#ajl2018 Instagram Photos & Videos

ajl2018 - 3.8k posts

    Assalammualaikum, hai!
.
Nak tidur dah ke tu kawan² semua? Tiba-tiba malam ni rasa nak introduce diri lagi dan lagi. Ehhhh. Hehehe.
.
Buat yang baru sahaja follow Yatie, alhamdulillah terima kasih. Selamat berkenalan semua!
.
Yatie merupakan salah seorang Great Eastern Takaful Advisor. Almost a year. Menetap di Kuala Lumpur.
.
Hasrat besar saya adalah untuk memastikan semua rakyat Malaysia ada takaful samada untuk perubatan atau perlindungan atau simpanan atau hibah.
.
Seronoknya bila berjaya bantu orang lain, Dia sahaja yang tahu. Dan saban hari, saya semakin sayang dengan bidang takaful ini.
.
Sekiranya anda yang masih mencari-cari pelan takaful terbaik untuk diri, dan keluarga. Saya ada! Sedia membantu anda walau dimana berada.
.
Jarak kita bukan penghalang kerana teknologi mendekatkan. InshaAllah.
.
Yatie Lee
Penasihat Takaful Anda!
0111 0280 205

    Assalammualaikum, hai!
    .
    Nak tidur dah ke tu kawan² semua? Tiba-tiba malam ni rasa nak introduce diri lagi dan lagi. Ehhhh. Hehehe.
    .
    Buat yang baru sahaja follow Yatie, alhamdulillah terima kasih. Selamat berkenalan semua!
    .
    Yatie merupakan salah seorang Great Eastern Takaful Advisor. Almost a year. Menetap di Kuala Lumpur.
    .
    Hasrat besar saya adalah untuk memastikan semua rakyat Malaysia ada takaful samada untuk perubatan atau perlindungan atau simpanan atau hibah.
    .
    Seronoknya bila berjaya bantu orang lain, Dia sahaja yang tahu. Dan saban hari, saya semakin sayang dengan bidang takaful ini.
    .
    Sekiranya anda yang masih mencari-cari pelan takaful terbaik untuk diri, dan keluarga. Saya ada! Sedia membantu anda walau dimana berada.
    .
    Jarak kita bukan penghalang kerana teknologi mendekatkan. InshaAllah.
    .
    Yatie Lee
    Penasihat Takaful Anda!
    0111 0280 205

    14 2 18 July, 2019
    Sazli dan Suraya. Pasangan suami isteri yang ada seorang anak lelaki.
. 
Kedua-dua pasangan ini buat hibah takaful masing² hibah RM250K kepada pasangan dan juga anak. 50% : 50% iaitu berjumlah RM125K masing². . 
Sazli pergi kerja ke EU. Ditakdirkan Sazli terlibat dalam maut kemalangan. Jumlah hibah Sazli ialah : 4 x RM250K = RM1 Juta.
. 
Makanya kesayangan hati Sazli masing² terima hibah dari Sazli RM500K seorang.
. 
Perginya insan tersayang tak akan dapat diganti dengan wang. Jumlah wang yang dihibahkan mungkin sahaja tak mencukupi sehingga ke usia tua. Namun, sekurang²nya ADA yang ditinggalkan memulakan kehidupan yang baru.
. 
Selama ni, anda mungkin rasa caruman agak tinggi untuk buat hibah takaful. Jadi, ambil lah peluang kali ini. Yang sebelum ni ada sakit, tak dapat grab Harapan; Harapan Plus untuk anda.
. 
Love 💋
Yatie Lee

