#andainyatakdir2 Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #andainyatakdir2 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
8.7
Average comment
0.4
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@vi_aina Profile picture

@vi_aina

Protien : telur rebus
Karbo : sweet potato .
So seimbang kan . Ada protien , ada karbo time lunch . Simple bila time diet tambah2 untuk student dan org yg busy dengn kerja. Mudah nak buat dan sangt kenyang 😋
.
#teamnickhinhussien
#kesihatanitupintukejayaan
#massiveactionhugeimpact
C.Aina +60183896619
.
.
#vi- #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #blousewanita #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhanraya

Protien : telur rebus
Karbo : sweet potato .
So seimbang kan . Ada protien , ada karbo time lunch . Simple bila time diet tambah2 untuk student dan org yg busy dengn kerja. Mudah nak buat dan sangt kenyang 😋
.
#teamnickhinhussien
#kesihatanitupintukejayaan
#massiveactionhugeimpact
C.Aina +60183896619
.
.
#vi-#rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #blousewanita #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhanraya
6 0 14 minutes ago
@vi_aina Profile picture

@vi_aina

Air putih sangt membantu untk percepat kan proses pembersihan.
.
Ada orang fikirkan bila mana minum air putih nanti akan gemuk air, rosak buah pinggang dan mcm2 lagi . Guys, itu MITOS .
Sebenrnya air mengekalkan kesihatan dan berfungsi untul sel body. Membantu penghadaman dan mengelakkan sembelit . Air sebagai agen angkut nutrien & oksigen pada body so banyak benefit bila minum air putih . .
Air dan lemak berkongsi tempat yg sama dalam badan. Nak kluarkan lemak dengn minum air putih yang cukup supaya kndungan air lebih tinggi dari lemak. So ini bukan gemuk lemak ye . .
Nanti saya share mcm mna datang nya gemuk air yg selalu korang dok cakap tu 😄
.
#teamnickhinhussien
#kesihatanitupintukejayaan
#massiveactionhugeimpact
C.Aina +60183896619
.
.
#vi- #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #blousewanita #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan

Air putih sangt membantu untk percepat kan proses pembersihan.
.
Ada orang fikirkan bila mana minum air putih nanti akan gemuk air, rosak buah pinggang dan mcm2 lagi . Guys, itu MITOS .
Sebenrnya air mengekalkan kesihatan dan berfungsi untul sel body. Membantu penghadaman dan mengelakkan sembelit . Air sebagai agen angkut nutrien & oksigen pada body so banyak benefit bila minum air putih . .
Air dan lemak berkongsi tempat yg sama dalam badan. Nak kluarkan lemak dengn minum air putih yang cukup supaya kndungan air lebih tinggi dari lemak. So ini bukan gemuk lemak ye . .
Nanti saya share mcm mna datang nya gemuk air yg selalu korang dok cakap tu 😄
.
#teamnickhinhussien
#kesihatanitupintukejayaan
#massiveactionhugeimpact
C.Aina +60183896619
.
.
#vi-#rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #blousewanita #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan
5 0 48 minutes ago
@ieta.angelina Profile picture

@ieta.angelina

Ada ke kat sini yang rasa paha dia macam ayam kfc? haaa mai kita buat squat challenge ni jom.. cukup 30 hari jom kasi ukuq tgk ada perubahan tak
.
.
apa pun makan kena jaga k.. kalau squat sampai beribu pun sehari makan kalah squat tu xde makna jugak.. so kena seimbang k
.
.

@ieta.angelina

Ada ke kat sini yang rasa paha dia macam ayam kfc? haaa mai kita buat squat challenge ni jom.. cukup 30 hari jom kasi ukuq tgk ada perubahan tak
.
.
apa pun makan kena jaga k.. kalau squat sampai beribu pun sehari makan kalah squat tu xde makna jugak.. so kena seimbang k
.
.

