#atasimukabreakout Instagram Photos & Videos

atasimukabreakout - 39.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #atasimukabreakout and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
39 minutes
Average like
2.9
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti

MENGAPA NUMI GOLD SERUM SANGAT PENTING DI APPLIKASIKAN PADA KULIT WAJAH?
-
-
✔ Bukan saja mengurangkan radang yang berlaku pada kulit muka yang kemerah-merahan disebabkan oleh jerawat, bahkan membantu mengurangkan berlakunya jerawat. .
.
✔Diperlukan oleh kulit dalam proses pembentukan kolagen yang bertanggungjawab membantu dalam merawat PARUT jerawat untuk menjadikan ianya LICIN dari kesan lopak akibat jerawat. .
.
✔Membantu mengurangkan dan merawat PIGMENTASI pada kulit yang terjadi disebabkan pelbagai faktor seperti proses penuaan, pancaran sinaran matahari, perubahan hormon semasa mengandung dan sebagainya.

Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan kulit licin yang sihat dan cantik, NUMI SERUM adalah produk kulit yang WAJIB ada untuk kegunaan sehari hari !

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline 
#dylaberichlady #numiserum
#serumkiller
#serumsakti
1 0 24 minutes ago

[LELAKI SEMALAYA] "SELAMAT HARI LELAKI SEDUNIA!!"
.
Lelaki pun ada masalah seperti pompuan.. kulit minyak, kering & kombinasi.. cuma beza, pompuan byk dipengaruhi masalah hormon🤐 opps!
.
Serum Bougas memang terlajak advance.. sebab itu nama dia advance serum, cam @aqilzulkiflee cakap nie..
.
Sempena, hari lelaki sedunia, yus nak bagi 2 FREE face Mask pada LELAKI SHJ.. dengan setiap pembelian Bougas dengan yus.. best tak?
.
Nak tambah best.. yus up lagi FREE handcream.. bleh adiah kat aweks or mak..
.
Sehingga 25Nov2019 jer tau.. Cepat.. jangan lambat
Wassap (yus) 0105519970
.
#acnehelp #acneskincare #atasimukabreakout #beautystatistics #blackheadtweezers #bougasbeautyperlis #bougaskotabharu #brownskingirl #diyblogger #extraction #feedbackwelcome #jeragatberkurangan #jerawatmuka #kulitbreakout #kulitmukaberminyak #maskerjerawatalami #naturalcleanser #pembersihkulit #pimplemalaysia #posseluruhmalaysia #reviewpreorder #scrub #scrubwajahhalal #serummagic #SkincareBusiness #skincarenatural #skincarespecialist #sunburned #tipsawetmuda #whiteheadsremover

[LELAKI SEMALAYA] "SELAMAT HARI LELAKI SEDUNIA!!"
.
Lelaki pun ada masalah seperti pompuan.. kulit minyak, kering & kombinasi.. cuma beza, pompuan byk dipengaruhi masalah hormon🤐 opps!
.
Serum Bougas memang terlajak advance.. sebab itu nama dia advance serum, cam @aqilzulkiflee cakap nie..
.
Sempena, hari lelaki sedunia, yus nak bagi 2 FREE face Mask pada LELAKI SHJ.. dengan setiap pembelian Bougas dengan yus.. best tak?
.
Nak tambah best.. yus up lagi FREE handcream.. bleh adiah kat aweks or mak..
.
Sehingga 25Nov2019 jer tau.. Cepat.. jangan lambat
Wassap (yus) 0105519970
.
#acnehelp #acneskincare #atasimukabreakout #beautystatistics #blackheadtweezers #bougasbeautyperlis #bougaskotabharu #brownskingirl #diyblogger #extraction #feedbackwelcome #jeragatberkurangan #jerawatmuka #kulitbreakout #kulitmukaberminyak #maskerjerawatalami #naturalcleanser #pembersihkulit #pimplemalaysia #posseluruhmalaysia #reviewpreorder #scrub #scrubwajahhalal #serummagic #SkincareBusiness #skincarenatural #skincarespecialist #sunburned #tipsawetmuda #whiteheadsremover
0 0 39 minutes ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 1 hour ago

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
.
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

