#argancleanser Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #argancleanser and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 hours
Average like
5.3
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@bebeautes.id Profile picture

@bebeautes.id

ONLY IDR 198.000 from 258.000
TERMURAH & READY STOCK

WONDER BATH Byvibes Super Vegitoks Cleanser 300 ML

Sabun cuci muka yg lagi hits dan best seller banget
Bahan-bahannya alami berasal dari sayur-sayuran -Gabungan 3IN1
pembersih muka + sebagai makeup remover + exfoliator sekaligus anti oksidan
-Detox
-Melembapkan kulit
-Dapat mencerahkan kulit
-1 botol tahan 4-5 bulan jadi worth it banget
Ready Stock:
1.Green
-purifying, atau sangat bagus untuk mengangkat kotoran dari wajah
-melembabkan
-menenangkan
-for all skin type

2.Red (Pomegranate, Tomato)
-mencerahkan
-memudarkan flek bekas jerawat
-melembabkan
-suitable for oily skin

#bebeaute_wonderbath
#bebeaute_vegitoks
Order?
Whatsapp : 0878 6815 2022 (Fast Respond)
[email protected] : @HDH3323Z
Payment via 💳 BCA & Mandiri
💶 Ovo 💷 Dana
.
#wawacleanser #cleanservice #skincleanser #meeraclecleanser #foamcleanser #cleanser #porecleanser #cleanseramoorea #ainaacleanser #facecleanser #brushcleanser #cleansers #cleanserviral #ainacleanser #facialcleanser #cleansermurah #argancleanser #bloodcleanser #milkcleanser #cetaphilgentleskincleanser #naturalcleanser #coloncleanser #jafracleanser

ONLY IDR 198.000 from 258.000
TERMURAH & READY STOCK

WONDER BATH Byvibes Super Vegitoks Cleanser 300 ML

Sabun cuci muka yg lagi hits dan best seller banget
Bahan-bahannya alami berasal dari sayur-sayuran -Gabungan 3IN1 
pembersih muka + sebagai makeup remover + exfoliator sekaligus anti oksidan
-Detox
-Melembapkan kulit
-Dapat mencerahkan kulit
-1 botol tahan 4-5 bulan jadi worth it banget 
Ready Stock:
1.Green
-purifying, atau sangat bagus untuk mengangkat kotoran dari wajah
-melembabkan
-menenangkan
-for all skin type

2.Red (Pomegranate, Tomato)
-mencerahkan
-memudarkan flek bekas jerawat
-melembabkan
-suitable for oily skin

#bebeaute_wonderbath
#bebeaute_vegitoks
Order?
Whatsapp : 0878 6815 2022 (Fast Respond)
Line@ : @HDH3323Z
Payment via 💳 BCA & Mandiri
💶 Ovo 💷 Dana
.
 #wawacleanser #cleanservice #skincleanser #meeraclecleanser #foamcleanser #cleanser #porecleanser #cleanseramoorea #ainaacleanser #facecleanser #brushcleanser #cleansers #cleanserviral #ainacleanser #facialcleanser #cleansermurah #argancleanser #bloodcleanser #milkcleanser #cetaphilgentleskincleanser #naturalcleanser #coloncleanser #jafracleanser
1 0 6 hours ago
@bebeautes.id Profile picture

@bebeautes.id

ONLY IDR 198.000 from 258.000
TERMURAH & READY STOCK

WONDER BATH Byvibes Super Vegitoks Cleanser 300 ML

Sabun cuci muka yg lagi hits dan best seller banget
Bahan-bahannya alami berasal dari sayur-sayuran -Gabungan 3IN1
pembersih muka + sebagai makeup remover + exfoliator sekaligus anti oksidan
-Detox
-Melembapkan kulit
-Dapat mencerahkan kulit
-1 botol tahan 4-5 bulan jadi worth it banget
Ready Stock:
1.Green
-purifying, atau sangat bagus untuk mengangkat kotoran dari wajah
-melembabkan
-menenangkan
-for all skin type

2.Red (Pomegranate, Tomato)
-mencerahkan
-memudarkan flek bekas jerawat
-melembabkan
-suitable for oily skin

#bebeaute_wonderbath
#bebeaute_vegitoks
Order?
Whatsapp : 0878 6815 2022 (Fast Respond)
[email protected] : @HDH3323Z
Payment via 💳 BCA & Mandiri
💶 Ovo 💷 Dana
. #cleanservice #skincleanser #foamcleanser #cleanser #porecleanser #facecleanser #brushcleanser #cleansers #cleanserviral #ainacleanser #facialcleanser #cleansermurah #argancleanser #bloodcleanser #milkcleanser #cetaphilgentleskincleanser #naturalcleanser #coloncleanser #jafracleanser #cleanserjafra #collaskinfacialcleanser #lashcleanser #prilaga #oilcleanser #cleansercharms #cleanserbrush

ONLY IDR 198.000 from 258.000
TERMURAH & READY STOCK

WONDER BATH Byvibes Super Vegitoks Cleanser 300 ML

Sabun cuci muka yg lagi hits dan best seller banget
Bahan-bahannya alami berasal dari sayur-sayuran -Gabungan 3IN1 
pembersih muka + sebagai makeup remover + exfoliator sekaligus anti oksidan
-Detox
-Melembapkan kulit
-Dapat mencerahkan kulit
-1 botol tahan 4-5 bulan jadi worth it banget 
Ready Stock:
1.Green
-purifying, atau sangat bagus untuk mengangkat kotoran dari wajah
-melembabkan
-menenangkan
-for all skin type

