#akuisterinya Instagram Photos & Videos

akuisterinya - 3.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #akuisterinya and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
273 hours
Average like
32.4
Average comment
1.6
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Bahan-bahan yang digunakan dalam White Fluffy adalah yang terbaik, selamat & telah diluluskan oleh KKM.

Kenapa kena makeup tebal-tebal kalau kulit muka kita dah sihat, bersih dan berseri, kan? Siapa nak COD area melaka? Anis boleh cover seluruh Melaka & postage also 😉

#whitefluffy #whitefluffybyjannanick #whitefluffymelaka #whitefluffyutem #whitefluffyayerkeroh #whitefluffykrubong #whitefluffycheng #cleansersusukambing #codmelaka #melaka #jannanick #instaboomakademi #akuisterinya #dinijanna #meloditv3 #jomheboh #satukanrasa

Bahan-bahan yang digunakan dalam White Fluffy adalah yang terbaik, selamat & telah diluluskan oleh KKM.

Kenapa kena makeup tebal-tebal kalau kulit muka kita dah sihat, bersih dan berseri, kan? Siapa nak COD area melaka? Anis boleh cover seluruh Melaka & postage also 😉

#whitefluffy #whitefluffybyjannanick #whitefluffymelaka #whitefluffyutem #whitefluffyayerkeroh #whitefluffykrubong #whitefluffycheng #cleansersusukambing #codmelaka #melaka #jannanick #instaboomakademi #akuisterinya #dinijanna #meloditv3 #jomheboh #satukanrasa
7 0 15 November, 2019

Org ckp dlu laki aku ni mcm org mls sbb asyk sllu ade je dpn mte aku..mcm org x kje..biase lh mlut mnusia x pnh x mngata..tp aku thu laki aku klo skli dh selesa bkje die x kn bnti ape tah lg nk tgk die cuti..cukup pyh..pnh skli kmi bdua tgh ssh sblm khwin..laki aku blik merlimau sbtu ahad kje part time kt kdai mkn..isnin jumaat blik mlka kje kilang..begitu je lh sllu..smpi stu tahap moto die hilang aku lh yg anta blik merlimau n bwk blik mlka blik..bhnti kje kt mlka die trun blik srmban kje sne blik tgglkn aku kt mlka..walhal dh nk khwin..btl dugaan tu mcm2 sblm khwin..ssh tu tba2 je mnduga..org tgk dlu kjp2 kuar kjp2 kua..walhal dlu cri duit wat kje part time..bru dpt merasa kluar..alhamdulillah dh khwin n selesa dgn khidupn skrg..mula2 tu mmg ssh..insyaallah rezeki allah tu luas cuma sbr dn sllu brsyukur je..
---------
Bile tringat blik keadaan sblm khwin klakar ade sedih pn ade..gaduh jgn cite mmg tahap x nk khwin lgsg dgn mamat papan ni..wktu ssh org ckp laki aku mls bnyk hrapkn aku..betul tu mmg btul..tp kdang2 kita x prasan disebalik ssh dn sng org llki mst ade wanita yg sntiase ade disisi die..tnpa sokongan dn dorongan wanita tu die x kn bjya dgn ape yg die buat skrg dn mst die x kn pikir tuk ape die mncari rezeki slme ni..
#misithrowback #allahsebaikbaikperancang #diasahabatdiasuami #semogadipermudahkanurusan #semogadimurahkanrezeki #semogadiberijalanyanglurus #akuisterinya

