#asabmotorsport Instagram Photos & Videos

asabmotorsport - 196 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #asabmotorsport and here's what we found interesting.

Inside 62 Posts

Time between posts:
219 hours
Average like
620.7
Average comment
9.3
Posts with video
5/62
Posts with photo
57/62

Hashtag Popularity

Thank you bro @raizal_ . Kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥🔥 tgh malam ni mesti tidur lena siap mimpi indah lagi , rugi korang tak try. Harga murah rasa luar biasa. Untuk tekak korang jgn laa berkira sgt kesian dkt tekak korang.
.
Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan.
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Thank you bro @raizal_ . Kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥🔥 tgh malam ni mesti tidur lena siap mimpi indah lagi , rugi korang tak try. Harga murah rasa luar biasa. Untuk tekak korang jgn laa berkira sgt kesian dkt tekak korang.
.
Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan.
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
44 1 7 November, 2019

bole ke bengkel @asabmotorsport ye rakan2 y15zr dan lc... service fork bayaran seikhlas hati selagi promo masih valid... support ank melayu kita #asabmotorsport #paliliho

bole ke bengkel @asabmotorsport  ye rakan2 y15zr dan lc... service fork bayaran seikhlas hati selagi promo masih valid... support ank melayu kita  #asabmotorsport #paliliho
53 7 7 November, 2019

TURUN FORK+TUKAR MINYAK+IKAT 4SKRU UNTUK Y15 dan LC135 TUKAR MINYAK...kami buang minyak lama dan gantikan minyak baru supaya lebih baik..
hope support kami dgn kadaran bayaran seikhlas hati anda sampai 15/11/2019..
set apointment gaisss untuk memudahkan anda tidak perlu tunggu..semoga semua dimurahkan rezeki selalu..terima kasih support

mari bossku...cepattt
BAYARAN SEIKHLAS HATI ANDA
TURUN FORK+MINYAK+SPECIAL SKRU
START JAM 3 PTG-12 MLM
#asabmotorsport 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #kingdragmalaysia #yss #shuibsepahtu
#alhamdulillah #terimakasih
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor
#kakishare #viral #zhipat #bossku
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking

TURUN FORK+TUKAR MINYAK+IKAT 4SKRU UNTUK Y15 dan LC135 TUKAR MINYAK...kami buang minyak lama dan gantikan minyak baru supaya lebih baik..
hope support kami dgn kadaran bayaran seikhlas hati anda sampai 15/11/2019..
set apointment gaisss untuk memudahkan anda tidak perlu tunggu..semoga semua dimurahkan rezeki selalu..terima kasih support

mari bossku...cepattt 
BAYARAN SEIKHLAS HATI ANDA
TURUN FORK+MINYAK+SPECIAL SKRU
START JAM 3 PTG-12 MLM
#asabmotorsport 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥#kingdragmalaysia #yss #shuibsepahtu
#alhamdulillah #terimakasih 
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia 
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya 
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor 
#kakishare #viral #zhipat #bossku 
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking
2,277 34 6 November, 2019

Takkan tengok je guys ? Tak masuk tekak takthu lagi macam mana rasa DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥Gaji dah masuk takkan taknak rasa benda yg mahal dkt tempat lain tapi murah dkt @datboba_hq . Mmg padu tak cuba tak tahu .

jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempir

Takkan tengok je guys ? Tak masuk tekak takthu lagi macam mana rasa DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥Gaji dah masuk takkan taknak rasa benda yg mahal dkt tempat lain tapi murah dkt @datboba_hq . Mmg padu tak cuba tak tahu .

jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER
.
#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempir
12 0 3 November, 2019

Emmm dapnyaaa @azarazmi @syamimfarid , nampak mcm tak puas tu .
jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Emmm dapnyaaa @azarazmi @syamimfarid , nampak mcm tak puas tu .
jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
22 0 3 November, 2019

