#akuyangpostkauyangpanas Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #akuyangpostkauyangpanas and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
61
Average comment
0.8
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

Kehidupan apabila tiada dirimu ciaaaa"😂✨hebehh .
.
.
.
.
#mine #babygirl #fff #likers #sumandaksabah #sabahangirl #sabahan #insta #insta #akuyangpostkauyangpanas 
@xiichell06_
39 8 1 hour ago
@mikhail.com_ Profile picture

@mikhail.com_

CARA QADHA SOLAT YANG TERTINGGAL LAMA : PART 3
.
Untuk memudahkan qadha solat fardhu, seseorang itu boleh melakukan solat qadha selepas solat fardhu misalnya selepas melakukan solat fardhu zohor disambung terus dengan solat qadha zohor dan begitulah untuk waktu-waktu solat fardhu yang lain.
.
Solat qadha juga boleh dilakukan 5 waktu solat qadha sekali gus sebelum tidur atau ketika tengah malam semampu yang mungkin.
.
Solat qadha fardhu boleh dilakukan pada bila-bila masa kecuali ulama' kata haram untuk qadha solat fardhu semasa khatib sedang naik di atas mimbar untuk membaca khutbah. Wallahualam.
.
*Dapatkan Buku AATM (Ajari Aku Tinggalkan Maksiat) ready stock sekarang dan juga bersama buku buku tarbiah yang lain dengan whatsapp 014 2965368 atau tekan link di bio sekarang 😊
.
FOLLOW US ON INSTAGRAM.
.
#pesanandiriku #sukakongsi #kalamdakwah #ayatsentap #teguran #abangkacamata #akuyangpostkauyangpanas #azizanosman #jjcm #naksentap #nakluahsikit #bencana2020 #ketikazazilberputusasa #infinitywar #semusimdibarzakh #thelastkingdom
#eyesfromtheabyss #fayyadhtroopers
#syurgabuatkupendosa #jommuhasabahdiri
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #TaubatTertangguh #KomboBulanan
Hq : @isbirofficial

CARA QADHA SOLAT YANG TERTINGGAL LAMA : PART 3
.
Untuk memudahkan qadha solat fardhu, seseorang itu boleh melakukan solat qadha selepas solat fardhu misalnya selepas melakukan solat fardhu zohor disambung terus dengan solat qadha zohor dan begitulah untuk waktu-waktu solat fardhu yang lain.
.
Solat qadha juga boleh dilakukan 5 waktu solat qadha sekali gus sebelum tidur atau ketika tengah malam semampu yang mungkin.
.
Solat qadha fardhu boleh dilakukan pada bila-bila masa kecuali ulama' kata haram untuk qadha solat fardhu semasa khatib sedang naik di atas mimbar untuk membaca khutbah. Wallahualam.
.
*Dapatkan Buku AATM (Ajari Aku Tinggalkan Maksiat) ready stock sekarang dan juga bersama buku buku tarbiah yang lain dengan whatsapp 014 2965368 atau tekan link di bio sekarang 😊
.
FOLLOW US ON INSTAGRAM.
.
#pesanandiriku #sukakongsi #kalamdakwah #ayatsentap #teguran #abangkacamata  #akuyangpostkauyangpanas #azizanosman #jjcm #naksentap #nakluahsikit#bencana2020 #ketikazazilberputusasa #infinitywar #semusimdibarzakh #thelastkingdom
#eyesfromtheabyss #fayyadhtroopers
#syurgabuatkupendosa #jommuhasabahdiri
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah  #TaubatTertangguh #KomboBulanan
Hq : @isbirofficial
24 0 1 hour ago
@__madd.__ Profile picture

@__madd.__

"Take every chance
You get in life
Because some things only happen once🌹
#akuyangpostkauyangpanas

"Take every chance 
You get in life
Because some things only happen once🌹
#akuyangpostkauyangpanas
20 0 7 hours ago
@shafarizal56 Profile picture

