#anissafaizul Instagram Photos & Videos

anissafaizul - 8.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #anissafaizul and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
15.6
Average comment
0.1
Posts with video
22/36
Posts with photo
14/36

Hashtag Popularity

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilips #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipscod #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessence #afbeauty

http://www.wasap.my/60145222630/MagicIlips

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilips #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipscod  #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessence #afbeauty

http://www.wasap.my/60145222630/MagicIlips
0 0 2 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#teamliesa #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#teamliesa #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
1 0 4 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
3 0 4 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
14 0 4 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
13 0 4 hours ago

Kan dah kata, apply skit jk dah merah. Tahan lama plk tu. Jimat uolsss. Cpt2 dtpkan sblm kehabisan stok 😉

#syahmisazli #syahmisazliproduction #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #agentdropshopwanted #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #lipgloss #ikutwarnadarah

Kan dah kata, apply skit jk dah merah. Tahan lama plk tu. Jimat uolsss. Cpt2 dtpkan sblm kehabisan stok 😉

#syahmisazli #syahmisazliproduction #afbeauty #anissafaizul #afbeautyhq #agentdropshopwanted #afbeautyco #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #lipgloss #ikutwarnadarah
9 0 5 hours ago

HARI NI RESTOCK DAH MAGIC ILIPS, JOM DAPATKAN MAGIC ILIPS SEKARANG 😍😍😍,
.
LEPAS ISYAK, SAYA Balik KETEREH Jadi siapa2 nak masuk COD boleh Chat saya dengan segera 😘, COD KUBANG KERIAN KE KETEREH
.
Hanya RM35 + FREE GIFT (HARGA EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS)
COD KUBANG KERIAN RM5
.
Dengan Magic Ilips, Bibir kita sentiasa MENAWAN dan CANTIK serta SIHAT selalu 😘
.
Tekan Link di Bio untuk order MAGIC ILIPS 😍😘
.
#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #Syahmisazli
#jomcantikkanbibir #Magicilipsterbaik #naturalmagicilips #merawatbibir
#kosmestikmurah #hargaberpatutan
#lelakidanwanitabolehguna

HARI NI RESTOCK DAH MAGIC ILIPS, JOM DAPATKAN MAGIC ILIPS SEKARANG 😍😍😍,
.
LEPAS ISYAK, SAYA Balik KETEREH Jadi siapa2 nak masuk COD boleh Chat saya dengan segera 😘, COD KUBANG KERIAN KE KETEREH
.
Hanya RM35 + FREE GIFT (HARGA EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS)
COD KUBANG KERIAN RM5
.
Dengan Magic Ilips, Bibir kita sentiasa MENAWAN dan CANTIK serta SIHAT selalu 😘
.
Tekan Link di Bio untuk order MAGIC ILIPS 😍😘
.
#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #Syahmisazli
#jomcantikkanbibir #Magicilipsterbaik #naturalmagicilips #merawatbibir
#kosmestikmurah #hargaberpatutan
#lelakidanwanitabolehguna
3 0 6 hours ago

Gadis melayu kalau senyuman manis mesti ramai yg terpikat. 😍
.
Korang dah ada ke satu magicilips ni? Kalau belum boleh la amik satu. Beli satu tp semua boleh pakai😁

#magicilips_hq #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #afbeauty

Gadis melayu kalau senyuman manis mesti ramai yg terpikat. 😍
.
Korang dah ada ke satu magicilips ni? Kalau belum boleh la amik satu. Beli satu tp semua boleh pakai😁

#magicilips_hq #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #afbeauty
2 0 6 hours ago

JOM DAPATKAN MAGIC ILIPS SEKARANG 😍😍😍
.
Hanya RM35 + FREE GIFT (HARGA EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS)
COD KUBANG KERIAN RM5
.
Dengan Magic Ilips, Bibir kita sentiasa MENAWAN dan CANTIK serta SIHAT selalu 😘
.
Tekan Link di Bio untuk order MAGIC ILIPS 😍😘
.
#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #Syahmisazli
#jomcantikkanbibir #Magicilipsterbaik #naturalmagicilips #merawatbibir
#kosmestikmurah #hargaberpatutan
#lelakidanwanitabolehguna

JOM DAPATKAN MAGIC ILIPS SEKARANG 😍😍😍
.
Hanya RM35 + FREE GIFT (HARGA EXCLUDE POSTAGE)
.
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS)
COD KUBANG KERIAN RM5
.
Dengan Magic Ilips, Bibir kita sentiasa MENAWAN dan CANTIK serta SIHAT selalu 😘
.
Tekan Link di Bio untuk order MAGIC ILIPS 😍😘
.
#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #Syahmisazli
#jomcantikkanbibir #Magicilipsterbaik #naturalmagicilips #merawatbibir
#kosmestikmurah #hargaberpatutan
#lelakidanwanitabolehguna
4 0 7 hours ago

