yang mampu milik untuk semua orang join. 
Tak perlu risau pasal masa sebab SEMUA HQ yang buatkan. Daripada postage sampai packing parcel, HQ yang uruskan. Tak perlu beratur panjang dekat pejabat pos, tak perlu bazir duit minyak. Buat sales ja banyak banyak. Family pun tak terabai, sempat lagi nak masak sedap sedap untuk suami tau. 
Dapat bayar hutang, pendapatan yang unlimited dan yang paling penting dapat emas. Masih nak tunggu lagi?

Jom daftar jadi ejen 😍

Dropship juga di alu- alukan 😊

#sisfel #sisfelwarriors #sysfel #bebashutang #agentwanted #dropshipwanted
0 0 3 January, 2020

Eyeshadow sobella ni dicipta khas untuk mereka yang tak pandai pakai eyeshadow tapi nak pakai jugak.
Kalau eyeshadow pallete tu, kena pakai leklok. Nak kena blend, nak kena beli brush makeup lagi haa. Nak kena belajar teknik lagi tuu.
Eyeshadow sobella ni no need brush. Pakai jari je blend. Dah cantik menarik tauu.
#eyeshadow2minit #sobellasolawa #sobellasquard #teamkakmoypadu #agentwanted #dropshipwanted

Eyeshadow sobella ni dicipta khas untuk mereka yang tak pandai pakai eyeshadow tapi nak pakai jugak. 
Kalau eyeshadow pallete tu, kena pakai leklok. Nak kena blend, nak kena beli brush makeup lagi haa. Nak kena belajar teknik lagi tuu. 
Eyeshadow sobella ni no need brush. Pakai jari je blend. Dah cantik menarik tauu. 
#eyeshadow2minit #sobellasolawa #sobellasquard #teamkakmoypadu #agentwanted #dropshipwanted
0 0 3 January, 2020

Stock baru kira dah sampai semalam. Ni belum dapat semua lagi sebab production ada kekangan masalah bahan mentah 😢
.
Korang mana yang nak dapat popcorn ni mehh cepat wasap kami di 0127767074 atau terus cari agent2 kami yang berdekatan dengan korang 😍🍿
.
#engspopcorn #poppinginyourheart #MerdekaRaya2019 #engsvengers #popcorn #kerepekbronis #bronisjb #kinotsnackofficial #popcornjohorbahru #batupahat #johorbharu #cikangmurah #agentdiperlukan #murah #agentwanted #malaysia #brownies #singapore #perak #labuan #kakjahpopcorn #teamkakjahpopcorn #teamkinots #teamgegarjb #tenny #pialadunia #2022 #nilofa #susupisang #cimi #johorbharu

Stock baru kira dah sampai semalam. Ni belum dapat semua lagi sebab production ada kekangan masalah bahan mentah 😢
.
Korang mana yang nak dapat popcorn ni mehh cepat wasap kami di 0127767074 atau terus cari agent2 kami yang berdekatan dengan korang 😍🍿
.
#engspopcorn #poppinginyourheart #MerdekaRaya2019 #engsvengers #popcorn #kerepekbronis #bronisjb #kinotsnackofficial  #popcornjohorbahru #batupahat #johorbharu #cikangmurah #agentdiperlukan #murah #agentwanted #malaysia #brownies #singapore #perak #labuan  #kakjahpopcorn #teamkakjahpopcorn #teamkinots #teamgegarjb #tenny #pialadunia #2022 #nilofa #susupisang #cimi #johorbharu
0 0 3 January, 2020

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.
DM UNTUK PURCHASE SEKARANG 💕
.
#teamzazabeauty #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.
DM UNTUK PURCHASE SEKARANG 💕
.
#teamzazabeauty #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah
0 0 3 January, 2020

Zaman sekarang ni siapa ja yang tak terbeban dengan hutang?

Hutang rumah, hutang kereta, hutang belajar. Aduhhhh, pening kepala.

Pernah juga terfikir nak berbisnes, tapi modal tak ada. Suami pulak tak izin sebab katanya nanti tak boleh nak balancekan bisnes dengan family.
Tapi, kalau tak buat sesuatu, hutang tak boleh bayar. Nak keluar rumah pun takut kena kejar dengan pemiutang. Serius, hidup tak tenang.

Kalau nak hidup tenang, nak bebas hutang, ada harta sendiri dan pendapatan yang unlimited, kenalah lakukan sesuatu.

Jom jadi ejen Sysfel nak? Kalau tak ada duit modal, Sysfel ada pakej yang mampu milik untuk semua orang join.
Tak perlu risau pasal masa sebab SEMUA HQ yang buatkan. Daripada postage sampai packing parcel, HQ yang uruskan. Tak perlu beratur panjang dekat pejabat pos, tak perlu bazir duit minyak. Buat sales ja banyak banyak. Family pun tak terabai, sempat lagi nak masak sedap sedap untuk suami tau.
Dapat bayar hutang, pendapatan yang unlimited dan yang paling penting dapat emas. Masih nak tunggu lagi?

Jom daftar jadi ejen 😍

Dropship juga di alu- alukan 😊

#sisfel #sisfelwarriors #sysfel #bebashutang #agentwanted #dropshipwanted

Zaman sekarang ni siapa ja yang tak terbeban dengan hutang?

Hutang rumah, hutang kereta, hutang belajar. Aduhhhh, pening kepala.

Pernah juga terfikir nak berbisnes, tapi modal tak ada. Suami pulak tak izin sebab katanya nanti tak boleh nak balancekan bisnes dengan family. 
Tapi, kalau tak buat sesuatu, hutang tak boleh bayar. Nak keluar rumah pun takut kena kejar dengan pemiutang. Serius, hidup tak tenang.

Kalau nak hidup tenang, nak bebas hutang, ada harta sendiri dan pendapatan yang unlimited, kenalah lakukan sesuatu.

Jom jadi ejen Sysfel nak? Kalau tak ada duit modal, Sysfel ada pakej yang mampu milik untuk semua orang join. 
Tak perlu risau pasal masa sebab SEMUA HQ yang buatkan. Daripada postage sampai packing parcel, HQ yang uruskan. Tak perlu beratur panjang dekat pejabat pos, tak perlu bazir duit minyak. Buat sales ja banyak banyak. Family pun tak terabai, sempat lagi nak masak sedap sedap untuk suami tau. 
Dapat bayar hutang, pendapatan yang unlimited dan yang paling penting dapat emas. Masih nak tunggu lagi?

Jom daftar jadi ejen 😍

Dropship juga di alu- alukan 😊

#sisfel #sisfelwarriors #sysfel #bebashutang #agentwanted #dropshipwanted
0 0 3 January, 2020

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.
DM UNTUK PURCHASE SEKARANG 💕
.
#teamzazabeauty #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.
DM UNTUK PURCHASE SEKARANG 💕
.
#teamzazabeauty #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah
0 0 3 January, 2020

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.
So klik link di bio atau whatsapp Linda 017-6624317
.
#teamwana #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.
So klik link di bio atau whatsapp Linda 017-6624317
.
#teamwana #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah
0 0 3 January, 2020

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋
2)Breast yang MONTOK 🍒
3)Punggung yang GEBU 🍑
4)Miss v yang KETAT 😚
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍

PM ATAU WHATSAPP 📲 www.wasap.my/60187659660/Pmpinklady

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋
2)Breast yang MONTOK 🍒
3)Punggung yang GEBU 🍑
4)Miss v yang KETAT 😚
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍

PM ATAU WHATSAPP 📲 www.wasap.my/60187659660/Pmpinklady

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋
2)Breast yang MONTOK 🍒
3)Punggung yang GEBU 🍑
4)Miss v yang KETAT 😚
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍

PM ATAU WHATSAPP 📲 www.wasap.my/60187659660/Pmpinklady

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋
2)Breast yang MONTOK 🍒
3)Punggung yang GEBU 🍑
4)Miss v yang KETAT 😚
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍

PM ATAU WHATSAPP 📲 www.wasap.my/60187659660/Pmpinklady

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋
2)Breast yang MONTOK 🍒
3)Punggung yang GEBU 🍑
4)Miss v yang KETAT 😚
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍

PM ATAU WHATSAPP 📲 www.wasap.my/60187659660/Pmpinklady

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah

Dengan menggunakan Pinklady 🍑 adik adik , kakak kakak , dan makcik makcik di luar sana akan dapat :- 1)Body yang MANTAP 😋
2)Breast yang MONTOK 🍒
3)Punggung yang GEBU 🍑
4)Miss v yang KETAT 😚
5)Rambut yang semakin LEBAT 😍

PM ATAU WHATSAPP 📲 www.wasap.my/60187659660/Pmpinklady

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.DM untuk purchase cepat!!! .
#teamzazabeauty #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah

JANUARY DEALS‼️🤩
.
Yes ladiessss, kita ada deals lagi super best this month!
You beli 1 set Soffya or Hayla, you akan dapat:👇🏻👇🏻👇🏻
.
2 lipmatte warna berbeza
1 blusher
FREE mascara
DAN FREE Extra Gift Random (Eyebrow or Eyeliner)
.
😱😱😱Yeeee RM55 you dapat semua tu. Ini memang deals tergilaaa. Murah banyak‼️
.DM untuk purchase cepat!!! .
#teamzazabeauty #stokiswawacosmeticsjb #jeebdeelarmy #miniagentwawacosmetics #agentwawacosmetics #agentwanted #makeupmurah #sephora #makeuptutorial #wawacosmeticsjb #wawacosmetics #wawacosmeticspasirgudang #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticsipoh #wawacosmeticspd #wawacosmeticssegamat #wawacosmeticsbatupahat #wawacosmeticsskudai #wawacosmeticskulai #wawacosmeticspahang #wawacosmeticssarawak #wawacosmeticssabah
0 0 3 January, 2020

FULLSET BEAUTY SHAKLEE
_
KEBAIKAN ESP
🌸 membantu masalah sunburn dan jerawat
🌸 memudarkan dan menghilangkan parut
🌸 dapat mengawal selera makan dan sesuai untuk diet 🌸 membantu masalah gastrik
🌸 milkbooster untuk ibu-ibu menyusu
🌸 mengawal kolestrol dan kesihatan jantung serta prostat
🌸 membaiki sel2 lama dalam badan
_
KEBAIKAN VITAMIN C
🌼 merangsang pembentukan kolagen
🌼 membantu meningkatkan sistem imun
🌼 membantu mencerahkan kulit dan masalah sunburn
🌼 memudarkan jerawat dan parut lama
🌼 antioksidan
🌼 memulihkan batuk, selsama, resdung dan deman
🌼 mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
_
KEBAIKAN VITAMIN E
💐 memudarkan parut lama atau parut berlubang
💐 menyokong kesihatan jantung dan otak
💐 mengekalkan kesihatan mata
💐 membantu mencerahkan kulit 💐 membantu untuk mengecilkan pori, jeragat dan minyak
💐 melindungi dan mencegah kerosakan sel dalam tubuh badan
_
sid ara
01161008873