Org ckp dlu laki aku ni mcm org mls sbb asyk sllu ade je dpn mte aku..mcm org x kje..biase lh mlut mnusia x pnh x mngata..tp aku thu laki aku klo skli dh selesa bkje die x kn bnti ape tah lg nk tgk die cuti..cukup pyh..pnh skli kmi bdua tgh ssh sblm khwin..laki aku blik merlimau sbtu ahad kje part time kt kdai mkn..isnin jumaat blik mlka kje kilang..begitu je lh sllu..smpi stu tahap moto die hilang aku lh yg anta blik merlimau n bwk blik mlka blik..bhnti kje kt mlka die trun blik srmban kje sne blik tgglkn aku kt mlka..walhal dh nk khwin..btl dugaan tu mcm2 sblm khwin..ssh tu tba2 je mnduga..org tgk dlu kjp2 kuar kjp2 kua..walhal dlu cri duit wat kje part time..bru dpt merasa kluar..alhamdulillah dh khwin n selesa dgn khidupn skrg..mula2 tu mmg ssh..insyaallah rezeki allah tu luas cuma sbr dn sllu brsyukur je..
---------
Bile tringat blik keadaan sblm khwin klakar ade sedih pn ade..gaduh jgn cite mmg tahap x nk khwin lgsg dgn mamat papan ni..wktu ssh org ckp laki aku mls bnyk hrapkn aku..betul tu mmg btul..tp kdang2 kita x prasan disebalik ssh dn sng org llki mst ade wanita yg sntiase ade disisi die..tnpa sokongan dn dorongan wanita tu die x kn bjya dgn ape yg die buat skrg dn mst die x kn pikir tuk ape die mncari rezeki slme ni..
#misithrowback #allahsebaikbaikperancang #diasahabatdiasuami #semogadipermudahkanurusan #semogadimurahkanrezeki #semogadiberijalanyanglurus #akuisterinya
12 0 27 August, 2019

Mencintai TANPA menyakiti
#akuisterinya
#bahagiacarakami🤣
#lovemyhubby
#counting

Mencintai TANPA menyakiti
#akuisterinya 
#bahagiacarakami🤣 
#lovemyhubby 
#counting
3 1 3 August, 2019

KATA AL QUR'AN TENTANG USIA:
1. Semakin bertambah usia semakin lemah tangan menggenggam... karena Allah sedang mendidik kita agar melepaskan cinta dunia.
( Qs. Hud : 15-16 )

2. Semakin bertambah usia semakin kabur mata kita... karena Allah sedang mencerahkan mata hati untuk melihat Akhirat.
( Qs. Al Isra:72 )

3. Semakin bertambah usia semakin sensitif perasaan kita... karena Allah sedang mengajarkan bahwa pautan hati dengan makhluk senantiasa menghampakan, namun hati yang berpaut kepada Allah tiada pernah mengecewakan. ( Qs. Al Lukman : 22 )

4. Semakin bertambah usia semakin gugur gigi² kita... karena Allah sedang mengingatkan bahwa suatu hari kita akan gugur kedalam tanah selamanya.
( Qs. Ali Imran : 145 )

5. Semakin bertambah usia semakin ditarik nikmat kekuatan tulang dan sendi kita... karena Allah sedang mengingatkan bahwa tak lama lagi nyawanya akan di ambil.
( Qs. An Nisa : 78 )

6. Semakin bertambah usia semakin putih rambut kita... karena Allah sedang ingatkan kain kafan yang putih.
( Qs. Ali Imran : 185 )

7. Begitu juga hati kita... semakin bertambah usia semakin sepi dan ingin bersendirian, karena Allah sedang mendidik kita untuk melepaskan cinta manusia dan dunia.
( Qs. Al-An'am : 32 )

#akupendosajugainginkesyurga #akuisterinya #bahagia #bahagiaitudekat #bahagiaitusederhana😊 #dakwahitucinta #cintakarenaallah #asmadi

KATA AL QUR'AN TENTANG USIA: 
1. Semakin bertambah usia semakin lemah tangan menggenggam... karena Allah sedang mendidik kita agar melepaskan cinta dunia.
( Qs. Hud : 15-16 )

2. Semakin bertambah usia semakin kabur mata kita... karena Allah sedang mencerahkan mata hati untuk  melihat Akhirat.
( Qs. Al Isra:72 )

3. Semakin bertambah usia semakin sensitif perasaan kita... karena Allah sedang mengajarkan bahwa pautan hati dengan makhluk senantiasa menghampakan, namun hati yang berpaut kepada Allah tiada pernah mengecewakan. ( Qs. Al Lukman : 22 )

