#alatujiankehamilan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #alatujiankehamilan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
5.4
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SIAPA CAKAP PERIOD TAK TERATUR TAK BOLEH HAMIL? BOLEH SAJAAAA..
.
.
Ramai yg memomokkan ttcians sekiranya period awak jenis tak teratur, awak akan susah nak hamil. Sebenarnya tak ya syg. Ramai je wanita yg period tak teratur dah berjaya hamil.
.
Cumanya, awak kena pandai dan tahu cara macam mana nak ikhtiar hamil sekiranya awak ada masalah macam ni. Untuk mereka yg mempunyai kitarab haid yg panjang @ yg tak teratur @ yg jarang2 period, awak masih boleh hamil. Awak perlu pantau hari subur awak yg tepat. Bersama dgn pasangan diwaktu haro subur yg tepat.
.
Mereka yg period tak teratur ni boleh guna OPK, cuma awak kena ambil lebih masa dan OPK kena guna banyak. Kitaran hadi tak teratur ni hari subur mereka memang susah sikit nak tahu bila waktu yg tepat. Tapi, bila awak track dgn OPK setiap hari, ia akan membantu awak untuk mengesan hari subur yg tepat dgn mudah.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
12 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
3 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
4 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PENTING SANGAT KAH NAK TAHU HARI SUBUR NI??
.
.
.
Ohhh my dearrr... memang sangat penting sayang. Awak nak hamil kan? Nak anak kan? Perkara WAJIB awak kena tahu dulu adalah HARI SUBUR awak ☝️
.
.
Kenapa perlu tahu?
Sebab nya, pada waktu tersebut ovum / telur awak akan keluar dari ovari awak. Sperma suami awak perlu bertemu dengan ovum tersebut untuk proses persenyawaan dan untuk berlaku kehamilan.
.
Hari subur ni pulak dipanggil ovulasi. Ovulasi wanita hanya berlaku sekali dalam sebulan. Korang nak tahu hari ovulasi ni memang kena tahu hari yang tepat tau. Sebab ovum korang yang keluar tu takkan hidup lama selepas dilepaskan dari ovari. Sperma kena cepat-cepat dating dengan ovum kalau nak proses persenyawaan berlaku.
.
.
HARI SUBUR BUKAN HARI KE 14 KE KAK DAYAH ?
.
.
Ini yang salah nih... ingat ya sayang.. mostly setiap orang takkan sama hari subur / ovulasi nya. Atas sebab setiap orang ada perubahan hormon masing-masing. Adakala korang boleh jadi ovulasi awak dari biasa @ lebih lambat dari biasa.
.
.
Ramai customer Kak Dayah yang dapat track hari subur mereka tapi bukan pada pada hari ke 14. Cara termudah guna OPK lah sayang.
.
OPK adalah alat uji hari subur wanita yang detect direct hormon. So korang jangan sesekali percaya pada aplikasi period kalendar tu lagi ya. Apps cuma apps dan tak dapat detect perubahan hormon awak. Mostly tak betul guna apps. Adakala betul pun cuma nasib je 😊
.
.
Nak try OPK tapi tak tahu guna? Jom dapatkan dari Kak Dayah sekarang. Kita jual, kita ajar cara guna 😉
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

