#artismalaysia Instagram Photos & Videos

artismalaysia - 459.9k posts

    Dah bertunang pelakon genit ni... katanya sebab tunangnya berduit. Ish! Betul ke? Nak tahu layari www.xtra.com.my 💋#xtraviral #viral #artismalaysia

    Dah bertunang pelakon genit ni... katanya sebab tunangnya berduit. Ish! Betul ke? Nak tahu layari www.xtra.com.my 💋 #xtraviral #viral #artismalaysia

    21 0 20 August, 2019
    PROMO BEDCOVER BELI 1 GRATIS 1,
JADI DAPATNYA 2 PCS BEDCOVER
PROMO TERBATAS
BELANJA PUAS,HARGA PAS.

Sudah Fullset terdiri dari : Sprei + Bedcover + Sarung Bantal + Guling (2 set) 
Ukuran & Harga: 
200x200 cm : 500.000
180×200 cm : 450.000
160×200 cm : 400.000
120×200 cm : 350.000
(HARGA SUDAH TERMASUK ONGKIR)

Detail:
•Bahan Katun Jepang Grade A
•Adem, lembut, nyaman
•Model sarban tanpa lis
•Terdapat karet tiap sudut

Minat,silahkan hub kami: 
Whatsapp: 081523750840
Atau klik link di bio 👇👇👇
@sinar_bedcover_shoop

Happy Shopping 😍

bedcoverbedcovermurahbedcoverpolos bedcoverlucubedcovermylove kintakundeluxesepreimurah spreikatunjepangspreispreipolos spreimylovebedcoversetspringbedmurah springbedspreikintakunspreibonitabonitab like4likelikeforlikeslike4likes
#malaysia 
#malaysiawedding 
#artismalaysia 
#malaysiawedding 
#jarpetmaysia

    PROMO BEDCOVER BELI 1 GRATIS 1,
    JADI DAPATNYA 2 PCS BEDCOVER
    PROMO TERBATAS
    BELANJA PUAS,HARGA PAS.

    Sudah Fullset terdiri dari : Sprei + Bedcover + Sarung Bantal + Guling (2 set)
    Ukuran & Harga:
    200x200 cm : 500.000
    180×200 cm : 450.000
    160×200 cm : 400.000
    120×200 cm : 350.000
    (HARGA SUDAH TERMASUK ONGKIR)

    Detail:
    •Bahan Katun Jepang Grade A
    •Adem, lembut, nyaman
    •Model sarban tanpa lis
    •Terdapat karet tiap sudut

    Minat,silahkan hub kami:
    Whatsapp: 081523750840
    Atau klik link di bio 👇👇👇
    @sinar_bedcover_shoop

    Happy Shopping 😍

    bedcoverbedcovermurahbedcoverpolos bedcoverlucubedcovermylove kintakundeluxesepreimurah spreikatunjepangspreispreipolos spreimylovebedcoversetspringbedmurah springbedspreikintakunspreibonitabonitab like4likelikeforlikeslike4likes
    #malaysia
    #malaysiawedding
    #artismalaysia
    #malaysiawedding
    #jarpetmaysia

