#aquaveniscy Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #aquaveniscy and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
1.8
Average comment
0
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
2 0 10 hours ago
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
1 0 10 hours ago
@suntikan_vitaminc_original Profile picture

@suntikan_vitaminc_original

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini #esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags

WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️
Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃
.
.
Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️
.
.
Nak jugak camni?
PM ira sekarang
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
IRA +6013 461 8384
.
.
atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my
.
.
.
#arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #veniscynexgen #cindella1200mg #originalvitcinjection #arab #srilanka #orientalplatinum #japanplatinum #aquaveniscy #uitm #raya #me #popular #flawless #tational #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #promosi #placentalucchinisheep luchini#esensuewhite #mixingwhite #complextion6 #handbags
0 0 10 hours ago
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

AMC JAPAN SLIMMING
🌟Slimming dripping no 1 dari japan.

Japan AMC Slimmimg hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja✔
.
Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
🔘INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk set ni ke klinik dan drip. Semudah ABC... Www.wasap.my/60187715990

#amcjapanslimming
#esenseuwhite #cindella
#dermanic #veniscymurah
#glutaxdna #glutax600gs #aquaveniscy #glutax2000gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #cindella1200mgoriginalmurah #vitamincinjection #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #tyreseblanc #trustedseller #lipodistrofk #cindellamurah #cindellabione #glutaxdnax #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf #popular #instagood #complexion10 #collagenforte #glutax8000gz #glutaxdna

AMC JAPAN SLIMMING
🌟Slimming dripping no 1 dari japan.

Japan AMC Slimmimg hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja✔
.
Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
🔘INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk set ni ke klinik dan drip. Semudah ABC... Www.wasap.my/60187715990

#amcjapanslimming
#esenseuwhite #cindella
#dermanic  #veniscymurah
#glutaxdna #glutax600gs #aquaveniscy #glutax2000gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #cindella1200mgoriginalmurah #vitamincinjection #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #tyreseblanc #trustedseller #lipodistrofk #cindellamurah #cindellabione #glutaxdnax  #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf #popular #instagood #complexion10 #collagenforte #glutax8000gz #glutaxdna
3 1 20 hours ago
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

AMC JAPAN SLIMMING
🌟Slimming dripping no 1 dari japan.

Japan AMC Slimmimg hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja✔
.
Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
🔘INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk set ni ke klinik dan drip. Semudah ABC...
.. Www.wasap.my/60187715990

#amcjapanslimming
#esenseuwhite #cindella
#dermanic #veniscymurah
#glutaxdna #glutax600gs #aquaveniscy #glutax2000gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #cindella1200mgoriginalmurah #vitamincinjection #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #tyreseblanc #trustedseller #lipodistrofk #cindellamurah #cindellabione #glutaxdnax #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf #popular #instagood #complexion10 #collagenforte #glutax8000gz #glutaxdna

AMC JAPAN SLIMMING
🌟Slimming dripping no 1 dari japan.

Japan AMC Slimmimg hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja✔
.
Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
🔘INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk set ni ke klinik dan drip. Semudah ABC...
.. Www.wasap.my/60187715990

#amcjapanslimming
#esenseuwhite #cindella
#dermanic  #veniscymurah
#glutaxdna #glutax600gs #aquaveniscy #glutax2000gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #cindella1200mgoriginalmurah #vitamincinjection #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #tyreseblanc #trustedseller #lipodistrofk #cindellamurah #cindellabione #glutaxdnax  #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf #popular #instagood #complexion10 #collagenforte #glutax8000gz #glutaxdna
1 0 20 hours ago
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

AMC JAPAN SLIMMING
🌟Slimming dripping no 1 dari japan.

Japan AMC Slimmimg hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja✔
.
Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
🔘INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk set ni ke klinik dan drip. Semudah ABC...
.. Www.wasap.my/60187715990

#amcjapanslimming
#esenseuwhite #cindella
#dermanic #veniscymurah
#glutaxdna #glutax600gs #aquaveniscy #glutax2000gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #cindella1200mgoriginalmurah #vitamincinjection #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #tyreseblanc #trustedseller #lipodistrofk #cindellamurah #cindellabione #glutaxdnax #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf #popular #instagood #complexion10 #collagenforte #glutax8000gz #glutaxdna

AMC JAPAN SLIMMING
🌟Slimming dripping no 1 dari japan.