4. Semakin bertambah usia semakin gugur gigi² kita... karena Allah sedang mengingatkan bahwa suatu hari kita akan gugur kedalam tanah selamanya.
( Qs. Ali Imran : 145 )

5. Semakin bertambah usia semakin ditarik nikmat kekuatan tulang dan sendi kita... karena Allah sedang mengingatkan bahwa tak lama lagi nyawanya akan di ambil.
( Qs. An Nisa : 78 )

6. Semakin bertambah usia semakin putih rambut kita... karena Allah sedang ingatkan kain kafan yang putih.
( Qs. Ali Imran : 185 )

7. Begitu juga hati kita... semakin bertambah usia semakin sepi dan ingin bersendirian, karena Allah sedang mendidik kita untuk melepaskan cinta manusia dan dunia.
( Qs. Al-An'am : 32 )

#akupendosajugainginkesyurga #akuisterinya #bahagia #bahagiaitudekat #bahagiaitusederhana😊 #dakwahitucinta #cintakarenaallah #asmadi
4 0 22 July, 2019

SELAMAT HARI BAPA
Buat suamiku
Buat abah
Buat arwah bapa
Tiada kata2 indah yg mampu akk luahkan disini selain doa disetiap sujudku
Moga kalian berada didalam keadaan yang terbaik dibawah lindungan Allah
Kesihatan dan umur yg panjang serta berkat
Moga hari2 seterusnya akan lebih indah
Alfatihan buat arwah bapa moga tenang disana
buat abh n suamiku moga sihat n happy selalu
Terima kasih sebab sudi menerima akk dalam keluarga ni
Terima kasih segalanya
#pichubbyxperluuplod
#adaorgmeroyan
#bahagiacarakami
#akuisterinya
#😍asmadi

SELAMAT HARI BAPA
Buat suamiku
Buat abah
Buat arwah bapa
Tiada kata2 indah yg mampu akk luahkan disini selain doa disetiap sujudku
Moga kalian berada didalam keadaan yang terbaik dibawah lindungan Allah
Kesihatan dan umur yg panjang serta berkat
Moga hari2 seterusnya akan lebih indah
Alfatihan buat arwah bapa moga tenang disana
buat abh n suamiku moga sihat n happy selalu
Terima kasih sebab sudi menerima akk dalam keluarga ni
Terima kasih segalanya
#pichubbyxperluuplod
#adaorgmeroyan
#bahagiacarakami 
#akuisterinya 
#😍asmadi
8 0 16 June, 2019

Rindu my love one and only i have.. #ulangtahunpernikahan #sayang #cintasuci #akuisterinya

Rindu my love one and only i have..#ulangtahunpernikahan #sayang #cintasuci #akuisterinya
6 2 26 May, 2019

Cerita semalam..bila rindu ada kelapangan ni ja yg mampu mengeratkan hubungan kami..doakan kami bahagia hingga ke jannah #alhamdulillah #9years #akuisterinya
Terima kasih Allah..memberiku seorang suami yg menerima ku seadanya dan memberilu kasih syg ini.. #adira

Cerita semalam..bila rindu ada kelapangan ni ja yg mampu mengeratkan hubungan kami..doakan kami bahagia hingga ke jannah #alhamdulillah #9years #akuisterinya 
Terima kasih Allah..memberiku seorang suami yg menerima ku seadanya dan memberilu kasih syg ini..#adira
6 1 24 May, 2019

#hubbybuatroti
#loveuhubby
#myprecious
Bila sis x post wajah ni org kata sis dah x sma lg ngan dia..bila sis pos ada lak yg meroyan meraban ..aku x tau lah apa yg kome nak...x yah nyevok urusan umah tgga i..tau lah i nak uruskan ... #akuisterinya
#cinta
#hubbylove❤️