2.Red (Pomegranate, Tomato)
-mencerahkan
-memudarkan flek bekas jerawat
-melembabkan
-suitable for oily skin

#bebeaute_wonderbath
#bebeaute_vegitoks
Order?
Whatsapp : 0878 6815 2022 (Fast Respond)
Line@ : @HDH3323Z
Payment via 💳 BCA & Mandiri
💶 Ovo 💷 Dana
.  #cleanservice #skincleanser  #foamcleanser #cleanser #porecleanser #facecleanser #brushcleanser #cleansers #cleanserviral #ainacleanser #facialcleanser #cleansermurah #argancleanser #bloodcleanser #milkcleanser #cetaphilgentleskincleanser #naturalcleanser #coloncleanser #jafracleanser #cleanserjafra  #collaskinfacialcleanser #lashcleanser #prilaga #oilcleanser #cleansercharms #cleanserbrush
1 0 6 hours ago
@sustainableyouthskincare Profile picture

@sustainableyouthskincare

“The best skin cleansing lotion around!” Ultra Creamy Cleansing Lotion® which provides a luxurious skin cleansing experience, leaving the skin healthy, hydrated and silky soft while prepping skin for the optimal absorption of your Sustainable Youth® serum, moisturizer, or anti-aging treatment. May be used with water or as a wipe-off cleanser. Shop now.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sustainableyouthskincare #skincare #aloeveraskincare #aloeveraprodcts #naturalskincare #greenbeauty #Ioving #ecochic #ecobeauty #ecofriendly #organicbeauty #makeupcleanser #facecleanser #argancleanser #cleanser #naturalcleanser #facialcleanser #skincleanser

“The best skin cleansing lotion around!” Ultra Creamy Cleansing Lotion® which provides a luxurious skin cleansing experience, leaving the skin healthy, hydrated and silky soft while prepping skin for the optimal absorption of your Sustainable Youth® serum, moisturizer, or anti-aging treatment. May be used with water or as a wipe-off cleanser. Shop now.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#sustainableyouthskincare #skincare #aloeveraskincare #aloeveraprodcts #naturalskincare #greenbeauty #Ioving #ecochic #ecobeauty #ecofriendly #organicbeauty #makeupcleanser #facecleanser #argancleanser #cleanser #naturalcleanser #facialcleanser #skincleanser
9 0 9 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 19 hours ago
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Meh baca apa yang Calissa Oil dah buat pada kulit wajah pengguna kita ni 😘
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
7 0 14 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

RUTIN MALAM ✨

Dah seharian keluar jalan jalan, ke rumah terbuka, balik mesti kulit dah berminyak berpeluh dan tak bermaya. 🙁 .
.
So sebelum tidur, jangan lupa cuci muka dengan Argan/Glow Cleanser tau. Lepastu, pakai Argan/Calissa Oil 2-3 titis untuk merawat kulit kita semalaman. Lepastu baru tidur. Haa mudah kan rutin ni? 😉
Selamat Malam awak 😘

Harga: exclude postage

MORA Oil 15ml RM60
MORA Cleanser 50ml RM60
MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
MORA Chocolate Scrub RM45
MORA Beauty Kit 1 RM170
MORA Beauty Kit 2 RM150

COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #morapuchong

RUTIN MALAM ✨

Dah seharian keluar jalan jalan, ke rumah terbuka, balik mesti kulit dah berminyak berpeluh dan tak bermaya. 🙁 .
.
So sebelum tidur, jangan lupa cuci muka dengan Argan/Glow Cleanser tau. Lepastu, pakai Argan/Calissa Oil 2-3 titis untuk merawat kulit kita semalaman. Lepastu baru tidur. Haa mudah kan rutin ni? 😉
Selamat Malam awak 😘

Harga: exclude postage

MORA Oil 15ml RM60
MORA Cleanser 50ml RM60
MORA Milky Almond Scrub 150ml RM65
MORA Chocolate Scrub RM45
MORA Beauty Kit 1 RM170
MORA Beauty Kit 2 RM150

COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #morapuchong
4 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana

KULIT KERING? 😥
.
Haaa tak perlu risau dah, MORA Argan Oil adaaa! Untuk masalah kulit kering, boleh pakai Argan Oil 2 titis setiap pagi dan malam sebelum tidur tau 🌸
.
MORA Argan Oil merupakan serum berasaskan Argan Oil yang bergred premium dengan penambahan vitamin C dan vitamin E sahaja. Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan semua peringkat umur.
.
Antara fungsi Argan Oil :
* Merawat masalah kulit kering
* Merawat masalah parut jerawat .
* Melembapkan kulit muka
* Merawat bibir kering dan merekah
* Memperbaharui sel sel kulit .
* Merawat masalah kulit kusam
* Mengecutkan jerawat
* Sekatakan tona kulit
.
Hanya dengan menggunakan 1-2 titis, mampu merawat masalah kulit awak. Menarik kan? Cuba lah 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #AgentMoraStokismyTeam #morahairmist #mirafilzah #MORATeamYana
7 0 12 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Our all time best selling Almond Milky Scrub. Boleh digunakan as scrub, boleh juga digunakan as facial cleanser kerana tekstur nya yang tak terlalu kasar. Lepas guna ni muka akan rasa licinn je dan kulit muka terasa semakin lembut. Jom cuba?