Artis2 pun dah try , korang bila lagi ? @syaffiqsahli
.
Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Artis2 pun dah try , korang bila lagi ? @syaffiqsahli
.
 Jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. .
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
24 0 3 November, 2019

Dah penat shooting chill2 kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥 korang dah pernah rasa ? Berlemak itu pasti , 100% fresh milk quality , manis ? Jgn risau , secukup rasa kami bagi , jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. 📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire

Dah penat shooting chill2 kena DAT ROASTED CREME BRULEE 🔥🔥 korang dah pernah rasa ? Berlemak itu pasti , 100% fresh milk quality , manis ? Jgn risau , secukup rasa kami bagi , jom dapatkan sekarang di kedai kami , delivery disediakan hanya perlu klik link di bio utk membuat pesanan. 📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!!
📍PROMO RM5 !!! DAT FRESH MILK 〰️ LAST PROMO UNTIL 5 NOVEMBER

#uptowndanaukota #uptownkotadame #asabmotorsport #tahubakar #kedaiustaz #vapeempire
61 0 2 November, 2019

Macam" keluaran lativo nih ,haishhhh geram
#asabmotorsport

Macam" keluaran lativo nih ,haishhhh geram
#asabmotorsport
11 0 26 October, 2019

Sangat2 nice bossku wuuu wuuu
#asabmotorsport

Sangat2 nice bossku wuuu wuuu
#asabmotorsport
7 0 26 October, 2019

Rindu Nak Bawak Jalan 😭Sekali Sekala Lari Polis Best Jugak 😅 Asyik Layan Jemm Jee 🤣 #kawasakithailookstyle #asabmotorsport #kronirr150 #superkipsninjaselatan #superkipsownerclubmalaysia #kawasakirr150 #jenteraselatan

Rindu Nak Bawak Jalan 😭Sekali Sekala Lari Polis Best Jugak 😅 Asyik Layan Jemm Jee 🤣 #kawasakithailookstyle #asabmotorsport #kronirr150 #superkipsninjaselatan #superkipsownerclubmalaysia #kawasakirr150 #jenteraselatan
435 1 20 July, 2019

share share share share#
rm260 sahaja rm260 sahaja
lampu + suis original ya
lampu sahaja rm225
warranty 1 tahun
setiap pembelian free keychain
dapatkn di kedai kami sekarang
untuk 100 yg terawal sahaja
semua ready lc135 dan y15
#y15zr #ysuku #malaysia 🇲🇾
#exciter #exciter150 #vietnam 🇻🇳
#mxking #mx150 #indonesia 🇲🇨
#annivessary #RC2019 #exciter2019 #exciter150 #movistar #movistar2018 #lc135 #lc135new #lcnew #originalindonesia #y15zr #y15zrmalaysia # #kroni57 @y15zrbangicrew_0fficial @kroni_ysuku15 @y15zr_festival @y150zrmalaysia @y15zr_members_official @yamahay15zrmalaysia @y150zrofficial #kroni57 #asabracing #asabmotorsport #kotadamansara
#tahunakar #kedaiustaz #uptownkotadamansara

share share share share#
rm260 sahaja rm260 sahaja
lampu + suis original ya
lampu sahaja rm225
warranty 1 tahun
setiap pembelian free keychain
dapatkn di kedai kami sekarang
untuk 100 yg terawal sahaja
semua ready lc135 dan y15
#y15zr #ysuku #malaysia 🇲🇾
#exciter #exciter150 #vietnam 🇻🇳
#mxking #mx150 #indonesia 🇲🇨
#annivessary #RC2019 #exciter2019 #exciter150 #movistar #movistar2018 #lc135  #lc135new #lcnew #originalindonesia #y15zr #y15zrmalaysia # #kroni57 @y15zrbangicrew_0fficial @kroni_ysuku15 @y15zr_festival @y150zrmalaysia @y15zr_members_official @yamahay15zrmalaysia @y150zrofficial #kroni57 #asabracing #asabmotorsport #kotadamansara
#tahunakar #kedaiustaz #uptownkotadamansara
379 25 21 April, 2019