#hubbybuatroti 
#loveuhubby 
#myprecious 
Bila sis x post wajah ni org kata sis dah x sma lg ngan dia..bila sis pos ada lak yg meroyan meraban ..aku x tau lah apa yg kome nak...x yah nyevok urusan umah tgga i..tau lah i nak uruskan ... #akuisterinya 
#cinta 
#hubbylove❤️
11 0 9 May, 2019

Selamat bersahur semua...selamat berpuasa

#1stdaypuasa2019
#akuisterinya
#bahagiacarakami🤣
#mr&mrsadira

Selamat bersahur semua...selamat berpuasa

#1stdaypuasa2019
#akuisterinya 
#bahagiacarakami🤣 
#mr&mrsadira
5 0 5 May, 2019

X perlu cantik or tampan utk bahagia..tak perlu makeup tebal utk keyakinan diri..atau filter..aku apa adanya aku..
Kebahagiaan bukan pada paras rupa atau pada harta benda..kebahagian itu abstrak hanya dirasai oleh 2 hati yg betul2 ikhlas menerima seadanya.. jarak bukan penentu kebahagiaan..sebelah kita kalau pasangan nak curang akan curang juga ..kalau setia walau d kutup utara dia pasti akan setia..semua berbalik kepada HATI dan redha IBUBAPA serta ALAH...
#loveuhubby #bahagiacarakami #akuisterinya

X perlu cantik or tampan utk bahagia..tak perlu makeup tebal utk keyakinan diri..atau filter..aku apa adanya aku..
Kebahagiaan bukan pada paras rupa atau pada harta benda..kebahagian itu abstrak hanya dirasai oleh 2 hati yg betul2 ikhlas menerima seadanya.. jarak bukan penentu kebahagiaan..sebelah kita kalau pasangan nak curang akan curang juga ..kalau setia walau d kutup utara dia pasti akan setia..semua berbalik kepada HATI dan redha IBUBAPA serta ALAH...
#loveuhubby #bahagiacarakami #akuisterinya
11 0 4 May, 2019

Cerita beberapa hari balik kampong.. #perak #rindukampong #akuisterinya #bromadi

Cerita beberapa hari balik kampong..#perak #rindukampong #akuisterinya #bromadi
9 3 25 April, 2019

#kami
#diasuamiku
#akuisterinya

Awat lagu ni sbb xkalut jaga hero.. Hahahha

#kami
#diasuamiku
#akuisterinya

Awat lagu ni sbb xkalut jaga hero.. Hahahha
22 0 7 March, 2019

Menghampiri ulangtahunnya...moga kekal hingga syurga Allah... #akuisterinya #bahagiacarakami🤣 #loveyou #ulangtahunpernikahan

Menghampiri ulangtahunnya...moga kekal hingga syurga Allah...#akuisterinya #bahagiacarakami🤣  #loveyou  #ulangtahunpernikahan
10 0 3 March, 2019

.
Indahnya Koleksi Asmaul Husna - Nama Nama Allah
.
Kata pemiliknya, “Doakan Putra dapat completekan 99 nama Allah dalam bulan Ramadhan yang lalu... Aamiin”
.
Pesan Putera ‘Cuma dibenarkan share tetapi tak dibenarkan menjual semula karya.’
.
Kredit : #PuteraArjuna
.
.
#mingguanwanita
#kuasawanitadisini
#PutraArjuna
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#AkuIsterinya

.
Indahnya Koleksi Asmaul Husna - Nama Nama Allah
.
Kata pemiliknya, “Doakan Putra dapat completekan 99 nama Allah dalam bulan Ramadhan yang lalu... Aamiin”
.
Pesan Putera ‘Cuma dibenarkan share tetapi tak dibenarkan menjual semula karya.’
.
Kredit : #PuteraArjuna
.
.
#mingguanwanita
#kuasawanitadisini
#PutraArjuna
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#AkuIsterinya
8 3 5 February, 2019

