#antikulitkusam Instagram Photos & Videos

antikulitkusam - 2.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #antikulitkusam and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
19 hours
Average like
3.3
Average comment
0
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

Penjagaan siang dan malam penting untuk memastikan kulit sentiasa sihat dan kekal anjal

Jom dapatkan set callista sekarang

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #antijerawat #nigthtreatment #daycream #spf50 #awetmuda #skin #skincareroutine

Penjagaan siang dan malam penting untuk memastikan kulit sentiasa sihat dan kekal anjal

Jom dapatkan set callista sekarang

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #antijerawat #nigthtreatment #daycream #spf50 #awetmuda #skin #skincareroutine
4 0 15 September, 2019

Penjagaan siang dan malam penting untuk memastikan kulit sentiasa sihat dan kekal anjal

Jom dapatkan set callista sekarang

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #antijerawat #nigthtreatment #daycream #spf50 #awetmuda #skin #skincareroutine

Penjagaan siang dan malam penting untuk memastikan kulit sentiasa sihat dan kekal anjal

Jom dapatkan set callista sekarang

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #antijerawat #nigthtreatment #daycream #spf50 #awetmuda #skin #skincareroutine
3 0 15 September, 2019

#testimonikulitkusam #doubletab

Ada orang fikir nak cantik kena fokus penjagaan luaran sahajaaa .

Tapi mampukah uols dapatkan kulit lawa kalau dalaman kita sedang dilanda bencana alam , berterabur dilambung ombak 😜
.
.
Dengan darah kotor masih terperangkap dalam badan , toksin pulakk sampai jadi basi sebab lama sangat terperap . .
.
Belum kira lagi masalah hormon yang tunggang langgang . Ishh parah tu awak .
.
.
Sebab tu mak nenek kita selalu pesan , sohh makan ulam herba dan seangkatan dengannya .
Semua fokus kat 1 tujuan nak dalaman kita sihat . Ehh rajin ke makan ulam herba tu semua ?
.
.
Apa kata uols ikhtiar guna krim chumel luar biasa WD nie .
.
.
Dalaman kita habis di berus di sental di clorox tau . Tu yang makin lama memancar seri sampai ke muka . Kalau jenis makan berkhasiat , hahhh lagi bagus . 2 kali ganda manfaatnya .
.
.
WD ada rege kasih sayang intan payung , sempena tahun ke-5 di pasaran , ada penjimatan 20 hengget .
Jejomsss chantekkk konsisten dengan WD ❤
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#testimonikulitkusam #doubletab

Ada orang fikir nak cantik kena fokus penjagaan luaran sahajaaa .

Tapi mampukah uols dapatkan kulit lawa kalau dalaman kita sedang dilanda bencana alam , berterabur dilambung ombak 😜
.
.
Dengan darah kotor masih terperangkap dalam badan , toksin pulakk sampai jadi basi sebab lama sangat terperap . .
.
Belum kira lagi masalah hormon yang tunggang langgang . Ishh parah tu awak .
.
.
Sebab tu mak nenek kita selalu pesan , sohh makan ulam herba dan seangkatan dengannya . 
Semua fokus kat 1 tujuan nak dalaman kita sihat . Ehh rajin ke makan ulam herba tu semua ?
.
.
Apa kata uols ikhtiar guna krim chumel luar biasa WD nie .
.
.
Dalaman kita habis di berus di sental di clorox tau . Tu yang makin lama memancar seri sampai ke muka . Kalau jenis makan berkhasiat , hahhh lagi bagus . 2 kali ganda manfaatnya .
.
.
WD ada rege kasih sayang intan payung , sempena tahun ke-5 di pasaran , ada penjimatan 20 hengget . 
Jejomsss chantekkk konsisten dengan WD ❤
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
4 0 14 September, 2019

Rahsia Kekal segar sepanjang hari Ditambah merawat masalah kulit yang sedang breakout.

Merawat jeragat
Merawat jerawat
Merawat kulit yang kusam
Merawat kulit yang kering
Merawat kulit terbakar
Merawat & Menegangkan wajah

Noir Glowing & Firming spray
RM59
60ml

Untuk pembelian ws 01110026769 atau klik link pada bio

#noir #noirkatalog #glowingspraynoir #facemistnoir #facemistmalaysia #skincare #antikulitkusam

Rahsia Kekal segar sepanjang hari Ditambah merawat masalah kulit yang sedang breakout.

Merawat jeragat
Merawat jerawat
Merawat kulit yang kusam
Merawat kulit yang kering
Merawat kulit terbakar
Merawat & Menegangkan wajah

Noir Glowing & Firming spray 
RM59
60ml

Untuk pembelian ws 01110026769 atau klik link pada bio

#noir #noirkatalog  #glowingspraynoir #facemistnoir #facemistmalaysia #skincare #antikulitkusam
0 0 13 September, 2019

Rahsia Kekal segar sepanjang hari Ditambah merawat masalah kulit yang sedang breakout.

Merawat jeragat
Merawat jerawat
Merawat kulit yang kusam
Merawat kulit yang kering
Merawat kulit terbakar
Merawat & Menegangkan wajah

Noir Glowing & Firming spray
RM59
60ml

Untuk pembelian ws 01110026769 atau klik link pada bio

#noir #glowingspraynoir #facemistnoir #facemistmalaysia #skincare #antikulitkusam

Rahsia Kekal segar sepanjang hari Ditambah merawat masalah kulit yang sedang breakout.

Merawat jeragat
Merawat jerawat
Merawat kulit yang kusam
Merawat kulit yang kering
Merawat kulit terbakar
Merawat & Menegangkan wajah

Noir Glowing & Firming spray 
RM59
60ml

Untuk pembelian ws 01110026769 atau klik link pada bio

#noir #glowingspraynoir #facemistnoir #facemistmalaysia #skincare #antikulitkusam
6 0 13 September, 2019

Ada masalah jeragat?Jerawat?Penuaan atau kulit kusam

Tak usah risau lagi jom dapatkan set lengkap callista untuk mengatasi masalah korang

DM KAMI UNTUK INFO LANJUT

#skincareproducts #antiaging #awetmuda #antipenuaan #cerah #glowing #antijeragat #antikulitkusam #antijerawat #skincare

Ada masalah jeragat?Jerawat?Penuaan atau kulit kusam

Tak usah risau lagi jom dapatkan set lengkap callista untuk mengatasi masalah korang

DM KAMI UNTUK INFO LANJUT

#skincareproducts #antiaging #awetmuda #antipenuaan #cerah #glowing #antijeragat #antikulitkusam #antijerawat #skincare
3 0 12 September, 2019

Ada masalah jeragat?Jerawat?Penuaan atau kulit kusam

Tak usah risau lagi jom dapatkan set lengkap callista untuk mengatasi masalah korang

DM KAMI UNTUK INFO LANJUT

#skincareproducts #antiaging #awetmuda #antipenuaan #cerah #glowing #antijeragat #antikulitkusam #antijerawat #skincare

Ada masalah jeragat?Jerawat?Penuaan atau kulit kusam

Tak usah risau lagi jom dapatkan set lengkap callista untuk mengatasi masalah korang

DM KAMI UNTUK INFO LANJUT

#skincareproducts #antiaging #awetmuda #antipenuaan #cerah #glowing #antijeragat #antikulitkusam #antijerawat #skincare
3 0 12 September, 2019

Ada masalah jeragat?Jerawat?Penuaan atau kulit kusam

Tak usah risau lagi jom dapatkan set lengkap callista untuk mengatasi masalah korang

DM KAMI UNTUK INFO LANJUT

#skincareproducts #antiaging #awetmuda #antipenuaan #cerah #glowing #antijeragat #antikulitkusam #antijerawat #skincare

Ada masalah jeragat?Jerawat?Penuaan atau kulit kusam

Tak usah risau lagi jom dapatkan set lengkap callista untuk mengatasi masalah korang

DM KAMI UNTUK INFO LANJUT

#skincareproducts #antiaging #awetmuda #antipenuaan #cerah #glowing #antijeragat #antikulitkusam #antijerawat #skincare
5 0 12 September, 2019

Manfaat Vitaline Softball nih,
anti rugi ya banyak manfaatnya kok

#pemutihsikuttangan #pemutihleherampuh #pemutihketekmurah #antikulitkusam #antimatapanda

Manfaat Vitaline Softball nih,
anti rugi ya banyak manfaatnya kok

#pemutihsikuttangan #pemutihleherampuh #pemutihketekmurah #antikulitkusam #antimatapanda
4 0 12 September, 2019

Ada masalah jeragat? Nak atasi dalam masa yang pantas dengan prodak yang selamat💓💓 Jom try Gel Colling Base yang bertindak sebagai treatment pada waktu malam

DM KAMI SEKARANG
#setantijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmudaalami #nigthtreatment

Ada masalah jeragat? Nak atasi dalam masa yang pantas dengan prodak yang selamat💓💓 Jom try Gel Colling Base yang bertindak sebagai treatment pada waktu malam