@ieta.angelina
3 2 56 minutes ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
0 0 1 hour ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
1 0 1 hour ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
0 0 1 hour ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
0 0 1 hour ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
2 0 5 hours ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
6 0 5 hours ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
0 0 5 hours ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
2 0 5 hours ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
1 0 5 hours ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
2 0 5 hours ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
0 0 5 hours ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
3 0 5 hours ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
0 0 5 hours ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
1 0 5 hours ago
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
0 0 5 hours ago
@suntikanvitaminc__original Profile picture

@suntikanvitaminc__original

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
4 0 5 hours ago
@vi_aina Profile picture

@vi_aina

Ok Fahamkan dulu proses ni 👇👇 .

Proses glycemic index adalah bacaan penukaran karbohidrat kpd gula dlm darah bergantung dengn pemilihan jenis GI :
.

Rendah : 55 or ke bawah
Medium: 56 – 69
Tinggi: 70+ .
Okay Contoh kita ambil makanan Tinggi GI Proses penukaran dari karbohidrat kpd glukosa darah (gula) menjadi lebih cepat daripada makanan medium atau rendah GI.so tahap glukosa darah meningkat ke paras yang lebih tinggi dan fenomena ‘insulin spike’ berlaku. “insulin spike” ini gula akan turun balik dengan mendadak & isyarat badan dalam keadaan kekurangan gula dihantar ke otak. So kita akn rasa kekurangan karbo dan nak makan lagi & lagi. .

Dan, bila ambil lagi makanan yang *Tinggi GI*, lagi sekali fenomena “insulin spike” berlaku. Seterusnya, signal dihantar lagi ... MAKAN.
.

ITULAH YANG BERLAKU PADA RAMAI ORANG BERDIET DAN CEPAT LAPAR.. walaupun dh makan banyak tapi kebanyakannya adalah makanan yg tinggi GI.
.
#teamnickhinhussien
#kesihatanitupintukejayaan
#massiveactionhugeimpact
C.Aina +60183896619
.
.
#vi- #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #blousewanita #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan

Ok Fahamkan dulu proses ni 👇👇 .

Proses glycemic index adalah bacaan penukaran karbohidrat kpd gula dlm darah bergantung dengn pemilihan jenis GI :
.

Rendah : 55 or ke bawah
Medium:  56 – 69
Tinggi: 70+ .
Okay Contoh kita ambil makanan Tinggi GI Proses penukaran dari karbohidrat kpd  glukosa darah (gula) menjadi lebih cepat daripada makanan medium atau rendah GI.so tahap glukosa darah meningkat ke paras yang lebih tinggi dan fenomena ‘insulin spike’ berlaku. “insulin spike” ini  gula akan turun balik dengan mendadak & isyarat badan dalam keadaan kekurangan gula dihantar ke otak.  So  kita akn rasa kekurangan karbo dan nak makan lagi & lagi. .

Dan, bila ambil lagi makanan yang *Tinggi GI*, lagi sekali fenomena “insulin spike” berlaku.  Seterusnya, signal dihantar lagi ... MAKAN.
.

ITULAH YANG BERLAKU PADA RAMAI ORANG BERDIET DAN CEPAT LAPAR.. walaupun dh makan banyak tapi kebanyakannya adalah makanan yg  tinggi GI.
.
#teamnickhinhussien
#kesihatanitupintukejayaan
#massiveactionhugeimpact
C.Aina +60183896619
.
.
#vi-#rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #blousewanita #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan
5 0 7 hours ago
@coach_ashida Profile picture

@coach_ashida

.
Antara simple lunch meal harini peserta program online kami🤗
.
.
Menu mudah, siap resepi & ade monitor dr coach tanpa perlu berlapar👏👏👏rata2 peserta minggu pertama boleh lost 1-3kg seminggu! 🔥🔥🔥🔥(Hasil adalah tidak tipikal)
.
.
Bg yg serius shaja boleh klik link di bio @coach_ashida utk details program👆🏻📲
.
.
Coach ashida.
📲019-3365737
❤️Personally lost 13kg💥