FULLSET BEAUTY SHAKLEE
_
KEBAIKAN ESP
🌸 membantu masalah sunburn dan jerawat
🌸 memudarkan dan menghilangkan parut
🌸 dapat mengawal selera makan dan sesuai untuk diet 🌸 membantu masalah gastrik
🌸 milkbooster untuk ibu-ibu menyusu
🌸 mengawal kolestrol dan kesihatan jantung serta prostat
🌸 membaiki sel2 lama dalam badan
_
KEBAIKAN VITAMIN C
🌼 merangsang pembentukan kolagen
🌼 membantu meningkatkan sistem imun
🌼 membantu mencerahkan kulit dan masalah sunburn
🌼 memudarkan jerawat dan parut lama
🌼 antioksidan
🌼 memulihkan batuk, selsama, resdung dan deman
🌼 mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
_
KEBAIKAN VITAMIN E
💐 memudarkan parut lama atau parut berlubang
💐 menyokong kesihatan jantung dan otak
💐 mengekalkan kesihatan mata
💐 membantu mencerahkan kulit 💐 membantu untuk mengecilkan pori, jeragat dan minyak
💐 melindungi dan mencegah kerosakan sel dalam tubuh badan
_
sid ara
01161008873
0 4 3 January, 2020

Tak rugi berbelanja RM3** untuk diri sendiri 😎 produk yg sememangnya 500% berkesan dan dah viral habis dah 😘
Korban sikit duit untuk cantik tak salah kan 😊 bukan untuk org lain , untuk diri sendiri jugak untuk KEKAL Body maintain SLIM 😎 Period teratur dan keputihan hilang serta merta 😍 aset depan belakang mantap pejal habiss 🤗 rasa rasanya berbaloi beli untuk diri sendiri !

Whatsapp 📲 www.wasap.my/60187659660/pl

#stokistpinklady #dropshipwanted #agentwanted #teamdayah

Tak rugi berbelanja RM3** untuk diri sendiri 😎 produk yg sememangnya 500% berkesan dan dah viral habis dah 😘 
Korban sikit duit untuk cantik tak salah kan 😊 bukan untuk org lain , untuk diri sendiri jugak untuk KEKAL Body maintain SLIM 😎 Period teratur dan keputihan hilang serta merta 😍 aset depan belakang mantap pejal habiss 🤗 rasa rasanya berbaloi beli untuk diri sendiri !

Whatsapp 📲 www.wasap.my/60187659660/pl

#stokistpinklady #dropshipwanted #agentwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

Tak rugi berbelanja RM3** untuk diri sendiri 😎 produk yg sememangnya 500% berkesan dan dah viral habis dah 😘
Korban sikit duit untuk cantik tak salah kan 😊 bukan untuk org lain , untuk diri sendiri jugak untuk KEKAL Body maintain SLIM 😎 Period teratur dan keputihan hilang serta merta 😍 aset depan belakang mantap pejal habiss 🤗 rasa rasanya berbaloi beli untuk diri sendiri !

Whatsapp 📲 www.wasap.my/60187659660/pl

#stokistpinklady #dropshipwanted #agentwanted #teamdayah

Tak rugi berbelanja RM3** untuk diri sendiri 😎 produk yg sememangnya 500% berkesan dan dah viral habis dah 😘 
Korban sikit duit untuk cantik tak salah kan 😊 bukan untuk org lain , untuk diri sendiri jugak untuk KEKAL Body maintain SLIM 😎 Period teratur dan keputihan hilang serta merta 😍 aset depan belakang mantap pejal habiss 🤗 rasa rasanya berbaloi beli untuk diri sendiri !

Whatsapp 📲 www.wasap.my/60187659660/pl

#stokistpinklady #dropshipwanted #agentwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

Tak rugi berbelanja RM3** untuk diri sendiri 😎 produk yg sememangnya 500% berkesan dan dah viral habis dah 😘
Korban sikit duit untuk cantik tak salah kan 😊 bukan untuk org lain , untuk diri sendiri jugak untuk KEKAL Body maintain SLIM 😎 Period teratur dan keputihan hilang serta merta 😍 aset depan belakang mantap pejal habiss 🤗 rasa rasanya berbaloi beli untuk diri sendiri !

Whatsapp 📲 www.wasap.my/60187659660/pl

#stokistpinklady #dropshipwanted #agentwanted #teamdayah

Tak rugi berbelanja RM3** untuk diri sendiri 😎 produk yg sememangnya 500% berkesan dan dah viral habis dah 😘 
Korban sikit duit untuk cantik tak salah kan 😊 bukan untuk org lain , untuk diri sendiri jugak untuk KEKAL Body maintain SLIM 😎 Period teratur dan keputihan hilang serta merta 😍 aset depan belakang mantap pejal habiss 🤗 rasa rasanya berbaloi beli untuk diri sendiri !

Whatsapp 📲 www.wasap.my/60187659660/pl

#stokistpinklady #dropshipwanted #agentwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

.
Hi hii hiii mommy baby dah 6 bulan ke? 🥰
Swipe left untuk gambar & combo baby 6bulan okay
.
Mommy dah pening nak bagi apa kat si kecik?? 😅 buntu xtahu apa nak masak esok untuk baby? Nak cepat?
Haah ni Along nani nak kenalkan menu baby 6 bulan😍😍😍
.
#babyfoodonthego #agentwanted #agent #babymalaysia #agentwantedmalaysia #babycookies #adelleasofea #dramasangat
#teamciknani #fawwazpuchong
#fawwazbabyfood #babyfoodmalaysia #babyfood #babypuree #ctdk #ibudanbayi #ibudananak #noradanish #samtilla #shahidadherbs #babies #babyfoodsemenyih
#babyfoodkulim #babyfoodsp #agentfawwaz #sayajualmakananbayi #anakku #manjaku #babyshopmalaysia #babysnacks

.
Hi hii hiii mommy baby dah 6 bulan ke? 🥰
Swipe left untuk gambar & combo baby 6bulan okay
.
Mommy dah pening nak bagi apa kat si kecik?? 😅 buntu xtahu apa nak masak esok untuk baby? Nak cepat? 
Haah ni Along nani nak kenalkan menu baby 6 bulan😍😍😍
.
#babyfoodonthego #agentwanted #agent #babymalaysia #agentwantedmalaysia #babycookies #adelleasofea #dramasangat 
#teamciknani #fawwazpuchong
#fawwazbabyfood #babyfoodmalaysia #babyfood #babypuree #ctdk #ibudanbayi #ibudananak #noradanish #samtilla #shahidadherbs #babies #babyfoodsemenyih 
#babyfoodkulim #babyfoodsp #agentfawwaz #sayajualmakananbayi #anakku #manjaku #babyshopmalaysia #babysnacks
0 0 3 January, 2020

HOODIE BOUGAS is available now!! Amacam style tak? Ada banyak pilihan warna untuk korang pilih. Mesti geram je korang tengok kan?
-
Nak tahu lebih lanjut, klik link dkt bio skrg 🤗
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
#bougasbeauty #bougaskualalumpur
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa

HOODIE BOUGAS is available now!! Amacam style tak? Ada banyak pilihan warna untuk korang pilih. Mesti geram je korang tengok kan?
-
Nak tahu lebih lanjut, klik link dkt bio skrg 🤗
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
#bougasbeauty #bougaskualalumpur 
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek 
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa
0 0 3 January, 2020

HOODIE BOUGAS is available now!! Amacam style tak? Ada banyak pilihan warna untuk korang pilih. Mesti geram je korang tengok kan?
-
Nak tahu lebih lanjut, klik link dkt bio skrg 🤗
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
#bougasbeauty #bougaskualalumpur
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa

HOODIE BOUGAS is available now!! Amacam style tak? Ada banyak pilihan warna untuk korang pilih. Mesti geram je korang tengok kan?
-
Nak tahu lebih lanjut, klik link dkt bio skrg 🤗
.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
#bougasbeauty #bougaskualalumpur 
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek 
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa
0 0 3 January, 2020

Siapa je yang tak jatuh hati dengan pinklady exclusive dengan pack & freegift baru dari kami 😘

Yang penting siapa yang belum grabb uolss orang yg paling ketinggalan 😂 yalaa , semua orang dah berebut rebut order dengan sis untuk join POSTAGE pagi ni ❤
You yg baca nie Taknak join sekali ke Postage harini ❓❓❓ok if nak join boleh Whatsapp 📲 ww.wasap.my/60183146019/plsis

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah

Siapa je yang tak jatuh hati dengan pinklady exclusive dengan pack & freegift baru dari kami 😘

Yang penting siapa yang belum grabb uolss orang yg paling ketinggalan 😂 yalaa , semua orang dah berebut rebut order dengan sis untuk join POSTAGE pagi ni ❤ 
You yg baca nie Taknak join sekali ke Postage harini ❓❓❓ok if nak join boleh Whatsapp 📲 ww.wasap.my/60183146019/plsis

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bougasbeauty #bougaskualalumpur
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa

📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bougasbeauty #bougaskualalumpur 
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek 
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa
0 0 3 January, 2020

📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bougasbeauty #bougaskualalumpur
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa

📅FREE CALENDAR 2020 BOUGAS BEAUTY.
-
Korang nak calender 2020 Bougas Beauty ni senang je. Korang kena pastikan setiap kali beli produk bougas beauty, make sure korang collect point dkt website, sebab ni ialah MERCHANDISE BARU untuk korang redeem! 🤗
-
Siapa nak komen "NAK" dekat bawah. Redeem cepat-cepat sebelum habis, limited stock only🤗.
-
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bougasbeauty #bougaskualalumpur 
#bougasklcc #bougassetapak
#bougaswangsamaju #bougasmelawati
#bougastamanmelati #bougasgombak
#bougashululangat #bougaskeramat
#bougassetiawangsa #bougasjelatek 
#bougasampang #bougasbatucaves
#bougascheras #bougasmahkotacheras
#bougasbalakong #bougastamanmaluri
#bougassungailong #bougaskajang
#bougasbtho #bougascherasperdana
#agentwanted #bougasdesatunhusseinonn #bougaskeramat #bougasseremban #bougashululangat #bougasukperdana #bougasbukitantarabangsa
0 0 3 January, 2020

Siapa je yang tak jatuh hati dengan pinklady exclusive dengan pack & freegift baru dari kami 😘

Yang penting siapa yang belum grabb uolss orang yg paling ketinggalan 😂 yalaa , semua orang dah berebut rebut order dengan sis untuk join POSTAGE pagi ni ❤
You yg baca nie Taknak join sekali ke Postage harini ❓❓❓ok if nak join boleh Whatsapp 📲 ww.wasap.my/60183146019/plsis

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah

Siapa je yang tak jatuh hati dengan pinklady exclusive dengan pack & freegift baru dari kami 😘

Yang penting siapa yang belum grabb uolss orang yg paling ketinggalan 😂 yalaa , semua orang dah berebut rebut order dengan sis untuk join POSTAGE pagi ni ❤ 
You yg baca nie Taknak join sekali ke Postage harini ❓❓❓ok if nak join boleh Whatsapp 📲 ww.wasap.my/60183146019/plsis