ISI KANDUNGAN SATIS SOAP !💚
.
.
. 
Haii ualls shira nak share tips utk merawat kulit muka kusam 🐼🐼 Moga bermanfaat ! 😍 .
.
.
1) SUSU
Susu antara bahan semula jadi yang dapat mencerahkan kulit wajah yang kusam, susu mengandungi bahan aktif seperti AHA dan BHA yang membantu menghilangkan bintik hitam serta membantu mencerahkan kulit wajah yang kusam yang terjadi akibat sinaran matahari. .
.
Cara: Basuh wajah dengan susu atau gunakan masker yang diperbuat daripada susu pada kulit wajah anda. Lakukan rutin ini dengan kerap untuk kesan yang lebih maksimum. .
.
.
2) Pisang dan Madu 🍌+ 🍯
Pisang mengandungi Vitamin B, B6, C, Magnesium, Kalsium, Fosfor dan zat Besi. Kandungan vitamin C dalam buah pisang dapat membantu dalam merawat kulit wajah yang kusam serta mencerahkan kulit. .
.
Cara: Campurkan buah pisang yang telah dilumat halus dengan madu. Sapukan campuran tersebut pada kulit wajah . Biarkan selama 15 minit atau sehingga kering kemudian bilas dengan air bersih.
.
.
Nak Cara Mudah & Cepat atasi masalah kulit kusam? Jom kemam2 PERFECT SKIN SUPPLEMENT & CUCI MUKA DENGAN SATIS SOAP
.
.
#perfectskinsupplement #pss #fienabeauty #BeautyTipsByCikpina
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 3 hours ago

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan

BEST ke Numi Serum ni??
.
Bagi yg tertanya apa yang best Numi Serum ni, Mehh sis story sikit . Numi serum ni dia lain daripada lain tau 😉. Bila korang apply ,ia terasa sejuk, cepat meresap & takkan buat kulit korang berminyak pon.
.
 Yang bestnya apa ? Buat kulit korang rasa tegang & glowing gilerr .Then kalau lepas makeup nak nampak kulit korang kilat2 mcm pakai highlighter , just dap2 sikit kt pipi . Terus berkilat ,glowing mcm kulit orang korea gittuw 😘. Haa best kan . . . .
.
Tunggu apa lagi gais, DM / WHATSAPP 014-2997794 TEKAN LINK DI 👇 untuk dapatkan sekarang 💃 !! www.wasap.my/+60142997794
.
FREE GIFT 🎁 utk setiap pembelian ✔️
.
Dekat kita COD, Jauh kita POS 📫
.
Estimate delivery 1-3 days (J&T Express) .🚛
.
.

#gelombangfienabeauty #ienaVengersSquad #teamfienabeauty #fienabeautyline
#perfectskinsupplement #testimonipss #pssnewformula #kemamkemamputih #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #putihsatubadan #whiteningsupplement #satissoap #satissoaptestimoni  #testimonisatissoap #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #psskemaman #psskuantan #satissoapkuantan #satissoapkemaman #perfectskinsupplementkemaman #perfectskinsupplementkuantan
5 0 3 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Haaaa nak cantik bukan senang chuolls. .
.
Tapi Alhamdulillah, sejak konsisten guna numiserum dan satis soap even tak make up pon skin cantik sihat bersih je 😍
.
.
Yang lagi best, parot jerawat dah pudar. .
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 5 hours ago

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

TAK MAKE-UP PUN TAPI MASIH LAGI CANTEK !!
.
.
Takpayah dah bazir masa duduk berjam-jam depan cermin nak make-up. Dap dap je #numiserum pun dah dapat buat muka korang tu cun melecun.
.
.
Haa tunggu apa lagi ualls? Cepat-cepat la grab sekarang. Sekali cuba mesti nak lagi eheee 😀
.
.
Ada yang nak lagi tiga free gift tu? Haaa? Kalau nak jom ketik wasap nida 😚
.
.
For order/details, boleh terus wasap no dibawah👇👇 ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ☝☝
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
3 0 5 hours ago
.
TAK PERCAYA DENGAN SKIN SENDIRI SELEPAS CONSUME 1 BOX PSS 😳
.
Sebelum consume #pss kulit burn giler plus tona tak sekata 😭
Jangan risau syg2 semua..ada yg mengalami masalah yg sama??
.
Jom dapatkan #pss dengan sis😘😘
.
📱01162604216
📱01162604216
.
#psskotabharu
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 6 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
4 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
3 0 7 hours ago

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya

“Nah hasil consume 1 box pss. Nasib baik sy ingt nak ambil gambar sebelum & selepas. Tak sangka pulak perubahan nya mcm tu sekali. Sekarang semua officemate sy jeles dgn kulit sy hihii”
-sikin-
.
Ada yg nk tahu rahsia sis Sikin jaga kulit sampai putih macam ni? Jom sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma jer
.
.
Dah tak sabar nak sis bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg .
.
WHATSAPP "NAK" ke
011-25524614(admin)
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #agenpetalingjaya
5 0 7 hours ago