Boleh dapatkan dengan yana, agent sah MORA ✨
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 11 September, 2019
KULIT BERMINYAK?
KULIT KERING? 
MASALAH JERAWAT? .
.
Haaa ini la MAGIC OIL yang boleh bantu selesaikan masalah kulit awak tau! Ada Calissa Oil dan Argan Oil. Ramai pakai oil ni dan both adalah BEST SELLER item 😘😍
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 11 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Balik kerja ni waktu yang sesuai untuk kita EXFOLIATE dan CLEANSE skin kita tau! 🥰
.
1. Mulakan dengan MORA Milky Almond Scrub untuk membuang sel sel kulit mati, blackhead whitehead dan cuci sisa makeup yang tinggal.
.
2. Kemudian, pakai MORA Glow Cleanser untuk double cleanse kulit kita supaya dia betul betul bersih! ✨
.
Then baru lah kulit kita rasa segar, lembut dan dapat bernafas dengan baik 🥰
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
9 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

Semakin ramai yang jatuh cinta dengan MORA💖 Alhamdulillah🌸
.
Bagi yang tak tahu, MORA sekarang ada buat promo tauu. Jangan terlepas😉
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per bottle (150gm)
.
MORA Milky Almond Scrub
RM 65 per tube (150ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 10 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Selamat Bekerja! ✨
.
Ini rutin simple untuk pagi ni. Terasa nak scrub muka dengan MORA Milky Almond Scrub. Lepas tu pakai Glow Cleanser. Mmm tetiba rasa macam kulit 👶🏻🙈 Kemudian pakai Calissa oil untuk kulit lembap dan segar. Seterusnya pakai BB Cushion dan lipcream sikit 💋
.
Hehe Rutin korang cemana? Cuba share 😘
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 10 September, 2019
@mylia_argan_oil Profile picture

@mylia_argan_oil

Alhamdulillah.. Positive feedback. Mora Cleanser & Mora Argan Oil 😍 .
.
.
Jom order Mora SEKARANG 😊
.
.

MORA Premium Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM 60 (15 ml)
RM 30 (5 ml)
.
MORA GLOW cleanser
RM60 per bottle (50ml) .
.
MORA Almond Milky Scrub
RM 65 per bottle (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per jar (150g)
.
. .
Beauty kit 1 RM170
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Milky Almond Scrub
.
Beauty Kit 2 RM150
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Chocolate Scrub .

WhatsApp +6016 9246453 sekarang ya 😊
.
.
#mylia_argan_oil #MORAnilai #mirafilzah #hilangparut #jerawat #jeragat #ParutJerawat #chocolatescrub #argancleanser #morabeautykit #arganaoilserum #rambutgugur #MORAchocolatescrub #MORAalmondmilkyscrub #MORAcalissaoil #MORAfeedback #MORAselangor #MoraIpoh #MoraCameronHighlands #MORAagents #AgentMoraEssential

Alhamdulillah.. Positive feedback. Mora Cleanser & Mora Argan Oil 😍 .
.
.
 Jom order Mora SEKARANG 😊
.
.

MORA Premium Argan Oil (High grade formulated in Morocco)
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil 
RM 60 (15 ml)
RM 30 (5 ml)
.
MORA GLOW cleanser 
RM60 per bottle (50ml) .
.
 MORA Almond Milky Scrub
RM 65 per bottle (150ml)
.
MORA Chocolate Scrub
RM 45 per jar (150g)
.
. .
Beauty kit 1 RM170
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Milky Almond Scrub
.
Beauty Kit 2 RM150
. -MORA Oil 15ml
-MORA Argan Cleanser
-MORA Chocolate Scrub .

WhatsApp +6016 9246453 sekarang ya 😊
.
.
#mylia_argan_oil #MORAnilai #mirafilzah #hilangparut #jerawat #jeragat #ParutJerawat #chocolatescrub #argancleanser #morabeautykit #arganaoilserum #rambutgugur #MORAchocolatescrub #MORAalmondmilkyscrub  #MORAcalissaoil #MORAfeedback #MORAselangor #MoraIpoh #MoraCameronHighlands #MORAagents  #AgentMoraEssential
1 0 9 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

✨ MILKY ALMOND SCRUB
.
Scrub yang berasaskan Sweet Almond Oil, Witch Hazel, Susu, Aloe Vera, Kolagen dan gula. Ia sesuai digunakan untuk semua jenis kulit terutama bagi mereka yang berkulit sensitif. Tidak mengandungi bahan kimia yang merbahaya. .
.
FUNGSI :-
* Membuang sel sel kulit mati dan membina sel kulit baru.
* Mengecilkan liang pori .
* Sekatakan tona kulit .
* Melembapkan dan menegangkan kulit .
* Mengurangkan masalah kedutan pada kulit .
* Merawat masalah jerawat .
.
Scrub ni kegemaran ramai tau! 💖 Tekstur nya lembut dan tidak kasar. Saranan pemakaian, 2-3 kali seminggu dah cukup 😘 .
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

