#anasism Instagram Photos & Videos

anasism - 111k posts

    Warna yang mana menjadi pilihan hati? Leave your comment below #ANASism 🌸

    Warna yang mana menjadi pilihan hati? Leave your comment below #ANASism 🌸

    2 0 1 hour ago
    Omg! Look at that! Cantiknya ANAS liquid lipstick code ELENA. Super nice, sangat sangat lawa dan of course sesuai dengan semua jenis kulit. The perfect Sunset Orange colour untuk semua! Lawa sangat for daily fresh look
.
Ada tak yang nak ELENA? Kalau betul betul serious boleh komen “nak” dan lokasi awak. Contoh: nak / Damansara
.
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASliquidlipstick #bestselling 🔥 PRICE: MYR39 ONLY

    Omg! Look at that! Cantiknya ANAS liquid lipstick code ELENA. Super nice, sangat sangat lawa dan of course sesuai dengan semua jenis kulit. The perfect Sunset Orange colour untuk semua! Lawa sangat for daily fresh look
    .
    Ada tak yang nak ELENA? Kalau betul betul serious boleh komen “nak” dan lokasi awak. Contoh: nak / Damansara
    .
    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASliquidlipstick #bestselling 🔥 PRICE: MYR39 ONLY

    1 0 1 hour ago
    ANAS APAM IN LILAC

Apam ANAS ni memang x rugi kalau ampa beli... bila ampa guna apam  ni memang membantu sangat untuk ampa nak BLENd, serius easy to use. N dia sangat fluffy ... qasa geqam macam nak makan😁😁😁 Berminat?
Ws naz laju2 di 0199358716 atau klik je link kat bio tu 😘

#anasism 
#anasismnaz 
#ailyqairy 
#ailyqairyofficial 
#teamintanshue

    ANAS APAM IN LILAC

    Apam ANAS ni memang x rugi kalau ampa beli... bila ampa guna apam ni memang membantu sangat untuk ampa nak BLENd, serius easy to use. N dia sangat fluffy ... qasa geqam macam nak makan😁😁😁 Berminat?
    Ws naz laju2 di 0199358716 atau klik je link kat bio tu 😘

    #anasism
    #anasismnaz
    #ailyqairy
    #ailyqairyofficial
    #teamintanshue

    2 0 1 hour ago
    Anas Lip Cream in Sofea

    Anas Lip Cream in Sofea

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Sofea

    Anas Lip Cream in Sofea

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Sofea

    Anas Lip Cream in Sofea

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Fatema

    Anas Lip Cream in Fatema

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Fatema

    Anas Lip Cream in Fatema

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Fatema

    Anas Lip Cream in Fatema

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Jamela

    Anas Lip Cream in Jamela

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Jamela

    Anas Lip Cream in Jamela

    1 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Jamela

    Anas Lip Cream in Jamela

    0 1 3 hours ago
    Anas Lip Cream in Safia

    Anas Lip Cream in Safia

    0 1 4 hours ago
    Anas Lip Cream in Safia

    Anas Lip Cream in Safia

    0 1 4 hours ago
    Anas Lip Cream in Safia

    Anas Lip Cream in Safia

    0 1 4 hours ago
    Anas Lip Cream in Hamida

    Anas Lip Cream in Hamida

    0 1 4 hours ago

Top #anasism posts

    Soooo pwedddyyyyyyy! Selain ANAS blusher code Love Rosie menjadi favorite baby girl @aydajebat this colour pun selalu sangat ayda gunaa untuk shooting dan daily makeup. Yes its PEACH PLEASE
.
Double Tap dekat gambar ni to see magic!
.
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASblusher ❤️

    Soooo pwedddyyyyyyy! Selain ANAS blusher code Love Rosie menjadi favorite baby girl @aydajebat this colour pun selalu sangat ayda gunaa untuk shooting dan daily makeup. Yes its PEACH PLEASE
    .
    Double Tap dekat gambar ni to see magic!
    .
    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASblusher ❤️

    1,188 89 22 hours ago
    Omg! Look at that! Cantiknya ANAS liquid lipstick code ELENA. Super nice, sangat sangat lawa dan of course sesuai dengan semua jenis kulit. The perfect Sunset Orange colour untuk semua! Lawa sangat for daily fresh look
.
Ada tak yang nak ELENA? Kalau betul betul serious boleh komen “nak” dan lokasi awak. Contoh: nak / Damansara
.
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASliquidlipstick #bestselling 🔥 PRICE: MYR39 ONLY

    Omg! Look at that! Cantiknya ANAS liquid lipstick code ELENA. Super nice, sangat sangat lawa dan of course sesuai dengan semua jenis kulit. The perfect Sunset Orange colour untuk semua! Lawa sangat for daily fresh look
    .
    Ada tak yang nak ELENA? Kalau betul betul serious boleh komen “nak” dan lokasi awak. Contoh: nak / Damansara
    .
    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASliquidlipstick #bestselling 🔥 PRICE: MYR39 ONLY

