#alahmembelimenangmemakai Instagram Photos & Videos

alahmembelimenangmemakai - 3.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #alahmembelimenangmemakai and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 hours
Average like
11.1
Average comment
0.6
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Samping Pelikat (songket bunga tabur)

Saiz 2 Meter

Warna pelbagai

Stok terhad

Kain yang ada kaki RM65.00

Kain yang tiada kaki RM55.00

Boleh mai tengok di uptown Aloq Staq
#akudarahanakmelayu #anjungnilamsari #tanjakmelayu #tanjakkreasiklasik #tanjakkreasi #busanamayu #warisanmelayu #tengkolokkedah #tengkolok #destar #semutar #kainlepaskelantan #alahmembelimenangmemakai #pakaiantradisional #hiasankepala #tengkolokpengantin #pakaianpengantin @ Uptown Aloq Staq

Samping Pelikat (songket bunga tabur)

Saiz 2 Meter

Warna pelbagai

Stok terhad

Kain yang ada kaki RM65.00

Kain yang tiada kaki RM55.00

Boleh mai tengok di uptown Aloq Staq 
#akudarahanakmelayu #anjungnilamsari #tanjakmelayu #tanjakkreasiklasik #tanjakkreasi #busanamayu #warisanmelayu #tengkolokkedah #tengkolok #destar #semutar #kainlepaskelantan #alahmembelimenangmemakai #pakaiantradisional #hiasankepala #tengkolokpengantin #pakaianpengantin @ Uptown Aloq Staq
18 0 6 November, 2019

28102019

Alhamdulilah bj longdress Mak Pengantin untok majlis Sabtu ini da siap. Semoga majlis bejalan dengan lancar.

Tq sooo much Yasmine for yr support.

Hari ini Mona J btq buka till 6 pm

#MonaJTheNameUCanTrust
#MonaJMenerimaTempahanMenjahit
#SongketBatikPelikatSareeLinenLace
#AlahMembeliMenangMemakai
#AlhamdulilahTYA

28102019

Alhamdulilah bj longdress Mak Pengantin untok majlis Sabtu ini da siap. Semoga majlis bejalan dengan lancar.

Tq sooo much Yasmine for yr support.

Hari ini Mona J btq buka till 6 pm

#MonaJTheNameUCanTrust 
#MonaJMenerimaTempahanMenjahit 
#SongketBatikPelikatSareeLinenLace 
#AlahMembeliMenangMemakai 
#AlhamdulilahTYA
7 0 28 October, 2019

MARY KAY MAHAL??😯😯 Produk Mary Kay mahal tu boleh tahan "LEBIH 6 BULAN, kadangkala boleh sampai 8 bulan". Sebab pakai dalam kuantiti sedikit dan betul sahaja iaitu (2 kali sehari). Ni saya tolong buat kira2
MURAH KE MURAH SANGAT?? Pengiraan Utk 6 bln 🌹🌹🌹
(Cleanser XYZ RM29.90 x 6 bln = RM179.40)
(Cleanser Timewise 3D(6 bln) = RM115.00)

Pengiraan Utk 1 bln 🌹🌹🌹
(Cleanser XYZ RM179.40/6bln = RM29.90)
(Cleanser MK RM115.00/6bln = RM19.16)

Sebulan awok2 hanya bayar RM19.16 jah utk pencuci muka berkualiti Mary Kay.

Beza 🌸🌸🌸
(6bln)RM179.40 - RM115.00= RM64.40
(1bln)RM29.90 - RM19.16=RM13.74

WOW sebulan jimat RM13.74, 6 bln jimat RM64.40..bulih wak beli Kfc family bucket doh.. Jimat boleh, kenyang pun boleh 😋😋 BERBALOI KO SGT BERBALOI????? Jom saya bantu awak 😊😊😊 Paling penting produk terjamin & bebas merkuri.!!😄😄
#sayaperundingkecantikananda
#marykaybeautyconsultant
#misimemperkayakanwanita
#cantiksambilmerawat
#alahmembelimenangmemakai
#pilihanditangananda

MARY KAY MAHAL??😯😯 Produk Mary Kay  mahal tu boleh tahan "LEBIH 6 BULAN, kadangkala boleh sampai 8 bulan". Sebab pakai dalam kuantiti sedikit dan betul sahaja iaitu (2 kali sehari). Ni saya tolong buat kira2 
MURAH KE MURAH SANGAT?? Pengiraan Utk 6 bln 🌹🌹🌹
(Cleanser XYZ RM29.90 x 6 bln = RM179.40)
(Cleanser Timewise 3D(6 bln) = RM115.00)

Pengiraan Utk 1 bln 🌹🌹🌹
(Cleanser XYZ RM179.40/6bln = RM29.90)
(Cleanser MK RM115.00/6bln = RM19.16)

Sebulan awok2 hanya bayar RM19.16 jah utk pencuci muka berkualiti Mary Kay.