PENTING SANGAT KAH NAK TAHU HARI SUBUR NI??
.
.
.
Ohhh my dearrr... memang sangat penting sayang. Awak nak hamil kan? Nak anak kan? Perkara WAJIB awak kena tahu dulu adalah HARI SUBUR awak ☝️
.
.
Kenapa perlu tahu?
Sebab nya, pada waktu tersebut ovum / telur awak akan keluar dari ovari awak. Sperma suami awak perlu bertemu dengan ovum tersebut untuk proses persenyawaan dan untuk berlaku kehamilan.
.
Hari subur ni pulak dipanggil ovulasi. Ovulasi wanita hanya berlaku sekali dalam sebulan. Korang nak tahu hari ovulasi ni memang kena tahu hari yang tepat tau. Sebab ovum korang yang keluar tu takkan hidup lama selepas dilepaskan dari ovari. Sperma kena cepat-cepat dating dengan ovum kalau nak proses persenyawaan berlaku.
.
.
HARI SUBUR BUKAN HARI KE 14 KE KAK DAYAH ?
.
.
Ini yang salah nih... ingat ya sayang.. mostly setiap orang takkan sama hari subur / ovulasi nya. Atas sebab setiap orang ada perubahan hormon masing-masing. Adakala korang boleh jadi ovulasi awak dari biasa @ lebih lambat dari biasa.
.
.
Ramai customer Kak Dayah yang dapat track hari subur mereka tapi bukan pada pada hari ke 14. Cara termudah guna OPK lah sayang.
.
OPK adalah alat uji hari subur wanita yang detect direct hormon. So korang jangan sesekali percaya pada aplikasi period kalendar tu lagi ya. Apps cuma apps dan tak dapat detect perubahan hormon awak. Mostly tak betul guna apps. Adakala betul pun cuma nasib je 😊
.
.
Nak try OPK tapi tak tahu guna? Jom dapatkan dari Kak Dayah sekarang. Kita jual, kita ajar cara guna 😉
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
31 2 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

BAGAIMANA UPT ( URINE PREGNANCY TEST ) BERFUNGSI 👇
.
.
UPT akan menguji kandungan hormon kehamilan yang dipanggil human chorionic gonadotropin (hCG) melalui air kencing.
.
Kalau nak keputusan lebih tepat, (sama ada hamil atau tidak) ujian kehamilan bolej dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu selepas terleway haid.
.
Namun, jika anda menggunakan UPT yang mempunyai sensitivity yang tinggi, anda boleh mengesan kehamilan seawal 4 hari sebelum haid anda dijangka tiba.
.
UPT dari @i.hamil adalah contoh UPT yang sangat sensitif berkepekatan 10miu dan boleh mengesan diawal kehamilan iaitu 4 hari sebelum haid dijangka tiba.
.
Bermodalkan kos yang rendah, anda boleh test seberapa banyak kali yang anda nak.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

BAGAIMANA UPT ( URINE PREGNANCY TEST ) BERFUNGSI 👇
.
.
UPT akan menguji kandungan hormon kehamilan yang dipanggil human chorionic gonadotropin (hCG) melalui air kencing.
.
Kalau nak keputusan lebih tepat, (sama ada hamil atau tidak) ujian kehamilan bolej dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu selepas terleway haid.
.
Namun, jika anda menggunakan UPT yang mempunyai sensitivity yang tinggi, anda boleh mengesan kehamilan seawal 4 hari sebelum haid anda dijangka tiba.
.
UPT dari @i.hamil adalah contoh UPT yang sangat sensitif berkepekatan 10miu dan boleh mengesan diawal kehamilan iaitu 4 hari sebelum haid dijangka tiba.
.
Bermodalkan kos yang rendah, anda boleh test seberapa banyak kali yang anda nak.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
2 0 3 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
6 0 3 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
4 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
25 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK DATANG HAID 3 BULAN DAH, GUNA OPK DAPAT JUMPA HARI SUBUR YANG TEPAT
.
.
Siapa cakap kalau tak period tak boleh hamil? Yaa ada ya.. sebab customer kami ramai yang ada pengalaman macam tu. Kebanyakkan mereka ada masalah dengan haid. Jadi sukar nak tahu hari subur yang tepat. Apabila guna OPK, senang untuk mereka kesan hari subur yang betul.
.
Tak mustahil juga bila kita selalu dengar ada wanita yang tak tahu dia sedang hamil kerana mereka ada masalah dengan haid yang lama dah tak datang. Tahu2 dah hamil. Masalah ni salah satu nya sebab hormon. Haid akan datang bila hari subur sudah berlaku. Jadi, tak mustahil kalau awak tak period, tapi awak masih ada hari subur.
.
.
Siapa ada masalah macam ni please cepat2 guba OPK. Jangan buang masa kira sendiri dan guna apps kalendar. Kaedah tersebut tak sesuai untuk awak ya 😊
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK DATANG HAID 3 BULAN DAH, GUNA OPK DAPAT JUMPA HARI SUBUR YANG TEPAT
.
.
Siapa cakap kalau tak period tak boleh hamil? Yaa ada ya.. sebab customer kami ramai yang ada pengalaman macam tu. Kebanyakkan mereka ada masalah dengan haid. Jadi sukar nak tahu hari subur yang tepat. Apabila guna OPK, senang untuk mereka kesan hari subur yang betul.
.
Tak mustahil juga bila kita selalu dengar ada wanita yang tak tahu dia sedang hamil kerana mereka ada masalah dengan haid yang lama dah tak datang. Tahu2 dah hamil. Masalah ni salah satu nya sebab hormon. Haid akan datang bila hari subur sudah berlaku. Jadi, tak mustahil kalau awak tak period, tapi awak masih ada hari subur.
.
.
Siapa ada masalah macam ni please cepat2 guba OPK. Jangan buang masa kira sendiri dan guna apps kalendar. Kaedah tersebut tak sesuai untuk awak ya 😊
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
5 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK - ALAT UJI HARI SUBUR WANITA UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
UPT - ALAT UJI KEHAMILAN
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

