#amoimusniza Instagram Photos & Videos

amoimusniza - 1.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #amoimusniza and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 hours
Average like
4.2
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih #amoimusniza

Psssstt psssttt🤓🤓🤓
.
.
Selain kentang boleh kurangkan mata panda uollls, sis pun nak share rahsia yang kulit kentang pun boleh kurangkan jeragat tahu😱😱😱
Consume Choco White bersama Lana, effect dia...da bomb gais✨✨
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link dibawah:

#chocowhite #putihdenganchocowhite #putihbersih #minumputih #putihmulus #gebugebas #bebascela #putihdenganchocowhite #chocowhitewow #chocowhitedabomd #lawa #cantik #putih #gebu #bersih #kulitmulus #kulitbersih #amoimusniza
3 0 14 November, 2019

6 jenis makanan ini sangat mudah di dapat & mengolahnyapun tidak sulit😊
.
.
Jadi buat kamu yang mau mulai diet,
makanan ini bisa dijadikan salahsatu menu kamu🥚🥦
.
.
Tapi ingat,
cara mengolahnya diperhatikan yaaa
Tanpa minyak dan santan itu cara terbaik🤩
.
.
Yuk bergerak tiap hari 🚶‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️
Lakukan mulai hari ini yaaa🤗
.
.
.
#dietsehat #caradiet #dietonline
#buanglemak #programdiet #dietenak
#indonesiasehat #cemilansehat
#inginkurus #inginlangsing #langsingsehat #dietocd #dietebm
#slimnjoyprogram #timhebat #kulineran #jajanankekinian #kulinerbogormurah #kulinerdenpasar
#kulinercirebon #kulinercibuburkowis
#makan5kalisehari #tehbakarlemak
#nutrisiselular #sarapansehat
#amoimusniza

6 jenis makanan ini sangat mudah di dapat & mengolahnyapun tidak sulit😊
.
.
Jadi buat kamu yang mau mulai diet,
makanan ini bisa dijadikan salahsatu menu kamu🥚🥦
.
.
Tapi ingat,
cara mengolahnya diperhatikan yaaa
Tanpa minyak dan santan itu cara terbaik🤩
.
.
Yuk bergerak tiap hari 🚶‍♀️🏃‍♂️🏃‍♀️
Lakukan mulai hari ini yaaa🤗
.
.
.
#dietsehat #caradiet #dietonline
#buanglemak #programdiet #dietenak
#indonesiasehat #cemilansehat 
#inginkurus #inginlangsing #langsingsehat #dietocd #dietebm
#slimnjoyprogram #timhebat #kulineran #jajanankekinian #kulinerbogormurah #kulinerdenpasar 
#kulinercirebon #kulinercibuburkowis 
#makan5kalisehari #tehbakarlemak 
#nutrisiselular #sarapansehat
#amoimusniza
7 0 12 November, 2019

Selepas bersalin anak nombor 4 ni badan mmg naik mendadak..sendiri tengok pun takut dengan seluarnya tak muat🤭🤭.. sampai sakit kaki tumit semua... Chubby,gemuk,bulat semua dapat gelaran dah..hehehe tp lepas kenal dengan Coco Curv Ni alhamdulillah sekotak tu trn dekat 5-7kg... Apa lagi teruskan. Selama 4bulan.. Akhirnya badan kembali maintain Sampai skrg. Tumit tak sakit lagi.. Kalau Chuollss nak cuba produk ni jangan memalu.. Meh ws b 👇

Info lanjut follow
@cococurvmalaysiaofficialno1
@cococurv.indonesiano1
@cococurv_hq
@cococurvklumpur
@syasya_cococurvampangmmc
@deena_ampangcocurv
@cococurv.singapore
@aleeyah.sofia
@cococurvsarawak
@Carl_Cococurv_Sabah
@cococurv_officialgombak
@baitycococurvampang_cheras
@cococurv.serikembangan
@Lifun Martha
@Heraliu.pontisuri
@chocofit.cococurv
@cococurv.chocofit_onlinehq

Atau wassap ADMIN HQ

http://wasap.my/60169767620/cococurv

BEA
IG :baitycococurvampang_cheras
FB : Baity Amin
WASSAP : 0169767620
🆔CPA-A08

#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #zulinaziz #ctdk #babyshima #chocofit #cococurv #cococurvampangjaya #nakkurus #cococurvgombak #cococurvsg
#amoimusniza #dietseimbang #baitycococurvampang_cheras

Selepas bersalin anak nombor 4 ni badan mmg naik mendadak..sendiri tengok pun takut dengan seluarnya tak muat🤭🤭.. sampai sakit kaki tumit semua... Chubby,gemuk,bulat semua dapat gelaran dah..hehehe tp lepas kenal dengan Coco Curv Ni alhamdulillah sekotak tu trn dekat 5-7kg... Apa lagi teruskan. Selama 4bulan.. Akhirnya badan kembali maintain Sampai skrg. Tumit tak sakit lagi.. Kalau Chuollss nak cuba produk ni jangan memalu.. Meh ws b 👇

Info lanjut follow 
@cococurvmalaysiaofficialno1
@cococurv.indonesiano1
@cococurv_hq 
@cococurvklumpur
@syasya_cococurvampangmmc
@deena_ampangcocurv
@cococurv.singapore
@aleeyah.sofia
@cococurvsarawak
@Carl_Cococurv_Sabah
@cococurv_officialgombak
@baitycococurvampang_cheras
@cococurv.serikembangan
@Lifun Martha
@Heraliu.pontisuri
@chocofit.cococurv
@cococurv.chocofit_onlinehq

Atau wassap ADMIN HQ

http://wasap.my/60169767620/cococurv

BEA
IG :baitycococurvampang_cheras
FB : Baity Amin
WASSAP : 0169767620
🆔CPA-A08

#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #zulinaziz #ctdk #babyshima #chocofit #cococurv #cococurvampangjaya #nakkurus #cococurvgombak #cococurvsg 
#amoimusniza #dietseimbang #baitycococurvampang_cheras
12 0 12 November, 2019

#Repost @fatinfatihah.cococurv
• • • • • •
CHUBBY??? ITU DULU.. SEKARANG TIDAK LAGI 😎😎
.
Yang dulu nyee CHUBBY COMEL gitew org tgok..Tapi skrg CANTIK MENAWAN pula yee😍😍😍😍
.
.
Minuman Coklat yang sedap ni boleh buat anda yg chubby comel mcm sis ni jadi si cantik menawan serta yakin lagi nk bhadapan dgn org tau💃💃💃 Iye sygku semua.. Sis x reka cerita taw!! Realitinya ramai yang da berjaya dengan CocoCurv.... Cuma Shake2 dan minum selepas sarapan pagi... Senang je kan... Xde Pantang Larang.. Xde nye nak etreme exercise 😉

1 box CocoCurv boleh 5-7kg tau..!! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ Info Lanjut follow
@cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq @cococurvklumpur @cococurvserikembangan @syasya_cococurvampangmmc @cococurv.onlineshop @cococurv

Atau utk fast respon.. klik link wsap sis yee 🥰🥰 📲Www.wasap.my/60176992759/NakCC

#CocoCurv #DietSlim #Minuman #Coklat #KurusSihat #PlanDiet #SizeBesar #noObesity #Cantik #Slim #Sihat 🌹🌹
#amoimusniza

#Repost @fatinfatihah.cococurv
• • • • • •
CHUBBY??? ITU DULU.. SEKARANG TIDAK LAGI 😎😎
. 
Yang dulu nyee CHUBBY COMEL gitew org tgok..Tapi skrg CANTIK MENAWAN pula yee😍😍😍😍
.
. 
Minuman Coklat yang sedap ni boleh buat anda yg chubby comel mcm sis ni jadi si cantik menawan serta yakin lagi nk bhadapan dgn org tau💃💃💃 Iye sygku semua.. Sis x reka cerita taw!! Realitinya ramai yang da berjaya dengan CocoCurv.... Cuma Shake2 dan minum selepas sarapan pagi... Senang je kan... Xde Pantang Larang.. Xde nye nak etreme exercise 😉

