#ainaaserum Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ainaaserum and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
1.1
Average comment
0.2
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

@farayaseries_wardrobe Profile picture

@farayaseries_wardrobe

Ulu Tiram, Johor, Malaysia

MEYDINA KURUNG
.
✅ ALL ITEM NEW ARRIVALS
.
✅ HIGH QUALITY CREPE SATIN
.
- (Satin Crepe adalah jenis satin yang mempunyai dua permukaan di bahagian depan dan belakang fabric ,mempunyai tekstur benang yang sangat rapat pada bahagian belakang kain satin crepe ini. Kain ini adalah sangat lembut dan tidak berkilat) -
.
✅ WUDHU&NURSING FRIENDLY
.
✅ POKET DI SEBELAH KANAN
.
✅ GETAH KELILING PINGGANG
.
✅ KAIN MEMPUNYAI ZIP TEPI
.
✅ SAIZ XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
.
➡️ 5 COLOR YANG EXCLUSIVE
.
.
Harga : RM 97 sepasang / RM 169 - 2pasang
.
.
.
.
.
.
Berminat? Jom order sekarang dengan faraya.. Tekan link WhatsApp di bio ye utk fast reply 😍.
.
.
WhatsApp 📲 0196248732
.
.
.
.
.
.
.
#bajukurungmurah #kurungmoden #tudunglabuhmalaysia #TerimaAkuSeadanya #cikguseo #kurungmodenkainduyung #bajukurungmodencantik
#minikurungexclusive #kurungmodenmini #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #kurungplainmurah #jubahrm50 #minikurungmurah #belenggurindu #ainaaserum #azizanosman #handsockmurah #kurungdressmoden #seadanyaaku #bajukurungmoden #farayaseries #scarfaraya #terapiinstagram #aurainsta #zarazya

MEYDINA KURUNG
.
✅ ALL ITEM NEW ARRIVALS
.
✅ HIGH QUALITY CREPE SATIN
.
- (Satin Crepe adalah jenis satin yang mempunyai dua permukaan di bahagian depan dan belakang fabric ,mempunyai tekstur benang yang sangat rapat pada bahagian belakang kain satin crepe ini. Kain ini adalah sangat lembut dan tidak berkilat) -
.
✅ WUDHU&NURSING FRIENDLY
.
✅ POKET DI SEBELAH KANAN
.
✅ GETAH KELILING PINGGANG
.
✅ KAIN MEMPUNYAI ZIP TEPI
.
✅ SAIZ XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
.
.
➡️ 5 COLOR YANG EXCLUSIVE
.
.
Harga : RM 97 sepasang / RM 169 - 2pasang
.
.
.
.
.
.
Berminat? Jom order sekarang dengan faraya.. Tekan link WhatsApp di bio ye utk fast reply 😍.
.
.
WhatsApp 📲 0196248732
.
.
.
.
.
.
.
#bajukurungmurah #kurungmoden #tudunglabuhmalaysia #TerimaAkuSeadanya #cikguseo #kurungmodenkainduyung #bajukurungmodencantik
#minikurungexclusive #kurungmodenmini #kurungmodenmurah #bajukurungmoden #kurungplainmurah #jubahrm50 #minikurungmurah #belenggurindu #ainaaserum #azizanosman #handsockmurah #kurungdressmoden #seadanyaaku #bajukurungmoden #farayaseries #scarfaraya #terapiinstagram #aurainsta #zarazya
0 0 2 minutes ago
@ainaabeauty.kyra Profile picture

@ainaabeauty.kyra

Eczema sejenis penyakit kulit taw. Gatal merenyam , kalau garu mmg tak ingt dunia tapi pedih tak terperi lepas sedap mnggaru 😭

Cust pakai #ainaaserum konsisten . Percaya atau tak result dia the best ! Eczema dah hilang taw . Tgok lah skin dia sekarang . Cntik you alls 😍

Sebab apa ye ?
Antara bahan yang ada dalam ainaa serum adalah lavender, saponaria officinalis , aloe vera yg sngt mmbntu untuk penyakit kulit ni. Sbb tu kylit cust makiiin cantik 😍

011-23797400
011-23797400
011-23797400

Eczema sejenis penyakit kulit taw. Gatal merenyam , kalau garu mmg tak ingt dunia tapi pedih tak terperi lepas sedap mnggaru 😭

Cust pakai #ainaaserum konsisten . Percaya atau tak result dia the best ! Eczema dah hilang taw . Tgok lah skin dia sekarang . Cntik you alls 😍

Sebab apa ye ?
Antara bahan yang ada dalam ainaa serum adalah lavender, saponaria officinalis , aloe vera yg sngt mmbntu untuk penyakit kulit ni. Sbb tu kylit cust makiiin cantik 😍

011-23797400
011-23797400
011-23797400
1 0 3 minutes ago
@ainaabeautyrawang Profile picture

@ainaabeautyrawang

Eczema sejenis penyakit kulit taw. Gatal merenyam , kalau garu mmg tak ingt dunia tapi pedih tak terperi lepas sedap mnggaru 😭

Cust pakai #ainaaserum konsisten . Percaya atau tak result dia the best ! Eczema dah hilang taw . Tgok lah skin dia sekarang . Cntik you alls 😍

Sebab apa ye ?
Antara bahan yang ada dalam ainaa serum adalah lavender, saponaria officinalis , aloe vera yg sngt mmbntu untuk penyakit kulit ni. Sbb tu kylit cust makiiin cantik 😍

011-23797400
011-23797400
011-23797400

Eczema sejenis penyakit kulit taw. Gatal merenyam , kalau garu mmg tak ingt dunia tapi pedih tak terperi lepas sedap mnggaru 😭

Cust pakai #ainaaserum konsisten . Percaya atau tak result dia the best ! Eczema dah hilang taw . Tgok lah skin dia sekarang . Cntik you alls 😍

Sebab apa ye ?
Antara bahan yang ada dalam ainaa serum adalah lavender, saponaria officinalis , aloe vera yg sngt mmbntu untuk penyakit kulit ni. Sbb tu kylit cust makiiin cantik 😍

011-23797400
011-23797400
011-23797400
1 0 4 minutes ago
@nsabeautyserum.yaya Profile picture

@nsabeautyserum.yaya

" PART 2 "
.
Sayang yer nak buang makeup yang belum habis dipakai ??
🤔
.
Aipp , jangan pernah terfikir macam tu kerna dia hanya membahayakan kita . Ia nya mmg xbgus untuk skin tau 👌 sayangi lah skin kita .
Siapa tahu keburukkan pakai makeup expired ??
.