DM KAMI SEKARANG 
#setantijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmudaalami #nigthtreatment
5 0 12 September, 2019

#infowd
_
Masih ramai yang tak tahu kan ini kan. Lepas calit WD bole kena air, losyen atau perfume ker?
.
JAWAPAN: BOLEH uolls, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit WD, sebab krim WD menggunakan teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12kali ganda terus ke lapisan kulit. Jika krim ni melekat je kat nadi, macam mana tindak balas nak berlaku, kan?
.
Lepas calit WD ni kat nadi nadi, tau lah dia buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 esok bangun dari tidur je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu. 😍 .
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid WD ni. ❤️
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#infowd
_
Masih ramai yang tak tahu kan ini kan. Lepas calit WD bole kena air, losyen atau perfume ker?
.
JAWAPAN: BOLEH uolls, tak perlu risau jika terkena air, perfume atau losyen lepas dah calit WD, sebab krim WD menggunakan teknologi NANO yang mana ia pantas menyerap 12kali ganda terus ke lapisan kulit. Jika krim ni melekat je kat nadi, macam mana tindak balas nak berlaku, kan?
.
Lepas calit WD ni kat nadi nadi, tau lah dia buat kerja. Korang buat kerja macam biasa, tau2 esok bangun dari tidur je tengok muka kat cermin plink plink plink glowing gitu. 😍 .
.
Tak nak ke uolls bila pegang kulit wajah dah tak berminyak? Kalau nak tau kene cuba sendiri okeyh. Ramai yang dah tangkap cinta tau dengan si kenid WD ni. ❤️
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
6 0 11 September, 2019

Nak hilangkan jeragat dari akar kulit?

Jom amalkan gel colling base nigth treatment .Yang pastinya akan mebebaskan wajah anda dari masalah jeragat

DM KAMI SEKARANG

#gelcolling #rawatankulit #antipenuaan #awetmuda #kekalmuda #gelcolling #antikulitkusam #awetmuda

Nak hilangkan jeragat dari akar kulit?

Jom amalkan gel colling base nigth treatment .Yang pastinya akan mebebaskan wajah anda dari masalah jeragat

DM KAMI SEKARANG

#gelcolling #rawatankulit #antipenuaan #awetmuda #kekalmuda #gelcolling #antikulitkusam #awetmuda
2 0 11 September, 2019

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

#tipswd
_
Siapa ade masalah EYEBAG dan KEDUTAN MATA?? WD boleh bantu korang yg ade masalah antara salah satu atau kedua-duanya.
.
Kebaikan WD utk masalah ini adalah mampu membekalkan kolagen pada kulit bawah mata. Mengurangkan kedutan dan mampu mencerahkan kulit.
.
Mudah saja!
.
🔸Tutup mata
🔸Sapu WD sekeliling mata atas kelopak mata.
🔸Dan sapu ARAH LAWAN jam di sekeliling mata.
.
Amalkan setiap mlm sblm tidur.
In sha allah hari ke hari mslh eyebag atau dark circles atau kedutan mata akan berkurang.

Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
7 0 11 September, 2019

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
6 0 11 September, 2019

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover

WD ni HALAL ke? Boleh dibawa solat?
.
.
Iye, WD nie HALAL, selamat digunakan dan ada lulusan KKM & BPFK serta mesra solat lagi. Kualiti setiasa terjaga oleh pihak bertanggungjawab Adleesya Beauty.
.
.
WD adalah produk bertaraf antarabangsa di kilangkan di malaysia bertaraf GMP.
.
.
Kalauuu korangg nakk taw Krim #WD ni kan special sesangatt diproses dengan menggunakan mesin khas yang canggih dan moden.
.
.
Bahan bahan yang berkualiti tinggi dari oversea diperhalusi menjadi molekul molekul kecil yang menggandungi zat bahan hebat tersebut.
.
.
Krim teknologi nano yan meresap sepantas 12 kali ganda daripada produk lain terus ke pembuluh darah untuk buat kerja.
.
.
WD merawat masalah luaran dari dalam dan automatik dalaman juga sihat dan bebas dari penyakit.
.
.
WD diformulasikan oleh Prof di Oxford London berpengalaman belasan tahun dalam bidang kecantikan dan bukan calang calang orang.
.
.
WD niee boleh bantu uolss cantikk dan sihatt samaa. Bukan tertumpuuu untukk nakk chantikkk sajaa kan sihatt pun pentingg jugakkk
. .
Krim #WD akan membantu sehabiss baikkk untukk bantuu masalahh yang korangg alami. In shaa allah rerata guna WD ramai sudahh jadi sihatt dan cantikk paling penting bolehh nampakk 5 tahun muda dari usia yang sebenarr.
. .
Wahhhh syiokkknyaaa , sampaii cik abang pun bolehh jelingg jelinggg manjurr hiks
MENCARI YANG HALAL ITU FARDU .
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link on bio or whatsapp ira 0193967736
.
. 🚛 Free postage + Free gift Misteri + Free group supporter
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover
7 0 11 September, 2019

Jom atasi masalah jeragat dengan set anti jeragat by derin callista

DM KAMI SEKARANG

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #awetmudaalami

Jom atasi masalah jeragat dengan set anti jeragat by derin callista

DM KAMI SEKARANG

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #awetmudaalami
2 0 11 September, 2019

Hye pagi korang

Ade tak akak2 yang mengalami masalah jeragat? Atau kulit kusam?

Jom try set anti jeragat ni, kami ada harga special nak kasi. Dm kami sekarang
#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #antianging #awetmuda #kekalmuda #mudaremaja #putih1badan

Hye pagi korang

Ade tak akak2 yang mengalami masalah jeragat? Atau kulit kusam?

Jom try set anti jeragat ni, kami ada  harga special nak kasi. Dm kami sekarang 
#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #antianging #awetmuda #kekalmuda #mudaremaja #putih1badan
2 0 10 September, 2019

Terbukti Vitaline Softgel pencerah kulit paling ampuh

#pemutihsikuttangan #pemutihwajah #pemutihselangkangan #antikulitbelang #antikulitkusam

Terbukti Vitaline Softgel pencerah kulit paling ampuh

#pemutihsikuttangan #pemutihwajah #pemutihselangkangan #antikulitbelang #antikulitkusam
4 0 9 September, 2019

Mulai sekarang jangan takut sama matahari ya guys. Kita ada solusi nih VITALINE SOFTGEL putih alami tanpa efek samping

#pemutihkulit #antikulitbelang #antikulitkusam #pemutihamanmurah #vitaline

Mulai sekarang jangan takut sama matahari ya guys. Kita ada solusi nih VITALINE SOFTGEL putih alami tanpa efek samping

#pemutihkulit #antikulitbelang #antikulitkusam #pemutihamanmurah #vitaline
2 0 8 September, 2019

KULIT KERING DAN MAKEUP CEPET LUNTUR? SEMPROT AJA PAKAI NAPCA MIST INI🤗

NaPCA (isi 250ml) cairan penyegar kulit multifungsi. Dengan kandungan pelembab alami, lipid kedelai & sodium PCA yg sangat cocok utk semua jenis kulit (ALL SKIN TYPE).
.
Kulit jadi lembap dan kenyal terasa hanya dlm 1x semprotan!
Makeup tahan seharian dan kulit jadi glowing😍

Fungsi NAPCA :
1. Melembabkan kulit wajah terasa lembut, kenyal dan glowing.
2. Mengecilkan pori-pori.
3. Meregenerasi pertumbuhan sel kulit baru.
4. Bisa untuk kaki pecah2 (semprotkan saja pd bagian kaki / tangan yg pecah2).
5. Bisa di pakai kapan aja
6. Melembutkan, mengatasi rambut yg kering, kasar, bercabang, dan rusak
7. Bisa sebagai makeup setting spray AMAN & NO ALCOHOL.
.
Mau?? Yukk cek bio
.
#kulitkering #kulitcerah #antikulitkusam #antikulitkering #antikulitberminyak #antikulitpecah

KULIT KERING DAN MAKEUP CEPET LUNTUR? SEMPROT AJA PAKAI NAPCA MIST INI🤗

NaPCA (isi 250ml) cairan penyegar kulit multifungsi. Dengan kandungan pelembab alami, lipid kedelai & sodium PCA yg sangat cocok utk semua jenis kulit (ALL SKIN TYPE).
.
Kulit jadi lembap dan kenyal terasa hanya dlm 1x semprotan!
Makeup tahan seharian dan kulit jadi glowing😍

Fungsi NAPCA :
1. Melembabkan kulit wajah terasa lembut, kenyal dan glowing.
2. Mengecilkan pori-pori.
3. Meregenerasi pertumbuhan sel kulit baru.
4. Bisa untuk kaki pecah2 (semprotkan saja pd bagian kaki / tangan yg pecah2).
5. Bisa di pakai kapan aja
6. Melembutkan, mengatasi rambut yg kering, kasar, bercabang, dan rusak
7. Bisa sebagai makeup setting spray AMAN & NO ALCOHOL.
.
Mau?? Yukk cek bio
.
#kulitkering #kulitcerah #antikulitkusam #antikulitkering #antikulitberminyak #antikulitpecah
1 0 8 September, 2019