.
Yeaayyy datang lagi.😍😍🎉
.
❤ *KAW-KAW YEAR END SALE* ❤
.
✅ SQ PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 = RM189
.
✅ SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY = RM99
.
✅ CARPET L = RM109
.
✅ CARPET M = RM95
.
SAH SEHINGGA 31.12.2018*
.
POS SEPERTI BIASA
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
#yearendsale
#carpet
#cadarpremiumembroidery
#syaqistmall
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#PatchworkARRSyaQist
#AkuIsterinya

.
Yeaayyy datang lagi.😍😍🎉
.
❤ *KAW-KAW YEAR END SALE* ❤
.
✅ SQ PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 = RM189
.
✅ SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY = RM99
.
✅ CARPET L = RM109
.
✅ CARPET M = RM95
.
SAH SEHINGGA 31.12.2018*
.
POS SEPERTI BIASA
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
#yearendsale
#carpet
#cadarpremiumembroidery
#syaqistmall
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#PatchworkARRSyaQist
#AkuIsterinya
2 0 25 December, 2018

.
Yeaayyy datang lagi.😍😍🎉
.
❤ *KAW-KAW YEAR END SALE* ❤ ✅ SQ PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 = RM189
.
✅ SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY = RM99
.
✅ CARPET L = RM109
.
✅ CARPET M = RM95
.
SAH SEHINGGA 31.12.2018*
.
POS SEPERTI BIASA
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
#yearendsale
#carpet
#cadarpremiumembroidery
#syaqistmall
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#PatchworkARRSyaQist
#AkuIsterinya

.
Yeaayyy datang lagi.😍😍🎉
.
❤ *KAW-KAW YEAR END SALE* ❤ ✅ SQ PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 = RM189
.
✅ SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY = RM99
.
✅ CARPET L = RM109
.
✅ CARPET M = RM95
.
SAH SEHINGGA 31.12.2018*
.
POS SEPERTI BIASA
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
#yearendsale
#carpet
#cadarpremiumembroidery
#syaqistmall
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#PatchworkARRSyaQist
#AkuIsterinya
3 0 25 December, 2018

.
Yeaayyy datang lagi.😍😍🎉
.
❤ *KAW-KAW YEAR END SALE* ❤ ✅ SQ PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 = RM189
.
✅ SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY = RM99
.
✅ CARPET L = RM109
.
✅ CARPET M = RM95
.
SAH SEHINGGA 31.12.2018*
.
POS SEPERTI BIASA
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
#yearendsale
#carpet
#cadarpremiumembroidery
#syaqistmall
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#PatchworkARRSyaQist
#AkuIsterinya

.
Yeaayyy datang lagi.😍😍🎉
.
❤ *KAW-KAW YEAR END SALE* ❤ ✅ SQ PREMIUM EMBROIDERY 6IN1 = RM189
.
✅ SUPER SINGLE PATCHWORK EMBROIDERY = RM99
.
✅ CARPET L = RM109
.
✅ CARPET M = RM95
.
SAH SEHINGGA 31.12.2018*
.
POS SEPERTI BIASA
.
.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
.
#yearendsale
#carpet
#cadarpremiumembroidery
#syaqistmall
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#PatchworkARRSyaQist
#AkuIsterinya
1 0 25 December, 2018

.
🌹SQ PREMIUM PRINTED🌹
.
✅1 Cadar Tebal
✅2 Sarung Bantal
✅Saiz : Super Queen
✅Ukuran : 230cm x 250cm
✅Sesuai untuk Katil Queen dan King
.
HARGA : RM160
.
RM12 POS SEMENANJUNG
RM22 POS SABAH SARAWAK
.
.
#PatchworkARRSyaQist
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#AkuIsterinya
#sayasukadeko
#damansaracity
#mentorotai2018
#cristmas2018
#cadarpremiumprinted

