#asalkandiaahagia Instagram Photos & Videos

asalkandiaahagia - 723 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #asalkandiaahagia and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
35 hours
Average like
6
Average comment
1
Posts with video
10/48
Posts with photo
38/48

Hashtag Popularity

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharuJ

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan  menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharuJ
2 0 24 August, 2019

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 24 August, 2019

Nak ada serum jenama sendiri…??
.
Ni saya nak guide, sebelum run bisness kena ada proper planning tau, first kena ada TARGET, walau pun partime je kena tahu berapa nak kena jual dan berapa untung bukan main taram je, itu yang saya bagi minima untung je tau, .
So ini lah peluang untuk anda, Jangan risau kami bekalkan anda
~ Produk yang DICARI memang ALWAYS HOT DEMAND
~ Kualiti memang LETOPSS confirm repeat oder
~ MODAL rendah untuk anda mulakan bisnes
~ MOQ permulaan yang dapat balik modal.
~ Terbukti selamat dan Lab test diberikan
~ Boleh apply KKM
.
.
INFO LANJUT SILA KLIK LINK DI BIO ☺ .
.
#mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysiamakeupartist

Nak ada serum jenama sendiri…??
.
Ni saya nak guide, sebelum run bisness kena ada proper planning tau, first kena ada TARGET, walau pun partime je kena tahu berapa nak kena jual dan berapa untung bukan main taram je, itu yang saya bagi minima untung je tau, .
So ini lah peluang untuk anda, Jangan risau kami bekalkan anda
~ Produk yang DICARI memang ALWAYS HOT DEMAND
~ Kualiti memang LETOPSS confirm repeat oder
~ MODAL rendah untuk anda mulakan bisnes
~ MOQ permulaan yang dapat balik modal.
~ Terbukti selamat dan Lab test diberikan
~ Boleh apply KKM
.
.
INFO LANJUT SILA KLIK LINK DI BIO ☺ .
.
#mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysiamakeupartist
26 0 22 August, 2019

Nak ada serum jenama sendiri…??
.
Ni saya nak guide, sebelum run bisness kena ada proper planning tau, first kena ada TARGET, walau pun partime je kena tahu berapa nak kena jual dan berapa untung bukan main taram je, itu yang saya bagi minima untung je tau, .
So ini lah peluang untuk anda, Jangan risau kami bekalkan anda
~ Produk yang DICARI memang ALWAYS HOT DEMAND
~ Kualiti memang LETOPSS confirm repeat oder
~ MODAL rendah untuk anda mulakan bisnes
~ MOQ permulaan yang dapat balik modal.
~ Terbukti selamat dan Lab test diberikan
~ Boleh apply KKM
.
.
INFO LANJUT SILA KLIK LINK DI BIO ☺ .
.
#mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia

Nak ada serum jenama sendiri…??
.
Ni saya nak guide, sebelum run bisness kena ada proper planning tau, first kena ada TARGET, walau pun partime je kena tahu berapa nak kena jual dan berapa untung bukan main taram je, itu yang saya bagi minima untung je tau, .
So ini lah peluang untuk anda, Jangan risau kami bekalkan anda
~ Produk yang DICARI memang ALWAYS HOT DEMAND
~ Kualiti memang LETOPSS confirm repeat oder
~ MODAL rendah untuk anda mulakan bisnes
~ MOQ permulaan yang dapat balik modal.
~ Terbukti selamat dan Lab test diberikan
~ Boleh apply KKM
.
.
INFO LANJUT SILA KLIK LINK DI BIO ☺ .
.
#mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia
9 0 9 August, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 28 July, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 28 July, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 28 July, 2019

Test test! Haa dah lama tak main teka teki ni. Jom join leyla teka teki hari ini ok? Bukan sesaje teka teki tau sbb leyla nak cari 10org pemenang hari ini sahaja tau! Boleh redeem pada 27/7 ni di MBH Wangsa Maju tau hiks..
.
1 2 3 Go! Rugi shape tak join tuwww...
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malaysia

Test test! Haa dah lama tak main teka teki ni. Jom join leyla teka teki hari ini ok? Bukan sesaje teka teki tau sbb leyla nak cari 10org pemenang hari ini sahaja tau! Boleh redeem pada 27/7 ni di MBH Wangsa Maju tau hiks..
.
1 2 3 Go! Rugi shape tak join tuwww...
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malaysia
11 17 24 July, 2019

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 16 July, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 16 July, 2019

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 0 16 July, 2019

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
5 0 14 July, 2019

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

APA YANG BEST SESANGAT MBH CRYSTAL CLEAR NI
====================
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam - RAJA SEGALA DAKI akan hilang!
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurangan .
========
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 14 July, 2019

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

🌸 Apa yang best sangat Mudnetic Detox Treatment ni?
.
✔menyingkirkan toksin kesan penggunaan barang mekap , lebihan minyak dari kotoran dalam liang pori ✔membersihkan dan  menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads , ✔mengecilkan pori pori , memutihkan dan mencerahkan kembali kulit .
Sempenan Valentine Day, MBH Medispa nak bantu korang hadiahkan rawatan ni pada yang tersayang😘
.
Mcm mana nak dapatkan RAWATAN PERCUMA Mudnetic Detox sempena Valentine ni? .
Senang jurr, korang klik terus link ni utk dapatkan info lanjut
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 14 July, 2019

