#asyalliee Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #asyalliee and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
13 minutes
Average like
6.6
Average comment
0.4
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

@kedaicantiik Profile picture

@kedaicantiik

KENAPA AWAK PATUT GUNA PUDDING MONTOX?
**dapat menambat kembali nafsu suami
**aset lebih cantik dan fresh
**susu badan makin meriah
**kesan seawal 7hari dah tegang nyut2 makin mantop
**mudah digunakn mandi gosok bilas tegang
PASTIKAN BELI BY BERRY STOBERRY bkn jenama lain sbb ada yg meniru nama prdk sebijik2 demi nk kelirukan pihak pembeli..
1.sangat2 berkesan beribu testimoni
2.menganjalkn kembali payudara yg lembik
3.membulatkn payudara serta punggung yg jatuh
4.tidak membesarkn tapi menegangkn kembali agar nampak lebih padat dan ranum
5.mencerahkn payudara
6.pinkkn puting payudara tampak segar mcm anak dara
7.tidak berbahaya ada kkm selamat
8.ibu mengandung bole guna sbb dia cuma sabun.
9.ibu menyusu sgt2 digalakn utk guna kerana mampu menambahkn susu dlm badan
10.sbg agen pewangi badan,berbau stoberry yummy.suami suka anak bertambah gembira
#lawakhambar #kurus #sexyladyfakehati2
#motifviral #sayajualmurah #iamsexyladylotion #krimkurus #putih #kuruscepat #puddingmontox #besarkanpayudara #berrystoberryhq #payudaramontok
#pootehturboocoffe #auraprettycandy #sexyskinny #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #kingcoco #mentormelinia #noradanish #asyalliee #bajuraya2019
#bajurayamurah

KENAPA AWAK PATUT GUNA PUDDING MONTOX?
**dapat menambat kembali nafsu suami
**aset lebih cantik dan fresh
**susu badan makin meriah
**kesan seawal 7hari dah tegang nyut2 makin mantop
**mudah digunakn mandi gosok bilas tegang
PASTIKAN BELI BY BERRY STOBERRY bkn jenama lain sbb ada yg meniru nama prdk sebijik2 demi nk kelirukan pihak pembeli..
1.sangat2 berkesan beribu testimoni 
2.menganjalkn kembali payudara yg lembik
3.membulatkn payudara serta punggung yg jatuh
4.tidak membesarkn tapi menegangkn kembali agar nampak lebih padat dan ranum
5.mencerahkn payudara
6.pinkkn puting payudara tampak segar mcm anak dara
7.tidak berbahaya ada kkm selamat 
8.ibu mengandung bole guna sbb dia cuma sabun.
9.ibu menyusu sgt2 digalakn utk guna kerana mampu menambahkn susu dlm badan
10.sbg agen pewangi badan,berbau stoberry yummy.suami suka anak bertambah gembira
#lawakhambar #kurus #sexyladyfakehati2
#motifviral  #sayajualmurah  #iamsexyladylotion  #krimkurus #putih #kuruscepat #puddingmontox #besarkanpayudara  #berrystoberryhq #payudaramontok 
#pootehturboocoffe #auraprettycandy #sexyskinny #besartetek #lawakhambar #kuruscantikputih #kecantikan #kingcoco #mentormelinia #noradanish #asyalliee #bajuraya2019
#bajurayamurah
1 0 16 minutes ago
@asyalliee.loveliee Profile picture

@asyalliee.loveliee

AMARAN !!! SALE TINGGAL 2 HARI SAHAJA ❌❌
.
Kalau terlepas, Sis Valak akan menghantui hari hari korang 💀💀
.
All items ready stock ok. Order harini, post harini !!
.
DISKAUN RM10 SETIAP PRODUK LOVELIEE!!! 🍑 Hello Peach Please
🌞 Sunscreen
💧 Serum
🌹 Cleanser
.
BELI 5 PRODUK, DAH DISKAUN RM50
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
.
COD KL/SELANGOR: @loveliee.beatbeauty.kl
COD PERAK: @loveliee.hqperak
COD TANGKAK: @loveliee.syaa
COD PAGOH/BATU PAHAT: @my.loveliee
COD SEGAMAT: @loveliee.beatbeauty.chumine
COD RAUB: @loveliee_beatbeauty.jiera
COD KUANTAN: @loveliee.aida
COD KLANG: @loveliee.beatbeauty_zyana zyana
COD KELANTAN: @loveliee.beatbeauty.kelantan
.
📮POST SETIAP HARI
SEHARI DAH SAMPAI, SELURUH MALAYSIA
.
WHATSAPP 0194988653 - Sis Yusha hantu valak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieejb #lovelieetangkak #lovelieemuar #lovelieesegamat
#lovelieepagoh #lovelieemersing #lovelieebatupahat #lovelieepontian #lovelieekulai #johor #syasyasolero #luvbabes #lovelieejohorbahru #ainaa #kdollbeauty #bougasbeauty #primavalet

AMARAN !!! SALE TINGGAL 2 HARI SAHAJA ❌❌
.
Kalau terlepas, Sis Valak akan menghantui hari hari korang 💀💀
. 
All items ready stock ok. Order harini, post harini !!
.
DISKAUN RM10 SETIAP PRODUK LOVELIEE!!! 🍑 Hello Peach Please
🌞 Sunscreen
💧 Serum
🌹 Cleanser
.
BELI 5 PRODUK, DAH DISKAUN RM50
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
.
COD KL/SELANGOR: @loveliee.beatbeauty.kl
COD PERAK: @loveliee.hqperak
COD TANGKAK: @loveliee.syaa
COD PAGOH/BATU PAHAT: @my.loveliee
COD SEGAMAT: @loveliee.beatbeauty.chumine
COD RAUB: @loveliee_beatbeauty.jiera
COD KUANTAN: @loveliee.aida
COD KLANG: @loveliee.beatbeauty_zyana zyana
COD KELANTAN: @loveliee.beatbeauty.kelantan
.
📮POST SETIAP HARI
SEHARI DAH SAMPAI, SELURUH MALAYSIA
.
WHATSAPP 0194988653 - Sis Yusha hantu valak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieejb #lovelieetangkak #lovelieemuar #lovelieesegamat
#lovelieepagoh #lovelieemersing #lovelieebatupahat #lovelieepontian #lovelieekulai #johor #syasyasolero #luvbabes #lovelieejohorbahru #ainaa #kdollbeauty #bougasbeauty #primavalet
14 1 29 minutes ago
@loveliee.beatbeauty.kelantan Profile picture

@loveliee.beatbeauty.kelantan

DISKAUN RM40‼️APA⁉️
.
Yaa diskaun RM40 utk kalau korang grab
🍑 Hello Peach Please +
🌞 Sunscreen +
💧 Serum +
🌹 Cleanser
.
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
Cepat grab dgn #SisSyazni @loveliee.beatbeauty.kelantan #TeamKasiPecah sebelum sis menghantui korang ❗❗
.
.
.
.
#luvbabes #lovelieekelantan #lovelieepasirputeh #lovelieeselising #loveliee #lovelieeserum #lovelieecleanser #hpp #hellopeachplease #asyalliee #teamkasipecah

DISKAUN RM40‼️APA⁉️
.
Yaa diskaun RM40 utk kalau korang grab
🍑 Hello Peach Please +
🌞 Sunscreen +
💧 Serum +
🌹 Cleanser
.
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
Cepat grab dgn #SisSyazni @loveliee.beatbeauty.kelantan #TeamKasiPecah sebelum sis menghantui korang ❗❗
.
.
.
.
#luvbabes #lovelieekelantan #lovelieepasirputeh #lovelieeselising #loveliee #lovelieeserum #lovelieecleanser #hpp #hellopeachplease #asyalliee #teamkasipecah
3 0 36 minutes ago
@loveliee.beatbeauty.kelantan Profile picture

@loveliee.beatbeauty.kelantan

Sejak bila Valak buat part time COD produk Loveliee ni⁉️
.
Korang yg nak dapatkan produk Loveliee boleh terus Whatsapp #SisSyazni 0179720844 atau click link kat bio
.
.
.
.
.
#loveliee #asyalliee #lovelieeserum #lovelieecleanser #hpp #promoloveliee #lovelieekelantan #lovelieepasirputeh #teamkasipecah

Sejak bila Valak buat part time COD produk Loveliee ni⁉️
.
Korang yg nak dapatkan produk Loveliee boleh terus Whatsapp #SisSyazni 0179720844 atau click link kat bio
.
.
.
.
.
#loveliee #asyalliee #lovelieeserum #lovelieecleanser #hpp #promoloveliee #lovelieekelantan #lovelieepasirputeh #teamkasipecah
9 0 38 minutes ago
#asyalliee
0 0 47 minutes ago
@loveliee_beatbeauty.jiera Profile picture