#nsateameyka #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaacosmetics #ainabeautyterengganu #ainaabeautymanir
#ainaabeautykualanerus
#ainaaserumterbaik
#ainaalipmatte #ainaablusher #ainaakcantik #ainaaskincare #ainaafoundation

" PART 2 "
.
Sayang yer nak buang makeup yang belum habis dipakai ??
🤔
.
Aipp , jangan pernah terfikir macam tu kerna dia hanya membahayakan kita . Ia nya mmg xbgus untuk skin tau 👌 sayangi lah skin kita .
Siapa tahu keburukkan pakai makeup expired ??
.

#nsateameyka #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaacosmetics #ainabeautyterengganu #ainaabeautymanir
#ainaabeautykualanerus
#ainaaserumterbaik 
#ainaalipmatte #ainaablusher #ainaakcantik #ainaaskincare #ainaafoundation
0 0 5 minutes ago
@eishanz Profile picture

@eishanz

Orang kata, orang sabah ni lawa lawa 😘 lepas pakai AINAA lagi lawa 😍

Gambar sebelum tu yang ada PARUT tu pun dah lawa, bila dah ploles habis, memang cun melecun la awakk !! Alhamdulillah leas dah habis satu botol AINAA SERUM parut semua dah PUDAR & LICIN ❤

Jom share testimoni korang dengan Sha ☺💕 #ainaasunscreen #ainaabeauty #ainaabeautyusim #ainaacleanser #ainaaserum #codusim #nsabeautyusimnilai #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeautynilai #usimbumibarakah #ainaabeautynilai #ainaabeautyusimnilai #nsateamnellyssa @syafiqahaina
@hafizmahamad

Orang kata, orang sabah ni lawa lawa 😘 lepas pakai AINAA lagi lawa 😍

Gambar sebelum tu yang ada PARUT tu pun dah lawa, bila dah ploles habis, memang cun melecun la awakk !! Alhamdulillah leas dah habis satu botol AINAA SERUM parut semua dah PUDAR & LICIN ❤

Jom share testimoni korang dengan Sha ☺💕 #ainaasunscreen #ainaabeauty #ainaabeautyusim #ainaacleanser #ainaaserum #codusim #nsabeautyusimnilai #syafiqahaina #hafizmahamad #nsabeautynilai #usimbumibarakah #ainaabeautynilai #ainaabeautyusimnilai  #nsateamnellyssa @syafiqahaina
@hafizmahamad
4 0 6 minutes ago
Timun

#ainaaserum 
#nsabeau
0 0 8 minutes ago
@farrahbeautyy Profile picture

@farrahbeautyy

MARY KAY AT PLAY LIP & CHEEK STICK
.
Double duty beauty for glowing cheecks and a picture perfect pout. Slick onto the lips and dab on the cheecks to quickly add a flush of colour or instant radiance to your face.
.
Then, just pop into your bag and you’re good to go for the day!
.
PRICE: RM39 each
.
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bio @farrahbeautyy 💖💖💖
.
.
#marykaymy #makeup #skincare #beauty #healthyskin #glowing #bougasbeauty #ainaaserum #bougasbeautymelaka #hudabeauty #faralipbutter #caryacosmetics #codmelaka #raya #makeupraya #cantik #flawlessskin #marykaymelaka #makeupmarykay #marykayatplay #promomarykay #sensitiveskin #muamelaka #muajohor #muasegamat

MARY KAY AT PLAY LIP & CHEEK STICK
.
Double duty beauty for glowing cheecks and a picture perfect pout. Slick onto the lips and dab on the cheecks to quickly add a flush of colour or instant radiance to your face.
.
 Then, just pop into your bag and you’re good to go for the day!
.
PRICE: RM39 each
.
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bio @farrahbeautyy 💖💖💖
.
.
#marykaymy #makeup #skincare #beauty #healthyskin #glowing #bougasbeauty #ainaaserum #bougasbeautymelaka #hudabeauty #faralipbutter #caryacosmetics #codmelaka #raya #makeupraya #cantik #flawlessskin #marykaymelaka #makeupmarykay #marykayatplay #promomarykay #sensitiveskin #muamelaka #muajohor #muasegamat
0 0 9 minutes ago
@ainaabeauty_hafiz.penang Profile picture

@ainaabeauty_hafiz.penang

Taman Sri Pelangi

DONE COD AINAAOATSCRUBMASK❤️ THANKS SIS QUEEN👑 BELI DENGAN HAFIZ

KORANG YANG BELUM DAPATKAN SCRUB DARI AINAABEAUTY CEPAT2 WASSAP @DM HAFIZ SEKARANG..STOK SANGAT2 TERHAD TAW.. AINAA BEAUTY OATSCRUB MASK ❤️ RM39

KLIK LINK KAT BIO HAFIZ TUK ODER SKRNG

#ainaaoatscrubmask #customerainaa #cod
#setiaalam #seripelangi #kenrimba #penang
#ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen
#ainaapallete #ainaalipmatte #ainaablusher
#ainaacosmetic #ainaaskincare #ainaabeauty
#ainaabeautyoriginal #ainaabeautyofficial #lv
#customerainaa #serumviral #abpbh32 #love
#sisqueen #ainaakcantik #granddinner #2019

DONE COD AINAAOATSCRUBMASK❤️ THANKS SIS QUEEN👑 BELI DENGAN HAFIZ

KORANG YANG BELUM DAPATKAN SCRUB DARI AINAABEAUTY CEPAT2 WASSAP @DM HAFIZ SEKARANG..STOK SANGAT2 TERHAD TAW.. AINAA BEAUTY OATSCRUB MASK ❤️ RM39