OPK - ALAT UJI HARI SUBUR WANITA UNTUK IKHTIAR HAMIL
.
UPT - ALAT UJI KEHAMILAN
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 28 August, 2019

Top #alatujiankehamilan posts

@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Kak Dayah doakan siapa yang ternampak posting dak tecik ni diberikan zuriat yang comel dgn senyuman manis seperti ini. Haish memikat hati betul kamu ni tau syg 😍
.
.
Adakah awak bersedia nak jadi ibu?
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

Kak Dayah doakan siapa yang ternampak posting dak tecik ni diberikan zuriat yang comel dgn senyuman manis seperti ini. Haish memikat hati betul kamu ni tau syg 😍
.
.
Adakah awak bersedia nak jadi ibu?
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
524 15 26 February, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
17 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SOALAN BIASA 👆🏼
.
.
Kebanyakkan customer akan bertanyakan soalan yang sama seperti diatas 👆🏼
.
.
JAWAPAN KAK DAYAH 👇
.
Waktu subur seseorang wanita bergantung kepada kitaran haid mereka sendiri sama ada teratur atau tidak teratur.
.
Amat penting korang catat tarikh haid korang setiap bulan untuk memudahkan korang untuk membuat kiraan hari subur korang setiap bulan tau.
.
.
Ramai wanita menganggap mereka sudah terlewat haid. Sedangkan hari subur belum pun berlaku lg. Oleh itu, WAJIB korang tahu kitaran haid korang tau. Haid akan datang setelah hari subur / ovulasi berlaku. .
NOTE : ada wanita yang tidak setiap bulan mempunyai hari subur. Kes ini dipanggil anovulasi
.
.
Cara paling mudah untuk tahu hari subur yang tepat, guna OPK. Tools yang kebanyakkan customer Kak Dayah cari sebab doktor yang suggest dorang pakai untuk kesan hari subur.
.
.
Cara penggunaan yang mudah dan selamat untuk ikhtiar hamil. Kak Dayah sedang ikhtiar hamil, Kak Dayah jual, dan Kak Dayah guide cara guna.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SOALAN BIASA 👆🏼
.
.
Kebanyakkan customer akan bertanyakan soalan yang sama seperti diatas 👆🏼
.
.
JAWAPAN KAK DAYAH 👇
.
Waktu subur seseorang wanita bergantung kepada kitaran haid mereka sendiri sama ada teratur atau tidak teratur.
.
Amat penting korang catat tarikh haid korang setiap bulan untuk memudahkan korang untuk membuat kiraan hari subur korang setiap bulan tau.
.
.
Ramai wanita menganggap mereka sudah terlewat haid. Sedangkan hari subur belum pun berlaku lg. Oleh itu, WAJIB korang tahu kitaran haid korang tau. Haid akan datang setelah hari subur / ovulasi berlaku. .
NOTE : ada wanita yang tidak setiap bulan mempunyai hari subur. Kes ini dipanggil anovulasi
.
.
Cara paling mudah untuk tahu hari subur yang tepat, guna OPK. Tools yang kebanyakkan customer Kak Dayah cari sebab doktor yang suggest dorang pakai untuk kesan hari subur.
.
.
Cara penggunaan yang mudah dan selamat untuk ikhtiar hamil. Kak Dayah sedang ikhtiar hamil, Kak Dayah jual, dan Kak Dayah guide cara guna.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
9 2 26 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Ada semua masalah dibawah? Jangan risau! HOME SPERM TEST boleh bantu awak!
.
Ajak suami test kesuburan sendiri sekarang kalau nak zuriat cepat! Jangan bertangguh. Mulakan langkah awal..takde salah pun kalau baru setahun kahwin awak dah nak usaha ikhtiar mendapatkan zuriat! Orang nak kata kalut nak anak lantak p kat depa! Masalah kita bukan depa tanggung 🤔janji kita bersedia dari awal. Dah lama bertangguh, tahap kesihatan pun makin menurun, sebab tu tak salah usaha dari awal dear ❣️
.
SUAMI JGN BIAR ISTERI JE IKHTIAR! Awak pun WAJIB JOIN SAMA ☝🏼️
.
HOME SPERM TEST / ALAT UJI KESUBURAN LELAKI 👇🏻
.
🕵🏻 Membantu mengesan tahap kualiti kesihatan sper.Ma didalam airmani lelaki yang boleh dilakukan dirumah hanya dalam 15minit!
.
NORMAL PRICE 👉🏻 RM129.00 /set
PROMOTION NOW 👉🏻 RM55.00 /set
Postage RM8(sm) / RM12(ss)
.
Ingin lebih mudah ikhtiar bersama isteri? Dapatkan pakej combo superr jimat kami untuk test kesuburan suami dan isteri dalam satu set! Lebih MURAH dan JIMAT wang awak 😍
.
Tak tahu cara guna? Jangan risau, satu persatu kami ajar sampai awak faham!
.
MUDAH. TEPAT. BERKESAN ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