    Sazli dan Suraya. Pasangan suami isteri yang ada seorang anak lelaki.
    .
    Kedua-dua pasangan ini buat hibah takaful masing² hibah RM250K kepada pasangan dan juga anak. 50% : 50% iaitu berjumlah RM125K masing². .
    Sazli pergi kerja ke EU. Ditakdirkan Sazli terlibat dalam maut kemalangan. Jumlah hibah Sazli ialah : 4 x RM250K = RM1 Juta.
    .
    Makanya kesayangan hati Sazli masing² terima hibah dari Sazli RM500K seorang.
    .
    Perginya insan tersayang tak akan dapat diganti dengan wang. Jumlah wang yang dihibahkan mungkin sahaja tak mencukupi sehingga ke usia tua. Namun, sekurang²nya ADA yang ditinggalkan memulakan kehidupan yang baru.
    .
    Selama ni, anda mungkin rasa caruman agak tinggi untuk buat hibah takaful. Jadi, ambil lah peluang kali ini. Yang sebelum ni ada sakit, tak dapat grab Harapan; Harapan Plus untuk anda.
    .
    Love 💋
    Yatie Lee

    19 1 10 May, 2019
    Dah banyak kali jadi, 
mak nak tanya medical kad untuk anak. . 
End up mak yang sign up, 
sebab mak sedar mak belum ada protection lagi. . 
Ini yang betuinya. . 
Sebab anak sakit, 
mak akan buat everything untuk anak. . 
Tapi kalau mak sakit?
.
Yatie Lee
0111 0280 205
GETB Takaful Advisor

    Dah banyak kali jadi,
    mak nak tanya medical kad untuk anak. .
    End up mak yang sign up,
    sebab mak sedar mak belum ada protection lagi. .
    Ini yang betuinya. .
    Sebab anak sakit,
    mak akan buat everything untuk anak. .
    Tapi kalau mak sakit?
    .
    Yatie Lee
    0111 0280 205
    GETB Takaful Advisor

    21 1 23 April, 2019
    APA BEZA DUA HIBAH NI?

1. Hibah Harta Yang Sedia Ada
- - > Hibah tanah yang bernilai RM1,000,000. 
2. Hibah Bersyarat
- - > Hibah dengan mengambil polisi takaful bernilai RM1,000,000.

Ada tanah? Hibahkan segera ya. Proses dokumentasi ambil masa dan melibatkan kos agak besar (bagi ku.. hehe). Tak ada? Ambil polisi takaful segera ya. Caruman bulanan serendah RM14 (T&C, promosi terkini). APA YANG BOLEH DIBUAT OLEH WARIS DENGAN JUMLAH YANG TELAH ANDA HIBAHKAN?

1. Untuk meneruskan kehidupan.
2. Untuk selesaikan amanah2 (hutang) yang masih berbaki.
3. Untuk wakaf atas nama anda / buatkan badal haji.
4. Untuk bantu waris urus & selesaikan harta yang beku.

Promosi hibah dengan Harapan Plus masih berlangsung. Boleh terus Whatsapp Yatie ok! 
www.wasap.my/601110280205/harapanplus

    APA BEZA DUA HIBAH NI?

    1. Hibah Harta Yang Sedia Ada
    - - > Hibah tanah yang bernilai RM1,000,000.
    2. Hibah Bersyarat
    - - > Hibah dengan mengambil polisi takaful bernilai RM1,000,000.

    Ada tanah? Hibahkan segera ya. Proses dokumentasi ambil masa dan melibatkan kos agak besar (bagi ku.. hehe). Tak ada? Ambil polisi takaful segera ya. Caruman bulanan serendah RM14 (T&C, promosi terkini). APA YANG BOLEH DIBUAT OLEH WARIS DENGAN JUMLAH YANG TELAH ANDA HIBAHKAN?

    1. Untuk meneruskan kehidupan.
    2. Untuk selesaikan amanah2 (hutang) yang masih berbaki.
    3. Untuk wakaf atas nama anda / buatkan badal haji.
    4. Untuk bantu waris urus & selesaikan harta yang beku.