#stokistpinklady #agentwanted #dropshipwanted #teamdayah
0 0 3 January, 2020

AGENT WANTED

Nk jana income sampingan ?? Nk cuba berbusiness ?? Jom jd sebahagian daripada family Faraa Lip Butter 😍

Jika berminat, whatsapp mira okayy . Untung sgt lumayan 😍

Terbuka seluruh Malaysia . Keuntungan yg sgt menarik . Jom borak dgn mira . Mira explain

Keistimewaan Agent:
■ pegang barang sendiri
■ cod sendiri pada customer
■ pos and packing sndiri utk customer
■ boleh restock bila2 masa sahaja TIADA PAKSAAN restock setiap bulan

Ws mira cpt okayy 017-2602745 (STOKIS N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter

AGENT WANTED

Nk jana income sampingan ?? Nk cuba berbusiness ?? Jom jd sebahagian daripada family Faraa Lip Butter 😍

Jika berminat, whatsapp mira okayy . Untung sgt lumayan 😍

Terbuka seluruh Malaysia . Keuntungan yg sgt menarik . Jom borak dgn mira . Mira explain

Keistimewaan Agent:
■ pegang barang sendiri
■ cod sendiri pada customer
■ pos and packing sndiri utk customer
■ boleh restock bila2 masa sahaja TIADA PAKSAAN restock setiap bulan

Ws mira cpt okayy 017-2602745 (STOKIS N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter
0 0 3 January, 2020

AGENT WANTED

Nk jana income sampingan ?? Nk cuba berbusiness ?? Jom jd sebahagian daripada family Faraa Lip Butter 😍

Jika berminat, whatsapp mira okayy . Untung sgt lumayan 😍

Terbuka seluruh Malaysia . Keuntungan yg sgt menarik . Jom borak dgn mira . Mira explain

Keistimewaan Agent:
■ pegang barang sendiri
■ cod sendiri pada customer
■ pos and packing sndiri utk customer
■ boleh restock bila2 masa sahaja TIADA PAKSAAN restock setiap bulan

Ws mira cpt okayy 017-2602745 (STOKIS N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter

AGENT WANTED

Nk jana income sampingan ?? Nk cuba berbusiness ?? Jom jd sebahagian daripada family Faraa Lip Butter 😍

Jika berminat, whatsapp mira okayy . Untung sgt lumayan 😍

Terbuka seluruh Malaysia . Keuntungan yg sgt menarik . Jom borak dgn mira . Mira explain

Keistimewaan Agent:
■ pegang barang sendiri
■ cod sendiri pada customer
■ pos and packing sndiri utk customer
■ boleh restock bila2 masa sahaja TIADA PAKSAAN restock setiap bulan

Ws mira cpt okayy 017-2602745 (STOKIS N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter
0 0 3 January, 2020

AGENT WANTED

Nk jana income sampingan ?? Nk cuba berbusiness ?? Jom jd sebahagian daripada family Faraa Lip Butter 😍

Jika berminat, whatsapp mira okayy . Untung sgt lumayan 😍

Terbuka seluruh Malaysia . Keuntungan yg sgt menarik . Jom borak dgn mira . Mira explain

Keistimewaan Agent:
■ pegang barang sendiri
■ cod sendiri pada customer
■ pos and packing sndiri utk customer
■ boleh restock bila2 masa sahaja TIADA PAKSAAN restock setiap bulan

Ws mira cpt okayy 017-2602745 (STOKIS N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter

AGENT WANTED

Nk jana income sampingan ?? Nk cuba berbusiness ?? Jom jd sebahagian daripada family Faraa Lip Butter 😍

Jika berminat, whatsapp mira okayy . Untung sgt lumayan 😍

Terbuka seluruh Malaysia . Keuntungan yg sgt menarik . Jom borak dgn mira . Mira explain

Keistimewaan Agent:
■ pegang barang sendiri
■ cod sendiri pada customer
■ pos and packing sndiri utk customer
■ boleh restock bila2 masa sahaja TIADA PAKSAAN restock setiap bulan

Ws mira cpt okayy 017-2602745 (STOKIS N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter
0 0 3 January, 2020

KEBAIKAN & KHASIAT BOUGAS SERUM DALAM 1BOTOL COMEL SAHAJA 😍 ✅ membersihkan kulit secara semulajadi ✅ mengurangkan garis muka
✅ mengurangkan masalah kulit kusam
✅ menaikkan seri wajah
✅ mencerahkan kulit
✅ memutihkan kulit secara semulajadi ✅ mengurangkan minyak di muka
✅ mengecilkan pori-pori wajah
✅ mengatasi masalah kulit tona tak sekata
✅ mengurangkan jerawat & parut jerawat

KEBAIKAN & KHASIAT BOUGAS SERUM DALAM 1BOTOL COMEL SAHAJA 😍 ✅ membersihkan kulit secara semulajadi ✅ mengurangkan garis muka
✅ mengurangkan masalah kulit kusam
✅ menaikkan seri wajah
✅ mencerahkan kulit
✅ memutihkan kulit secara semulajadi ✅ mengurangkan minyak di muka
✅ mengecilkan pori-pori wajah
✅ mengatasi masalah kulit tona tak sekata
✅ mengurangkan jerawat & parut jerawat
1 1 3 January, 2020

"YaAllah berikanlah kami perniagaan untung dunia dan Akhirat dan ianya dapat membantu lebih ramai org utk berjaya.

Permudahkanlah urusan dan perjalanan Secret correa dan mereka yg membaca status ini . Bukakanlah pintu2 yg tertutup dan kau sinarilah kami dgn cahaya Rahmatmu.

Jauhilah kami dari sifat2 khianat lemah dan malas dan Berikanlah kami Istikhomah dgn tindakan tanpa nanti dan tapi.
Semoga hari ini lebih baik dari hari2 semalam dan kau angkatlah doa ini dan berikanlah mereka yg sedang membaca doa ini rezeki tanpa putus seperti air sungai yang mengalir deras.. -Aamin yarobbal alamin-

#mymagnetrezeki
#secretcorrea
#secretcoffee
#losyenkpop
#foundation
#forea
#pinkish
#LosyenKurusSejukPertamaAsia
#formulasikorea
#kurus
#slim
#fit
#persiskorea
#losyensejuk
#alhamdulillah
#greencoffee
#usahawanlosyenkurus
#sctrillionempire
#trustedseller
#kurustanpaubat
#Slimmingbodyshape
#DaguRuncing
#naturalbeauty
#keepslim
#flawless
#dropshipwanted
#agentwanted
#tambahincome
#positivevibes

"YaAllah berikanlah kami perniagaan untung dunia dan Akhirat dan ianya dapat membantu lebih ramai org utk berjaya.

Permudahkanlah urusan dan  perjalanan Secret correa dan mereka yg membaca status ini . Bukakanlah pintu2 yg tertutup dan kau sinarilah kami dgn cahaya Rahmatmu.

Jauhilah kami dari sifat2 khianat lemah dan malas dan Berikanlah kami Istikhomah dgn tindakan tanpa nanti dan tapi. 
Semoga hari ini lebih baik dari hari2 semalam dan kau angkatlah doa ini dan berikanlah mereka yg sedang membaca doa ini rezeki tanpa putus seperti air sungai yang mengalir deras.. -Aamin yarobbal alamin-

#mymagnetrezeki
#secretcorrea
#secretcoffee
#losyenkpop
#foundation
#forea
#pinkish
#LosyenKurusSejukPertamaAsia
#formulasikorea
#kurus
#slim
#fit
#persiskorea
#losyensejuk
#alhamdulillah
#greencoffee
#usahawanlosyenkurus
#sctrillionempire
#trustedseller
#kurustanpaubat
#Slimmingbodyshape
#DaguRuncing
#naturalbeauty
#keepslim
#flawless
#dropshipwanted
#agentwanted
#tambahincome
#positivevibes
1 0 3 January, 2020

Mereka yang bersenam sebelum mengambil sarapan pagi didapati mampu membuatkan badan membakar segala lemak berlebihan yang ada dalam badan ke tahap yang maksima
.
.
Badan juga memproses gula dalam badan lebih baik dan membuatkan tahap penerimaan glukos dalam badan meningkat
.
.
Mulakan hari dengan 1 sachet wonderfruity dapat membantu korang membakar lemak lebih pantas
.
.
🍋WHATSAPP 0107946796
🍋WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq #atkins #bodygoal #agentwanted #ministokiswanted #gmdiet #gmdiet #eatclean #instaboomakademik #detox #juicyraspberry #wonderfruitykualalumpur #wonderfruityperak #wonderfruityipoh #fiberdrink #perfectshape #instaboomakademik #slimmingproduct #slimingbeauty #bakarlemak #kurussihat #kurus #cantikkurus #slim #kurustanpadiet #kurusselamat #kuruslangsing #cantik #slimmingworld #taknakgemuk #sihatcergas

Mereka yang bersenam sebelum mengambil sarapan pagi didapati mampu membuatkan badan membakar segala lemak berlebihan yang ada dalam badan ke tahap yang maksima
.
.
Badan juga memproses gula dalam badan lebih baik dan membuatkan tahap penerimaan glukos dalam badan meningkat
.
.
Mulakan hari dengan 1 sachet wonderfruity dapat membantu korang membakar lemak lebih pantas
.
.
🍋WHATSAPP 0107946796
🍋WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq#atkins#bodygoal#agentwanted#ministokiswanted#gmdiet#gmdiet#eatclean#instaboomakademik#detox#juicyraspberry#wonderfruitykualalumpur#wonderfruityperak#wonderfruityipoh#fiberdrink#perfectshape#instaboomakademik#slimmingproduct#slimingbeauty#bakarlemak#kurussihat#kurus#cantikkurus#slim#kurustanpadiet#kurusselamat#kuruslangsing#cantik#slimmingworld#taknakgemuk#sihatcergas
3 0 3 January, 2020

Haaa tak percaya lagii?... Nie Bukti lagii..feedback team japps.. Dah2 LA tu cari alasan
Jom saya ajar buat duit.. Berminat nak join boleh tekan link kat Bio 😉‼‼ #kerjaparttime #agentwanted #drosipwanted

Haaa tak percaya lagii?... Nie Bukti lagii..feedback team japps.. Dah2 LA tu cari alasan
Jom saya ajar buat duit.. Berminat nak join boleh tekan link kat Bio 😉‼‼ #kerjaparttime #agentwanted #drosipwanted
0 0 3 January, 2020

💋magic ilips by anissafaizul💄
.
. 🍏Berasaskan ekstrak pati buah-buahan pada MAGIC ILIPS
.
. ❤Dapat menghasilkan rasa yang manis serta dapat menjadikan bibir merah bak delima😍
.
. 🌷MAGIC ILIPS ini juga dapat merawat masalah bibir seperti hitam akibat tersalah guna produk/suka merokok,kusam dan melembapkan bibir kering agar ia sentiasa segar dan sihat
.
.
Jom grab magic ilips whatsapp 0124930425
Atau tekan link bio di atas🥰
.
.
#magicilips #magicilips_hq #afbeautyofficial #magicilipsmalaysia #anissafaizul #syahmisazli #asifsuhaimi02 #dramaspontan #meletop #makeup #foundation #serum #scrub #kosmetik #lipsmatte #lipstik #mua #malaysia #skincare #bibircantik #bibir #pelembabbibir #kosmetikmurah #dramasangat #stokis #agentwanted #agentdiperlukan #codkuantan #codkuantanonly #codkuantanpahang