Japan AMC Slimmimg hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja✔
.
Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
🔘INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk set ni ke klinik dan drip. Semudah ABC...
.. Www.wasap.my/60187715990

#amcjapanslimming
#esenseuwhite #cindella
#dermanic  #veniscymurah
#glutaxdna #glutax600gs #aquaveniscy #glutax2000gs #mixingwhite #mixingwhitebluedotmurah #suntikanvitamin #suntikanvitaminc #cindella1200mgoriginalmurah #vitamincinjection #cindella1200mg #cindella1200mgmurah #tyreseblanc #trustedseller #lipodistrofk #cindellamurah #cindellabione #glutaxdnax  #bioraequadactive #bioraequadactiveg9000egf #popular #instagood #complexion10 #collagenforte #glutax8000gz #glutaxdna
2 0 20 hours ago
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
0 0 21 hours ago
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
1 0 21 hours ago
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
0 0 21 hours ago
@hermosabeautysolution Profile picture

@hermosabeautysolution

Kuala Lumpur, Malaysia

Glutax 70000GM ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg

Glutax 70000GM ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲 
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation 
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr 
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs 
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g 
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg
1 0 20 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
3 0 20 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
1 0 20 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
2 0 20 September, 2019
@hermosabeautysolution Profile picture

@hermosabeautysolution

Kuala Lumpur, Malaysia

Glutax 70000GM ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg

Glutax 70000GM ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲 
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation 
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr 
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs 
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g 
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg
1 0 20 September, 2019
@hermosabeautysolution Profile picture

@hermosabeautysolution

Kuala Lumpur, Malaysia

Glutax 70000GM ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg

Glutax 70000GM ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲 
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation 
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr 
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs 
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g 
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg
3 0 20 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
1 0 20 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
0 0 20 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
2 0 20 September, 2019
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

READY STOCK ❗️❗️
PCELL /CELLMON (5 X 2.5ML)
.
🔥korea super baby neeedle (CELLMON)
💯 original KOREA
.
🌿treat acne, scar, shrink pores, improve the colour of the skin , improve the detailed,reduce skin aging, strengthen skin resilience
.

WHATSAPP 0177626208
.

#pcell #cellmon #cellmondna #cellmonoriginal  #hyaron  #mixingwhite  #placentaluchinnisheep  #biocellcollagenforte  #glutax5gs
#stemcell #lucchiniplacenta #sheepplacenta
#melsmon #placentex  #korea
#beautyinjection  #mesowhite #thailand
#lcarnitine  #liponsaure  #whiteninginjection  #filler #vitamincrosehip
#cindelle3000 #miraclewhite #botox
#aquaveniscy #bbglow

READY STOCK ❗️❗️
PCELL /CELLMON (5 X 2.5ML)
.
🔥korea super baby neeedle (CELLMON)
💯 original KOREA
.
🌿treat acne, scar, shrink pores, improve the colour of the skin , improve the detailed,reduce skin aging, strengthen skin resilience
.

WHATSAPP 0177626208
.

#pcell #cellmon #cellmondna #cellmonoriginal #hyaron #mixingwhite #placentaluchinnisheep #biocellcollagenforte #glutax5gs
#stemcell #lucchiniplacenta #sheepplacenta
#melsmon #placentex #korea
#beautyinjection #mesowhite #thailand
#lcarnitine #liponsaure #whiteninginjection #filler #vitamincrosehip
#cindelle3000 #miraclewhite #botox
#aquaveniscy #bbglow
6 0 19 September, 2019
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

READY STOCK ❗️❗️
PCELL /CELLMON (5 X 2.5ML)
.
🔥korea super baby neeedle (CELLMON)
💯 original KOREA
.
🌿treat acne, scar, shrink pores, improve the colour of the skin , improve the detailed,reduce skin aging, strengthen skin resilience
.

WHATSAPP 0177626208
.