ASAB MOTORSPORT/ASAB RACING
NO 35, GROUND FLOOR, JALAN TEKNOLOGI 3/6B, THE CORE, KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA, SELANGOR
office +60374998702
whatsapp +60132295516
open 8 mlm-1 pagi waktu akan update semase kesemasa
#asabmotorsport
#asabracing
#uptownkotadamansara
#kedaiustaz
#tahubakar
#kotadamansara

ASAB MOTORSPORT/ASAB RACING
NO 35, GROUND FLOOR, JALAN TEKNOLOGI 3/6B, THE CORE, KOTA DAMANSARA 47810 PETALING JAYA, SELANGOR
office +60374998702
whatsapp +60132295516
open 8 mlm-1 pagi waktu akan update semase kesemasa
#asabmotorsport
#asabracing
#uptownkotadamansara 
#kedaiustaz 
#tahubakar 
#kotadamansara
575 23 29 March, 2019

botol brembo ori+braket custom
harge promo 100 set rm90 sahaja
lambat habis mari2 rmai borong
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport

botol brembo ori+braket custom 
harge promo 100 set rm90 sahaja
lambat habis mari2 rmai borong
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
674 9 22 February, 2019

exciter red 2019
sempat lagi nk pki new year
rm8xx sahaja rm8xx sahaja
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#kedaiustaz
#kotadamansara
#petalingjaya

exciter red 2019
sempat lagi nk pki new year
rm8xx sahaja rm8xx sahaja
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#kedaiustaz 
#kotadamansara 
#petalingjaya
439 3 30 December, 2018
ready stock ready stock
exciter matte blue
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#kotadamansara
#kedaiustaz 
#uptownkotadamansara
652 34 22 December, 2018

Free keychain ❤ ❤ ❤ ( limited stock )
sponsor by zhipat untuk customer asab racing
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#shareplease
(terma&syarat)

Free keychain ❤ ❤ ❤ (  limited stock )
sponsor by zhipat untuk customer asab racing
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#shareplease
(terma&syarat)
305 1 24 October, 2018

kick stater untuk y15zr
rm299 sahaja rm299 sahaja
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport

kick stater untuk y15zr
rm299 sahaja rm299 sahaja
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
612 14 22 October, 2018

trotle grip y15 original
rm10 sahaja per pcs
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#y15zr

trotle grip y15 original
rm10 sahaja per pcs
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#y15zr
259 1 22 October, 2018

lampu blkg mx king / exciter 150
hanya rm150 sahaja ye
#asabmotorsport
#asabracing
#exciter150
#mxking150
#tengssupport

lampu blkg mx king / exciter 150
hanya rm150 sahaja ye
#asabmotorsport
#asabracing
#exciter150
#mxking150
#tengssupport
261 2 22 October, 2018
sudah sampai
zhipat original
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
#kakiviral 
#kakishare 
#kamixramai
304 9 17 August, 2018

fuel filter original
anda masalah ini
boleh beli dan siap psg
beli di bengkel kami
hanya rm39.99 sahaja
cepat2 sblom kehabisan stock
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport

fuel filter original
anda masalah ini
boleh beli dan siap psg
beli di bengkel kami
hanya rm39.99 sahaja
cepat2 sblom kehabisan stock
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
318 7 13 August, 2018

hot item hot item hot item
kalau anda xbeli anda rugi
lebih nampak garang lebih bergaya
boleh psg semua lc lame dan baru
cepat2 boss brg laku keras faster
harga rm150 sepasang saja bosss
nvx beli kanan saje lc beli sepasang
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport

hot item hot item hot item
kalau anda xbeli anda rugi
lebih nampak garang lebih bergaya
boleh psg semua lc lame dan baru
cepat2 boss brg laku keras faster
harga rm150 sepasang saja bosss
nvx beli kanan saje lc beli sepasang
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
628 40 5 hours ago