.
🌹SQ PREMIUM PRINTED🌹
.
✅1 Cadar Tebal
✅2 Sarung Bantal
✅Saiz : Super Queen
✅Ukuran : 230cm x 250cm
✅Sesuai untuk Katil Queen dan King
.
HARGA : RM160
.
RM12 POS SEMENANJUNG
RM22 POS SABAH SARAWAK
.
.
#PatchworkARRSyaQist
#SyaQistPatchworkSaleOnline
#AkuIsterinya
#sayasukadeko
#damansaracity
#mentorotai2018 
#cristmas2018
#cadarpremiumprinted
3 0 23 December, 2018

Bekerjalah kita sekuatnya..
Berusahalah kita sekuatnya..
Rezeki tiada yg jatuh dari langit melainkan kita berusaha.. Ok boskuk! ✌️ #salamjumaatbarakah #pencarianrezekihalal #supporthusband #supporteachother #akuisterinya

Bekerjalah kita sekuatnya..
Berusahalah kita sekuatnya..
Rezeki tiada yg jatuh dari langit melainkan kita berusaha.. Ok boskuk! ✌️ #salamjumaatbarakah #pencarianrezekihalal #supporthusband #supporteachother #akuisterinya
11 0 21 December, 2018
Nasi Goreng Ikan Tingkol, Cook by Puan Robiah #masakuntuksuami #diasuamiku #puanrobiahmemasak #akuisterinya #zakictie #resepihariini #cooklikerobiah #makeitlikeSRML
9 2 20 December, 2018

"Hulurkan cintamu kerana Tuhanmu dan tariklah cintamu kerana Tuhanmu, anda tentu tak akan kecewa" @zaki_ctie 🥰🥰 #husbandandwife #zakictie #zsmemories #zakictiememories #diasuamiku #akuisterinya #kekasihhalal

"Hulurkan cintamu kerana Tuhanmu dan tariklah cintamu kerana Tuhanmu, anda tentu tak akan kecewa" @zaki_ctie 🥰🥰 #husbandandwife #zakictie #zsmemories #zakictiememories #diasuamiku #akuisterinya #kekasihhalal
19 0 20 December, 2018
Jika kau Shah Rukh Khan, maka aku Kajol nya🥰🥰 #husbandandwife #zakictie #zsmemories #zakictiememories #diasuamiku #akuisterinya #kekasihhalal #throwback
14 0 20 December, 2018
You never fail until you stop trying!
#terimakasihallah❤️
#selamatbekerja 
#pencarianrezekihalal 
#semogadipermudahkan 
#supporthusband 
#akuisterinya
14 0 19 December, 2018

Alhamdulillah.. pada tanggal 14/12/18 jam 3.29petang, dengan 2kali lafaz, saya bergelar isteri kpd izham 🥰 saat yg dinanti2.. saat yg di tunggu2.. alhamdulillah semua berjalan lancar.. dgn berkat dgn doa dari semua.. Dgn izin Allah.. kami telah sah sebagai suami isteri 😍 huhuhu.. ribuan terima kasih pada keluarga pihak lelaki dan jutaan terima kasih juga kepada keluarga pihak saya atas sokongan, bantuan dan restu dari kalian.. terima kasih dari kami suami isteri ❤️ #stillcantbelieve #141218 #diasuamiku #akuisterinya #tilljannah #masihexcited 😆

Alhamdulillah.. pada tanggal 14/12/18 jam 3.29petang, dengan 2kali lafaz, saya bergelar isteri kpd izham 🥰 saat yg dinanti2.. saat yg di tunggu2.. alhamdulillah semua berjalan lancar.. dgn berkat dgn doa dari semua.. Dgn izin Allah.. kami telah sah sebagai suami isteri 😍 huhuhu.. ribuan terima kasih pada keluarga pihak lelaki dan jutaan terima kasih juga kepada keluarga pihak saya atas sokongan, bantuan dan restu dari kalian.. terima kasih dari kami suami isteri ❤️ #stillcantbelieve #141218 #diasuamiku #akuisterinya #tilljannah #masihexcited 😆
136 27 15 December, 2018