KULIT KERING DAN MAKEUP CEPET LUNTUR? SEMPROT AJA PAKAI NAPCA MIST INI🤗

NaPCA (isi 250ml) cairan penyegar kulit multifungsi. Dengan kandungan pelembab alami, lipid kedelai & sodium PCA yg sangat cocok utk semua jenis kulit (ALL SKIN TYPE).
.
Kulit jadi lembap dan kenyal terasa hanya dlm 1x semprotan!
Makeup tahan seharian dan kulit jadi glowing😍

Fungsi NAPCA :
1. Melembabkan kulit wajah terasa lembut, kenyal dan glowing.
2. Mengecilkan pori-pori.
3. Meregenerasi pertumbuhan sel kulit baru.
4. Bisa untuk kaki pecah2 (semprotkan saja pd bagian kaki / tangan yg pecah2).
5. Bisa di pakai kapan aja
6. Melembutkan, mengatasi rambut yg kering, kasar, bercabang, dan rusak
7. Bisa sebagai makeup setting spray AMAN & NO ALCOHOL.
.
Mau?? Yukk cek bio
.
#kulitkering #kulitcerah #antikulitkusam #antikulitkering #antikulitberminyak #antikulitpecah

KULIT KERING DAN MAKEUP CEPET LUNTUR? SEMPROT AJA PAKAI NAPCA MIST INI🤗

NaPCA (isi 250ml) cairan penyegar kulit multifungsi. Dengan kandungan pelembab alami, lipid kedelai & sodium PCA yg sangat cocok utk semua jenis kulit (ALL SKIN TYPE).
.
Kulit jadi lembap dan kenyal terasa hanya dlm 1x semprotan!
Makeup tahan seharian dan kulit jadi glowing😍

Fungsi NAPCA :
1. Melembabkan kulit wajah terasa lembut, kenyal dan glowing.
2. Mengecilkan pori-pori.
3. Meregenerasi pertumbuhan sel kulit baru.
4. Bisa untuk kaki pecah2 (semprotkan saja pd bagian kaki / tangan yg pecah2).
5. Bisa di pakai kapan aja
6. Melembutkan, mengatasi rambut yg kering, kasar, bercabang, dan rusak
7. Bisa sebagai makeup setting spray AMAN & NO ALCOHOL.
.
Mau?? Yukk cek bio
.
#kulitkering #kulitcerah #antikulitkusam #antikulitkering #antikulitberminyak #antikulitpecah
1 0 7 September, 2019

Sabun Ershali Nasa yg merupakan sabun kecantikan yg paling d minati saat ini.. harganya pun terjangkau, dan hemat. 🍀Manfaat sabun ershali: 👍Menjadikan kulit menjadi lebih halus dan lembut
👍Menjadikan kulit tetap sehat karena terbuat dari bahan alami
👍Menambah sensasi alami keharuman kulit yang menawan
Sabun ershali terdiri dari 4 varian: 👉Jenis Brightening Soap, diformulasikan khusus untuk mencerahkan kulit wajah secara merata 👉Jenis Anti Acne Soap, diformulasikan khusus untuk menyembuhkan dan mencegah jerawat bahkan jerawat yang membandel 👉Sedangkan Jenis Fish Collagen Soap, berperan sebagai anti aging yang diformulasikan khusus untuk meremajakan kulit wajah 👉Jenis Charcoal Soap, diformulasikan khusus untuk mengangkat debu, polusi, dan racun yang membuat kulit wajah kusam ==================================
Untuk info order prodak & pendaftaran mitra baru hubungi

Wa:082118015458/inbox
#sabunersali #sabunersalinasa #antikusam #antijerawat #antiflekhitam #antiflek #antiflekmurah #antiflekhitamjerawatbatu #antikusamnaturalglowing #antikusamkering #antikulitkusam #antikerutan #antikerutan #antikerutanwajah

Sabun Ershali Nasa yg merupakan sabun kecantikan yg paling d minati saat ini.. harganya pun terjangkau, dan hemat. 🍀Manfaat sabun ershali: 👍Menjadikan kulit menjadi lebih halus dan lembut
👍Menjadikan kulit tetap sehat karena terbuat dari bahan alami
👍Menambah sensasi alami keharuman kulit yang menawan
Sabun ershali terdiri dari 4 varian: 👉Jenis Brightening Soap, diformulasikan khusus untuk mencerahkan kulit wajah secara merata 👉Jenis Anti Acne Soap, diformulasikan khusus untuk menyembuhkan dan mencegah jerawat bahkan jerawat yang membandel 👉Sedangkan Jenis Fish Collagen Soap, berperan sebagai anti aging yang diformulasikan khusus untuk meremajakan kulit wajah 👉Jenis Charcoal Soap, diformulasikan khusus untuk mengangkat debu, polusi, dan racun yang membuat kulit wajah kusam ==================================
Untuk info order prodak & pendaftaran mitra baru hubungi

Wa:082118015458/inbox
#sabunersali #sabunersalinasa #antikusam #antijerawat #antiflekhitam #antiflek #antiflekmurah #antiflekhitamjerawatbatu #antikusamnaturalglowing #antikusamkering #antikulitkusam #antikerutan #antikerutan #antikerutanwajah
4 0 6 September, 2019

Punya masalah dengan kulit kusam? Punya masalah dengan flek hitam? Atasi dengan sabun ini♥
Mau tahu? Sabunnya awet hingga 3 bulan loh😍

Order WA 083127505679

#erhsali #erhsalisoap #erhsalicharcoal #antiflekhitam #antikulitkusam #sabunerhsali #sabunherbal #sabunkecantikan

Punya masalah dengan kulit kusam? Punya masalah dengan flek hitam? Atasi dengan sabun ini♥
Mau tahu? Sabunnya awet hingga 3 bulan loh😍

Order WA 083127505679

#erhsali #erhsalisoap #erhsalicharcoal #antiflekhitam #antikulitkusam #sabunerhsali #sabunherbal #sabunkecantikan
5 0 2 September, 2019

Testimoni fresh yang kulitnya makin cerah
no belang dengan pemakaian lotion day and night ❣💛 Ini mah fix berarti klo siang mau kemana2 harus pake lotion buat menghindari paparan sinar matahari sekaligus melembabkan dan membuat efek cerah pada kulit 😍

Fash respon
WA 085289576965

#whitenningbodylotion
#lotiondayandnight
#lotionsr12
#antibelang
#antikulitkusam
#antikulitkering
#antikulitbelang
#antikulitbersisik
#antikulithitam
#bodylotionwhitening
#bodylotion
#bodylotionmurah
#bodylotionbpom
#bodylotionsr12

Testimoni fresh yang kulitnya makin cerah
no belang dengan pemakaian lotion day and night ❣💛 Ini mah fix berarti klo siang mau kemana2 harus pake lotion buat menghindari paparan sinar matahari sekaligus melembabkan dan membuat efek cerah pada kulit 😍

Fash respon
WA 085289576965

#whitenningbodylotion
#lotiondayandnight
#lotionsr12
#antibelang
#antikulitkusam 
#antikulitkering 
#antikulitbelang 
#antikulitbersisik 
#antikulithitam 
#bodylotionwhitening 
#bodylotion 
#bodylotionmurah 
#bodylotionbpom 
#bodylotionsr12
1 0 31 August, 2019

Keradangan sel menyebabkan proses penuaan jadi cepat.

Kita tak boleh hentikan penuaan.

Tapi boleh memperlahankan proses tu.

Macam mana?

Ambil makanan yg kaya antioxidant atau ada anti-inflammatory properties.

Kalau untuk supplement antioxidant:
-vitamin E
- vitamin C
- collagen plus powder
- vivix

Supplement anti-inflammatory:
- omega guard
- vivix

#omegaguardshaklee #omega3shaklee #omega6 #omegaguard #antiradang #collagen #kolagen #collagenpluspowder #collagenshaklee #collagenpower #collagenberkesan #bebasgluten #antijerawat #antikulitkusam #pengantin #girlspower #hantarandeko #dekorumah #deko #dekohantaran #rajasehari #foodforthought #bawal #satin #patin

Keradangan sel menyebabkan proses penuaan jadi cepat.

Kita tak boleh hentikan penuaan.

Tapi boleh memperlahankan proses tu.

Macam mana?

Ambil makanan yg kaya antioxidant atau ada anti-inflammatory properties.