@loveliee_beatbeauty.jiera

DISKAUN RM10 SETIAP PRODUK LOVELIEE!!! APA!!!! .
Yaa diskaun RM10 SETIAP SATU
🍑 Hello Peach Please
🌞 Sunscreen
💧 Serum
🌹 Cleanser
.
.
BELI 5 PRODUK, DAH DISKAUN RM50
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
Cepat grab dgn SisJiera💋 atau #teamkasipecah .
#TeamKasiPecah #asyalliee #SisJiera
#lovelieesgruan #hellopeachpleaseraub
#lovelieepahang #raub #lovelieeraub
#loveeliee #bts# #luvbabesagent
#luvlieespahang #beatbeautyraub #liptintasyalie
#liptintviral #x1 #beatbeautypahang
#liptintpahang #hppraub #beatbeautyraub
#omcpahang #pimplecream #beauty #health
#lovelieebentong #beautyraub #luvbabesagent

DISKAUN RM10 SETIAP PRODUK LOVELIEE!!! APA!!!! .
Yaa diskaun RM10 SETIAP SATU
🍑 Hello Peach Please
🌞 Sunscreen
💧 Serum
🌹 Cleanser
.
.
BELI 5 PRODUK, DAH DISKAUN RM50
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
Cepat grab dgn SisJiera💋 atau #teamkasipecah .
#TeamKasiPecah#asyalliee#SisJiera
#lovelieesgruan #hellopeachpleaseraub
#lovelieepahang#raub#lovelieeraub
#loveeliee#bts# #luvbabesagent
#luvlieespahang#beatbeautyraub#liptintasyalie
#liptintviral#x1#beatbeautypahang
#liptintpahang#hppraub#beatbeautyraub
#omcpahang#pimplecream#beauty#health
#lovelieebentong#beautyraub#luvbabesagent
1 0 1 hour ago
@loveliee.syi Profile picture

@loveliee.syi

SENANGNYA NAK HILANGKAN MEKAP !!!! -

Kalau u alls nak tahu, kalau kerap mekap sangat mata boleh jadi gelap “dark circles” tau, kali ni nak share cara guna @loveliee.hq CLEANSER + sunscreen.
-
Sunscreen untuk hilangkan / pudarkan u alls punya dark circles. Syi memang mata panda 🐼 lepas guna sunscreen @loveliee.hq baru la nampak seri.
-
SERUM , wajib pakai untuk muka jerawat / muka kusam .
-
Set loveliee ni KALINI SAHAJA RM178 ! Lepasni tak ada dah ! -
SANGAT SANGAT JIHIMAT 🔥 KALAU TAK SAPU SEKARANG MEMANG RUGI TEROKKKKKKKK! ——
🚐KOTA TINGGI (SELURUH KAWASAN).
🚐AREA JOHOR BAHRU(SELURUH KAWASAN).
🚐NAK FREE COD? MASA DAN TEMPAT DITENTUKAN

FREE WHITENING SPRAY !! INSTANT WHITENING.
🎈Cod KOTA TINGGI & JB 🎈 POST SELURUH MALAYSIA .
.
Dengan product loveliee jurr kita jaga skin kita berkesan dan sangat berkualiti.
HARGA : + FREE GIFT (free gift yang tak menyesal kalau beli kat @loveliee.syi dan jugak #teamlovelieesyi).
🏧CIMB DAN MAYBANK SAHAJA ✈️POSTAGE SSM RM9.
✔️Agent under @loveliee.hq . 💄free gift setiap pembelian.
👓guide A-Z sampai kulit licin macam korea.
.
#loveliee #luvbabes #lovelieejohor #lovelieebatupahat #lovelieekotatinggi #lovelieebandarpenawar #lovelieejohor #lovelieepower #lovelieeserum #lovelieetiram #asyalliee #eboyarbain #l #lovelieemurah #lovelieemalaysia #lovelieejohorbahru #lovelieejb #ainaserum #rose #lovelieebandarpenawar #lovelieekotatinggi #lovelieebatupahat
#loveliee #lovelieemurah #lovelieefeedback #serumloveliee #asyalliee #borongloveliee #agentjb #lovelieejb #lovelieekotatinggi #lovelieeserawak #lovelieeJohor #lovelieebeauty #lovelieesale #lovelieesale

SENANGNYA NAK HILANGKAN MEKAP !!!! -

Kalau u alls nak tahu, kalau kerap mekap sangat mata boleh jadi gelap “dark circles” tau, kali ni nak share cara guna @loveliee.hq CLEANSER + sunscreen.
-
Sunscreen untuk hilangkan / pudarkan u alls punya dark circles. Syi memang mata panda 🐼 lepas guna sunscreen @loveliee.hq baru la nampak seri.
-
SERUM , wajib pakai untuk muka jerawat / muka kusam .
-
Set loveliee ni KALINI SAHAJA RM178 ! Lepasni tak ada dah ! -
SANGAT SANGAT JIHIMAT 🔥 KALAU TAK SAPU SEKARANG MEMANG RUGI TEROKKKKKKKK! ——
🚐KOTA TINGGI (SELURUH KAWASAN).
🚐AREA JOHOR BAHRU(SELURUH KAWASAN).
🚐NAK FREE COD? MASA DAN TEMPAT DITENTUKAN

FREE WHITENING SPRAY !! INSTANT WHITENING.
🎈Cod KOTA TINGGI & JB 🎈 POST SELURUH MALAYSIA .
.
Dengan product loveliee jurr kita jaga skin kita berkesan dan sangat berkualiti.
HARGA : + FREE GIFT (free gift yang tak menyesal kalau beli kat @loveliee.syi dan jugak #teamlovelieesyi).
🏧CIMB DAN MAYBANK SAHAJA ✈️POSTAGE SSM RM9.
✔️Agent under @loveliee.hq . 💄free gift setiap pembelian.
👓guide A-Z sampai kulit licin macam korea.
.
#loveliee #luvbabes #lovelieejohor #lovelieebatupahat #lovelieekotatinggi #lovelieebandarpenawar #lovelieejohor #lovelieepower #lovelieeserum  #lovelieetiram #asyalliee #eboyarbain #l #lovelieemurah #lovelieemalaysia #lovelieejohorbahru #lovelieejb #ainaserum #rose #lovelieebandarpenawar #lovelieekotatinggi #lovelieebatupahat 
#loveliee #lovelieemurah #lovelieefeedback #serumloveliee #asyalliee #borongloveliee #agentjb #lovelieejb #lovelieekotatinggi #lovelieeserawak #lovelieeJohor #lovelieebeauty #lovelieesale #lovelieesale
5 0 1 hour ago
@beatbeautyperak_ Profile picture

@beatbeautyperak_

COMING SOON 🔥🥳
.
So rasanya semua dah tahu @beatbeautymy akan keluarkan lipmatte. Tapi bila ?? hehe. Bulan ni ke bulan depan 🤪 Dengar dengar cerita ada 3 shades dengan 1 harga. Fuhh. dedau kite tauu. Warna pon cecantik. Nyam nyam. sis tak sabar 😍
.
Klik link kat bio untuk pre order tau 🔥. Tyra bagi servis tiptop kat korang 🥳
.
#liptintviral #liptintmurah #asyalliee #beatbeauty #beatbeautyperak #feedbackawkaw #bibirmacamasyallie #liptintasyalliee #liptintpenang #beatbeautymy #asyalliee #freegiftcomel #beatbeautykl #liptintbeatbeauty #teamtyrameletop

COMING SOON 🔥🥳
.
So rasanya semua dah tahu @beatbeautymy akan keluarkan lipmatte. Tapi bila ?? hehe. Bulan ni ke bulan depan 🤪 Dengar dengar cerita ada 3 shades dengan 1 harga. Fuhh. dedau kite tauu. Warna pon cecantik. Nyam nyam. sis tak sabar 😍
.
 Klik link kat bio untuk pre order tau 🔥. Tyra bagi servis tiptop kat korang 🥳
.
#liptintviral #liptintmurah #asyalliee #beatbeauty#beatbeautyperak #feedbackawkaw #bibirmacamasyallie #liptintasyalliee #liptintpenang #beatbeautymy #asyalliee #freegiftcomel #beatbeautykl #liptintbeatbeauty #teamtyrameletop
8 0 2 hours ago
FATIN AFEEFA IN DA HOUSE ! 😍

