#ajimaura Instagram Photos & Videos

ajimaura - 1.3m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ajimaura and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
0.5
Average comment
0.4
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.2cm
Panjang 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.2cm
Panjang 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916
0 0 2 minutes ago

.ez
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916

.ez
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916
0 0 3 minutes ago

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 60
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 60
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916
0 0 3 minutes ago

.2
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916

.2
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 19cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 55
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916
0 0 4 minutes ago

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2.3cm
Panjang 18cm, 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 80
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 2.3cm
Panjang 18cm, 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 80
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916
0 0 4 minutes ago
#TestimoniOCOC
0 1 5 minutes ago

Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer ni memang best sangat, sebab bila kita apply dekat muka, senang nak blend. Ada sesetengah foundation yang cepat kering bila biar lama sikit, lepas tu bila nak blend dia jadi bercapuk. Mesti hilang terus mood nak makeup! .
Lagi satu, foundation Meeracle ni full coverage!! Kadang2, muka kita ni tak boleh nak lari dari cela yang ada, so boleh la cover dengan foundation ni. Mesti terus hilang kesan2 tu semua! .
.
.
.
.
.
📲WASAP 013-2485815 FOR INFO 🚘COD SEKITAR SELANGOR

Amethyst Lustre Gemstone Foundation + Concealer ni memang best sangat, sebab bila kita apply dekat muka, senang nak blend. Ada sesetengah foundation yang cepat kering bila biar lama sikit, lepas tu bila nak blend dia jadi bercapuk. Mesti hilang terus mood nak makeup! .
Lagi satu, foundation Meeracle ni full coverage!! Kadang2, muka kita ni tak boleh nak lari dari cela yang ada, so boleh la cover dengan foundation ni. Mesti terus hilang kesan2 tu semua! .
.
.
.
.
.
📲WASAP 013-2485815 FOR INFO 🚘COD SEKITAR SELANGOR
0 1 7 minutes ago

.2
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 50cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 60
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916

.2
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Rantai leher dewasa
Panjang 50cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 60
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangfesyen #rantaileher #visitmyig #ajimaura #emaskorea #emassadur #emasbangkok #emaskorea24k #emaskoreamurah #emasbangkokmurah #freepostage #igshopmurah #malaysia #gelangtangan #rantaitangan #gelangbudak #emasbangkokmurah #freeposlaju #kenduri #tunang #igshopmurahmalysia #gelangmurah #gelangcoco #banglemurah #pemborong #lelong #hargaborong #hargamurah #hargapromosi #emaskoreacop916 #emasbangkokcop916
1 0 9 minutes ago

Did you know that a doe foot applicator is the most famous applicator? Easy to apply around the eye area and to conceal. Tak perlu nak pump and letak kat tangan dulu ke apa, terus straight away calit dekat muka and uols terus boleh ratakan foundation tu guna sponge!
.
.
.
📲Wasap 013-2485815 for order 🚘Cod sekitar selangor

Did you know that a doe foot applicator is the most famous applicator? Easy to apply around the eye area and to conceal. Tak perlu nak pump and letak kat tangan dulu ke apa, terus straight away calit dekat muka and uols terus boleh ratakan foundation tu guna sponge!
.
.
.
📲Wasap 013-2485815 for order 🚘Cod sekitar selangor
0 1 11 minutes ago

What is cakey skin?? Nope with this foundation! 🙅🏼‍♀ Even if you have to build the coverage, it’s buildable without making your skin looking cakey 💯
.
.
.
.
.
📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER 🚘COD SEKITAR SELANGOR

What is cakey skin?? Nope with this foundation! 🙅🏼‍♀ Even if you have to build the coverage, it’s buildable without making your skin looking cakey 💯
.
.
.
.
.
📲WASAP 013-2485815 FOR ORDER 🚘COD SEKITAR SELANGOR
0 1 12 minutes ago
[KURUNG CARMEN] Kurung moden cutting muslimah, sesuai untuk ibu-ibu menyusu sebab #nursingfriendly & ada poket 🥰
.
💟 Now #offermurah RM99 only
💟 Termasuk postage semenanjung
_
Order whatsap 0132170927 atau klik link di bio
.
.
.
.
.
. 
#kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #bajuplussize #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #kurungmuslimah #kurunglabuh #kurungnursing #kurungnursingfriendly #bajukurung #bajukurunglabuh #bajukurungsyarie #kurungsyarie #kurungkainkembang #kurungbrown #jubahmuslimah #ajimaura #terapiinstagram
1 0 16 minutes ago

