#amaura Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #amaura and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
15.3
Average comment
0.7
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
37 0 13 hours ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 13 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
38 1 16 hours ago
Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 0 16 hours ago
@amaura_aromas Profile picture

@amaura_aromas

After many of our customers asking, we have decided to offer an Am'aura Aromas advent calander.

We only have a limited amount of these due to working on other things which we shall announce shortly.

The calendars will be £15 plus p+p( if required) To place an order of these £5 deposit shall secure your calendar with the remaining balance due 20th of November.

Message us to secure your calendar.

Have a great day all!! Lots of Love, Am'aura Aromas xxx❤❤ #waxmelts #christmas #adventcalender #waxmelt #home #smallbusiness #homemade #amaura.aromas #hinch #tistheseason #waxmeltaddict #wax #soywaxmelts #waxburner #newbusiness #christmasspirit

After many of our customers asking, we have decided to offer an Am'aura Aromas advent calander.

We only have a limited amount of these due to working on other things which we shall announce shortly.

The calendars will be £15 plus p+p( if required) To place an order of these £5 deposit shall secure your calendar with the remaining balance due 20th of November.

Message us to secure your calendar.

Have a great day all!! Lots of Love, Am'aura Aromas xxx❤❤ #waxmelts #christmas #adventcalender #waxmelt #home #smallbusiness #homemade #amaura.aromas #hinch #tistheseason #waxmeltaddict #wax #soywaxmelts #waxburner #newbusiness #christmasspirit
7 6 17 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
7 0 17 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@smolblueskeleton Profile picture

@smolblueskeleton

ιѕ caтcнιng υp !
All I gotta do is shade them all !

Day 11: Favorite Ice Type ❄️
My favorite is Amuara !
I like the idea of like, ice crystal dinosaurs and I never knew how much I need it until I revived Amaura’s fossil ! ✨



тags




#pokemon #Amaura #poketober #poketober2019 #poketoberday11 #inktober #inktober2019 #inktoberday11 #pokemonart #cosplayart #anthro #furry #anthroart #furryart #pokemonanthro #ijustwanttosleep #imsotired #kagerouproject

ιѕ caтcнιng υp !
All I gotta do is shade them all !

Day 11: Favorite Ice Type ❄️
My favorite is Amuara !
I like the idea of like, ice crystal dinosaurs and I never knew how much I need it until I revived Amaura’s fossil ! ✨
•
•
•
тags
•
•
•

#pokemon #Amaura #poketober #poketober2019 #poketoberday11 #inktober #inktober2019 #inktoberday11 #pokemonart #cosplayart #anthro #furry #anthroart #furryart #pokemonanthro #ijustwanttosleep #imsotired #kagerouproject
36 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@amauracrystal Profile picture

@amauracrystal

Wakaf Baharu

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
9 1 16 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
4 2 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 1 15 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
90 0 15 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Pernahkah korang cakap perkataan ini? " Aku nak kurus " . Macam Reen selalu cakap nak kurus.😂
Korang cakap nak kurus tapi sambil melantak 2 pinggan nasi tanpa rasa bersalah.
Cakap memang mudah tapi nak mulakan itu sangat susah. Lagi-lagi kalau melibatkan senaman.
Bila cakap tentang senaman, last2 banyak alasan keluar dari mulut. 😂Tiada kasut sukan, hujan, Paling popular, besok la start exercise.
Akhirnya, besoknya tak pernah muncul-muncul. Hihi
.
Tapi reen  pasti boleh cuba turunkan berat badan secara perlahan-lahan tanpa bersenam. Reen cuba ambil 1sachet #amauracrystal setiap hari sebelum tidur. Alhamdulillah dapat juga hasil nya nak kurus.😊
.
Amaura adalah sejenis supplement kesihatan yang akan Detoxkan badan anda melalui proses FLUSH OUT. .
Cara FLUSH OUT ini adalah cara yang paling BERKESAN & SELAMAT kepada yang nak turunkan BERAT BADAN secara sihat, tanpa bersenam.
.
Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 0 15 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
5 0 14 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
3 0 14 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Bak kata orang, jika hendak cantik tu, biarlah stabil dari segi luaran dan dalamannya. Ternyata, telah menjadi lumrah seorang wanita, suka atau tidak, dirinya pasti terpengaruh untuk menjaga setiap inci tubuh dan wajahnya. Namun, ramai antara kita hanya peka akan penjagaan kecantikan luaran tanpa mengendahkan apa yang berlaku di dalam. Walhal, kesihatan dalamanlah yang harus diutamakan kerana keadaan dalaman tubuh akan menjadi cerminan kepada kecantikan asli yang terselah secara luaran. .