Kesayangan sy.. MY KING..
#diasuamiku
#akuisterinya

Kesayangan sy.. MY KING..
#diasuamiku
#akuisterinya
4 0 13 December, 2018

Sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada.. Jangan sesekali membandingkan kehidupan orang lain dengan kehidupan kita sendiri.. Kadang2 indahnya kehidupan orang lain.. Hanyalah pada pandangan mata saja sedangkan apa yang dia lalui, tidaklah seindah kehidupan kita.. 😉

#indahnyabersyukur #alhamdulillahsyukurnikmat #perjuangandandoa #akuisterinya

Sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada.. Jangan sesekali membandingkan kehidupan orang lain dengan kehidupan kita sendiri.. Kadang2 indahnya kehidupan orang lain.. Hanyalah pada pandangan mata saja sedangkan apa yang dia lalui, tidaklah seindah kehidupan kita.. 😉

#indahnyabersyukur #alhamdulillahsyukurnikmat #perjuangandandoa #akuisterinya
12 5 13 December, 2018

Bila cinta bersatu kasih sayang terbina maka terjalin lah ikatan ijab dan qabul...moga allah memberkati dan memanjangkan jodoh kami...mohon doakan yg baik2 aja yer... #akuisterinya #bahagiacarakami

Bila cinta bersatu kasih sayang terbina maka terjalin lah ikatan ijab dan qabul...moga allah memberkati dan memanjangkan jodoh kami...mohon doakan yg baik2 aja yer...#akuisterinya #bahagiacarakami
11 2 12 November, 2018

Terkadang kita terlihat kuat,
bukan kerana sesungguhnya kita memang kuat,
tapi kita sudah tidak ada pilihan lain,
hanya itu yang tersisa..
Tapi tidak mengapa, esok2 bila kita benar2 jadi kuat, itulah yang akan menginspirasikan orang lain.. #syukuritunikmat #sabarituindah #akuisterinya

Terkadang kita terlihat kuat,
bukan kerana sesungguhnya kita memang kuat,
tapi kita sudah tidak ada pilihan lain, 
hanya itu yang tersisa..
Tapi tidak mengapa, esok2 bila kita benar2 jadi kuat, itulah yang akan menginspirasikan orang lain.. #syukuritunikmat #sabarituindah #akuisterinya
15 0 10 November, 2018

Alhamdulillah.. Syukur rezeki untuk hari ini.. Makan bersama family.. #akusukamasak
#sukasukajer
#akuisterinya
#happysunday

Alhamdulillah.. Syukur rezeki untuk hari ini.. Makan bersama family.. #akusukamasak 
#sukasukajer 
#akuisterinya 
#happysunday
11 0 4 November, 2018

[MANIKAM HATI] "....Mulianya hati Sayiddatina Siti Khadijah; isteri tercinta Nabi Muhammad s.a.w. ..." << Drama Manikam Hati >> Pengorbanan Zaharin yang sanggup mengahwini ibu tunggal, yang 10 tahun lebih tua usia daripadanya demi menjaga kebajikan wanita tersebut. Dia juga menjaga anak-anak yatim yang masih kecil. Namun, keikhlasan dan pengorbanannya disalahertikan.

Pelakon: Eja, Pekin, Rusdi Ramli, Faralyna Idris, Afiq, Hamidah Wahab

#akuisterinya
#mohdfaisalarahman
#hormatinyasebagaisuami
#tundukpatuhperintahnya
#mogabahagiasehinggakejannah
#ammiinnnn

[MANIKAM HATI] "....Mulianya hati Sayiddatina Siti Khadijah; isteri tercinta Nabi Muhammad s.a.w. ..." << Drama Manikam Hati >> Pengorbanan Zaharin yang sanggup mengahwini ibu tunggal, yang 10 tahun lebih tua usia daripadanya demi menjaga kebajikan wanita tersebut. Dia juga menjaga anak-anak yatim yang masih kecil. Namun, keikhlasan dan pengorbanannya disalahertikan.