KESAN BARU 2 MINGGU GUNA ARGAN OIL MORA.
.
Alhamdulillah. Korang bila nak cuba Premium Argan Oil MORA ni?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
6 0 8 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati. Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

“SIS, SAYA TAK PERNAH PUN SCRUB MUKA SAYA”
.
Scrub muka tu sangat penting. Ianya adalah untuk menanggalkan sel sel kulit mati.  Setiap hari akan terhasilnya sel kulit mati di wajah kita. Jika dibiarkan, boleh menyebabkan pori pori tersumbat tau 😰 Selain itu, dapat meremajakan kulit wajah. Dengan penggunaan scrub yang betul dan konsisten, kulit akan lebih sihat dan tak kusam lagi! 💖
.
Haaa best kan? 😍 MORA Chocolate Scrub bukan sahaja untuk muka tapi badan pun boleh!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 8 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan #morakl

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan #morakl
8 0 7 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tuu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morakl

“PERLU KE SCRUB MUKA NI?”
.
Eh perluuuuu sangat tau! Yang paling penting, dia akan membuang sel sel kulit mati kita tuu. Secara automatik, kulit akan kembali segar dan tak kusam lagi! 😉 Antara rahsia awet muda, scrub muka la. Hiks Scrub ni tak perlu selalu pun, 2-3 kali seminggu dah cukup ♥️
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morakl
5 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

KENAPA KITA KENA PAKAI TONER?
.
Salah satu sebabnya adalah untuk mengimbangkan level PH kulit kita. Sesetengah pencuci muka menyebabkan imbangan PH kulit terganggu dan seterusnya menyebabkan berlakunya pengeluaran sebum berlebihan. Sebab tu kita gunakan toner untuk seimbangkan semula dan mengekalkan kelembapan kulit ✨
.
Jom dapatkan Glow Toner dengan hanya RM35!
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
8 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MORA ni sangat simple. Tak kalut nak pakai banyak banyak.” Yeeee betul tu! Dah ada rutin yang simple, kenapa perlu pilih yang complicated. Ye dok?
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm)
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Kenapa Glow Moisturizer?
.
Sebab kita ada bahan bahan yang BEST, antaranya :
.
🍃 Aloe Vera 
Ia berfungsi untuk melembapkan kulit dan mengatasi masalah jerawat di wajah kita.
.
🍃 Timun
Timun membantu memulihkan kulit kusam dan mengatasi masalah kulit kering serta dapat mencegah penuaan kulit.
.
🍃 Shea Butter
Ia dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan menyekatakan tona kulit .
.
Jom dapatkan sekarang! 😍
MORA Glow Moisturizer (50gm) 
RM59
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 7 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Apa kebaikan Koko untuk kulit?
.
Antara kebaikan koko untuk kulit adalah dapat melembutkan kulit kerana ia mengandungi cocoa butter yang tinggi dan komponen yang dapat melembutkan kulit. Koko juga boleh mengurangkan garis halus dan menghalang radikal bebas merosakkan elastin, kolagen dan protein yang ada pada kulit.
.
Sempena MORA Clearance Sale, Chocolate Scrub ni hanya RM30 sahaja tau! 😍 Awak JIMAT RM15 😘 Haa bestkan? Jangan lupa dapatkan sekarang 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
5 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“AS OF NOW, ONLY MORA JE BOLEH.” Wowww 🤩 Alhamdulillah, ni kesan dia selepas lebih 2 bulan dia pakai Glow Lab 😍
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
4 0 6 September, 2019
@ikabeautyhealth Profile picture

@ikabeautyhealth

Shah Alam, Malaysia

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

MORA’S BEST SELLING PRODUCT!

Argan Oil dan Calissa Oil jadi rebutan tau setiap masa dan setiap kali promo! 😂 Ada yang pakai berbotol botol dah tapi still setia sampai la ni! 😍 Why BEST sangat?! Sebab both Argan & Calissa merupakan serum/oil yg mampu merawat masalah kulit
.
Antara fungsi-fungsi nya adalah: .
🌸 Merawat masalah kulit kering
🌸 Merawat masalah parut jerawat .
🌸 Melembapkan kulit muka
🌸 Merawat bibir kering dan merekah
🌸 Memperbaharui sel sel kulit .
🌸 Merawat masalah kulit kusam
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Sekatakan tona kulit
🌸 Mengawal masalah kulit berminyak

Untuk kulit berminyak or Combination sesuai pakai Calissa, yang kulit kering sesuai pakai Argan!
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan | Puchong

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
3 0 6 September, 2019
@dayangnoradzima Profile picture

@dayangnoradzima

Sunway Pyramid Convention Ctr

Special bulan ni, Mary Kay keluarkan new beauty tool untuk kita menikmati spa di rumah jur. Best kan.

Masalah utama kalau nak pakai mask ni, bila kita sapu dengan tangan, sapuan jadi tak kemas. Ada yang tebal, ada nipis, ada yang kena, ada yang tak kena sepenuhnya.

Sebab tu, you perlukan brush untuk buat kerja masking ni lebih kemas. Mary Kay Mask Applicator terbaik untuk kerja-kerja menepek mask.

