#ajimaura Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ajimaura and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 minutes
Average like
1.6
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@gelangkoreabangkok Profile picture

@gelangkoreabangkok

.s
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang kaki dewasa
Panjang 27cm, 28cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE pouch
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah

.s
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang kaki dewasa
Panjang 27cm, 28cm
Tak boleh potong pendek ✖
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE pouch
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah
0 0 17 minutes ago
@gelangkoreabangkok Profile picture

@gelangkoreabangkok

.s
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE pouch
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah

.s
Emas Korea
Ada cop 9I6 ✔
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
RM 40
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE pouch
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah
0 0 18 minutes ago
@gelangkoreabangkok Profile picture

@gelangkoreabangkok

.
Emas Bangkok
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar & harga pada gambar 👆 👆
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah

.
Emas Bangkok
Tiada cop 9I6 ✖
.
Gelang tangan dewasa
Kanak-kanak boleh pakai ✔
Panjang 18cm
Boleh potong pendek ✔
Tak boleh tambah panjang ✖
.
Lebar & harga pada gambar 👆 👆
.
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah
0 0 19 minutes ago
@gelangkoreabangkok Profile picture

@gelangkoreabangkok

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah

.
Emas Korea
Tiada cop 9I6 ✖
.
Bangle tangan dewasa
Free size
.
RM 70
FREE poslaju 1 Malaysia
FREE cincin / subang (random design)
FREE kotak
.
Screenshot gambar ini & wasap 0173807523 untuk CHECK STOCK & ORDER
.
.
#gelangemaskorea #freeposlaju #poslaju #gelangemasbangkok #ajimaura #terapiinstagram #instafamous #viral #gelangmurah #emaskorea24k #september #raya #gelangcop916 #emaskoreamurah #malaysia #freepostage #selamathariraya #kenduri #isteri #tunang #nikah #kahwin #hantaran #hadiah #gelangbudak #gelangdewasa #emasbangkokmurah #emaskorea #emasbangkok #gelangcocomurah
1 0 20 minutes ago
@my.pregnant.id02 Profile picture

@my.pregnant.id02

Medan, Indonesia

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Banyak yang telah berhasil, ratusan hingga ribuan testimony kami dapatkan.
Setelah mengikuti terapi dengan ikhtiar &do'a 1-2 bulan, banyak bunda bunda yang sudah positif hamil dan mengatasi masalah hambatan kehamilan dan kesehatan lain nya.

Pertanyaan..??
Bagaimana cara mengatasi, apa kunci nya keberhasilan bunda bunda yang lain.

Pasti nya timbul tanda ???????????
Info lebih lanjut, silahkan konsultasikan bersama kami.. KONSULTASI GRATIS DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN.
Konsultasi
👇👇
082335794748

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Banyak yang telah berhasil, ratusan hingga ribuan testimony kami dapatkan. 
Setelah mengikuti terapi dengan ikhtiar &do'a 1-2  bulan, banyak bunda bunda yang sudah positif hamil dan mengatasi masalah hambatan kehamilan dan kesehatan lain nya.

Pertanyaan..??
Bagaimana cara mengatasi, apa kunci nya keberhasilan bunda bunda yang lain.

Pasti nya  timbul  tanda ???????????
Info lebih lanjut, silahkan konsultasikan bersama kami.. KONSULTASI GRATIS DAN SOLUSI SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN. 
Konsultasi
👇👇
082335794748
7 1 38 minutes ago
@shye_healthnutrition Profile picture

@shye_healthnutrition

Apa yang best dengan Set Kulit Shaklee ni adalah dia repair kulit kita dari dalam. Sihat dalam, automatic luar jadi cantik! Cantik secara semulajadi tau. .
Betul2 double bonus. Sihat dapat, cantik pun dapat. Best sangat!! .
Sebab tu tak yah susah2 or bazir duit dengan kosmetik mahal2 just to get a beautiful n glowing skin. .
Macamana? Ya dengan Shaklee, anda boleh dapatkan kulit wajah yang semulajadi cantik, walaupun tanpa make-up. .
Walaupun di rumah ketika bersemuka dengan pasangan, anda dah boleh tampil dengan yakin sebab dah ada natural beauty😉. Pasti pasangan akan makin sayang❤️.
.
Produk2 Shaklee juga mempunyai bukti yang produk dia SEMUANYA CONFIRM BERKESAN & SURE PUAS HATI.