#pcell #cellmon #cellmondna #cellmonoriginal  #hyaron  #mixingwhite  #placentaluchinnisheep  #biocellcollagenforte  #glutax5gs
#stemcell #lucchiniplacenta #sheepplacenta
#melsmon #placentex  #korea
#beautyinjection  #mesowhite #thailand
#lcarnitine  #liponsaure  #whiteninginjection  #filler #vitamincrosehip
#cindelle3000 #miraclewhite #botox
#aquaveniscy #bbglow

READY STOCK ❗️❗️
PCELL /CELLMON (5 X 2.5ML)
.
🔥korea super baby neeedle (CELLMON)
💯 original KOREA
.
🌿treat acne, scar, shrink pores, improve the colour of the skin , improve the detailed,reduce skin aging, strengthen skin resilience
.

WHATSAPP 0177626208
.

#pcell #cellmon #cellmondna #cellmonoriginal #hyaron #mixingwhite #placentaluchinnisheep #biocellcollagenforte #glutax5gs
#stemcell #lucchiniplacenta #sheepplacenta
#melsmon #placentex #korea
#beautyinjection #mesowhite #thailand
#lcarnitine #liponsaure #whiteninginjection #filler #vitamincrosehip
#cindelle3000 #miraclewhite #botox
#aquaveniscy #bbglow
1 0 19 September, 2019
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

SANGAT BERBALOI - BALOI “ .
Ni lah pilihan yang sangat terbaik setakat ni kerana uuools mesti berpuas hati walaupun hanya dengan 1 box sahaja .
Ini kerana siss tak perlu membuat perbelanjaan yang BANYAK untuk dapatkan Wajjah cerah dengan cepat dan yang penting salamat .
.
Nak Akak Bantu Lagi Details Tak ?

Yang berminat nak skin cantik putih berseri bleh direct whatsapp zura okay💕
.
✔TRUSTED SELLER
✔READY STOCK
✔100% ORIGINAL
✔LIST CLINIC WILL BE GIVEN AFTER PAYMENT .
#glutaxmirna180000
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih
#cindella1200mg
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#miraclewhite
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhi

SANGAT BERBALOI - BALOI “ .
Ni lah pilihan yang sangat terbaik setakat ni kerana uuools mesti berpuas hati walaupun hanya dengan 1 box sahaja .
Ini kerana siss tak perlu membuat perbelanjaan yang BANYAK untuk dapatkan Wajjah cerah dengan cepat dan yang penting salamat .
.
Nak Akak Bantu Lagi Details Tak ?

Yang berminat nak skin cantik putih berseri bleh direct whatsapp zura okay💕
.
✔TRUSTED SELLER
✔READY STOCK
✔100% ORIGINAL
✔LIST CLINIC WILL BE GIVEN AFTER PAYMENT . 
#glutaxmirna180000
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih 
#cindella1200mg 
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#miraclewhite
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhi
1 0 19 September, 2019
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

SANGAT BERBALOI - BALOI “ .
Ni lah pilihan yang sangat terbaik setakat ni kerana uuools mesti berpuas hati walaupun hanya dengan 1 box sahaja .
Ini kerana siss tak perlu membuat perbelanjaan yang BANYAK untuk dapatkan Wajjah cerah dengan cepat dan yang penting salamat .
.
Nak Akak Bantu Lagi Details Tak ?

Yang berminat nak skin cantik putih berseri bleh direct whatsapp Zura okay💕
.
✔TRUSTED SELLER
✔READY STOCK
✔100% ORIGINAL
✔LIST CLINIC WILL BE GIVEN AFTER PAYMENT .
#glutaxmirna180000
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih
#cindella1200mg
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#miraclewhite
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhiteadvance

SANGAT BERBALOI - BALOI “ .
Ni lah pilihan yang sangat terbaik setakat ni kerana uuools mesti berpuas hati walaupun hanya dengan 1 box sahaja .
Ini kerana siss tak perlu membuat perbelanjaan yang BANYAK untuk dapatkan Wajjah cerah dengan cepat dan yang penting salamat .
.
Nak Akak Bantu Lagi Details Tak ?