KLIK LINK KAT BIO HAFIZ TUK ODER SKRNG

#ainaaoatscrubmask #customerainaa #cod
#setiaalam #seripelangi #kenrimba #penang 
#ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen 
#ainaapallete #ainaalipmatte #ainaablusher 
#ainaacosmetic #ainaaskincare #ainaabeauty 
#ainaabeautyoriginal #ainaabeautyofficial #lv
#customerainaa #serumviral #abpbh32 #love
#sisqueen #ainaakcantik #granddinner #2019
0 0 9 minutes ago
FEEFBACKCOD
.
.
.
MALU MALU PULAK ABANG KITA NI.  LELAKI PUN TRY PRODUK NI.  SO JANGAN RISAU LELAKI PEREMPUAN SESUAI UNTUK PRODUK NI.
.
.
.
.
#ainaabeautybanting 
#ainaabeautykualalangat
#ainaabeautytelokpanglimagarang
#ainaabeautyklang #ainaabeautycleanser 
#ainaaserum 
#ainaabeautysunscreen 
#ainaabeautyscrubmask 
#codandalasklang 
#codbanting 
#codtelokpanglimagarang
1 0 12 minutes ago
Aloe Vera 
#nsabeautyserum 
#ainaaserum
0 0 12 minutes ago
@nsainaaserum.melaka Profile picture

@nsainaaserum.melaka

AEON MALL Bandaraya Melaka

Apa yang bestnya Ainaa Scrub Mask ni sampai stock kat HQ pun habis?? .
No wonder la ramai suka 😛 banyak benefit rupanya😝 korang yang lain taknak try ke??
.
#ainaaserum #ainaasunscreen #ainaacleanser #ainaascrubmask #codmelaka #codainaaserummelaka #sayajualainaaserum #masalahjerawat

Apa yang bestnya Ainaa Scrub Mask ni sampai stock kat HQ pun habis?? .
No wonder la ramai suka 😛 banyak benefit rupanya😝 korang yang lain taknak try ke??
.
#ainaaserum #ainaasunscreen #ainaacleanser #ainaascrubmask #codmelaka #codainaaserummelaka #sayajualainaaserum #masalahjerawat
0 0 13 minutes ago
@ainaabeauty_ganu Profile picture

@ainaabeauty_ganu

Pantai Batu Buruk

Perkenalkan set terbaru AINAA 😍
Set perfect AINAA BEAUTY
. Ad 4item korg blh dpt -serum , sunscreen ,cleanser & scrub 😍
.
Bukan tu je korg akn dpt :
-free cod
-free membership card
-freegift melampau
-postage serendah rm5😍
Whatsapp 0199527095(link on bio)
⚘hari hari cod &postage 🤗
#ainaaserum #ainaacosmetic
#ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaascrubterengganu #ainaaserumunisza #ainaaserumumt #ainaaserumgongbadak #ainaaserumseberangtakir #ainaaserumkualanerus #ainaaserumkualaterengganu #ainaaserumbaturakit #ainaaserumchendering #ainaaserumbukitpayung #ainaaserummanir #ainaacleanserterengganu
#ainaasunscreenterengganu
#agentwanted #dropshipwanted

Perkenalkan set terbaru AINAA 😍
Set perfect AINAA BEAUTY
. Ad 4item korg blh dpt -serum , sunscreen ,cleanser & scrub 😍
.
Bukan tu je korg akn dpt :
-free cod
-free membership card
-freegift melampau
-postage serendah rm5😍
Whatsapp 0199527095(link on bio)
⚘hari hari cod &postage 🤗
#ainaaserum #ainaacosmetic
#ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaascrubterengganu  #ainaaserumunisza #ainaaserumumt #ainaaserumgongbadak #ainaaserumseberangtakir #ainaaserumkualanerus #ainaaserumkualaterengganu #ainaaserumbaturakit #ainaaserumchendering  #ainaaserumbukitpayung #ainaaserummanir  #ainaacleanserterengganu
#ainaasunscreenterengganu
#agentwanted #dropshipwanted
0 0 13 minutes ago
@ainaabeauty.sha Profile picture

@ainaabeauty.sha

Assalamualaikum korang! Produk Ainaa Beauty bukan product yang biasa biasa ye. Sape yang tgk tv al hijrah mesti ada nampak pasal produk Ainaa Beauty kan?

Jom dapatkan scrub mask and makeup pallet dgn sha 🥰

#ainaaserumfeedback #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaabeauty

Assalamualaikum korang! Produk Ainaa Beauty bukan product yang biasa biasa ye. Sape yang tgk tv al hijrah mesti ada nampak pasal produk Ainaa Beauty kan?

Jom dapatkan scrub mask and makeup pallet dgn sha 🥰

#ainaaserumfeedback #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaabeauty
0 0 20 minutes ago
@nsabeauty.suha Profile picture

@nsabeauty.suha

Yeayyy Ainaa cosmetic nak keluarkan Ainaa Makeup Palette la. So lepasni sng la nak bawak kemana2 makeup 😍😍😍. Eee xsabarnya. Korang nak jugak x 😋😋😋😋

Yeayyy Ainaa cosmetic nak keluarkan Ainaa Makeup Palette la. So lepasni sng la nak bawak kemana2 makeup 😍😍😍. Eee xsabarnya. Korang nak jugak x 😋😋😋😋
3 1 24 minutes ago
@ainaabeauty.bukitjalil Profile picture

@ainaabeauty.bukitjalil

.
.
Waduh2 barang aku dicampakk!! Hehe bella yg suruh sbb time tu bella tkde kt rumah. Malas nk pegi ambik kt j&t nnti🤪
.
.
4 bahan utama AINAA SCRUB
- Avena strigosa seed extract
- Goat milk extract
- Honey extract
- Trehalose