Fungsi Amaura adalah Detox yang akan membersihkan darah, membuang toxin dalam badan & membuang segala kekotoran dalam badan memlalui sistem buangan. Bila dalam badan korang bersih automatik luaran akan bersih.😍 .
Nak dapatkan amaura boleh Whatsapp : +60194674909 untuk order 😊
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bak kata orang, jika hendak cantik tu, biarlah stabil dari segi luaran dan dalamannya. Ternyata, telah menjadi lumrah seorang wanita, suka atau tidak, dirinya pasti terpengaruh untuk menjaga setiap inci tubuh dan wajahnya. Namun, ramai antara kita hanya peka akan penjagaan kecantikan luaran tanpa mengendahkan apa yang berlaku di dalam. Walhal, kesihatan dalamanlah yang harus diutamakan kerana keadaan dalaman tubuh akan menjadi cerminan kepada kecantikan asli yang terselah secara luaran. .

Fungsi Amaura adalah Detox yang akan membersihkan darah, membuang toxin dalam badan & membuang segala kekotoran dalam badan memlalui sistem buangan. Bila dalam badan korang bersih automatik luaran akan bersih.😍 .
Nak dapatkan amaura boleh Whatsapp : +60194674909 untuk order 😊
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
21 0 13 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Bak kata orang, jika hendak cantik tu, biarlah stabil dari segi luaran dan dalamannya. Ternyata, telah menjadi lumrah seorang wanita, suka atau tidak, dirinya pasti terpengaruh untuk menjaga setiap inci tubuh dan wajahnya. Namun, ramai antara kita hanya peka akan penjagaan kecantikan luaran tanpa mengendahkan apa yang berlaku di dalam. Walhal, kesihatan dalamanlah yang harus diutamakan kerana keadaan dalaman tubuh akan menjadi cerminan kepada kecantikan asli yang terselah secara luaran. .

Fungsi Amaura adalah Detox yang akan membersihkan darah, membuang toxin dalam badan & membuang segala kekotoran dalam badan memlalui sistem buangan. Bila dalam badan korang bersih automatik luaran akan bersih.😍 .
Nak dapatkan amaura boleh Whatsapp : +60194674909 untuk order 😊
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bak kata orang, jika hendak cantik tu, biarlah stabil dari segi luaran dan dalamannya. Ternyata, telah menjadi lumrah seorang wanita, suka atau tidak, dirinya pasti terpengaruh untuk menjaga setiap inci tubuh dan wajahnya. Namun, ramai antara kita hanya peka akan penjagaan kecantikan luaran tanpa mengendahkan apa yang berlaku di dalam. Walhal, kesihatan dalamanlah yang harus diutamakan kerana keadaan dalaman tubuh akan menjadi cerminan kepada kecantikan asli yang terselah secara luaran. .

Fungsi Amaura adalah Detox yang akan membersihkan darah, membuang toxin dalam badan & membuang segala kekotoran dalam badan memlalui sistem buangan. Bila dalam badan korang bersih automatik luaran akan bersih.😍 .
Nak dapatkan amaura boleh Whatsapp : +60194674909 untuk order 😊
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 0 13 October, 2019

Top #amaura posts

@ladowska Profile picture

@ladowska

Welcome to my GYM of Ice and Fire! ❄️🔥 #gymleadersona
You are looking at a Pokemon trainer with 21 years of experience 😎 What pokemon would you have if you were a gym leader? 😀
_
patreon.com/Ladowska

Welcome to my GYM of Ice and Fire! ❄️🔥 #gymleadersona
You are looking at a Pokemon trainer with 21 years of experience 😎 What pokemon would you have if you were a gym leader? 😀
_
patreon.com/Ladowska
75,527 383 10 May, 2018
@colinm_art Profile picture

@colinm_art

Remarkably, both fossilized bones and frozen tissues from Aurorus have been uncovered by researchers. Having such complete remains has allowed scientists in the Kalos region to not only hone the process of fossil revival, but also make exciting new discoveries. For instance, it was long speculated how a large creature like Aurorus could survive in the cold climates the rock record suggests it lived in. Analysis of preserved blood revealed high levels of glucose, which helps to keep cells from freezing even at very low temperatures.
More Pokémon should be 8’+ tall. It feels a bit more fun that way. So many hit the “soft cap” at like 5’. #pokemon #realisticpokemon #fossilpokemon #aurorus #amaura #ultrasun #dinosaur #sauropod #dinosaurart #amargasaurus #digitalart #fanart #paleoart #colinmart

Remarkably, both fossilized bones and frozen tissues from Aurorus have been uncovered by researchers. Having such complete remains has allowed scientists in the Kalos region to not only hone the process of fossil revival, but also make exciting new discoveries. For instance, it was long speculated how a large creature like Aurorus could survive in the cold climates the rock record suggests it lived in. Analysis of preserved blood revealed high levels of glucose, which helps to keep cells from freezing even at very low temperatures. 
More Pokémon should be 8’+ tall. It feels a bit more fun that way. So many hit the “soft cap” at like 5’. #pokemon #realisticpokemon #fossilpokemon #aurorus #amaura #ultrasun #dinosaur #sauropod #dinosaurart #amargasaurus #digitalart #fanart #paleoart #colinmart
1,614 14 2 minutes ago
@sentaregion Profile picture