𝗖𝗶𝗿𝗶-𝗰𝗶𝗿𝗶 𝗸𝗲𝗶𝘀𝘁𝗶𝗺𝗲𝘄𝗮𝗮𝗻 𝗠𝗮𝗿𝘆 𝗞𝗮𝘆 𝗠𝗮𝘀𝗸 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 :

1. Sangat flexible

2. Diperbuat dari silicone berbentuk tirus memudahkan sapuan mask ke tempat yang susah nak sapu kemas. Contohnya kat hidung, keliling mulut & tepi rambut!

3. Dengan Mask Applicator ni, sapuan mask you lebih kemas, tak comot, bersih & full coverage.

Pastikan setiap kali guna, bersihkan Mask Applicator dengan air. Sedikit sabun & keringkan. Senang je kan.

Mary Kay Mask Applicator is not for sell. You hanya akan dapat dengan pembelian set Charcoal Mask & Gel Mask. Both mask you can use it separately or together, multimasking.

𝗦𝗘𝗣𝟭𝟵 𝗗𝗨𝗢 𝗠𝗔𝗦𝗞 - 𝗠𝗨𝗟𝗧𝗜𝗠𝗔𝗦𝗞𝗜𝗡𝗚 𝗙𝗢𝗥 𝗜𝗡𝗦𝗧𝗔𝗡𝗧 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗦𝗞𝗜𝗡

Buy 1 x Timewise Moisture Renewing Gel Mask 85g RM110

And 1 x Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask 114g RM108

Get FREE 1 x Special-edition Mary Kay Mask Applicator

PROMO PRICE : RM184
NORMAL PRICE : RM218

𝗜 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 :
➖ EXTRA Discount
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Lifetime Consultation
🆓 Gifts & Cosmetic Pouch

𝗦𝗵𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗼𝘃𝗲💕
𝓓𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓝𝓸𝓻𝓪𝓭𝔃𝓲𝓶𝓪
📲 0172447636 @ click 𝙣𝙖𝙠.𝙡𝙖/𝙎𝙠𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙚𝙈𝙖𝙧𝙮𝙆𝙖𝙮 in Profile

Special bulan ni, Mary Kay keluarkan new beauty tool untuk kita menikmati spa di rumah jur. Best kan.

Masalah utama kalau nak pakai mask ni, bila kita sapu dengan tangan, sapuan jadi tak kemas. Ada yang tebal, ada nipis, ada yang kena, ada yang tak kena sepenuhnya.

Sebab tu, you perlukan brush untuk buat kerja masking ni lebih kemas. Mary Kay Mask Applicator terbaik untuk kerja-kerja menepek mask.

𝗖𝗶𝗿𝗶-𝗰𝗶𝗿𝗶 𝗸𝗲𝗶𝘀𝘁𝗶𝗺𝗲𝘄𝗮𝗮𝗻 𝗠𝗮𝗿𝘆 𝗞𝗮𝘆 𝗠𝗮𝘀𝗸 𝗔𝗽𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝘁𝗼𝗿 :

1. Sangat flexible

2. Diperbuat dari silicone berbentuk tirus memudahkan sapuan mask ke tempat yang susah nak sapu kemas. Contohnya kat hidung, keliling mulut & tepi rambut!

3. Dengan Mask Applicator ni, sapuan mask you lebih kemas, tak comot, bersih & full coverage.

Pastikan setiap kali guna, bersihkan Mask Applicator dengan air. Sedikit sabun & keringkan. Senang je kan.

Mary Kay Mask Applicator is not for sell. You hanya akan dapat dengan pembelian set Charcoal Mask & Gel Mask. Both mask you can use it separately or together, multimasking.

𝗦𝗘𝗣𝟭𝟵 𝗗𝗨𝗢 𝗠𝗔𝗦𝗞 - 𝗠𝗨𝗟𝗧𝗜𝗠𝗔𝗦𝗞𝗜𝗡𝗚 𝗙𝗢𝗥 𝗜𝗡𝗦𝗧𝗔𝗡𝗧 𝗚𝗟𝗢𝗪 𝗦𝗞𝗜𝗡

Buy 1 x Timewise Moisture Renewing Gel Mask 85g RM110

And 1 x Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask 114g RM108

Get FREE 1 x Special-edition Mary Kay Mask Applicator

PROMO PRICE : RM184
NORMAL PRICE : RM218

𝗜 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄𝗶𝗻𝗴 :
➖ EXTRA Discount
🆓 Postage to SM & SS
🆓 Lifetime Consultation
🆓 Gifts & Cosmetic Pouch

𝗦𝗵𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗟𝗼𝘃𝗲💕
𝓓𝓪𝔂𝓪𝓷𝓰 𝓝𝓸𝓻𝓪𝓭𝔃𝓲𝓶𝓪
📲 0172447636 @ click 𝙣𝙖𝙠.𝙡𝙖/𝙎𝙠𝙞𝙣𝙘𝙖𝙧𝙚𝙈𝙖𝙧𝙮𝙆𝙖𝙮 in Profile
9 1 6 September, 2019
@ikabeautyhealth Profile picture

@ikabeautyhealth

Shah Alam, Malaysia

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
0 0 6 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
2 0 6 September, 2019
@morashahalam Profile picture

@morashahalam

Shah Alam, Malaysia

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan

Hi kesayangan semua! 😘 Ada sesiapa lagi yang nak cuba produk hot MORA ni tak?

Meh kita set COD untuk area Shah Alam, Klang & Seri Kembangan. Free je COD tak ada charge 😊. Produk-produk MORA semuanya natural dan menggunakan bahan berkualiti.