Beza 🌸🌸🌸
(6bln)RM179.40 - RM115.00= RM64.40
(1bln)RM29.90 - RM19.16=RM13.74

WOW sebulan jimat RM13.74, 6 bln jimat RM64.40..bulih wak beli Kfc family bucket doh.. Jimat boleh, kenyang pun boleh 😋😋 BERBALOI KO SGT BERBALOI????? Jom saya bantu awak 😊😊😊 Paling penting produk terjamin & bebas merkuri.!!😄😄
#sayaperundingkecantikananda
#marykaybeautyconsultant
#misimemperkayakanwanita
#cantiksambilmerawat
#alahmembelimenangmemakai
#pilihanditangananda
2 0 25 October, 2019

Cubaan ber-Shadore Scarves Natalia nama diberi 🥰

#shadorescarves #lembutkain #best #alahmembelimenangmemakai #petanghujan#nakbalikrumah

Cubaan ber-Shadore Scarves Natalia nama diberi 🥰

#shadorescarves #lembutkain #best #alahmembelimenangmemakai #petanghujan☔ #nakbalikrumah
18 0 23 October, 2019

Survey 😎😎 Kalau sis sebagai pembeli nak miliki baju yang berbaloi dengan HARGA dan KUALITI.. Awak polak?? 😂 .
.
#alahmembelimenangmemakai
#jubahironless
#blouseironless

Survey 😎😎 Kalau sis sebagai pembeli nak miliki baju yang berbaloi dengan HARGA dan KUALITI.. Awak polak?? 😂 .
.
#alahmembelimenangmemakai 
#jubahironless
#blouseironless
2 0 20 October, 2019

#ingatbungaingatAwienazMustafha
Bismillahirrahmaanirrahiim
Mungkin harga kami agak tinggi tapi kami sebolehnya menjaga quality bahan2 yang kami gunakan untuk gubahan. Biarlah bila client menggunakan khidmat kita, mereka akan berkata;
#Alahmembelimenangmemakai

#ingatbungaingatAwienazMustafha
Bismillahirrahmaanirrahiim 
Mungkin harga kami agak tinggi tapi kami sebolehnya menjaga quality bahan2 yang kami gunakan untuk gubahan. Biarlah bila client menggunakan khidmat kita, mereka akan berkata;
“#Alahmembelimenangmemakai
176 18 14 October, 2019

Baca ya bila ada masa lapang. Sesuatu yang baik itu saya akan share, kerana saya dah guna pakai dan saya rasa ianya sangat Best. Jadinya bila kita tak try sesuatu itu maka kita tak tahu macam mana rasanya.
Bila memasak kita akan rasa dengan lidah kan, manis masin pahit tawar. Bila dah pakar bab masak baru kita tak rasa masakan kita kan.
So bila u expect sesuatu produk itu memang bagus, u tak try dulu pun bila nak beli betul. Amik telefon and terus contact kan.. Begitulah analoginya.
#skinvigoratesonic #myheart #idamanwanita #alahmembelimenangmemakai #cucibersih #sihatkulit

Baca ya bila ada masa lapang. Sesuatu yang baik itu saya akan share, kerana saya dah guna pakai dan saya rasa ianya sangat Best. Jadinya bila kita tak try sesuatu itu maka kita tak tahu macam mana rasanya.
Bila memasak kita akan rasa dengan lidah kan, manis masin pahit tawar. Bila dah pakar bab masak baru kita tak rasa masakan kita kan.
So bila u expect sesuatu produk itu memang bagus, u tak try dulu pun bila nak beli betul. Amik telefon and terus contact kan.. Begitulah analoginya.
#skinvigoratesonic #myheart #idamanwanita #alahmembelimenangmemakai #cucibersih #sihatkulit
2 0 11 October, 2019

Top #alahmembelimenangmemakai posts

#ingatbungaingatAwienazMustafha
Bismillahirrahmaanirrahiim
Mungkin harga kami agak tinggi tapi kami sebolehnya menjaga quality bahan2 yang kami gunakan untuk gubahan. Biarlah bila client menggunakan khidmat kita, mereka akan berkata;
#Alahmembelimenangmemakai