💋magic ilips by anissafaizul💄
.
. 🍏Berasaskan ekstrak pati buah-buahan pada MAGIC ILIPS
.
. ❤Dapat menghasilkan rasa yang manis serta dapat menjadikan bibir merah bak delima😍
.
. 🌷MAGIC ILIPS ini juga dapat merawat masalah bibir seperti hitam akibat tersalah guna produk/suka merokok,kusam dan melembapkan bibir kering agar ia sentiasa segar dan sihat
.
.
Jom grab magic ilips whatsapp 0124930425
Atau tekan link bio di atas🥰
.
.
#magicilips #magicilips_hq #afbeautyofficial #magicilipsmalaysia #anissafaizul #syahmisazli #asifsuhaimi02 #dramaspontan #meletop #makeup #foundation #serum #scrub #kosmetik #lipsmatte #lipstik #mua #malaysia #skincare #bibircantik #bibir #pelembabbibir #kosmetikmurah #dramasangat #stokis #agentwanted #agentdiperlukan #codkuantan #codkuantanonly #codkuantanpahang
0 0 3 January, 2020

💋magic ilips by anissafaizul💄
.
. 🍏Berasaskan ekstrak pati buah-buahan pada MAGIC ILIPS
.
. ❤Dapat menghasilkan rasa yang manis serta dapat menjadikan bibir merah bak delima😍
.
. 🌷MAGIC ILIPS ini juga dapat merawat masalah bibir seperti hitam akibat tersalah guna produk/suka merokok,kusam dan melembapkan bibir kering agar ia sentiasa segar dan sihat
.
.
Jom grab magic ilips whatsapp 0124930425
Atau tekan link bio di atas🥰
.
.
#magicilips #magicilips_hq #afbeautyofficial #magicilipsmalaysia #anissafaizul #syahmisazli #asifsuhaimi02 #dramaspontan #meletop #makeup #foundation #serum #scrub #kosmetik #lipsmatte #lipstik #mua #malaysia #skincare #bibircantik #bibir #pelembabbibir #kosmetikmurah #dramasangat #stokis #agentwanted #agentdiperlukan #codkuantan #codkuantanonly #codkuantanpahang

💋magic ilips by anissafaizul💄
.
. 🍏Berasaskan ekstrak pati buah-buahan pada MAGIC ILIPS
.
. ❤Dapat menghasilkan rasa yang manis serta dapat menjadikan bibir merah bak delima😍
.
. 🌷MAGIC ILIPS ini juga dapat merawat masalah bibir seperti hitam akibat tersalah guna produk/suka merokok,kusam dan melembapkan bibir kering agar ia sentiasa segar dan sihat
.
.
Jom grab magic ilips whatsapp 0124930425
Atau tekan link bio di atas🥰
.
.
#magicilips #magicilips_hq #afbeautyofficial #magicilipsmalaysia #anissafaizul #syahmisazli #asifsuhaimi02 #dramaspontan #meletop #makeup #foundation #serum #scrub #kosmetik #lipsmatte #lipstik #mua #malaysia #skincare #bibircantik #bibir #pelembabbibir #kosmetikmurah #dramasangat #stokis #agentwanted #agentdiperlukan #codkuantan #codkuantanonly #codkuantanpahang
0 0 3 January, 2020

Loss 2.5kg dengan hanya 1 kotak AppecutMax 😱 menakjubkan bukan?? Jgn tunggu dan berlengah lagi. Ini bukan cubaan inilah adalah kenyataan 💪
Jom submit order dan jadi sebahagian dari AppecutMaxlovers! wasap now 📲 .0179056533
.
#appecut
#appecutmax
#perlis
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#weightloss
#kualalumpur
#agentwanted
#sabah
#kajang
#bangi
#selangor
#tangkak
#segamat
#muar
#melaka
#kedah
#bestslimmingproduct
#kelantan
#nakkurus
#nakdiet
#regrann
#igersmalaysia
#naksentap
#sentap
#lakukeras
#jomkurus1malaysia

Loss 2.5kg dengan hanya 1 kotak AppecutMax 😱 menakjubkan bukan?? Jgn tunggu dan berlengah lagi. Ini bukan cubaan inilah adalah kenyataan 💪 
Jom submit order dan jadi sebahagian dari AppecutMaxlovers! wasap now 📲 .0179056533
.
#appecut
#appecutmax
#perlis
#appecutnerrys
#appecutkasipecah
#weightloss
#kualalumpur
#agentwanted
#sabah
#kajang
#bangi
#selangor
#tangkak
#segamat
#muar
#melaka
#kedah
#bestslimmingproduct
#kelantan
#nakkurus
#nakdiet
#regrann
#igersmalaysia
#naksentap
#sentap
#lakukeras
#jomkurus1malaysia
0 0 3 January, 2020

KAMI MEMERLUKAN LEBIH RAMAI TEAM LAGI!

Nak join team kami? Boleh contact @shikinlicious_oatmeal.hq dan kami akan ajar dari A to Z. Makanan fenomena kan 😁 untung kalau join!

Overnight oat kami ni guna 100% rolled oat tau. Memang boleh bagi perut kenyang lama sikit. Dan guna fresh milk, natural yogurt, buah fresh untuk topping. Memang sedap! Tak payah cari bahan buat sendiri

Antara feedback customer, "saya tak suka oat sebenarnya, tapi overnight oat awak ni tak muak pun. Best!!!"
.
Kami ada banyak flavours boleh dipilih. Nak harga DISKAUN? Beli je dengan HARGA PAKEJ, share-share dengan kawan-kawan pun boleh. Memang berbaloi!

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #overnightoatsmalaysia #dessert #healthybreakfast #healthydessert #teamwanted #agentwanted

KAMI MEMERLUKAN LEBIH RAMAI TEAM LAGI!

Nak join team kami? Boleh contact @shikinlicious_oatmeal.hq dan kami akan ajar dari A to Z. Makanan fenomena kan 😁 untung kalau join!

Overnight oat kami ni guna 100% rolled oat tau. Memang boleh bagi perut kenyang lama sikit. Dan guna fresh milk, natural yogurt, buah fresh untuk topping. Memang sedap! Tak payah cari bahan buat sendiri

Antara feedback customer, "saya tak suka oat sebenarnya, tapi overnight oat awak ni tak muak pun. Best!!!"
.
Kami ada banyak flavours boleh dipilih. Nak harga DISKAUN? Beli je dengan HARGA PAKEJ, share-share dengan kawan-kawan pun boleh. Memang berbaloi!

#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #overnightoatsmalaysia #dessert #healthybreakfast #healthydessert #teamwanted #agentwanted
0 0 3 January, 2020

Alhamdulillah
.
Junni Angels berjaya dapatkan kulit idaman dan berpuas hati dengan produk Junni Beauty 😍.
.
Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Wardah akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp Wardah 📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
#ByeACNE2019
#HelloNEWSKIN2020

Alhamdulillah
.
Junni Angels berjaya dapatkan kulit idaman dan berpuas hati dengan produk Junni Beauty 😍.
.
Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Wardah akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp Wardah 📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
#ByeACNE2019
#HelloNEWSKIN2020
0 0 3 January, 2020

💋magic ilips by anissafaizul💄
.
. 🍏Berasaskan ekstrak pati buah-buahan pada MAGIC ILIPS
.
. ❤Dapat menghasilkan rasa yang manis serta dapat menjadikan bibir merah bak delima😍
.
. 🌷MAGIC ILIPS ini juga dapat merawat masalah bibir seperti hitam akibat tersalah guna produk/suka merokok,kusam dan melembapkan bibir kering agar ia sentiasa segar dan sihat
.
.
Jom grab magic ilips whatsapp 0124930425
Atau tekan link bio di atas🥰
.
.
#magicilips #magicilips_hq #afbeautyofficial #magicilipsmalaysia #anissafaizul #syahmisazli #asifsuhaimi02 #dramaspontan #meletop #makeup #foundation #serum #scrub #kosmetik #lipsmatte #lipstik #mua #malaysia #skincare #bibircantik #bibir #pelembabbibir #kosmetikmurah #dramasangat #stokis #agentwanted #agentdiperlukan #codkuantan #codkuantanonly #codkuantanpahang

💋magic ilips by anissafaizul💄
.
. 🍏Berasaskan ekstrak pati buah-buahan pada MAGIC ILIPS
.
. ❤Dapat menghasilkan rasa yang manis serta dapat menjadikan bibir merah bak delima😍
.
. 🌷MAGIC ILIPS ini juga dapat merawat masalah bibir seperti hitam akibat tersalah guna produk/suka merokok,kusam dan melembapkan bibir kering agar ia sentiasa segar dan sihat
.
.
Jom grab magic ilips whatsapp 0124930425
Atau tekan link bio di atas🥰
.
.
#magicilips #magicilips_hq #afbeautyofficial #magicilipsmalaysia #anissafaizul #syahmisazli #asifsuhaimi02 #dramaspontan #meletop #makeup #foundation #serum #scrub #kosmetik #lipsmatte #lipstik #mua #malaysia #skincare #bibircantik #bibir #pelembabbibir #kosmetikmurah #dramasangat #stokis #agentwanted #agentdiperlukan #codkuantan #codkuantanonly #codkuantanpahang
0 0 3 January, 2020

WonderFruity semasa awal kemunculan dan sekarang, tak sama ye, dulu tak berapa padu but now formula dah upgrade dan hasil memang mengancam habis! Sapa cuba pasti kurus
.
.
Dapat turun berat sebanyak 5 kg, boleh senyum lebar lah kan, nikmat orang yang minum je dapat rasa
.
.
Korang takkan nak tengok je kan, dah nak masuk tahun baru, kenala muncul dengan imej yang baru😊
.
.
📲WHATSAPP 0107946796
📲WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq #atkins #bodygoal #agentwanted #ministokiswanted #gmdiet #gmdiet #eatclean #instaboomakademik #detox #juicyraspberry #wonderfruitykualalumpur #wonderfruityperak #wonderfruityipoh #fiberdrink #kurus #instaboomakademik #slimmingproduct #kurusbadan #bakarlemak #kurussihat #kurus #cantikkurus #slim #kurustanpadiet #kurusselamat #kuruslangsing #cantik #slimmingworld #taknakgemuk #agentWanted