alhamdulilah
bukan senang untuk mencari ya
berbulan2 ku ushakan ye sampai jadi
alhamdulilah boleh jual murah dan mampu
rm1xxx sahaja rm1xxx sahaja rm1xxx sahaja
sekarang sy nak buke untuk 2nd batch
siapa berani sabar dan berani deposit mari
#asabmotorsport
#asabracing
#sniper150
#tembaktepat
#alhamdulilah
#tengssupport
#alhamdulillah #terimakasih
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor
#kakishare #viral #zhipat #bossku
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking

alhamdulilah
bukan senang untuk mencari ya
berbulan2 ku ushakan ye sampai jadi
alhamdulilah boleh jual murah dan mampu
rm1xxx sahaja rm1xxx sahaja rm1xxx sahaja
sekarang sy nak buke untuk 2nd batch
siapa berani sabar dan berani deposit mari
#asabmotorsport
#asabracing
#sniper150
#tembaktepat
#alhamdulilah
#tengssupport
#alhamdulillah #terimakasih 
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia 
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya 
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor 
#kakishare #viral #zhipat #bossku 
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking
616 21 4 July, 2018

casing gold and black fz150
rm2xx rm2xx rm2xx rm2xx
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport

casing gold and black fz150
rm2xx rm2xx rm2xx rm2xx 
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
749 32 18 June, 2018

thanks all sold out 100 pcs
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport

thanks all sold out 100 pcs
#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
619 15 30 April, 2018

Top #asabmotorsport posts

TURUN FORK+TUKAR MINYAK+IKAT 4SKRU UNTUK Y15 dan LC135 TUKAR MINYAK...kami buang minyak lama dan gantikan minyak baru supaya lebih baik..
hope support kami dgn kadaran bayaran seikhlas hati anda sampai 15/11/2019..
set apointment gaisss untuk memudahkan anda tidak perlu tunggu..semoga semua dimurahkan rezeki selalu..terima kasih support

mari bossku...cepattt
BAYARAN SEIKHLAS HATI ANDA
TURUN FORK+MINYAK+SPECIAL SKRU
START JAM 3 PTG-12 MLM
#asabmotorsport 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #kingdragmalaysia #yss #shuibsepahtu
#alhamdulillah #terimakasih
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor
#kakishare #viral #zhipat #bossku
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking

TURUN FORK+TUKAR MINYAK+IKAT 4SKRU UNTUK Y15 dan LC135 TUKAR MINYAK...kami buang minyak lama dan gantikan minyak baru supaya lebih baik..
hope support kami dgn kadaran bayaran seikhlas hati anda sampai 15/11/2019..
set apointment gaisss untuk memudahkan anda tidak perlu tunggu..semoga semua dimurahkan rezeki selalu..terima kasih support

mari bossku...cepattt 
BAYARAN SEIKHLAS HATI ANDA
TURUN FORK+MINYAK+SPECIAL SKRU
START JAM 3 PTG-12 MLM
#asabmotorsport 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥#kingdragmalaysia #yss #shuibsepahtu
#alhamdulillah #terimakasih 
#asabracing #uptownkotadamansara #kedaiustaz #y15 #y15malaysia 
#y15malaya_official #y15official #y15zr_members_official #y15malaysiacommunity #y15zr #y15zr_rocket #y15zrmalaya 
#y15zrmovistar #lc135 #yamahalc135 #lc135 #kakimotor 
#kakishare #viral #zhipat #bossku 
#bukanbeshebeshe #kingdrag #dragking
2,277 34 6 November, 2019

nak terbang ke niey..🤣 #asabmotorsport#
#asabracing#
#tengssupport#

nak terbang ke niey..🤣 #asabmotorsport#
#asabracing#
#tengssupport#
132 7 29 September, 2017

enkei 6 btg nos original

#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport

enkei 6 btg nos original

#asabmotorsport
#asabracing
#tengssupport
185 28 6 October, 2017