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 1 13 July, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 1 13 July, 2019

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 12 July, 2019

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 1 12 July, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
7 1 11 July, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
15 0 11 July, 2019

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 10 July, 2019

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
9 0 10 July, 2019

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

3 IN 1 TREATMENT, EXFOLIATES, EXTRACTS & VITAMIN INFUSE 
Untung sangat, sebab result ON-THE-SPOT TAU, NAK TAHU TREATMENT APA ?
.
Rawatan ni 1 jam je, tak ambil masa lama pun TAPI apa yang saya dapat hasil yang betul2 sy nak 
dan paling penting MESRA-POCKET hehehe. ☺
.
🌷Instant Result
🌷No Needles
🌷No Downtime
🌷Noticeable Results after one treatment
.
Rawatan ni khusus untuk anda yang :
.
🍁 Ada White/Blackhead
🍁 Kulit berminyak
🍁 Bintik2 hitam
🍁 Jeragat nipis
.
BERITA BAIK - Leyla nak berikan rawatan ini 50% untuk anda yang whatsapp leyla
sahaja yaa, terus save nombor leyla dan redeem diskaun untuk rawatan ini on the spot!
.
👉🏻 Harga Asal RM350,
👉🏻 Harga setelah diskaun RM175/sesi yang memang ada result ! suree uols suka 😍
.
Whatsapp 013-5337709 >> code "MBH AQUA PEEL VITAMIN INFUSION"
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
8 0 10 July, 2019

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺
.

MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru
.
🌸 Instant result
🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment .

Berminat whatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺
.

MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru
.
🌸 Instant result
🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment .

Berminat whatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 5 July, 2019

KENAPA MBH WAJIBKAN PELANGGAN UNTUK MEMBUAT "IMBASAN KULIT" (FACE SCANNING) ?

Di MBH, setiap pelanggan diwajibkan menjalani sesi konsultasi dan imbasan kulit sebelum menjalani rawatan 😊 Pakar Kecantikan MBH akan melakukan "face scanning" utk menentukan jenis & masalah kulit pelanggan bagi menjalankan rawatan yang sesuai dengan keperluan masalah kulit pelanggan SERTA kesihatan pelanggan. 🌸
.
Haa penting tau face scanning ni, mana la tau pregant ke alahan ke kami akan advice rawatan yg bersesuaian, barulah pelanggan rasa berbaloi bila buat rawatan, betul ke betul? 😘
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

KENAPA MBH WAJIBKAN PELANGGAN UNTUK MEMBUAT "IMBASAN KULIT" (FACE SCANNING) ?

Di MBH, setiap pelanggan diwajibkan menjalani sesi konsultasi dan imbasan kulit sebelum menjalani rawatan 😊 Pakar Kecantikan MBH akan melakukan "face scanning" utk menentukan jenis & masalah kulit pelanggan bagi menjalankan rawatan yang sesuai dengan keperluan masalah kulit pelanggan SERTA kesihatan pelanggan. 🌸
.
Haa penting tau face scanning ni, mana la tau pregant ke alahan ke kami akan advice rawatan yg bersesuaian, barulah pelanggan rasa berbaloi bila buat rawatan, betul ke betul? 😘
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 5 July, 2019

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

*NEW IN TOWN - Best ever treatment i told youuu, lepas sekali rawatan dah terus nampak result. 100% dijamin PUAS HATI*
.
MBH Exfoliation Extreme rawatan yang prosedur pengelupasan fizikal.Ia menggunakan pisau sterill dgn lembut untuk meghakis secara lembut permukaan kulit pada lapisan yang mati. ianya dilakukan secara semulajadi tanpa sebarang bahan kimia
.
Sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat @ parut nipis.Hasilnya permukaan kulit lebih lembut , licin dan wajah tampak lebih muda 2x ganda 🌷Instant Result
🌷100% Safe
🌷No Downtime
🌷No Chemical Solution
🌷No Needles
🌷No Pain
.

Rawatan ni ambil masa 45min - 1 jam, Kalau ada jerawat yang sedang merah/radang kulit tak dibenarkan buat ya sis
.
Berminat WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 5 July, 2019

BGI BOTOL KOSONG PUN DPT DISKAUN PRODUK??
-
WOWW.. dri buang botol tu, baik recycle dgn MBH kan??
-
Bawak 3 botol yg sama produk di mana2 MBH, dan korang boleh dptkan potongan 10% tauu..
-
RECYCLE sekarangg dan dptkan REWARD dari kami.. -
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

BGI BOTOL KOSONG PUN DPT DISKAUN PRODUK??
-
WOWW.. dri buang botol tu, baik recycle dgn MBH kan??
-
Bawak 3 botol yg sama produk di mana2 MBH, dan korang boleh dptkan potongan 10% tauu..
-
RECYCLE sekarangg dan dptkan REWARD dari kami.. -
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 3 July, 2019

MBH EXFOLIATION EXTREME NI DIJAMIN 100% PUAS HATI !