Antara kelebihan utama AINAA SCRUB - Menyingkirkan sel kulit mati
- Mengelakkan pori-pori tersumbat
- Memudahkan penyerapan produk wajah
- menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
- dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
- memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secarara berpanjangan - mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembab, antibakteria dan antioksida
- berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan
.
.
Haa tunggu ap lagi? Tk teringin nk kulit flawless ke?
.
.
#nsaairafighter #nsateamazi #nsateambella
@ainaabeautyofficial @nsabeauty.azi
@nsabeauty.aira
@ainaabeauty.setiawangsa
@ainaabeauty.bukitjalil

.
.
Waduh2 barang aku dicampakk!! Hehe bella yg suruh sbb time tu bella tkde kt rumah. Malas nk pegi ambik kt j&t nnti🤪
.
.
4 bahan utama AINAA SCRUB
- Avena strigosa seed extract
- Goat milk extract
- Honey extract
- Trehalose

Antara kelebihan utama AINAA SCRUB - Menyingkirkan sel kulit mati
- Mengelakkan pori-pori tersumbat
- Memudahkan penyerapan produk wajah
- menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
- dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
- memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secarara berpanjangan - mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembab, antibakteria dan antioksida
- berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan
.
.
Haa tunggu ap lagi? Tk teringin nk kulit flawless ke?
.
.
#nsaairafighter #nsateamazi #nsateambella
@ainaabeautyofficial @nsabeauty.azi
@nsabeauty.aira
@ainaabeauty.setiawangsa
@ainaabeauty.bukitjalil
3 3 25 minutes ago
@ainaabeautyrafidah Profile picture

@ainaabeautyrafidah

Subang Jaya

Haaa, bukan senang yea, nak record diri sendiri, boleh gelak tetiba 🤭, sis usaha lagi guys, bg betul betul selesa, tunggu 🤭

sis apply AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN je tau, pun boleh nampak muka kita glow & floles guys 🌼

#ainaateamrafidah 🌻

Whatapps 0️⃣1️⃣7️⃣2️⃣7️⃣1️⃣8️⃣0️⃣7️⃣0️⃣ #ainaaserum #ainasunscreen #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaalipmatte #ainaablusher #ainaabeauty #ainaafoundation #ainaaskincare #ainaakcantik #ainaasubangjaya #codsubangjaya #subangjayass15 #codpuchong #codpetalingjaya #codshahalam #codkualalumpur #codrawang #codsungaibuloh #nakcantiksihat #puchong #subangjaya #shahalam #petalingjaya #ainaasubang #ainaabeautyofficial #nsateamnellysa #ainaabeautygranddinner2019

Haaa, bukan senang yea, nak record diri sendiri, boleh gelak tetiba 🤭, sis usaha lagi guys, bg betul betul selesa, tunggu 🤭

sis apply AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN je tau, pun boleh nampak muka kita glow & floles guys 🌼

#ainaateamrafidah 🌻

Whatapps 0️⃣1️⃣7️⃣2️⃣7️⃣1️⃣8️⃣0️⃣7️⃣0️⃣ #ainaaserum #ainasunscreen #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaalipmatte #ainaablusher #ainaabeauty #ainaafoundation #ainaaskincare #ainaakcantik #ainaasubangjaya #codsubangjaya #subangjayass15 #codpuchong #codpetalingjaya #codshahalam #codkualalumpur #codrawang #codsungaibuloh #nakcantiksihat #puchong #subangjaya #shahalam #petalingjaya #ainaasubang #ainaabeautyofficial  #nsateamnellysa #ainaabeautygranddinner2019
3 0 27 minutes ago
@nsabeau.tengkuaisyah Profile picture

@nsabeau.tengkuaisyah

Alhamdulillah makin tinggi permintaan #Ainaascrub ni 🔥🔥🔥
.
Sesiapa yang belum dapatkan new product AINAA SCRUB, bertindak dengan pantas sekarang jugak! Barang baik memang laku teroks 😎🔥😵
.
Lots of love from me Aisyah AGENT NSABEAU #TeamNurulSyantik 👸
(AGENT & DS WANTED!!!)
.
Nak order?
Mudah jerrr!
Klik link wassap di bio / DM je Aisyah ya.
I will reply sepantas kilat lahhh! 💞💞💞
.
Yang pasti korang akan dapat FREEGIFT!
Pos seluruh MY
COD Kemaman kiter .
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #teamnurulsyantik #ganurians #ganu #malaysia #tutorial #nsabeautengkufatihah #kemaman #kelantan #terengganu #amordeals #codkemaman #codterengganu #codkl

Alhamdulillah makin tinggi permintaan #Ainaascrub ni 🔥🔥🔥
.
Sesiapa yang belum dapatkan new product AINAA SCRUB, bertindak dengan pantas sekarang jugak! Barang baik memang laku teroks 😎🔥😵
.
Lots of love from me Aisyah AGENT NSABEAU #TeamNurulSyantik 👸
(AGENT & DS WANTED!!!)
.
Nak order?
Mudah jerrr!
Klik link wassap di bio / DM je Aisyah ya.
I will reply sepantas kilat lahhh! 💞💞💞
.
Yang pasti korang akan dapat FREEGIFT!
Pos seluruh MY
COD Kemaman kiter .
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #ainaalipmatte #ainaafoundation #syafiqahaina #hafizmahamad #teamnurulsyantik #ganurians #ganu #malaysia #tutorial #nsabeautengkufatihah #kemaman #kelantan #terengganu #amordeals #codkemaman #codterengganu #codkl
0 0 28 minutes ago
@ainaabeautyabil Profile picture

@ainaabeautyabil

Mungkin masih banyak lagi yg ragu2 tentang ainaa essentials ni. So bila kita ragu2 kita mesti kena tanya kan. So tunggu apa lagi clink link di bio dan abil akan share ape yg abil tahu dgn korang. .
.
.
Jom sama2 kita jadi cantik. AINAA AINAA AINAAKCANTIK

#nsawaniesquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeauty #ainaalipmatte #ainaascrubjourney #ainaablusher #ainaakcantik #ainaasunscreen #ainaaskincare