Ada semua masalah dibawah? Jangan risau! HOME SPERM TEST boleh bantu awak!
.
Ajak suami test kesuburan sendiri sekarang kalau nak zuriat cepat! Jangan bertangguh. Mulakan langkah awal..takde salah pun kalau baru setahun kahwin awak dah nak usaha ikhtiar mendapatkan zuriat! Orang nak kata kalut nak anak lantak p kat depa! Masalah kita bukan depa tanggung 🤔janji kita bersedia dari awal. Dah lama bertangguh, tahap kesihatan pun makin menurun, sebab tu tak salah usaha dari awal dear ❣️
.
SUAMI JGN BIAR ISTERI JE IKHTIAR! Awak pun WAJIB JOIN SAMA ☝🏼️
.
HOME SPERM TEST / ALAT UJI KESUBURAN LELAKI 👇🏻
.
🕵🏻 Membantu mengesan tahap kualiti kesihatan sper.Ma didalam airmani lelaki yang boleh dilakukan dirumah hanya dalam 15minit!
.
NORMAL PRICE 👉🏻 RM129.00 /set
PROMOTION NOW 👉🏻 RM55.00 /set
Postage RM8(sm) / RM12(ss)
.
Ingin lebih mudah ikhtiar bersama isteri? Dapatkan pakej combo superr jimat kami untuk test kesuburan suami dan isteri dalam satu set! Lebih MURAH dan JIMAT wang awak 😍
.
Tak tahu cara guna? Jangan risau, satu persatu kami ajar sampai awak faham!
.
MUDAH. TEPAT. BERKESAN ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 1 17 August, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