Rawatan mengikis permukaan atas kulit bagi membuang sel mati dengan menggunakan pisau khas. Teknik ini adalah proses pengelupasan kulit mati tanpa menggunakan bahan kimia. 👉 Mengangkat sel-sel kulit mati dan rerambut halus
👉 Wajah akan terasa lebih halus dan cerah bercahaya.
👉 Rawatan tiada downtime
👉 Meningkatkan regenerasi sel-sel kulit baru
👉 Mengembalikan tona kulit

Jom dapatkan rawatan Dermaplanning yang sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat, parut nipis, untuk yang mahu kelihatan lebih muda.

Sekarang ni tengah ON PROMO diskaun rawatan sehingga 50% tau! 😱

Kena book slot cepat2 tau sebab slot kita LIMITED 😍. Terus jer tekan link whatsapp kat bio ye!
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

MBH EXFOLIATION EXTREME NI DIJAMIN 100% PUAS HATI !

Rawatan mengikis permukaan atas kulit bagi membuang sel mati dengan menggunakan pisau khas. Teknik ini adalah proses pengelupasan kulit mati tanpa menggunakan bahan kimia. 👉 Mengangkat sel-sel kulit mati dan rerambut halus
👉 Wajah akan terasa lebih halus dan cerah bercahaya.
👉 Rawatan tiada downtime
👉 Meningkatkan regenerasi sel-sel kulit baru
👉 Mengembalikan tona kulit

Jom dapatkan rawatan Dermaplanning yang sangat sesuai untuk membuang sel-sel kulit mati, yang mengalami masalah kulit kering, kulit kusam, jeragat, parut nipis, untuk yang mahu kelihatan lebih muda.

Sekarang ni tengah ON PROMO diskaun rawatan sehingga 50% tau! 😱

Kena book slot cepat2 tau sebab slot kita LIMITED 😍. Terus jer tekan link whatsapp kat bio ye!
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
19 15 3 July, 2019

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺

_MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads, whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru_ 🌸 Instant result
. 🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment ✨
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Serious Ramai sangat ambil promo pengenalan MBH Aqua Peel ni tau ☺

_MBH Aqua Peel Vitamin Infusion ni merupakan hydration treatment yang menggunakan mesin untuk menyedut jerawat, blackheads, whiteheads, bintik hitam serta sebum/minyak pada wajah. Dalam masa yang sama, Vitamin C Glowing Essence akan dimasukkan ke dalam liang pori dan memberi kesan exfoliating pada wajah. Paling best kulit akan stay moist/lembab dan fresh glowing macam kulit baru_ 🌸 Instant result
. 🌸 No needles
🌸 No downtime
🌸 noticeable results after one treatment ✨
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 0 2 July, 2019

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

Hi selamat pagi semua👋🏻 Kami beroperasi seperti biasa hari ini dari 11am-8pm.
.

Lokasi kami di sini📍 Plaza Galleria Wangsa Maju Seksyen10. Waze: MBH Medispa Wangsa Maju🌸
.
WhatsApp/Tekan link di bio untuk memudahkan😘
.
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
5 0 2 July, 2019

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
7 0 28 June, 2019

Serum jenama sendiri.
Dapatkan serum jenama anda sendiri dengan formula yang berkesan dan tanpa bahan terlarang.
.
✅ pilihan botol
✅ pilihan fungsi
✅ pilihan packaging
✅ apply kkm produk
✅ apply lab test produk
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia

Serum jenama sendiri.
Dapatkan serum jenama anda sendiri dengan formula yang berkesan dan tanpa bahan terlarang.
.
✅ pilihan botol
✅ pilihan fungsi
✅ pilihan packaging
✅ apply kkm produk
✅ apply lab test produk
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia
35 4 25 June, 2019

Serum jenama sendiri.
Dapatkan serum jenama anda sendiri dengan formula yang berkesan dan tanpa bahan terlarang.
.
✅ pilihan botol
✅ pilihan fungsi
✅ pilihan packaging
✅ apply kkm produk
✅ apply lab test produk
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia

Serum jenama sendiri.
Dapatkan serum jenama anda sendiri dengan formula yang berkesan dan tanpa bahan terlarang.
.
✅ pilihan botol
✅ pilihan fungsi
✅ pilihan packaging
✅ apply kkm produk
✅ apply lab test produk
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia
9 1 25 June, 2019

Serum jenama sendiri.
Dapatkan serum jenama anda sendiri dengan formula yang berkesan dan tanpa bahan terlarang.
.
✅ pilihan botol
✅ pilihan fungsi
✅ pilihan packaging
✅ apply kkm produk
✅ apply lab test produk
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia

Serum jenama sendiri.
Dapatkan serum jenama anda sendiri dengan formula yang berkesan dan tanpa bahan terlarang.
.
✅ pilihan botol
✅ pilihan fungsi
✅ pilihan packaging
✅ apply kkm produk
✅ apply lab test produk
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #serumjenamasendiri #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia
15 2 25 June, 2019