Alhamdulillah banyak feedback best-best kami dapat dari customer yang dah guna MORA 😍
.
.
COD Shah Alam | Klang | Seri Kembangan

Postage everyday!

Authorized #MORAagents,
Ika +6013-7549178

#moraessentialshahalam #moraessential #morashahalam #ikabeautyhealth #bazaarpaknil #cashondeliveryshahalam #visitmyig #photogrid #mirafilzah #arganoil #minyakargan #serum #shahalam #uitm #kulitcantik #laraalana #MORAselangor #MORAagents #MORAargancleanser #kotakemuning #argancleanser #MORAfeedback #moracalissaoil #morabeautykit #moraklang #moramilkyalmondscrub #facescrub #morapuchong #moraserikembangan
3 0 6 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

@ Bandar Puncak Alam

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner

Your skin is one of the largest organs your body has, and it works hard every day to protect our bodies from harmful elements. Taking care of your skin and developing a skin care routine is important, because it can help this organ do its job better and longer ✨
.
Get healthy and glowing skin with MORA 😘 For consultation, kindly whatsapp our hotline. Link on our bio 🌸
.
FREE GIFTS + FREE COD PUNCAK ALAM + POSTAGE DISCOUNTS AVAILABLE
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moraargancleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagents #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #MORAUITMpuncakalam #moragents #morahairmist #mirafilzah #moraglowlab #moraglowcleanser #moraglowmoisturizer #moraglowtoner
7 0 5 September, 2019
@yanaa.beautystore Profile picture

@yanaa.beautystore

Shah Alam, Malaysia

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab

“MY SKIN TEXTURE IMPROVED”
Yay! 🥰
.
Nak lihat lebih lagi testimoni boleh lihat di #MORAfeedback
.
MORA Argan Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Calissa Oil
RM60 per bottle (15ml)
.
MORA Glow Cleanser
RM60 per bottle (50ml)
.
MORA Glow Moisturiser
RM 59 per tube (50gm)
.
MORA Glow Toner
RM 49 per bottle (150ml)
.
MORA Glow Lab (RM 148)
-Glow Moisturiser
-Glow Toner
-Glow Cleanser
.
Order dan pertanyaan boleh terus hubungi yana di;
+60193308297
.
FREE GIFT BAGI SETIAP PEMBELIAN😍
.
#moraberrymist #moraessential #organicskincare #morafacts #moraarganoil #moracleanser #arganoil #purearganoil #arganoilmalaysia #mirafilzah #ubatjerawat #ubatparut #krimjerawat #krimjeragat #argancleanser #moracleanser #moraargancleanser #MORAselangor #MORAagent #MORAmilkyalmondscrub #MORApuncakalam #morabeautykit #morachocolatescrub #ilovemora #moracalissaoil #moraarganoil #morayes  #MORAUITMpuncakalam #morafeedback #moraglowlab
5 0 5 September, 2019

Top #argancleanser posts

@mimiefarhana11 Profile picture

@mimiefarhana11

#Repost @moraessential (@get_repost)
• • •
Haaa Mira sempat sign 20 paperbag semalam untuk awak yang bertuah tu. Ye, 20 JE TAU! So siapa nak, cepat ke website MORA atau whatsapp Pwincess sekarang dan grab mana mana loose item Glow Lab. Toner ke Moisturizer ke. Haa cepat tau ♥️🥳
.
Website: www.moraessential.com
Hotline: +60146211280
.
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraglowlab

#Repost @moraessential (@get_repost)
• • •
Haaa Mira sempat sign 20 paperbag semalam untuk awak yang bertuah tu. Ye, 20 JE TAU! So siapa nak, cepat ke website MORA atau whatsapp Pwincess sekarang dan grab mana mana loose item Glow Lab. Toner ke Moisturizer ke. Haa cepat tau ♥️🥳
.
Website: www.moraessential.com 
Hotline: +60146211280
.
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraglowlab
570 2 26 February, 2019
@grayyoga_lifestyle Profile picture

@grayyoga_lifestyle

Orlando, Florida

[ G L O W ]
.
Glowing skin is always in 💥
.
Unfortunately for me that has not always been the case! I have struggled with breakouts for what seems like FOREVER! I have dabbled between chemicals and natural products trying to find the right fit for me for YEARS.
.
As a yoga instructor, fitness junkie...living in Florida...I can lump my lifestyle into one word {SWEATY}
.
Stumbling upon @freskincare has been a lifesaver for my skin. I know longer have to cover up breakouts with makeup to go workout and in turn have that makeup clog my pores. I can now head to class or hit the gym with a naked face and feel totally confident in the skin I am in. @freskincare is designed for sweaty skin, yet instead of drying, it hydrated, leaving your skin glowing 🌟
——————————————
@freskincare is unique because its products are made from Argan oil, Argan leaf water extract and Argan stem cells. The product line is cruelty-free and 💯% vegan. Better yet...an Argan Tree of Life is planted for every set purchased!
.
Order your set within the next 48 hours and receive 25% off using the code “MIKAELA25” at checkout. Not only do you receive a stellar discount, but the product purchased is a 3 month supply!
.
FRE is a MUST skincare routine for women that sweat. Trust me 😏 Invest in your natural GLOW 💕
.
#freskincare #fre #loveyoursweat #frefam #skincareroutine #naturalskincare #arganoil #argancleanser #spf #athleticskincare #sweatproof #innerglow #outerglow #skincare #discount #discountcode #naturalface #raw #vegan #veganskincare #fitness #fitfam #yogi #igyogacommunity #yogainstructor #floridayogi #floridayoga #orlandoflorida #downtownorlando #grayyogalifestyle