Sedar tak sedar, it’s almost the end! And it’s only valid for bulan ni je tau. Lepas dari January, takde dah FREE POSTAGE ni. This offer is for everyone in Malaysia when you purchase a minimum of RM88! 🤩✨
.
.
.
.
.
Cepat gaiss.. Masa dah tak banyak. Order sekarang untuk free postage okay😍😍
.
📲Wasap 013-2485815
🚘Cod sekitar selangor

Sedar tak sedar, it’s almost the end! And it’s only valid for bulan ni je tau. Lepas dari January, takde dah FREE POSTAGE ni. This offer is for everyone in Malaysia when you purchase a minimum of RM88! 🤩✨
.
.
.
.
.
Cepat gaiss.. Masa dah tak banyak. Order sekarang untuk free postage okay😍😍
.
📲Wasap 013-2485815
🚘Cod sekitar selangor
0 1 17 minutes ago

Sedar tak sedar, it’s almost the end! And it’s only valid for bulan ni je tau. Lepas dari January, takde dah FREE POSTAGE ni. This offer is for everyone in Malaysia when you purchase a minimum of RM88! 🤩✨
.
.
.
.
.
Cepat gaiss.. Masa dah tak banyak. Order sekarang untuk free postage okay😍😍
.
📲Wasap 013-2485815
🚘Cod sekitar selangor

Sedar tak sedar, it’s almost the end! And it’s only valid for bulan ni je tau. Lepas dari January, takde dah FREE POSTAGE ni. This offer is for everyone in Malaysia when you purchase a minimum of RM88! 🤩✨
.
.
.
.
.
Cepat gaiss.. Masa dah tak banyak. Order sekarang untuk free postage okay😍😍
.
📲Wasap 013-2485815
🚘Cod sekitar selangor
0 1 18 minutes ago

Korang tengokla sendri betapa kembang cutting skirt kurung ni 💕 Available dari saiz S hingga 3XL tau
.
💟 Now #offermurah RM99 only
💟 Termasuk postage semenanjung
_
Order whatsapp 0132170927 atau klik link di bio
.
.
.
.
.
.
#kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #bajuplussize #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #kurungmuslimah #kurunglabuh #kurungnursing #kurungnursingfriendly #bajukurung #bajukurunglabuh #bajukurungsyarie #kurungsyarie #kurungkainkembang #kurungpurple #jubahmuslimah #ajimaura

Korang tengokla sendri betapa kembang cutting skirt kurung ni 💕 Available dari saiz S hingga 3XL tau
.
💟 Now #offermurah RM99 only
💟 Termasuk postage semenanjung
_
Order whatsapp 0132170927 atau klik link di bio
.
.
.
.
.
. 
#kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #bajuplussize #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #kurungmuslimah #kurunglabuh #kurungnursing #kurungnursingfriendly #bajukurung #bajukurunglabuh #bajukurungsyarie #kurungsyarie #kurungkainkembang #kurungpurple #jubahmuslimah #ajimaura
0 0 18 minutes ago

Sedar tak sedar, it’s almost the end! And it’s only valid for bulan ni je tau. Lepas dari January, takde dah FREE POSTAGE ni. This offer is for everyone in Malaysia when you purchase a minimum of RM88! 🤩✨
.
.
.
.
.
Cepat gaiss.. Masa dah tak banyak. Order sekarang untuk free postage okay😍😍
.
📲Wasap 013-2485815
🚘Cod sekitar selangor

Sedar tak sedar, it’s almost the end! And it’s only valid for bulan ni je tau. Lepas dari January, takde dah FREE POSTAGE ni. This offer is for everyone in Malaysia when you purchase a minimum of RM88! 🤩✨
.
.
.
.
.
Cepat gaiss.. Masa dah tak banyak. Order sekarang untuk free postage okay😍😍
.
📲Wasap 013-2485815
🚘Cod sekitar selangor
0 1 18 minutes ago

Testimoni!!! Testimoni!!! Minyak boonga
.
Mek boonga ni bukan saje tepek2 kat muka tau, ia bleh jgk kt bibir kering kita 💋
.
Haa yang mana bibir kering menggelupas, bleh calit2 kat bbir skit. nanti nk pakai lipmatte pon smooth je🥰 kalau kuku korang bermasalah dan kering, boleh sapu hari2..nnti boleh mnyelesaikn masalah kuku tak cantik korang tu..jangan kate kak ain xbgtau ye.
.
.
Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨

Testimoni!!! Testimoni!!! Minyak boonga
. 
Mek boonga ni bukan saje tepek2 kat muka tau, ia bleh jgk kt bibir kering kita 💋
. 
Haa yang mana bibir kering menggelupas, bleh calit2 kat bbir skit. nanti nk pakai lipmatte pon smooth je🥰 kalau kuku korang bermasalah dan kering, boleh sapu hari2..nnti boleh mnyelesaikn masalah kuku tak cantik korang tu..jangan kate kak ain xbgtau ye.
.
.
Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨
0 5 20 minutes ago

[CARMEN] Tips untuk gadis yang rasa terlebih comel macam Kak Zerra ni, tapi nak nampak lebih slim, cari baju yang ada belah tepi macam ni 🥰
_
💟 Now #offermurah RM99 only
💟 Termasuk postage semenanjung
.
.
.
.
.
.
#kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #bajuplussize #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #kurungmuslimah #kurunglabuh #kurungnursing #kurungnursingfriendly #bajukurung #bajukurunglabuh #bajukurungsyarie #kurungsyarie #kurungkainkembang #kurungdustyblue #kurungnavyblue #jubahmuslimah #ajimaura

[CARMEN] Tips untuk gadis yang rasa terlebih comel macam Kak Zerra ni, tapi nak nampak lebih slim, cari baju yang ada belah tepi macam ni 🥰
_
💟 Now #offermurah RM99 only
💟 Termasuk postage semenanjung
.
.
.
.
.
. 
#kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #bajuplussize #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #kurungmuslimah #kurunglabuh #kurungnursing #kurungnursingfriendly #bajukurung #bajukurunglabuh #bajukurungsyarie #kurungsyarie #kurungkainkembang #kurungdustyblue #kurungnavyblue #jubahmuslimah #ajimaura
1 0 21 minutes ago

Jom Didik Anak Solat❤️
.
. ➡️Hotselling design nurmaryam. Warna yang sangat cantik sesuai untuk anak belajar solat,
.
. ➡️Material yg selesa,ringan dan senang.
sangat nak pakai
.
. ➡️Nak sedondon pun boleh tau
.
.
For order ☎
www.wasap.my/601132220384
@ Click Link di Bio
.
.
#Telekungmaryam #Telekungkids #TelekungDhuha #belajarinstagram #TelekungNurMaryam #TelekungSekolah #produkhalal #Telekungkanakkanak #sale #halal #sayajual #Telekungmurah #Telekungbudak #resepi #ajimaura #usahawan #Telekungdewasa #telekunghantaran #TelekungEksklusif #Telekung #Telekungbajet

Jom Didik Anak Solat❤️
.
. ➡️Hotselling design nurmaryam. Warna yang sangat cantik sesuai untuk anak belajar solat,
.
. ➡️Material yg selesa,ringan dan senang.
sangat nak pakai
.
. ➡️Nak sedondon pun boleh tau
.
. 
For order ☎
www.wasap.my/601132220384
@ Click Link di Bio
.
.
#Telekungmaryam#Telekungkids#TelekungDhuha#belajarinstagram#TelekungNurMaryam#TelekungSekolah#produkhalal#Telekungkanakkanak#sale#halal#sayajual#Telekungmurah#Telekungbudak#resepi#ajimaura#usahawan#Telekungdewasa#telekunghantaran#TelekungEksklusif#Telekung#Telekungbajet
0 0 21 minutes ago

NEW ARRIVAL RAYA 2020❗️❗️ ✨CAMELIA EXCLUSIVE✨

9 Pilihan warna Cantik & Memukau di hiasi MANIK KILAT & PRINTED GOLD..😍
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE &
LIMITED EDITION🌹
.
💍Design CORAK SONGKET
💍Material baju SUPER PEARL SKIN GRED AAA
✨potongan MINI MODEN
✨Saiz XS S M L XL XXL MODEN
✨dihiasi Manik Kilat ala2 batu swarovski
✨Cutting TERLETAK DI BADAN & Berdutt Dibelakang
✨potongan kain hujung tangan & manik dihujung batu (lebih 400biji batu manik)
.
✨Material kain✨
🌸Material Kain SB LINE GRED A
🌸Printed gold
✔️Kain KEMBANG 'A'
✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Tidak jarang
.
💍 ✅ mudah digosok
💍 ✅ sejuk & selesa dipakai
💍 ✅ Tahan Lasak
💍 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis
💍 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