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 23 June, 2019

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 23 June, 2019

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

MBH OPEN HOUSE SALES START NOW GAISSS! SERIUS TALK, VERY LIMITED.. BOOK SKRG TAU!
.
Attention yg ada masalah kulit macam ni, ugaiss kena book skrg hocayyy
.
====
KORANG ADA MASALAH KULIT NI?
====
🌸 Parut Jerawat
🌸 Jerawat
🌸 Jeragat
🌸 Kulit Kusam
🌸 Tona kulit tak sekata
🌸 Whitehead
🌸 Berdaki
.
.
Bukan raya je ade open house, MBH pun nak lanjur open house sales jugak heehe! 😍
.
COMBO 4 RAWATAN MANA LAGI NAK DAPAT SIS, LEPAS NI TAKDE SERIUS TALK VERY LIMITED, once kuota dah full kami off promo tau..🤗
.
Saya nak book skrg! mcm mana?
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
3 0 23 June, 2019

[OPEN HOUSE SALES! 22JUNE-30JUNE]‼
.
Woww kali ni ada Promo GLAM RAYA BOX yang sangat murah takkan dapat katmana2 kecuali MBH Medispa sahaja🥰
.
Pakej 1Box berharga RM500 sahaja, ada 3 rawatan best seller dan akan dapat percuma rawatan terbaru dari MBH Medispa iaitu MBH Crystal Clear!🧖🏼‍♀
.
Jangan tunggu lama2 untuk dapatkan promosi ni sbb tggal 8 hari sahaja lagi uols! Rugi lepaskan sbb bukan hari2 kita buat GLAM RAYA BOX berhantu ni!👻 Hehehehehe😆
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

[OPEN HOUSE SALES! 22JUNE-30JUNE]‼
.
Woww kali ni ada Promo GLAM RAYA BOX yang sangat murah takkan dapat katmana2 kecuali MBH Medispa sahaja🥰
.
Pakej 1Box berharga RM500 sahaja,  ada 3 rawatan best seller dan akan dapat percuma rawatan terbaru dari MBH Medispa iaitu MBH Crystal Clear!🧖🏼‍♀
.
Jangan tunggu lama2 untuk dapatkan promosi ni sbb tggal 8 hari sahaja lagi uols! Rugi lepaskan sbb bukan hari2 kita buat GLAM RAYA BOX berhantu ni!👻 Hehehehehe😆
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
1 0 22 June, 2019

[OPEN HOUSE SALES! 22JUNE-30JUNE]‼
.
Woww kali ni ada Promo GLAM RAYA BOX yang sangat murah takkan dapat katmana2 kecuali MBH Medispa sahaja🥰
.
Pakej 1Box berharga RM500 sahaja, ada 3 rawatan best seller dan akan dapat percuma rawatan terbaru dari MBH Medispa iaitu MBH Crystal Clear!🧖🏼‍♀
.
Jangan tunggu lama2 untuk dapatkan promosi ni sbb tggal 8 hari sahaja lagi uols! Rugi lepaskan sbb bukan hari2 kita buat GLAM RAYA BOX berhantu ni!👻 Hehehehehe😆
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

[OPEN HOUSE SALES! 22JUNE-30JUNE]‼
.
Woww kali ni ada Promo GLAM RAYA BOX yang sangat murah takkan dapat katmana2 kecuali MBH Medispa sahaja🥰
.
Pakej 1Box berharga RM500 sahaja,  ada 3 rawatan best seller dan akan dapat percuma rawatan terbaru dari MBH Medispa iaitu MBH Crystal Clear!🧖🏼‍♀
.
Jangan tunggu lama2 untuk dapatkan promosi ni sbb tggal 8 hari sahaja lagi uols! Rugi lepaskan sbb bukan hari2 kita buat GLAM RAYA BOX berhantu ni!👻 Hehehehehe😆
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
4 0 22 June, 2019

[OPEN HOUSE SALES! 22JUNE-30JUNE]‼
.
Woww kali ni ada Promo GLAM RAYA BOX yang sangat murah takkan dapat katmana2 kecuali MBH Medispa sahaja🥰
.
Pakej 1Box berharga RM500 sahaja, ada 3 rawatan best seller dan akan dapat percuma rawatan terbaru dari MBH Medispa iaitu MBH Crystal Clear!🧖🏼‍♀
.
Jangan tunggu lama2 untuk dapatkan promosi ni sbb tggal 8 hari sahaja lagi uols! Rugi lepaskan sbb bukan hari2 kita buat GLAM RAYA BOX berhantu ni!👻 Hehehehehe😆
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

[OPEN HOUSE SALES! 22JUNE-30JUNE]‼
.
Woww kali ni ada Promo GLAM RAYA BOX yang sangat murah takkan dapat katmana2 kecuali MBH Medispa sahaja🥰
.
Pakej 1Box berharga RM500 sahaja,  ada 3 rawatan best seller dan akan dapat percuma rawatan terbaru dari MBH Medispa iaitu MBH Crystal Clear!🧖🏼‍♀
.
Jangan tunggu lama2 untuk dapatkan promosi ni sbb tggal 8 hari sahaja lagi uols! Rugi lepaskan sbb bukan hari2 kita buat GLAM RAYA BOX berhantu ni!👻 Hehehehehe😆
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 22 June, 2019