Rugi tak try magicilips ni produk tgh hotttt sgt skrng ni girlssssss💋
.
.
KELEBIHAN MAGICILIPS 👄sesuai utk lelaki dan perempuan
👄dapat mencantikkan bibir
👄dapat melembapkan bibir
👄dapat merawat bibir kering dan hitam
👄lip yg mngikut wrna darah 👄tahan 8-12 jam dan tak mudah pudar warna
.
.
.
For order click at bio😘cpt2 dm/ws zaza tau uollsssss
#magicilips #ilips #lipbalm #lipgloss #anissafaizul #zazabeauty

Rugi tak try magicilips ni produk tgh hotttt sgt skrng ni girlssssss💋
.
.
KELEBIHAN MAGICILIPS 👄sesuai utk lelaki dan perempuan
👄dapat mencantikkan bibir
👄dapat melembapkan bibir
👄dapat merawat bibir kering dan hitam
👄lip yg mngikut wrna darah 👄tahan 8-12 jam dan tak mudah pudar warna
.
.
.
For order click at bio😘cpt2 dm/ws zaza tau uollsssss
#magicilips#ilips#lipbalm#lipgloss#anissafaizul#zazabeauty
3 0 9 hours ago

Good afternoon uncle aunty.. Buat apa tu? Tengah lunch ke?🤗
.
Harini dah pakai ke magicilips by @anissafaizul? sbb ibu Ainul kata bagus utk merawat bibir kita.
.
Kalau belum pakai Ainul nk muncung je lah harini dgn uncle aunty.😢
.
#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Good afternoon uncle aunty.. Buat apa tu? Tengah lunch ke?🤗
.
Harini dah pakai ke magicilips by @anissafaizul? sbb ibu Ainul kata bagus utk merawat bibir kita.
.
Kalau belum pakai Ainul nk muncung je lah harini dgn uncle aunty.😢
.
 #magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
31 0 9 hours ago

TESTIMONI MAGIC ILIPS 💄
.
Harga Hanya RM35 1PCS + FREE GIFT 🎁
.
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS)
.
Tekan Link di Bio Untuk Order Magic Ilips.

#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #syahmisazli #jomcantikkanbibir #kosmetikmurah #hargaberpatutan #lelakidanperempuanbolehguna

TESTIMONI MAGIC ILIPS 💄
.
Harga Hanya RM35 1PCS + FREE GIFT 🎁
.
POSTAGE RM8(SM) RM12(SS)
.
Tekan Link di Bio Untuk Order Magic Ilips.

#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #syahmisazli #jomcantikkanbibir #kosmetikmurah #hargaberpatutan #lelakidanperempuanbolehguna
2 0 10 hours ago

❤Magic Ilips Natural Lipgloss❤
.
Harga Hanya RM35 SAHAJA ‼
(HARGA Tak Termasuk POSTAGE)
.
RM8(SM) RM12(SS)
COD RM5 (KUBANG KERIAN)
.
TEKAN link di bio untuk Order 😘 Magic Ilips 😘😍😘😍😘😍
.
#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #Syahmisazli
#jomcantikkanbibir #Magicilipsterbaik #naturalmagicilips #merawatbibir
#kosmestikmurah #hargaberpatutan
#lelakidanwanitabolehguna

❤Magic Ilips Natural Lipgloss❤
.
Harga Hanya RM35 SAHAJA ‼
(HARGA Tak Termasuk POSTAGE)
.
RM8(SM) RM12(SS)
COD RM5 (KUBANG KERIAN)
.
TEKAN link di bio untuk Order 😘 Magic Ilips 😘😍😘😍😘😍
.
#afbeautyco #afbeautyofficial #magicilips_hq #anissafaizul #Syahmisazli
#jomcantikkanbibir #Magicilipsterbaik #naturalmagicilips #merawatbibir
#kosmestikmurah #hargaberpatutan
#lelakidanwanitabolehguna
9 0 11 hours ago

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. #masihmerahpink #kakakpakai #makeupideas #mudahkiro #magicilip_hq #maripakatbelibelako #makeuplife #makeuplife #pakasokmo #lawekedok #lipstickbibir #lelakidanperempuan #satucodesahaja #sukamagicilip #youtuber #gunaselalu #jompakaimagicilip #jeniskulit #maeltoteypart6 #gunalahmagicilip #anissafaizul #syahmisazli #asif #asifnyanyi

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. #masihmerahpink #kakakpakai #makeupideas #mudahkiro #magicilip_hq #maripakatbelibelako #makeuplife #makeuplife #pakasokmo #lawekedok #lipstickbibir #lelakidanperempuan #satucodesahaja #sukamagicilip #youtuber #gunaselalu #jompakaimagicilip #jeniskulit #maeltoteypart6 #gunalahmagicilip #anissafaizul #syahmisazli #asif #asifnyanyi
4 0 11 hours ago