.
Antara simple lunch meal harini peserta program online kami🤗
.
.
Menu mudah, siap resepi & ade monitor dr coach tanpa perlu berlapar👏👏👏rata2 peserta minggu pertama boleh lost 1-3kg seminggu! 🔥🔥🔥🔥(Hasil adalah tidak tipikal)
.
.
Bg yg serius shaja boleh klik link di bio @coach_ashida utk details program👆🏻📲
.
.
Coach ashida.
📲019-3365737
❤️Personally lost 13kg💥
5 2 7 hours ago
@beehouse_sarangmadu Profile picture

@beehouse_sarangmadu

Pantai Klebang Melaka

Nyum2 sedapnya madu sarang, jom cuba madu sarang viral..
Available Trial pax 100gm/300gm😉 🍯100% asli.
🍯Makanan sunnah....
🍯Baik utk kesihatan.
🍯Sesuai utk semua peringkat usia..
🍯Tiada bahan pewarna&pengawit.
🍯tiada campuran.. Klik dibawah utk dptkannya..
.
Follow 👉 @beehouse_sarangmadu
.
Follow 👉 @beehouse_sarangmadu
.
Follow 👉 @beehouse_sarangmadu
.
.

http://Www.wasap.my/60172005099
.
.
#plancinta
#diamenanturahsia
#selafazcinta
#dssquad
#setelahcintaitupergi
#cintatiadaganti
#Assalamualaikum
#zahirtakterucap
#seriburindu
#motifviral
#alamatnyacinta
#cintatanpahenti
#mukbang
#sarangmadukluang
#nur2
#leftenanzana
#sinopal
#bosskita
#kemarin
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#cikreenencikngokngek
#makanansunnah
#MeleTOP #munafik2
#andainyatakdir2
#hantukaklimah
#majalah3
#dramasangat
#maluapabossku

Nyum2 sedapnya madu sarang, jom cuba madu sarang viral..
Available Trial pax 100gm/300gm😉 🍯100% asli.
🍯Makanan sunnah....
🍯Baik utk kesihatan.
🍯Sesuai utk semua peringkat usia..
🍯Tiada bahan pewarna&pengawit.
🍯tiada campuran.. Klik  dibawah utk dptkannya..
.
Follow 👉 @beehouse_sarangmadu
.
Follow 👉 @beehouse_sarangmadu
.
Follow 👉 @beehouse_sarangmadu
.
.

http://Www.wasap.my/60172005099
.
.
#plancinta
#diamenanturahsia
#selafazcinta
#dssquad
#setelahcintaitupergi
#cintatiadaganti
#Assalamualaikum
#zahirtakterucap
#seriburindu
#motifviral
#alamatnyacinta
#cintatanpahenti
#mukbang
#sarangmadukluang
#nur2
#leftenanzana
#sinopal
#bosskita
#kemarin
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#cikreenencikngokngek
#makanansunnah
#MeleTOP #munafik2
#andainyatakdir2
#hantukaklimah
#majalah3
#dramasangat
#maluapabossku
14 1 15 hours ago
@shaifulanuar.sari Profile picture

@shaifulanuar.sari

Residensi Sentulmas

MEMANG SANGAT POWERFULLLLLL BILA LEMAK SUSUT 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Reshape ketara sangat2! MasyaAllah amazing sangat tengok transformation Tuti
.
Turun 12kg je! Tapi memang betul-betul transform jadi orang baru 😍
.
Dah macam ⬅️ Mak & anak ➡️
.
Apa best bila lemak susut?
.
• bertukar size
• makin ringan bergerak
• makin bertenaga
• badan & muka shaping cantik
• makin cantik berseri
• muka makin fresh
• emosi lebih stabil
• lebih happy, confident
• pakai apapun kemas
.
Semua ni terjadi hanya dengan JAGA MAKAN. Dengan Meal Plan lengkap design khas memang utk boost proses susut lemak, defisit kalori in special way dengan makan 5-6x sehari, makan sedap-sedap siap resepi sihat lengkap. Bulan puasa kita makan 3-4x sehari 😉
.
😌 Bayangkan kalau awak yang transform macam ni?
.
.
Jom join "Lose Weight Online Coaching" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal & sihat..in shaa allah! 👍💪😘
.
.
.
Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG!
Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG!
Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG!
.
.
#coachshaiful #teamnissa #loseweightonline #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #munafik2 #thenun