    Promosi hibah dengan Harapan Plus masih berlangsung. Boleh terus Whatsapp Yatie ok!
    www.wasap.my/601110280205/harapanplus

    21 2 18 April, 2019
    Yang perlu diketahui; waiting period dan contestible period bila sign up takaful.
.
Atas sebab tu dinasihatkan supaya yang kalau dah berhajat tapi masih lagi nak berfikir, cepat² lah sign up. Bayi dah 30 hari, boleh dah sign up. .
Inilah sebabnya selalu kita cakap, cepat cepat jangan lambat lambat.(baca dengan bunyi lagu DSV, come to me sayang sayang sayang; hihi).
.
Yatie
0111 0280 205 
Sedia Membantu 😘

    Yang perlu diketahui; waiting period dan contestible period bila sign up takaful.
    .
    Atas sebab tu dinasihatkan supaya yang kalau dah berhajat tapi masih lagi nak berfikir, cepat² lah sign up. Bayi dah 30 hari, boleh dah sign up. .
    Inilah sebabnya selalu kita cakap, cepat cepat jangan lambat lambat.(baca dengan bunyi lagu DSV, come to me sayang sayang sayang; hihi).
    .
    Yatie
    0111 0280 205
    Sedia Membantu 😘

    13 5 11 April, 2019
    Ada yang tanya apa beza Hibah dulu dengan sekarang?
. 
Hibah dulu:
- murah
- yang sihat sahaja boleh sign up
- dari baby boleh ambil
. 
Hibah sekarang:
- mahal sikit
- orang sakit atau sihat semua boleh ambil
- umur 19 tahun ke atas baru boleh sign up . 
Details?
www.wasap.my/601110280205
.
Yatie Lee
0111 0280 205
GETB Takaful Advisor

    Ada yang tanya apa beza Hibah dulu dengan sekarang?
    .
    Hibah dulu:
    - murah
    - yang sihat sahaja boleh sign up
    - dari baby boleh ambil
    .
    Hibah sekarang:
    - mahal sikit
    - orang sakit atau sihat semua boleh ambil
    - umur 19 tahun ke atas baru boleh sign up .
    Details?
    www.wasap.my/601110280205
    .
    Yatie Lee
    0111 0280 205
    GETB Takaful Advisor

    12 4 11 April, 2019
    Assalammualaikum, selamat pagi!
.
Semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan semuanya. Lepaskan segalanya yang telah berlalu, jangan fikirkan tentang hari esok dan fokus pada hari ini.
.
Salam Subuh!

    Assalammualaikum, selamat pagi!
    .
    Semoga segala urusan kita hari ini dipermudahkan semuanya. Lepaskan segalanya yang telah berlalu, jangan fikirkan tentang hari esok dan fokus pada hari ini.
    .
    Salam Subuh!

    35 2 2 April, 2019
    " NAK KURUS TAPI TANYA ASBEN DULU "
.
.
Hey ladies .. be brave girl !! Have confident !! Have faith !! Cs tahu tu cuma alasan- alasan klishe yg korg cipta utk menyedapkan hati kan .😣
.
.
Tapi sampai bila ?? Sampai bila nak guna alasan org lain utk tutup keinginan kita sendiri .
. 🔥Keinginan Nak .:- .
👉 Beli baju size kecik
👉 Nak pakai tudung lawo² yg x menampakkan kebulatan pipi .
👉 Nampak neutral tnpa perlu edit gambar . . .

Stop beralasan !! Bgi peluang kepada diri anda untuk berubah !! Kali ni pasti jadi !! .
Boleh klik link kat bio ig @coachsiti_rizo untuk pendaftaran intake terkini !! . . 🧕@coachsiti_rizo .
📲0182132993
💖Personal Wellness Coach 
#coachmamyawesome
#teamsitirizo

    " NAK KURUS TAPI TANYA ASBEN DULU "
    .
    .
    Hey ladies .. be brave girl !! Have confident !! Have faith !! Cs tahu tu cuma alasan- alasan klishe yg korg cipta utk menyedapkan hati kan .😣
    .
    .
    Tapi sampai bila ?? Sampai bila nak guna alasan org lain utk tutup keinginan kita sendiri .
    . 🔥Keinginan Nak .:- .
    👉 Beli baju size kecik
    👉 Nak pakai tudung lawo² yg x menampakkan kebulatan pipi .
    👉 Nampak neutral tnpa perlu edit gambar . . .