Fatin Afeefa is our new ambassador of BeatBeautyMy™ and she will be featured in our new product soon 💄💄💄 Spam 😍😍😍 if you are excited for what's coming !  #beatbeautymy #beatbeautyasyalliee #asyalliee #loveliee #beatbeautykl #beatbeautysgbuloh #liptint #liptintmalaysia #liptintkorea #liptintmurah #kualititerbaik #liptintwatermelon #liptintpeach #sgbuloh #lovelieebyasyalliee #natashabeautybeat #beatthebeauty #beatitsquad #malaysia #koreamakeup #makeupalakorea #barangmakeupmurah #produkmalaysia #teamkaknisa #readystock
6 0 2 hours ago
@beatbeautyintan_melaka Profile picture

@beatbeautyintan_melaka

NEW BABY COMING SOOOOOONNNNNN🔥🔥🔥
.
See leader Intan dah pakai LIPMATTE keluaran terbaru dri BEATBEAUTY.. Intan pun dah tak sabar nak tggu Intan punye pulak sampai.. tak sbr nak share dengan BEAUTIES2 Intan ni❤🤗🔥🔥🔥
.
Honestly, Intan nak BEAUTIES2 Intan semue cecantik dengan PRODUK TERBARU LIPMATTE ni tau.. Mesti uguys dah tak shaaaabaaarrr kan nak tgk.. Intan ag tak sbr tau nak share dengan beuties2 Intan ni🤗🤗🔥
.
LIPMATTE ni bukan dri segi colour je lawa tau, dari segi packaging, shades, textures dan bau LIPMATTE kalini mesti daabbbboommmmm teruk tau🔥🔥Packaging yg mmg takdek dkt tempat lain.. ONLY BEATBEAUTY💃🏻💃🏻so sesape yg nak grab jum cecepat ws Intan🤗
.
#beatbeauty #beatbeautymalaysia #beatbeautymelaka #beatbeautycheng #beatbeautyagent #asyalliee #beatbeautyterengganu #beatbeautyintan #beatbeautysemenyih #beatbeautykualaterengganu #beatbeautyselangor #beatbeautypahang #beatbeautyperak #beatbeautykedah #beatbeautymelaka #beatbeautyjohor #beatbeautykelantan #beatbeautysarawak #liptint #liptintbeatbeauty #kpopalbummalaysia #beatbeautysarawak #beatbeautysabah #beatbeautypenang

NEW BABY COMING SOOOOOONNNNNN🔥🔥🔥
.
See leader Intan dah pakai LIPMATTE keluaran terbaru dri BEATBEAUTY.. Intan pun dah tak sabar nak tggu Intan punye pulak sampai.. tak sbr nak share dengan BEAUTIES2 Intan ni❤🤗🔥🔥🔥
.
Honestly, Intan nak BEAUTIES2 Intan semue cecantik dengan PRODUK TERBARU LIPMATTE ni tau.. Mesti uguys dah tak shaaaabaaarrr kan nak tgk.. Intan ag tak sbr tau nak share dengan beuties2 Intan ni🤗🤗🔥
.
LIPMATTE ni bukan dri segi colour je lawa tau, dari segi packaging, shades, textures dan bau LIPMATTE kalini mesti daabbbboommmmm teruk tau🔥🔥Packaging yg mmg takdek dkt tempat lain.. ONLY BEATBEAUTY💃🏻💃🏻so sesape yg nak grab jum cecepat ws Intan🤗
.
#beatbeauty #beatbeautymalaysia #beatbeautymelaka #beatbeautycheng #beatbeautyagent #asyalliee #beatbeautyterengganu #beatbeautyintan #beatbeautysemenyih #beatbeautykualaterengganu #beatbeautyselangor #beatbeautypahang #beatbeautyperak #beatbeautykedah #beatbeautymelaka #beatbeautyjohor #beatbeautykelantan #beatbeautysarawak #liptint #liptintbeatbeauty #kpopalbummalaysia #beatbeautysarawak #beatbeautysabah #beatbeautypenang
10 0 3 hours ago
@thekechaa.marykay Profile picture

@thekechaa.marykay

Membersih,mengecilkan pori dannn memutihkan😉😉😉
.
.
melaCEP toner from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
😔Kulit gelap
😔Selalu sunburn
😔Kulit kusam takde seri
😔Parut jerawat
😔Jeragat/Bintik Hitam
😔Tona kulit tak sekata
.
✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
.
So, jangan sedih ok anda masih boleh cerahkan kulit tu dengan set melaCEP ni.
.
Don't worry, produk Mary Kay tak ada ❌KIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda.
.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat jadi dia akan ambil masa sikit..harap awak bersabar ye
.
Love,
Kekcha awak
019-3661572
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #thekechaatestimoni #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykelantan #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

Membersih,mengecilkan pori dannn memutihkan😉😉😉
.
.
melaCEP toner from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
😔Kulit gelap
😔Selalu sunburn
😔Kulit kusam takde seri
😔Parut jerawat
😔Jeragat/Bintik Hitam
😔Tona kulit tak sekata
.
✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
.
So, jangan sedih ok anda masih boleh cerahkan kulit tu dengan set melaCEP ni.
.
Don't worry, produk Mary Kay tak ada ❌KIMIA BERBAHAYA yang akan menghakis kulit anda.
.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat jadi dia akan ambil masa sikit..harap awak bersabar ye
.
Love,
Kekcha awak
019-3661572
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak  #thekechaatestimoni #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykelantan #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee
0 0 3 hours ago
@thekechaa.marykay Profile picture

@thekechaa.marykay

Jom makin cantik bersama²😉😉😉
.
.
Apa yang korang boleh nampak dengan perubahan yang #thekechaatestimoni alami? Makin bertambah baik kan? No more jerawat, no more parut..kulit pon makin flawless, makin lawa..cakap psl confident level? Mestilah makin tinggi dan berkeyakinan tinggu nak jumpa public
.
.
Marykay ni ada banyak taw..kena ikut jenis kulit, masalah kulit, faktor usia..bukannya universal taw..satu produk utk semua rakyat jelata xkira umur..bukan!!!! .
.
Nak tahu apa yang sesuai utk kita pakai, kena refer beauty consultant..sebab tu marykay tak ada dekat mana² kedai taw, nanti korang main sebat je amik nak pkai ikut suka hati..no no!!
.
.
Takde beauty consultant lagi? Jom lantik eca sbg perunding kecantikkan awak yg xberbayar😂😂nak tanya soalan, nak tny tips, nak taw barang apa best pakai, nak gosip pon boleh😂😂sebab kekcha ni friendly..hah gittew 😝😝nak free postage pon boleh..nak try barang marykay pon dialu²kan..yang penting semua free😉😉😉
.
.
Love,
Kekcha
019-3661572
Independent Beauty Consultant Marykay Malaysia
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

Jom makin cantik bersama²😉😉😉
.
.
Apa yang korang boleh nampak dengan perubahan yang #thekechaatestimoni alami? Makin bertambah baik kan? No more jerawat, no more parut..kulit pon makin flawless, makin lawa..cakap psl confident level? Mestilah makin tinggi dan berkeyakinan tinggu nak jumpa public
.
.
Marykay ni ada banyak taw..kena ikut jenis kulit, masalah kulit, faktor usia..bukannya universal taw..satu produk utk semua rakyat jelata xkira umur..bukan!!!! .
.
Nak tahu apa yang sesuai utk kita pakai, kena refer beauty consultant..sebab tu marykay tak ada dekat mana² kedai taw, nanti korang main sebat je amik nak pkai ikut suka hati..no no!!
.
.
Takde beauty consultant lagi? Jom lantik eca sbg perunding kecantikkan awak yg xberbayar😂😂nak tanya soalan, nak tny tips, nak taw barang apa best pakai, nak gosip pon boleh😂😂sebab kekcha ni friendly..hah gittew 😝😝nak free postage pon boleh..nak try barang marykay pon dialu²kan..yang penting semua free😉😉😉
.
.
Love,
Kekcha
019-3661572
Independent Beauty Consultant Marykay Malaysia
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee
1 0 3 hours ago
@loveliee_fiezah Profile picture