MEMANG SANGAT POWERFULLLLLL BILA LEMAK SUSUT 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Reshape ketara sangat2! MasyaAllah amazing sangat tengok transformation Tuti
.
Turun 12kg je! Tapi memang betul-betul transform jadi orang baru 😍
.
Dah macam ⬅️ Mak & anak ➡️
.
Apa best bila lemak susut?
.
• bertukar size
• makin ringan bergerak
• makin bertenaga
• badan & muka shaping cantik
• makin cantik berseri
• muka makin fresh
• emosi lebih stabil
• lebih happy, confident
• pakai apapun kemas
.
Semua ni terjadi hanya dengan JAGA MAKAN. Dengan Meal Plan lengkap design khas memang utk boost proses susut lemak, defisit kalori in special way dengan makan 5-6x sehari, makan sedap-sedap siap resepi sihat lengkap. Bulan puasa kita makan 3-4x sehari 😉
.
😌 Bayangkan kalau awak yang transform macam ni?
.
.
Jom join "Lose Weight Online Coaching" dimana anda akan dididik cara yg betul & sihat utk turunkan berat badan. Paling penting dapat kekalkan berat yg ideal & sihat..in shaa allah! 👍💪😘
.
.
.
Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG!
Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG!
Wasap Coach Shaiful 013 3786524 SEKARANG!
.
.
#coachshaiful #teamnissa #loseweightonline #rahsiahatiperempuan #lestarytv3 #andainyatakdir2 #dramamrgey #pengantinmusimsalju #terlajaklaris #ruhainies #mfmirafilzah #cintalemonmadu #shawlmurah #cintakokocoklat #aydajebat #cintabukankristal #remyishak #tipscantik #fattzura #pulang #dramasangat #cintatiadaganti #jomkurus1malaysia #ciksempurna #lelakikirimantuhan #pencuricintakelassatu #munafik2 #thenun
83 3 17 September, 2019
@ieta.angelina Profile picture

@ieta.angelina

GULA PUTIH VS GULA PERANG🤔🤔🤔
.
Betul ke gula perang ni lebih bagus dari gula putih🙄🙄🙄
.
Pengambilan gula secara berlebihan boleh mengundang penyakit kronik seperti kencing manis dan masalah berat badan..
.
Masalah berat badan berlebihan berpunca dari gula,Jangan tak percaya, ni asyik salahkan nasi sahaja😁kalau makan dengan portion yang betul tiada masalah.
.
Gula putih
- Gula yang sudah di proses dan segala mineral pada gula putih telah di buang, hanya rasa manis semata..
.
Gula perang
- Gula perang masih juga di proses cuma ada sedikit kalsium dan mineral..
.
Jangan percaya kalau dengar raw brown sugar ni😁, tetap gula dan sama juga dengan gula putih...
.
.
maksudnyer sama je😝😝
.
@ieta.angelina

GULA PUTIH VS GULA PERANG🤔🤔🤔
.
Betul ke gula perang ni lebih bagus dari gula putih🙄🙄🙄
.
Pengambilan gula secara berlebihan boleh  mengundang penyakit kronik seperti kencing manis dan masalah berat badan..
.
Masalah berat badan berlebihan berpunca dari gula,Jangan tak percaya, ni asyik salahkan nasi sahaja😁kalau makan dengan portion yang betul tiada masalah.
.
Gula putih
- Gula yang sudah di proses dan segala mineral pada gula putih telah di buang, hanya rasa manis semata..
.
Gula perang
- Gula perang masih juga di proses cuma ada sedikit kalsium dan mineral..
.
Jangan percaya kalau dengar raw brown sugar ni😁, tetap gula dan sama juga dengan gula putih...
.
.
maksudnyer sama je😝😝
.
@ieta.angelina
22 1 17 September, 2019
@coach_ashida Profile picture