1 box CocoCurv boleh 5-7kg tau..!! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ Info Lanjut follow 
@cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq  @cococurvklumpur  @cococurvserikembangan @syasya_cococurvampangmmc  @cococurv.onlineshop @cococurv

Atau utk fast respon.. klik link wsap sis yee 🥰🥰 📲Www.wasap.my/60176992759/NakCC

#CocoCurv #DietSlim #Minuman #Coklat #KurusSihat #PlanDiet #SizeBesar #noObesity #Cantik #Slim #Sihat 🌹🌹
#amoimusniza
4 0 12 November, 2019

#Repost @fatinfatihah.cococurv
• • • • • •
CHUBBY??? ITU DULU.. SEKARANG TIDAK LAGI 😎😎
.
Yang dulu nyee CHUBBY COMEL gitew org tgok..Tapi skrg CANTIK MENAWAN pula yee😍😍😍😍
.
.
Minuman Coklat yang sedap ni boleh buat anda yg chubby comel mcm sis ni jadi si cantik menawan serta yakin lagi nk bhadapan dgn org tau💃💃💃 Iye sygku semua.. Sis x reka cerita taw!! Realitinya ramai yang da berjaya dengan CocoCurv.... Cuma Shake2 dan minum selepas sarapan pagi... Senang je kan... Xde Pantang Larang.. Xde nye nak etreme exercise 😉

1 box CocoCurv boleh 5-7kg tau..!! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ Info Lanjut follow
@cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq @cococurvklumpur @cococurvserikembangan @syasya_cococurvampangmmc @cococurv.onlineshop @cococurv

Atau utk fast respon.. klik link wsap sis yee 🥰🥰 📲Www.wasap.my/60176992759/NakCC

#CocoCurv #DietSlim #Minuman #Coklat #KurusSihat #PlanDiet #SizeBesar #noObesity #Cantik #Slim #Sihat 🌹🌹
#amoimusniza

#Repost @fatinfatihah.cococurv
• • • • • •
CHUBBY??? ITU DULU.. SEKARANG TIDAK LAGI 😎😎
. 
Yang dulu nyee CHUBBY COMEL gitew org tgok..Tapi skrg CANTIK MENAWAN pula yee😍😍😍😍
.
. 
Minuman Coklat yang sedap ni boleh buat anda yg chubby comel mcm sis ni jadi si cantik menawan serta yakin lagi nk bhadapan dgn org tau💃💃💃 Iye sygku semua.. Sis x reka cerita taw!! Realitinya ramai yang da berjaya dengan CocoCurv.... Cuma Shake2 dan minum selepas sarapan pagi... Senang je kan... Xde Pantang Larang.. Xde nye nak etreme exercise 😉

1 box CocoCurv boleh 5-7kg tau..!! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ Info Lanjut follow 
@cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq  @cococurvklumpur  @cococurvserikembangan @syasya_cococurvampangmmc  @cococurv.onlineshop @cococurv

Atau utk fast respon.. klik link wsap sis yee 🥰🥰 📲Www.wasap.my/60176992759/NakCC

#CocoCurv #DietSlim #Minuman #Coklat #KurusSihat #PlanDiet #SizeBesar #noObesity #Cantik #Slim #Sihat 🌹🌹
#amoimusniza
1 0 12 November, 2019

#Repost @fatinfatihah.cococurv
• • • • • •
CHUBBY??? ITU DULU.. SEKARANG TIDAK LAGI 😎😎
.
Yang dulu nyee CHUBBY COMEL gitew org tgok..Tapi skrg CANTIK MENAWAN pula yee😍😍😍😍
.
.
Minuman Coklat yang sedap ni boleh buat anda yg chubby comel mcm sis ni jadi si cantik menawan serta yakin lagi nk bhadapan dgn org tau💃💃💃 Iye sygku semua.. Sis x reka cerita taw!! Realitinya ramai yang da berjaya dengan CocoCurv.... Cuma Shake2 dan minum selepas sarapan pagi... Senang je kan... Xde Pantang Larang.. Xde nye nak etreme exercise 😉

1 box CocoCurv boleh 5-7kg tau..!! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ Info Lanjut follow
@cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq @cococurvklumpur @cococurvserikembangan @syasya_cococurvampangmmc @cococurv.onlineshop @cococurv

Atau utk fast respon.. klik link wsap sis yee 🥰🥰 📲Www.wasap.my/60176992759/NakCC

#CocoCurv #DietSlim #Minuman #Coklat #KurusSihat #PlanDiet #SizeBesar #noObesity #Cantik #Slim #Sihat 🌹🌹
#amoimusniza

#Repost @fatinfatihah.cococurv
• • • • • •
CHUBBY??? ITU DULU.. SEKARANG TIDAK LAGI 😎😎
. 
Yang dulu nyee CHUBBY COMEL gitew org tgok..Tapi skrg CANTIK MENAWAN pula yee😍😍😍😍
.
. 
Minuman Coklat yang sedap ni boleh buat anda yg chubby comel mcm sis ni jadi si cantik menawan serta yakin lagi nk bhadapan dgn org tau💃💃💃 Iye sygku semua.. Sis x reka cerita taw!! Realitinya ramai yang da berjaya dengan CocoCurv.... Cuma Shake2 dan minum selepas sarapan pagi... Senang je kan... Xde Pantang Larang.. Xde nye nak etreme exercise 😉

1 box CocoCurv boleh 5-7kg tau..!! 1 sachet = berlari 10 pusingan padang 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️ Info Lanjut follow 
@cococurvmalaysiaofficialno1 @cococurv.indonesiano1 @cococurv_hq  @cococurvklumpur  @cococurvserikembangan @syasya_cococurvampangmmc  @cococurv.onlineshop @cococurv

Atau utk fast respon.. klik link wsap sis yee 🥰🥰 📲Www.wasap.my/60176992759/NakCC

#CocoCurv #DietSlim #Minuman #Coklat #KurusSihat #PlanDiet #SizeBesar #noObesity #Cantik #Slim #Sihat 🌹🌹
#amoimusniza
2 0 12 November, 2019

Dalam Berry Curv ado Oat 😍 Boleh kurangkan kadar kolesterol, wahh semua dalam satu🤗

Oat adalah sumber karbohidrat yang kaya dengan serat dan membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Dalam satu hari, kita memerlukan 25 gram serat iaitu bersamaan dengan semangkuk oat. Malah oat juga membekalkan tenaga dan membantu proses pencernaan. 🍵Membantu Mengawal Selera Makan
✅kandungan dalam oat dikenali beta–glucan mampu mengawal hormon rasa lapar dan anda akan berasa kenyang lebih lama. Ini sekaligus membantu anda yang dalam plan untuk diet.
✅Kajian juga membuktikan individu yang mempunyai kadar kolestrol yang tinggi jika mengambil tiga gram serat setiap hari mampu mengurangkan tahap kolestrol sehingga 8% – 23%. Ingat, satu cawan oat bersamaan dengan empat gram serat. 🍵Mengurangkan Tekanan Darah
✅Penyakit jantung adalah antara penyakit yang paling tinggi dihadapi di dunia. Satu kajian daripada sebuah jurnal di Amerika Syarikat mendapati amalan diet yang disertakan dengan serat gandum seperti oat jika diamalkan berterusan lebih efektif untuk mengurangkan tekanan darah dan menstabilkan tekanan gula dalam badan. 🍵Membantu Tidur Dengan Nyenyak
✅Sebaliknya oat disarankan dimakan ketika waktu makan malam. Ianya membantu anda untuk tidur lebih selesa dan nyenyak. Kenapa oat bagus diambil sebelum tidur? Ini kerana ia mengandungi melatonin dan complex carbohydrates termasuk kaya dengan pelbagai vitamin seperti B6 yang menggalakan tidur nyenyak.