@loveliee_fiezah

🧟‍♀️🧟‍♂️DISKAUN RM10 SEMPENA LOVELIEE SALE 10.10, BIAR BETOLLL!!!🧟‍♀️🧟‍♂️
.
Seperti yg korg tahu, @loveliee.hq mmg tersangatlah JARANG BUAT SALE! Tp skrg, SEMPENA LOVELIEE SALE 10.10, Ladyboss Asya bagi DISKAUN RM10 SETIAP ITEM!!!👻👻👻
.
Bukan senang nak dpt harga diskaun RM10 utk produk Loveliee tau, jadi jgn lepaskan peluang korg grab produk Loveliee fav korg!!🤗🤗
.
‼️LOVELIEE SALE 10.10 SAH SEHINGGA 16 OCT SHJ‼️
.
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang

🧟‍♀️🧟‍♂️DISKAUN RM10 SEMPENA LOVELIEE SALE 10.10, BIAR BETOLLL!!!🧟‍♀️🧟‍♂️
.
Seperti yg korg tahu, @loveliee.hq mmg tersangatlah JARANG BUAT SALE! Tp skrg, SEMPENA LOVELIEE SALE 10.10, Ladyboss Asya bagi DISKAUN RM10 SETIAP ITEM!!!👻👻👻
.
Bukan senang nak dpt harga diskaun RM10 utk produk Loveliee tau, jadi jgn lepaskan peluang korg grab produk Loveliee fav korg!!🤗🤗
.
‼️LOVELIEE SALE 10.10 SAH SEHINGGA 16 OCT SHJ‼️
.
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee  #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang
0 0 3 hours ago
@loveliee_fiezah Profile picture

@loveliee_fiezah

LOVELIEE ESSENTIALS CLEANSER HANYA RM49, DISKAUN RM10 WEHH!!!😱😱😱
.
Kenapa korang kne beli cleanser Loveliee???⠀
.
✅Bau wangi sbb ada rose water
✅3 in 1 function(cleanser, makeup remover for light makeup, masker)
✅Sesuai digunakan utk semua jenis kulit
✅membantu utk mencerahkan kulit
✅menyihatkan kulit muka
✅membantu utk mengecutkan jerawat
✅mengecilkan pori muka
.
Byk lg sebenarnya senang cite korg try dulu baru tauu sendiri bestnye mcm mane.😍
.
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang

LOVELIEE ESSENTIALS CLEANSER HANYA RM49, DISKAUN RM10 WEHH!!!😱😱😱
.
Kenapa korang kne beli cleanser Loveliee???⠀
.
✅Bau wangi sbb ada rose water
✅3 in 1 function(cleanser, makeup remover for light makeup, masker)
✅Sesuai digunakan utk semua jenis kulit
✅membantu utk mencerahkan kulit
✅menyihatkan kulit muka
✅membantu utk mengecutkan jerawat
✅mengecilkan pori muka
.
Byk lg sebenarnya senang cite korg try dulu baru tauu sendiri bestnye mcm mane.😍
.
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee  #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang
1 0 3 hours ago
@loveliee_fiezah Profile picture

@loveliee_fiezah

👻 LOVELIEE SALE 10.10 👻⠀
.⠀
Kepada followers yang setia, uolls tau yg Loveliee memang JARANG buat Sale. Ini FIRST TIME Ladyboss Asya nak bagi RM10 off each item! Grab chance ni secepat mungkin sebab KALI NI SAHAJA promo ni ada.⠀
.⠀
🔟 Ringgit Off EACH ITEM!!⠀
🔔 Start 10AM⠀
🕑 10 Oct - 16 Oct SAHAJA!!⠀
.⠀
❌ No Extend Sale⠀
❌ Last Sale KAW KAW⠀
❌ No Booking⠀
.⠀
Details harga boleh check NEXT VIDEO pukul ! 💀💀
.
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang

👻 LOVELIEE SALE 10.10 👻⠀
.⠀
Kepada followers yang setia, uolls tau yg Loveliee memang JARANG buat Sale. Ini FIRST TIME Ladyboss Asya nak bagi RM10 off each item! Grab chance ni secepat mungkin sebab KALI NI SAHAJA promo ni ada.⠀
.⠀
🔟 Ringgit Off EACH ITEM!!⠀
🔔 Start 10AM⠀
🕑 10 Oct - 16 Oct SAHAJA!!⠀
.⠀
❌ No Extend Sale⠀
❌ Last Sale KAW KAW⠀
❌ No Booking⠀
.⠀
Details harga boleh check NEXT VIDEO pukul ! 💀💀
.
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee  #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang
1 0 3 hours ago
@loveliee_fiezah Profile picture

@loveliee_fiezah

LOVELIEE ESSENTIALS SUNSCREEN HANYA RM60, DISKAUN RM10 WEHH!!!😱😱⠀
.⠀
Sunscreen fav korg tengah ONZZ SALE skrg ni uolls! Paling best #sunscreenloveliee ni sebab :⠀
✅ada SPF50 utk melindungi kulit dari sinaran UV⠀
✅tinted sunscreen, takperlu pakai foundation dah⠀
✅meratakan tona kulit tidak sekata⠀
✅melembapkan kulit sepanjang hari⠀
✅tidak melekit⠀
.⠀
Sebotol #sunscreenloveliee ni korg boleh jimat gileerr sbb dia tahan sampai 5-6 bulan penggunaan tau! Jimat berganda2 duit korg!😍😍⠀
.⠀
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang

LOVELIEE ESSENTIALS SUNSCREEN HANYA RM60, DISKAUN RM10 WEHH!!!😱😱⠀
.⠀
Sunscreen fav korg tengah ONZZ SALE skrg ni uolls! Paling best #sunscreenloveliee ni sebab :⠀
✅ada SPF50 utk melindungi kulit dari sinaran UV⠀
✅tinted sunscreen, takperlu pakai foundation dah⠀
✅meratakan tona kulit tidak sekata⠀
✅melembapkan kulit sepanjang hari⠀
✅tidak melekit⠀
.⠀
Sebotol #sunscreenloveliee ni korg boleh jimat gileerr sbb dia tahan sampai 5-6 bulan penggunaan tau! Jimat berganda2 duit korg!😍😍⠀
.⠀
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee  #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang
2 0 3 hours ago
@loveliee_fiezah Profile picture

@loveliee_fiezah

LOVELIEE ESSENTIALS SERUM HANYA RM69, DISKAUN RM10 WEHHH!!!👻👻⠀
.⠀
Kalau dulu ramai betul whatsapp SisLuv mintak diskaun kan, haa nah kalini @loveliee.hq bagi korg DISKAUN RM10!!!😱😱⠀
.⠀
Korg patut grab Loveliee Essentials Serum yg sgt berkualiti ni sebab :⠀
✅tekstur yg sgt ringan⠀
✅water-based type⠀
✅tak melekit⠀
✅mudah meresap kedalam kulit⠀
✅merawat kulit kering⠀
✅merawat kulit kusam⠀
✅merawat jerawat batu/pasir⠀
.⠀
Yg penting sekali semua ingredients #serumloveliee selamat digunakan dan sesuai utk semua jenis masalah kulit🥰⠀
.⠀
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang

LOVELIEE ESSENTIALS SERUM HANYA RM69, DISKAUN RM10 WEHHH!!!👻👻⠀
.⠀
Kalau dulu ramai betul whatsapp SisLuv mintak diskaun kan, haa nah kalini @loveliee.hq bagi korg DISKAUN RM10!!!😱😱⠀
.⠀
Korg patut grab Loveliee Essentials Serum yg sgt berkualiti ni sebab :⠀
✅tekstur yg sgt ringan⠀
✅water-based type⠀
✅tak melekit⠀
✅mudah meresap kedalam kulit⠀
✅merawat kulit kering⠀
✅merawat kulit kusam⠀
✅merawat jerawat batu/pasir⠀
.⠀
Yg penting sekali semua ingredients #serumloveliee selamat digunakan dan sesuai utk semua jenis masalah kulit🥰⠀
.⠀
Berminat nk order??? 📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee  #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang
0 0 3 hours ago
@loveliee_fiezah Profile picture

@loveliee_fiezah

HELLO PEACH PLEASE ON SALE DISKAUN RM10‼️
.
Antara sebab2 HPP PRODUK TERLARIS LOVELIEE :
✅merawat kulit muka kusam
✅merawat kulit muka berjerawat
✅merawat kulit kering & sensitif dari dalaman dan luaran
✅memberi kelembapan kpd kulit muka & badan
✅mengecilkan pori muka
✅mencerahkan kulit
.
Jgn lepaskan peluang utk grab HPP banyak2 dgn harga RM79 SAHAJA!!!
.
‼️PERINGATAN! LOVELIEE SALE 10.10 SAH SEHINGGA 16 OCT SHJ‼️
.
Berminat nk order??? .
📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang

HELLO PEACH PLEASE ON SALE DISKAUN RM10‼️
.
Antara sebab2 HPP PRODUK TERLARIS LOVELIEE :
✅merawat kulit muka kusam
✅merawat kulit muka berjerawat
✅merawat kulit kering & sensitif dari dalaman dan luaran
✅memberi kelembapan kpd kulit muka & badan
✅mengecilkan pori muka
✅mencerahkan kulit
.
Jgn lepaskan peluang utk grab HPP banyak2 dgn harga RM79 SAHAJA!!!
.
‼️PERINGATAN! LOVELIEE SALE 10.10 SAH SEHINGGA 16 OCT SHJ‼️
.
Berminat nk order??? .
📲 01127417930 (klik link dkt bio)
📮 POSTAGE SETIAP HARI
🌹GUIDE N CONSULTATION
✔️ FAST RESPON
.
#teamMASYUKGILER #asyalliee  #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #serumloveliee #cleanser3in1 #luvbabesagent #luvbabesperak #topstokisperak #agentperak #lovelieebangiputrajaya #lovelieeselangor #lovelieejohor #lovelieemelaka #lovelieenegerisembilan #lovelieekedah #lovelieepenang #lovelieekelantan #lovelieeterengganu #lovelieepahang
1 0 4 hours ago
@beatbeauty.putri Profile picture

@beatbeauty.putri

🍉 Liptint Code Watermelon🍉
.
Siapa yang suka pakai red-red gitu? Macam korean punya style, bahagian tengah bibir je red. Psstt nak bagitau ni, beli 1 pcs liptint dapat 3 freegifts kalau beli 2 pcs liptint korang dapat 4 freegifts😱 wow mana nak dapat macam tu🤗 dengan sis putri je dapat tau. Sekarang tengah combo price tauuu, haaaa jarang sekali nak dapat combo price ni. Beli 2 dapat RM 95 tau guys😭 .
Sekarang tengah promo tau, cepat-cepat grab sebelum promo habis, nanti rugi sebab memang tengah sales teruk!😭
.
Whatsapp Putri sekarang❗❗❗❗ No telefon dah ada dekat bio sis putri. Senang je uolss tekan je link tu then terus order💄🍑🍉
#beatbeauty #beatboss #beatarmyangels #asyalliee #liptint #liptintkorea #liptint2in1 #peach #watermelon #liptintbeatbeauty #liptintbeatbeautynegerisembilan #seremban #negerisembilan #moodrepublik #trustedseller #postage #cantik #tahanlama #liptint #beatbeauties
#BEATBEAUTY #BEATBoss #BEATBeauties

🍉 Liptint Code Watermelon🍉
.
Siapa yang suka pakai red-red gitu? Macam korean punya style, bahagian tengah bibir je red. Psstt nak bagitau ni, beli 1 pcs liptint dapat 3 freegifts kalau beli 2 pcs liptint korang dapat 4 freegifts😱 wow mana nak dapat macam tu🤗 dengan sis putri je dapat tau. Sekarang tengah combo price tauuu, haaaa jarang sekali nak dapat combo price ni. Beli 2 dapat RM 95 tau guys😭 .
Sekarang tengah promo tau, cepat-cepat grab sebelum promo habis, nanti rugi sebab memang tengah sales teruk!😭
.
Whatsapp Putri sekarang❗❗❗❗ No telefon dah ada dekat bio sis putri. Senang je uolss tekan je link tu then terus order💄🍑🍉
#beatbeauty #beatboss #beatarmyangels #asyalliee #liptint #liptintkorea #liptint2in1 #peach #watermelon #liptintbeatbeauty #liptintbeatbeautynegerisembilan #seremban #negerisembilan #moodrepublik #trustedseller #postage #cantik #tahanlama #liptint #beatbeauties
#BEATBEAUTY #BEATBoss #BEATBeauties
1 0 4 hours ago
@my.loveliee Profile picture

@my.loveliee

TESTIMONI CUSTOMER
.
Alhamdulillah ! Feedback dari customer yang dah cuba sendiri HPP supplement. .
Masalah muka yang sebelum susah nak baik disebabkan breakout dan berparut, sekarang dah cantik selepas consume hpp secara konsisten.
.
Mana yang mempunyai masalah kulit muka yang teruk, boleh cuba hpp ni sebab ia merawat kulit dari dalaman kita. So, bila muka dah cantik, kita pun akan confident sentiasa kan. 🥰💕
.
Sekarang tengah ada sale LOVELIEE RM10 off sehingga 16/10 ni, harga HPP hanya RM79 sahaja (HARGA ASAL RM89).
.
Sesiapa yang nak dapatkan, boleh klik je link dekat bio tu okay. 😊
.
.
🚘COD AREA : KLUANG | AYER HITAM | PARIT RAJA | SRI GADING | BATU PAHAT | PAGOH | MUAR
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Berminat ? Whatsapp eyza sekarang ! 📲 0137160491 atau klik link dekat bio
.
.
#zaeyza #asyalliee #loveliee #lovelieejohor #lovelieebatupahat #lovelieeayerhitam #lovelieeparitraja #lovelieekluang #lovelieepagoh #sunscreenloveliee #cleanserloveliee #HelloPeachPlease #serumloveliee #madeinkorea #LUVBabes #teamkasipecah

TESTIMONI CUSTOMER
.
Alhamdulillah ! Feedback dari customer yang dah cuba sendiri HPP supplement. .
Masalah muka yang sebelum susah nak baik disebabkan breakout dan berparut, sekarang dah cantik selepas consume hpp secara konsisten.
.
Mana yang mempunyai masalah kulit muka yang teruk, boleh cuba hpp ni sebab ia merawat kulit dari dalaman kita. So, bila muka dah cantik, kita pun akan confident sentiasa kan. 🥰💕
.
Sekarang tengah ada sale LOVELIEE RM10 off sehingga 16/10 ni, harga HPP hanya RM79 sahaja (HARGA ASAL RM89).
.
Sesiapa yang nak dapatkan, boleh klik je link dekat bio tu okay. 😊
.
.
🚘COD AREA : KLUANG | AYER HITAM | PARIT RAJA | SRI GADING | BATU PAHAT | PAGOH | MUAR
.
🚚 POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
Berminat ? Whatsapp eyza sekarang ! 📲 0137160491 atau klik link dekat bio
.
.
#zaeyza #asyalliee #loveliee #lovelieejohor #lovelieebatupahat #lovelieeayerhitam #lovelieeparitraja #lovelieekluang #lovelieepagoh #sunscreenloveliee #cleanserloveliee #HelloPeachPlease #serumloveliee #madeinkorea #LUVBabes #teamkasipecah
5 0 5 hours ago
@loveliee_kelmah Profile picture

@loveliee_kelmah

Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia

LOVELIEE SALE BERHANTU!!! .

10 smpi 16 oktober sahaja .
.
HPP RM89 >RM79
OMC RM75 > RM65
SUNSCREEN RM70 ->RM60
SERUM RM79 >RM69
CLEANSER RM59 >RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!😜
.
.
Oder whatsapp sis kel 📲01131641949
Tekan link kat bio!!
.
.

#loveliee_kelmah #LovelieeLahaddatu #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codlahaddatu #lovelieesarawak #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah

LOVELIEE SALE BERHANTU!!! .

10 smpi 16 oktober sahaja .
.
HPP RM89 >RM79
OMC RM75 > RM65
SUNSCREEN RM70 ->RM60
SERUM RM79 >RM69
CLEANSER RM59 >RM49
.
Amacam berhantu tak ? tapi kalau lambat! mintak maaf..hantu pun akan lari..hehe CPT SOLD OUT DAN LIMITED!
.
⛔AMARAN!⛔
DILARANG BELI 1 ITEM! HARGA BERHANTU akan menghantui kalau beli 1..sebab anda akan rasa menyesal!😜
.
.
Oder whatsapp sis kel 📲01131641949
Tekan link kat bio!!
.
.

