#akasiatv3 Instagram Photos & Videos

akasiatv3 - 62k posts

    Cuba teka princess nak pergi mana? Siapa yg dapat teka, princess nak bagi hadiah 😝😝😘😘.
.
#AydaJebat #aj #artismalaysia

    Cuba teka princess nak pergi mana? Siapa yg dapat teka, princess nak bagi hadiah 😝😝😘😘.
    .
    #AydaJebat #aj #artismalaysia

    1,892 30 15 hours ago
    NAK KURUS NI MUDAH JE. IKUT ORANG YANG DAH BERJAYA KURUS!⠀
.⠀
.⠀
Saya dan team telah membantu ramai peserta yang asalnya tak da keyakinan yang mereka mampu kurus, tetapi bila ada yang join program hilang sehingga 3 kg dalam masa 3 hari, peserta tu sendiri terkejut. 😍😍😍 Alhamdulillah MasyaAllah. Semuanya dari Allah.⠀
.⠀
.⠀
Apa saya nak bagitau kat sini, anda jangan pernah putus asa nak kurus. Kalau anda pernah diet dan gagal sebelum ini, tak salah untuk anda beri peluang kepada diri anda sekali lagi untuk saya dan team bantu anda untuk turun berat. ⠀
.⠀
Tak berjaya dulu mungkin sebab tak da ilmu dan tak da tempat nak bertanya. Kali ni anda join program Lose Weight Online Coaching, saya dan team coach sedia jawab semua soalan anda.⠀
.⠀
Kalau sebelum ni anda gagal dalam diet sebab berseorang dan tak da idea nak makan apa, dalam program LWOC semua peserta ada masalah berat badan dan cabaran yang pelbagai. Anda boleh belajar dari mereka dan jadikan mereka inspirasi.⠀
.⠀
Tak da istilah tak boleh dalam dunia ni. Yang ada hanya otak anda yang terlalu banyak fikir dan terus beralasan. Kalau anda nak kurus, hati anda nekad nak kurus, jangan tanya otak anda. Terus daftar program. Otak takkan pernah mengiyakan hati anda melainkan setelah doktor diagnose anda dengan penyakit yang anda sendiri takut dengar.⠀
.⠀
.⠀
Coach Uswah - 0145401727⠀
Coach Hannan - 0195775905⠀
.⠀
.⠀
#samyangnoodle #samyang #sherry_alhadad #jalanjalancarimakantv3 #kualalumpur #grabfood #foodpanda #akasiatv3 #dramatv3 #jepsepahtu #zizanrazak #lisasurihani #bubbletea #bubbletealover #y150zrmalaysia #tudungsarung #tudungariani #tudungmuslimah #dietplan #diet #makan #jubahplain #jubah  #teamuswahhasanah  #teamnickhinhussien  #teamsyuhadaamran  #khairulaming  #khaibahar  #diet #dietplan

    NAK KURUS NI MUDAH JE. IKUT ORANG YANG DAH BERJAYA KURUS!⠀
    .⠀
    .⠀
    Saya dan team telah membantu ramai peserta yang asalnya tak da keyakinan yang mereka mampu kurus, tetapi bila ada yang join program hilang sehingga 3 kg dalam masa 3 hari, peserta tu sendiri terkejut. 😍😍😍 Alhamdulillah MasyaAllah. Semuanya dari Allah.⠀
    .⠀
    .⠀
    Apa saya nak bagitau kat sini, anda jangan pernah putus asa nak kurus. Kalau anda pernah diet dan gagal sebelum ini, tak salah untuk anda beri peluang kepada diri anda sekali lagi untuk saya dan team bantu anda untuk turun berat. ⠀
    .⠀
    Tak berjaya dulu mungkin sebab tak da ilmu dan tak da tempat nak bertanya. Kali ni anda join program Lose Weight Online Coaching, saya dan team coach sedia jawab semua soalan anda.⠀
    .⠀
    Kalau sebelum ni anda gagal dalam diet sebab berseorang dan tak da idea nak makan apa, dalam program LWOC semua peserta ada masalah berat badan dan cabaran yang pelbagai. Anda boleh belajar dari mereka dan jadikan mereka inspirasi.⠀
    .⠀
    Tak da istilah tak boleh dalam dunia ni. Yang ada hanya otak anda yang terlalu banyak fikir dan terus beralasan. Kalau anda nak kurus, hati anda nekad nak kurus, jangan tanya otak anda. Terus daftar program. Otak takkan pernah mengiyakan hati anda melainkan setelah doktor diagnose anda dengan penyakit yang anda sendiri takut dengar.⠀
    .⠀
    .⠀
    Coach Uswah - 0145401727⠀
    Coach Hannan - 0195775905⠀
    .⠀
    .⠀
    #samyangnoodle #samyang #sherry_alhadad #jalanjalancarimakantv3 #kualalumpur #grabfood #foodpanda #akasiatv3 #dramatv3 #jepsepahtu #zizanrazak #lisasurihani #bubbletea #bubbletealover #y150zrmalaysia #tudungsarung #tudungariani #tudungmuslimah #dietplan #diet #makan #jubahplain #jubah #teamuswahhasanah #teamnickhinhussien #teamsyuhadaamran #khairulaming #khaibahar #diet #dietplan

    17 0 23 August, 2019

Top #akasiatv3 posts

    Alololo sweetnya depa ni 😍
Baju Sama sweet gile 😍 bestnya pergi honeymoon 😘 kuat betul chemistry Farah dan fikry 😍❤️😘 #kauyangpertama #akasiatv3

    Alololo sweetnya depa ni 😍
    Baju Sama sweet gile 😍 bestnya pergi honeymoon 😘 kuat betul chemistry Farah dan fikry 😍❤️😘 #kauyangpertama #akasiatv3

    4,663 41 22 August, 2019