Hebatkan bahan2 didalam Berry Curv ni😍🥰 Now sy xnak cakap banyak lagi, sape tak grab dia sangat rugi❤


1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!


1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ Info lanjut wassap ADMIN HQ laju²

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej2

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej3 .
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #nakkurus #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ctdk #zulinaziz #amoimusniza

Dalam Berry Curv ado Oat 😍 Boleh kurangkan kadar kolesterol, wahh semua dalam satu🤗

Oat adalah sumber karbohidrat yang kaya dengan serat dan membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Dalam satu hari, kita memerlukan 25 gram serat iaitu bersamaan dengan semangkuk oat. Malah oat juga membekalkan tenaga dan membantu proses pencernaan. 🍵Membantu Mengawal Selera Makan
✅kandungan dalam oat dikenali beta–glucan mampu mengawal hormon rasa lapar dan anda akan berasa kenyang lebih lama. Ini sekaligus membantu anda yang dalam plan untuk diet.
✅Kajian juga membuktikan individu yang mempunyai kadar kolestrol yang tinggi jika mengambil tiga gram serat setiap hari mampu mengurangkan tahap kolestrol sehingga 8% – 23%. Ingat, satu cawan oat bersamaan dengan empat gram serat. 🍵Mengurangkan Tekanan Darah
✅Penyakit jantung adalah antara penyakit yang paling tinggi dihadapi di dunia. Satu kajian daripada sebuah jurnal di Amerika Syarikat mendapati amalan diet yang disertakan dengan serat gandum seperti oat jika diamalkan berterusan lebih efektif untuk mengurangkan tekanan darah dan menstabilkan tekanan gula dalam badan. 🍵Membantu Tidur Dengan Nyenyak
✅Sebaliknya oat disarankan dimakan ketika waktu makan malam. Ianya membantu anda untuk tidur lebih selesa dan nyenyak. Kenapa oat bagus diambil sebelum tidur? Ini kerana ia mengandungi melatonin dan complex carbohydrates termasuk kaya dengan pelbagai vitamin seperti B6 yang menggalakan tidur nyenyak.

Hebatkan bahan2 didalam Berry Curv ni😍🥰 Now sy xnak cakap banyak lagi, sape tak grab dia sangat rugi❤
•
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ Info lanjut wassap ADMIN HQ laju²

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej2

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej3 .
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis  #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #nakkurus #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ctdk #zulinaziz #amoimusniza
3 0 12 November, 2019

Dalam Berry Curv ado Oat 😍 Boleh kurangkan kadar kolesterol, wahh semua dalam satu🤗

Oat adalah sumber karbohidrat yang kaya dengan serat dan membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Dalam satu hari, kita memerlukan 25 gram serat iaitu bersamaan dengan semangkuk oat. Malah oat juga membekalkan tenaga dan membantu proses pencernaan. 🍵Membantu Mengawal Selera Makan
✅kandungan dalam oat dikenali beta–glucan mampu mengawal hormon rasa lapar dan anda akan berasa kenyang lebih lama. Ini sekaligus membantu anda yang dalam plan untuk diet.
✅Kajian juga membuktikan individu yang mempunyai kadar kolestrol yang tinggi jika mengambil tiga gram serat setiap hari mampu mengurangkan tahap kolestrol sehingga 8% – 23%. Ingat, satu cawan oat bersamaan dengan empat gram serat. 🍵Mengurangkan Tekanan Darah
✅Penyakit jantung adalah antara penyakit yang paling tinggi dihadapi di dunia. Satu kajian daripada sebuah jurnal di Amerika Syarikat mendapati amalan diet yang disertakan dengan serat gandum seperti oat jika diamalkan berterusan lebih efektif untuk mengurangkan tekanan darah dan menstabilkan tekanan gula dalam badan. 🍵Membantu Tidur Dengan Nyenyak
✅Sebaliknya oat disarankan dimakan ketika waktu makan malam. Ianya membantu anda untuk tidur lebih selesa dan nyenyak. Kenapa oat bagus diambil sebelum tidur? Ini kerana ia mengandungi melatonin dan complex carbohydrates termasuk kaya dengan pelbagai vitamin seperti B6 yang menggalakan tidur nyenyak.

Hebatkan bahan2 didalam Berry Curv ni😍🥰 Now sy xnak cakap banyak lagi, sape tak grab dia sangat rugi❤


1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!


1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ Info lanjut wassap ADMIN HQ laju²

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej2

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej3 .
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #nakkurus #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ctdk #zulinaziz #amoimusniza

Dalam Berry Curv ado Oat 😍 Boleh kurangkan kadar kolesterol, wahh semua dalam satu🤗

Oat adalah sumber karbohidrat yang kaya dengan serat dan membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Dalam satu hari, kita memerlukan 25 gram serat iaitu bersamaan dengan semangkuk oat. Malah oat juga membekalkan tenaga dan membantu proses pencernaan. 🍵Membantu Mengawal Selera Makan
✅kandungan dalam oat dikenali beta–glucan mampu mengawal hormon rasa lapar dan anda akan berasa kenyang lebih lama. Ini sekaligus membantu anda yang dalam plan untuk diet.
✅Kajian juga membuktikan individu yang mempunyai kadar kolestrol yang tinggi jika mengambil tiga gram serat setiap hari mampu mengurangkan tahap kolestrol sehingga 8% – 23%. Ingat, satu cawan oat bersamaan dengan empat gram serat. 🍵Mengurangkan Tekanan Darah
✅Penyakit jantung adalah antara penyakit yang paling tinggi dihadapi di dunia. Satu kajian daripada sebuah jurnal di Amerika Syarikat mendapati amalan diet yang disertakan dengan serat gandum seperti oat jika diamalkan berterusan lebih efektif untuk mengurangkan tekanan darah dan menstabilkan tekanan gula dalam badan. 🍵Membantu Tidur Dengan Nyenyak
✅Sebaliknya oat disarankan dimakan ketika waktu makan malam. Ianya membantu anda untuk tidur lebih selesa dan nyenyak. Kenapa oat bagus diambil sebelum tidur? Ini kerana ia mengandungi melatonin dan complex carbohydrates termasuk kaya dengan pelbagai vitamin seperti B6 yang menggalakan tidur nyenyak.

Hebatkan bahan2 didalam Berry Curv ni😍🥰 Now sy xnak cakap banyak lagi, sape tak grab dia sangat rugi❤
•
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ Info lanjut wassap ADMIN HQ laju²

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej2

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej3 .
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis  #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #nakkurus #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ctdk #zulinaziz #amoimusniza
4 0 12 November, 2019

Acai berry telah diamalkan oleh ramai orang untuk meningkatkan kesihatan mereka selama puluh tahun lamanya. .
Ini adalah manfaat acai berry bagi kesihatan korang yang terdapat dalam Berry Curv .🤗 🍇 Mengandung Antioksidan Tinggi
🍇 Mencegah Penyakit Jantung dan Diabetes
🍇 Menurunkan Berat Badan
🍇 Tingkatkan Fungsi Pencernaan
🍇 Bantu Lawan Sel Kanser 🍇 Meningkatkan Fungsi Kognitif
🍇 Tingkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
🍇 Bantu Sembuhkan Luka
🍇 Tingkatkan Kualitas Tidur
🍇 Cegah Penuaan 🍇 Kontrol Pigmentasi
🍇 Merawat Jerawat
🍇 Mencerahkan Bekas Luka
🍇 Melembapkan Kulit 🍇 Melembutkan Bibir
🍇 Memperkuat Rambut
🍇 Membantu Pertumbuhan Rambut
🍇 Tingkatkan Kesehatan Kulit Kepala

Banyak manfaat dalam Berry Curv ni..
Nak cuba❓boleh jer..Nak bagi FREE jer.. TAPI, wajib dapatkan PAKEJ 2 dan PAKEJ 3 COCOCURV barulah dpt FREE BERRY CURV ni..😍 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!