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Alhmdlh dpt feedbck lg hari ni dari customer sendiri.
.
Habis sekotak dah nampak perubahan..suka sangat kan,kulit sunburn dh pulih dgn 1 box je.
.
Pempuan mana tak suka kulit muka bersih,bukan nk putih semata2 tapi yg penting kulit muka bebas jerawat dan parut..betol tak??🤗 Kalau korang brminat nk tahu lbh lanjut psl suppliment ni blh whatapps sis ke no dibawah atau tekan je link di bio sis ok . 📲017-9613381
📲017-9613381

#jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
0 0 8 hours ago

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Perfect Skin Supplement merupakan produk yang berkesan bagi mereka yang mengalami masalah kulit seperti:
.
✨jerawat selalu naik tak tentu masa
✨parut lama yang susah hilang
✨jeragat susah hilang
✨susah nak hilangkan sunburn
✨warna tona kulit tak sekata/kulit gelap
✨alergik / kulit sensitif
✨kulit kusam & tak bermaya
✨tumit merekah
✨kulit kering / kulit berminyak

Siapa yang patut memiliki set produk Perfect Skin Supplement? Ramai di kalangan wanita mengalami masalah kulit yang tidak terkawal sehingga mereka mencuba bermacam cara untuk merawatnya

Ada yg nk tahu rahsia founder kita jaga kulit cerah & bersih? J0m sis guide & bantu uollss smpai berjaya secara percuma .
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
2 0 10 hours ago

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang #satissoap
#ss #satissoapahang #kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik

Setiap hari ada je feedback positif daripada pengguna satis soap👓

Siapa yang ingin miliki kulit muka yang bebas dari jerawat,parut,liang pori makin mengecil dan yang paling penting mencerahkan kulit wajah wajib menggunakan satis soap ni🤗🤗 Yang paling tak disangka hanya RM25.00 dapat merawat kulit wajah anda,tidak perlu pencuci muka yang berharga ratusan ringgit untuk miliki wajah yang diidamkan😉😉 Sesiapa yang ingin dapatkan satis soap,jom cepat2 dm sekarang atau terus tekan link di bio @fienabeauty_byqielah juga atau bllh terus whatapps ke no 011-21998233☎️ #codpahang #codpahang#satissoap
#ss#satissoapahang#kuantanpahang #pahangdarulmakmur #readystok #postage #satissoap #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss 
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonisatissoap #testimonisatissoapkuantan #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakcantik
13 0 10 hours ago

Mudah sahaja cara menggunakan #satissoap ni..dalam masa semiggu dah nampak perubahan jika kita memakai satis soap ini.

berminat kata"Nak" ke 0145009889
#fienabeauty #fienabeautyline #ss #sayajual #putihgebugebas #sayajualss #testimonisatissoap #nakcantikcepat #atasimukabreakout #jomcantik #tipsmukacantik

Mudah sahaja cara menggunakan #satissoap ni..dalam masa semiggu dah nampak perubahan jika kita memakai satis soap ini.

berminat kata"Nak" ke 0145009889 
#fienabeauty #fienabeautyline #ss #sayajual #putihgebugebas #sayajualss #testimonisatissoap #nakcantikcepat #atasimukabreakout #jomcantik #tipsmukacantik
7 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
2 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
0 0 13 hours ago

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal..
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
#PSS
#perfectskinsupplement #sayajual #perfectskinsupplement #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
1 0 13 hours ago

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg!.
-
Dah tak sabar nak saya bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls ✌️😍
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
0145009889
0145009889
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
4 0 13 hours ago

morning uollls ! 🌸 Yang mana selalu busy pekerjaan & pengajian jangan lupa bawa pssnewformula ke mana sahaja tau
-
Lagi senang kalau ualls letak jer beberapa sachet pss tu dalam beg atau dlm drawer tmpt korang. Tak perlu nak bawa kotak ke hulu hilir. tak gitu? .
-
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
-
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

morning uollls ! 🌸 Yang mana selalu busy pekerjaan & pengajian jangan lupa bawa pssnewformula ke mana sahaja tau
-
Lagi senang kalau ualls letak jer beberapa sachet pss tu dalam beg atau dlm drawer tmpt korang. Tak perlu nak bawa kotak ke hulu hilir. tak gitu? .
-
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
-
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
6 0 13 hours ago

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
10 0 13 hours ago

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan

BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada :
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
-
Nak saya bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile nieyjuniey 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-5009889
014-5009889
014-5009889
-
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih  #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas  #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty  #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan
4 0 13 hours ago