Kalau untuk supplement antioxidant:
-vitamin E
- vitamin C
- collagen plus powder
- vivix

Supplement anti-inflammatory:
- omega guard
- vivix

#omegaguardshaklee #omega3shaklee #omega6 #omegaguard #antiradang #collagen #kolagen #collagenpluspowder #collagenshaklee #collagenpower #collagenberkesan #bebasgluten #antijerawat #antikulitkusam #pengantin #girlspower #hantarandeko #dekorumah #deko #dekohantaran #rajasehari #foodforthought #bawal #satin #patin
6 0 27 August, 2019

Adaa tumbuhnyaa besar besar Adaa yang naiknyaa kecil kecil Tumbuhnyaa pulakk merata rata . Hampir nakk penuh ruang mukaa.
.
.

Dengan mukaa kekusam berminyakk .Pori pori terbukaa sini sanaaa.
.
.

Stresssssnyaaa macam mana nie
.

Geng geng kapochi mesti dokk mengata.
.
.
Eeee kenapaa dengan mukaa tu? Takk jaga kebersihan mukaa ke ? Takk cari ke penawar jerawat tu? .
.
Amboii kan mahin lagi depaa dok mengata kitaa yee. Bukannya nak bantu kita cari jalan penyelesaian.
.
.
Malah kita dah cuba macam2 skincare . Habiss sampai beribu jugakk .Tapi Jerawat masih camtu jugakk . Takk mati mati diaa . Liatt sungguh taw .

Sehinggalah kita temui Wd krim niee . Iaitu krim sangat #LUARBIASA . Nano teknologi taw .
Menyahkan toksin yang berkerak dalam badan . .
.

Membuang sel kulit mati dan menghasilkn sel kulit baru .Melancarkan perjalanan darah kita jugakk . .
.

Bilaa dalaman dah bersih baru lahh terserlah chantekk luarannyaa pula .
.
.
Tengokk testimoni tentang jerawat pun terlalu banyakk niee . Mungkin inilah produk yang aku tercari cari selama niee .
.
.
Pakai hanyaa calit calit 3 point sahaja . Nadi tangan , leher dan ari2 . Mudahh sangat cara pakainyaa . 3 minit dah siap . Jimatt masa kan.
.
.
Berjayaa lah kitaa tutup mulut geng kapochi yang nakal nakal tu raya niee . Hihi . Mesti depaa dokk sebukk tanyaa apa Rahsia . Tengok jerawat dah tiada . Seronokkknyaaa .
.
.
Teringin nak awet muda macamni?
Klik link on bio or whatsapp shilalala 0136701177
.
.
Sekarang PROMOSI sedang berlansung jimat RM 20.00
.
.
Harga sebenar RM 100.00 ❌
SEKARANG RM 80.00 sahaja 😍
.
. 🚛 Free postage + Free gift
.
.
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover #jeragat #jerawat

Adaa tumbuhnyaa besar besar Adaa yang naiknyaa kecil kecil Tumbuhnyaa pulakk merata rata . Hampir nakk penuh ruang mukaa.
.
.

Dengan mukaa kekusam berminyakk .Pori pori terbukaa sini sanaaa.
.
.

Stresssssnyaaa  macam mana nie
.

Geng geng kapochi mesti dokk mengata.
.
.
Eeee kenapaa dengan mukaa tu? Takk jaga kebersihan mukaa ke ? Takk cari ke penawar jerawat tu? .
. 
Amboii kan mahin lagi depaa dok mengata kitaa yee. Bukannya nak bantu kita cari jalan penyelesaian.
.
.
Malah kita dah cuba macam2 skincare . Habiss sampai beribu jugakk .Tapi Jerawat masih camtu jugakk . Takk mati mati diaa . Liatt sungguh taw .

Sehinggalah kita temui Wd krim niee . Iaitu krim sangat #LUARBIASA . Nano teknologi taw . 
Menyahkan toksin yang berkerak dalam badan . .
.

Membuang sel kulit mati dan menghasilkn sel kulit baru .Melancarkan perjalanan darah kita jugakk . .
.

Bilaa dalaman dah bersih baru lahh terserlah chantekk luarannyaa pula .
.
.
Tengokk testimoni tentang jerawat pun terlalu banyakk niee . Mungkin inilah produk yang aku tercari cari selama niee .
.
.
Pakai hanyaa calit calit 3 point sahaja . Nadi tangan , leher dan ari2 . Mudahh sangat cara pakainyaa . 3 minit dah siap . Jimatt masa kan.
.
. 
Berjayaa lah kitaa tutup mulut geng kapochi yang nakal nakal tu raya niee . Hihi . Mesti depaa dokk sebukk tanyaa apa Rahsia . Tengok jerawat dah tiada . Seronokkknyaaa .
.
.
Teringin nak awet muda macamni? 
Klik link on bio or whatsapp shilalala 0136701177
.
. 
Sekarang PROMOSI sedang berlansung jimat RM 20.00
.
. 
Harga sebenar RM 100.00 ❌
SEKARANG RM 80.00 sahaja 😍
.
. 🚛 Free postage + Free gift
.
. 
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdnegerisembilan #wdlover #jeragat #jerawat
5 0 26 August, 2019

SELEPAS MELAHIRKAN KULIT KELIHATAN KUSAM? DAN GELAP? ☺️☺️☺️Mesti korang nak kulit korang kembali berseri dan cerah kan?

Haa ni testimoni seorang ibu yang berpantang dengan ferwhite 😍😍😍. Masalah muka kusam dan gelap selesai

YEEHHH . Selepas 20hari kulit dah bertambah cerah dan berseri

Berminat Jom dm kami

#antijeragat #antiagingproducts #antikulitkusam #antikusamkering #antikulitkusam #antipenuaan #awetmuda

SELEPAS MELAHIRKAN KULIT KELIHATAN KUSAM? DAN GELAP? ☺️☺️☺️Mesti korang nak kulit korang kembali berseri dan cerah kan?

Haa ni testimoni seorang ibu yang berpantang dengan ferwhite 😍😍😍. Masalah muka kusam dan gelap selesai

YEEHHH . Selepas 20hari  kulit dah bertambah cerah dan berseri

Berminat Jom dm kami

#antijeragat #antiagingproducts#antikulitkusam #antikusamkering #antikulitkusam #antipenuaan #awetmuda
3 0 26 August, 2019

SELEPAS MELAHIRKAN KULIT KELIHATAN KUSAM? DAN GELAP? ☺️☺️☺️Mesti korang nak kulit korang kembali berseri dan cerah kan?

Haa ni testimoni seorang ibu yang berpantang dengan ferwhite 😍😍😍. Masalah muka kusam dan gelap selesai

Selepas 20hari sahaja kulit bertambah cerah dan berseri

Berminat Jom dm kami

#antijeragat #antiagingproducts #antikulitkusam #antikusamkering #antikulitkusam #antipenuaan #awetmuda

SELEPAS MELAHIRKAN KULIT KELIHATAN KUSAM? DAN GELAP? ☺️☺️☺️Mesti korang nak kulit korang kembali berseri dan cerah kan?

Haa ni testimoni seorang ibu yang berpantang dengan ferwhite 😍😍😍. Masalah muka kusam dan gelap selesai

Selepas 20hari sahaja kulit bertambah cerah dan berseri

Berminat Jom dm kami

#antijeragat #antiagingproducts#antikulitkusam #antikusamkering #antikulitkusam #antipenuaan #awetmuda
3 0 26 August, 2019

Apa yang best NEU Serum juga ada SPF yang melindungi kulit dari sinaran UV. Sekarang kan musim panas, sesuai diguna pakai, jika anda sentiasa terdedah kepada sinaran matahari.

Neu 4 in 1 advance Serum dengan kualiti bahan yang premium terdiri dari Hyaluronic Acid, Aloe Vera, Yam Bean dan extract dari witch hazel. Ia telah di formulasikan khas untuk merawat pelbagai masalah kulit, dan juga mempunya SPF+PA+++ sebagai pelindung dari sinar UV.

Nak cantik macam atul call/wasap atul, atul sedia membantu 🤗

#atulcantikjelita #neuserum #jomcantik #kulitputihalami #kuantan #neuserummalaysiauì #putih #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #jomputihkekal #atulcantikjelita #neuserum #jomcantik #kulitputihalami #malaysia #neuserummalaysiau #cantik #antijerawat #antijeragat #antikusam #spf #produkputih #produkberkesan #produkkulit #bazarpaknilprodukkecantikkan #kulitcantik #kulitputihalami #jomcantik

Apa yang best  NEU Serum juga ada SPF yang melindungi kulit dari sinaran UV.  Sekarang kan musim panas, sesuai diguna pakai, jika anda sentiasa terdedah kepada sinaran matahari.

Neu 4 in 1 advance Serum dengan kualiti bahan  yang premium terdiri dari Hyaluronic Acid, Aloe Vera, Yam Bean dan extract dari witch hazel. Ia telah di formulasikan khas untuk merawat pelbagai masalah kulit, dan juga mempunya SPF+PA+++ sebagai pelindung dari sinar UV.