Yang berminat nak skin cantik putih berseri bleh direct whatsapp Zura okay💕
.
✔TRUSTED SELLER
✔READY STOCK
✔100% ORIGINAL
✔LIST CLINIC WILL BE GIVEN AFTER PAYMENT . 
#glutaxmirna180000
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih 
#cindella1200mg 
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#miraclewhite
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhiteadvance
1 0 19 September, 2019
@injection_ayraadriana Profile picture

@injection_ayraadriana

SANGAT BERBALOI - BALOI “ .
Ni lah pilihan yang sangat terbaik setakat ni kerana uuools mesti berpuas hati walaupun hanya dengan 1 box sahaja .
Ini kerana siss tak perlu membuat perbelanjaan yang BANYAK untuk dapatkan Wajjah cerah dengan cepat dan yang penting salamat .
.
Nak Akak Bantu Lagi Details Tak ?

Yang berminat nak skin cantik putih berseri bleh direct whatsapp zura okay💕
.
✔TRUSTED SELLER
✔READY STOCK
✔100% ORIGINAL
✔LIST CLINIC WILL BE GIVEN AFTER PAYMENT .
#glutaxmirna180000
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih
#cindella1200mg
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#miraclewhite
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhi

SANGAT BERBALOI - BALOI “ .
Ni lah pilihan yang sangat terbaik setakat ni kerana uuools mesti berpuas hati walaupun hanya dengan 1 box sahaja .
Ini kerana siss tak perlu membuat perbelanjaan yang BANYAK untuk dapatkan Wajjah cerah dengan cepat dan yang penting salamat .
.
Nak Akak Bantu Lagi Details Tak ?

Yang berminat nak skin cantik putih berseri bleh direct whatsapp zura okay💕
.
✔TRUSTED SELLER
✔READY STOCK
✔100% ORIGINAL
✔LIST CLINIC WILL BE GIVEN AFTER PAYMENT . 
#glutaxmirna180000
#beautyinjection
#whiteninginjection
#slimminginjection
#suntikputih 
#cindella1200mg 
#leveinesnailessence
#mesolipodic360
#lipolab
#hormoninjection
#cindelle3000
#miraclewhite
#evgenisregeneration
#aquaveniscy
#slimminginjection
#terapiinstagram
#erezeki
#bazzarpaknil
#29nexentury
#neutroskin
#esenseuwhi
1 0 19 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
1 0 19 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
0 0 19 September, 2019
@breast_filler_aesthatic_inject Profile picture

@breast_filler_aesthatic_inject

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
.
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum
#tren500mg #breastfillertawau
#dianzvitamin #pilputih
#aurawhite #pinklady
#vitamincshaklee #krimpayudara
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor
#muashahalam #muajb
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia

1). 🔴 - Terima kasih krana ramai yg memilih utk cuba pakej 600ml ni.. - Mostly cstmer sangat puas hati Dn di sebab kn ramai yg mmberi respond +ve, sy lanjutkn lg promosi 600ml ni..
- Rugi kalau x cuba sebab hrga asal RM3,400 tapi promosi sekarang harga WOWWW sgt !!!
.
Jadi yg belum cuba.. Jom usya testimoni di IG sy.. Sriyes sy cakap.. RUGI KALAU ANDA X GRAB PROMO 600ML NI.... 1x buat..konfem abg xlepas!!!
.
beli macam2 produk utk cik B,
dh berbulan2 dok repeat tapi cik B tetap sedehhh je shape dia..
.
Org skrg xmkn dh pil ke supliment ni sisturr.. Org skrg bt scara suntikan..
.
Sbb apa? Sbb dia TERUS BESAR hnya dalam 1-2 jam..😋 (Balik uma je , melekat trus cik HUBBY korg tau..)
.
Drpda nak tggu brbulan2, pstu naik cipot je.. Drpd awk tukr2 poduk sana sini.. Cucuk hormon.. Xjgk beso2.. Baik cucuk isi dgn filler sy ni.. Dah tntu lah beso.huhu
. 
Haa tapi nk memilih kualiti FILLER harus hati2 ya.. Jgn trpilih yg murah dn tahan 2,3 bulan je.. 😂 lagi teruk yg ckp msuk 1liter padahal xsampai pun 1liter.. Kesian cstmer kne tipu..jd brhati2 dlm memilih..
.
Pastikan awk kira srynge tu, pstikan masuk spt yg awk byr... Brniaga kena jujur..
.
Jom wAsap sy 011-1479 4070
www.wasap.my/601114794070/pmSupplyFiller
.