@sentaregion

Sentari Tyrunt is a Dragon/Normal type! It loves to preen its colorful feathers by the waterside. They make up for their lack of stealth with speed. A Tyrunt has been recorded to chase a Patrat for 12 hours til the Patrat burned out from fatigue. Its ability Clutch allows its last attack to land right before fainting.
.
.
Sentari Amaura is a Grass/Electric type. Thanks to a specific mold found only in Senta, it survived the ice age and now draws power from the sun. The mold gets food and metabolizes it for the Amaura.
.
.
Sentai Tyrunt is a pretty low hanging fruit lol it'll become a terror bird. Amaura's Gen7 dex entry mentioned they wouldnt last long in the Alolan heat, so i thought of having a symbiote keep it alive throughthe Sentari climate 🌅 the fungus is bases on the Trametes versicolor
.
.
#pokemon #fakemon #dragontype #normaltype #grasstype #electrictype #tyrunt #amaura #ocdesign

Sentari Tyrunt is a Dragon/Normal type! It loves to preen its colorful feathers by the waterside. They make up for their lack of stealth with speed. A Tyrunt has been recorded to chase a Patrat for 12 hours til the Patrat burned out from fatigue. Its ability Clutch allows its last attack to land right before fainting.
.
.
Sentari Amaura is a Grass/Electric type. Thanks to a specific mold found only in Senta, it survived the ice age and now draws power from the sun. The mold gets food and metabolizes it for the Amaura.
.
.
Sentai Tyrunt is a pretty low hanging fruit lol it'll become a terror bird. Amaura's Gen7 dex entry mentioned they wouldnt last long in the Alolan heat, so i thought of having a symbiote keep it alive throughthe Sentari climate 🌅 the fungus is bases on the Trametes versicolor
.
.
#pokemon #fakemon #dragontype #normaltype #grasstype #electrictype #tyrunt #amaura #ocdesign
729 6 13 July, 2019
@vim_a_r_t Profile picture

@vim_a_r_t

#Scyther / #Amaura.
.
► ESP - ¿Te ha gustado? ¡Sígueme para más contenido así! ♡ || ENG - Did you like it? Don't forget to follow me! ♡.
.
► ESP - Creado por ©Vimart. || ENG - Created by ©Vimart.
.
-----------------
Hᴀsʜᴛᴀɢs
-----------------
.
#pokemonfused #pokefusion #pkmfusion #fusionpokemon #pokemonfusion #fusion #fuse #pokemonfused #pokeart #art #myart #pokemon #pokemonfanart #artwork.
.
》 No re-postear sin dar créditos《

》 #Scyther / #Amaura.
.
► ESP - ¿Te ha gustado? ¡Sígueme para más contenido así! ♡ || ENG - Did you like it? Don't forget to follow me! ♡.
.
► ESP - Creado por ©Vimart. || ENG - Created by ©Vimart.
.
-----------------
Hᴀsʜᴛᴀɢs
-----------------
.
#pokemonfused #pokefusion #pkmfusion #fusionpokemon #pokemonfusion #fusion #fuse #pokemonfused #pokeart #art #myart #pokemon #pokemonfanart #artwork.
.
》 No re-postear sin dar créditos《
4,079 29 15 July, 2019
@mukhlisrosdi Profile picture

@mukhlisrosdi

Reen ni kalau korang tengok dalam gambar/story pun dah manja & sweet. Realiti pun sama je si @nazreenazurahijab ni. Lagi manja ada lah ❤️ #masyitahscarf #srserum #amaura

Reen ni kalau korang tengok dalam gambar/story pun dah manja & sweet. Realiti pun sama je si @nazreenazurahijab ni. Lagi manja ada lah ❤️ #masyitahscarf #srserum #amaura
7,678 19 10 June, 2019
@ivy.pkmn Profile picture

@ivy.pkmn

Fossils... dun dun dun!
:
:
:
Art by: ssalrobyul on twitter
Link: pixiv.net/member_illust.php?illust_id=51617492&mode=medium
————————————————————————
#pokemon #pokémon #pokeani #pokemonanime #pokespe #pokemonspecial #pokemonadventures #pokemonart #pokemontrainer #pokemongo #pokedex #pikachu #anime #manga #omanyte #anorith #aerodactyl #lileep #kabuto #shieldon #cranidos #archen #tyrunt #tirtouga #amaura

Fossils... dun dun dun!
:
:
:
Art by: ssalrobyul on twitter
Link: pixiv.net/member_illust.php?illust_id=51617492&mode=medium
————————————————————————
#pokemon #pokémon #pokeani #pokemonanime #pokespe #pokemonspecial #pokemonadventures  #pokemonart #pokemontrainer #pokemongo #pokedex #pikachu #anime #manga #omanyte #anorith #aerodactyl #lileep #kabuto #shieldon #cranidos #archen #tyrunt #tirtouga #amaura
3,446 22 20 May, 2019
@mukhlisrosdi Profile picture

@mukhlisrosdi

Dia sorang je shopping @nazreenazurahijab 😪 #amaura
.
Supplement : @amaura_hq

Dia sorang je shopping @nazreenazurahijab 😪 #amaura
.
Supplement : @amaura_hq
3,801 49 1 June, 2018