Nak cantik macam atul call/wasap atul, atul sedia membantu 🤗

#atulcantikjelita #neuserum #jomcantik #kulitputihalami #kuantan #neuserummalaysiauì #putih #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #jomputihkekal#atulcantikjelita #neuserum #jomcantik #kulitputihalami #malaysia #neuserummalaysiau #cantik #antijerawat #antijeragat  #antikusam #spf #produkputih #produkberkesan #produkkulit #bazarpaknilprodukkecantikkan #kulitcantik #kulitputihalami #jomcantik
0 0 23 August, 2019

Suka kulit muka jadi halus jeragat hilang😍😍😍 Pagi korang ade masalah jeragat, jom try set callista

#antijeragat #antiagingproducts #antikulitkusam #antinjerawat #awetmuda #kekalberseri

Suka kulit muka jadi halus jeragat hilang😍😍😍 Pagi korang ade masalah jeragat, jom try set callista

#antijeragat #antiagingproducts #antikulitkusam #antinjerawat #awetmuda #kekalberseri
1 0 23 August, 2019

*CAMU-CAMU* diperkaya dengan VITAMIN C yang bagus untuk mencerahkan kulit dan merawat sel kulit yang rosak akibat dari cahaya matahari. Ia juga bagus untuk merawat masalah pigmentasi,kulit kering dan kulit gatal atau sensentif *MORINGA* bagus untuk merawat dan menghindari dari jeragat dan jerawat sebab ia akan membuang segala toxid yang mengotorkan kulit muka kita. *MORINGA* juga boleh mengecikan pori2 yang terbuka dan memegangkan kulit muka kita.
Sape yg berminat boleh dm awin atau terus wasap awin ye.
klik sini je http://wasap.my/60126871877

#pastihappy
#penghapusjeragat
#bebasjerawat
#antikulitkusam
#cindurella
#camucamu
#moringa

*CAMU-CAMU* diperkaya dengan VITAMIN C yang bagus untuk mencerahkan kulit dan merawat sel kulit yang rosak akibat dari cahaya matahari.  Ia juga bagus untuk merawat masalah pigmentasi,kulit kering dan kulit gatal atau sensentif *MORINGA* bagus untuk merawat dan menghindari dari jeragat dan jerawat sebab ia akan membuang segala toxid yang mengotorkan kulit muka kita. *MORINGA* juga boleh mengecikan pori2 yang terbuka dan memegangkan kulit muka kita. 
Sape yg berminat boleh dm awin atau terus wasap awin ye.
klik sini je http://wasap.my/60126871877

#pastihappy
#penghapusjeragat
#bebasjerawat
#antikulitkusam
#cindurella
#camucamu
#moringa
6 0 22 August, 2019

[JERAWAT KECUT , PARUT PUN HILANG AKIBAT SALAH PILIH PRODUK]
.
.
Alhamdulillah setelah sekian lama mencari skincare untuk merawat kulit akhirnya bertemu dengan BOTANICAL EFFECT.
.
Botanical Effect SESUAI UNTUK SEMUA ,DAN SELAMAT DIGUNAKAN .. 100% bhn semulajadi ,berasaskan produk botani halal bersertakn sijil KKM dan LAB TEST
.
Set skin care paling MUDAH ,kesan paling BERJAYA !!!
.
Tidak perlu pakai banyak- banyak krim malam siang atau moisturaiser sbb semuanya dah complete dlm satu set ni !!
.
Kenapa pilih Botanical Effect? 🌹parut jerawat dan kesan jeragat berjaya dihapuskan dengan penggunaan yang konsisten.
🌹kulit flawless dan glowing-glowing lagi tuu.
🌹Jerawat dah susah nak timbul (botanical effect merawat kulit dari dalam )
.
Tak sembang kosong tau,bukti dah berlambak,yg dulu nya kulit wajah rosak dan teruk pun hampir - hampir berjaya diselamatkan. Dan testimoni atul sendiri juga berjaya..
.
MACAMANA NAK ORDER ?? Boleh cecepat klik dibawah tau ad special offer untuk yang terawal sahaja 👇👇 www.wasap.my/0166335794

#botanicaleffect #produkpeelingkulit #cantik #flawless #produkbotaniantijerawat #antikulitkusam #setpromoaugustamk #sayjual #sayapakai #beautyconsultantatull

[JERAWAT KECUT , PARUT PUN HILANG AKIBAT SALAH PILIH PRODUK]
.
.
Alhamdulillah setelah sekian lama mencari skincare untuk merawat kulit akhirnya bertemu dengan BOTANICAL EFFECT.
.
Botanical Effect SESUAI UNTUK SEMUA ,DAN SELAMAT DIGUNAKAN .. 100% bhn semulajadi ,berasaskan produk botani halal bersertakn sijil KKM dan LAB TEST
.
Set skin care paling MUDAH ,kesan paling BERJAYA !!!
.
Tidak perlu pakai banyak- banyak krim malam siang atau moisturaiser sbb semuanya dah complete dlm satu set ni !!
.
Kenapa pilih Botanical Effect? 🌹parut jerawat dan kesan jeragat berjaya dihapuskan dengan penggunaan yang konsisten.
🌹kulit flawless dan glowing-glowing lagi tuu.
🌹Jerawat dah susah nak timbul (botanical effect  merawat kulit dari dalam )
.
Tak sembang kosong tau,bukti dah berlambak,yg dulu nya kulit wajah rosak dan teruk pun hampir - hampir berjaya diselamatkan. Dan testimoni atul sendiri juga berjaya..
.
MACAMANA NAK ORDER ?? Boleh cecepat klik dibawah tau ad special offer untuk yang terawal sahaja 👇👇 www.wasap.my/0166335794

#botanicaleffect #produkpeelingkulit #cantik #flawless #produkbotaniantijerawat #antikulitkusam #setpromoaugustamk #sayjual #sayapakai #beautyconsultantatull
2 0 22 August, 2019

Masalah jeragat selesai dengan ferwhite

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #awetmuda

Masalah jeragat selesai dengan ferwhite

#antijeragat #antikulitkusam #antipenuaan #awetmuda
1 0 22 August, 2019

Apa yang best NEU Serum juga ada SPF yang melindungi kulit dari sinaran UV. Sekarang kan musim panas, sesuai diguna pakai, jika anda sentiasa terdedah kepada sinaran matahari.

Neu 4 in 1 advance Serum dengan kualiti bahan yang premium terdiri dari Hyaluronic Acid, Aloe Vera, Yam Bean dan extract dari witch hazel. Ia telah di formulasikan khas untuk merawat pelbagai masalah kulit, dan juga mempunya SPF+PA+++ sebagai pelindung dari sinar UV.

Nak cantik macam atul call/wasap atul, atul sedia membantu 🤗

#atulcantikjelita #neuserum #jomcantik #kulitputihalami #kuantan #neuserummalaysiauì #putih #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #jomputih

Apa yang best  NEU Serum juga ada SPF yang melindungi kulit dari sinaran UV.  Sekarang kan musim panas, sesuai diguna pakai, jika anda sentiasa terdedah kepada sinaran matahari.

Neu 4 in 1 advance Serum dengan kualiti bahan  yang premium terdiri dari Hyaluronic Acid, Aloe Vera, Yam Bean dan extract dari witch hazel. Ia telah di formulasikan khas untuk merawat pelbagai masalah kulit, dan juga mempunya SPF+PA+++ sebagai pelindung dari sinar UV.

Nak cantik macam atul call/wasap atul, atul sedia membantu 🤗

#atulcantikjelita #neuserum #jomcantik #kulitputihalami #kuantan #neuserummalaysiauì #putih #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #jomputih
1 0 21 August, 2019

🔥FEEDBACK🔥

Wow hanya dalam masa 2bulan 1badan menjadi gebu

Jerawat kecut, parut hilang dan kulit kusam sekarang semakin berseri
JOM DM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT😘

#ferwhite #anti-aging #antijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmuda #supplementcerah #putih1badan #putih #cerahseawal7hari #luluskkm

🔥FEEDBACK🔥

Wow hanya dalam masa 2bulan 1badan menjadi gebu

Jerawat kecut, parut hilang dan kulit kusam sekarang semakin berseri 
JOM DM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT😘

#ferwhite #anti-aging #antijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmuda #supplementcerah #putih1badan #putih #cerahseawal7hari #luluskkm
5 0 18 August, 2019

Wow hanya dalam masa 2bulan 1badan menjadi gebu

Jerawat kecut, parut hilang dan kulit kusam sekarang semakin berseri
JOM DM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT😘

#ferwhite #anti-aging #antijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmuda #supplementcerah #putih1badan #putih #cerahseawal7hari #luluskkm

Wow hanya dalam masa 2bulan 1badan menjadi gebu

Jerawat kecut, parut hilang dan kulit kusam sekarang semakin berseri 
JOM DM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT😘

#ferwhite #anti-aging #antijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmuda #supplementcerah #putih1badan #putih #cerahseawal7hari #luluskkm
0 0 18 August, 2019