WonderFruity semasa awal kemunculan dan sekarang, tak sama ye, dulu tak berapa padu but now formula dah upgrade dan hasil memang mengancam habis! Sapa cuba pasti kurus
.
.
Dapat turun berat sebanyak 5 kg, boleh senyum lebar lah kan, nikmat orang yang minum je dapat rasa
.
.
Korang takkan nak tengok je kan, dah nak masuk tahun baru, kenala muncul dengan imej yang baru😊
.
.
📲WHATSAPP 0107946796
📲WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq#atkins#bodygoal#agentwanted#ministokiswanted#gmdiet#gmdiet#eatclean#instaboomakademik#detox#juicyraspberry#wonderfruitykualalumpur#wonderfruityperak#wonderfruityipoh#fiberdrink#kurus#instaboomakademik#slimmingproduct#kurusbadan#bakarlemak#kurussihat#kurus#cantikkurus#slim#kurustanpadiet#kurusselamat#kuruslangsing#cantik#slimmingworld#taknakgemuk#agentWanted
3 0 3 January, 2020

Alhamdulillah
.
Junni Angels berjaya dapatkan kulit idaman dan berpuas hati dengan produk Junni Beauty 😍.
.
Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Wardah akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp Wardah 📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
#ByeACNE2019
#HelloNEWSKIN2020

Alhamdulillah
.
Junni Angels berjaya dapatkan kulit idaman dan berpuas hati dengan produk Junni Beauty 😍.
.
Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Wardah akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp Wardah 📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
#ByeACNE2019
#HelloNEWSKIN2020
1 0 3 January, 2020

Alhamdulillah
.
Junni Angels berjaya dapatkan kulit idaman dan berpuas hati dengan produk Junni Beauty 😍.
.
Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Wardah akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp Wardah 📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
#ByeACNE2019
#HelloNEWSKIN2020

Alhamdulillah
.
Junni Angels berjaya dapatkan kulit idaman dan berpuas hati dengan produk Junni Beauty 😍.
.
Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Wardah akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣
Untuk FAST RESPONSE terus Whatsapp Wardah 📲 011-3755 4130
@ klik je link di bio😘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#thejunni #junnibeauty
#junnibeautyhq #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunniputihkorea 
#pinkishwhiteinstantscrub #trustedseller #kulitlicin #kulitcantik #putihflawless #produkpemutih #skincaretanpamerkuri #skincareremaja
#pwis #TeamWardahRangers #agentwanted #dropshipwanted #stokiswanted
#JutawanJunniWanted
#JunniAgentWanted
#JunniStokisWanted
#ByeACNE2019
#HelloNEWSKIN2020
1 0 3 January, 2020

Haii uollss!! Macam mana dah 3 hari di tahun 2020?? Any improvement for ourself?💪🏻 Come and join us now!!
.
.
#chocojerrviral #teamchocojerrviraljohor #agentwanted #agentdiperlukan

Haii uollss!! Macam mana dah 3 hari di tahun 2020?? Any improvement for ourself?💪🏻 Come and join us now!!
.
.
#chocojerrviral #teamchocojerrviraljohor #agentwanted #agentdiperlukan
0 0 3 January, 2020

KEISTIMEWAAN PRIVATE AFFAIR
.
- Membantu untuk mencerahkan Ketiak
- Membantu untuk mencerahkan kulit gelap sekitar miss v
- Membantu untuk mencerahkan punggung
- Membantu untuk mencerahkan celahan peha
- Membantu untuk memudarkan stretchmarks
- Membantu mengurangkan masalah Ingrown Hair (Bulu yang tersekat dalam kulit)
- Membantu untuk menghilangkan daki sekitar leher
- Membantu untuk mencerahkan siku, lutut & buku lali yang gelap
.
.

WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
.
Click link di bio @quinnv.sarawak .
.
.
#ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnssarawak #quinnskuchingsarawak #quinnskuching #quinnvkuching #quinnvsarawak #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #bazarpaknil #masalahperiod #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #kuchingonlineshop

KEISTIMEWAAN  PRIVATE AFFAIR
.
- Membantu untuk mencerahkan Ketiak
- Membantu untuk mencerahkan kulit gelap sekitar miss v
- Membantu untuk mencerahkan punggung
- Membantu untuk mencerahkan celahan peha
- Membantu untuk memudarkan stretchmarks
- Membantu mengurangkan masalah Ingrown Hair (Bulu yang tersekat dalam kulit)
- Membantu untuk menghilangkan daki sekitar leher
- Membantu untuk mencerahkan siku, lutut & buku lali yang gelap
.
.

WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
.
Click link di bio @quinnv.sarawak .
.
.
#ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnssarawak #quinnskuchingsarawak #quinnskuching #quinnvkuching #quinnvsarawak #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #bazarpaknil #masalahperiod #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #kuchingonlineshop
1 0 3 January, 2020

SCRUB PENCERAH PENCERAH NO 1!!
.

KEISTIMEWAAN PRIVATE AFFAIR
.
- Membantu untuk mencerahkan Ketiak
- Membantu untuk mencerahkan kulit gelap sekitar miss v
- Membantu untuk mencerahkan punggung
- Membantu untuk mencerahkan celahan peha
- Membantu untuk memudarkan stretchmarks
- Membantu mengurangkan masalah Ingrown Hair (Bulu yang tersekat dalam kulit)
- Membantu untuk menghilangkan daki sekitar leher
- Membantu untuk mencerahkan siku, lutut & buku lali yang gelap
.
.

WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
.
Click link di bio @quinnv.sarawak .
.
.
#ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnssarawak #quinnskuchingsarawak #quinnskuching #quinnvkuching #quinnvsarawak #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #bazarpaknil #masalahperiod #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #kuchingonlineshop

SCRUB PENCERAH PENCERAH NO 1!!
.

KEISTIMEWAAN  PRIVATE AFFAIR
.
- Membantu untuk mencerahkan Ketiak
- Membantu untuk mencerahkan kulit gelap sekitar miss v
- Membantu untuk mencerahkan punggung
- Membantu untuk mencerahkan celahan peha
- Membantu untuk memudarkan stretchmarks
- Membantu mengurangkan masalah Ingrown Hair (Bulu yang tersekat dalam kulit)
- Membantu untuk menghilangkan daki sekitar leher
- Membantu untuk mencerahkan siku, lutut & buku lali yang gelap
.
.

WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
.
Click link di bio @quinnv.sarawak .
.
.
#ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnssarawak #quinnskuchingsarawak #quinnskuching #quinnvkuching #quinnvsarawak #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #bazarpaknil #masalahperiod #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #kuchingonlineshop
0 0 3 January, 2020

Salam Jumaat yang barakah buat semua! Dah try belum nanopod yang terbaru dari nanoSTIX? Hot selling sekarang ni! Kalau belum, jom dapatkan dari kami! NAK JADI AGENT/PEMBORONG? JOM BUAT EXTRA INCOME! HARGA KITA KASI CANTIK! Call/whatsapp 0183591653, atau click link di bio kami untuk direct whatsapp.
#NanoSTIXMalaysia #wholesaler #nanostixwholesaler #vape #kedaivape #agentwanted #nanostix #nanostixseller #nanostixmurah #nanostixampang #nanostixkl #nanostixmalaysia #nanostixborong #malaysia #agentnanostix #stokisnanostix #stokis #pemborongnanostix #nanostixdatokeramat #datokeramat #datokeramatkl #wholesaler #borong #nanostixkl #nanostixkualalumpur #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixsetiawangsa #nanostixwangsamaju #nsxdk

Salam Jumaat yang barakah buat semua! Dah try belum nanopod yang terbaru dari nanoSTIX? Hot selling sekarang ni! Kalau belum, jom dapatkan dari kami! NAK JADI AGENT/PEMBORONG? JOM BUAT EXTRA INCOME! HARGA KITA KASI CANTIK! Call/whatsapp 0183591653, atau click link di bio kami untuk direct whatsapp. 
#NanoSTIXMalaysia #wholesaler #nanostixwholesaler #vape #kedaivape #agentwanted #nanostix #nanostixseller #nanostixmurah #nanostixampang #nanostixkl #nanostixmalaysia #nanostixborong #malaysia #agentnanostix #stokisnanostix #stokis #pemborongnanostix #nanostixdatokeramat #datokeramat #datokeramatkl #wholesaler #borong #nanostixkl #nanostixkualalumpur #nanostixampang #nanostixkeramat #nanostixsetiawangsa #nanostixwangsamaju #nsxdk
2 0 3 January, 2020

KEISTIMEWAAN PRIVATE AFFAIR
.
- Membantu untuk mencerahkan Ketiak
- Membantu untuk mencerahkan kulit gelap sekitar miss v
- Membantu untuk mencerahkan punggung
- Membantu untuk mencerahkan celahan peha
- Membantu untuk memudarkan stretchmarks
- Membantu mengurangkan masalah Ingrown Hair (Bulu yang tersekat dalam kulit)
- Membantu untuk menghilangkan daki sekitar leher
- Membantu untuk mencerahkan siku, lutut & buku lali yang gelap
.
.

WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
.
Click link di bio @quinnv.sarawak .
.
.
#ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnssarawak #quinnskuchingsarawak #quinnskuching #quinnvkuching #quinnvsarawak #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #bazarpaknil #masalahperiod #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #kuchingonlineshop

KEISTIMEWAAN  PRIVATE AFFAIR
.
- Membantu untuk mencerahkan Ketiak
- Membantu untuk mencerahkan kulit gelap sekitar miss v
- Membantu untuk mencerahkan punggung
- Membantu untuk mencerahkan celahan peha
- Membantu untuk memudarkan stretchmarks
- Membantu mengurangkan masalah Ingrown Hair (Bulu yang tersekat dalam kulit)
- Membantu untuk menghilangkan daki sekitar leher
- Membantu untuk mencerahkan siku, lutut & buku lali yang gelap
.
.

WHATSAPP NOW NOW NOW. 🔥
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
📲 011.1637.8281
.
Click link di bio @quinnv.sarawak .
.
.
#ladymarinahsquad #ladyqissquad #quinnv #quinns #quinnssarawak #quinnskuchingsarawak #quinnskuching #quinnvkuching #quinnvsarawak #quinnvkuchingsarawak #tipskurussihat #duitraya2019 #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #tipskurus #kurus #fatburner #husbandandwife #azizanosman #bazarpaknil #masalahperiod #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #quinnclean #promo #meletops #kuchingonlineshop
0 0 3 January, 2020

JOM TAMBAH INCOME 5 ANGKA SETIAP BULAN
.
.
Hari pertama gaji:
Yeayyyy gaji dah masukkk!
.
Hari kedua gaji:
Hmmmm dah tolak semua komitment kereta, sewa rumah, segala jenis bil, tinggal duit utk makan je.
.
Mcm mana nak survive hari mendatang??
Jom Yana bantu uols utk jana income sehingga 5 Angka sebulan dgn join #DemicaSquad .
.
.
Nak tahu mcm mana?? wasap.my/+601116690036/nakjoindemicasquad .
.

#AgentMelakaPower #DemicaSquadSisRose #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #Teamyanawesome #AgentWanted #MiniAgentWanted #DropshipWanted

JOM TAMBAH INCOME 5 ANGKA SETIAP BULAN
.
.
Hari pertama gaji:
Yeayyyy gaji dah masukkk!
.
Hari kedua gaji:
Hmmmm dah tolak semua komitment kereta, sewa rumah, segala jenis bil, tinggal duit utk makan je.
.
Mcm mana nak survive hari mendatang??
Jom Yana bantu uols utk jana income sehingga 5 Angka sebulan dgn join #DemicaSquad .
.
.
Nak tahu mcm mana?? wasap.my/+601116690036/nakjoindemicasquad .
.