Mungkin masih banyak lagi yg ragu2 tentang ainaa essentials ni. So bila kita ragu2 kita mesti kena tanya kan. So tunggu apa lagi clink link di bio dan abil akan share ape yg abil tahu dgn korang. .
.
.
Jom sama2 kita jadi cantik. AINAA AINAA AINAAKCANTIK

#nsawaniesquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeauty #ainaalipmatte #ainaascrubjourney #ainaablusher #ainaakcantik #ainaasunscreen #ainaaskincare
1 0 28 minutes ago
@ainaabeauty.bangsarr Profile picture

@ainaabeauty.bangsarr

"Kenapa orang cakap AINAA CLEANSER ni best eh?"
.
A: Sebab semua jenis kulit sangat sesuai dengan AINAA ni terutamanya yang ada masalah kulit oily dan dry
.
Why? Tekstur yang jenis GEL dan KURANG BUIH sangat disarankan untuk kulit oily dan dry. Berbanding penggunaan cleanser yang berbuih, AINAA CLEANSER tidak akan mengeringkan kulit malah melembapkan kulit dah mengawal minyak di kulit
.
Penggunaan pula 2-3 kali sehari dan mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai MAKEUP REMOVER & CLEANSER😊
.
.
.
#ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserumfeedback #jerawatbatu #jerawatpasir #tipshilangjerawat #mukabreakout #serumjerawat #serumwajah #ainaabeautyofficial #nsaairafighter

"Kenapa orang cakap AINAA CLEANSER ni best eh?"
.
A: Sebab semua jenis kulit sangat sesuai dengan AINAA ni terutamanya yang ada masalah kulit oily dan dry
.
Why? Tekstur yang jenis GEL dan KURANG BUIH sangat disarankan untuk kulit oily dan dry. Berbanding penggunaan cleanser yang berbuih, AINAA CLEANSER tidak akan mengeringkan kulit malah melembapkan kulit dah mengawal minyak di kulit
.
Penggunaan pula 2-3 kali sehari dan mempunyai 2 fungsi iaitu sebagai MAKEUP REMOVER & CLEANSER😊
.
.
.
#ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserumfeedback #jerawatbatu #jerawatpasir #tipshilangjerawat #mukabreakout #serumjerawat #serumwajah #ainaabeautyofficial #nsaairafighter
0 0 32 minutes ago
@ainaabeautyskudai_byhasreana Profile picture

@ainaabeautyskudai_byhasreana

Johor Premium Outlets

Chakkkkkk! Korang nampak tak apa yang nana nampak? 👀
.
.
Now kita dah ada New Baby AINAA PALLETE with 5 IN 1 Different Functions tau! 😍🔥
.
.
So we have 5 functions which are Lip Creme, Blusher, Shading, Eye Shadow & Highlight only in ONE PALLETE tau! Senang sangat untuk dibawa travel ke mana-mana 💕😘
.
.
Apa yang penting sekali ialah colour dia semuaaa sangat2 lah Cantikkkk chuolsss! 😍😍😍
.
.
Awhhh! Makin complete dah set AINAA Skincare & AINAA Cosmetics nie.. Anyone yang berminat nak try and dapatkan ke semua produk AINAA.. Haaa meyhh lekaih DM/ Whatsapp nana ke 👇
.
.
📲 "+6019-7171072"
📲 "+6019-7171072"
📲 "+6019-7171072"
.
🚗 COD SELURUH AREA JOHOR BHARU
🚘 SKUDAI
🚗 UTM
🚘 TEBRAU
🚗 ULU TIRAM
🚘 KEMPAS 🚘 KULAI i
🚗 SENAI
🚘 GELANG PATAH 🚗 TAMPOI 🚘BANDAR BARU UDA 🚗 TAMAN IMPIAN EMAS 🚘 TAMAN GAYA & TAMAN DAYA 🚗 ADDA HEIGHT & MOUNT AUSTIN 🚘 BANDAR DATO' ONN 🚗 TAMAN PERLING 🚘 TAMAN UNIVERSITI & BERDEKATAN DENGANNYA

Chakkkkkk! Korang nampak tak apa yang nana nampak? 👀
.
.
Now kita dah ada New Baby AINAA PALLETE with 5 IN 1 Different Functions tau! 😍🔥
.
.
So we have 5 functions which are Lip Creme, Blusher, Shading, Eye Shadow & Highlight only in ONE PALLETE tau! Senang sangat untuk dibawa travel ke mana-mana 💕😘
.
.
Apa yang penting sekali ialah colour dia semuaaa sangat2 lah Cantikkkk chuolsss! 😍😍😍
.
.
Awhhh! Makin complete dah set AINAA Skincare & AINAA Cosmetics nie.. Anyone yang berminat nak try and dapatkan ke semua produk AINAA.. Haaa meyhh lekaih DM/ Whatsapp nana ke 👇
.
.
📲 "+6019-7171072"
📲 "+6019-7171072"
📲 "+6019-7171072"
.
🚗 COD SELURUH AREA JOHOR BHARU
🚘 SKUDAI
🚗 UTM
🚘 TEBRAU
🚗 ULU TIRAM
🚘 KEMPAS 🚘 KULAI i
🚗 SENAI
🚘 GELANG PATAH 🚗 TAMPOI 🚘BANDAR BARU UDA 🚗 TAMAN IMPIAN EMAS 🚘 TAMAN GAYA & TAMAN DAYA 🚗 ADDA HEIGHT & MOUNT AUSTIN 🚘 BANDAR DATO' ONN 🚗 TAMAN PERLING 🚘 TAMAN UNIVERSITI & BERDEKATAN DENGANNYA
0 1 33 minutes ago
@ainaabeauty_rosesabah Profile picture