#breastfillersandakan #nanguang
#cindella1200mg #aquaveniscy
#palazomurahmalaysia #dyxycosmetic
#suntikanvitaminc #whiteninginjection
#vitamincinjection #japanplatinum 
#tren500mg #breastfillertawau 
#dianzvitamin #pilputih 
#aurawhite #pinklady 
#vitamincshaklee #krimpayudara 
#hennakl #projekpikatsuami
#hennautara #muaselangor 
#muashahalam #muajb 
#breastfillermalaysia #breastfillersingapore #fillerkuantan #produkviral 
#lingeriemurah #lingeriemurahmalaysia
1 0 19 September, 2019
@hermosabeautysolution Profile picture

@hermosabeautysolution

Kuala Lumpur, Malaysia

Roche Laroscorbine Platinum PN ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg

Roche Laroscorbine Platinum PN ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲 
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation 
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr 
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs 
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g 
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg
5 0 18 September, 2019
@hermosabeautysolution Profile picture

@hermosabeautysolution

Kuala Lumpur, Malaysia

Roche Laroscorbine Platinum PN ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg

Roche Laroscorbine Platinum PN ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲 
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation 
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr 
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs 
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g 
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg
1 0 18 September, 2019
@hermosabeautysolution Profile picture

@hermosabeautysolution

Roche Laroscorbine Platinum PN ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg

Roche Laroscorbine Platinum PN ready stocks😊!! Order now!!
Dropship, Reseller or Wholesale are welcome!

Ready Stock and we ship worldwide!
💯Original Product

Contact us for orders! 📲 
Retail✔ Wholesale✔
Whatsapp: +60128388289
Wechat: Hermosa-60128388289

Best solution for skin problems: 👉🏻dark skin 👉🏻dull skin 👉🏻dry skin 👉🏻oily skin 👉🏻pores 👉🏻freckles and pigmentation 
#glutax680000
#glutax2000gs
#glutax20000gr
#glutax680000gr 
#glutax990000gh
#glutax180000gr
#glutax70000gm
#glutax5gs 
#glutax5gsmicroadvance
#mixingwhite
#rochegold
#evgenisdumovit
#aquaskinxmax
#placentalucchinisheep
#neutroskin
#esensuewhite
#revivalplantstemcell
#esensueblue
#miraclewhite
#saintblanc
#neutroskin
#neotroskinpomegranate
#aquaveniscy
#bioswiss
#placentastemcell
#placentalucchini
#lcarnitene5g
#lcarn5g 
#japanplatinum
#complexion12
#nc2490000mg
0 0 18 September, 2019

Top #aquaveniscy posts

@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

Indication :

For Skin Whitening and Anti-Aging Theraphy
.
.

Ingredient:

High Strength Composition 10ML

Aqua Skin L-Ascorbic Acid – 12,000mg

Aqua Skin Natural Collagen Extract – 2,000mg

Aqua Skin Hyaluronic Acid – 1,850mg

Aqua Skin (Epidermal Growth Factor) EGF – 1,400mg

Aqua Skin (Alpha Lipoic Acid) ALA – 950mg

Aqua Skin Matrixyl 3000 – 600mg
.
.

High Strength Lyophilized Powder

Aqua Skin Multivitamin – 6,000mg

Aqua Skin Kojic Acid – 500mg

Aqua Skin Copper Peptide – 300mg

Aqua Skin Vegetal Placenta – 595mg
.
.

High Strength Lyophilized Powder

Veniscy L-Glutathione – 80,000mg

Veniscy Nenapeptide – 1,500mg

Veniscy (Dimenthylaminoethanol) DMAE – 300mg

Veniscy Coenyme Q10 – 2,500mg

Veniscy Selenium – 600mg
.
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +60139001363 (MISS K)

#bioswissstemcell #placentasheep #humanplacenta #sheepplacenta #lucchiniplacenta #complexion6 #complexion8 #mixingwhite #vitamax2gsnano #glutax2000gs #glutax8000gz #glutax200gs #glutax600gs #glutaxdna #glutaxgold #veniscynexgenprowhite #aquaskinveniscy #aquaveniscy #veniscyconenzymeq10egf #cindellainjection #cindellaluthione #evgenisdumovit #evgenisdumovit7000 #nc24nano #nc24nanoconcentratepro50000 #glutax5000gf #liposaure #laroscorbineplatinium

Indication :

For Skin Whitening and Anti-Aging Theraphy
.
.