#AgentMelakaPower #DemicaSquadSisRose #DemicaWhiteningLotion #Demicantik #Teamyanawesome #AgentWanted #MiniAgentWanted #DropshipWanted
0 0 3 January, 2020

Mereka yang bersenam sebelum mengambil sarapan pagi didapati mampu membuatkan badan membakar segala lemak berlebihan yang ada dalam badan ke tahap yang maksima
.
.
Badan juga memproses gula dalam badan lebih baik dan membuatkan tahap penerimaan glukos dalam badan meningkat
.
.
Mulakan hari dengan 1 sachet wonderfruity dapat membantu korang membakar lemak lebih pantas
.
.
🍋WHATSAPP 0107946796
🍋WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq #atkins #bodygoal #agentwanted #ministokiswanted #gmdiet #gmdiet #eatclean #instaboomakademik #detox #juicyraspberry #wonderfruitykualalumpur #wonderfruityperak #wonderfruityipoh #fiberdrink #perfectshape #instaboomakademik #slimmingproduct #slimingbeauty #bakarlemak #kurussihat #kurus #cantikkurus #slim #kurustanpadiet #kurusselamat #kuruslangsing #cantik #slimmingworld #taknakgemuk #sihatcergas

Mereka yang bersenam sebelum mengambil sarapan pagi didapati mampu membuatkan badan membakar segala lemak berlebihan yang ada dalam badan ke tahap yang maksima
.
.
Badan juga memproses gula dalam badan lebih baik dan membuatkan tahap penerimaan glukos dalam badan meningkat
.
.
Mulakan hari dengan 1 sachet wonderfruity dapat membantu korang membakar lemak lebih pantas
.
.
🍋WHATSAPP 0107946796
🍋WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq#atkins#bodygoal#agentwanted#ministokiswanted#gmdiet#gmdiet#eatclean#instaboomakademik#detox#juicyraspberry#wonderfruitykualalumpur#wonderfruityperak#wonderfruityipoh#fiberdrink#perfectshape#instaboomakademik#slimmingproduct#slimingbeauty#bakarlemak#kurussihat#kurus#cantikkurus#slim#kurustanpadiet#kurusselamat#kuruslangsing#cantik#slimmingworld#taknakgemuk#sihatcergas
1 0 3 January, 2020

Tahukah anda kami mempunyai rangkaian skin care dan foundation. Jom lah klu nk cuba.
.
Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
❤ Merawat masalah JERAWAT kronik
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
❤ Merawat masalah degil JERAGAT TANPA PENGELUPASAN
❤ Melindungi kulit daripada UV berbahaya ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
❤ Mengembalikan keseimbangan PH kulit & menyegarkan kulit muka. ❤ Memperbaharui kulit yang kusam. ❤ Mengetatkan pori - pori ❤ Mengelakkan kulit anda mengelupas dan kering. ❤ Kulit wajah sihat, segar, kekal anjal dan berseri-seri. ❤ Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut pada wajah. ❤ Kesan luarbiasa kulit lembab, halus bercahaya seawal 3 hari TANPA PENGELUPASAN.
.

Klu nak cepat dpt kan COCO CURV DAN BERRY CURV serta free yg lumayan terus waze ke 📍SHAH ALAM📮postage seluruh MALAYSIA
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍Shah Alam Seksyen 20
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus #0192200611 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/cococurv
.
#cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #chocofitshahalam #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv_hq

Tahukah anda kami mempunyai rangkaian skin care dan foundation. Jom lah klu nk cuba.
.
Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
❤ Merawat masalah JERAWAT kronik
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
❤ Merawat masalah degil JERAGAT TANPA PENGELUPASAN
❤ Melindungi kulit daripada UV berbahaya ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
❤ Mengembalikan keseimbangan PH kulit & menyegarkan kulit muka. ❤ Memperbaharui kulit yang kusam. ❤ Mengetatkan pori - pori ❤ Mengelakkan kulit anda mengelupas dan kering. ❤ Kulit wajah sihat, segar, kekal anjal dan berseri-seri. ❤ Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut pada wajah. ❤ Kesan luarbiasa kulit lembab, halus bercahaya seawal 3 hari TANPA PENGELUPASAN.
.

Klu nak cepat dpt kan COCO CURV DAN BERRY CURV serta free yg lumayan terus waze ke 📍SHAH ALAM📮postage seluruh MALAYSIA
.
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
.
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke 📍Shah Alam Seksyen 20 
Fb : Nur Aizan Aris
📲wassap terus #0192200611 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/cococurv
.
#cococurv #cococurvindonesia #cococurvid #chocofit #chocofitsubang #chocofitshahalam #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia  #slimmingproduct #kasutplussizemalaysia #kebayaplussize #seluarbesarmurahindonesia #bajubesarindonesia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia 
#ubatkurus #chocofitindonesia #chocofitmedan #chocofitjakarta #chocofitkalimatan #chocofitsurabaya #chocofitbandung #chocofitlondon #chocofitsingapore #obatkurus #agentwanted #teamaizan @cococurv_hq
1 0 3 January, 2020

Assalamualaikum.
Salam jumaat 🌹

#akaqnyoq #akaqnyoqbiskutlegend
#biskutlegend #agentwanted #miniagentwanted
Www.wasap.my/60102534162/akaqnyoq

Assalamualaikum.
Salam jumaat 🌹

#akaqnyoq #akaqnyoqbiskutlegend
#biskutlegend #agentwanted #miniagentwanted 
Www.wasap.my/60102534162/akaqnyoq
0 0 3 January, 2020

KUIH RAYA 2020. In shaa Allah dijamin sedap. Berminat untuk jadi agent atau collaboration untuk hamper raya, boleh hubungi saya di 018-324 8234.
.
.
#biskuty
#crunchybuttercookies
#kuihraya2020
#cookiesraya
#agentwanted
#agentkuihraya
#raya2020
#hamperraya

KUIH RAYA 2020. In shaa Allah dijamin sedap. Berminat untuk jadi agent atau collaboration untuk hamper raya, boleh hubungi saya di 018-324 8234.
.
.
#biskuty
#crunchybuttercookies
#kuihraya2020
#cookiesraya
#agentwanted
#agentkuihraya
#raya2020
#hamperraya
1 0 3 January, 2020

OUR AUTHORISED AGENT 🕵🏻‍♀️
Orang2 PENANG area BAYAN BARU boleh dapatkan dari our authorised agent @nadirahisa_
Jom menge-duck together 🐥🌶 ‼️ Modal permulaan yang cukup rendah , pemulangan yang lumayan & sangat mudah di jual ‼️ dm/comment below ‼️ Spicy Salted Egg Cornflakes ‼️
The BEST snack in TOWN ‼️


#spicysaltedeggcornflakes #aducktive #aducktivespicysaltedeggcornflakes #aducktiveteam #johor #penang #snack #kudapkudap #agentwanted #authorisedagent #bayanbaru #penang

OUR AUTHORISED AGENT 🕵🏻‍♀️
Orang2 PENANG area BAYAN BARU boleh dapatkan dari our authorised agent @nadirahisa_ 
Jom menge-duck together 🐥🌶 ‼️ Modal permulaan yang cukup rendah , pemulangan yang lumayan & sangat mudah di jual ‼️ dm/comment below ‼️ Spicy Salted Egg Cornflakes ‼️
The BEST snack in TOWN ‼️
•
•
#spicysaltedeggcornflakes #aducktive #aducktivespicysaltedeggcornflakes #aducktiveteam #johor #penang #snack #kudapkudap #agentwanted #authorisedagent #bayanbaru #penang
0 0 3 January, 2020

#BUNTU DAH MCM2 PRODUK TRY TAPI TAK BERKESAN!!! JGN BAZIRKAN DUIT ANDA MAI SINI TRY #ESW... ESW NI MERAWAT SKIN ANDA DARI DALAM CONFIRM XRUGI🔥🔥🔥🔥🔥 NAK TRY PM KAK MIESYA UTK DAPATKAN HARGA SPECIAL❤️❤️🔥🔥 http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300

#BUNTU DAH MCM2 PRODUK TRY TAPI TAK BERKESAN!!! JGN BAZIRKAN DUIT ANDA MAI SINI TRY #ESW... ESW NI MERAWAT SKIN ANDA DARI DALAM CONFIRM XRUGI🔥🔥🔥🔥🔥 NAK TRY PM KAK MIESYA UTK DAPATKAN HARGA SPECIAL❤️❤️🔥🔥 http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300
0 0 3 January, 2020

Alhamdullilah feedback cust...
3 box esw sahaja..
In sha allah siap konsisten die akan dapat.. Sapa lagi nak kak miesya bantu masalah skin hampa??? Meh pm kak miesya...llepas nie hampa akan berterima kasih kat kak miesya.

http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300

Alhamdullilah feedback cust...
3 box esw sahaja..
In sha allah siap konsisten die akan dapat.. Sapa lagi nak kak miesya bantu masalah skin hampa??? Meh pm kak miesya...llepas nie hampa akan berterima kasih kat kak miesya.

http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300
0 0 3 January, 2020

WonderFruity semasa awal kemunculan dan sekarang, tak sama ye, dulu tak berapa padu but now formula dah upgrade dan hasil memang mengancam habis! Sapa cuba pasti kurus
.
.
Dapat turun berat sebanyak 5 kg, boleh senyum lebar lah kan, nikmat orang yang minum je dapat rasa
.
.
Korang takkan nak tengok je kan, dah nak masuk tahun baru, kenala muncul dengan imej yang baru😊
.
.
📲WHATSAPP 0107946796
📲WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq #atkins #bodygoal #agentwanted #ministokiswanted #gmdiet #gmdiet #eatclean #instaboomakademik #detox #juicyraspberry #wonderfruitykualalumpur #wonderfruityperak #wonderfruityipoh #fiberdrink #kurus #instaboomakademik #slimmingproduct #kurusbadan #bakarlemak #kurussihat #kurus #cantikkurus #slim #kurustanpadiet #kurusselamat #kuruslangsing #cantik #slimmingworld #taknakgemuk #agentWanted

WonderFruity semasa awal kemunculan dan sekarang, tak sama ye, dulu tak berapa padu but now formula dah upgrade dan hasil memang mengancam habis! Sapa cuba pasti kurus
.
.
Dapat turun berat sebanyak 5 kg, boleh senyum lebar lah kan, nikmat orang yang minum je dapat rasa
.
.
Korang takkan nak tengok je kan, dah nak masuk tahun baru, kenala muncul dengan imej yang baru😊
.
.
📲WHATSAPP 0107946796
📲WHATSAPP 0107946796
.
.
Info /order sila tekan link di bio☝️😘
.
.
#wonderfruityhq#atkins#bodygoal#agentwanted#ministokiswanted#gmdiet#gmdiet#eatclean#instaboomakademik#detox#juicyraspberry#wonderfruitykualalumpur#wonderfruityperak#wonderfruityipoh#fiberdrink#kurus#instaboomakademik#slimmingproduct#kurusbadan#bakarlemak#kurussihat#kurus#cantikkurus#slim#kurustanpadiet#kurusselamat#kuruslangsing#cantik#slimmingworld#taknakgemuk#agentWanted
4 0 3 January, 2020