"BARU 8 HARI MAKLONG DAH TEGUR MAKIN PUTIHHH😱"
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS"
017-9872636
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #terapiinstagram #kemamkemamputih #ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

"BARU 8 HARI MAKLONG DAH TEGUR MAKIN PUTIHHH😱"
.
Ramai menyesal sebab tak guna #PSS dari duluuu
.
SEBAB ANDA PERLUKAN PSS🌟
✨#perfectskinsupplement merupakan supplement yang paling mudah untuk consume. Kemam kemam dah cantik 🌟
✨#PSS mampu menjadikan wajah anda putih gebu flawless😍
✨membantu mengecutkan jerawat dengan cepat & membantutkan pertumbuhan jerawat
✨membantu menghilangkan parut parut degil😬
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA👌🏻
.
WHATSAPP "PSS" 
017-9872636
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan#terapiinstagram #kemamkemamputih#ajimaura #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
1 0 13 hours ago

Alhamdulillah, dengan guna sebulan satis soap, masalah kulit gatal dekat kaki makin pulih. .
.
Yang penting kita cuba ikhtiar untuk rawat. Bukan nak overclaim ya. Dan lagi satu nak serasi tu jugak tengok pada hormon badan masing masing. Sebab hormon badan masing masing kan berbeza. .
.
Kita ikhtiar dengan niat yang betul, inshaAllah ada hasilnya. ☺
.
.

For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Alhamdulillah, dengan guna sebulan satis soap, masalah kulit gatal dekat kaki makin pulih. .
.
Yang penting kita cuba ikhtiar untuk rawat. Bukan nak overclaim ya. Dan lagi satu nak serasi tu jugak tengok pada hormon badan masing masing. Sebab hormon badan masing masing kan berbeza. .
.
Kita ikhtiar dengan niat yang betul, inshaAllah ada hasilnya. ☺
.
.

For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
3 0 23 hours ago

Alhamdulillah, dengan guna sebulan satis soap, masalah kulit gatal dekat kaki makin pulih. .
.
Yang penting kita cuba ikhtiar untuk rawat. Bukan nak overclaim ya. Dan lagi satu nak serasi tu jugak tengok pada hormon badan masing masing. Sebab hormon badan masing masing kan berbeza. .
.
Kita ikhtiar dengan niat yang betul, inshaAllah ada hasilnya. ☺
.
.

For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

Alhamdulillah, dengan guna sebulan satis soap, masalah kulit gatal dekat kaki makin pulih. .
.
Yang penting kita cuba ikhtiar untuk rawat. Bukan nak overclaim ya. Dan lagi satu nak serasi tu jugak tengok pada hormon badan masing masing. Sebab hormon badan masing masing kan berbeza. .
.
Kita ikhtiar dengan niat yang betul, inshaAllah ada hasilnya. ☺
.
.

For order/details, boleh terus wasap no dibawah ⏬ ataupon terus tekan link wasap dekat bio atas ⏫
.
.
0193265570
0193265570
0193265570
.
.
ATAU KOMEN 'NAK' dekat bawah 👇
.
.
🚘 COD AREA PERLIS (ARAU & KANGAR)
🚘 COD AREA KELANTAN (BACHOK DAN SEKITARNYA)
📮 POSTAGE SETIAP HARI J&T EXPRESS
.
.
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
6 0 23 hours ago

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
.
🌿Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌿Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌿Mencerahkan & melembabkan kulit
🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌿Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌿Menghilangkan selulit
.
KELEBIHAN SATIS SOAP
.
🍃Lelaki & perempuan semua boleh guna
🍃Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
🍃Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
🍃Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
🍃Bau yang sangat wangi
🍃Rasa berangin & "freshmint"
.
#satissoap #satissoapbachok #satissoapperlis
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut

KEISTIMEWAAN SATIS SOAP
.
🌿Menghilangkan parut jerawat badan & muka
🌿Mengecutkan jerawat dengan cepat
🌿Mencerahkan & melembabkan kulit
🌿Membantu menghilangkan sel kulit mati
🌿Menghilangkan bau badan / ketiak / miss V
🌿Menghilangkan selulit
.
KELEBIHAN SATIS SOAP
.
🍃Lelaki & perempuan semua boleh guna
🍃Mengandungi Bunga Cenkih untuk tanggalkan parut
🍃Mengandungi Aloevera Pior untuk Lembab kan Kulit Muka
🍃Boleh diguna di seluruh tubuh badan & muka
🍃Bau yang sangat wangi
🍃Rasa berangin & "freshmint"
.
#satissoap #satissoapbachok #satissoapperlis
#numiserumperlis #numiserumbachok #pssperlis #pssbachok #satissoapperlis #satissoapbachok #agenfienabeautyperlis #agenfienabeautybachok #jerawatcepatkecut #codperlis #testimonisatissoap #testimonipss #testimoninumiserum #codbachok
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #sayanakcantik #sayanakputih
#putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
3 0 23 hours ago