@shafarizal56

Tak semua benda kita akan dapat 🍃
.
.
.acc;@shafarizal56
.
.
.Tag crus anda .
.
.
.
#bosan #akuyangpostkauyangpanas #jiwang #brokenheart #sukasuki

Tak semua benda kita akan dapat 🍃
.
.
.acc;@shafarizal56
.
.
.Tag crus anda .
.
.
.
#bosan #akuyangpostkauyangpanas #jiwang #brokenheart #sukasuki
31 2 7 hours ago
@sweet.delicy Profile picture

@sweet.delicy

SAMBAL KETUK

Siapa favourite dia sambal ketuk? Bilis banyak, pedas pun kawkaw punya.

Tak payah nak tumbuk berdentum-dentum kat dapur tu. Buka botol ni, terus 2 3 sudu. Makan dengan nasi panas

Nak bawak travel pun senang kan. Nyem nyemmm. Ehh terliur pulak kita

Pm kalau nak order.
http://Wasap.my/601162126971
http://Wasap.my/601162126971
http://Wasap.my/601162126971

#KuantanViral #KuantanFood #Halal #homemade #foodporn #HappyTummyHappyFeelings #sedap #murah #satukalicubapastinaklagi #sambalsedap #kakimakan #foodie #makankatmana #readytoeat #sambaleena #sambalijo #sambalpenyet #sambalketuk #gengmakan #wowerz #akuyangpostkauyangpanas

SAMBAL KETUK

Siapa favourite dia sambal ketuk? Bilis banyak, pedas pun kawkaw punya.

Tak payah nak tumbuk berdentum-dentum kat dapur tu. Buka botol ni, terus 2 3 sudu. Makan dengan nasi panas

Nak bawak travel pun senang  kan. Nyem nyemmm. Ehh terliur pulak kita

Pm kalau nak order.
http://Wasap.my/601162126971
http://Wasap.my/601162126971
http://Wasap.my/601162126971

#KuantanViral #KuantanFood #Halal #homemade #foodporn #HappyTummyHappyFeelings #sedap #murah #satukalicubapastinaklagi #sambalsedap #kakimakan #foodie #makankatmana #readytoeat #sambaleena #sambalijo #sambalpenyet #sambalketuk #gengmakan #wowerz #akuyangpostkauyangpanas
4 0 7 hours ago
@irasxd Profile picture

@irasxd

Khairani

Its all about u ! 🌼🥀
🖤💤 #akuyangpostkauyangpanas

Its all about u ! 🌼🥀
🖤💤 #akuyangpostkauyangpanas
4 0 8 hours ago
@mikhail.com_ Profile picture

@mikhail.com_

Setiap apa yang berlaku dalam kehidupan kita, baik buruk pasti ada sesuatu yang perlu kita pelajari. Bukan semata2 berlaku tanpa hikmah dan tujuan. Allah hadirkan seseorang dalam hidup kita bukan sekadar menyinggah tetapi untuk kita belajar dari ilmunya, amalannya, akhlaqnya, pengalamannya, agar moga2 kita semakin dekat dengan Allah.
.
Semoga bermanfaat dengan perkongsian yang ringkas. Kongsi dan tag kawan2 yang lain ya.
.
Pesanan ✓ @alifteega
.
Edit ✓ @mikhail.com_ .
FOLLOW US ON INSTAGRAM.
.
#pesanandiriku #sukakongsi #kalamdakwah #ayatsentap #teguran #abangkacamata #akuyangpostkauyangpanas #azizanosman #jjcm #naksentap #nakluahsikit #bencana2020 #ketikazazilberputusasa #infinitywar #semusimdibarzakh #thelastkingdom
#eyesfromtheabyss #fayyadhtroopers
#syurgabuatkupendosa #jommuhasabahdiri