HARGA:
RM115 SM / RM120 SS
2XL ADD RM10

Whatsapp 014-3919537

#ryanazcollection
#kurungsongket
#bajukurungmurah
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#bajukurungsongket
#songketprinted
#terapiinstagram
#bajubridesmaid
#bajudinner
#bajusedondon
#bajukurung
#kebayamurah
#kebarungmurah
#ajimaura
#kurungraya
#instantshawlmurah
#shawlmurah
#shawllabuhmurah
#bajusongket
#shawlchiffon
#shawlinstantmurah
#bajuraya2020
#bajuraya
#bajukurungraya

NEW ARRIVAL RAYA 2020❗️❗️ ✨CAMELIA EXCLUSIVE✨

9 Pilihan warna Cantik & Memukau di hiasi MANIK KILAT & PRINTED GOLD..😍
.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE & 
LIMITED EDITION🌹
.
💍Design CORAK SONGKET
💍Material baju SUPER PEARL SKIN GRED AAA
✨potongan MINI MODEN
✨Saiz XS S M L XL XXL MODEN
✨dihiasi Manik Kilat ala2 batu swarovski
✨Cutting TERLETAK DI BADAN & Berdutt Dibelakang
✨potongan kain hujung tangan & manik dihujung batu (lebih 400biji batu manik)
.
✨Material kain✨
🌸Material Kain SB LINE GRED A
🌸Printed gold
✔️Kain KEMBANG 'A'
✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri
✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
✔️Tidak jarang
.
💍 ✅ mudah digosok
💍 ✅ sejuk & selesa dipakai
💍 ✅ Tahan Lasak
💍 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis
💍 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

HARGA:
RM115 SM / RM120 SS
2XL ADD RM10

Whatsapp 014-3919537

#ryanazcollection
#kurungsongket 
#bajukurungmurah 
#bajukurungmoden 
#bajukurungcantik 
#kurungmodencantik 
#kurungmodenmurah 
#minikurungcantik 
#minikurungmurah 
#bajukurungsongket 
#songketprinted 
#terapiinstagram 
#bajubridesmaid
#bajudinner
#bajusedondon
#bajukurung
#kebayamurah
#kebarungmurah
#ajimaura 
#kurungraya
#instantshawlmurah 
#shawlmurah
#shawllabuhmurah
#bajusongket 
#shawlchiffon 
#shawlinstantmurah
#bajuraya2020 
#bajuraya 
#bajukurungraya
1 0 23 minutes ago
[CARMEN] Tips tak nak baju sama dgn orang lain, kena pilih color yang RARE mcm orange ni 😆 confirm, tak jumpa lah sesama sndri 
_
💟 Now #offermurah RM99 only
💟 Termasuk postage semenanjung
.
.
.
.
.
. 
#kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #bajuplussize #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #kurungmuslimah #kurunglabuh #kurungnursing #kurungnursingfriendly #bajukurung #bajukurunglabuh #bajukurungsyarie #kurungsyarie #kurungkainkembang #kurungorange #jubahmuslimah #ajimaura
2 0 24 minutes ago
[CARMEN] Material sejuk, senang utk di iron, just gosok malas-malas je & lembut 🥰 Siapa tahu, Kurung Atau Jubah Layer ?
_
💟 Now #offermurah RM99 only
💟 Termasuk postage semenanjung
.
.
.
.
.
. 
#kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #kurungplain #bajukurungplain #kurungplainplussize #bajuplussize #kurungpahang #kurungpahangmurah #bajukurungpahang #kurungmuslimah #kurunglabuh #kurungnursing #kurungnursingfriendly #bajukurung #bajukurunglabuh #bajukurungsyarie #kurungsyarie #kurungkainkembang #kurungpurple #jubahmuslimah #ajimaura
0 0 26 minutes ago