1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ Info lanjut wassap ADMIN HQ

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej2

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej3
.
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #nakkurus #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ctdk #zulinaziz #amoimusniza

Acai berry telah diamalkan oleh ramai orang untuk meningkatkan kesihatan mereka selama puluh tahun lamanya. .
Ini adalah manfaat acai berry bagi kesihatan korang yang terdapat dalam Berry Curv .🤗 🍇 Mengandung Antioksidan Tinggi
🍇 Mencegah Penyakit Jantung dan Diabetes
🍇 Menurunkan Berat Badan
🍇 Tingkatkan Fungsi Pencernaan
🍇 Bantu Lawan Sel Kanser 🍇 Meningkatkan Fungsi Kognitif
🍇 Tingkatkan Sistem Kekebalan Tubuh
🍇 Bantu Sembuhkan Luka
🍇 Tingkatkan Kualitas Tidur
🍇 Cegah Penuaan 🍇 Kontrol Pigmentasi
🍇 Merawat Jerawat
🍇 Mencerahkan Bekas Luka
🍇 Melembapkan Kulit 🍇 Melembutkan Bibir
🍇 Memperkuat Rambut
🍇 Membantu Pertumbuhan Rambut
🍇 Tingkatkan Kesehatan Kulit Kepala

Banyak manfaat dalam Berry Curv ni..
Nak cuba❓boleh jer..Nak bagi FREE jer.. TAPI, wajib dapatkan PAKEJ 2 dan PAKEJ 3 COCOCURV barulah dpt FREE BERRY CURV ni..😍 1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! 1 kotak BerryCurv🍇 boleh cairkan 3inci lemak perut!
•
•
1 sachet CocoCurv🍫 & BerryCurv🍇 = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ Info lanjut wassap ADMIN HQ

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej2

www.wasap.my/60104515656/nakCCpakej3
.
.
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis  #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #nakkurus #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #ctdk #zulinaziz #amoimusniza
3 0 11 November, 2019

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni
www.wasap.my/60104515656/nakkurus

COD area Area AMPANG, KL SELANGOR
Pos seluruh Malaysia
#nakkurus #SizeKecil
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah
#rzempiredamoi

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan 
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin  guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni 
www.wasap.my/60104515656/nakkurus

COD area Area AMPANG, KL SELANGOR 
Pos seluruh Malaysia 
#nakkurus #SizeKecil 
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil 
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah 
#rzempiredamoi
5 0 11 November, 2019

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni
www.wasap.my/60176992759/nakkurus

COD area Area Seri Kembangan,Serdang, Bukit Jalil, Puncak Jalil, Puchong
Pos seluruh Malaysia
#nakkurus #SizeKecil
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah
#rzempiredamoi

COCOCURV 🍫🍫🍫 ❌ Perlu Berlapar
❌ Perlu senaman berat
❌ Perlu diet ketat sekat2 Makan
❌ Perlu Lakukan Pembedahan 
Dengan hanya perlu minum CoCOCUrv je dah boleh buat uolss kurus.. Jom ubah penampilan yang dari baju size XXL ke size S😍

Jom cikAtin  guide choulss kurus 🌹more info tekan link Wasap ni 
www.wasap.my/60176992759/nakkurus

COD area Area Seri Kembangan,Serdang, Bukit Jalil, Puncak Jalil, Puchong 
Pos seluruh Malaysia 
#nakkurus #SizeKecil 
#tipskuruscepat #slimSihat
#tipskurus #TipsKecil 
#teammmc #TeamHebat
#amoimusniza #CikAtin #FatinFatihah 
#rzempiredamoi
4 0 11 November, 2019

RUTIN ADIRA AF SEBELUM TDO SETIAP HARI.. PASTI2NYER LANA DREAM SKIN Laaa..🌹 *GRAB STATER KIT SET CHOCOCARE HARI INI.. HANYA DARI CIK AMOI😍

www.wasap.my/60104515656/lanastarterkitset

#CHOCOCARE #CHOCOGLOW #CHOCOWHITE #RZEMPIREDAMOI #MMCTEAM #AMOIMUSNIZA

RUTIN ADIRA AF SEBELUM TDO SETIAP HARI.. PASTI2NYER LANA DREAM SKIN Laaa..🌹 *GRAB STATER KIT SET CHOCOCARE HARI INI.. HANYA DARI CIK AMOI😍

www.wasap.my/60104515656/lanastarterkitset

#CHOCOCARE #CHOCOGLOW #CHOCOWHITE #RZEMPIREDAMOI #MMCTEAM #AMOIMUSNIZA
7 0 11 November, 2019

Hello good morning uolls! 😍
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv 🍫🍫🤩
.
So uolls, tunggu apa lagi? Wa sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini 👏🏼 1 kotak boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet CocoCurv🍫 = Berlari 5 pusingan padang! 🏃🏻 tekan Link 👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60168986119/CC
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #TeamMMC #TeamAmoi #CikAtin #amoimusniza

Hello good morning uolls! 😍
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv 🍫🍫🤩
.
So uolls, tunggu apa lagi? Wa sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini 👏🏼 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet CocoCurv🍫 = Berlari 5 pusingan padang! 🏃🏻 tekan Link 👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60168986119/CC 
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #TeamMMC #TeamAmoi #CikAtin #amoimusniza
4 0 11 November, 2019

Hello good morning uolls! 😍
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv 🍫🍫🤩
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini 👏🏼 1 kotak boleh turun 5-7kg tau!
1 sachet CocoCurv🍫 = Berlari 5 pusingan padang! 🏃🏻 tekan Link 👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60104515656/CC
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #TeamMMC #TeamAmoi #CikAtin #amoimusniza

Hello good morning uolls! 😍
__
Nak kurus cantik ramping bak bidadari? Consistence dengan Cococurv! Pasti uolls dapat result yang tak dijangkakan! Ramai yang da beri feedback best-best tau selepas consume Cococurv 🍫🍫🤩
.
So uolls, tunggu apa lagi? DM sis cepat untuk dapatkan Cococurv harini 👏🏼 1 kotak boleh turun 5-7kg tau! 
1 sachet CocoCurv🍫 = Berlari 5 pusingan padang! 🏃🏻 tekan Link 👇🏻👇🏻👇🏻 . www.wasap.my/60104515656/CC 
#cococurv #berrycurv #percuma #free #gratis #coklatkurus #aircoklatsedap #kurussihat #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #TeamMMC #TeamAmoi #CikAtin #amoimusniza
2 0 11 November, 2019

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower

Memang sangat-sangat penting tau cuci muka sebelum tidur ni. Sebab nak menghilangkan segala kekotoran dan minyak yang terkumpul di dalam pori-pori y’alls sepanjang hari laaaa 🤗
.
.
Y’alls tak boleh malas-malas cuci muka tau! DM sis sekarang untuk place order set LANA. Sebab set LANA da siap untuk rutin harian uolls 😍
.
Untuk maklumat lanjut tentang LANA, klik link di BIO dan  di bawah:
📲www.wasap.my/60104515656/lana

#lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #chocoglowbest #chocoglowpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #amoimusniza #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower
6 0 10 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #Lifun

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #Lifun
2 0 10 November, 2019

BEST KAN KALAU ADE MCM NI.... SEMUA NI XMUSTAHIL KAN... JANJI USAHA
JIKA USAHA PASTI ADE GANJARANNYA.. APE2 PUN NIAT KENE BETUL.. SEIRING DENGAN USAHA.. INSYAALLAH. DIPERMUDAHKAN URUSAN KITE HENDAKNYA... AAMIIN

ASSALAMMUALAIKUM
MORNING SEMUA🙋

#CHOCOFIT
#CHOCOCARE
#COCOCURV
#amoimusniza
#SATUHATI #rzempiredamoi

BEST KAN KALAU ADE MCM NI.... SEMUA NI XMUSTAHIL KAN... JANJI USAHA 
JIKA USAHA PASTI ADE GANJARANNYA.. APE2 PUN NIAT KENE BETUL.. SEIRING DENGAN USAHA.. INSYAALLAH.  DIPERMUDAHKAN URUSAN KITE HENDAKNYA... AAMIIN

ASSALAMMUALAIKUM
MORNING SEMUA🙋

#CHOCOFIT
#CHOCOCARE
#COCOCURV 
#amoimusniza
#SATUHATI #rzempiredamoi
4 0 10 November, 2019

#Repost @cococurv_hq (with @report.for.insta)
...
CocoCurv🍫 diperbuat daripada Belgium Coklat yang bermutu tinggi, aroma coklatnya sangat harum & Lazat!