Pelakon: Eja, Pekin, Rusdi Ramli, Faralyna Idris, Afiq, Hamidah Wahab

#akuisterinya
#mohdfaisalarahman
#hormatinyasebagaisuami
#tundukpatuhperintahnya
#mogabahagiasehinggakejannah
#ammiinnnn
6 0 29 October, 2018

Semoga hari ini Allah mudahkan setiap urusan, melapangkan hati dan meringankan langkah kita dalam kebaikan.. 😍

#teruslahberbuatbaik #perjuangandandoa #akuisterinya #bawaldivascarf

Semoga hari ini Allah mudahkan setiap urusan, melapangkan hati dan meringankan langkah kita dalam kebaikan.. 😍

#teruslahberbuatbaik #perjuangandandoa #akuisterinya #bawaldivascarf
15 4 24 October, 2018

Harap2 la bos xmarah aku lewat trun ni.. 🤣

#pencarianrezekihalal #syukuritunikmat #akuisterinya

Harap2 la bos xmarah aku lewat trun ni.. 🤣

#pencarianrezekihalal #syukuritunikmat #akuisterinya
9 2 13 October, 2018

Top #akuisterinya posts

Ini selfish bukan selfie!! kesian orang belakang...😂😁 sory @sis_515 #shooting #Australia #akuisterinya

Ini selfish bukan selfie!! kesian orang belakang...😂😁 sory @sis_515 #shooting #Australia #akuisterinya
6,164 124 1 April, 2014

On a cruise pi jumpa kawan kami dolphin 😜 #Australia #AkuIsterinya

On a cruise pi jumpa kawan kami dolphin 😜 #Australia #AkuIsterinya
5,842 133 3 April, 2014

Berjaya membaca novel "Aku bukan mistress / Aku isterinya" sampai habis! Tak sabar nak exam eh shooting! 😜 So, dah dapat teka siapa hero? #tv3 #Akuisterinya #Akasia

Berjaya membaca novel "Aku bukan mistress / Aku isterinya" sampai habis! Tak sabar nak exam eh shooting! 😜 So, dah dapat teka siapa hero? #tv3 #Akuisterinya #Akasia
4,538 204 20 November, 2013

pemalu rupanya..ke sombong? #Australia #shooting #Akuisterinya #tv3

pemalu rupanya..ke sombong? #Australia #shooting #Akuisterinya #tv3
5,211 98 1 April, 2014

Its tomorrow night guys!! Aku Isterinya / Aku Bukan Mistress 7pm on @tv3malaysia 😉 I wish i could watch the first episode with @anzalnanasirlovers but unfortunately im still in Perth shooting for "Aku Isterinya" 😔 #akuisterinya #tv3

Its tomorrow night guys!! Aku Isterinya / Aku Bukan Mistress 7pm on @tv3malaysia 😉 I wish i could watch the first episode with @anzalnanasirlovers but unfortunately im still in Perth shooting for "Aku Isterinya" 😔 #akuisterinya #tv3
4,639 164 1 April, 2014

Mya Arlissa and the producer @aliaramly cayang kak Ya!! #Australia #AkuIsterinya

Mya Arlissa and the producer @aliaramly cayang kak Ya!! #Australia #AkuIsterinya
5,649 107 2 April, 2014

Nasib kau la Mya Arlissa siapa suruh menipu!!! Jom tengok apa jadi kat Mya bengong ni, Mika pujuk ke tidak! Semua ni sebab Syamil!! #AkuIsterinya @tv3malaysia #7pm

Nasib kau la Mya Arlissa siapa suruh menipu!!! Jom tengok apa jadi kat Mya bengong ni, Mika pujuk ke tidak! Semua ni sebab Syamil!! #AkuIsterinya @tv3malaysia #7pm
5,811 199 29 April, 2014

Mya Arlissa dan kakak iparnya Muzifa @syatillamelvin #shooting #akuisterinya #Australia @aciklana

Mya Arlissa dan kakak iparnya Muzifa @syatillamelvin #shooting #akuisterinya #Australia @aciklana
4,605 65 3 April, 2014