.
Adik-adik tahu tak.
✔Masalah gatal2
✔Bahagian intim berbau
✔Ada keluar lendiran berwarna
✔Datang haid yang tidak selesa
✔Kerap ganti panty liner sebab basah
.
Akak tau kadang-kadang awak segan nak cerita, rasa malu nak kongsi dengan teman rapat.. Tapi mahkota wanita ni, perkara penting. Cara penjagaan yang betul tu wajib tahu.
.
.
STOCK ORIGINAL DARI HQ JSD
Untuk sebarang pertanyaan & order, boleh WhatsApp admin @ klik terus link bio di atas.
.
📱013.492.2748
🌷STOKIS SAH JSD ANDA🌷
.
📮POS SELURUH 🇲🇾
POSTAGE ON WEEKDAYS📮
RM8/RM10 (SS)
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA *T&C*
Order di👇👇
Kedai Shopee :
lovershop.my
(Stokis Jamu Susuk Dara Shop)
.
🚘🚘 COD AVAILABLE:
PUTRAJAYA & CYBERJAYA
FREE🎁🎁🎁🎁
.
katalog Jamu Susuk Dara
👇👇👇
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJualJSD
#farajlonggar
#bazaarMalaysia
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#teamjsdputrajaya
#farajberair
#farajberbaubusuk
#stokisjamususukdara
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#setkepamJSD
#kentutFaraj
#missvlonggar
#terlajakLaris
#jamuketat

.
Adik-adik tahu tak.
✔Masalah gatal2
✔Bahagian intim berbau
✔Ada keluar lendiran berwarna
✔Datang haid yang tidak selesa
✔Kerap ganti panty liner sebab basah
.
Akak tau kadang-kadang awak segan nak cerita, rasa malu nak kongsi dengan teman rapat.. Tapi mahkota wanita ni, perkara penting. Cara penjagaan yang betul tu wajib tahu.
.
.
STOCK ORIGINAL DARI HQ JSD
Untuk sebarang pertanyaan & order, boleh WhatsApp admin @ klik terus link bio di atas.
.
📱013.492.2748
🌷STOKIS SAH JSD ANDA🌷
.
📮POS SELURUH 🇲🇾
POSTAGE ON WEEKDAYS📮
RM8/RM10 (SS)
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA *T&C*
Order di👇👇
Kedai Shopee : 
lovershop.my
(Stokis Jamu Susuk Dara Shop)
.
🚘🚘 COD AVAILABLE:
PUTRAJAYA & CYBERJAYA 
FREE🎁🎁🎁🎁
.
katalog Jamu Susuk Dara
👇👇👇
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJualJSD
#farajlonggar
#bazaarMalaysia
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#teamjsdputrajaya
#farajberair
#farajberbaubusuk
#stokisjamususukdara
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#setkepamJSD
#kentutFaraj
#missvlonggar
#terlajakLaris
#jamuketat
0 0 36 minutes ago

[KULIT SEGAR LENGKAPKAN HARI KORANG! 😘] Korang mesti tak selesa kan bila kulit korang selalu ada masalah jerawat, parut, ekzema & warna tak sekata? Dont worry, consume #DianzVitamin untuk kulit lebih segar, bebas parut & jerawat! Bila kulit dah makin peloles of coursela hari korang jadi lengkap! 🤗

Whatsapp 01135418471 atau klik link di bio 😊

[KULIT SEGAR LENGKAPKAN HARI KORANG! 😘] Korang mesti tak selesa kan bila kulit korang selalu ada masalah jerawat, parut, ekzema & warna tak sekata?  Dont worry, consume #DianzVitamin untuk kulit lebih segar, bebas parut & jerawat!  Bila kulit dah makin peloles of coursela hari korang jadi lengkap! 🤗

Whatsapp 01135418471 atau klik link di bio 😊
1 1 36 minutes ago

.
STOCK ORIGINAL DARI HQ JSD
Untuk sebarang pertanyaan & order, boleh WhatsApp admin @ klik terus link bio di atas.
.
📱013.492.2748
🌷STOKIS SAH JSD ANDA🌷
.
📮POS SELURUH 🇲🇾
POSTAGE ON WEEKDAYS📮
RM8/RM10 (SS)
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA *T&C*
Order di👇👇
Kedai Shopee :
lovershop.my
(Stokis Jamu Susuk Dara Shop)
.
🚘🚘 COD AVAILABLE:
PUTRAJAYA & CYBERJAYA
FREE🎁🎁🎁🎁
.
katalog Jamu Susuk Dara
👇👇👇
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJualJSD
#farajlonggar
#bazaarMalaysia
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#teamjsdputrajaya
#farajberair
#farajberbaubusuk
#stokisjamususukdara
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#setkepamJSD
#kentutFaraj
#missvlonggar
#terlajakLaris
#jamuketat