@ainaabeauty_rosesabah

banyak dah feedback untuk ainaa scrub ne..ada yang cakap wangi,buat skin jadi lembut,lembap..skin kurang kusam..
.
.
Dekat Hq dah habis,so boleh dapatkan dengan rose ready stock and postage and cod setiap hari..jadi xperlu tunggu lama and postage mahal-mahal
.
.
.
Whatsapp rose sekarang and klik link d bio untuk respond yang lebih cepat dan pantas.rose juga akan bagi free consultation😘.
.
.
.
#ainaascrubjourney #ainaascrub
#skincareroutine #nsateamrose #nsateamrose #nsateamrose #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #ainaaraya2019 #skincareroutine #nsateamrose #kkcity #tawau #sandakan #kudat #kotabelud #ainaakcantik #sabahan #borneo #tawauonlineshop #kkcityonlineshop #agentwanted #dropshipwanted #ainaasunscreen #ainaapocketmirror #glasskin #ainaablusherstokisabah #sweetdream #blusherviral

banyak dah feedback untuk ainaa scrub ne..ada yang cakap wangi,buat skin jadi lembut,lembap..skin kurang kusam..
.
.
Dekat Hq dah habis,so boleh dapatkan dengan rose ready stock and postage and cod setiap hari..jadi xperlu tunggu lama and postage mahal-mahal
.
.
.
Whatsapp rose sekarang and klik link d bio untuk respond yang lebih cepat dan pantas.rose juga akan bagi free consultation😘.
.
.
.
#ainaascrubjourney #ainaascrub 
#skincareroutine #nsateamrose #nsateamrose #nsateamrose #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaabeauty #ainaaraya2019 #skincareroutine #nsateamrose #kkcity #tawau #sandakan #kudat #kotabelud #ainaakcantik #sabahan #borneo #tawauonlineshop #kkcityonlineshop #agentwanted #dropshipwanted #ainaasunscreen #ainaapocketmirror #glasskin #ainaablusherstokisabah #sweetdream #blusherviral
2 0 36 minutes ago
@ainaabeautyabil Profile picture

@ainaabeautyabil

Who says
Who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me
That's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful
Who says -SELENA GOMEZ-
.
.
Kalau ikut kata lirik lagu ni korang mesti faham apa yg abil try untuk sampaikan kan. So jangan peduli kata orang be brave and be beautiful.
Just clink on the bio for more info ❣️❣️
#nsawaniesquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeauty #ainaalipmatte #ainaascrubjourney #ainaablusher #ainaakcantik #ainaasunscreen #ainaaskincare

Who says
Who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me
That's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful
Who says -SELENA GOMEZ-
.
.
Kalau ikut kata lirik lagu ni korang mesti faham apa yg abil try untuk sampaikan kan. So jangan peduli kata orang be brave and be beautiful.
Just clink on the bio for more info ❣️❣️
#nsawaniesquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeauty #ainaalipmatte #ainaascrubjourney #ainaablusher #ainaakcantik #ainaasunscreen #ainaaskincare
1 1 39 minutes ago
@ainaabeauty.adel Profile picture

@ainaabeauty.adel

Ainaa Serum. Membantu merawat masalah kulit. Serius uols kena try. Boleh dm atau ws untuk order. COD Area TELUK INTAN free je. #ainaaserum #telukintan #ainaabeauty #ainaacleanser #ainaakcantik

Ainaa Serum. Membantu merawat masalah kulit. Serius uols kena try. Boleh dm atau ws untuk order. COD Area TELUK INTAN free je. #ainaaserum #telukintan #ainaabeauty #ainaacleanser  #ainaakcantik
1 0 47 minutes ago
@ainaabeautyabil Profile picture

@ainaabeautyabil

My everyday must go beauty essentials. Wherever I go, I try to remind myself to always take my essentials kit anywhere. So I hope that you guys will get this beauty essentials as soon as possible, cause we are woman that need to be beauty inside and out.
.
.
.
.
Just clink on the bio for more info ❣️❣️
#nsawaniesquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeauty #ainaalipmatte #ainaascrubjourney #ainaablusher #ainaakcantik #ainaasunscreen #ainaaskincare

My everyday must go beauty essentials. Wherever I go, I try to remind myself to always take my essentials kit anywhere. So I hope that you guys will get this beauty essentials as soon as possible, cause we are woman that need to be beauty inside and out.
.
.
.
.
Just clink on the bio for more info ❣️❣️
#nsawaniesquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeauty #ainaalipmatte #ainaascrubjourney #ainaablusher #ainaakcantik #ainaasunscreen #ainaaskincare
2 1 48 minutes ago
@nsabeauty_sungai_petani Profile picture

@nsabeauty_sungai_petani

Sungai Petani

Hai korang 👋🏻 dah tengok ke belum berita AINAA BEAUTY MASUK TV AL HIJRAH ? 150 RIBU UNIT dalam masa 3 BULAN 😱 macam tak percaya ja kan bila dapat berita macam ni . Yaa laa PRODUK AINAA ni mempunyai permintaan yg sangat tinggi , laku keras guys 😍🔥 SO korang yg mempunyai kulit bermasalah dah pakai macam macam skincare tapi lagi teruk ? Jangan risau dengan adanya AINAA BEAUTY ni dia akan bantu memulihkan kulit muka korang balik , dan kembali yakin pada diri ❤️
#ainaahoneyoatscrubmask #ainaabeautysungaipetani #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeautykedah #ainaabeautykulim #ainaabeautyofficial #airafighter

Hai korang 👋🏻 dah tengok ke belum berita AINAA BEAUTY MASUK TV AL HIJRAH ? 150 RIBU UNIT dalam masa 3 BULAN 😱 macam tak percaya ja kan bila dapat berita macam ni . Yaa laa PRODUK AINAA ni mempunyai permintaan yg sangat tinggi , laku keras guys 😍🔥 SO korang yg mempunyai kulit bermasalah dah pakai macam macam skincare tapi lagi teruk ? Jangan risau dengan adanya AINAA BEAUTY ni dia akan bantu memulihkan kulit muka korang balik , dan kembali yakin pada diri ❤️
#ainaahoneyoatscrubmask #ainaabeautysungaipetani #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaacleanser #ainaacosmetics #ainaabeautykedah #ainaabeautykulim #ainaabeautyofficial #airafighter
5 0 50 minutes ago
@ainaabeautypengerang Profile picture

@ainaabeautypengerang

Persiaran Bayu Damai,pengerang,johor.