    Stop beralasan !! Bgi peluang kepada diri anda untuk berubah !! Kali ni pasti jadi !! .
    Boleh klik link kat bio ig @coachsiti_rizo untuk pendaftaran intake terkini !! . . 🧕@coachsiti_rizo .
    📲0182132993
    💖Personal Wellness Coach
    #coachmamyawesome
    #teamsitirizo

    12 1 29 March, 2019
    Ini pelan dari Great Eastern Takaful yang baru dilancarkan dan ramai sign up seperti goreng pisang panas. Sebab apa?
. ↗️Umur layak ambil 19 - 70 tahun.
. ↗️Dah ada penyakit apa pun permohonan pasti lulus (contoh dah ada cancer, kencing manis, sakit buah pinggang, jantung, obesiti, oku dan lain - lain). Semua permohonan akan lulus tanpa perlu buat medical check up/pemeriksaan kesihatan.
. 
Jika meninggal dunia waris yang telah tetapkan terima RM250 ribu tunai secara hibah. Tiada siapa boleh pertikaikan penerimaan pampasan waris tersebut. Jika meninggal sebab kemalangan pula, pampasan akan berganda - ganda.
. 
Tak mampu nak ambil coverage besar seperti jadual di bawah? Kita ada coverage paling rendah RM50 ribu serendah RM14 saja sebulan.
. 
Love
Yatie Lee
0111 0280 205
GETB Takaful Advisor

    Ini pelan dari Great Eastern Takaful yang baru dilancarkan dan ramai sign up seperti goreng pisang panas. Sebab apa?
    . ↗️Umur layak ambil 19 - 70 tahun.
    . ↗️Dah ada penyakit apa pun permohonan pasti lulus (contoh dah ada cancer, kencing manis, sakit buah pinggang, jantung, obesiti, oku dan lain - lain). Semua permohonan akan lulus tanpa perlu buat medical check up/pemeriksaan kesihatan.
    .
    Jika meninggal dunia waris yang telah tetapkan terima RM250 ribu tunai secara hibah. Tiada siapa boleh pertikaikan penerimaan pampasan waris tersebut. Jika meninggal sebab kemalangan pula, pampasan akan berganda - ganda.
    .
    Tak mampu nak ambil coverage besar seperti jadual di bawah? Kita ada coverage paling rendah RM50 ribu serendah RM14 saja sebulan.
    .
    Love
    Yatie Lee
    0111 0280 205
    GETB Takaful Advisor

    22 1 27 March, 2019
    Ingat lagi pelan Harapan yang ku share kan tahun lepas? Pelan hibah takaful dengan caruman rendah, jumlah perlindungan yang tinggi!
.
Pelan Harapan kembali lagi dengan HARAPAN PLUS yang bertujuan untuk beri perlindungan kepada yang telah disahkan ada sakit.
.
Jangan tunggu sehingga hari akhir tawaran pelan ini; 30 Jun 2019. Sign up sekarang! Inilah peluang untuk anda.
.
Love
Yatie GETB
0111 0280 205
.
#harapanplus

    Ingat lagi pelan Harapan yang ku share kan tahun lepas? Pelan hibah takaful dengan caruman rendah, jumlah perlindungan yang tinggi!
    .
    Pelan Harapan kembali lagi dengan HARAPAN PLUS yang bertujuan untuk beri perlindungan kepada yang telah disahkan ada sakit.
    .
    Jangan tunggu sehingga hari akhir tawaran pelan ini; 30 Jun 2019. Sign up sekarang! Inilah peluang untuk anda.
    .
    Love
    Yatie GETB
    0111 0280 205
    .
    #harapanplus

    37 5 17 March, 2019

Top #ajl2018 posts

    Tengah nak feeling, tetiba diperhatikan org. Malu habis 😂

Btw, Congrats @haelhusaini for your winning. Nice song and superb performance 💪 #AJL2018

    Tengah nak feeling, tetiba diperhatikan org. Malu habis 😂

    Btw, Congrats @haelhusaini for your winning. Nice song and superb performance 💪 #AJL2018

    18,504 128 12 February, 2018