.
STOCK ORIGINAL DARI HQ JSD
Untuk sebarang pertanyaan & order, boleh WhatsApp admin @ klik terus link bio di atas.
.
📱013.492.2748
🌷STOKIS SAH JSD ANDA🌷
.
📮POS SELURUH 🇲🇾
POSTAGE ON WEEKDAYS📮
RM8/RM10 (SS)
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA *T&C*
Order di👇👇
Kedai Shopee : 
lovershop.my
(Stokis Jamu Susuk Dara Shop)
.
🚘🚘 COD AVAILABLE:
PUTRAJAYA & CYBERJAYA 
FREE🎁🎁🎁🎁
.
katalog Jamu Susuk Dara
👇👇👇
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJualJSD
#farajlonggar
#bazaarMalaysia
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#teamjsdputrajaya
#farajberair
#farajberbaubusuk
#stokisjamususukdara
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#setkepamJSD
#kentutFaraj
#missvlonggar
#terlajakLaris
#jamuketat
0 0 39 minutes ago

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
__Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
 __Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated
0 0 40 minutes ago

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
__Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
 __Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated
0 0 41 minutes ago

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
__Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
 __Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated
0 0 41 minutes ago

.
Sesuai daru remaja hingga dewasa. Rasa cooling bila guna pencuci ni tauuu
.
Untuk sebarang pertanyaan & order,
Boleh WhatsApp Nurul Atau klik terus link bio di atas.
.
📱013.492.2748
🌷STOKIS SAH JSD ANDA🌷
.
📮POS SELURUH 🇲🇾
POSTAGE ON WEEKDAYS📮
RM8/RM10 (SS)
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA *T&C*

Kedai Shopee :
lovershop.my
(Stokis Jamu Susuk Dara Shop)
.
🚘🚘 COD AVAILABLE:
PUTRAJAYA & CYBERJAYA
FREE🎁🎁🎁🎁
.
katalog Jamu Susuk Dara
👇👇👇
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJualJSD
#farajlonggar
#bazaarMalaysia
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#teamjsdputrajaya
#farajberair
#farajberbaubusuk
#stokisjamususukdara
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#setkepamJSD
#kentutFaraj
#missvlonggar
#terlajakLaris
#jamuketat

.
Sesuai daru remaja hingga dewasa. Rasa cooling bila guna pencuci ni tauuu
.
Untuk sebarang pertanyaan & order,
Boleh WhatsApp Nurul Atau klik terus link bio di atas.
.
📱013.492.2748
🌷STOKIS SAH JSD ANDA🌷
.
📮POS SELURUH 🇲🇾
POSTAGE ON WEEKDAYS📮
RM8/RM10 (SS)
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA *T&C*

Kedai Shopee : 
lovershop.my
(Stokis Jamu Susuk Dara Shop)
.
🚘🚘 COD AVAILABLE:
PUTRAJAYA & CYBERJAYA 
FREE🎁🎁🎁🎁
.
katalog Jamu Susuk Dara
👇👇👇
.
#jsdputrajayanurul
#jamususukdaranurul
#teamjsdnurulputrajaya
.
#SayaJualJSD
#farajlonggar
#bazaarMalaysia
#igsokongan
#stokisjamususukdaraputrajaya
#jsdputrajaya
#jsdcyberjaya
#jamususukdaraputrajaya
#empireaurafidarich
#ajimaura3ig
#ajimaura100k
#ajimauragroup
#teamjsdputrajaya
#farajberair
#farajberbaubusuk
#stokisjamususukdara
#ajimaura
#terapiinstagram
#setberpantang
#penjagaanintim
#keputihan
#kegatalanfaraj
#setkepamJSD
#kentutFaraj
#missvlonggar
#terlajakLaris
#jamuketat
0 0 41 minutes ago

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
__Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
 __Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated
1 0 41 minutes ago

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
__Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
 __Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated
0 0 42 minutes ago

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.2cm
Panjang 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #nikah #kahwin #ajimaura #terapiinstagram #emaskorea24kmurah #instashopmalaysia #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #pemborong #hargalelong

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.2cm
Panjang 20cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #nikah #kahwin #ajimaura #terapiinstagram #emaskorea24kmurah  #instashopmalaysia #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #pemborong #hargalelong
0 0 42 minutes ago