Rugi sesangat sape yang nak cantik n nak kulit halus mulus gebu tapi tak kenal produk2 Shaklee!
Nak tanya, nak consultation, just SMS or Whatsapp Shye : 012-6753078.

Jangan malu jangan segan. Saya akan BANTU dengan konsultasi terbaik 👍 .

Apa yang best dengan Set Kulit Shaklee ni adalah dia repair kulit kita dari dalam. Sihat dalam, automatic luar jadi cantik! Cantik secara semulajadi tau. .
Betul2 double bonus. Sihat dapat, cantik pun dapat. Best sangat!! .
Sebab tu tak yah susah2 or bazir duit dengan kosmetik mahal2 just to get a beautiful n glowing skin. .
Macamana? Ya dengan Shaklee, anda boleh dapatkan kulit wajah yang semulajadi cantik, walaupun tanpa make-up. .
Walaupun di rumah ketika bersemuka dengan pasangan, anda dah boleh tampil dengan yakin sebab dah ada natural beauty😉. Pasti pasangan akan makin sayang❤️.
.
Produk2 Shaklee juga mempunyai bukti yang produk dia SEMUANYA CONFIRM BERKESAN & SURE PUAS HATI.

Rugi sesangat sape yang nak cantik n nak kulit halus mulus gebu tapi tak kenal produk2 Shaklee! 
Nak tanya, nak consultation, just SMS or Whatsapp Shye : 012-6753078.

Jangan malu jangan segan. Saya akan BANTU dengan konsultasi terbaik 👍 .
1 1 2 hours ago
@shye_healthnutrition Profile picture

@shye_healthnutrition

Ada masalah resdung dan kerap selsema di pagi hari? Amalkan la Vitamin C ni selalu-selalu. .
Keep consistent dan anda akan perasan selsema pun dah jarang dah berlaku. 😊
.
Pengalaman dari saya seorang yang ada masalah resdung jugak 😄
.
Kurang la masalah bersin setiap pagi kan!
.
Berminat untuk order, dapatkan consultation drpd saya ok! .
SHYE
012-6753078
.
#shyeshaklee
#selsema
#resdung
#setresdung #elakresdung #elakselsema #vitaminc #vitamin #goodmorning #selamatpagi #setselsema #masalahselsema
#bersin
#alahan #sensitif #instashop #kedaishaklee #sayajualshaklee #supplemenkesihatan
#shakleepetalingjaya
#rutinpagi #shakleelover #shakleeeffect #pengedarshaklee
#bisnesonline
#bisnesonlinemalaysia
#bisnesonlineshaklee
#terapiinstagram
#ajimaura
#aurainsta

Ada masalah resdung dan kerap selsema di pagi hari? Amalkan la Vitamin C ni selalu-selalu. .
Keep consistent dan anda akan perasan selsema pun dah jarang dah berlaku. 😊
.
Pengalaman dari saya seorang yang ada masalah resdung jugak 😄
.
Kurang la masalah bersin setiap pagi kan!
.
Berminat untuk order, dapatkan consultation drpd saya ok! .
SHYE
012-6753078
.
#shyeshaklee
#selsema
#resdung
#setresdung #elakresdung #elakselsema #vitaminc #vitamin #goodmorning #selamatpagi #setselsema #masalahselsema 
#bersin
#alahan #sensitif #instashop #kedaishaklee #sayajualshaklee #supplemenkesihatan 
#shakleepetalingjaya 
#rutinpagi #shakleelover #shakleeeffect #pengedarshaklee
#bisnesonline
#bisnesonlinemalaysia 
#bisnesonlineshaklee 
#terapiinstagram 
#ajimaura
#aurainsta
2 0 2 hours ago
@qissy_hushhush Profile picture

@qissy_hushhush

@_syasyaadira
.
Khas untuk semua wanita yang bergelar isteri, sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush.

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols.

Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga.

So untuk dapatkan body yang kekal sihat, mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush.

Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig

Now tgah ada PROMOSI untuk set combo. Apa tunggu lagi. Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang 😍
.
. #SabunWonderBloom #sabuntetek #krimtetek
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3  #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #wikwikwik - #regrann

@_syasyaadira
.
Khas untuk semua wanita yang bergelar isteri, sayangkan diri dan nak jaga aset baik2, korang mesti cuba set Hush Hush yang ada krim dan sabun khusus untuk penjagaan aset wanita. 95% testimoni customer telah berpuas hati dengan Hush Hush.