#ingatbungaingatAwienazMustafha
Bismillahirrahmaanirrahiim 
Mungkin harga kami agak tinggi tapi kami sebolehnya menjaga quality bahan2 yang kami gunakan untuk gubahan. Biarlah bila client menggunakan khidmat kita, mereka akan berkata;
“#Alahmembelimenangmemakai
176 18 14 October, 2019

Nampak tak customer kak geena dah beli Bag Spring hari tu, masa kita buat sale. Dia bg 💞 seketul untuk bag lawa ni. #alahmembelimenangmemakai #penanbagbygeenawardrobe

Nampak tak customer kak geena dah beli Bag Spring hari tu, masa kita buat sale. Dia bg 💞 seketul untuk bag lawa ni. #alahmembelimenangmemakai #penanbagbygeenawardrobe
6 2 3 May, 2019

siapa ada kasut #choctopmaryjaneplatform ni?😍meh bagi feedback sikit selesa ke idokk?hehe..ke nak sis restock lagi?🙈kalau ramai nak,nanti sis order lagi❤️ #alahmembelimenangmemakai #choctopbychedora

siapa ada kasut #choctopmaryjaneplatform ni?😍meh bagi feedback sikit selesa ke idokk?hehe..ke nak sis restock lagi?🙈kalau ramai nak,nanti sis order lagi❤️ #alahmembelimenangmemakai #choctopbychedora
297 66 7 February, 2018

Pengetahuan dan kesedaran mengenai barangan ciplak/ "inspired" amat penting supaya pembeli, pengguna dan org ramai tidak terus tertipu. Pihak-pihak yg tidak bertanggungjawab menipu pengguna dgn menggunakan logo, gambar diambil dr website, dari laman sosial, dari #nhauthorisedstockist kami, gmbr our lady boss @neelofa seterusnya mengambil kesempatan menjual #naelofarhijab secara terbuka, borong dan murah. Pihak HQ berharap pengguna berhati-hati dan segala fake issue boleh emailkan terus kpd report@nhprima.com.my.
Semua hashtag di bawah dan sebahagian account IG yang kami paparkan adalah account IG yg tidak bertanggungjawab menjual tudung fake @naelofarhijab. ✌🏻️
#naelofarmurah
#borongvietnam
#naelofarvietnamborong
#tudungvietnam #saynotofake.
Pastukan anda dapatkan yang ORI dari #nhauthorizedstockist yg berdaftar shj!
Say NO to fake!
#saynotofake #hatihati #alahmembelimenangmemakai

Pengetahuan dan kesedaran mengenai barangan ciplak/ "inspired" amat penting supaya pembeli, pengguna dan org ramai tidak terus tertipu. Pihak-pihak yg tidak bertanggungjawab menipu pengguna dgn menggunakan logo, gambar diambil dr website, dari laman sosial, dari  #nhauthorisedstockist kami, gmbr our lady boss @neelofa seterusnya mengambil kesempatan menjual #naelofarhijab secara terbuka, borong dan murah. Pihak HQ berharap pengguna berhati-hati dan segala fake issue boleh emailkan terus kpd report@nhprima.com.my.
Semua hashtag di bawah dan sebahagian account IG yang kami paparkan adalah account IG yg tidak bertanggungjawab menjual tudung fake @naelofarhijab. ✌🏻️
#naelofarmurah
#borongvietnam
#naelofarvietnamborong
#tudungvietnam #saynotofake.
Pastukan anda dapatkan yang ORI dari #nhauthorizedstockist yg berdaftar shj!
Say NO to fake!
#saynotofake #hatihati #alahmembelimenangmemakai
1,068 51 16 September, 2017

[ Sama Tapi Tak Serupa ]
.
.
Nampak sama. . tapi tak sama.
.
.
Ada yang tebal ada yang nipis
Ada yang labuh ada yang singkat
Ada yang lembut ada yang kasar
Ada yang sejuk ada yang panas.
.
.
Lihat nampak sama. . . Anda rasa sendiri.. .anda tahu bezanya ;) P/s: cadar super queen 6in1.

#SyaQist #purecotton #lembut
#selesa #cadarpatchwork
#allaboutpatchwork #penggunabijak
#alahmembelimenangmemakai #mycoffeeprince #dia #kekasihrelapaksa #mrbosmissstalker #aydajebat #jannanick #fattahamin #alvinchong #irwansyah #malaysiaonlineshopping #bazar #sayajualmurah #sayajuakcadar #bazarpaknil #malaysia #kualalumpur #cheras #johorbahru #singapore

[ Sama Tapi Tak Serupa ]
.
.
Nampak sama. . tapi tak sama.
.
.
Ada yang tebal ada yang nipis
Ada yang labuh ada yang singkat
Ada yang lembut ada yang kasar
Ada yang sejuk ada yang panas.
.
.
Lihat nampak sama. . . Anda rasa sendiri.. .anda tahu bezanya ;) P/s: cadar super queen 6in1.