.ez
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #nikah #kahwin #ajimaura #terapiinstagram #emaskorea24kmurah #instashopmalaysia #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #pemborong #hargalelong

.ez
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #nikah #kahwin #ajimaura #terapiinstagram #emaskorea24kmurah  #instashopmalaysia #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #pemborong #hargalelong
1 0 43 minutes ago

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 60
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #nikah #kahwin #ajimaura #terapiinstagram #emaskorea24kmurah #instashopmalaysia #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #pemborong #hargalelong

.ez
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Lebar 1.3cm
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 60
FREE poslaju 1 Malaysia
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#lazada #shopee #emasbangkok #emascelupmurah #emasbangkokmurah #emaskoreamurah #emasbangkoktermurah #cantik #emaskoreatermurah #emassadurmurah #emasbangkokcop916 #perempuan #nikah #kahwin #ajimaura #terapiinstagram #emaskorea24kmurah  #instashopmalaysia #visitmyig #murahsangat #freepostage #poslaju #cantik #lawa #emaskoreacop916 #viral #meletop #isteri #pemborong #hargalelong
0 0 43 minutes ago

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
__Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated

🌸DUBAI MATRIX GOLD LINE🌸
.
.
 __Ciri kain__
✅lembut
✅kain benang perang
✅ironless(iron sblh tahan utk tahan lama)
✅kain jenis berat
✅x jarang
✅x perlu lining
.
.
💰RM14 semeter
💰RM55 sepasang
*tak termasuk pos
.
.
📲www.wasap.my/601117938108 @ klik link di bio @cottonbynf untuk order
.
.
#Kainpasangdubai #vietnamsilkexclusive #batikcotton #batikbali #batikbalisbline #batikbalipolyster #sedondong #sedondongibuanak #setmixmatch #raya #raya2019 #rayasedondong #kainpasang #kainela #sakuracotton #germancotto #trustedseller #sellerkainpasang #ootdraya #gengcikgu #cikgusekolah #bridesmaids #dullsatinmurah #ajimaura #terapiinstagram #salefreepostage #linkdibio #yessale #pleated
0 0 43 minutes ago

Kurung Pastel ada tambahan 5 colour baru (Black, Milo, Red Chili, Violet & Navy Blue).. Yeay 🎉🎉🎉. Boleh la tambah koleksi Kurung Pastel korang tu
.
Normal price : RM99
.
Promotion price:
RM50 sepasang (📮Tak termasuk postage) . .
Add on Rm10 setiap helaian bagi size 4XL
.
Klik link di bio 😘
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#kurungpastel #kurung #bajukurung #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #bajukurungcantik #kurungmodenmurah #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #terlajaklaris #meletop #tunikmy #jombeli #tunikmurah #ctdk #igshop #kurungcotton #igshopmalaysia #cikgu #cikgusekolah #kurungplain #tunik #promo

Kurung Pastel ada tambahan 5 colour baru (Black, Milo, Red Chili, Violet & Navy Blue).. Yeay 🎉🎉🎉. Boleh la tambah koleksi Kurung Pastel korang tu
.
Normal price : RM99
. 
Promotion price:
RM50 sepasang (📮Tak termasuk postage) . . 
Add on Rm10 setiap helaian bagi size 4XL
.
Klik link di bio 😘
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#kurungpastel #kurung #bajukurung #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #bajukurungcantik #kurungmodenmurah #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualonline #terlajaklaris #meletop #tunikmy #jombeli #tunikmurah #ctdk #igshop #kurungcotton #igshopmalaysia #cikgu #cikgusekolah #kurungplain #tunik #promo
4 0 43 minutes ago

Top #ajimaura posts

Baca Bismillah agar aurat kita tak dilihat oleh Jin
.

#nanamikailshare

Baca Bismillah agar aurat kita tak dilihat oleh Jin
.

#nanamikailshare
2,500 17 7 January, 2020

" KHAS UTK PEMINAT WARNA CREAM & LIGHT CHOCOLATE..BLOUSE AISYAH..ADA BYK PILIHAN WARNA 😊👍"
.
Yang Bestnya, Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
.
.
Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, Ambil 2helai ada
diskaun Lagi😊👍
.
.
OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
2 helai keatas ada diskaun lagi
Tak termasuk pos .
.
.
.
Berminat
www.wasap.my/60197630591
.
.
.
.