INI BUKAN PASAL 'POWER' SUAMI ❗INI PASAL 'SUBUR' KE TAK SUAMI TU ❗
.
Antara punca-punca lelaki / suami tidak subur 👇🏻
♨️STRESS
♨️SELUAR DALAM KETAT
♨️SUKAN EXTREME
♨️TERDEDAH HABA YG PANAS
♨️MEROKOK
♨️PEKERJAAN YG TERDEDAH DGN BAHAN KIMIA
.
Jika anda ada semua ciri-ciri diatas 👆🏿WAJIB BERTINDAK SEKARANG ❗️
UJI TAHAP KUALITI SPER.MA ANDA dgn HOME SPERM TEST ❗️
.
HST 👉 Indicator untuk menguji tahap kualiti SPER.MA dalam AIRMONEY suami. AIRMONEY yang NORMAL memerlukan SPER.MA yang mencukup sebanyak 20juta /ml pada setiap ejakulasi untuk berjaya menghamilkan ISTERI.
.
Adakah anda juga sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat ❓Jika YA, anda WAJIB LAKUKAN LANGKAH PERTAMA INI UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN BERLAKU ❗️
.
HARGA ASAL 👉🏻 RM129.00 /set
HARGA PROMOSI 👉🏻 RM55.00 /set (exc postage)
.
Inginkan cara termudah dan semulajadi untuk ikhtiar suami isteri? DAPATKAN PAKEJ COMBO SET OPK/UPT/HOME SPERM TEST NOW ❗️Jika anda pelanggan kami, anda layak mendapat FREE GUIDE DARI KAMI 👍🏻
.
DAPATKAN SEKARANG KERANA HARGA KAMI AMAT BERPATUTAN ❗️CARA IKHTIAR PALING MUDAH UTK ANDA CUBA 😊
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

INI BUKAN PASAL 'POWER' SUAMI ❗INI PASAL 'SUBUR' KE TAK SUAMI TU ❗
.
Antara punca-punca lelaki / suami tidak subur 👇🏻
♨️STRESS
♨️SELUAR DALAM KETAT
♨️SUKAN EXTREME
♨️TERDEDAH HABA YG PANAS
♨️MEROKOK
♨️PEKERJAAN YG TERDEDAH DGN BAHAN KIMIA
.
Jika anda ada semua ciri-ciri diatas 👆🏿WAJIB BERTINDAK SEKARANG ❗️
UJI TAHAP KUALITI SPER.MA ANDA dgn HOME SPERM TEST ❗️
.
HST 👉 Indicator untuk menguji tahap kualiti SPER.MA dalam AIRMONEY suami. AIRMONEY yang NORMAL memerlukan SPER.MA yang mencukup sebanyak 20juta /ml pada setiap ejakulasi untuk berjaya menghamilkan ISTERI.
.
Adakah anda juga sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat ❓Jika YA, anda WAJIB LAKUKAN LANGKAH PERTAMA INI UNTUK MEMUDAHKAN KEHAMILAN BERLAKU ❗️
.
HARGA ASAL 👉🏻 RM129.00 /set
HARGA PROMOSI 👉🏻 RM55.00 /set (exc postage)
.
Inginkan cara termudah dan semulajadi untuk ikhtiar suami isteri? DAPATKAN PAKEJ COMBO SET OPK/UPT/HOME SPERM TEST NOW ❗️Jika anda pelanggan kami, anda layak mendapat FREE GUIDE DARI KAMI 👍🏻
.
DAPATKAN SEKARANG KERANA HARGA KAMI AMAT BERPATUTAN ❗️CARA IKHTIAR PALING MUDAH UTK ANDA CUBA 😊
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
4 1 20 September, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

BELI UPT NAK CHECK PREGNANT KE TAK. SEKALI TAK PUAS HATI CHECK SEKALI. NAK CHECK LAGI KENA BELI LAGI!! MAHAL NYAA YANG FARMASI JUAL ❗❗
.
👆🏿👆🏿👆🏿Tu semua masalah dulu! Sekarang tak lagi! Sebab @i.hamil bagi harga lentang-letang MURAH siap boleh buat stock kat rumah! Sekarang dah tak perlu keringkan poket beli UPT MAHAL lagi! UPT @i.hamil serius MURAH, TEPAT, BERKUALITI! Kalah yang harga RM30 sebatang mcm yg dijual difarmasi 😊
.
JOM GRAB NOW UPT HARGA KEBABOM DAN KUALITI TIPTOP TERBAIK DARI LUAR NEGARA ❗❗TAK PERLU BERHABIS DUIT UTK BORONG UPT LAGI LEPAS NI..
.
ORDER KERAS, PRODUK LAKU KERAS, STOCK SURUT KERAS ❗
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