Setiap apa yang berlaku dalam kehidupan kita, baik buruk pasti ada sesuatu yang perlu kita pelajari. Bukan semata2 berlaku tanpa hikmah dan tujuan. Allah hadirkan seseorang dalam hidup kita bukan sekadar menyinggah tetapi untuk kita belajar dari ilmunya, amalannya, akhlaqnya, pengalamannya, agar moga2 kita semakin dekat dengan Allah.
.
Semoga bermanfaat dengan perkongsian yang ringkas. Kongsi dan tag kawan2 yang lain ya.
.
Pesanan ✓ @alifteega
.
Edit ✓ @mikhail.com_ .
FOLLOW US ON INSTAGRAM.
.
#pesanandiriku #sukakongsi #kalamdakwah #ayatsentap #teguran #abangkacamata  #akuyangpostkauyangpanas #azizanosman #jjcm #naksentap #nakluahsikit#bencana2020 #ketikazazilberputusasa #infinitywar #semusimdibarzakh #thelastkingdom
#eyesfromtheabyss #fayyadhtroopers
#syurgabuatkupendosa #jommuhasabahdiri
105 0 8 hours ago
simple life 🔥
.
#akuyangpostkauyangpanas
27 1 9 hours ago
@hi.lolaaa__ Profile picture

@hi.lolaaa__

Kawan Baik

Happy 11years 9 month with me♥✨thanks slalu lyn krenah aq✨✨
Tag kawan baik korang nak yng slalu ada ssh sng mcm bff iraa nih!!!😭🤗
.
.
🎥@hi.lolaaa__ @_rosyadah05
@appsfunimate @funimate_malaysia @funimatesweet @funimate_challenges._ #apps #funimateedit #bff #kawanselamanya #untiljannah #akuyangpostkauyangpanas #video

Happy 11years 9 month with me♥✨thanks slalu lyn krenah aq✨✨
Tag kawan baik korang nak yng slalu ada ssh sng mcm bff iraa nih!!!😭🤗
.
.
🎥@hi.lolaaa__ @_rosyadah05 
@appsfunimate @funimate_malaysia @funimatesweet @funimate_challenges._ #apps #funimateedit #bff #kawanselamanya #untiljannah #akuyangpostkauyangpanas #video
38 0 10 hours ago
@prassetyo.11 Profile picture

@prassetyo.11

-Di usia senjamu nnti, kau tak akan lgi romantis: mulai lah belajar humoris, agar senyumnya bertambah manis.
.
.
iyaiya
.
#caringintilu #bandunghits
#explorebandung #bandungan
#bandung #bandungbanget #akuyangpostkauyangpanas
#tapiboong #wle

-Di usia senjamu nnti, kau tak akan lgi romantis: mulai lah belajar humoris, agar senyumnya bertambah manis.
.
.
iyaiya
.
#caringintilu #bandunghits
#explorebandung #bandungan
#bandung #bandungbanget #akuyangpostkauyangpanas 
#tapiboong #wle
82 2 10 hours ago
@fatinilani94 Profile picture

@fatinilani94

Apa lagi yg best 7AM Lipmatte ni??
✔️ Tahan lama walaupun makan
✔️ Tak keringkan bibir
✔️ Tak melekit mcm gam
✔️ Tak bersepah lepas makan
✔️ Takde bau kimia
✔️ Bau honeydew
✔️ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
✔️ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔️ Bibir tak merekah
✔️ Sesuai semua warna kulit
✔️ Melembap & melindungi bibir
✔️ Tak buat bibir hitam/lebam

Jom dm sis utk dapatkan harga combo utk pembelian 2 pcs ke atas😍

#akuyangpostkauyangpanas #lipsync #7amlipmatte #7amcosmetics #7amlovers #lipmattemurah #muamalaysia  #makeuptutorial

Apa lagi yg best 7AM Lipmatte ni??
✔️ Tahan lama walaupun makan
✔️ Tak keringkan bibir
✔️ Tak melekit mcm gam
✔️ Tak bersepah lepas makan
✔️ Takde bau kimia
✔️ Bau honeydew
✔️ Tak tinggalkan kesan lepas makan atau minum
✔️ Lipmatte paling ringan..mcm tak pakai lipstik!
✔️ Bibir tak merekah
✔️ Sesuai semua warna kulit
✔️ Melembap & melindungi bibir
✔️ Tak buat bibir hitam/lebam