    1,023 184 15 August, 2019
    Peach Please Squad 🍑 Highlighter On Point! Liquid eyeliner on fleek and loving their super amazing liquid lipstick color super perfect colour of course
—
ANAS Blusher code Peach Please & ANAS highlighter code Sunkissed sangat sangat cantik dan sesuai dengan semua jenis kulit, its a must have dan dengan makeup yang simple membuatkan muka korang nampak pop up dan bomb! Yes! We are living with their look! Sangat cantik, setiap dari mereka mempunya warna kulit yang menawan
.
ANAS always has the perfect colour for everyone! Double tap for this squad! Too pretty to handle #ANAS #ANASism #ANAScosmetics 🔥

    Peach Please Squad 🍑 Highlighter On Point! Liquid eyeliner on fleek and loving their super amazing liquid lipstick color super perfect colour of course

    ANAS Blusher code Peach Please & ANAS highlighter code Sunkissed sangat sangat cantik dan sesuai dengan semua jenis kulit, its a must have dan dengan makeup yang simple membuatkan muka korang nampak pop up dan bomb! Yes! We are living with their look! Sangat cantik, setiap dari mereka mempunya warna kulit yang menawan
    .
    ANAS always has the perfect colour for everyone! Double tap for this squad! Too pretty to handle #ANAS #ANASism #ANAScosmetics 🔥

    6,312 155 25 July, 2019
    💕
.
Weekends! Kena syantik sebab nak pergi dating kan? Vivi Lipmatte + Love Rosie Blusher by @anasism memang onz girls! 💁🏼‍♀️
.
Dia ni rambut pendek, tapi hati feminine. Ada yang rupa gadis-gadis tapi perangai abang-abang. Ada yang rupa gangster tapi hati ada taman. Awak yang mana satu eh? 🧐
.
#AydaJebat #Anasism #Cindai #BetterThanYou

    💕
    .
    Weekends! Kena syantik sebab nak pergi dating kan? Vivi Lipmatte + Love Rosie Blusher by @anasism memang onz girls! 💁🏼‍♀️
    .
    Dia ni rambut pendek, tapi hati feminine. Ada yang rupa gadis-gadis tapi perangai abang-abang. Ada yang rupa gangster tapi hati ada taman. Awak yang mana satu eh? 🧐
    .
    #AydaJebat #Anasism #Cindai #BetterThanYou

    50,154 426 3 August, 2019
    Ayda & Anna / looking fabulously amazing in ANAS Blusher code Peach Please + ANAS Liquid Lipstick code Vivi + ANAS Single Eyeshadow code Sunset + Walnut + Mamamia + ANAS Contour code Koko Karamel + ANAS Highlight code Sunkissed + ANAS Liquid Eyeliner + ANAS Ultra Madness Super Volume Mascara
—
Double tap ❤️ show some love please!
—
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #makeup #makeuplooks #makeuptutorial #makeupartist #aydajebat #ANASxAJ 🍑💕

    Ayda & Anna / looking fabulously amazing in ANAS Blusher code Peach Please + ANAS Liquid Lipstick code Vivi + ANAS Single Eyeshadow code Sunset + Walnut + Mamamia + ANAS Contour code Koko Karamel + ANAS Highlight code Sunkissed + ANAS Liquid Eyeliner + ANAS Ultra Madness Super Volume Mascara

    Double tap ❤️ show some love please!

    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #makeup #makeuplooks #makeuptutorial #makeupartist #aydajebat #ANASxAJ 🍑💕

    1,780 126 27 July, 2019
    Me: Ay Da kirim salam dekat awak
You: Ay Da mana?
.
Me: Ay Da jatuh hati dengan you
You: Wowersssssssssss
—
Tolong Anas tag @aydajebat banyak banyak dekat bawah! Awak awak yang komen paling banyak Anas akan hadiahkan blusher terbaru! Yesssss!! Tag her please!! Sekarang! Go now 👇🏻👇🏻
.
.
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASxAJ #AydaJebat 🔥

    Me: Ay Da kirim salam dekat awak
    You: Ay Da mana?
    .
    Me: Ay Da jatuh hati dengan you
    You: Wowersssssssssss

    Tolong Anas tag @aydajebat banyak banyak dekat bawah! Awak awak yang komen paling banyak Anas akan hadiahkan blusher terbaru! Yesssss!! Tag her please!! Sekarang! Go now 👇🏻👇🏻
    .
    .
    #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #ANASxAJ #AydaJebat 🔥

    2,112 705 26 July, 2019