"Masa muka berjrawatt terok hanya Allah je tau perasaan ni.Terpaksa hadap p skola terpaksa pekak kan telinga je org tegur muka terok"
.
Alhamdulillah selepas amalkan ESW SECARA KONSISTEN..dan ini hasil nya😘
-Cikgu Mansur, Melaka
.
.
Jom Selesaikan Masalah Kulit Korg
👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻 http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300

"Masa muka berjrawatt terok hanya Allah je tau perasaan ni.Terpaksa hadap p skola terpaksa pekak kan telinga je org tegur muka terok"
.
Alhamdulillah selepas amalkan ESW SECARA KONSISTEN..dan ini hasil nya😘
-Cikgu Mansur, Melaka
.
.
Jom Selesaikan Masalah Kulit Korg
👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻 http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300
0 0 3 January, 2020

KENAPA HARUS MEMILIH KOPI GADIS CAPPUCCINO ?? Kerana #KOPIGADIS dibuat dari herba tradisional terpilih. X dop kesan sampingan, bersih, halal.. Dan di luluskan KKM
Banyak membantu masalah dalaman kewanitaan seperti 👇👇 😘Merawat Keputihan
😘Merawat senggugut
😘Melancarkan haid
😘Mengetatkan miss V
Dan banyak lagi yg boleh Merawat msalah dalaman wanita dgn hanya mengamalkan KOPI GADIS setiap hari.. Dan banyak lagi khasiatnya.
Cari herba yang asli tanpa bahan kimia.
Dan ianya ade di dlm KOPI GADIS.
Anak dara ,mak dara semua boleh makan.
Beribu riban sudah testimoni dari pengguna
Yg dapat myelesaikan masalah dalaman wanita👏👏👏👏 📲www.wasap.my/60148072381
📲www.wasap.my/60148072381 🚗COD AREA:TOKBALI>SEMERAK>KUALA BESUT>JERTEH
📦POSTAGE SETIAP HARI
✅Ready stock Butik HaNun

#stokisbesutjerteh #teamhanun
#kopigadisjerteh #kopigadisbesut
#kopigadisterengganu #kopigadisviral
#agentwanted #miniagentwanted

KENAPA HARUS MEMILIH KOPI GADIS CAPPUCCINO ?? Kerana #KOPIGADIS dibuat dari herba tradisional terpilih. X dop kesan sampingan, bersih, halal.. Dan di luluskan KKM
Banyak membantu masalah dalaman kewanitaan seperti 👇👇 😘Merawat Keputihan
😘Merawat senggugut
😘Melancarkan haid
😘Mengetatkan miss V
Dan banyak lagi yg boleh Merawat msalah dalaman wanita dgn hanya mengamalkan KOPI GADIS setiap hari.. Dan banyak lagi khasiatnya. 
Cari herba yang asli tanpa bahan kimia. 
Dan ianya ade di dlm KOPI GADIS. 
Anak dara ,mak dara semua boleh makan. 
Beribu riban sudah testimoni dari pengguna 
Yg dapat myelesaikan masalah dalaman wanita👏👏👏👏 📲www.wasap.my/60148072381
📲www.wasap.my/60148072381 🚗COD AREA:TOKBALI>SEMERAK>KUALA BESUT>JERTEH
📦POSTAGE SETIAP HARI
✅Ready stock Butik HaNun

#stokisbesutjerteh #teamhanun
#kopigadisjerteh #kopigadisbesut
#kopigadisterengganu #kopigadisviral
#agentwanted #miniagentwanted
0 0 3 January, 2020

PARUT DI MUKA HAMPIR HILANG‼️ HASIL CONSUME ESW 1 MONTH.. NAMPAK X KESAN DIA? BEST KAN?
KALAU LEBIH 1 MONTH?? AMPA BYGKAN SNDR BETAPA SIHAT N BERSIHNYA KULIT DIA.. 😍😍😍 http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300

PARUT DI MUKA HAMPIR HILANG‼️ HASIL CONSUME ESW 1 MONTH.. NAMPAK X KESAN DIA? BEST KAN? 
KALAU LEBIH 1 MONTH?? AMPA BYGKAN SNDR BETAPA SIHAT N BERSIHNYA KULIT DIA.. 😍😍😍 http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300
0 0 3 January, 2020

Minyak yg sama.. kuantiti berbeza 😊

Nak cuba??
jom dapatkan sekarang . .
☎️ Www.wasap.my/60194657127

#agentwanted #stokiswanted

Minyak yg sama.. kuantiti berbeza 😊

Nak cuba??
jom dapatkan sekarang . .
☎️ Www.wasap.my/60194657127

#agentwanted #stokiswanted
0 0 3 January, 2020

Nak cantikkk kena sabar! Step by step..Bukan harini guna ESW esok lusa terus cantik perloless serupa kulit teloq..NO syggg ESW bukan Clorox okeyy..😁 EXTRA SKIN WHITE merawat Dari Dalam, SELAMAT dan lulus KKM!

http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300

Nak cantikkk kena sabar! Step by step..Bukan harini guna ESW esok lusa terus cantik perloless serupa kulit teloq..NO syggg ESW bukan Clorox okeyy..😁 EXTRA SKIN WHITE merawat Dari Dalam, SELAMAT dan lulus KKM!

http://www.wasap.my/601160737437/nakesw

#LeaderISBeautyCollagen #ExtraSkinWhite #MeletopsSkincare #agentwanted #dropshipwanted
#modalrm300
0 0 3 January, 2020

Selain dari kita ikhtiar hamil dengan #maduajaibturki.Tips lain yang kami ingin kongsi TENANGKAN DIRI. Ini kunci dan cara cepat hamil yang sukar dilakukan oleh wanita berkerja.
Walaupun ‘stress‘ itu sudah jadi asam garam, cuba rehatkan diri secukupnya. Kerja pejabat, habis di pejabat sahaja. Apabila berada di rumah, tumpukan perhatian pada keluarga. Apabila badan sihat, otak pun cerdas, bukankah lebih mudah untuk melakukan hubungan intim?💚
.
Bagi yang mengalami keguguran, pasti akan lebih tertekan. Pasti ada cara cepat hamil pada masa akan datang. Percayalah, semua itu kerja Allah. Tenangkan diri dan cuba lagi. Madu Ajaib Turki kan ada 😘
.
#readystock #codjohor
Whatsapp 013-9918391
.
#bynurain #soullead #soulleadJohor #teamstarsSOULLEAD #maduajaibturkey #madu #periodstabil #senggugut #haidtakteratur #nakzuriat #nakhamil #pregnancyjourney #doaharian #pregnancy #agentwanted #dropshipwanted #soulleadjb #babyshower #ikhtiarhamil

Selain dari kita ikhtiar hamil dengan #maduajaibturki.Tips lain yang kami ingin kongsi TENANGKAN DIRI. Ini kunci dan cara cepat hamil yang sukar dilakukan oleh wanita berkerja. 
Walaupun ‘stress‘ itu sudah jadi asam garam, cuba rehatkan diri secukupnya. Kerja pejabat, habis di pejabat sahaja. Apabila berada di rumah, tumpukan perhatian pada keluarga. Apabila badan sihat, otak pun cerdas, bukankah lebih mudah untuk melakukan hubungan intim?💚
.
Bagi yang mengalami keguguran, pasti akan lebih tertekan. Pasti ada cara cepat hamil pada masa akan datang. Percayalah, semua itu kerja Allah. Tenangkan diri dan cuba lagi. Madu Ajaib Turki kan ada 😘
.
#readystock #codjohor
Whatsapp 013-9918391
.
#bynurain #soullead #soulleadJohor #teamstarsSOULLEAD #maduajaibturkey #madu #periodstabil #senggugut #haidtakteratur #nakzuriat #nakhamil #pregnancyjourney #doaharian #pregnancy #agentwanted #dropshipwanted #soulleadjb #babyshower #ikhtiarhamil
1 0 3 January, 2020

Top #agentwanted posts

.
.

PERCAYA ATAU TIDAKK‼
.
Kalau badan gemuk. Buat apa aktiviti je mesti terganggu. Confident diri pun makin tak ada.
Bila bangun tidur, rasa penat.
Bila naik tangga, rasa malas.
Bila buat kerja, cepat mengantuk.
Bila nak berjalan, mengeluh sakit. .
Jom pasang target untuk turun berat badan mulai harini. Cuba amalkan minum Solid Molid setiap pagi, 1 sachet bancuh minum panas2.
Ramai tau yang dah berjaya turun berat berkilo-kilo. Tapi uolssss kena sabar. Setiap orang berbeza-beza metabolism badannya. Ada yang baru minum 1 kotak dah turun 3-4kg, ada juga yang cuma turun 1kg. Sabar. Teruskan, dan pastikan uolsss konsisten. . .
.

Tak perlu diet macam nak mati....
Tak perlu senam macam nak mampuih....
Tak perlu sedut lemak....
Tak perlu potong usus.......
.
.
📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #missdiva #solidmolidbyIfaraziah #kuruscantiklentik #stokistwanted #agentwanted #malaysiaonlineshop #onlineshopping #ceo #starhavoc #starlela #starvendors #starvendorsjohormegafest2019

.
.

PERCAYA ATAU TIDAKK‼
.
Kalau badan gemuk. Buat apa aktiviti je mesti terganggu. Confident diri pun makin tak ada. 
Bila bangun tidur, rasa penat. 
Bila naik tangga, rasa malas. 
Bila buat kerja, cepat mengantuk. 
Bila nak berjalan, mengeluh sakit. .
Jom pasang target untuk turun berat badan mulai harini. Cuba amalkan minum Solid Molid setiap pagi, 1 sachet bancuh minum panas2. 
Ramai tau yang dah berjaya turun berat berkilo-kilo. Tapi uolssss kena sabar. Setiap orang berbeza-beza metabolism badannya. Ada yang baru minum 1 kotak dah turun 3-4kg, ada juga yang cuma turun 1kg. Sabar. Teruskan, dan pastikan uolsss konsisten. . .
.