Ingredient:

High Strength Composition 10ML

Aqua Skin L-Ascorbic Acid – 12,000mg

Aqua Skin Natural Collagen Extract – 2,000mg

Aqua Skin Hyaluronic Acid – 1,850mg

Aqua Skin (Epidermal Growth Factor) EGF – 1,400mg

Aqua Skin (Alpha Lipoic Acid) ALA – 950mg

Aqua Skin Matrixyl 3000 – 600mg
.
.

High Strength Lyophilized Powder

Aqua Skin Multivitamin – 6,000mg

Aqua Skin Kojic Acid – 500mg

Aqua Skin Copper Peptide – 300mg

Aqua Skin Vegetal Placenta – 595mg
.
.

High Strength Lyophilized Powder

Veniscy L-Glutathione – 80,000mg

Veniscy Nenapeptide – 1,500mg

Veniscy (Dimenthylaminoethanol) DMAE – 300mg

Veniscy Coenyme Q10 – 2,500mg

Veniscy Selenium – 600mg
.
.
🖍CLINIC LIST PROVIDED
🖍 FREE CONSULTATION
🖍FREE POSTAGE
🖍📲 WHATSAPP +60139001363 (MISS K)

#bioswissstemcell #placentasheep #humanplacenta #sheepplacenta #lucchiniplacenta #complexion6 #complexion8 #mixingwhite  #vitamax2gsnano #glutax2000gs #glutax8000gz #glutax200gs #glutax600gs #glutaxdna #glutaxgold  #veniscynexgenprowhite #aquaskinveniscy #aquaveniscy #veniscyconenzymeq10egf #cindellainjection #cindellaluthione #evgenisdumovit #evgenisdumovit7000 #nc24nano #nc24nanoconcentratepro50000 #glutax5000gf #liposaure #laroscorbineplatinium
121 20 30 March, 2017
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini stemcell ..ni part 1 sebelum drip..customer siap send gambar before and after..parut settle,kulit pun cerah gebu..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip tren mix placenta lucchini stemcell ..ni part 1 sebelum drip..customer siap send gambar before and after..parut settle,kulit pun cerah gebu..testimoni tren memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #vitaminc #vitaminb #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
270 0 23 August, 2019
@beautyinjectionoriginal Profile picture

@beautyinjectionoriginal

MISS K BUAT MERDEKA SALES UNTUK YANG MANA MINTAK EXTEND SALES. MURA SANGAT2. PM DLU NANTI MISS K BAGITAHY HARGA. (SELAGI STOCK MASIH ADA-LIMITED STOCK ONLY) FIRST COME, FIRST SERVE. .
.
.

Yang murah? Tapi berkesan? Cerahkan kulit? Hilang jerawat? Jom cuba aqua skin. Miss k guide uols.
.
.✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01393001363
🌸 Postage Saturday - Thursday
.

#bioswissstemcell #placentasheep #humanplacenta #sheepplacenta #lucchiniplacenta #bioswisscelergenstemcell #complexion6 #complexion8 #mixingwhite #vitamax2gsnano #glutax2000gs #glutax8000gz #glutax200gs #glutax500gs #glutax600gs #aquaskinveniscy #aquaskin #aquaveniscy #glutaxgold #tyreseblanc2 #veniscynexgenprowhite #veniscyconenzymeq10egf #cindellainjection #cindellaluthione #evgenisdumovit #evgenisdumovit7000 #nc24nano #nc2450000

MISS K BUAT MERDEKA SALES UNTUK YANG MANA MINTAK EXTEND SALES. MURA SANGAT2. PM DLU NANTI MISS K BAGITAHY HARGA. (SELAGI STOCK MASIH ADA-LIMITED STOCK ONLY) FIRST COME, FIRST SERVE. .
.
.

Yang murah? Tapi berkesan? Cerahkan kulit? Hilang jerawat? Jom cuba aqua skin. Miss k guide uols.
.
.✅CLINIC LIST PROVIDED
✅ FREE CONSULTATION
✅FREE POSTAGE
✅ WHATSAPP 01393001363
🌸 Postage Saturday - Thursday
.