Belgium coklat juga di antara jenis coklat yg terkenal di dunia! Tidak hairanlah bila uols rasa kelazatan coklat CocoCurv memang BERBEZA dengan produk coklat yang lain!

Kami hanya gunakan coklat Belgium yang bermutu tinggi untuk menghasilkan CocoCurv🍫

So, kepada penggemar coklat, uols wajib rasa CocoCurv🍫 sebab ia adalah satu2nya coklat pertama yang MAHA LAZAT untuk turunkan berat badan😋

Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan gula dalam badan kita💕

1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
#amoimusniza

#Repost @cococurv_hq (with @report.for.insta)
...
CocoCurv🍫 diperbuat daripada Belgium Coklat yang bermutu tinggi, aroma coklatnya  sangat harum & Lazat!
•
Belgium coklat juga di antara jenis coklat yg terkenal di dunia! Tidak hairanlah bila uols rasa kelazatan coklat CocoCurv memang BERBEZA dengan produk coklat yang lain!
•
Kami hanya gunakan coklat Belgium yang bermutu tinggi untuk menghasilkan CocoCurv🍫
•
So, kepada penggemar coklat, uols wajib rasa CocoCurv🍫 sebab ia adalah satu2nya coklat pertama yang MAHA LAZAT untuk turunkan berat badan😋
•
Wow best CocoCurv🍫 ni, 1 sachet sahaja sehari , 7 hari dsh boleh turun minimal 2-3kg! Dalam masa yang sama CocoCurv bantu kita kawal untuk makan makanan tak sihat, berminyak, manis & berlemak! Memang tekak xkan selera nak makan semua tu. Tapi kalau uols makan jugak pun xder masalah sebab CocoCurv akan terus burn lemak2 & stabilkan gula dalam badan kita💕
•
1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! •
1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ #saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat
#amoimusniza
1 0 9 November, 2019

#Repost @ctdk
• • • • • •
Salam Maulidur Rasul .. ..
..
Berselawat juga antara amalan yang digalakkan pada sambutan Maulidur Rasul. Menurut pandangan Syeikhul Islam Sayid Dahlan menyatakan bahawa selawat dan berdiri kerana membesarkan Nabi adalah amalan baik lagi mulia. Perbuatan berhimpun di masjid atau di surau, di samping dapat solat fardu berjemaah. Demikian juga amalan berzanji yang dimaklumi mengandungi pujian tertinggi kepada Nabi Muhammad SAW dan diikuti dengan selawat kepada baginda tidak dapat dinafikan mengandungi banyak kebaikan di dalamnya. Sabda Baginda yang bermaksud: “Sesiapa yang berselawat ke atasku sekali Allah S.W.T berselawat ke atasnya 10 kali” (Riwayat Muslim dan Abu Daud)
#amoimusniza

#Repost @ctdk
• • • • • •
Salam Maulidur Rasul .. ..
..
Berselawat juga antara amalan yang digalakkan pada sambutan Maulidur Rasul. Menurut pandangan Syeikhul Islam Sayid Dahlan menyatakan bahawa selawat dan berdiri kerana membesarkan Nabi adalah amalan baik lagi mulia. Perbuatan berhimpun di masjid atau di surau, di samping dapat solat fardu berjemaah. Demikian juga amalan berzanji yang dimaklumi mengandungi pujian tertinggi kepada Nabi Muhammad SAW dan diikuti dengan selawat kepada baginda tidak dapat dinafikan mengandungi banyak kebaikan di dalamnya. Sabda Baginda yang bermaksud: “Sesiapa yang berselawat ke atasku sekali Allah S.W.T berselawat ke atasnya 10 kali” (Riwayat Muslim dan Abu Daud)
#amoimusniza
3 0 9 November, 2019

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG 
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah
7 0 8 November, 2019

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah

AIR COKLAT BELGIUM YANG SGT SEDAP
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 
SERDANG,SERI KEMBANGAN, BUKIT JALIL, PUNCAK JALIL, TAMAN EQUINE , PUCHONG 
#amoimusniza #rzempiredamoi #fatinFatihah
4 0 8 November, 2019

Jangan layan perasaan nanti merana jiwa, baik layan chocofit dan lemonfit dapat duit kepok2.. Sambil dgr lagu jiwang sambil layan oder.. Barulah menjiwa dengan chocofit dan lemonfit... Ramai nak kurus ni..cik.amoi layan oder duluuuu..baiiii.. ❗️ Jap2..yg nak oder tu wasap di www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

#amoimusniza #chocofit #lemonfit #MMCteam #rzempiredamoi #coklatkurussedap #dietmalaysia

Jangan layan perasaan nanti merana jiwa, baik layan chocofit dan lemonfit dapat duit kepok2.. Sambil dgr lagu jiwang sambil layan oder.. Barulah menjiwa dengan chocofit dan lemonfit... Ramai nak kurus ni..cik.amoi layan oder duluuuu..baiiii.. ❗️ Jap2..yg nak oder tu wasap di www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

#amoimusniza #chocofit #lemonfit #MMCteam #rzempiredamoi #coklatkurussedap #dietmalaysia
5 0 8 November, 2019

chocofit cokelat pertama turun 3-7kg dalam 10 hari
best ke best?
jom dapatkan dari agent stokis sah.. #chocofithq #chocofitmelaka
#amoimusniza

chocofit cokelat pertama turun 3-7kg dalam 10 hari 
best ke best? 
jom dapatkan dari agent stokis sah.. #chocofithq #chocofitmelaka
#amoimusniza
3 0 8 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #FatinFatihah

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam #FatinFatihah
4 0 8 November, 2019

[ AGEN JUALAN DIPERLUKAN ] – JOM BERSAMA AMOI!
.
.
Pasaran besar market masih Fresh dan terlalu luas.
Produk VIRAL❗️
.
.
Kurang persaingan dan produk senang terjual. Margin untung sehingga 25%.
.
.
Ramai org tgh tergila-gilakannya.😍 Ramai orang yang mahukannya.😍
.
.
Diyakini, musim 2019 ni, orang yg dtg nk beli, bukan korg yg nk kena cari. .
.
Soalnya, menang tangan tak❓
.
.
AGEN JUALAN CHOCOCURV CHOCOFIT CHOCOCARE 2019/2020 DIPERLUKAN ❗️
.
1 - Modal serendah Rm65 sahaja
2 - Rajin iklan/promote online dan offline.
3 - Stok cik Amoi sediakan
4 - Di ajar satu2 kepada yg tak pernah buat bisnes online
5 - Di ajar teknik marketing online/offline yang berkesan
.
.
Zaman gawat bertindaklah "kesan" duit lebih.
Khas buat Suri rumah, pekerja kerajaan, pekerja swasta, pelajar atau sesiapa sahaja yang nak buat duit poket.💥
.
.
OFFER INI HANYA UNTUK 500 ORANG TERAWAL SHJ. CUKUP SAHAJA 500 ORANG. KAMI AKAN TUTUP PENDAFTARAN AGEN.❗️
.
.
Tekan link Wasap di bawah sekarang
www.wasap.my/60104515656/joinagenchocofit

www.wasap.my/60104515656/joinagenchococare

www.wasap.my/60104515656/joinagencococurv

BIAR SANTAI ASAL SAMPAI, TANPA ALASAN LURUSKAN TINDAKAN, CAPAI IMPIAN AGAR TERGAPAI BERSAMA TEAM CIK AMOI
#CHOCOFIT #CHOCOCARE #COCOCURV #rzempiredamoi
#MMCteam #AMOIMUSNIZA