And untuk mommies yang baru lepas bersalin atau masih menyusu baby, Hush Hush pilihan yang paling sesuai untuk uols.

Selain cantikkan aset, ianya 100% selamat dan bagus sebagai milkbooster juga.

So untuk dapatkan body yang kekal sihat, mantap dan fit, korang kena dapatkan Combo Body Syantik ni dari Hush Hush.

Boleh juga tengok sendiri beribu testimoni yang meletopss di ig

Now tgah ada PROMOSI untuk set combo. Apa tunggu lagi. Jom dapatkan produk Hush Hush sekarang 😍
.
. #SabunWonderBloom #sabuntetek #krimtetek
#KrimLovePotion #bajurayasedondon #bajurayabudak #bajukurung #kuihkeriaantarabangsa #krimbesarkanpayudara #krimnenen #jompikatsuami #jomsinggahtv3 #terlajaklaris #ubatkurus #mekapmurah #bajubabybranded #kadkahwinonline #butikpengantin #ajimaura #tudungfareeda #wikwikwik - #regrann
3 0 2 hours ago
@promil_babykids Profile picture

@promil_babykids

Tangerang

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS.

Follow:
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga💯
️✔ contact person :
📲WA: 082331413800 👇👇👇
Http://api.whatsapp.com/send?phone=6282331413800

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan, membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun peghalangnya, seperti :
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG - ULANG
PCOS
ENDOMETRIOSIS
VERIKOKEL
TORCH ( virus/bakteri )
MASALAH SPERMA, DLL

kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA, KONSULTASI GRATIS.

Follow: 
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids
@promil_babykids 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, keluhan kewanitaan, medis & program hamil (konsultasi gratis) privasi terjaga💯
️✔ contact person :
📲WA: 082331413800 👇👇👇
Http://api.whatsapp.com/send?phone=6282331413800
4 1 4 hours ago
@azmieyra.zara Profile picture

@azmieyra.zara

Produk Allah S.W.T memang terbaik 👍🏼 Berat badan turun 7kg, kedut halus kat muka jadi kurang. Kulit muka jadi tegang. Jerawat banyak kurang. Boleh jadi Mood booster dan hilangkan mood swiiiiing. Period lancar. Lebih fit menjalani hidup seharian. Lebih kuat hadap kenyataan hidup 😂

Serius ya. Produk Allah memang yang terbaik. Alhamdulillah 😍

Kalo minum ini terus jadi pening pening camana?
tambah sedikiit garam laut, atau himalayan salt di minuman ini. Supaya mengatasi darah rendah. Jangan lupa makan kurma juga ya.

1 liter air
2 batang serai
7 biji cengkih
1 batang Kayu Manis Ceylon (kayu manis biasa tak bagus untuk kesihatan)
3 hiris halia diketuk
1 biji lemon
Madu

Cara2:
Rebus smua bahan kecuali madu dan lemon selama 15 - 20 minit.
Tutup api, ambil setengah gelas air rebusan, tambah setengah gelas air biase, perah 1 hirisan lemon dan 1 sudu madu. Minum ketika suam sebelum makan.

Balance air rebusan boleh disimpan dalam peti sejuk. Bile nak minum, ambil air setengah gelas dan tambah setengah gelas air panas. Minum suam suam ok😊

Kredit : maria bentalib

Produk Allah S.W.T memang terbaik 👍🏼 Berat badan turun 7kg, kedut halus kat muka jadi kurang. Kulit muka jadi tegang. Jerawat banyak kurang. Boleh jadi Mood booster dan hilangkan mood swiiiiing. Period lancar. Lebih fit menjalani hidup seharian. Lebih kuat hadap kenyataan hidup 😂

Serius ya. Produk Allah memang yang terbaik. Alhamdulillah 😍

Kalo minum ini terus jadi pening pening camana?
tambah sedikiit garam laut, atau himalayan salt di minuman ini. Supaya mengatasi darah rendah. Jangan lupa makan kurma juga ya.

1 liter air
2 batang serai
7 biji cengkih
1 batang Kayu Manis Ceylon (kayu manis biasa tak bagus untuk kesihatan)
3 hiris halia diketuk
1 biji lemon
Madu

Cara2:
Rebus smua bahan kecuali madu dan lemon selama 15 - 20 minit. 
Tutup api, ambil setengah gelas air rebusan, tambah setengah gelas air biase, perah 1 hirisan lemon dan 1 sudu madu. Minum ketika suam sebelum makan.