Wow hanya dalam masa 2bulan 1badan menjadi gebu

Jerawat kecut, parut hilang dan kulit kusam sekarang semakin berseri
JOM DM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT😘

#ferwhite #anti-aging #antijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmuda #supplementcerah #putih1badan #putih #cerahseawal7hari #luluskkm

Wow hanya dalam masa 2bulan 1badan menjadi gebu

Jerawat kecut, parut hilang dan kulit kusam sekarang semakin berseri 
JOM DM KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT😘

#ferwhite #anti-aging #antijeragat #antipenuaan #antikulitkusam #awetmuda #supplementcerah #putih1badan #putih #cerahseawal7hari #luluskkm
1 0 18 August, 2019

SKINPRO CLEANSING SYSTEM (HANYA DENGAN 1 MENIT SEHARI)
.
.
Pembersih efektif dengan 2 kecepatan yang membersihkan secara mendalam dan memberikan pijatan lembut pada kulit. Menghapus lebih banyak kotoran, make up dan minyak dibandingkan membersihkan secara manual.
.
.
5X lebih efektif daripada membersihkan secara manual (berdasarkan uji konsumen)
.
.
Hasil yang didapat :
- Kulit 8X tampak lebih bercahaya
- Pori2 tampak tersamar
- Tekstur kulit lebih halus
- Warna kulit lebih merata - Penyerapan skincare lebih optimal
.
.
INFO DETAIL WA 0857.1156.8102

#skinpro
#skinproOriflame
#tipskulithalusmulus
#eksfoliasi
#mengangkatselkulitmati
#mencerahkankulit
#antikulitkusam

SKINPRO CLEANSING SYSTEM (HANYA DENGAN 1 MENIT SEHARI)
.
.
Pembersih efektif dengan 2 kecepatan yang membersihkan secara mendalam dan memberikan pijatan lembut pada kulit. Menghapus lebih banyak kotoran, make up dan minyak dibandingkan membersihkan secara manual.
.
.
5X lebih efektif daripada membersihkan secara manual (berdasarkan uji konsumen)
.
.
Hasil yang didapat :
- Kulit 8X tampak lebih bercahaya
- Pori2 tampak tersamar
- Tekstur kulit lebih halus
- Warna kulit lebih merata - Penyerapan skincare lebih optimal
.
.
INFO DETAIL WA 0857.1156.8102

#skinpro
#skinproOriflame
#tipskulithalusmulus
#eksfoliasi
#mengangkatselkulitmati
#mencerahkankulit
#antikulitkusam
2 0 14 August, 2019

Confiussss lagii? 🤣

Kalau dah mak start calit #WD camni la jadi eh. Jatuh saham anak giniii hahah.

Jangan tak tau, krim syantik #AJAIB ni bantu lambatkan proses penuaan taw. Pastu pulak mana yang kendur, dia bagi anjal, tegang balik.

Nak awet muda? Pejam mata pun boleh. Calit 3 point nadi je uols! JIMAT MASA, JIMAT DUIT. Kesan head to toe. .
.
Teringin nak awet muda macamni? Klik link wasap dekat bio
.
.
Sekarang PROMOSI sedang berlansung jimat RM 20.00
.
.
Harga sebenar RM 100.00 ❌
SEKARANG RM 80.00 sahaja 😍 🚛 Free postage .
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdkulitcantikjakarta #wdlover
#meeracle #menjadi

Confiussss lagii? 🤣

Kalau dah mak start calit #WD camni la jadi eh. Jatuh saham anak giniii hahah.

Jangan tak tau, krim syantik #AJAIB ni bantu lambatkan proses penuaan taw. Pastu pulak mana yang kendur, dia bagi anjal, tegang balik.

Nak awet muda? Pejam mata pun boleh. Calit 3 point nadi je uols! JIMAT MASA, JIMAT DUIT.  Kesan head to toe. .
. 
Teringin nak awet muda macamni? Klik link wasap dekat bio
.
. 
Sekarang PROMOSI sedang berlansung jimat RM 20.00
.
. 
Harga sebenar RM 100.00 ❌
SEKARANG RM 80.00 sahaja 😍 🚛 Free postage .
#SusukModen #AwetMuda #DealerAdleesyaBeauty #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #krimkalisusia #rahsiaawetmuda #ubatparut #ubatjeragat #ubatjerawat #jerawatpasir #jeragathilang #wdkulitcantikjakarta #wdlover
#meeracle #menjadi
15 0 13 August, 2019

Pada yang ingin tampil sihat cergas cantik berseri tahun 2020 nanti,elok laa start dari skarang.

Da nak masuk Era 2020 da ni gaiss,cepat sungguh masa berlalu.Usia pun makin lama makin lanjut.Dengan adanya WD,da tak perlu risau dah 😊 Bantu jaga kesihatan dalaman anda,rawat satu persatu masalah anda.Tiada lagi kulit berjerawat,tiada lagi jeragat,tiada lagi kulit kusam.

WD bukan skincare ya.Bukan juga supplement.Penggunaan yang sangat mudah,hanya perlu sapu & calit pada 3 point nadi utama.Krim bioteknologi nano,krim multifungsi yang akan bekerja merawat dari dalam.

Bahan² hebat dalam WD seperti ekstrak akar tree peony,akan singkirkan toksin.Toksin dah dinyahkan,zat² bahan lain akan pantas menyerap merawat dalaman.WD lulus KKM..bahan² yg ada dalam WD selamat untuk kita semua..Halal certified lagi tau..Boleh double check di NPRA website..Dalaman sihat,terpancar di luaran 😘

Pada yg nak tahu lebih lanjut mengenai WD,meh pm dm wassap je Sya 0198122533

Atau klik sahaja link pada bio 👆

Boleh jemput follow ig Sya:
wdec_bysyazana

#womendesireeessentialcream #wdec #testimoniwdec #krimbioteknologinano #wdpuncakalam #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #rawatdalaman #calitcalitcantik

Pada yang ingin tampil sihat cergas cantik berseri tahun 2020 nanti,elok laa start dari skarang.

Da nak masuk Era 2020 da ni gaiss,cepat sungguh masa berlalu.Usia pun makin lama makin lanjut.Dengan adanya WD,da tak perlu risau dah 😊 Bantu jaga kesihatan dalaman anda,rawat satu persatu masalah anda.Tiada lagi kulit berjerawat,tiada lagi jeragat,tiada lagi kulit kusam.

WD bukan skincare ya.Bukan juga supplement.Penggunaan yang sangat mudah,hanya perlu sapu & calit pada 3 point nadi utama.Krim bioteknologi nano,krim multifungsi yang akan bekerja merawat dari dalam.

Bahan² hebat dalam WD seperti ekstrak akar tree peony,akan singkirkan toksin.Toksin dah dinyahkan,zat² bahan lain akan pantas menyerap merawat dalaman.WD lulus KKM..bahan² yg ada dalam WD selamat untuk kita semua..Halal certified lagi tau..Boleh double check di NPRA website..Dalaman sihat,terpancar di luaran 😘

Pada yg nak tahu lebih lanjut mengenai WD,meh pm dm wassap je Sya 0198122533

Atau klik sahaja link pada bio 👆

Boleh jemput follow ig Sya: 
wdec_bysyazana

#womendesireeessentialcream #wdec #testimoniwdec #krimbioteknologinano #wdpuncakalam #antijerawat #antijeragat #antikulitkusam #rawatdalaman #calitcalitcantik
2 0 9 August, 2019

LEGA❤️ Kawan2 asyik memuji jeragat saya dah hilang, kulit wajah pun dah tak kusam lagi malah bertambah cerah☺️☺️☺️ ADA MASALAH JERAGAT? Jom dm kami❤️ #antijeragat #antiagingproducts #antikulitkusam #antikulitkusam #antikulitkusamjerawatjeragat #putihsatubadanmalaysia #awetmuda

LEGA❤️ Kawan2 asyik memuji jeragat saya dah hilang, kulit wajah pun dah tak kusam lagi malah bertambah cerah☺️☺️☺️ ADA MASALAH JERAGAT? Jom dm kami❤️ #antijeragat #antiagingproducts #antikulitkusam #antikulitkusam #antikulitkusamjerawatjeragat #putihsatubadanmalaysia #awetmuda
3 0 9 August, 2019

Top #antikulitkusam posts

#npuretips kulit cerah alami 🍃

1. Minum air putih 2 liter sehari ✔
2. Tidur 7-8 jam setiap hari ✔

So, minum air putih teratur dan jangan bergadang ya Pure's Friend 😊👍 ______________________________________
#purebeautyinnaturalway

#npuretips kulit cerah alami 🍃

1. Minum air putih 2 liter sehari ✔
2. Tidur 7-8 jam setiap hari ✔

So, minum air putih teratur dan jangan bergadang ya Pure's Friend 😊👍 ______________________________________
#purebeautyinnaturalway
115 1 18 July, 2018