[ AGEN JUALAN DIPERLUKAN ] – JOM BERSAMA AMOI!
.
.
Pasaran besar market masih Fresh dan terlalu luas. 
Produk VIRAL❗️
.
.
Kurang persaingan dan produk senang terjual. Margin untung sehingga 25%.
.
.
Ramai org tgh tergila-gilakannya.😍 Ramai orang yang mahukannya.😍
.
.
Diyakini, musim 2019 ni, orang yg dtg nk beli, bukan korg yg nk kena cari. .
.
Soalnya, menang tangan tak❓
.
.
AGEN JUALAN CHOCOCURV CHOCOFIT CHOCOCARE 2019/2020 DIPERLUKAN ❗️
.
1 - Modal serendah Rm65 sahaja
2 - Rajin iklan/promote online dan offline.
3 - Stok cik Amoi sediakan
4 - Di ajar satu2 kepada yg tak pernah buat bisnes online
5 - Di ajar teknik marketing online/offline yang berkesan
.
.
Zaman gawat bertindaklah "kesan" duit lebih.
Khas buat Suri rumah, pekerja kerajaan, pekerja swasta, pelajar atau sesiapa sahaja yang nak buat duit poket.💥
.
.
OFFER INI HANYA UNTUK 500 ORANG TERAWAL SHJ. CUKUP SAHAJA 500 ORANG. KAMI AKAN TUTUP PENDAFTARAN AGEN.❗️
.
.
Tekan link Wasap di bawah sekarang 
www.wasap.my/60104515656/joinagenchocofit

www.wasap.my/60104515656/joinagenchococare

www.wasap.my/60104515656/joinagencococurv

BIAR SANTAI ASAL SAMPAI, TANPA ALASAN LURUSKAN TINDAKAN, CAPAI IMPIAN AGAR TERGAPAI BERSAMA TEAM CIK AMOI 
#CHOCOFIT #CHOCOCARE #COCOCURV #rzempiredamoi
#MMCteam #AMOIMUSNIZA
6 0 8 November, 2019

Kenapa Harus Chocofit?
Sebab Chocofit:
- Membakar lemak & kalori dgn pantas
- Meningkatkan metabolisma dengan selamat
- Mengurangkan selera makan
- Mencantikkan kulit
- Membuang toksin & mengempiskan perut
- Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
- Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
- 100% tiada kesan sampingan
- Sesuai untuk ibu menyusu
.
Untuk info lanjut, klik link dibawah:
www.wasap.my/60176992759/InfoCF&LF

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#amoimusniza #mmcteam #rzempiredamoi #Fatinfatihah

Kenapa Harus Chocofit?
Sebab Chocofit:
- Membakar lemak & kalori dgn pantas
- Meningkatkan metabolisma dengan selamat
- Mengurangkan selera makan
- Mencantikkan kulit
- Membuang toksin & mengempiskan perut
- Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
- Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
- 100% tiada kesan sampingan
- Sesuai untuk ibu menyusu
.
Untuk info lanjut, klik link dibawah:
www.wasap.my/60176992759/InfoCF&LF

#Chocofit #Chococofitbest #chocofitpower #chocofitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
#amoimusniza #mmcteam #rzempiredamoi #Fatinfatihah
2 0 8 November, 2019

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . .
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam

Badan perlu sekitar 2000 kalori sehari.. Makan sekitar 2500 kalori sehari..
Maka hasilnya berat naik 😬😬
.
.
Tahu tak keperluan kalori anda?? Nak tahu kalori keperluan anda jom saya bantu . . 
JANGAN BIARKAN BERAT ANDA NAIK❗️
.
#cococurv #chocofit #chococare #rzempiredamoi #amoimusniza #mmcteam
4 0 8 November, 2019

sis ade ni haaaa... tngah menikmati cheese tarik dari CornDog nie 😆
Makan jee memanjang😂 jgn maraaa yee
Sis ni kaki makan, nak nak yg jenis tngah viral skrg.. Mau nye sis p carik weh😋
Selagi x dpt, slagi tu ler cik atin duk craving 😆
Sape kate Cik Atin jage mkn.. xde ok.
Sis makn je ape sis nak, xde nak ikat2 perot bagai.. nak tahan lapar.. Xde tau.
Itu laa best nye bila consume #CocoCurv nie😍😍 Yang paling best berat maintain ok.. x naik pon tauu🙀
Nak cikAtin Guide x??????? Jom wsap atin laju lajuu yeeee💃

#CocoCurv #Original #TiadaPantang #NoDietExtreme #noExtremeExercise #Sizebesar #XXL #XL #L #M #s #XS
woww #TeamAmoi #TeamMMC #AmoiMusniza #FatinFatihah

sis ade ni haaaa... tngah menikmati cheese tarik dari CornDog nie 😆
Makan jee memanjang😂 jgn maraaa yee
Sis ni kaki makan, nak nak yg jenis tngah viral skrg.. Mau nye sis p carik weh😋
Selagi x dpt, slagi tu ler cik atin duk craving 😆
Sape kate Cik Atin jage mkn.. xde ok.
Sis makn je ape sis nak, xde nak ikat2 perot bagai.. nak tahan lapar.. Xde tau.
Itu laa best nye bila consume #CocoCurv nie😍😍 Yang paling best berat maintain ok.. x naik pon tauu🙀
Nak cikAtin Guide x??????? Jom wsap atin laju lajuu yeeee💃

#CocoCurv #Original #TiadaPantang #NoDietExtreme #noExtremeExercise #Sizebesar #XXL #XL #L #M #s #XS 
woww #TeamAmoi #TeamMMC #AmoiMusniza #FatinFatihah
11 0 8 November, 2019

#Repost @cikamoi_mylife
• • • • • •
Nak berjaya jangan tagguh buat kerja.
Nak berjaya jangan malas.
Nak berjaya jaga disiplin waktu.
Nak berjaya jaga fokus.
Nak berjaya kena sentiasa konsisten.

Bisiklah pada diri sendiri❗️ Aku BERJAYA❗️💥
#amoimusniza #rzempiredamoi #AGENWANTEDSELURUHMALAYSIA

#Repost @cikamoi_mylife
• • • • • •
Nak berjaya jangan tagguh buat kerja.
Nak berjaya jangan malas.
Nak berjaya jaga disiplin waktu.
Nak berjaya jaga fokus.
Nak berjaya kena sentiasa konsisten.

Bisiklah pada diri sendiri❗️ Aku BERJAYA❗️💥
#amoimusniza #rzempiredamoi #AGENWANTEDSELURUHMALAYSIA
4 0 8 November, 2019

Susah hati berat badan semakin Hari semakin naik mendadak..
Tak Perlu risau lagi dengan adanya Chocofit &Lemonfit yang mampu buat choulss kurus dengan selamat dan
Sis jamin uols boleh turun berat 3-7kg dalam 1 minggu!
KELEBIHAN CHOCOFIT🍫
✔Membakar lemak &kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit<
✔Membuang toksin &mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu .

#chocofit
#chocofitkl
#chocofitkualalumpur
#cocofitklcc
#chocofitsetapak
#chocofitwangsamaju
#chocofitkeramat
#chocofitsetiawangsa
#chocofitsetapak
#chocofitsrirampai
#chocofitjlnsemarak
#chocofitjlngurney
#lemonfit
#nakkurus
#tipskurus
#pengantin
#bajukawin
#naksihat
#diet
#detox
#bajuplussize #amoimusniza #mmcteam

Susah hati berat badan semakin Hari semakin naik mendadak..
Tak Perlu risau lagi dengan adanya Chocofit &Lemonfit yang mampu buat choulss kurus dengan selamat dan
Sis jamin uols boleh turun berat 3-7kg dalam 1 minggu! 
KELEBIHAN CHOCOFIT🍫
✔Membakar lemak &kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit<
✔Membuang toksin &mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
✔100% tiada kesan sampingan
✔Sesuai untuk ibu menyusu .

#chocofit
#chocofitkl
#chocofitkualalumpur
#cocofitklcc
#chocofitsetapak 
#chocofitwangsamaju
#chocofitkeramat
#chocofitsetiawangsa
#chocofitsetapak
#chocofitsrirampai
#chocofitjlnsemarak
#chocofitjlngurney
#lemonfit
#nakkurus
#tipskurus
#pengantin
#bajukawin
#naksihat
#diet
#detox
#bajuplussize #amoimusniza #mmcteam
4 0 8 November, 2019

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza
5 0 8 November, 2019

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza
2 0 8 November, 2019

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza
3 0 8 November, 2019

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza
2 0 8 November, 2019

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza

Fresh Feedback..
penangan chocofit & lemonfit hampir 10kg tau customer miza ni lossweight 👏🏼
.
minum chocofit setiap hari sehari sekali selepas breakfast dengan konsisten mampu menurunkan 3 ke 5kg seminggu tau
.

#chocofit #chococare
#memycon_mmcteamsuperb
#smempiresucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted #stokiswanted #dropshipwanted
#saizbesar #plussize #badanbesar #saizbesar #gemuk #diet #resepidiet #exersize #dietsihat #plandiet #zumbamalaysia #funrunmalaysia #gymmalaysia #hikingmalaysia #makansihat #amoimusniza
4 0 8 November, 2019

Top #amoimusniza posts

#Repost @ctdk
• • • • • •
Daulat Tuanku!
.
Merafak Sembah dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah
Ke-Bawah Duli Yang Maha Mulia
Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong
Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah
sempena pertabalan
Ke-Bawah Duli Yang Maha Mulia
Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Yang Ke XVI
pada 30hb Julai 2019
Semoga Allah memberkati pemerintahan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku.
#amoimusniza

#Repost @ctdk
• • • • • •
Daulat Tuanku!
.
Merafak Sembah dan Setinggi-Tinggi Ucapan Tahniah
Ke-Bawah Duli Yang Maha Mulia
Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong 
Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah
sempena pertabalan
Ke-Bawah Duli Yang Maha Mulia
Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Yang Ke XVI
pada 30hb Julai 2019
Semoga Allah memberkati pemerintahan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Tuanku.
#amoimusniza
3 1 30 July, 2019

#Repost @chocofit_hq1
• • • • • •
Berfeeling bollywood @zulinaziz bile berchocofit
Syg2 Cik M dah try ker
Yg belum wajib try ok.. DM cik M laju2
Ready Stok okey

Atau klik link wasap cik M Stokis Amoang Jaya www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

Berminat dengan chocofit? Jomm
#MMCempire #chocofithq #ampangjayachocofit #coklatkurus #jomkurus #kuruscantik #solidmolid #bodycantik #nakcantikslim #nakkurus #kurusdalam10hari
#naksedap #chocolover #belgiumcoklat #chocolateforfitness #chocofit_Ampang #chocofit #kurussihat #kuruscantik #airkurus #coklatbelgiumsedap #coklatsedap #lemonfit
#amoimusniza

#Repost @chocofit_hq1
• • • • • •
Berfeeling bollywood @zulinaziz  bile berchocofit
Syg2 Cik M dah try ker
Yg belum wajib try ok.. DM cik M laju2
Ready Stok okey

Atau klik link wasap cik M Stokis Amoang Jaya www.wasap.my/60104515656/nakchocofit

Berminat dengan chocofit?  Jomm 
#MMCempire #chocofithq #ampangjayachocofit #coklatkurus #jomkurus #kuruscantik #solidmolid #bodycantik #nakcantikslim #nakkurus #kurusdalam10hari
#naksedap #chocolover #belgiumcoklat #chocolateforfitness #chocofit_Ampang #chocofit #kurussihat #kuruscantik #airkurus #coklatbelgiumsedap #coklatsedap #lemonfit
#amoimusniza
7 0 20 September, 2019

#Repost @chocofit_hq1
• • • • • •
BILE HAKAK FOUNDER KATE MAKAN LAH APE PUN TETAP SELIM😍🤩 SBB BIG BOSS DULU PUN COMEL2 JUGAK.. 🤭🤭 DENGAN CHOCOFIT NOW MCM MODEL INTERNASIONAL OK.. 💃💃 BERMINAT BOLEH DM Ampang Jaya Chocofit ATAU KLIK LINK WASAP cik M
www.wasap.my/60104515656/chocofit

@reenazach
@hqchocoft
@lanadreamskinhq
@amoilanadreamskin_stokishqkl
@cikamoi_adminhqcf

#MMCempire #chocofithq #ampangjayachocofit #coklatkurus #jomkurus #kuruscantik #solidmolid #bodycantik #nakcantikslim #nakkurus #kurusdalam10hari
#naksedap #chocolover #belgiumcoklat #chocolateforfitness #chocofit_Ampang #chocofit #kurussihat #kuruscantik #airkurus #coklatbelgiumsedap #coklatsedap #lemonfit
#amoimusniza

#Repost @chocofit_hq1
• • • • • •
BILE HAKAK FOUNDER KATE MAKAN LAH APE PUN TETAP SELIM😍🤩 SBB BIG BOSS DULU PUN COMEL2 JUGAK.. 🤭🤭 DENGAN CHOCOFIT NOW MCM MODEL INTERNASIONAL OK.. 💃💃 BERMINAT BOLEH DM Ampang Jaya Chocofit ATAU KLIK LINK WASAP cik M 
www.wasap.my/60104515656/chocofit

@reenazach
@hqchocoft
@lanadreamskinhq
@amoilanadreamskin_stokishqkl
@cikamoi_adminhqcf

#MMCempire #chocofithq #ampangjayachocofit #coklatkurus #jomkurus #kuruscantik #solidmolid #bodycantik #nakcantikslim #nakkurus #kurusdalam10hari
#naksedap #chocolover #belgiumcoklat #chocolateforfitness #chocofit_Ampang #chocofit #kurussihat #kuruscantik #airkurus #coklatbelgiumsedap #coklatsedap #lemonfit
#amoimusniza
3 0 20 September, 2019

#Repost @hqchocoft

Bahan utama chocofit yg sangat2 superb, tnpa kesan sampingan ✔️JOM DAPATKAN HARI INI.. ✔️JOM CUBA DULU
✔️DAH DAPAT DAH CUBA JOM JOIN TEAM CIK AMOI🔛

AKTIVITI HARIAN HAKIKI CIK AMOI
🚖COD HARI HARI AREA🚖 🔛 AMPANG JAYA
🔛 SELURUH KL
🔛SELURUH SELANGOR 📮POSLAJU HARI²SELURUH NEGERI

NAK TIPS LEBIH LAGI? JOM FOLLOW
@reenazach
@lanadreamskinhq
@lanadream.aa
@amoilanadreamskin_stokishqkl
@chocofit_admin1
@cikamoi_admin
@hqchocoft

dah follow, jom WASAP CIK AMOI SEKARANG.. di Page/FB fast respon hanya perlu sentuh link di bawah
👇👇 mudah bukan ,☺ Jom wasap

www.wasap.my/60104515656/Nakchocofit

www.wasap.my/60104515656/NakJOINchocofit

#chocofit
#chococare
#memycon_mmcteam
#smesucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted
#stokiswanted
#dropshipwanted
#codklcc
#codklselangor
🆔HPA-011
🆔CA-01/SME
#amoimusniza