Balance air rebusan boleh disimpan dalam peti sejuk. Bile nak minum, ambil air setengah gelas dan tambah setengah gelas air panas. Minum suam suam ok😊

Kredit : maria bentalib
2 1 5 hours ago
@warda.scarf Profile picture

@warda.scarf

INNER SILANG DOUBLE PROMO SAMPAI HABIS STOCK ❗❗❗
.
.
.
Normal Price RM35
.
.
.
Promo Price RM30
.
.
.
Jom pakat beli inner terlajak selesa dari by Sarah Ariffin untuk bergaya di hari raya 😘
.
.
.
www.wasap.my/601116942045/INNERBSA
.
.
#neelofa
#fazura
#fattahamin
#jannanick
#noradanish
#farahnabilah
#rozitachewan
#zainsaidin
#errafazira
#abbyabadi
#ritarudaini
#aliffsatar
#sitinordiana
#nelydiasenrose
#uqashasenrose
#elfiraloy
#sufiansuhaimi
#normanhakim
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#saharulridzwan
#zahirahmacwilson
#asalkandiabahagia
#jodohjodohannisa
#nur2
#positifselalu
#terapiinstagram
#ajimaura

INNER SILANG DOUBLE PROMO SAMPAI HABIS STOCK ❗❗❗
.
.
.
Normal Price RM35
.
.
.
Promo Price RM30
.
.
.
Jom pakat beli inner terlajak selesa dari by Sarah Ariffin untuk bergaya di hari raya 😘
.
.
.
www.wasap.my/601116942045/INNERBSA
.
.
#neelofa 
#fazura 
#fattahamin 
#jannanick 
#noradanish 
#farahnabilah 
#rozitachewan 
#zainsaidin 
#errafazira 
#abbyabadi 
#ritarudaini 
#aliffsatar 
#sitinordiana 
#nelydiasenrose 
#uqashasenrose 
#elfiraloy 
#sufiansuhaimi 
#normanhakim 
#syafiqahaina
#fatiyalatiff
#fashasandha
#mirafilzah
#saharulridzwan
#zahirahmacwilson
#asalkandiabahagia
#jodohjodohannisa
#nur2
#positifselalu
#terapiinstagram
#ajimaura
1 0 5 hours ago

Top #ajimaura posts

@house_of_bajukurung Profile picture

@house_of_bajukurung

HOT SALE!! HOT SALE!! .
Dapat jimat duit+ dapat baju cantik😍.
.
Rugi nau nau kalau terlepas😉.
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
#kurungputeripleated #kurungputeri #kurungcantik #kurungcikgu #kurunglace #kurungpleated #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungmodenpleated #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangattv3 #officialdramasangat #meletop #teamAFCIRCLE01022

HOT SALE!! HOT SALE!! .
Dapat jimat duit+ dapat baju cantik😍.
.
Rugi nau nau kalau terlepas😉.
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
#kurungputeripleated #kurungputeri #kurungcantik #kurungcikgu #kurunglace #kurungpleated #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungmodenpleated #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangattv3 #officialdramasangat #meletop #teamAFCIRCLE01022
111 46 8 hours ago
@house_of_bajukurung Profile picture

@house_of_bajukurung

1 PCS RM39!!!! BUKAN BESYE2 TAW. ADA ZIP DI TANGAN & DI DADA. POTONGAN ZASSS BLH NMPK KURUSS 🔥🔥
.
3PCS RM100!!
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
.
#blousesakura #sakurablouse #blouse #blousecantik #blousemurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #blousemuslimahmurah #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #EAF190916

1 PCS RM39!!!! BUKAN BESYE2 TAW. ADA ZIP DI TANGAN & DI DADA. POTONGAN ZASSS BLH NMPK KURUSS 🔥🔥
.
3PCS RM100!!
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
.
#blousesakura #sakurablouse #blouse #blousecantik #blousemurah #blousemuslimah #blousemuslimahlabuh #blousemuslimahmurah #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #EAF190916
138 41 17 hours ago
@house_of_bajukurung Profile picture