[ G L O W ]
.
Glowing skin is always in 💥
.
Unfortunately for me that has not always been the case! I have struggled with breakouts for what seems like FOREVER! I have dabbled between chemicals and natural products trying to find the right fit for me for YEARS.
.
As a yoga instructor, fitness junkie...living in Florida...I can lump my lifestyle into one word {SWEATY}
.
Stumbling upon @freskincare has been a lifesaver for my skin. I know longer have to cover up breakouts with makeup to go workout and in turn have that makeup clog my pores. I can now head to class or hit the gym with a naked face and feel totally confident in the skin I am in. @freskincare is designed for sweaty skin, yet instead of drying, it hydrated, leaving your skin glowing 🌟
——————————————
@freskincare is unique because its products are made from Argan oil, Argan leaf water extract and Argan stem cells. The product line is cruelty-free and 💯% vegan. Better yet...an Argan Tree of Life is planted for every set purchased!
.
Order your set within the next 48 hours and receive 25% off using the code “MIKAELA25” at checkout. Not only do you receive a stellar discount, but the product purchased is a 3 month supply!
.
FRE is a MUST skincare routine for women that sweat. Trust me 😏 Invest in your natural GLOW 💕
.
#freskincare #fre #loveyoursweat #frefam #skincareroutine #naturalskincare #arganoil #argancleanser #spf #athleticskincare #sweatproof #innerglow #outerglow #skincare #discount #discountcode #naturalface #raw #vegan #veganskincare #fitness #fitfam #yogi #igyogacommunity #yogainstructor #floridayogi #floridayoga #orlandoflorida #downtownorlando #grayyogalifestyle
365 9 22 August, 2018
@officialgengtingtongmf Profile picture

@officialgengtingtongmf

For Glowing Effect! Get your #GlowLab now!!! #takyahgunaglowinthedark 💃💃 #gurauskitpuntakbolehhh😆😆
#Repost @moraessential
• • • • •
Cuba check stok MORA awak ada lagi ke tak tuuu 😘
Dan jangan lupa dapatkan Glow Lab sekarang dengan harga istimewa, hanya RM148 sahaja 💖 .
.
Website: www.moraessential.com
Hotline: +60146211280
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraglowlab #glowtoner #glowcleanser #glowmoisturizer #mirafilzah

For Glowing Effect! Get your #GlowLab now!!!#takyahgunaglowinthedark 💃💃 #gurauskitpuntakbolehhh😆😆
#Repost @moraessential
• • • • •
Cuba check stok MORA awak ada lagi ke tak tuuu 😘 
Dan jangan lupa dapatkan Glow Lab sekarang dengan harga istimewa, hanya RM148 sahaja 💖 .
.
Website: www.moraessential.com 
Hotline: +60146211280
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraglowlab #glowtoner #glowcleanser #glowmoisturizer #mirafilzah
226 10 28 November, 2018
@abang.ngah_ Profile picture

@abang.ngah_

Tak calit sebarang makeup pun dkt muka still flawless kan adik @mfmirafilzah 😊😊
#PrincessMira #TakPernahTakCantik
#MyBabyLoveMF
@Regranned from @moraessential - LEPAS CUCI MUKA DENGAN MORA ARGAN CLEANSER PUN DAH FLAWLESS, LEPAS TU SAPU PULA MORA CALISSA OIL PADA MUKA 😍
.
NAK TAHU RAHSIA WAJAH MIRA KEKAL SEGAR & MULUS?
Tonton video di atas sampai habis k!
.
Mudah je nak pakai Calissa Oil ni. Tak sampai seminit pun!
.
2titis waktu pagi, 2titis waktu malam. Senang kan?
.
Ni lah rahsia kulit wajah Mira kekal segar dan lembab sepanjang hari tau!
.
Nak cuba tak? Whatsapp kami di +60146211280 untuk dapatkan FREE CONSULTATION!!
.
Kalau nak order boleh whatsapp kami di
+6014 6211 280
+6014 6211 280
+6014 6211 280
.
P/S : Calissa Oil ni tahan lama tau. 5ml (sebulan) & 15ml (2-3bulan)
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil - #regrann

Tak calit sebarang makeup pun dkt muka still flawless kan adik @mfmirafilzah 😊😊
#PrincessMira #TakPernahTakCantik 
#MyBabyLoveMF
@Regranned from @moraessential -  LEPAS CUCI MUKA DENGAN MORA ARGAN CLEANSER PUN DAH FLAWLESS, LEPAS TU SAPU PULA MORA CALISSA OIL PADA MUKA 😍
.
NAK TAHU RAHSIA WAJAH MIRA KEKAL SEGAR & MULUS?
Tonton video di atas sampai habis k!
.
Mudah je nak pakai Calissa Oil ni. Tak sampai seminit pun!
.
2titis waktu pagi, 2titis waktu malam. Senang kan?
.
Ni lah rahsia kulit wajah Mira kekal segar dan lembab sepanjang hari tau!
.
Nak cuba tak? Whatsapp kami di +60146211280 untuk dapatkan FREE CONSULTATION!!
.
Kalau nak order boleh whatsapp kami di
+6014 6211 280
+6014 6211 280
+6014 6211 280
.
P/S : Calissa Oil ni tahan lama tau. 5ml (sebulan) & 15ml (2-3bulan)
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil - #regrann
338 4 24 October, 2017
@abang.ngah_ Profile picture