#loveliee_kelmah #LovelieeLahaddatu #lovelieesabah #loveliee #luvbabessabah #luvbabes2018 #luvbabes #hellopeachplease #ohmychocolate #heybepure #sunscreenloveliee #serumloveliee #cleanserloveliee #codlahaddatu #lovelieesarawak #asyalliee #jomcantik
#sumandaksabah
7 0 5 hours ago
@beatbeauty_kakbed Profile picture

@beatbeauty_kakbed

Melawati Mall

Assalamualaikum and Hi korang 🎉🎉 Pernah dengar tak tentang liptint BeatBeauty by Asyalliee.. Haaa meh saya beritahu antaranya ialah
. 💋Dirumus khas dari KOREA
💋Mengandungi EKSTRAK BUAH PEACH & TEMBIKAI
💋Bau buah Peach / Tembikai
💋Warna sangat pigmented 💋Sangat ringan
💋Tak melekit
💋Tahan sepanjang hari
💋Memelihara kelembapan bibir sepanjang hari. Tak kering! Best!!
💋PARABEN FREE
💋15 ml .
1 - RM49
Combo set (2pcs) - RM95
Both with free gifts 🤗
.
Tiada caj tambahan untuk delivery khususnya kawasan GOMBAK dan HULU KELANG.. Bukan itu sahaja tau.. Free gift menanti anda juga.. Mai dm ramai2 sementara stok masih ada 🥰🥰

Assalamualaikum and Hi korang 🎉🎉 Pernah dengar tak tentang liptint BeatBeauty by Asyalliee.. Haaa meh saya beritahu antaranya ialah
. 💋Dirumus khas dari KOREA
💋Mengandungi EKSTRAK BUAH PEACH & TEMBIKAI
💋Bau buah Peach / Tembikai
💋Warna sangat pigmented 💋Sangat ringan
💋Tak melekit
💋Tahan sepanjang hari
💋Memelihara kelembapan bibir sepanjang hari. Tak kering! Best!!
💋PARABEN FREE
💋15 ml . 
1 - RM49
Combo set (2pcs) -  RM95 
Both with free gifts 🤗
. 
Tiada caj tambahan untuk delivery khususnya kawasan GOMBAK dan HULU KELANG.. Bukan itu sahaja tau.. Free gift menanti anda juga.. Mai dm ramai2 sementara stok masih ada 🥰🥰
11 1 5 hours ago
@dbeautysolution__ Profile picture

@dbeautysolution__

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
0 0 5 hours ago
@dbeautysolution_ Profile picture

@dbeautysolution_

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip

Hasil PUTIH PINKISH !!! 😍
.

Utk ramai yg tanya .. Whitening injection brand apa yg harga mampu milik tapi sangat berkesan ? jawapannya mestilah MIXING WHITE ENERGIZE !!! dah bertahun-tahun dalam market still high demand tau walaupun berlambak lagi brand lain yg ada .. #mixingwhite nie harga mur mur je tp kualiti tiptop okay.. sesuai untuk mereka yg low budget atau first time nak try #whiteninginjection .. yg penting Dila jual #mixingwhiteenergize original dari #switzerland .. korang jangan terbeli yg #fake nanti inject air je bukan vitamin 😅 anyone yg nak try boleh terus Whatsapp Dila utk order.. this one mmg bagus ya .. Terbukti dgn result testimoni yg kita ada 😘
.
.
✔Original 100%
✔ Ready stock
Whatsapp +60177626208
.
.
✔️ Retail & Wholesales available
✔ Free consultation & tips
✔ Free dripper list
.

#mixingwhitemurah #mixingwhiteoriginal #mixingwhitedazzleboost #mixingwhitebluedot #mixingwhiteplatinum #mixingwhitedazzle #mixingwhitebluedotmurah #mixingwhitemalaysia #putihpinkish #putihpink #injectionservice #injectionmurah #whiteninginjectionmurah #injectionmurahoriginal #cantiksebelumraya #asyalliee #einaazman #hannanmedispa #mbhmedispa #klinikkecantikanterbaik #tipskulitcantik #ivdrip #dbeautysolution #whiteningtreatment #beautydrip
2 0 5 hours ago
@asyalliee.loveliee Profile picture

@asyalliee.loveliee

SIS VALAK MENGHANTUI LOVELIEE
.
All items ready stock ok. Order harini, post harini !!
.
DISKAUN RM10 SETIAP PRODUK LOVELIEE!!! APA!!!! .
Yaa diskaun RM10 SETIAP SATU
🍑 Hello Peach Please
🌞 Sunscreen
💧 Serum
🌹 Cleanser
.
.
BELI 5 PRODUK, DAH DISKAUN RM50
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
.
COD KL/SELANGOR: @loveliee.beatbeauty.kl
COD PERAK: @loveliee.hqperak
COD TANGKAK: @loveliee.syaa
COD PAGOH/BATU PAHAT: @my.loveliee
COD SEGAMAT: @loveliee.beatbeauty.chumine
COD RAUB: @loveliee_beatbeauty.jiera
COD KUANTAN: @loveliee.aida
COD KLANG: @loveliee.beatbeauty_zyana zyana
COD KELANTAN: @loveliee.beatbeauty.kelantan
.
📮POST SETIAP HARI
SEHARI DAH SAMPAI, SELURUH MALAYSIA
.
WHATSAPP 0194988653 - Sis Yusha hantu valak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieejb #lovelieetangkak #lovelieemuar #lovelieesegamat
#lovelieepagoh #lovelieemersing #lovelieebatupahat #lovelieepontian #lovelieekulai #johor #syasyasolero #luvbabes #lovelieejohorbahru #ainaa #kdollbeauty #bougasbeauty #primavalet

SIS VALAK MENGHANTUI LOVELIEE
.
All items ready stock ok. Order harini, post harini !!
.
DISKAUN RM10 SETIAP PRODUK LOVELIEE!!! APA!!!! .
Yaa diskaun RM10 SETIAP SATU
🍑 Hello Peach Please
🌞 Sunscreen
💧 Serum
🌹 Cleanser
.
.
BELI 5 PRODUK, DAH DISKAUN RM50
SALE KALI NI MEMANG BERHANTU 👻👻👻👻
.
.
COD KL/SELANGOR: @loveliee.beatbeauty.kl
COD PERAK: @loveliee.hqperak
COD TANGKAK: @loveliee.syaa
COD PAGOH/BATU PAHAT: @my.loveliee
COD SEGAMAT: @loveliee.beatbeauty.chumine
COD RAUB: @loveliee_beatbeauty.jiera
COD KUANTAN: @loveliee.aida
COD KLANG: @loveliee.beatbeauty_zyana zyana
COD KELANTAN: @loveliee.beatbeauty.kelantan
.
📮POST SETIAP HARI
SEHARI DAH SAMPAI, SELURUH MALAYSIA
.
WHATSAPP 0194988653 - Sis Yusha hantu valak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#TeamKasiPecah #asyalliee #lovelieejb #lovelieetangkak #lovelieemuar #lovelieesegamat
#lovelieepagoh #lovelieemersing #lovelieebatupahat #lovelieepontian #lovelieekulai #johor #syasyasolero #luvbabes #lovelieejohorbahru #ainaa #kdollbeauty #bougasbeauty #primavalet
56 0 6 hours ago
@beatbeauty.fini Profile picture

@beatbeauty.fini

Bukit Bendera, Penang Hill Penang

FANS LIPMATTE PADU GILA🔥
.
Peminat LIPMATTE dah hampir pitam tengok TEASER macam ni je. Kalau teaser power-power dah keluar nanti? Mahu pengsan terus agaknya 🤣
.
Kita belum Release lagi TAPI fini dah start ambil order tau. Siapa yang nak join untuk PRE ORDER boleh terus ws fini. Link ada dekat bio
.
FINI BERANI CONFIRM LIPMATTE FROM BEATBEAUTY MEMANG SANGAT BESTTT!
.
TAG 3 ORANG KAWAN BAIK KORANG sebab 3 Shade untuk satu harga 😍 MEMANG JIMAT BERGANDA GANDA. SERIOUS fini tak tipu. Memang JIMAT

#beatbeauty #beatbeautymalaysia #beatbeautykajang #beatbeautybangi #beatbeautyagent #asyalliee #beatbeautyterengganu #beatbeautynuha #beatbeautysemenyih #beatbeautykualaterengganu #beatbeautyselangor #beatbeautypahang #beatbeautyperak #beatbeautykedah #beatbeautymelaka #beatbeautyjohor #beatbeautykelantan #beatbeautysarawak #liptint #liptintbeatbeauty #nuhabeatothers #nuhaburningdesire #kpopalbummalaysia #beatbeautysarawak #beatbeautysabah #beatbeautypenang #beatbeautyagent

FANS LIPMATTE PADU GILA🔥
.
Peminat LIPMATTE dah hampir pitam tengok TEASER macam ni je. Kalau teaser power-power dah keluar nanti? Mahu pengsan terus agaknya 🤣
.
Kita belum Release lagi TAPI fini dah start ambil order tau. Siapa yang nak join untuk PRE ORDER boleh terus ws fini. Link ada dekat bio
.
FINI BERANI CONFIRM LIPMATTE FROM BEATBEAUTY MEMANG SANGAT BESTTT!
.
TAG 3 ORANG KAWAN BAIK KORANG sebab 3 Shade untuk satu harga 😍 MEMANG JIMAT BERGANDA GANDA. SERIOUS fini tak tipu. Memang JIMAT