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty

Apa yg dikatakan hebatnya magicilips ni? 🤔
.
Haaa korang belum try mana nk tau apa hebatnya magicilips ni. Tgk tu👆🏻 banyakkan kebaikan magicilips ni.
.
🔥dpt mencantikkan bibir
🔥dpt merawat bibir kering dan hitam
🔥melembabkan bibir
🔥tahan 8-12 jam
🔥ikut warna darah

#magicilips_hq #magicilipskb #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipskotabharu #magicilipscodkotabharu #codkelantan #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessencekb #afbeauty
14 0 12 hours ago
#Repost @syahmisazli (@get_repost)
・・・
Inilah dia pelakon baru, BEDUL HAA SUDOH😂😂 Dah tengok belum Drama Spontan 16? Full video di Youtube: Syahmi Sazli
-
#dramaspontan16 #ybyoe #ybbedul #ybasif #syahmisazliproduction #syahmisazli #anissafaizul #wartawan #yoeparey #asifsuhaimi02 #fadbocey #zizanrazak #zizanrazak869 #apakkhalifah #harrykhalifah #youtuberkelantan #ombakexclusive #eraje #hotfm #thrgegar
105 1 12 hours ago

Anda seorang yg mls nak pkai makeup tp nak nmpk berseri2? Haa, jum cuba magicilips. Calit 3saat dahh siap. Paki dkt pp sebagai blusher pun bole tauu. Cpt2 dptkan sblm kehabisan stok
Tekan link d bio utk tempahan

#magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #afbeauty #afbeautyhq #afbeautyco #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #lipgloss #ikutwarnadarah #tahanlama

Anda seorang yg mls nak pkai makeup tp nak nmpk berseri2? Haa, jum cuba magicilips. Calit 3saat dahh siap. Paki dkt pp sebagai blusher pun bole tauu. Cpt2 dptkan sblm kehabisan stok
 Tekan link d bio utk tempahan

#magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipssabah #afbeauty #afbeautyhq #afbeautyco #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #lipgloss #ikutwarnadarah #tahanlama
12 1 12 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
15 0 12 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
22 0 12 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
23 0 13 hours ago

Top #anissafaizul posts

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,774 1,095 2 March, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,020 131 3 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
16,436 294 7 March, 2019

Dengar apa yang asif explain fungsi2 setiap produk kami. Wahh kalau dapat satu set ni meletop letop la uolls. Siapa nak special price? Admin nak bagi kat uolls ni haa. Cepat tekan link whatsapp di bio ❤️✨
-
Boleh dapatkan iface foundation, @dhiaessencehq dan magic ilips dengan admin tau 😍
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral

Dengar apa yang asif explain fungsi2 setiap produk kami. Wahh kalau dapat satu set ni meletop letop la uolls. Siapa nak special price? Admin nak bagi kat uolls ni haa. Cepat tekan link whatsapp di bio ❤️✨
-
Boleh dapatkan iface foundation, @dhiaessencehq dan magic ilips dengan admin tau 😍
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
639 4 10 October, 2019

Tak jadi pengantin pon boleh bergaya dengan Grace kurung tau sebab baju kurung yg satu ni memang sesuai pakai ke mana-mana je
.
Tq #anissafaizul memang tak pernah tak cantik suka sangat tengok :)
.
#RRgracekurung #kurungpahang #bajukurungcollection #bridescollection #bridetobe2020 #bajukenduri #temakenduri #bajudinner #bajudinnerglam #temadinner #dramaspontan #yoeparey #sayajualbajukurungcantik #syahmisazliproduction #bajukurungblue #bajukurungbabyblue #temababyblue

Tak jadi pengantin pon boleh bergaya dengan Grace kurung tau sebab baju kurung yg satu ni memang sesuai pakai ke mana-mana je
.
Tq #anissafaizul memang tak pernah tak cantik suka sangat tengok :)
.
#RRgracekurung #kurungpahang #bajukurungcollection #bridescollection #bridetobe2020 #bajukenduri #temakenduri #bajudinner #bajudinnerglam #temadinner #dramaspontan #yoeparey #sayajualbajukurungcantik #syahmisazliproduction #bajukurungblue #bajukurungbabyblue #temababyblue
458 5 12 October, 2019

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 raya pun dah nak dekat, baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial # #afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 raya pun dah nak dekat, baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial ##afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup
815 111 18 April, 2019
“Pakai pakai dah merah”. Walapun magic ilips ni hanya ada satu code, tapi dia boleh ikut semua warna darah dan suhu badan kita. Lelaki perempuan pun boleh pakai, dalam masa yang sama dapat merawat bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
229 7 30 September, 2019

Satu calit je terus dapat kesan merah merah manja kat bibir. Sebab magic ilips ni ikut warna darah dan suhu badan tau, so dah tak payah nak apply lipstick lain. Dalam masa yang sama boleh merawat masalah bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral

Satu calit je terus dapat kesan merah merah manja kat bibir. Sebab magic ilips ni ikut warna darah dan suhu badan tau, so dah tak payah nak apply lipstick lain. Dalam masa yang sama boleh merawat masalah bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
930 14 24 July, 2019