    0 0 20 August, 2019
    AKIBAT LETIH, BOSAN DAN STRESS.. CENDERUNG MAKAN LEWAT MALAM
.
Percaya ke percaya ramai yang makan lewat bukannya sebab lapar sangat. Tapi bosan!
.
Ade jugak yang lewat makan dan tahap kelaparan yang teruk disebabkan jarak waktu makan terlalu jauh dan cenderung untuk makan dalam kuantiti yang banyak waktu malam
.
So mereka cenderung amik biskut, ais krim, Pizza, cip coklat, burger yang memang menggalakkan naik berat dengan pantas. 😱
.
CUBA ATASI DENGAN CARA NI💪
1.JAGA WAKTU MAKAN.
Jangan skip waktu makan untuk elakkan kelaparan melampau
.
2. MAKAN MAKANAN TINGGI PROTEIN DAN SERAT
untuk pastikan awak kenyang lebih lama
.
3. ELAKKAN MAKAN BUKAN DI MEJA MAKAN
untuk elakkan awak tidak peka dengan kalori makanan awak
.
4.FIKIR SEBELUM MAKAN
sblm makan lewat malam tu fikir dulu sama ada awak betul2 perlukan makanan tu atau sekadar memenuhi rasa bosan!
.
MAKAN LEWAT MALAM BOLEH JADI PUNCA NAIK BERAT BADAN BILA AWAK PILIH MAKAN TINGGI KALORI DAN KURANG AKTIVITI GAYA HIDUP SIHAT
.
Like share dan tag
.
Turn on notification supaya tak terlepas info best dari @coach_liasaed
.
Coach LiaSaed
Online Weight Loss Coach
+60122885019
#CabaranKurusOnline #StayFitTeam
.
#jomdiet #dietkalori #nakkuruscepat #artismalaysia #bruneifood #malaysia #hantarankawin #khaibahar #helizahelmi #aishah #jurusolek #naksihat #selalu #syukurselalu #gayahidupsihat

    AKIBAT LETIH, BOSAN DAN STRESS.. CENDERUNG MAKAN LEWAT MALAM
    .
    Percaya ke percaya ramai yang makan lewat bukannya sebab lapar sangat. Tapi bosan!
    .
    Ade jugak yang lewat makan dan tahap kelaparan yang teruk disebabkan jarak waktu makan terlalu jauh dan cenderung untuk makan dalam kuantiti yang banyak waktu malam
    .
    So mereka cenderung amik biskut, ais krim, Pizza, cip coklat, burger yang memang menggalakkan naik berat dengan pantas. 😱
    .
    CUBA ATASI DENGAN CARA NI💪
    1.JAGA WAKTU MAKAN.
    Jangan skip waktu makan untuk elakkan kelaparan melampau
    .
    2. MAKAN MAKANAN TINGGI PROTEIN DAN SERAT
    untuk pastikan awak kenyang lebih lama
    .
    3. ELAKKAN MAKAN BUKAN DI MEJA MAKAN
    untuk elakkan awak tidak peka dengan kalori makanan awak
    .
    4.FIKIR SEBELUM MAKAN
    sblm makan lewat malam tu fikir dulu sama ada awak betul2 perlukan makanan tu atau sekadar memenuhi rasa bosan!
    .
    MAKAN LEWAT MALAM BOLEH JADI PUNCA NAIK BERAT BADAN BILA AWAK PILIH MAKAN TINGGI KALORI DAN KURANG AKTIVITI GAYA HIDUP SIHAT
    .
    Like share dan tag
    .
    Turn on notification supaya tak terlepas info best dari @coach_liasaed
    .
    Coach LiaSaed
    Online Weight Loss Coach
    +60122885019
    #CabaranKurusOnline #StayFitTeam
    .
    #jomdiet #dietkalori #nakkuruscepat #artismalaysia #bruneifood #malaysia #hantarankawin #khaibahar #helizahelmi #aishah #jurusolek #naksihat #selalu #syukurselalu #gayahidupsihat

    22 0 20 August, 2019
    SIAPA TAK PERNAH PAKAI SERUM MUKA?

Ramai yang hanya pakai pencuci muka dan krim muka sahaja kerana nak kelihatan simple. Anda perlu tahu krim muka dan pencuci hanya membersihkan dan  menutup cela dibahagian atas lapisan kulit sahaja.

Berbeza tindakannya dengan serum. Serum mempunyai molekul terkecil dan mampu menyerap  sehingga ke lapisan terdalam kulit kita... Sebab tu pentingnya sapu serum terlebih dahulu. Biasanya kulit yang menerima vitamin dari serum ini tak perlu bermake up tebal. 
Kulitnya lebih sihat dan cantik semulajadi 😍😍😍 Amalkan penggunaan serum pure vitamin e #drbeau.. .

more info/to order-
pm/whatsapp 
011 21147283
011 21147283

#TEJAHERBS #DRBEAU #JUSDARAVOUGE #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazarpaknil #serum #skinoil #arganoil - #regrann

    SIAPA TAK PERNAH PAKAI SERUM MUKA?