#beatbeauty #beatbeautymalaysia #beatbeautykajang #beatbeautybangi #beatbeautyagent #asyalliee #beatbeautyterengganu #beatbeautynuha #beatbeautysemenyih #beatbeautykualaterengganu #beatbeautyselangor #beatbeautypahang #beatbeautyperak #beatbeautykedah #beatbeautymelaka #beatbeautyjohor #beatbeautykelantan #beatbeautysarawak #liptint #liptintbeatbeauty #nuhabeatothers #nuhaburningdesire #kpopalbummalaysia #beatbeautysarawak #beatbeautysabah #beatbeautypenang #beatbeautyagent
13 1 7 hours ago
@beatbeautyintan_melaka Profile picture

@beatbeautyintan_melaka

3IN1 BOX???😱😱😱 PRICE PUN BOLEH BUAT ORG PENGSAN😱
.
So mana peminat2 LIPMATTE??? Cepat munculkan diri uguysssss🤗 Pasti tidak mengecewakan tau.. Bukan setakat LIPTINT je LIPMATTE pun dah ade skrg💃🏻💃🏻mau pengsan peminat LIPMATTE tgk nnt😍❤
.
Honestly, Intan nak BEAUTIES2 Intan semue cecantik dengan PRODUK TERBARU LIPMATTE dan LIPTINT ni tau.. Mesti uguys dah tak shaaaabaaarrr kan nak tgk.. Intan ag tak sbr tau nak share dengan beuties2 Intan ni🤗🤗🔥
.
LIPMATTE ni bukan dri segi colour je lawa tau, dari segi packaging, shades, textures dan bau LIPMATTE kalini mesti daabbbboommmmm teruk tau🔥🔥Packaging yg mmg takdek dkt tempat lain.. ONLY BEATBEAUTY💃🏻💃🏻so sesape yg nak grab jum cecepat ws Intan🤗
.
#beatbeauty #beatbeautymalaysia #beatbeautymelaka #beatbeautycheng #beatbeautyagent #asyalliee #beatbeautyterengganu #beatbeautyintan #beatbeautysemenyih #beatbeautykualaterengganu #beatbeautyselangor #beatbeautypahang #beatbeautyperak #beatbeautykedah #beatbeautymelaka #beatbeautyjohor #beatbeautykelantan #beatbeautysarawak #liptint #liptintbeatbeauty #kpopalbummalaysia #beatbeautysarawak #beatbeautysabah #beatbeautypenang

3IN1 BOX???😱😱😱 PRICE PUN BOLEH BUAT ORG PENGSAN😱
.
So mana peminat2 LIPMATTE??? Cepat munculkan diri uguysssss🤗 Pasti tidak mengecewakan tau.. Bukan setakat LIPTINT je LIPMATTE pun dah ade skrg💃🏻💃🏻mau pengsan peminat LIPMATTE tgk nnt😍❤
.
Honestly, Intan nak BEAUTIES2 Intan semue cecantik dengan PRODUK TERBARU LIPMATTE dan LIPTINT ni tau.. Mesti uguys dah tak shaaaabaaarrr kan nak tgk.. Intan ag tak sbr tau nak share dengan beuties2 Intan ni🤗🤗🔥
.
LIPMATTE ni bukan dri segi colour je lawa tau, dari segi packaging, shades, textures dan bau LIPMATTE kalini mesti daabbbboommmmm teruk tau🔥🔥Packaging yg mmg takdek dkt tempat lain.. ONLY BEATBEAUTY💃🏻💃🏻so sesape yg nak grab jum cecepat ws Intan🤗
.
#beatbeauty #beatbeautymalaysia #beatbeautymelaka #beatbeautycheng #beatbeautyagent #asyalliee #beatbeautyterengganu #beatbeautyintan #beatbeautysemenyih #beatbeautykualaterengganu #beatbeautyselangor #beatbeautypahang #beatbeautyperak #beatbeautykedah #beatbeautymelaka #beatbeautyjohor #beatbeautykelantan #beatbeautysarawak #liptint #liptintbeatbeauty #kpopalbummalaysia #beatbeautysarawak #beatbeautysabah #beatbeautypenang
11 2 7 hours ago
@beatbeautymy.min Profile picture

@beatbeautymy.min

NEW BABY FROM BEATBEAUTY
Apa yang @fatinafeefa pakai tu? 😍
Haaa new baby from BeatBeautyMy™ coming soon !
Ada 3 colours in 1 box. Yess ! 3 COLOURS DALAM 1 BOX 😍 Warna dia memang cantik dan harga pun sangat berbaloi nak menangis tengok 💄💄💄 Korang excited tak dengan produk terbaru BeatBeaty ni? Spam 😍😍😍 banyak2. #beatbeautymy #beatbeautyasyalliee #asyalliee #loveliee #beatbeautykl #beatbeautysgbuloh #liptint #liptintmalaysia #liptintkorea #liptintmurah #kualititerbaik #liptintwatermelon #liptintpeach #sgbuloh #lovelieebyasyalliee #natashabeautybeat #beatthebeauty #beatitsquad #malaysia #koreamakeup #makeupalakorea #barangmakeupmurah #produkmalaysia #teamkaknisa #readystock

NEW BABY FROM BEATBEAUTY 
Apa yang @fatinafeefa pakai tu? 😍 
Haaa new baby from BeatBeautyMy™ coming soon ! 
Ada 3 colours in 1 box. Yess ! 3 COLOURS DALAM 1 BOX 😍 Warna dia memang cantik dan harga pun sangat berbaloi nak menangis tengok 💄💄💄 Korang excited tak dengan produk terbaru BeatBeaty ni? Spam 😍😍😍 banyak2.  #beatbeautymy #beatbeautyasyalliee #asyalliee #loveliee #beatbeautykl #beatbeautysgbuloh #liptint #liptintmalaysia #liptintkorea #liptintmurah #kualititerbaik #liptintwatermelon #liptintpeach #sgbuloh #lovelieebyasyalliee #natashabeautybeat #beatthebeauty #beatitsquad #malaysia #koreamakeup #makeupalakorea #barangmakeupmurah #produkmalaysia #teamkaknisa #readystock
8 1 7 hours ago
@loveliee_rose Profile picture

@loveliee_rose

Kubang Kerian, Kelantan, Malaysia

SALE! SALE! SALE!

LOVELIEE SUNSCREEN RM60 SAHAJA!

Sale kita akan tamat pada 16 OCTOBER jadi nilah masanya korang boleh grab kesemua product loveliee dengan RM10 OFF.

Harini korang ok tak? Kerja ok? Banyak kelas ke harini? Apa apa pun jangan lupa consume HPP supplement dan juga pakai serum and sunscreen! Busy tu busy jugak, kulit kena jaga!

#hellopeachplease #loveliee #lovelieecleanser #lovelieeserum #lovelieesunscreen #lovelieebeauty #asyalliee #lovelieekelantan #lovelieekubangkerian #lovelieekotabharu #lovelieewakafcheyeh #agentloveliee #agent loveliee kelantan

SALE! SALE! SALE!

LOVELIEE SUNSCREEN RM60 SAHAJA!

Sale kita akan tamat pada 16 OCTOBER jadi nilah masanya korang boleh grab kesemua product loveliee dengan RM10 OFF.

Harini korang ok tak? Kerja ok? Banyak kelas ke harini? Apa apa pun jangan lupa consume HPP supplement dan juga pakai serum and sunscreen! Busy tu busy jugak, kulit kena jaga!

#hellopeachplease #loveliee #lovelieecleanser #lovelieeserum #lovelieesunscreen #lovelieebeauty #asyalliee #lovelieekelantan #lovelieekubangkerian #lovelieekotabharu #lovelieewakafcheyeh #agentloveliee #agent loveliee kelantan
5 2 7 hours ago
@lavender.shoppe Profile picture

@lavender.shoppe

BEATBEAUTY LIPMATTE 💋
.
Beatbeauty Lipmatte dah nak keluar guys ! 😱
.
KELEBIHAN LIPMATTE
💋Tahan Lama
💋Smooth finishing 💋Tidak Melekit 💋Sangat ringan dibibir 💋 Harga affordable berbaloi baloi 💋 Packaging yg menarik & rare .