#bioswissstemcell #placentasheep #humanplacenta #sheepplacenta #lucchiniplacenta #bioswisscelergenstemcell #complexion6 #complexion8 #mixingwhite #vitamax2gsnano #glutax2000gs #glutax8000gz #glutax200gs #glutax500gs #glutax600gs #aquaskinveniscy #aquaskin #aquaveniscy #glutaxgold #tyreseblanc2 #veniscynexgenprowhite #veniscyconenzymeq10egf #cindellainjection #cindellaluthione #evgenisdumovit #evgenisdumovit7000 #nc24nano #nc2450000
171 0 22 August, 2017
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer .
Drip nanguang..try2 macam2 x jadi ape2..bila ambil nanguang ade kesan😚..nanguang pun banyak feedback.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #nanguangmalaysia #nanguanginjection #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer .
Drip nanguang..try2 macam2 x jadi ape2..bila ambil nanguang ade kesan😚..nanguang pun  banyak feedback.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #tren500mg #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #nanguangmalaysia #nanguanginjection #treninjection #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #treninjection #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #transamin #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
328 0 24 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip cindella1200mg ..ade perubahan, customer dah buat 10 kali tau,..so jangan give up tau..bukan sekali drip dah nak cerah macam kertas😑 ..testimoni cindella 1200mg memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip cindella1200mg ..ade perubahan, customer dah buat 10 kali tau,..so jangan give up tau..bukan sekali drip dah nak cerah macam kertas😑 ..testimoni cindella 1200mg memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
293 0 24 August, 2019
@putih_byaj Profile picture

@putih_byaj

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip korea white advanced ..kulit cerah, settle, kulit moist licin tau,tu baru sekali ..testimoni korea white advanced memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg #nangkuang #snowhiteinjectionmurah #japanplatinumgreen #cindella #nanguang #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia

🔥🔥🔥Antara TESTIMONI from customer sis
.
Drip korea white advanced ..kulit cerah, settle, kulit moist licin tau,tu baru sekali ..testimoni korea white advanced memang banyak.. cuma korang kena scroll😂.. sis asing-asing kat highlight story korang nilai dan survey la sendiri.. sebab ramai yang confuse kan
.
Feedback or testimoni ?..Click hashtag 👉🏻
.
#testimoniputihbyaj
.
✅FREE GUIDANCE .
✅FOLLOW UP TO MAKE SURE EFFECTIVE .
✅ORIGINAL ITEM AS SHOWN IN EVERY PICTURE
.
.
📱WhatsApp 01133747694
.
#cindella1200mg  #nangkuang #snowhiteinjectionmurah  #japanplatinumgreen  #cindella #nanguang  #cindelle3000 #koreawhiteadvanced #placentalucchinisheep #cindellamurah #tranexamicacid #snowwhiteinjection #koreawhiteadvance #cindellapremium #complexion6 #mixingwhite #mixingwhiteenergize #placentastemcell #glutathionedrip #japanplatinum #cindellamalaysia #placentastemcell #cindellaegf #premiumcindella #aquaveniscy #premiumcindella1200mg #tranexamicacid500mg #cindellamalaysia
280 0 24 August, 2019
@injectionwhiteningsabah Profile picture

@injectionwhiteningsabah

drip high dosage whitening nanguang from taiwan. 💉💊 10 kali lebih cepat kalau mahu putih sebab glutathione dan vitamin high dosage daripada white 203040, complexion 6, oriental platinum. Harga lebih pricey ya.oriental platinum pun sudah hot,u drip lagi ni meletup lah skin putih berabis😋 whitening +slimming 💉 10 in 1 sekali vitamin vitamin. drip 2 minggu sekali sebulan atau 1 bulan sekali ya. DM saya💋
#nanguang #cindella #evgenisregenerationpack #miraclewhite #orientalplatinum #complexion6 #mixingwhite #aquaveniscy #nc24 #esenseuwhite #cindelle3000 #cindellebooster #glutax23000gk #evgenisdumovit #placentalucchini #placentalucchinistemcell #tyreseblanc2 #cindellaegf