BELI 1 RAWATAN DAPAT EXTRA LAGI 3 RAWATAN, CEPAT BOOK RM70 NI SKRG!
.
Mana lg nak dapat penjimatan musim2 perayaan ni kan.. cuma spent RM70 tapi korang boleh dpt 4 jenis rawatan berbeza! eh serius la? saya nak la!🙋‍♀
.
Boleh sgt sis, tapi kena cepat la bukan leyla nak sembang.. wasap ni bergendang2 ramai sgt wasap nak BOOK SLOT RM70 hehe😍
.
===
🌷APA YG KORANG AKAN DPT DGN RM70 NI?
===
.
1) Glossy Facial < Buang sel kulit mati & mencuci hingga ke dasar pori, atasi kulit kusam
2) Terapi Cahaya LED < Menggalakkn pembentkan kolagen (good for anti aging)
3) Relaxing massage < Melancarkn predaran darah, melegakan & membekalkn oksigen yg cukup utk kulit
4) IPL hair removal (upper lips) < Berkesan untuk menghilangkan bulu roma
.
Wow! Wow! Bestnya dapat semua rawatan ni, takrugi la cuba... OK SAYA NAK BOOK SKRG!
.

P/S : Leyla just nk info.. lepas 30 jun automatik promo dah tak valid jgn cuba2 mintak lg lepas habis tau, better book slot uols skrg! hiks
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

BELI 1 RAWATAN DAPAT EXTRA LAGI 3 RAWATAN, CEPAT BOOK RM70 NI SKRG!
.
Mana lg nak dapat penjimatan musim2 perayaan ni kan.. cuma spent RM70 tapi korang boleh dpt 4 jenis rawatan berbeza! eh serius la? saya nak la!🙋‍♀
.
Boleh sgt sis, tapi kena cepat la bukan leyla nak sembang.. wasap ni bergendang2 ramai sgt wasap nak BOOK SLOT RM70 hehe😍
.
===
🌷APA YG KORANG AKAN DPT DGN RM70 NI?
===
.
1) Glossy Facial < Buang sel kulit mati & mencuci hingga ke dasar pori, atasi kulit kusam
2) Terapi Cahaya LED < Menggalakkn pembentkan kolagen (good for anti aging)
3) Relaxing massage < Melancarkn predaran darah, melegakan & membekalkn oksigen yg cukup utk kulit
4) IPL hair removal (upper lips) < Berkesan untuk menghilangkan bulu roma
.
Wow! Wow! Bestnya dapat semua rawatan ni, takrugi la cuba... OK SAYA NAK BOOK SKRG!
.

P/S : Leyla just nk info.. lepas 30 jun automatik promo dah tak valid jgn cuba2 mintak lg lepas habis tau, better book slot uols skrg! hiks
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
6 0 19 June, 2019

BELI 1 RAWATAN DAPAT EXTRA LAGI 3 RAWATAN, CEPAT BOOK RM70 NI SKRG!
.
Mana lg nak dapat penjimatan musim2 perayaan ni kan.. cuma spent RM70 tapi korang boleh dpt 4 jenis rawatan berbeza! eh serius la? saya nak la!🙋‍♀
.
Boleh sgt sis, tapi kena cepat la bukan leyla nak sembang.. wasap ni bergendang2 ramai sgt wasap nak BOOK SLOT RM70 hehe😍
.
===
🌷APA YG KORANG AKAN DPT DGN RM70 NI?
===
.
1) Glossy Facial < Buang sel kulit mati & mencuci hingga ke dasar pori, atasi kulit kusam
2) Terapi Cahaya LED < Menggalakkn pembentkan kolagen (good for anti aging)
3) Relaxing massage < Melancarkn predaran darah, melegakan & membekalkn oksigen yg cukup utk kulit
4) IPL hair removal (upper lips) < Berkesan untuk menghilangkan bulu roma
.
Wow! Wow! Bestnya dapat semua rawatan ni, takrugi la cuba... OK SAYA NAK BOOK SKRG!
.

P/S : Leyla just nk info.. lepas 30 jun automatik promo dah tak valid jgn cuba2 mintak lg lepas habis tau, better book slot uols skrg! hiks
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

BELI 1 RAWATAN DAPAT EXTRA LAGI 3 RAWATAN, CEPAT BOOK RM70 NI SKRG!
.
Mana lg nak dapat penjimatan musim2 perayaan ni kan.. cuma spent RM70 tapi korang boleh dpt 4 jenis rawatan berbeza! eh serius la? saya nak la!🙋‍♀
.
Boleh sgt sis, tapi kena cepat la bukan leyla nak sembang.. wasap ni bergendang2 ramai sgt wasap nak BOOK SLOT RM70 hehe😍
.
===
🌷APA YG KORANG AKAN DPT DGN RM70 NI?
===
.
1) Glossy Facial < Buang sel kulit mati & mencuci hingga ke dasar pori, atasi kulit kusam
2) Terapi Cahaya LED < Menggalakkn pembentkan kolagen (good for anti aging)
3) Relaxing massage < Melancarkn predaran darah, melegakan & membekalkn oksigen yg cukup utk kulit
4) IPL hair removal (upper lips) < Berkesan untuk menghilangkan bulu roma
.
Wow! Wow! Bestnya dapat semua rawatan ni, takrugi la cuba... OK SAYA NAK BOOK SKRG!
.