PROMOSI SKINCARE JRM!!
( 7 - 10 Mac 2019) 🎉🎉
.
Skincare yg berasaskan herba 100% super natural mbantu utk kulit jd sihat, glowing & pololes. Bebas bahan kimia & tidak merosakkan kulit wajah. Mana² kulit muka yg kusam, jeragat, jerawat mmg sgt disyorkan guna..InsyaAllah berkesan..👍❤️
.
Dengarkn Bonda Rozita ke udara di radio IKIM jam 11.15 pagi nnt..Formulasi Hebat Menyerlahkan Keserian Wajah Anda..💃💃
.
Utk pembelian & maklumat lanjut👇
www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
.
Like @ Follow👇
FB: YanTie SoFia
IG: jrm.huluselangor_yantie
.
Cas COD mengikut kawasan 🚗 COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #sgselisek #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia
-----------------------------------------------------------
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor
#teamayaananayla #jrmsubstokisshahalam #skincareroutine #antikulitkusam #antijeragat #wajargunajrm #bondarozitaibrahim #bazaarpaknil

PROMOSI SKINCARE JRM!!
( 7 - 10 Mac 2019) 🎉🎉
.
Skincare yg berasaskan herba 100% super natural mbantu utk kulit jd sihat, glowing & pololes. Bebas bahan kimia & tidak merosakkan kulit wajah. Mana² kulit muka yg kusam, jeragat, jerawat mmg sgt disyorkan guna..InsyaAllah berkesan..👍❤️
. 
Dengarkn Bonda Rozita ke udara di radio IKIM jam 11.15 pagi nnt..Formulasi Hebat Menyerlahkan Keserian Wajah Anda..💃💃
. 
Utk pembelian & maklumat lanjut👇
www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
.
Like @ Follow👇
FB: YanTie SoFia
IG: jrm.huluselangor_yantie
. 
Cas COD mengikut kawasan 🚗 COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #sgselisek #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia
-----------------------------------------------------------
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor
#teamayaananayla #jrmsubstokisshahalam #skincareroutine #antikulitkusam #antijeragat #wajargunajrm #bondarozitaibrahim #bazaarpaknil
9 1 7 March, 2019

lupa mo cerita pengalaman ke dieng suhu beku lg viral kan tuh tgl 6 juli nya..
nah saat mo cuci muka mau pake pembersih wajahku tiba2 susah dikeluarinnya krn gel wash nya beku jg hahahaha
cream dll yg kubawa pun ikut dingin dan jd males bgt make nya 😅
dari sblm ke dieng pun lupa cuci muka en pake krim pagi krn buru2 mo ngeriasin klien 😜
.

beruntung bgt pake skincare yg ga bikin ketergantungan jd 5hr ga pake krim apa2 pun lgs timpa bedak, wajah ga jerawatan, ga berubah kusam atau ketergantungan produk hehehe apalagi krim malam nya jarang bgt kupake tp alhamdulillah wajah ga kecanduan spt org yg ga pake produk wajahnya lgs lbh kusam dr sebelumnya...
makanya aku percayakan perawatan wajah dirmh pake skincare dr bahan alami, yg klo dipake wajah bersih ga dipake juga wajah ga kusam 😜😛
.

setelah plg liburan di dieng pun tidur kurang bgt dan bsknya lgs syuting tv one muka didempul makeup 😅

bersyukur bgt d ga aneh2 gonta ganti produk skincare dan ga mo coba2 lah pake2 produk pemutih instant duh.... kulit wajah sesuai ras aja lah udah bersyukur bgt ga putih pucat 😂
yang penting sehat dirawat dg produk yg bahannya alami ga mo juga merubah kulit wajah jd merah tipis or pink kinclong or putih buatan yg beda bgt ma kulit tubuh lainnya....
yg penting sehat dan ga dehidrasi plus ttp lembut 😄
.
#skincare #perawatanwajahalami #perawatanwajahku #optimalshydra #gelwash #oriflame #muacantik #mompreneur #ibumuda #beautyconsultant #periasjamannow #wajahmulus #antikulitkusam #pelembabwajah #serumwajah #nopemutih #nofilter #noediting #bahanalami

lupa mo cerita pengalaman ke dieng suhu beku lg viral kan tuh tgl 6 juli nya..
nah saat mo cuci muka mau pake pembersih wajahku tiba2 susah dikeluarinnya krn gel wash nya beku jg hahahaha
cream dll yg kubawa pun ikut dingin dan jd males bgt make nya 😅
dari sblm ke dieng pun lupa cuci muka en pake krim pagi krn buru2 mo ngeriasin klien 😜
.

beruntung bgt pake skincare yg ga bikin ketergantungan jd 5hr ga pake krim apa2 pun lgs timpa bedak, wajah ga jerawatan, ga berubah kusam atau ketergantungan produk hehehe apalagi krim malam nya jarang bgt kupake tp alhamdulillah wajah ga kecanduan spt org yg ga pake produk wajahnya lgs lbh kusam dr sebelumnya...
makanya aku percayakan perawatan wajah dirmh pake skincare dr bahan alami, yg klo dipake wajah bersih ga dipake juga wajah ga kusam 😜😛
.

setelah plg liburan di dieng pun tidur kurang bgt dan bsknya lgs syuting tv one muka didempul makeup 😅

bersyukur bgt d ga aneh2 gonta ganti produk skincare dan ga mo coba2 lah pake2 produk pemutih instant duh.... kulit wajah sesuai ras aja lah udah bersyukur bgt ga putih pucat 😂
yang penting sehat dirawat dg produk yg bahannya alami ga mo juga merubah kulit wajah jd merah tipis or pink kinclong or putih buatan yg beda bgt ma kulit tubuh lainnya....
yg penting sehat dan ga dehidrasi plus ttp lembut 😄
.
#skincare #perawatanwajahalami #perawatanwajahku #optimalshydra #gelwash #oriflame #muacantik #mompreneur #ibumuda #beautyconsultant #periasjamannow #wajahmulus #antikulitkusam #pelembabwajah #serumwajah #nopemutih #nofilter #noediting #bahanalami
225 4 22 July, 2018

KULIT SIHAT, HALUS, MULUS, CERAH DAN BERSERI DENGAN ZINNIA MAGENTA
.
Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil..❤️
.
Sesuai untuk semua jenis kulit!
.
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit 😊
.
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. .
Cara penyimpanan: Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik 🌞
.
READY STOCK!!
Zinnia Magenta - RM35.00
Pembelian RM80 keatas dgn harga normal FREE Keahlian 🤗
.
Utk pembelian & maklumat lanjut👇
www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
.
Like @ Follow👇
FB: YanTie SoFia
IG: jrm.huluselangor_yantie
.
Cas COD mengikut kawasan 🚗 COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #sgselisek #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia
-----------------------------------------------------------
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor
#teamayaananayla #jrmsubstokisshahalam #skincare #antikulitkusam #antijeragat #antijeragat #wajargunajrm #bondarozitaibrahim #bazaarpaknil

KULIT SIHAT, HALUS, MULUS, CERAH DAN BERSERI DENGAN ZINNIA MAGENTA
. 
Diformulasikan dengan ekstrak herba dan bunga dari Eropah dan Brazil..❤️
. 
Sesuai untuk semua jenis kulit!
. 
Penggunaan secara konsisten mampu memudarkan jeragat, kedutan halus, menegangkan serta melambatkan proses penuaan. Ia juga bantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembapkan kulit, menaikkan seri wajah dan warna kulit 😊
. 
Gunakan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. . 
Cara penyimpanan: Jauhi daripada terdedah dengan haba yang tinggi dan terdedah dengan cahaya matahari yang terik 🌞
. 
READY STOCK!!
Zinnia Magenta - RM35.00
Pembelian RM80 keatas dgn harga normal FREE Keahlian 🤗
. 
Utk pembelian & maklumat lanjut👇
www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie
. 
Like @ Follow👇
FB: YanTie SoFia
IG: jrm.huluselangor_yantie
. 
Cas COD mengikut kawasan 🚗 COD Area: #hulubernam #kalumpang #kerling #keliang #kualakububharu #sgtengi #sgtengiSelatan #feldasoeharto #feldagedangsa #sgselisek #slimriver #tanjungmalim #behrang #behrang2020 #tgmalim #sekiahmakmur #malaysia
-----------------------------------------------------------
#jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jamuratumalayaselangor #jamuratumalayaperak #jrmhuluselangor
#teamayaananayla #jrmsubstokisshahalam #skincare #antikulitkusam #antijeragat #antijeragat #wajargunajrm #bondarozitaibrahim #bazaarpaknil
4 1 10 March, 2019

Jerawat pasir selalu timbul kat dahi kan? Tak rimas ke awak tengok muka berpasir macam tu?

Nak rawat secara sihat tak?
Nak licin kan dahi tu tak?