@house_of_bajukurung

Nak cari baju yang less iron?? QAISSA SUIT kan ada😍. Cantik dan elegant uollss dengan colour Ruby Red ni😘.
.
Tapi tapi sis nak bagi harga PROMO kaw kaw terlajak istimewa😱😱😱.
.
RM69 SEHELAI ( jimat RM120)
..
RM69 SEHELAI ( jimat RM120)
.
RM69 SEHELAI ( jimat RM120)
.
Normal price: RM189
.
BERMINAT NAK GRAB???? Boleh klik LINK whatsapp di bio😊.
.
.
#sabella
#qaissa2019
#qaissasuit
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#monacocrepe
#bajumurah #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #EAF1909094

Nak cari baju yang less iron?? QAISSA SUIT kan ada😍. Cantik dan elegant uollss dengan colour Ruby Red ni😘.
.
Tapi tapi sis nak bagi harga PROMO kaw kaw terlajak istimewa😱😱😱.
.
RM69 SEHELAI ( jimat RM120)
..
RM69 SEHELAI ( jimat RM120)
.
RM69 SEHELAI ( jimat RM120)
.
Normal price: RM189
.
BERMINAT NAK GRAB???? Boleh klik LINK whatsapp di bio😊.
.
.
#sabella
#qaissa2019
#qaissasuit
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#bajukurung
#monacocrepe
#bajumurah #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #EAF1909094
177 72 12 September, 2019
@xoxo.cotton Profile picture

@xoxo.cotton

NEW ARRIVAL - YANG DINANTI YANG DITUNGGU TELAH TIBA, KURUNG KEDAH SENORITA BATEK PREMIUM COTTON
.
READY STOK‼️
.
Meriah lawa cantik menawan mengayakannya dipkai ke majlis2, ke pejabat , kenduri kendara n buat bju bridesmade pun bole..
.
Semuanya ready stok dan ready to post
.
RM169
Free Pos Semenanjung/
Ss Add RM5
.
Sis bagitau awal2 stok terhad dan limited, xbyk so sape2 berkenan jom order cepat2 yea..
.
Details:
💖Material :
Baju : Premium Batek Cotton
Kain : Royal Cotton
💖Saiz XS - XL
💖hujung lengan kembang
💖poket dibawah baju kanan
💖loose cutting
💖material kain superb👍👍
💖xde dart blkang
💖design moden contemporary
💖kain lipat batek (getah kiri kanan)
.
Order : KLIK LINK DIBIO
.
#bajukurungcotton #kurungkedahcotton #bajukurungkedah #teambridesmaid #dulanggirls #bajukurungsedondon #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungbatik #kurungbatik #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris #minikurungmurah #bajukurungmoden

NEW ARRIVAL - YANG DINANTI YANG DITUNGGU TELAH TIBA, KURUNG KEDAH SENORITA BATEK PREMIUM COTTON
.
READY STOK‼️
.
Meriah lawa cantik menawan mengayakannya dipkai ke majlis2, ke pejabat , kenduri kendara n buat bju bridesmade pun bole..
.
Semuanya ready stok dan ready to post
.
RM169
Free Pos Semenanjung/
Ss Add RM5
.
Sis bagitau awal2 stok terhad dan limited, xbyk so sape2 berkenan jom order cepat2 yea..
.
Details:
💖Material :
Baju : Premium Batek Cotton
Kain : Royal Cotton
💖Saiz XS - XL
💖hujung lengan kembang
💖poket dibawah baju kanan
💖loose cutting
💖material kain superb👍👍
💖xde dart blkang
💖design moden contemporary
💖kain lipat batek (getah kiri kanan)
.
Order : KLIK LINK DIBIO
.
#bajukurungcotton #kurungkedahcotton #bajukurungkedah #teambridesmaid #dulanggirls #bajukurungsedondon #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajukurungbatik #kurungbatik #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #terlajaklaris #minikurungmurah #bajukurungmoden
156 0 6 September, 2019
@house_of_bajukurung Profile picture

@house_of_bajukurung

Jom sis lanjee gambar flat lay Kurung Puteri in light pink. Suwitt, manis sesangat uollss😍. Onz tak onz?
.
Mai lekaih mai..harga promosi still on tau😱. Rugi kalau terlepas.
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
#kurungputeripleated #kurungputeri #kurungcantik #kurungcikgu #kurunglace #kurungpleated #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungmodenpleated #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamAFCIRCLE01018