@coach_ashida

Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

Someone asked, is it ok makan roti sapu tuna? Definitely boleh cuma amik tuna chunks in water sebb dia
⬆️ High in Protein
⬇️ Low in Fat
⬇️ Low in Kalori
.
Bole tengok perbezaan Nutrition Fact, biase korang suka yg mayonis tu kan? Jujurrr 😜😜😜
.
Dan roti tu, amik la wholewheat wholemeal x kisah la asal bukan roti putih ya.
.
Turn on notifications supaya uolls tak terlepas info tips diet yg best2 drpd kami @coach_ashida .
Tag juga info dgn dgn rakan2 uolls yg budget diet tapi salah pilih tuna plak dah, patut tak kurus2, tak kenyang2, adehhhhh🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
.
.
Coach ashida.
📲019-3365737
❤️Personally lost 13kg💥

Someone asked, is it ok makan roti sapu tuna? Definitely boleh cuma amik tuna chunks in water sebb dia
⬆️ High in Protein
⬇️ Low in Fat
⬇️ Low in Kalori
.
Bole tengok perbezaan Nutrition Fact, biase korang suka yg mayonis tu kan? Jujurrr 😜😜😜
.
Dan roti tu, amik la wholewheat wholemeal x kisah la asal bukan roti putih ya.
.
Turn on notifications supaya uolls tak terlepas info tips diet yg best2 drpd kami @coach_ashida .
Tag juga info dgn dgn rakan2 uolls yg budget diet tapi salah pilih tuna plak dah, patut tak kurus2, tak kenyang2, adehhhhh🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
.
.
Coach ashida.
📲019-3365737
❤️Personally lost 13kg💥
47 2 17 September, 2019
@coach_ashida Profile picture

@coach_ashida

. Risau tgok Anda dan cik abg mbesar sama2? Nak exs tp dua2 busy asyik xde masa? Nak diet tp xtaw camne?
.
.
Lebih mudah bila berdiet bersama2 kan? Membesar sama2 kurus pon bersama2🔥🔥🔥🔥
.
.
NOW saya open slot bagi SWEET COUPLE seterusnya yg nk kan result yg sama mcm ni👆🏻
.
.
Klik link di bio @coach_ashida skrg utk dptkn FREE GIFT SPECIAL😍😍😍😍😍😍
.
.
Coach ashida.
📲019-3365737
❤️Personally lost 13kg💥

. Risau tgok Anda dan cik abg mbesar sama2? Nak exs tp dua2 busy asyik xde masa? Nak diet tp xtaw camne?
.
.
Lebih mudah bila berdiet bersama2 kan? Membesar sama2 kurus pon bersama2🔥🔥🔥🔥
.
.
NOW saya open slot bagi SWEET COUPLE seterusnya yg nk kan result yg sama mcm ni👆🏻
.
.
Klik link di bio @coach_ashida skrg utk dptkn FREE GIFT SPECIAL😍😍😍😍😍😍
.
.
Coach ashida.
📲019-3365737
❤️Personally lost 13kg💥
7 1 17 September, 2019
@beehouse_sarangmadu Profile picture

@beehouse_sarangmadu

Ayer Hitam Kluang Johor

Berminat dengan madu sarang lebah? 🍯🍯🍯 VIRAL 🍯🍯🍯 🍯🍯🍯🍯VIRALLLL 🍯🍯🍯🍯 🍯🍯🍯🍯🍯VIRALLLLLLL 🍯🍯🍯🍯🍯 🍯🐝 QueenB 🐝🍯 -100grm
-300grm
-700grm

Madu Queen B 100% ORIGINAL. Madu beserta sarang ini mempamerkan lagi keaslian madu ini. Kepada penggemar madu, inilah masanya untuk anda membeli madu beserta sarangnya!