Kalau nak mai pm mektie cuba seketul scrub kunyit asli dari mk ni😊

#KunyitMaduMk #Mkbeautyscrub #ScrubHomemade #MaskerScrubMkBeauty #kunyitmadu #antikulitkusam #parutjerawat #mkbeautyscrub #organicproducts #nakcantik #homemade #viral #lawakhambar #tipskecantikan #jeragathilang #parutjerawat #aafiyahanakibu #slimfit #sungaibesar #sabakbernam

Jerawat pasir selalu timbul kat dahi kan? Tak rimas ke awak tengok muka berpasir macam tu?

Nak rawat secara sihat tak?
Nak licin kan dahi tu tak?

Kalau nak mai pm mektie cuba seketul scrub kunyit asli dari mk ni😊

#KunyitMaduMk #Mkbeautyscrub #ScrubHomemade #MaskerScrubMkBeauty #kunyitmadu #antikulitkusam #parutjerawat #mkbeautyscrub #organicproducts #nakcantik #homemade #viral #lawakhambar #tipskecantikan #jeragathilang #parutjerawat #aafiyahanakibu #slimfit #sungaibesar #sabakbernam
10 2 12 May, 2019

.
.
JERAWAT atau JERAGAT?
Dua-dua ada penyelesaian yang pasti kena rajin, sabar dan konsisten😉😉😉
Masalah takkan selesai dengan hanya melihat dan memandang.
.
.
TAK CUBA TAK TAHU,
DAH CUBA BARU TAHU. CONFIRM TAK MENYESAL .
.
kerana sudah ada beribu-ribu testimoni berjaya👍
.
Jom BER DMS 😍😘😘😘pasti uollsss cantik comel
.
KECANTIKAN BUKAN LAGI FANTASI
.
Whatsapp 013 7431210 .
.
#produkkecantikankulit
#antijerawat
#antijeragat
#antikulitkusam
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#perfume
#cerahputihgebu

.
.
JERAWAT atau JERAGAT? 
Dua-dua ada penyelesaian yang pasti kena rajin, sabar dan konsisten😉😉😉
Masalah takkan selesai dengan hanya melihat dan memandang.
.
.
TAK CUBA TAK TAHU, 
DAH CUBA BARU TAHU. CONFIRM TAK MENYESAL .
.
kerana sudah ada beribu-ribu testimoni berjaya👍
.
Jom BER DMS 😍😘😘😘pasti uollsss cantik comel
.
KECANTIKAN BUKAN LAGI FANTASI
.
Whatsapp 013 7431210 .
.
#produkkecantikankulit 
#antijerawat 
#antijeragat
#antikulitkusam
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock 
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah 
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#perfume
#cerahputihgebu
145 8 25 October, 2017

Laaa ramai lagi rupanya yang xtahu masker scrub mk ni xpayah bancuh dah.
.
Buka bekas terus jelup jer dengan dua jari dah boleh tonyoh manja kat muka tu.
Sepantas ABC jer sayang2 oii.
.
Xperlu tambah2 air dah.xperlu nak kacau2 dah.
Kami dah buat siap2 untuk korang tau😘
.
Jom wasap 🤗 murah2 je taw .
#Mkbeautyscrub #ScrubHomemade #MaskerScrubMkBeauty #kunyitmadu #antikulitkusam #parutjerawat #mkbeautyscrub #organicproducts #nakcantik #homemade #viralmkscrub #tipskecantikan #jeragathilang

Laaa ramai lagi rupanya yang xtahu masker scrub mk ni xpayah bancuh dah.
.
Buka bekas terus jelup jer dengan dua jari dah boleh tonyoh manja kat muka tu.
Sepantas ABC jer sayang2 oii.
.
Xperlu tambah2 air dah.xperlu nak kacau2 dah.
Kami dah buat siap2 untuk korang tau😘
.
Jom wasap 🤗 murah2 je taw .
#Mkbeautyscrub #ScrubHomemade #MaskerScrubMkBeauty #kunyitmadu #antikulitkusam #parutjerawat #mkbeautyscrub #organicproducts #nakcantik #homemade #viralmkscrub #tipskecantikan #jeragathilang
10 2 12 May, 2019

.
.
JERAWAT atau JERAGAT?
Dua-dua ada penyelesaian yang pasti kena rajin, sabar dan konsisten😉😉😉
Masalah takkan selesai dengan hanya melihat dan memandang.
.
.
TAK CUBA TAK TAHU,
DAH CUBA BARU TAHU. CONFIRM TAK MENYESAL .
.
kerana sudah ada beribu-ribu testimoni berjaya👍
.
Jom BER DMS 😍😘😘😘pasti uollsss cantik comel
.
KECANTIKAN BUKAN LAGI FANTASI
.
Whatsapp 013 7431210 .
.
#produkkecantikankulit
#antijerawat
#antijeragat
#antikulitkusam
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#perfume
#cerahputihgebu

.
.
JERAWAT atau JERAGAT? 
Dua-dua ada penyelesaian yang pasti kena rajin, sabar dan konsisten😉😉😉
Masalah takkan selesai dengan hanya melihat dan memandang.
.
.
TAK CUBA TAK TAHU, 
DAH CUBA BARU TAHU. CONFIRM TAK MENYESAL .
.
kerana sudah ada beribu-ribu testimoni berjaya👍
.
Jom BER DMS 😍😘😘😘pasti uollsss cantik comel
.
KECANTIKAN BUKAN LAGI FANTASI
.
Whatsapp 013 7431210 .
.
#produkkecantikankulit 
#antijerawat 
#antijeragat
#antikulitkusam
#bazaarpaknil
#bazaaronline
#instashopmalaysia
#bazaarmalaysia
#shoppingonline
#orangmalaysia
#jerawat
#glowing
#bisnesonline
#niqabis
#handsock 
#produkviral
#lokalah
#tshirtmurah 
#bawallabuh
#igshops
#malaysia
#antipenuaan
#serum
#calitcalitcantik
#handbagmurah
#sayajual
#skincarehalal
#perfume
#cerahputihgebu
168 11 25 October, 2017

WAJAH KUSAM? KERING? FLEK?
.
Kita punya solusinya 😍
.
Yuk chat Ade jika ingin order:
☎ WA: 08176004682
☎ Line: myade13
.
Solusi dari @bey_bodyskincare pakai TPW ini deh buat yang pernah memakai krim bermerkuri, Hydroquinon, aktivitas banyak diluar ruangan, bekas jerawat, kusam, dan juga buat yg kulit wajahnya sudah berflek.
.
Pemakaian Tri Phasic White:
👉Tidak Ada Pengelupasan
👉Tidak Ada pengikisan
👉Tidak ada rasa Perih
👉Tidak ada rasa Panas di wajah
👉Tidak memerah
👉Tidak ada bahan Pemutih
👉Tidak Perlu Laser
👉Tidak membuat Kulit Kering
.
💕Atasi Flek yang lalu (sisa-sisa kosmetik bertahun-tahun, warna kulit tidak merata)
💕Atasi Flek yg sekarang (paparan sinar matahari, bibit flek)
💕Atasi Flek yang Akan datang (Pencegah Flek yg akan muncul)
.
.
.
.
.
.
.
#antiaging #triphasicwhite #tpwnuskin #triphasicwhitenuskin #TPW #galvanicspa #galvaface #galvabody @bey_bodyskincare #nuskinbekasi #nuskinjakarta #nuskinbandung #nuskinserpong #nuskinsurabaya #krimflek #penghilangflek #trustedseller #antikulitkusam #solusiwajahglowing

WAJAH KUSAM? KERING? FLEK?
.
Kita punya solusinya 😍
.
Yuk chat Ade jika ingin order:
☎ WA: 08176004682
☎ Line: myade13
.
Solusi dari @bey_bodyskincare pakai TPW ini deh buat yang pernah memakai krim bermerkuri, Hydroquinon, aktivitas banyak diluar ruangan, bekas jerawat, kusam, dan juga buat yg kulit wajahnya sudah berflek.
.
Pemakaian Tri Phasic White:
👉Tidak Ada Pengelupasan
👉Tidak Ada pengikisan
👉Tidak ada rasa Perih
👉Tidak ada rasa Panas di wajah
👉Tidak memerah
👉Tidak ada bahan Pemutih
👉Tidak Perlu Laser
👉Tidak membuat Kulit Kering
.
💕Atasi Flek yang lalu (sisa-sisa kosmetik bertahun-tahun, warna kulit tidak merata)
💕Atasi Flek yg sekarang (paparan sinar matahari, bibit flek)
💕Atasi Flek yang Akan datang (Pencegah Flek yg akan muncul)
.
.
.
.
.
.
.
#antiaging #triphasicwhite #tpwnuskin #triphasicwhitenuskin #TPW #galvanicspa #galvaface #galvabody @bey_bodyskincare #nuskinbekasi #nuskinjakarta #nuskinbandung #nuskinserpong #nuskinsurabaya #krimflek #penghilangflek #trustedseller #antikulitkusam #solusiwajahglowing
132 0 22 March, 2018