drip high dosage whitening nanguang from taiwan. 💉💊 10 kali lebih cepat kalau mahu putih sebab glutathione dan vitamin high dosage daripada white 203040, complexion 6, oriental platinum. Harga lebih pricey ya.oriental platinum pun sudah hot,u drip lagi ni meletup lah skin putih berabis😋 whitening +slimming 💉 10 in 1 sekali vitamin vitamin. drip 2 minggu sekali sebulan atau 1 bulan sekali ya. DM saya💋 
#nanguang #cindella #evgenisregenerationpack #miraclewhite #orientalplatinum #complexion6 #mixingwhite #aquaveniscy #nc24 #esenseuwhite #cindelle3000 #cindellebooster #glutax23000gk #evgenisdumovit #placentalucchini #placentalucchinistemcell #tyreseblanc2 #cindellaegf
1,137 1 3 January, 2018
@injectionwhiteningsabah Profile picture

@injectionwhiteningsabah

TYRESE BLANC 2
💊💉 • Vitamin C 250mg/ml - 20ml
• Vitamin C 100mg/ml -5ml
• Spormine - 20ml
• Thioctan - 5ml
• Tranexamic Acid - 5ml
• Pyridoxal Phosphate - 2ml
• Hydroxobam - 2ml
• High Purity of Glutathione-1500mg

tyrese blanc glutathione whitening from taiwan benefits for focus on body detoxifying, skin whitening, skin repairing, anti aging booster and skin regeneration. 👍

#nanguang #cindella #evgenisregenerationpack #miraclewhite #orientalplatinum #complexion6 #mixingwhite #aquaveniscy #nc24 #esenseuwhite #cindelle3000 #cindellebooster #glutax23000gk #evgenisdumovit #placentalucchini #placentalucchinistemcell #tyreseblanc2 #cindellaegf #mixingwhitedazzleboost #cindella1200mg

TYRESE BLANC 2
💊💉 • Vitamin C 250mg/ml - 20ml
• Vitamin C 100mg/ml -5ml
• Spormine - 20ml
• Thioctan - 5ml
• Tranexamic Acid - 5ml
• Pyridoxal Phosphate - 2ml
• Hydroxobam - 2ml
• High Purity of Glutathione-1500mg

tyrese blanc glutathione whitening from taiwan benefits for focus on body detoxifying, skin whitening, skin repairing, anti aging booster and skin regeneration. 👍

#nanguang #cindella #evgenisregenerationpack #miraclewhite #orientalplatinum #complexion6 #mixingwhite #aquaveniscy #nc24 #esenseuwhite #cindelle3000 #cindellebooster #glutax23000gk #evgenisdumovit #placentalucchini #placentalucchinistemcell #tyreseblanc2 #cindellaegf #mixingwhitedazzleboost #cindella1200mg
148 0 3 January, 2018
@injectionwhiteningsabah Profile picture

@injectionwhiteningsabah

eyebag ok sudah, jerawat okay sudah, kulit pinkish pinkish, kulit jadi glowing. customer consume injection whitening esenseu white 💉💊
Untuk jerawat memang sangat recommended 👍 esenseu white gold rm260. Nego rm210. 😋
#nanguang #cindella #evgenisregenerationpack #miraclewhite #orientalplatinum #complexion6 #mixingwhite #aquaveniscy #nc24 #esenseuwhite #cindelle3000 #cindellebooster #glutax23000gk #evgenisdumovit #placentalucchini #placentalucchinistemcell #tyreseblanc2 #cindellaegf #mixingwhitedazzleboost #cindella1200m #esenseuwhitegold

eyebag ok sudah, jerawat okay sudah, kulit pinkish pinkish, kulit jadi glowing. customer consume injection whitening esenseu white 💉💊
Untuk jerawat memang sangat recommended 👍 esenseu white gold rm260. Nego rm210. 😋 
#nanguang #cindella #evgenisregenerationpack #miraclewhite #orientalplatinum #complexion6 #mixingwhite #aquaveniscy #nc24 #esenseuwhite #cindelle3000 #cindellebooster #glutax23000gk #evgenisdumovit #placentalucchini #placentalucchinistemcell #tyreseblanc2 #cindellaegf #mixingwhitedazzleboost #cindella1200m #esenseuwhitegold
130 0 3 January, 2018