Even Sis Nurul as agent pun tak sabar dgn keluaran Lipmatte ni apatah lagi uolls kan 😍Lipmatte ni 3in1 tau , serius warna mmg cantik2 . Rase nk pakai semua sekaligus tapi bibir ada satu je 😝And lagi satu kelebihan Beatbeauty Lipmatte ni , bole combine dengan Beatbeauty LIPTINT . Dan ofcoz laa warna akan jadi lebih cantik kebabooomm guys 😱😍
.

So siapa nak join pre-order Beatbeauty Lipmatte ni bole direct DM atau Whatsapp sis Nurul terus ye .📲
.

#Beatbeauty #BeatOthersSquad #LiptintPeach
#liptintwatermelon #LiptintMalaysia
#BeautybeatRawang #sayajual #BeatBeauties #BeatbeautyAgent #BeatbeautyTeam #makeup #bazaarpaknil #kedaionlinemurah #igshop #jualanmurah # #LovelieeAgent #HelloPeachPlease #Asyalliee #BeatBeautyRawang #beatbeautyserendah #BeatBeautyKKB #beatbeautybukitsentosa #MakeupJunkie #makeuplovers #makeuptutorial #makeuplooks #makeupAddict #makeuptips #makeupartist

BEATBEAUTY LIPMATTE 💋
.
Beatbeauty Lipmatte dah nak keluar guys ! 😱
.
KELEBIHAN LIPMATTE
💋Tahan Lama
💋Smooth finishing 💋Tidak Melekit 💋Sangat ringan dibibir 💋 Harga affordable berbaloi baloi 💋 Packaging yg menarik & rare .

Even Sis Nurul as agent pun tak sabar dgn keluaran Lipmatte ni apatah lagi uolls kan 😍Lipmatte ni 3in1 tau , serius warna mmg cantik2 . Rase nk pakai semua sekaligus tapi bibir ada satu je 😝And lagi satu kelebihan Beatbeauty Lipmatte ni , bole combine dengan Beatbeauty LIPTINT . Dan ofcoz laa warna akan jadi lebih cantik kebabooomm guys 😱😍
.

So siapa nak join pre-order Beatbeauty Lipmatte ni bole direct DM atau Whatsapp sis Nurul terus ye .📲
.

#Beatbeauty #BeatOthersSquad #LiptintPeach 
#liptintwatermelon #LiptintMalaysia 
#BeautybeatRawang #sayajual  #BeatBeauties #BeatbeautyAgent #BeatbeautyTeam #makeup #bazaarpaknil #kedaionlinemurah #igshop #jualanmurah ##LovelieeAgent #HelloPeachPlease #Asyalliee #BeatBeautyRawang #beatbeautyserendah #BeatBeautyKKB #beatbeautybukitsentosa #MakeupJunkie #makeuplovers #makeuptutorial #makeuplooks #makeupAddict #makeuptips #makeupartist
6 2 7 hours ago
@beatloveliee.chumine Profile picture

@beatloveliee.chumine

LIPTINT TAK HILANG ! 🔥
.
✔️Tak lekat dekat straw
✔️Tidak mudah hilang
✔️Tidak melekat
✔️Tahan lama
✔️Ringan
.
Beli 1 RM49.00
Beli 2 RM95.00
(valid until 31/10/19)
.
#beatbeautymy #loveliee #liptint #liptintbeatbeauty #asyalliee #uitmsegamat #uthmbatupahat #uthmparitraja #beatbeautysegamat #cantik #kosmetik #sischumine #johor #salekawkaw #salebeatbeauty

LIPTINT TAK HILANG ! 🔥
.
✔️Tak lekat dekat straw
✔️Tidak mudah hilang
✔️Tidak melekat
✔️Tahan lama
✔️Ringan
.
Beli 1 RM49.00
Beli 2 RM95.00
(valid until 31/10/19)
.
#beatbeautymy #loveliee #liptint #liptintbeatbeauty #asyalliee #uitmsegamat #uthmbatupahat #uthmparitraja #beatbeautysegamat #cantik #kosmetik #sischumine #johor #salekawkaw #salebeatbeauty
10 1 7 hours ago

Top #asyalliee posts

@asyalliee Profile picture

@asyalliee

1. Huh ?! Awak suka saya ?
2. Ohhh i see
3. Betul ke ni ? hehe
4. Okay lahh suka awak jugak 😉 .
.
.
#Asyalliee #Asyagram #Selca #ParkChanyeol

1. Huh ?! Awak suka saya ? 
2. Ohhh i see
3. Betul ke ni ? hehe 
4. Okay lahh suka awak jugak 😉 .
.
.
#Asyalliee #Asyagram #Selca #ParkChanyeol
11,376 293 17 December, 2014
@rosie._dempseys Profile picture

@rosie._dempseys

• today is the day i try to do somethings that i never try to do. First of all, i adore her artwork since i stalk her ig and saw her makeup skill is so good. So today i try to do one of her makeup looks and here's the result. Idk if it look okay or not, but i hope she do noticed this. Dear @asyalliee , i really adore your makeup and your art as well. You really inspired me a lot and ofcourse you inspired a lot of people. Thanks to your work, i've achieve mine too and improve my makeup skills. I hope one day or soon enough i can meet you asya 👑💕❤️ please come to sarawak and do your makeup class here! I love you and i hope you noticed my post. I love youuuu @asyalliee @asyalliee @asyalliee 💕💔💔🙈 P/s ; guysss pls tag her so she can saw this! 😭 #asyalliee #makeup #barbiedollmakeup #love #makeupporn #hijab

• today is the day i try to do somethings that i never try to do. First of all, i adore her artwork since i stalk her ig and saw her makeup skill is so good. So today i try to do one of her makeup looks and here's the result. Idk if it look okay or not, but i hope she do noticed this. Dear @asyalliee , i really adore your makeup and your art as well. You really inspired me a lot and ofcourse you inspired a lot of people. Thanks to your work, i've achieve mine too and improve my makeup skills. I hope one day or soon enough i can meet you asya 👑💕❤️ please come to sarawak and do your makeup class here! I love you and i hope you noticed my post. I love youuuu @asyalliee @asyalliee @asyalliee 💕💔💔🙈 P/s ; guysss pls tag her so she can saw this! 😭 #asyalliee #makeup #barbiedollmakeup #love #makeupporn #hijab
863 25 2 May, 2017
@asyalliee Profile picture

@asyalliee

I want to learn more and more about this western makeup, because sometimes the makeup does not suit me ;( #asyalliee #ASFairies #Englishtakbetul #takpamencuba
_
Follow @kdollbeauty_hq

I want to learn more and more about this western makeup, because sometimes the makeup does not suit me ;( #asyalliee #ASFairies #Englishtakbetul #takpamencuba
_
Follow @kdollbeauty_hq
30,119 287 12 March, 2017
@asyalliee Profile picture

@asyalliee

Goblin and his brides ♥️ siapa tak sabar nak tengok full video ? Khas untuk #ASFairies dari saya dan suami 😍 Doa banyak-banyak @firdauszulfaa siapkan video ni okay 😂 komen kat ig dia hahahaha #asyalliee #asyallieeahmad #asyallieescarves #EboyAsya #Lovestoryeboyasya

Goblin and his brides ♥️ siapa tak sabar nak tengok full video ? Khas untuk #ASFairies dari saya dan suami 😍 Doa banyak-banyak @firdauszulfaa siapkan video ni okay 😂 komen kat ig dia hahahaha #asyalliee #asyallieeahmad #asyallieescarves #EboyAsya #Lovestoryeboyasya
17,907 250 22 hours ago
@asyalliee Profile picture

@asyalliee

Trying new makeup look 🙈🖤 #asyalliee #asyallieeahmad #ASFairies

Trying new makeup look 🙈🖤 #asyalliee #asyallieeahmad #ASFairies
28,245 203 30 March, 2017
@asyalliee Profile picture

@asyalliee

I love this so much ! i love the smells like a peaches 🍑 🤣😍 @toofaced #asyalliee #ASFairies

I love this so much ! i love the smells like a peaches 🍑 🤣😍 @toofaced #asyalliee #ASFairies
14,361 61 12 March, 2017
@asyalliee Profile picture

@asyalliee

Kalau beli lipstick mesti wajib 3 colour ni . Pink, Orange & Red #Asyalliee #ASFairies #Makeup #makeupaddicts

Kalau beli lipstick mesti wajib 3 colour ni . Pink, Orange & Red #Asyalliee #ASFairies #Makeup #makeupaddicts
14,090 56 4 hours ago