    Ramai yang hanya pakai pencuci muka dan krim muka sahaja kerana nak kelihatan simple. Anda perlu tahu krim muka dan pencuci hanya membersihkan dan menutup cela dibahagian atas lapisan kulit sahaja.

    Berbeza tindakannya dengan serum. Serum mempunyai molekul terkecil dan mampu menyerap sehingga ke lapisan terdalam kulit kita... Sebab tu pentingnya sapu serum terlebih dahulu. Biasanya kulit yang menerima vitamin dari serum ini tak perlu bermake up tebal.
    Kulitnya lebih sihat dan cantik semulajadi 😍😍😍 Amalkan penggunaan serum pure vitamin e #drbeau.. .

    more info/to order-
    pm/whatsapp
    011 21147283
    011 21147283

    #TEJAHERBS #DRBEAU #JUSDARAVOUGE #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazarpaknil #serum #skinoil #arganoil - #regrann

    1 0 20 August, 2019
    Lagi 10 hari habis bulan Ogos, lagi 4 bulan nak masuk Disember. Bermakna ada lebih kurang 4 bulan 10 hari ke tahun baru 2020 😱
Yang mana azam 2019 nak turunkan at least 20Kg tu boleh sangat sangat asalkan korang MULAKAN SEKARANG! Jom 😍🧕🏻Coach Farah 📲0126959609
❌ Kurus Tanpa stress
❌ Tak wajib makan
❌ Tak wajib bersenam
❌ Kurus Tanpa Berlapar
✔ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
✔ Boleh makan nasi
✔ Personalize Mealplan yang mudah
✔ Group Coaching Wanita sahaja
✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
✔ Ebook Resipi Sihat
🎁 Rewards & Recognitions
⚫️ 8 years experience as Herbalife Coach
⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia

    Lagi 10 hari habis bulan Ogos, lagi 4 bulan nak masuk Disember. Bermakna ada lebih kurang 4 bulan 10 hari ke tahun baru 2020 😱
    Yang mana azam 2019 nak turunkan at least 20Kg tu boleh sangat sangat asalkan korang MULAKAN SEKARANG! Jom 😍🧕🏻Coach Farah 📲0126959609
    ❌ Kurus Tanpa stress
    ❌ Tak wajib makan
    ❌ Tak wajib bersenam
    ❌ Kurus Tanpa Berlapar
    ✔ Sesuai untuk orang sibuk/ibu2
    ✔ Boleh makan nasi
    ✔ Personalize Mealplan yang mudah
    ✔ Group Coaching Wanita sahaja
    ✔ Homework, Food Diary Check, Intense Coaching
    ✔ Ebook Resipi Sihat
    🎁 Rewards & Recognitions
    ⚫️ 8 years experience as Herbalife Coach
    ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN

    #TeamSuriKurus
    #ProgramKurus30Hari
    #CoachKurusOnline
    #HerbalifeMalaysia
    #HerbalifeCoachMalaysia

    2 3 20 August, 2019

Top #artismalaysia posts

    Muka blurr pon lawa kn 😆😂🤣

    Muka blurr pon lawa kn 😆😂🤣

    3,455 24 17 August, 2019
    Kalau senyum selalu, semua masalah jadi mudah. Yang susah jadi senang, yang marah jadi tenang. Keep on smilling! You'll get through it. Insyaallah. 💛
.
#AydaJebat #AJscreamer

    Kalau senyum selalu, semua masalah jadi mudah. Yang susah jadi senang, yang marah jadi tenang. Keep on smilling! You'll get through it. Insyaallah. 💛
    .
    #AydaJebat #AJscreamer

    3,055 27 19 August, 2019