Jom sis lanjee gambar flat lay Kurung Puteri in light pink. Suwitt, manis sesangat uollss😍. Onz tak onz?
.
Mai lekaih mai..harga promosi still on tau😱. Rugi kalau terlepas.
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
#kurungputeripleated #kurungputeri #kurungcantik #kurungcikgu #kurunglace #kurungpleated #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungmodenpleated #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamAFCIRCLE01018
657 115 19 September, 2019
@kaftanmurah_igshop Profile picture

@kaftanmurah_igshop

AEON MALL Kinta City

KAFTAN DUBAI MURAH
.
.
Sesuai sangat dipakai di rumah selesa jalan2 pon boleh .
.
.
✅Material cotton mix polyster super duper lembut bak salju .
.
✅Kain sedap pakai lembut gebu gebas sejuk .
✅Jahitan kemas sampai ke bawah
.
.
❌ Warna tak pudar
❌Kain tak senteng ❌ Tak terlalu Nipis sangat
❌ Kain tak kecut
.
.
✅Sesuai untuk majlis berinai, preggy mommy, baju tidur & baju santai2 .
.
boleh beli retail atau borong dialu2kan .
.
UKURAN : Free Size, muat dari saiz kecik hingga free size .
.
Labuh baju : 53 inci (sesuai untuk ketinggian 165cm- 167cm kebawah) .
.
Lebat kaftan : 29inci ukur lilit dada :58 inci .
.
HARGA MAMPU MILIK BERBALOI2 .
#kaftandubaimurah
#kaftandubai
#kaftanmurah
#Bajukelawar
#bajutidur
#kaftandubaiviral
#kaftandubailakukeras
.
.
Berminat nak grab wassap laju2 017-9098671 sebelum stok habis licin👇
.
.
www.wasap.my/60179098671/kaftandubaimurah

#kaftanbridemaids
#kaftantrending
#kaftandubaiborong
#ajimaura
#dukunsaka
#terapinstagram
#sayapakaisayajual
#bazaarpaknil
#kaftantrending
#kaftanbridemaids
#teamafcircle01020

KAFTAN DUBAI MURAH
.
.
Sesuai sangat dipakai di rumah selesa jalan2 pon boleh .
.
.
✅Material cotton mix polyster super duper lembut bak salju .
.
✅Kain sedap pakai lembut gebu gebas sejuk .
✅Jahitan kemas sampai ke bawah
.
.
❌ Warna tak pudar
❌Kain tak senteng ❌ Tak terlalu Nipis sangat
❌ Kain tak kecut
.
.
✅Sesuai untuk majlis berinai, preggy mommy, baju tidur & baju santai2 .
.
boleh beli retail atau borong dialu2kan .
.
UKURAN : Free Size, muat dari saiz kecik hingga free size .
.
Labuh baju : 53 inci (sesuai untuk ketinggian 165cm- 167cm kebawah) .
.
Lebat kaftan : 29inci ukur lilit dada :58 inci .
.
HARGA MAMPU MILIK BERBALOI2 .
#kaftandubaimurah
#kaftandubai
#kaftanmurah
#Bajukelawar
#bajutidur
#kaftandubaiviral
#kaftandubailakukeras
.
.
Berminat nak grab wassap laju2 017-9098671 sebelum stok habis licin👇
.
.
www.wasap.my/60179098671/kaftandubaimurah

#kaftanbridemaids
#kaftantrending
#kaftandubaiborong
#ajimaura
#dukunsaka
#terapinstagram
#sayapakaisayajual
#bazaarpaknil
#kaftantrending 
#kaftanbridemaids
#teamafcircle01020
130 66 20 September, 2019
@house_of_bajukurung Profile picture

@house_of_bajukurung

Hitam itu menawan, bertambah menawan dengan Kurung Puteri Pleated ni😍😍😍.
.
Promo still onz tau uollss. Stok dah makin susut okayy..lambat grab jangan nanges😉.
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
#kurungputeripleated #kurungputeri #kurungcantik #kurungcikgu #kurunglace #kurungpleated #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungmodenpleated #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangattv3 #officialdramasangat #meletop #06495AAFC

Hitam itu menawan, bertambah menawan dengan Kurung Puteri Pleated ni😍😍😍.
.
Promo still onz tau uollss. Stok dah makin susut okayy..lambat grab jangan nanges😉.
.
.
Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊.
.
#kurungputeripleated #kurungputeri #kurungcantik #kurungcikgu #kurunglace #kurungpleated #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungmodenpleated #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangattv3 #officialdramasangat #meletop #06495AAFC
260 55 5 September, 2019