Tak perlu diet macam nak mati....
Tak perlu senam macam nak mampuih....
Tak perlu sedut lemak....
Tak perlu potong usus.......
.
.
📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #missdiva #solidmolidbyIfaraziah  #kuruscantiklentik #stokistwanted #agentwanted #malaysiaonlineshop #onlineshopping #ceo #starhavoc #starlela#starvendors#starvendorsjohormegafest2019
588 11 7 November, 2019

.
.
.
.
.
.
Bersama2 dgn @che_ta_sg786 .
.
Jangan lupa if nk timbang berat tengok tips ni ya! sebab kalau timbang waktu yang salah uolls memang takkan dapat real weight uolls! .
Jom order Solid Molid sekarang!!!! Bukan sekadar hot chocolate biasa, ni betul2 power!!!! Minuman diet yang membantu membakar lemak dan membuatkan korang sentiasa nampak awet muda dan cantik.
SIHAT KURUS CANTIK LENTIK..
.
📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap #ceo #missdiva #starlela #starvendors #starvendorsmegarayafest2020

.
.
.
.
.
.
Bersama2 dgn @che_ta_sg786 .
.
Jangan lupa if nk timbang berat tengok tips ni ya! sebab kalau timbang waktu yang salah uolls memang takkan dapat real weight uolls! .
Jom order Solid Molid sekarang!!!! Bukan sekadar hot chocolate biasa, ni betul2 power!!!! Minuman diet yang membantu membakar lemak dan membuatkan korang sentiasa nampak awet muda dan cantik.
SIHAT KURUS CANTIK LENTIK..
.
📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral#lebihvogue#ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap  #ceo #missdiva #starlela#starvendors #starvendorsmegarayafest2020
2,547 28 12 December, 2019

.
.
.

Live Update Sempena Majlis Malam Tautan Kasih Amanah Ikhtiar Malaysia Cawangan Alor Star Kedah
.
.
Foto by @budak.tadika
Makeup by @bungahati_beauty
Hair by @beautyoperationbylukezainal .
.
Dress by @sallehhamid
Bunga Tidur( bermaksud mimpi ) capsule dari Aristocratic
Inspirasi dari babak, sultan Melaka ke-8 bemimpi luar biasa, didatangi seorang perempuan yang tinggal di gunung ledang👸
.
.

#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #mestibesterk #ceo #missdiva #starlela #starvendors #starvendors #starvendorsmegarayafest2020. @ Grand Alora Hotel

.
.
.

Live Update Sempena Majlis Malam Tautan Kasih Amanah Ikhtiar Malaysia Cawangan Alor Star Kedah
.
.
Foto by @budak.tadika
Makeup by @bungahati_beauty
Hair by @beautyoperationbylukezainal .
.
Dress by @sallehhamid 
Bunga Tidur( bermaksud mimpi ) capsule dari Aristocratic
Inspirasi dari babak, sultan Melaka ke-8 bemimpi luar biasa, didatangi seorang perempuan yang tinggal di gunung ledang👸
.
.

#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral#lebihvogue#ShoppeeMY #lebihhavoc#mestibesterk #ceo #missdiva #starlela#starvendors #starvendors #starvendorsmegarayafest2020. @ Grand Alora Hotel
1,439 20 28 December, 2019

.
.
.

Siapa nak jadi awet muda!! Haa nampk MissDiva pun dah macam aweks muda tau, takyah makan product lain, takyah banyak product, minum solidmolid je pun boleh jadi awet muda uolllss.
.
.
Nak kurus,Nak cantik, Nak Lentik minum la solidmolid
Hanya amalkan 1 sachet SOLID MOLID setiap pagi semasa sarapan ya!
Penat dah Miss Diva pesan and ingatkan kat korang dari haritu lagi, nanti stock habis menangis lah sorang-sorang.
SIHAT CANTIK LENTIK
Hanya dengan SOLID MOLID .
Dapatkan segera!!!!! Stok terhad!!!!!
------------------------------------
.
. 📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #mestibesterk #ceo #missdiva #starlela #starvendors #starvendorsjohormegafest2019 .

.
.
.

Siapa nak jadi awet muda!! Haa nampk MissDiva pun dah macam aweks muda tau, takyah makan product lain, takyah banyak product, minum solidmolid je pun boleh jadi awet muda uolllss.
.
.
Nak kurus,Nak cantik, Nak Lentik minum la solidmolid
Hanya amalkan 1 sachet SOLID MOLID setiap pagi semasa sarapan ya!
Penat dah Miss Diva pesan and ingatkan kat korang dari haritu lagi, nanti stock habis menangis lah sorang-sorang.
SIHAT CANTIK LENTIK
Hanya dengan SOLID MOLID .
Dapatkan segera!!!!! Stok terhad!!!!!
------------------------------------
.
. 📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral#lebihvogue#ShoppeeMY #lebihhavoc#mestibesterk #ceo #missdiva #starlela#starvendors #starvendorsjohormegafest2019 .
2,624 69 16 November, 2019

.
.
.
Bersama2 dgn @che_ta_sg786 .
.
Jangan lupa if nk timbang berat tengok tips ni ya! sebab kalau timbang waktu yang salah uolls memang takkan dapat real weight uolls! .
Jom order Solid Molid sekarang!!!! Bukan sekadar hot chocolate biasa, ni betul2 power!!!! Minuman diet yang membantu membakar lemak dan membuatkan korang sentiasa nampak awet muda dan cantik.
SIHAT KURUS CANTIK LENTIK..
.
📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap #ceo #missdiva #starlela #starvendors #starvendorsmegarayafest2020

.
.
.
Bersama2 dgn @che_ta_sg786 .
.
Jangan lupa if nk timbang berat tengok tips ni ya! sebab kalau timbang waktu yang salah uolls memang takkan dapat real weight uolls! .
Jom order Solid Molid sekarang!!!! Bukan sekadar hot chocolate biasa, ni betul2 power!!!! Minuman diet yang membantu membakar lemak dan membuatkan korang sentiasa nampak awet muda dan cantik.
SIHAT KURUS CANTIK LENTIK..
.
📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral#lebihvogue#ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap  #ceo #missdiva #starlela#starvendors #starvendorsmegarayafest2020
2,638 94 11 December, 2019

PLEASE JANGAN BERHENTI MINUM AIR KOSONG!!🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛
.
Tolong minum air kosong 8 GELAS SEHARI lagi-lagi sekarang ni cuasa tak menentu, nannti senang dapat penyakit, Bukan susah pun!!....kalau air manis tu korang boleh bedal bergelas-gelas, takkan air kosong tak boleh pulak kan...... Korang cuba follow tips kat atas ni 👆🏻 Jom kita pastikan badan kita cukup air bagi mudah untuk detox. ..
.
Minum je SOLIDMOLID uollss akan KURUS, CANTIK & LENTIK GITTEEEWWW, syarat kena lah KONSISTEN tau!!!..
Jangan lupe amalkan 1 sachet SOLID MOLID setiap pagi semasa sarapan ya! Dan 1 Sachet SOLID BERRY pada malam hari sebelum tidur.
.
. 📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975.
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #mestibesterk #ceo #missdiva #starlela #starvendors #starvendors #starvendorsmegarayafest2020.

PLEASE JANGAN BERHENTI MINUM AIR KOSONG!!🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛
.
Tolong minum air kosong 8 GELAS SEHARI lagi-lagi sekarang ni cuasa tak menentu, nannti senang dapat penyakit, Bukan susah pun!!....kalau air manis tu korang boleh bedal bergelas-gelas, takkan air kosong tak boleh pulak kan...... Korang cuba follow tips kat atas ni 👆🏻 Jom kita pastikan badan kita cukup air bagi mudah untuk detox. ..
.
Minum je SOLIDMOLID uollss akan KURUS, CANTIK & LENTIK GITTEEEWWW, syarat kena lah KONSISTEN tau!!!..
Jangan lupe amalkan 1 sachet SOLID MOLID setiap pagi semasa sarapan ya! Dan 1 Sachet SOLID BERRY pada malam hari sebelum tidur.
.
. 📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975.
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral#lebihvogue#ShoppeeMY #lebihhavoc#mestibesterk #ceo #missdiva #starlela#starvendors #starvendors #starvendorsmegarayafest2020.
1,324 19 28 December, 2019

Bukan Uolls je Peminat tegar Solidmolid. ramai jugak Celebrity, Warga Singapore & Brunei yang FALL IN LOVE dengan Solidmolid ni 😍😍 sbb Dah la Sedap Perisa Chocolate 😍😍😍 pastu BERKESAN! Paling BEST SELAMAT 😘😘😘 mana tak happynya dorang! Sbb Solidmolid dah bantu dorang untuk turunkan berat & glow2 kan kulit dorang 😍😍.
.
Nak cantik, Nak kurus & Nak lentik mestilah nk consume yang rasa sedap kan? Kalau tak sedap sehari consume terus stop sbb berfikir 100 x nk consume ke tak 🤣🤣 sbb kalau nk kurus kene ada bantuan supplement yang bagus & nk kene minum dengan konsisten 😍
.
.
. 📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap #ceo #missdiva #starlela #starvendors #starvendorsmegarayafest2020

Bukan Uolls je Peminat tegar Solidmolid. ramai jugak Celebrity, Warga Singapore & Brunei yang FALL IN LOVE dengan Solidmolid ni 😍😍 sbb Dah la Sedap Perisa  Chocolate 😍😍😍 pastu BERKESAN! Paling BEST SELAMAT 😘😘😘 mana tak happynya dorang! Sbb Solidmolid dah bantu dorang untuk turunkan berat & glow2 kan kulit dorang 😍😍.
.
Nak cantik, Nak kurus & Nak lentik mestilah nk consume yang rasa sedap kan? Kalau tak sedap sehari consume terus stop sbb berfikir 100 x nk consume ke tak 🤣🤣 sbb kalau nk kurus kene ada bantuan supplement yang bagus & nk kene minum dengan konsisten 😍
.
.
. 📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral#lebihvogue#ShoppeeMY #lebihhavoc #pastimantap #ceo #missdiva #starlela#starvendors #starvendorsmegarayafest2020
1,672 29 21 December, 2019

Live Update Sempena Majlis Malam Tautan Kasih Amanah Ikhtiar Malaysia Cawangan Alor Star Kedah
.
.
Foto by @budak.tadika
Makeup by @bungahati_beauty
Hair by @beautyoperationbylukezainal .
.
Dress by @sallehhamid
Bunga Tidur( bermaksud mimpi ) capsule dari Aristocratic
Inspirasi dari babak, sultan Melaka ke-8 bemimpi luar biasa, didatangi seorang perempuan yang tinggal di gunung ledang👸
.
.

#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #ShoppeeMY #lebihhavoc #mestibesterk #ceo #missdiva #starlela #starvendors #starvendors #starvendorsmegarayafest2020

Live Update Sempena Majlis Malam Tautan Kasih Amanah Ikhtiar Malaysia Cawangan Alor Star Kedah
.
.
Foto by @budak.tadika
Makeup by @bungahati_beauty
Hair by @beautyoperationbylukezainal .
.
Dress by @sallehhamid 
Bunga Tidur( bermaksud mimpi ) capsule dari Aristocratic
Inspirasi dari babak, sultan Melaka ke-8 bemimpi luar biasa, didatangi seorang perempuan yang tinggal di gunung ledang👸
.
.

#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidberry #solidmolidbyifaraziah #stokistwanted #agentwanted #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral#lebihvogue#ShoppeeMY #lebihhavoc#mestibesterk #ceo #missdiva #starlela#starvendors #starvendors #starvendorsmegarayafest2020
1,114 29 28 December, 2019