Uish😍 Customer siap bagi feedback dekat twitter guys!!
.
Tak rasa cemburu ke bila ramai pengguna dah menggunakan Ainaa Beauty Skincare nie. Walaupun korang dah pakai produk lain, tapi pastikah korang dengan ingredient yang ada dalam tu? Kita punya testimoni dah lebih daripada 5000 tau😭 So korang nak ragu ragu lagi ke?
.
Okay guys, ika nak cakap nie. Kalau nak grab Ainaa Beauty Skincare nie whatsapp ika terus okay. Link ada di bio. Ika akan reply korang punya chat ASAP❗️
📍 Area Pengerang, Sungai Rengit, Teluk Ramunia, Kampung Baru, Bayu Damai dan Kampung Punggai

#teamfreegift #teamfreegiftpengerang #ainaabeautybandarpenawar #ainaabeautydesaruutama #ainaabeautypengerang #ainaabeautysungairengit #ainaabeautytelukramunia #ainaabeautybayudamai #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaakcantik

Uish😍 Customer siap bagi feedback dekat twitter guys!!
.
Tak rasa cemburu ke bila ramai pengguna dah menggunakan Ainaa Beauty Skincare nie. Walaupun korang dah pakai produk lain, tapi pastikah korang dengan ingredient yang ada dalam tu? Kita punya testimoni dah lebih daripada 5000 tau😭 So korang nak ragu ragu lagi ke?
.
Okay guys, ika nak cakap nie. Kalau nak grab Ainaa Beauty Skincare nie whatsapp ika terus okay. Link ada di bio. Ika akan reply korang punya chat ASAP❗️
📍 Area Pengerang, Sungai Rengit, Teluk Ramunia, Kampung Baru, Bayu Damai dan Kampung Punggai

#teamfreegift #teamfreegiftpengerang #ainaabeautybandarpenawar #ainaabeautydesaruutama #ainaabeautypengerang #ainaabeautysungairengit #ainaabeautytelukramunia #ainaabeautybayudamai #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaakcantik
0 0 51 minutes ago

Top #ainaaserum posts

@hello_wawabeauty Profile picture

@hello_wawabeauty

👈👈👈 follow .
.
CODE : TART . Matteyy ek colour dia.. syantikkkk xboleh bawak bincang ! 😭 .
.
READY STOCK ! .
#wawapremiumrayakit .
Only Rm59 dpt semua 4 colour taw awk ! + 🎁 sampul raya dari artis wawa .
.
HOT SELLING !! .
Cepat taw stok dah xbyk 😩 .
Wasap 016 7255797 /click di bio .
.
.
#bazarpaknil #wawazainal #makeup #caryacosmetics
#dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy
#ainaaserum #sephoramalaysia
#makeupmurah #tipsmakeup #nur2 #kuihraya #cookiesraya #dramasangat #melodi #bajuraya2019 #cariakudisyurga #shawpublika

👈👈👈 follow .
.
CODE :  TART . Matteyy ek colour dia.. syantikkkk xboleh bawak bincang ! 😭 .
.
READY STOCK ! .
#wawapremiumrayakit .
Only Rm59 dpt semua 4 colour taw awk ! + 🎁 sampul raya dari artis wawa .
.
HOT SELLING !! .
Cepat taw stok dah xbyk 😩 .
Wasap 016 7255797 /click di bio .
.
.
#bazarpaknil #wawazainal  #makeup #caryacosmetics
 #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics  #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy
#ainaaserum  #sephoramalaysia
#makeupmurah #tipsmakeup  #nur2 #kuihraya #cookiesraya  #dramasangat #melodi #bajuraya2019  #cariakudisyurga #shawpublika
1,341 14 11 June, 2019
@ainaabeautyofficial Profile picture

@ainaabeautyofficial

Siapa kata lelaki tak boleh jaga muka? Siapa kata lelaki tak pentingkan penjagaan kulit?
.
Kalau sebelum ni abang Ehsan kita mengalami masalah kulit jerawat yang agak teruk, tapi lepas konsisten je guna dah makin licin kulit dia uolls😍
.
Kita yang perempuan ni pun boleh tergugat tengok skin dia yang sekarang. So terjawab tak persoalan korang yang lelaki ni boleh ke pakai AINAA SERUM & AINAA CLEANSER?🤔
#nsabeautyofficial
#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaaserum
#ainaacleanser

Siapa kata lelaki tak boleh jaga muka? Siapa kata lelaki tak pentingkan penjagaan kulit?
.
Kalau sebelum ni abang Ehsan kita mengalami masalah kulit jerawat yang agak teruk, tapi lepas konsisten je guna dah makin licin kulit dia uolls😍
.
Kita yang perempuan ni pun boleh tergugat tengok skin dia yang sekarang. So terjawab tak persoalan korang yang lelaki ni boleh ke pakai AINAA SERUM & AINAA CLEANSER?🤔
#nsabeautyofficial 
#IDahCantikYouBilaLagi
#ainaaserum 
#ainaacleanser
606 205 21 March, 2019
@ainaabeauty.miraaaa Profile picture

@ainaabeauty.miraaaa

COMPLETE SET 3 IN 1 DAN LEBIH JIMAT‼️
.
AINAA SERUM, AINAA CLEANSER dan AINAA SUNSCREEN cuma RM150 sahaja ex😱
.
Cuba bayangkan dengan complete set AINAA SKINCARE you guys dah jimat RM19😱 Sangat rugi tau kalau tak grab SET 3 in 1 ni kan??
.
Jom dapatkan set combo nie gaiss 😍
Link wasap on bio 😘
#nadysquad #nsabeauty #nsabeautyofficial #ainaaserum #serumsyafiqahaina #beauty #beautyconsultant #viralserum #tipscantiknaterbaik #tipsmukabreakout #serumviral #teamnajihah #usimnilai