#Repost @hqchocoft

Bahan utama chocofit yg sangat2  superb, tnpa kesan sampingan ✔️JOM DAPATKAN HARI INI.. ✔️JOM CUBA DULU
✔️DAH DAPAT DAH CUBA JOM JOIN TEAM CIK AMOI🔛

AKTIVITI HARIAN  HAKIKI CIK AMOI
🚖COD HARI HARI AREA🚖 🔛 AMPANG JAYA
🔛 SELURUH KL
🔛SELURUH SELANGOR 📮POSLAJU HARI²SELURUH NEGERI

NAK TIPS LEBIH LAGI?  JOM FOLLOW
@reenazach 
@lanadreamskinhq 
@lanadream.aa 
@amoilanadreamskin_stokishqkl 
@chocofit_admin1
@cikamoi_admin
@hqchocoft

dah follow, jom WASAP CIK AMOI SEKARANG.. di Page/FB fast respon hanya perlu sentuh link di bawah
👇👇 mudah bukan ,☺ Jom wasap

www.wasap.my/60104515656/Nakchocofit

www.wasap.my/60104515656/NakJOINchocofit

#chocofit
#chococare
#memycon_mmcteam
#smesucces
#cikamoistokisHQAmpangjaya
#agenwanted
#stokiswanted
#dropshipwanted
#codklcc
#codklselangor
🆔HPA-011
🆔CA-01/SME
#amoimusniza
3 0 5 October, 2019

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
#amoimusniza

#Repost @lanadreamskinhq
• • • • • •
.
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
[TIPS CANTIK DENGAN LANA‼]
__
Hi kesayangan sis semuaaa! ❤❤ Yang nak kulit cantik, glowwing ploles gitttewwwww jangan malas-malas jaga muka tau! ☝🏼 Tak susah pun jaga muka ni kalau uolls follow step memakai produk LANA dengan betul 😙
.
Bila muka da bersih sebersihnya dengan #LANA takde la jerawat datang menyerbukan? So, harini sis decide nak share dngn uolls macam mana nak hilangkan jerawat dengan mudah 😍 Jom amalkan bersama nak! Sebab sis pun selalu je sapu ubat gigi kat muka rasa best sangat 🤩
.
Lana still on PROMO tau kalau uolls nak tahu! Jom DM sis cepat! Sebab sis nak bagi harga special untuk uolls 👏🏼 #lanadreamskinbest #lanadreamskinpower #lanasuperb #nakploles #putihgebugebas #lanamemangpower #jerawathilang #jeragathilang #mukabersih #mukaploles #pigmentasiberkurang #pigmentasisekata #pigmentasihitam #pigmentasihilang #kasijadi #kamiguide #memangpower #chocowhite #chocowiteputih #chocowhitebest #chocowhiteberkesan #chocowhitekasijadi
#amoimusniza
5 1 5 October, 2019

#Repost @chocofitmedan_id
• • • • • •
♥ Choco Glow Treatment Foundation ♥
.
Satu-satu nya foundation yang memiliki Treatment terbaik untuk kulit, 18 jam formula & mempunyai SPF 50‼️
.
KANDUNGAN CHOCOGLOW ANTARA LAIN: ▪️Collagen
▪️Avodaco oil
▪️Vitamin B3
▪️Vitamin C
▪️Pemutihan kulit
▪️Pelembab kulit
.
"Choco Glow Treatment Foundation"
✅ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
✅ Merawat masalah jerawat & parut degil
✅ Setelah dipakai, Kulit Halus, tidak berminyak & tidak pudar walaupun berpeluh
✅ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru ketika pemakaian
✅ Menutup dan Merawat parut jerawat, jeragat, tanda lahir , lebam atau kesan cela pada wajah.
✅ Mempunyai SPF 50 yang akan melindungi kulit daripada UV berbahaya
✅ Merawat lingkaran hitam & kedutan halus di sekitar mata
✅ Mengecilkan pori pori & merawat white head & black head
✅ Kulit terlihat bagus, halus & bercahaya setelag pemakaian
✅ Tidak perlu pemakaian bedak setelah menggunakan Choco Glow Treatment Foundation.
. (Buy 1 Box Get 1 FREE BEAUTY BLENDER) .
.
#chocowhite #chococare
#chocoglow #skincareroutine #skincaretips #flawless #beautytips #chocoglowmedan #chocogloworiginal #chocoglowrantauprapat #chocoglowtebing #chocoglowsiantar #chocofitmedanmurah #chocofitoriginal #lemonfitaslidanmurah
#amoimusniza

#Repost @chocofitmedan_id
• • • • • •
♥ Choco Glow Treatment Foundation ♥
.
Satu-satu nya foundation yang memiliki Treatment terbaik untuk kulit, 18 jam formula & mempunyai SPF 50‼️
.
KANDUNGAN CHOCOGLOW ANTARA LAIN: ▪️Collagen
▪️Avodaco oil
▪️Vitamin B3
▪️Vitamin C
▪️Pemutihan kulit
▪️Pelembab kulit
.
"Choco Glow Treatment Foundation"
✅ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
✅ Merawat masalah jerawat & parut degil
✅ Setelah dipakai, Kulit Halus, tidak berminyak & tidak pudar walaupun berpeluh
✅ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru ketika pemakaian
✅ Menutup dan Merawat parut jerawat, jeragat, tanda lahir , lebam atau kesan cela pada wajah.
✅ Mempunyai SPF 50 yang akan melindungi kulit daripada UV berbahaya
✅ Merawat lingkaran hitam & kedutan halus di sekitar mata
✅ Mengecilkan pori pori & merawat white head & black head
✅ Kulit terlihat bagus, halus & bercahaya setelag pemakaian
✅ Tidak perlu pemakaian bedak setelah menggunakan Choco Glow Treatment Foundation.
. (Buy 1 Box Get 1 FREE BEAUTY BLENDER) .
.
#chocowhite#chococare
#chocoglow #skincareroutine #skincaretips #flawless #beautytips #chocoglowmedan #chocogloworiginal #chocoglowrantauprapat #chocoglowtebing #chocoglowsiantar #chocofitmedanmurah #chocofitoriginal #lemonfitaslidanmurah
#amoimusniza
3 0 17 October, 2019

HANTU COKLAT SILA MUNCUL😍😍♥️♥️😍😍♥️♥️😍😍♥️♥️ #Repost @sukadessert
• • • • • •
Nyawa Suka Dessert. Tak ada coklat, tak ada Suka Dessert. Ramai yg kenal Suka Dessert sebab coklat kan? Auntie Ja yakin, dalam 147k followers kesayangan ni, mesti 90% choc lover kan? 😄😍
.
.
Sehari, berbesen2 bekas untuk cairkan coklat. Macam2 jenis choc untuk dessert yg lain. .
.
Untuk order dessert, whatsapp Admin Za 018-7888 481😍

#amoimusniza #chocofit #cococurv #chococare #mmcteam #coklatkurus #coklatlovers

HANTU COKLAT SILA MUNCUL😍😍♥️♥️😍😍♥️♥️😍😍♥️♥️ #Repost @sukadessert
• • • • • •
Nyawa Suka Dessert. Tak ada coklat, tak ada Suka Dessert. Ramai yg kenal Suka Dessert sebab coklat kan? Auntie Ja yakin, dalam 147k followers kesayangan ni, mesti 90% choc lover kan? 😄😍
.
.
Sehari, berbesen2 bekas untuk cairkan coklat. Macam2 jenis choc untuk dessert yg lain. .
.
Untuk order dessert, whatsapp Admin Za 018-7888 481😍

#amoimusniza #chocofit #cococurv #chococare #mmcteam #coklatkurus #coklatlovers
9 1 12 hours ago