@abang.ngah_

@Regran_ed from @moraessential - Cuba check stok MORA awak ada lagi ke tak tuuu 😘
Dan jangan lupa dapatkan Glow Lab sekarang dengan harga istimewa, hanya RM148 sahaja 💖 .
.
Website: www.moraessential.com
Hotline: +60146211280
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraglowlab #glowtoner #glowcleanser #glowmoisturizer #mirafilzah - #regrann

@Regran_ed from @moraessential -  Cuba check stok MORA awak ada lagi ke tak tuuu 😘 
Dan jangan lupa dapatkan Glow Lab sekarang dengan harga istimewa, hanya RM148 sahaja 💖 .
.
Website: www.moraessential.com 
Hotline: +60146211280
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik #moraglowlab #glowtoner #glowcleanser #glowmoisturizer #mirafilzah - #regrann
170 2 28 November, 2018
@abang.ngah_ Profile picture

@abang.ngah_

Regrann from @moraessential - Happy 25th Birthday to our Ladyboss, @mfmirafilzah 💖 Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sihat selalu dan berjaya didunia & diakhirat. InshaAllah aminnn 🤗

Jadi sempena #MFTurns25 , kita ada special promotion untuk HARI INI SAHAJA iaitu DISKAUN RM20 untuk BERRY MIST. Untuk harini, harga BERRY MIST RM45 je tau 😘 Harga asal RM65. Jadi cepat cepat whatsapp Admin sekaranggggg! +60146211280 .
.
P/s: ini la jawapan utk tekaan 10,8,1 dan 5 korang tu 😂👻
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik - #regrann

Regrann from @moraessential -  Happy 25th Birthday to our Ladyboss, @mfmirafilzah 💖 Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat sihat selalu dan berjaya didunia & diakhirat. InshaAllah aminnn 🤗
•
Jadi sempena #MFTurns25 , kita ada special promotion untuk HARI INI SAHAJA iaitu DISKAUN RM20 untuk BERRY MIST. Untuk harini, harga BERRY MIST RM45 je tau 😘 Harga asal RM65. Jadi cepat cepat whatsapp Admin sekaranggggg! +60146211280 .
.
P/s: ini la jawapan utk tekaan 10,8,1 dan 5 korang tu 😂👻
.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil #moramilkyalmondscrub #morachocolatescrub #morabeautykit #moracalissaoil #serum #skincare #ubatjerawat #ubatcantik - #regrann
617 4 2 April, 2018
@moraessential Profile picture

@moraessential

Selepas seharian penat shooting, meeting dan pelbagai lagi aktiviti, bila balik tu ya Allah takyah cakap la, memang Mira penattt sangat2. Badan letih, muka pun dah serupa apa. Jadi bila balik tu, Mira akan cuci muka dengan Argan Cleanser MORA untuk bagi kotoran kat muka semua hilang disamping dapat refreshing muka Mira, dan sebelum tido Mira akan sapu MORA Argan Oil. Haa baru la tido rasa macam princess uolsss. Hehe. ❤️, Mira Filzah.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil

Selepas seharian penat shooting, meeting dan pelbagai lagi aktiviti, bila balik tu ya Allah takyah cakap la, memang Mira penattt sangat2. Badan letih, muka pun dah serupa apa. Jadi bila balik tu, Mira akan cuci muka dengan Argan Cleanser MORA untuk bagi kotoran kat muka semua hilang disamping dapat refreshing muka Mira, dan sebelum tido Mira akan sapu MORA Argan Oil. Haa baru la tido rasa macam princess uolsss. Hehe. ❤️, Mira Filzah.
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil
351 17 20 May, 2016
@moraessential Profile picture

@moraessential

Haaipp, siapa kata MORA Argan Oil ni utk kulit muka sahaja? 💁Helloooo 📞 MORA Argan Oil bukan shj utk kulit, tp utk bibir juga tau! Boleh ganti lipbalm! Jimaaaat 😘 Nak lagi jimat boleh ganti losyen, moisturiser, minyak rambut, dan banyak lagi. Cer tengok sikit #MORAfeedback cemana 😍
.
Tutorial sikit utk sapu di bibir 💋 Selamat mencuba! 💖 Mira Filzah
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil

Haaipp, siapa kata MORA Argan Oil ni utk kulit muka sahaja? 💁Helloooo 📞 MORA Argan Oil bukan shj utk kulit, tp utk bibir juga tau! Boleh ganti lipbalm! Jimaaaat 😘 Nak lagi jimat boleh ganti losyen, moisturiser, minyak rambut, dan banyak lagi. Cer tengok sikit #MORAfeedback cemana 😍
.
Tutorial sikit utk sapu di bibir 💋 Selamat mencuba! 💖 Mira Filzah
.
#arganoil #purearganoil #moraessential #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #moraargancleanser #moraarganoil
305 38 23 May, 2016