BELI UPT NAK CHECK PREGNANT KE TAK. SEKALI TAK PUAS HATI CHECK SEKALI. NAK CHECK LAGI KENA BELI LAGI!! MAHAL NYAA YANG FARMASI JUAL ❗❗
.
👆🏿👆🏿👆🏿Tu semua masalah dulu! Sekarang tak lagi! Sebab @i.hamil bagi harga lentang-letang MURAH siap boleh buat stock kat rumah! Sekarang dah tak perlu keringkan poket beli UPT MAHAL lagi! UPT @i.hamil serius MURAH, TEPAT, BERKUALITI! Kalah yang harga RM30 sebatang mcm yg dijual difarmasi 😊
.
JOM GRAB NOW UPT HARGA KEBABOM DAN KUALITI TIPTOP TERBAIK DARI LUAR NEGARA ❗❗TAK PERLU BERHABIS DUIT UTK BORONG UPT LAGI LEPAS NI..
.
ORDER KERAS, PRODUK LAKU KERAS, STOCK SURUT KERAS ❗
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
5 1 27 September, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
5 0 19 October, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAKKAN PERNAH MENYESAL PAKAI UPT STRIP NI. SENANG CELUP DAN URINE PUN TAK MENJEJEHHH..
.
.
Selalu sangat guna UPT jenis casset tapi result selalu sangat dapat faint line tu. Dah tu, masa sedut urine tu boleh pulak menitik urine merata. Tak pasal-pasal kena lap. Leceh betul!
.
.
Leceh kan awak? Kak Dayah tahu sebab tu Kak Dayah prefer korang pakai yang strip je. Sukar nak dapat line ‘tipu-tipu’ kalau pakai yang jenis strip ni. Awak pun tak lah keciwa merana dgn tipu daya result tu. huhu
.
.
Jenis strip ni paling best awak boleh lekat pada buku tracker tau! Boleh celup hari-hari. Murah pun murah!
.
.
Dengan hanya sebatang RM1, korang boleh beli dgn sebanyaknya yg korang nak. Eh jangan ingat murah tak berkualiti tau! UPT Kak Dayah pastinya berkualiti sebab Kak Dayah sendiri guna. Jadi kita nak yang bagus je kalau kita pun guna kan?
.
.
Nak order dengan banyaknya disamping mendapat guide dgn penuh limpahan kasih sayang? Grab promosi sekarang. Pakej yang takkan mengeringkan poket korang 😍
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

TAKKAN PERNAH MENYESAL PAKAI UPT STRIP NI. SENANG CELUP DAN URINE PUN TAK MENJEJEHHH..
.
.
Selalu sangat guna UPT jenis casset tapi result selalu sangat dapat faint line tu. Dah tu, masa sedut urine tu boleh pulak menitik urine merata. Tak pasal-pasal kena lap. Leceh betul!
.
.
Leceh kan awak? Kak Dayah tahu sebab tu Kak Dayah prefer korang pakai yang strip je. Sukar nak dapat line ‘tipu-tipu’ kalau pakai yang jenis strip ni. Awak pun tak lah keciwa merana dgn tipu daya result tu. huhu
.
.
Jenis strip ni paling best awak boleh lekat pada buku tracker tau! Boleh celup hari-hari. Murah pun murah!
.
.
Dengan hanya sebatang RM1, korang boleh beli dgn sebanyaknya yg korang nak. Eh jangan ingat murah tak berkualiti tau! UPT Kak Dayah pastinya berkualiti sebab Kak Dayah sendiri guna. Jadi kita nak yang bagus je kalau kita pun guna kan?
.
.
Nak order dengan banyaknya disamping mendapat guide dgn penuh limpahan kasih sayang? Grab promosi sekarang. Pakej yang takkan mengeringkan poket korang 😍
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 1 24 October, 2018