Jom dm sis utk dapatkan harga combo utk pembelian 2 pcs ke atas😍

#akuyangpostkauyangpanas #lipsync #7amlipmatte #7amcosmetics #7amlovers #lipmattemurah #muamalaysia  #makeuptutorial
8 0 11 hours ago
@dxnielshah_taw Profile picture

@dxnielshah_taw

Selagi masih ade kaki, selagi tu ade erti mencuba

#jarang❌on
#barunakup
#gila2remaja
#akuyangpostkauyangpanas

Selagi masih ade kaki, selagi tu ade erti mencuba

#jarang❌on 
#barunakup 
#gila2remaja 
#akuyangpostkauyangpanas
72 0 12 hours ago
tenkiu ! jangan slide takut menyesal ! 🙄🤘❤
.
.
.
#yasminfishabuathall😋 
#akuyangpostkauyangpanas 
#adaakukesah #ownertakhensem 😂 #lfl #lfl💛 #budakbudaknakal
79 0 12 hours ago

Top #akuyangpostkauyangpanas posts

@yana.strawberry Profile picture

@yana.strawberry

(Tag your friend yang ada bf)
Part last nak tembak hati awak Boleh 🙈💕 ( nak Yana like pic korang ? Like vid ni And spam”❤️❤️”) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia

(Tag your friend yang ada bf) 
Part last nak tembak hati awak Boleh 🙈💕 ( nak Yana like pic korang ? Like vid ni And spam”❤️❤️”) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia
43,557 923 14 September, 2019
Tag Your friend yang main PUBG 😂#akuyangpostkauyangpanas #pubgmobile #pubgmalaysia
24,571 551 10 August, 2019
@yana.strawberry Profile picture

@yana.strawberry

Tag your friend yang SINGLE 😂 ( nak Yana like pic korang ? Like vid ni And spam”❤️❤️”) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia

Tag your friend yang SINGLE 😂 ( nak Yana like pic korang ? Like vid ni And spam”❤️❤️”) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia
36,848 682 12 September, 2019
@yana.strawberry Profile picture

@yana.strawberry

i feel so lucky hey hey hey 😂 HAHAHA JK ( nak Yana like pic korang ? Like vid ni And spam”❤️❤️”) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia

i feel so lucky hey hey hey 😂 HAHAHA JK ( nak Yana like pic korang ? Like vid ni And spam”❤️❤️”) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia
26,113 352 5 September, 2019
@syazna81_ Profile picture

@syazna81_

-Cinta seperti matahari, ia tetap bercahaya. Walau malam menjelma, cahayanya pada bulan tetap menerangi walaupun ia juga gerhana tetapi akan kembali jua kecerahannya.
-
- #ysuki #ysukuteam🏁 #y15_members_official
#y15_members_official #y15malaysiacommunity #ysukuzizanrazak #kronirempit #kronirempitofficial #kronilc135 #kronilampupetakofficial #akuyangpostkauyangpanas

-Cinta seperti matahari, ia tetap bercahaya. Walau malam menjelma, cahayanya pada bulan tetap menerangi walaupun ia juga gerhana tetapi akan kembali jua kecerahannya.
-
-#ysuki #ysukuteam🏁 #y15_members_official
#y15_members_official #y15malaysiacommunity #ysukuzizanrazak #kronirempit #kronirempitofficial #kronilc135 #kronilampupetakofficial #akuyangpostkauyangpanas
605 5 6 September, 2019
@aimxn031._ Profile picture

@aimxn031._

Tag org kesayangan korang❤️
(Nak aimxn like pic korang?? Like video and spam❤️❤️❤️) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia

Tag org kesayangan korang❤️
(Nak aimxn like pic korang?? Like video and spam❤️❤️❤️) #akuyangpostkauyangpanas #tiktok #tiktokmalaysia
9,461 696 13 September, 2019