Apa yang menarik tentang madu QueenB ini???
selain daripada kita dapat makan madu kita juga dapat kebaikan dari sarangnya (propolis)

Kelebihan dan khasiat madu QueenB : ✔Makanan Sunnah
✔Merupakan sumber nutrisi yang lengkap
✔PRODUK ALAM SEMULAJADI
✔Mengawal kandungan gula dalam darah
✔Anti oksida
✔Membaiki sistem saluran pencernaan
✔Merawat luka ✔Meredakan batuk
✔Meningkatkan stamina
✔Boleh dipakai sebagai masker muka

Dia pack sekali dengan sarang daa... kini semua boleh merasi madu bersarang asli QueenB dengan harga mampu milik. Tak percaya?
Jom whatsapp)http://Www.wasap.my/60172005099
.
#sesungguhnya
#diamenanturahsia
#selafazcinta
#30pesanansuara
#setelahcintaitupergi
#cintatiadaganti
#Assalamualaikum
#zahirtakterucap
#cariakudisyurga
#motifviral
#alamatnyacinta
#cintatanpahenti
#mukbang
#sarangmadukluang
#nur2
#leftenanzana
#bellaastilla
#bosskita
#curicuricinta
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#cikreenencikngokngek
#makanansunnah
#MeleTOP #munafik2
#andainyatakdir2
#hantukaklimah
#majalah3
#dramasangat
#maluapabossku

Berminat dengan madu sarang lebah? 🍯🍯🍯 VIRAL 🍯🍯🍯 🍯🍯🍯🍯VIRALLLL 🍯🍯🍯🍯 🍯🍯🍯🍯🍯VIRALLLLLLL 🍯🍯🍯🍯🍯 🍯🐝 QueenB 🐝🍯 -100grm
-300grm
-700grm

Madu Queen B 100% ORIGINAL. Madu beserta sarang ini mempamerkan lagi keaslian madu ini. Kepada penggemar madu, inilah masanya untuk anda membeli madu beserta sarangnya!

Apa yang menarik tentang madu QueenB ini???
selain daripada kita dapat makan madu kita juga dapat kebaikan dari sarangnya (propolis)

Kelebihan dan khasiat madu QueenB : ✔Makanan Sunnah
✔Merupakan sumber nutrisi yang lengkap
✔PRODUK ALAM SEMULAJADI
✔Mengawal kandungan gula dalam darah
✔Anti oksida
✔Membaiki sistem saluran pencernaan
✔Merawat luka ✔Meredakan batuk
✔Meningkatkan stamina
✔Boleh dipakai sebagai masker muka

Dia pack sekali dengan sarang daa... kini semua boleh merasi madu bersarang asli QueenB dengan harga mampu milik. Tak percaya? 
Jom whatsapp)http://Www.wasap.my/60172005099
.
#sesungguhnya
#diamenanturahsia
#selafazcinta
#30pesanansuara
#setelahcintaitupergi
#cintatiadaganti
#Assalamualaikum
#zahirtakterucap
#cariakudisyurga
#motifviral
#alamatnyacinta
#cintatanpahenti
#mukbang
#sarangmadukluang
#nur2
#leftenanzana
#bellaastilla
#bosskita
#curicuricinta
#sarangmadumelaka
#madusarangmelaka
#cikreenencikngokngek
#makanansunnah
#MeleTOP #munafik2
#andainyatakdir2
#hantukaklimah
#majalah3
#dramasangat
#maluapabossku
34 2 17 September, 2019
@whiteninginjection_original2 Profile picture

@whiteninginjection_original2

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris #glutax200gs #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs #japanplatinum #botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy #glutax500gs #cindella1200mg #glutax600gs #produkkecantikan #veniscynexgenprowhite #nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally

Kawan saya cakap muka saya gelap macam arang😞"
.
.
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune cara  baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
📌Murah
📌Menjimatkan
📌Tahan 3 bulan
📌Result yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
📌Memutihkan kulit
📌Mencerahkan kulit
📌Mengecutkan jerawat
📌Anti Penuaan
📌Melembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===================================== APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
📌Free consultation
📌Free List Clinic/Number servis Inject/Drip
📌Harga lagi murah selepas pembelian pertama😘🙆 💉 .
.
.
📲WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#nanguang #nanguangoriginal #terlajaklaris#glutax200gs  #mixingwhite #andainyatakdir2 #placentalucchinisheep #orientalplatinum #cindella #babiesblink #aurorasx #glutaxdna #veniscyegf  #glutax2000gs#japanplatinum#botoxmalaysia #bellezacollagen #nexentury29 #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#nexenturymalaysia #collagen #nexenturyoriginally
3 0 16 September, 2019

Top #andainyatakdir2 posts

@melayu_drama_kesukaan Profile picture

@melayu_drama_kesukaan

Selamat ulang tahun @shukriyahaya .. semoga sentiasa dimurahkan rezeki , di beri kesihatan yang baik , dan sentiasa bahagia dunia akhirat bersama isteri tercinta @tyaadnan dann anak yang comel @aairaameena dan adikk2 ameenaaa soon .. insyaallahhh 👏🏻😬👏🏻😘 .. #shukriyahaya #andainyatakdir #andainyatakdir2 #asalkandiabahagia #keranadiamanusiabiasa #30pesanansuara #tiadaarahjodohkita #7harimencintaiku #suamitanpacinta #opssterpikatciksombong #gaduhgaduhsayang #diaisteriluarbiasa #cikcinderelladanenciktengku #hantupunyabos #asampedasuntukdia

Selamat ulang tahun @shukriyahaya .. semoga sentiasa dimurahkan rezeki , di beri kesihatan yang baik , dan sentiasa bahagia dunia akhirat bersama isteri tercinta @tyaadnan dann anak yang comel @aairaameena dan adikk2 ameenaaa soon .. insyaallahhh 👏🏻😬👏🏻😘 .. #shukriyahaya #andainyatakdir #andainyatakdir2 #asalkandiabahagia #keranadiamanusiabiasa #30pesanansuara #tiadaarahjodohkita #7harimencintaiku #suamitanpacinta #opssterpikatciksombong #gaduhgaduhsayang #diaisteriluarbiasa #cikcinderelladanenciktengku #hantupunyabos #asampedasuntukdia
2,185 34 13 June, 2019
@melayu_drama_kesukaan Profile picture

@melayu_drama_kesukaan

Episode 11 : Pertama kali shamil bahasa kan diri dia “Abang” dan panggil nurin “Sayang” ! Minn be like ehh betull ke apa aku dgr ni ! 👏🏻🤪👏🏻😬 .. part ni nmpk sungguh2 shamil risau syg dia hilang 😔😔 #melayudramakesukaan #shukriyahaya #emmamaembong #andainyatakdir #andainyatakdir2 #asalkandiabahagia #keranadiamanusiabiasa #30pesanansuara #tiadaarahjodohkita #7harimencintaiku #suamitanpacinta #opssterpikatciksombong #gaduhgaduhsayang #diaisteriluarbiasa #cikcinderelladanenciktengku #hantupunyabos #asampedasuntukdia

Episode 11 : Pertama kali shamil bahasa kan diri dia “Abang” dan panggil nurin “Sayang” ! Minn be like ehh betull ke apa aku dgr ni ! 👏🏻🤪👏🏻😬 .. part ni nmpk sungguh2 shamil risau syg dia hilang 😔😔 #melayudramakesukaan #shukriyahaya #emmamaembong #andainyatakdir #andainyatakdir2 #asalkandiabahagia #keranadiamanusiabiasa #30pesanansuara #tiadaarahjodohkita #7harimencintaiku #suamitanpacinta #opssterpikatciksombong #gaduhgaduhsayang #diaisteriluarbiasa #cikcinderelladanenciktengku #hantupunyabos #asampedasuntukdia
1,444 18 13 August, 2019