#SyaQist #purecotton #lembut
#selesa #cadarpatchwork
#allaboutpatchwork #penggunabijak
#alahmembelimenangmemakai #mycoffeeprince #dia #kekasihrelapaksa #mrbosmissstalker  #aydajebat #jannanick #fattahamin #alvinchong #irwansyah #malaysiaonlineshopping #bazar #sayajualmurah #sayajuakcadar #bazarpaknil #malaysia #kualalumpur #cheras #johorbahru #singapore
172 8 13 January, 2018

Pengetahuan dan kesedaran mengenai barangan ciplak/ "inspired" amat penting supaya pembeli, pengguna dan org ramai tidak terus tertipu. Pihak-pihak yg tidak bertanggungjawab menipu pengguna dgn menggunakan logo, gambar diambil dr website, dari laman sosial, dari #nhauthorisedstockist kami, gmbr our lady boss @neelofa seterusnya mengambil kesempatan menjual #naelofarhijab secara terbuka, borong dan murah. Pihak HQ berharap pengguna berhati-hati dan segala fake issue boleh emailkan terus kpd report@nhprima.com.my.
Semua hashtag di bawah dan sebahagian account IG yang kami paparkan adalah account IG yg tidak bertanggungjawab menjual tudung fake @naelofarhijab. ✌🏻️
#naelofarmurah
#borongvietnam
#naelofarvietnamborong
#tudungvietnam #saynotofake.
Pastukan anda dapatkan yang ORI dari #nhauthorizedstockist yg berdaftar shj!
Say NO to fake!
#saynotofake #hatihati #alahmembelimenangmemakai

Pengetahuan dan kesedaran mengenai barangan ciplak/ "inspired" amat penting supaya pembeli, pengguna dan org ramai tidak terus tertipu. Pihak-pihak yg tidak bertanggungjawab menipu pengguna dgn menggunakan logo, gambar diambil dr website, dari laman sosial, dari  #nhauthorisedstockist kami, gmbr our lady boss @neelofa seterusnya mengambil kesempatan menjual #naelofarhijab secara terbuka, borong dan murah. Pihak HQ berharap pengguna berhati-hati dan segala fake issue boleh emailkan terus kpd report@nhprima.com.my.
Semua hashtag di bawah dan sebahagian account IG yang kami paparkan adalah account IG yg tidak bertanggungjawab menjual tudung fake @naelofarhijab. ✌🏻️
#naelofarmurah
#borongvietnam
#naelofarvietnamborong
#tudungvietnam #saynotofake.
Pastukan anda dapatkan yang ORI dari #nhauthorizedstockist yg berdaftar shj!
Say NO to fake!
#saynotofake #hatihati #alahmembelimenangmemakai
114 1 16 September, 2017

Set seluar dan baju senam muslimah yg nampak sopan & ayu bila pakai nii dari @asyiqmuslim_hq 👍🏻😍 #alahmembelimenangmemakai #seluarsenam #sportywear #muslimah #cikgu2PJ

Set seluar dan baju senam muslimah yg nampak sopan & ayu bila pakai nii dari @asyiqmuslim_hq 👍🏻😍#alahmembelimenangmemakai #seluarsenam #sportywear #muslimah #cikgu2PJ
103 1 18 October, 2017

Istimewanya, di Bawal Exclusive, kami masih mengekalkan jaminan terhadap tudung kami. Sekiranya ada batu yang hilang atau tercabut, kami akan gantikannya dengan yang baru tanpa kenakan sebarang kos.
#alahmembelimenangmemakai
#bawalexclusivecrystalsfromswarovski
#bawalexclusive premium branding partner #Swarovski
#foreveryoung with #bawalexclusive
If You Want The Best,Choose The Original.
#Swarovski 💎

Istimewanya, di Bawal Exclusive, kami masih mengekalkan jaminan terhadap tudung kami. Sekiranya ada batu yang hilang atau tercabut, kami akan gantikannya dengan yang baru tanpa kenakan sebarang kos.
#alahmembelimenangmemakai 
#bawalexclusivecrystalsfromswarovski 
#bawalexclusive premium branding partner #Swarovski
#foreveryoung with #bawalexclusive
If You Want The Best,Choose The Original.
#Swarovski 💎
1,032 51 2 July, 2017