P/S : Leyla just nk info.. lepas 30 jun automatik promo dah tak valid jgn cuba2 mintak lg lepas habis tau, better book slot uols skrg! hiks
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
8 0 19 June, 2019

BGI BOTOL KOSONG PUN DPT DISKAUN PRODUK??
-
WOWW.. dri buang botol tu, baik recycle dgn MBH kan??
-
Bawak 3 botol yg sama produk di mana2 MBH, dan korang boleh dptkan potongan 10% tauu..
-
RECYCLE sekarangg dan dptkan REWARD dari kami.. -
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

BGI BOTOL KOSONG PUN DPT DISKAUN PRODUK??
-
WOWW.. dri buang botol tu, baik recycle dgn MBH kan??
-
Bawak 3 botol yg sama produk di mana2 MBH, dan korang boleh dptkan potongan 10% tauu..
-
RECYCLE sekarangg dan dptkan REWARD dari kami.. -
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 0 19 June, 2019

[RAYA KAN SEBULAN] 11JUNE-30JUNE
.
Hi uols, masih mood beraya lagi ke tu? Masih berlemang rendang ketupat lagi? Hehehe. Okay *food coma*
.
Raya kan sebulan jadi promosi raya di MBH Medispa masih ONzzz .... Promosi serendah RM70 (Free 3 rawatan) Wowww bestnye! So jangan tggu lama-lama. Jom dapatkan hari ini tau!
.

WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

[RAYA KAN SEBULAN] 11JUNE-30JUNE
.
Hi uols, masih mood beraya lagi ke tu? Masih berlemang rendang ketupat lagi?  Hehehe. Okay *food coma*
.
Raya kan sebulan jadi promosi raya di MBH Medispa masih ONzzz .... Promosi serendah RM70 (Free 3 rawatan) Wowww bestnye! So jangan tggu lama-lama. Jom dapatkan hari ini tau!
.

WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
2 1 16 June, 2019

Top #asalkandiaahagia posts

♥️HANYA RM 199 UNTUK DERMAKLAIR NORMAL SET + DOUBLE EFFECT BRIGHTENING ESSENCE♥️
-
🔸 Gabungan 2 produk untuk masalah kulit kusam
🔸 Sesuai untuk jenis normal to dry skin
Double Effect Brightening Essence adalah sebagai:
🔸 Anti oksidan untuk melindungi dari radikal bebas
🔸 Mencerahkan bahagian kulit yang bermasalah
Promosi hanya sah di Official website 🌎 https://dermaklair.com/product/dermacare-set-double-brightening-essence/
-
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada 🤗
-
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming

♥️HANYA RM 199 UNTUK DERMAKLAIR NORMAL SET + DOUBLE EFFECT BRIGHTENING ESSENCE♥️
-
🔸 Gabungan 2 produk untuk masalah kulit kusam
🔸 Sesuai untuk jenis normal to dry skin
Double Effect Brightening Essence adalah sebagai:
🔸 Anti oksidan untuk melindungi dari radikal bebas
🔸 Mencerahkan bahagian kulit yang bermasalah 
Promosi hanya sah di Official website 🌎 https://dermaklair.com/product/dermacare-set-double-brightening-essence/
-
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada 🤗
-
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming
9 1 5 April, 2019

[1-31 MEI] - RAWATAN MBH CARBON RAYA RAYA NI KHAS UNTUK AKAK2, ADIK2, ABAM2 YANG NAK CUN & SEGAK DI PAGI RAYA!
.
Rawatan #CARBONRAYA ni khas utk raya je hocayyy sebab rawatan ni instant result tau, haa korang nak cantik cepat before raya ni wajib cuba rawatan ni!
.
COMBO 2 treatment dalam 1 tau haaa jimat giler tak grab mmg rugi 😍
.
Apa rawatan #CARBONRAYA ni leyla?🤩
.
Rawatan Carbon Snow iaitu laser terkini yg bersifat non invasif,
cepat, kesan pencerahan segera digabungkan dgn rawatan Oxydermal Hydrating utk
mmbekalkn oxygen yg mencukupi utk kulit korang dibulan puase ni, haa dgr pun dh best kan?
.
🌸 Carbon Snow + Oxydermal Treatment. khas utk awak yg nak atasi kulit kusam, parut, pori terbuka.. promosi cuma RM199 je! .
dapat 2 jenis treatment sekali rawatan tau, waaaah jimat bukan? tunggu apa lagi book skrg!
.

WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy

[1-31 MEI] - RAWATAN MBH CARBON RAYA RAYA NI KHAS UNTUK AKAK2, ADIK2, ABAM2 YANG NAK CUN & SEGAK DI PAGI RAYA!
.
Rawatan #CARBONRAYA ni khas utk raya je hocayyy sebab rawatan ni instant result tau, haa korang nak cantik cepat before raya ni wajib cuba rawatan ni!
.
COMBO 2 treatment dalam 1 tau haaa jimat giler tak grab mmg rugi 😍
.
Apa rawatan #CARBONRAYA ni leyla?🤩
.
Rawatan Carbon Snow iaitu laser terkini yg bersifat non invasif, 
cepat, kesan pencerahan segera digabungkan dgn rawatan Oxydermal Hydrating utk 
mmbekalkn oxygen yg mencukupi utk kulit korang dibulan puase ni, haa dgr pun dh best kan?
.
🌸 Carbon Snow + Oxydermal Treatment. khas utk awak yg nak atasi kulit kusam, parut, pori terbuka.. promosi cuma RM199 je! .
dapat 2 jenis treatment sekali rawatan tau, waaaah jimat bukan? tunggu apa lagi book skrg!
.

WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy
7 1 14 May, 2019

HALO GENG. CER JAWAB JAP.
.
MBH nak mintak tolong sikit dari anda semua ni. tak susah pun, TOLONG JAWAB SOALAN kak lia ok kali ni 😁
.
Tag member2 or bff , lagi ramai yang respons, inshaaAllah lagi banyakkk MBH bantu.. TQ mbhlovers !😘
.
BTW, koleksi pakej raya dah release gaiss, whatsapp utk info lanjut😘
www.wasp.my/6013456789 (tukar nombor, tukar nama)
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #jodohjodohanisa

HALO GENG. CER JAWAB JAP.
.
MBH nak mintak tolong sikit dari anda semua ni. tak susah pun, TOLONG JAWAB SOALAN kak lia ok kali ni 😁
.
Tag member2 or bff , lagi ramai yang respons, inshaaAllah lagi banyakkk MBH bantu.. TQ mbhlovers !😘
.
BTW, koleksi pakej raya dah release gaiss, whatsapp utk info lanjut😘
www.wasp.my/6013456789 (tukar nombor, tukar nama)
.
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #jodohjodohanisa
12 5 5 April, 2019

JUAL PRODUK KECANTIKKAN PALING UNTUNG BESAR, TAPI KALAU SILAP CATUR PLANNING .. ORDER ADA TAPI BARANG TAK BOLEH KELUAR, MACAM MANA TU?
.
.
Kami ada produk yang jadi DEMAND MASA RAYA nanti, mostly produk ni cepat betul orang restock, MOQ 100UNIT SAHAJA
.
.
1⃣ Serum
2⃣ Mascara
3⃣ Toner
4⃣ Krim Glowing
5⃣ Foundation Medium Cover
6⃣ Sabun
7⃣ Tablet Pencerahan
8⃣ Tablet Pelangsingan
.
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu #lombok

JUAL PRODUK KECANTIKKAN PALING UNTUNG BESAR, TAPI KALAU SILAP CATUR PLANNING .. ORDER ADA TAPI BARANG TAK BOLEH KELUAR, MACAM MANA TU?
.
.
Kami ada produk yang jadi DEMAND MASA RAYA nanti, mostly produk ni cepat betul orang restock, MOQ 100UNIT SAHAJA
.
.
1⃣ Serum
2⃣ Mascara
3⃣ Toner
4⃣ Krim Glowing
5⃣ Foundation Medium Cover
6⃣ Sabun
7⃣ Tablet Pencerahan
8⃣ Tablet Pelangsingan
.
.
#rayasemuabaru #MBMprojekRAYApokettebal #mohabiotech #usahawanmuda #produkjenamasendiri #kilangjenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #binajenamasendiri #founderproduk #jutawankosmetik #kilangkosmetikmalaysia #kilangoem #produkhalal #kosmetikhalal #positifselalu #maluapabossku #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu #lombok
27 11 27 March, 2019

🌸MBH GLOSSY FACIAL 🌸 ni paling HOT SELLING di semua 11 cawangan MBH Medispa tau, Paling Proven dengan teknologi 'Microdermabrasion' , Rawatan ini sangat memang utk keluarkan segala kekotoran & minyak kat kulit secara sedalamnya, kulit kusam disedut tarik sampai bersih ke liang roma yang paling dalam.
.
Senang citer ❗❗❗best sangat lah buat Facial ni, TERUS RASA BERSIH dan selesa sangat muka, SANGAT RECOMMENDED ! Eh, memang best sgt kan kalau dapat LENYAPKAN SEMUA MASALAH tu kan?
.
Step RINGKAS PADAT ini, pasti buat korang TAKKAN RUGI, sebab berbaloi sangat sangat, lain dan tak sama dengan yang lain okay. LELAKI PMPN BOLEH BUAT FACIAL NI. Apadehal kan.. .
1. Deep cleansing
2. Microdermabrasion untuk buang kulit mati dan kusam
3. Rejuvenating Mask Powder apply
4. Soothing Lotion Dermacare
5. Sun Protective SPF30 apply.
.
====================
APA YANG BEST SESANGAT MBH GLOSSY FACIAL NI
====================
.
Sebelum buat facial, terapi kecantikkan kami akan advise dan analysis kulit untuk kenalpasti keadaan kulit juga, so sesi tu boleh la uols tanya lebih lanjut, kat situ nampak la keadaan kulit sihat ke idak kew, terapi kami akan suggest treatment yang paling sesuai, tak akan membazir masa uols la.
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurang
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu

🌸MBH GLOSSY FACIAL 🌸 ni paling HOT SELLING di semua 11 cawangan MBH Medispa tau, Paling Proven dengan teknologi 'Microdermabrasion' , Rawatan ini sangat memang utk keluarkan segala kekotoran & minyak kat kulit secara sedalamnya, kulit kusam disedut tarik sampai bersih ke liang roma yang paling dalam.
.
Senang citer ❗❗❗best sangat lah buat Facial ni, TERUS RASA BERSIH dan selesa sangat muka, SANGAT RECOMMENDED ! Eh, memang best sgt kan kalau dapat LENYAPKAN SEMUA MASALAH tu kan?
.
Step RINGKAS PADAT ini, pasti buat korang TAKKAN RUGI, sebab berbaloi sangat sangat, lain dan tak sama dengan yang lain okay. LELAKI PMPN BOLEH BUAT FACIAL NI. Apadehal kan.. .
1. Deep cleansing
2. Microdermabrasion untuk buang kulit mati dan kusam
3. Rejuvenating Mask Powder apply
4. Soothing Lotion Dermacare
5. Sun Protective SPF30 apply.
.
====================
APA YANG BEST SESANGAT MBH GLOSSY FACIAL NI
====================
.
Sebelum buat facial, terapi kecantikkan kami akan advise dan analysis kulit untuk kenalpasti keadaan kulit juga, so sesi tu boleh la uols tanya lebih lanjut, kat situ nampak la keadaan kulit sihat ke idak kew, terapi kami akan suggest treatment yang paling sesuai, tak akan membazir masa uols la.
.
✔ Membersihkan kulit secara mendalam
✔ Melenyapkan kulit kesam, berminyak, pori besar, dehidrasi & garis garis halus
✔ Kulit akan menjadi anjal /tegang
✔ Kulit akan berseri seri & bercahaya ✔ Muka akan kelihatan awet muda
✔ Kedutan dan garis halus akan berkurang
.
WhatsApp
013-5337709
013-5337709
013-5337709
.
#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu #neelofa #missfazura #blackpinkiscoming #eggboy #malays #malaysiabaharu
7 4 2 June, 2019

[1-30APRIL] - KOLEKSI RAWATAN RAYA MBH MEDISPA DAH RELEASE GAISSS!!
.
Ramai tanya kenapa awal sangat MBH keluarkan koleksi raya kali ni, hehe iyelah uols, mesti skrg pun tengah sibuk tempah baju raya, langsir kuih muih kan.. so rawatan wajah pun kena buat cepat supaya sempat cantiks sebelum raya hiks😍 org kata planning awal-awal haa gitu
.
===
🌸 APA KOLEKSI RAYA MBH YANG HOT SANGAT NI?
===
.
✔ MBH Salmon DNA Skin Booster. Korang nak tau DNA ikan Salmon ni bagus sgt untuk kulit khas menganjalkan & meremajakan kulit. Victoria Beckam pun amalkan ikan salmon hocayy!
.
✔ MBH Pinkish Cheek KPOP. yg ni gabungan sulam bedak & blusher tauu ha confirm cun mcm awek korea .
✔ MBH Vitamin C Infusion. Haa mesti ramai dah tau kelebihan Vitamin C untuk kulit selain melawan radikal bebas serta radiasi sinaran UV. nak wajah nampak muda dari usia grab la rawatan ni uolsss
.
WOW menarik nya! macam mana nak dapatkan rawatan ni?
.
Info koleksi raya ditalian :
📞Whatsapp 0182999087
📞Whatsapp 0182999087
📞Whatsapp 0182999087
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019 #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu

[1-30APRIL] - KOLEKSI RAWATAN RAYA MBH MEDISPA DAH RELEASE GAISSS!!
.
Ramai tanya kenapa awal sangat MBH keluarkan koleksi raya kali ni, hehe iyelah uols, mesti skrg pun tengah sibuk tempah baju raya, langsir kuih muih kan.. so rawatan wajah pun kena buat cepat supaya sempat cantiks sebelum raya hiks😍 org kata planning awal-awal haa gitu
.
===
🌸 APA KOLEKSI RAYA MBH YANG HOT SANGAT NI?
===
.
✔ MBH Salmon DNA Skin Booster. Korang nak tau DNA ikan Salmon ni bagus sgt untuk kulit khas menganjalkan & meremajakan kulit. Victoria Beckam pun amalkan ikan salmon hocayy!
.
✔ MBH Pinkish Cheek KPOP. yg ni gabungan sulam bedak & blusher tauu ha confirm cun mcm awek korea .
✔ MBH Vitamin C Infusion. Haa mesti ramai dah tau kelebihan Vitamin C untuk kulit selain melawan radikal bebas serta radiasi sinaran UV. nak wajah nampak muda dari usia grab la rawatan ni uolsss
.
WOW menarik nya! macam mana nak dapatkan rawatan ni?
.
Info koleksi raya ditalian :
📞Whatsapp 0182999087
📞Whatsapp 0182999087
📞Whatsapp 0182999087
.

#rayasemuabaru #rayaniconfirmcun #MBMprojekRAYApokettebal #pakejrm199 #MBHbelanjaYOU #mbhmedispa #beautyinlovinghands #mbhskinexpert #mbhsignature #medispapalingdipercayai  #mbhhaircare #mbhboutiqueflagship #yourhairwecare #dermaklair #mbhbeautyacademy #mohabiotech #mentor7 #bbb2019  #senangterhibur #dramasangat #asalkandiaahagia #muamalaysia #ctdk #aafiyahanakibu
2 1 5 April, 2019