COMPLETE SET 3 IN 1 DAN LEBIH JIMAT‼️
.
AINAA SERUM, AINAA CLEANSER dan AINAA SUNSCREEN cuma RM150 sahaja ex😱
.
Cuba bayangkan dengan complete set AINAA SKINCARE you guys dah jimat RM19😱 Sangat rugi tau kalau tak grab SET 3 in 1 ni kan??
.
Jom dapatkan set combo nie gaiss 😍
Link wasap on bio 😘
#nadysquad #nsabeauty #nsabeautyofficial #ainaaserum #serumsyafiqahaina #beauty #beautyconsultant #viralserum #tipscantiknaterbaik #tipsmukabreakout #serumviral#teamnajihah #usimnilai
682 5 29 April, 2019
@dibs.beaute Profile picture

@dibs.beaute

Hii 🙋🏻‍♀️ @raisyaarisa selamat dilahirkan 💕 .
.
Dengar kata ada something bakal menyusul juga 🤩 Cuba teka cuba teka hikhik

Hii 🙋🏻‍♀️ @raisyaarisa selamat dilahirkan 💕 .
.
Dengar kata ada something bakal menyusul juga 🤩 Cuba teka cuba teka hikhik
428 2 19 July, 2019
@nsabeauty.aira Profile picture

@nsabeauty.aira

Kuala Lumpur

BOLD & SOFT
.
Spiced Cranberry ❤️ Smoked Honey. Aira suka deduaaa, kalau nak nampak natural, aira pilih smoked honey, kalau nak nampak bold, spiced cranberry aja lah! 😘 Kalau taktau sangat mixed kan jeee, buat ombre! 😍
.
Haaa korang dah ada ke belum tuuu? Ada yang NAK? 🤔

BOLD & SOFT
.
Spiced Cranberry ❤️ Smoked Honey. Aira suka deduaaa, kalau nak nampak natural, aira pilih smoked honey, kalau nak nampak bold, spiced cranberry aja lah! 😘 Kalau taktau sangat mixed kan jeee, buat ombre! 😍
.
Haaa korang dah ada ke belum tuuu? Ada yang NAK? 🤔
1,487 28 8 August, 2019
@ainaabeautyperlis.nini Profile picture

@ainaabeautyperlis.nini

Akhirnya, @nadzmiadhwa berjaya pikat @ardellaryana sampai ke jinjang pelamin 👏🏻👏🏻👏🏻 .
#
Congrats both of you, semoga bahagia hingga ke jannah ✨ . #ardellxnadzmi #AdhwArdell

Akhirnya, @nadzmiadhwa berjaya pikat @ardellaryana sampai ke jinjang pelamin 👏🏻👏🏻👏🏻 .
# 
Congrats both of you, semoga bahagia hingga ke jannah ✨ . #ardellxnadzmi #AdhwArdell
7,386 96 1 September, 2019
@nsabeauty.aira Profile picture

@nsabeauty.aira

BIRTHDAY BOY @hafizmahamad 😂😍
.
2 hari lepas dah celebrate awal birthday big boss #airafighter ni ❤️
.
Aira doakan yang baik baik saja buat abang hafiz sekeluarga! Thank you for everything, jangan stop guide kitaorang ya🙌🏻 Happy birthday!!!
.
Photo by @hanif_abdulrahman

BIRTHDAY BOY @hafizmahamad 😂😍
.
2 hari lepas dah celebrate awal birthday big boss #airafighter ni ❤️
.
Aira doakan yang baik baik saja buat abang hafiz sekeluarga! Thank you for everything, jangan stop guide kitaorang ya🙌🏻 Happy birthday!!!
.
Photo by @hanif_abdulrahman
974 14 28 August, 2019
@nsabeauty.aira Profile picture

@nsabeauty.aira

1 Utama Shopping Centre

Sebelum ke Johor, alhamdulillah aira sempat shopping barang barang untuk babies @syafiqahaina @ezzahnellysa @safarinaaaa 👶🏻 . Semoga babies semua selesa pakai & bertambah comel hensem pakai baju baju ni ❤😍
.
Ni baru beli barang baby orang lain aira dah excited, kalau beli untuk baby sendiri, macam mana laaaa eh 😅😂 hahaha. Korang pernah alami takkk? 🤨
.
Ohhh && aira nak kasi FREE SCRUB sempena HELLO! Baby 👶🏻 Raisya 🥰 Kena ws aira la baru tahu macam mana nak dapat FREE!

Sebelum ke Johor, alhamdulillah aira sempat shopping barang barang untuk babies @syafiqahaina @ezzahnellysa @safarinaaaa 👶🏻 . Semoga babies semua selesa pakai & bertambah comel hensem pakai baju baju ni ❤😍
.
Ni baru beli barang baby orang lain aira dah excited, kalau beli untuk baby sendiri, macam mana laaaa eh 😅😂 hahaha. Korang pernah alami takkk? 🤨
.
Ohhh && aira nak kasi FREE SCRUB sempena HELLO! Baby 👶🏻 Raisya 🥰 Kena ws aira la baru tahu macam mana nak dapat FREE!
830 32 22 hours ago
@nsabeauty.aira Profile picture

@nsabeauty.aira

Atmosphere 360

Alhamdulillah, terima kasih Allah atas nikmat-Mu ini ❤️ Memories at Atmosphere 360 (Reward Jan & Feb 2019)
.
Thank you semuaaaaa (korang tahu korang siapa yang sentiasa ada dengan aira time susah & senang 🌸)
.
Semoga Allah balas yang baik baik untuk kalian❤️ Let’s work hard together 💪🏻

Alhamdulillah, terima kasih Allah atas nikmat-Mu ini ❤️ Memories at Atmosphere 360 (Reward Jan & Feb 2019)
.
Thank you semuaaaaa (korang tahu korang siapa yang sentiasa ada dengan aira time susah & senang 🌸)
.
Semoga Allah balas yang baik baik untuk kalian❤️ Let’s work hard together 💪🏻
1,040 46 23 March, 2019