#blouseaisyah
#blouseantikedut
#blousecream
#teamAFCV200135

" KHAS UTK PEMINAT WARNA CREAM & LIGHT CHOCOLATE..BLOUSE AISYAH..ADA BYK PILIHAN WARNA 😊👍"
.
Yang Bestnya, Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
.
.
Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, Ambil 2helai ada 
diskaun Lagi😊👍
.
.
OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
2 helai keatas ada diskaun lagi
Tak termasuk pos .
.
.
.
Berminat
www.wasap.my/60197630591
.
.
.
.

#blouseaisyah
#blouseantikedut
#blousecream
#teamAFCV200135
109 41 22 January, 2020

" BLOUSE AISYAH SGT MESRA TRAVEL..KELUAR DARI BEG DAH BOLEH TERUS PAKAI 😊👍"
.
.
Sebab Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
.
.
Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, Ambil 2helai ada
diskaun Lagi😊👍
.
.
OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
2 helai ada diskaun lagi
Tak termasuk pos .
.
.
.
Berminat
www.wasap.my/60197630591
.
.
.
.

#blouseaisyah
#blouseantikedut
#teamAFCV200126

" BLOUSE AISYAH SGT MESRA TRAVEL..KELUAR DARI BEG DAH BOLEH TERUS PAKAI 😊👍"
.
.
Sebab Blouse Aisyah Antikedut Tak Perlu Gosok, Bolehlah Cepat Bersiap & Jimatkan Masa
Dahla tu..ada pulak zip kt dada, mudahkan ibu2 yg BF, ada jugak poket belah kanan, senang nak simpan kunci, hp, duit.
.
.
Jom Dapatkan Sekarang, Harga Baru Lebih Jimat & Berbaloi2, Ambil 2helai ada 
diskaun Lagi😊👍
.
.
OFFER TERKINI : Sehelai RM49 utk semua saiz ( harga asal RM59 )
2 helai ada diskaun lagi
Tak termasuk pos .
.
.
.
Berminat
www.wasap.my/60197630591
.
.
.
.

#blouseaisyah
#blouseantikedut
#teamAFCV200126
139 30 17 January, 2020

Yang Cintakan Alquran Bagi Love ❤️❤️💞

Yang Cintakan Alquran Bagi Love ❤️❤️💞
949 4 3 January, 2020

हालातो ने खो दी इस चेहरे की मुस्कान,
वर्ना जहा भी खड़े होते #महफ़िल मे रोनक ला दिया करते थे
#bajukurungmurah #ajimaura #lotsoflove #terapiinstagram #trending #trendy #followback #likesh #likeforlike #like4like #followforfollow #likeforfollow #l4l #followme #follow4follow #photooftheday #follow #instalike #photography #udaipur #travelblogger

हालातो  ने खो दी इस चेहरे की मुस्कान,
वर्ना  जहा भी खड़े होते #महफ़िल  मे रोनक ला दिया करते थे 
#bajukurungmurah #ajimaura #lotsoflove #terapiinstagram #trending #trendy #followback #likesh #likeforlike #like4like #followforfollow #likeforfollow #l4l #followme #follow4follow #photooftheday #follow #instalike #photography #udaipur #travelblogger
242 11 21 January, 2020

BUKAN KALENG-KALENG EFFECT DIA. .
.
.

Siyes gaisss. Satu tube ada 2 berus yang dapat memanjangkan dan melebatkan bulu mata. .
Malah membantu pertumbuhan bulu mata yang baharu lebih elok dan menawan. .
.
.

RM26 sahaja tidak termasuk postage. .
.
.

#rohina #rohinamascara #rohinan9 #rohinabatukikir #rohinabahau #rohinakualapilah #rawatbulumata #panjanglentik #mascaralentikkanbulumata #agentwanted #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #teamAFCV200124

BUKAN KALENG-KALENG EFFECT DIA. .
.
.

Siyes gaisss. Satu tube ada 2 berus yang dapat memanjangkan dan melebatkan bulu mata. .
Malah membantu pertumbuhan bulu mata yang baharu lebih elok dan menawan. .
.
.

RM26 sahaja tidak termasuk postage. .
.
.

#rohina #rohinamascara #rohinan9 #rohinabatukikir #rohinabahau #rohinakualapilah #rawatbulumata #panjanglentik #mascaralentikkanbulumata #agentwanted #bazarpaknil #ajimaura #terapiinstagram #teamAFCV200124
128 26 17 January, 2020