Top #atasimukabreakout posts

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
lidah buaya memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak wanie bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK"
017-5548832 (admin)
.
.
.
#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 😱” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak wanie bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
017-5548832 (admin)
.
.
.
#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
310 2 30 November, 2018

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉ .
HEBAT KE PSS⁉BERKESAN KE PSS⁉
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak wanie bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
017-5548832
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #pssnewformula jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉ .
HEBAT KE PSS⁉BERKESAN KE PSS⁉
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
Siapa lagi nak wanie bantu? Boleh sangat ualls. Kita bagi guide percuma lagi tau. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah tu
.
.
WHATSAPP "PSS" ke
017-5548832
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
442 5 1 December, 2018

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK"
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty

Wow! Kulit putih melepak licin mcm kulit telur pulak tu. Parut & jerawat memang lesap terus lah😱 Hanya consume #perfectskinsupplement jer 🔥
.
KENAPA PERLU CONSUME PSS⁉️ .
HEBAT KE PSS⁉️BERKESAN KE PSS⁉️
.
KELEBIHAN PERFECT SKIN SUPPLEMENT 👇🏼👇🏼
✅ Memutihkan kulit 10x ganda drpd kulit asal.
✅ Putih sepantas injection seawal 10hari
✅ Menghapuskan toxin dalam badan.
✅ Mengecutkan jerawat dgn cepat
✅ Menghilangkan parut hitam berlubang .
✅ Menghilangkan sunburn dgn cepat
.
BERIBU-RIBU testimoni yang berjaya dan ucapkan selamat tinggal kepada
.
➡JERAWAT BATU/BERNANAH
➡JERAGAT
➡PARUT BERLUBANG
➡KULIT GELAP/BERMINYAK/KERING
➡SUNBURN
➡PIGMENTASI
➡LIANG PORI TERBUKA LUAS
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA ‼️ JOM ORDER SKG‼️
.
Nak farah bantu? Boleh tinggalkan no wsp atau pm je no bawah ni skrg 👇🏼atau nak mudah, tekan saja link wsp di profile farah 😘
-
WHATSAPP "NAK" 
014-8295464
0148295464
0148295464
-
#fienabeautyline #agenttumpat #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #agenttumpat #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #agenttumpat #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #agenttumpat #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #agenttumpat #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #agenttumpat #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap #satissoapfienabeauty
673 2 11 May, 2019

Hai kesayangan. Sempena birthday tahun ni , wanie nak buat flash sale selama 3hari jer tau . *Potongan harga sebanyak rm10 & free postage !* Terhad utk 15 orang terawal shj. Siapa cepat dia dapat
Dah tak sabar nak cuba? Komen “NAK” utk sis bagitahu harga sale !

Wasap ke admin
017-5548832(wanie)

#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Hai kesayangan. Sempena birthday tahun ni , wanie nak buat flash sale selama 3hari jer tau . *Potongan harga sebanyak rm10 &  free postage !* Terhad utk 15 orang terawal shj. Siapa cepat dia dapat 
Dah tak sabar nak cuba? Komen “NAK” utk sis bagitahu harga sale !

Wasap ke admin
017-5548832(wanie)

#flashsale #befdaygirl #jomcantik #jomsihat #cantikluardalam #fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
165 7 30 November, 2018

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Admin kan kadang2 pelik mcmmna seorang ibu anak sorang ni boleh buat suami dia tunduk 🤔. Bila kita tanya mommy @miechfiey dia cakap tak perlu nak pakai “guna2” hahaha 🤣.
.
Mommy pesan just ikot apa yg dia slalu amalkan konfirm suami / pakwe tak cari lain dah. Korang nak tahu tak rahsia dan pantang larang mommy @miechfiey kita ni ? 🤨.
.
Sapa nak tahu komen “nak” atau boleh dm no ws dekat bawah. Yang ni untuk mana2 #wanite yang taknak cik abang atau pakwe dia lari je tau 🤣.
.
018 - 386 4900 (admin)
011 - 1102 2952 (admin)
011 - 6203 2824 (admin)
013 - 565 8626 (admin)
010 - 253 4544 (admin)
.

#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
198 7 6 hours ago

Alahai beraya sakan founder kita dengan husbandnya 😍Kaki tangan seluruh tubuh semua putih gebu ualls😱 Mana lah suami tak sayang oii. Pegang tak lepas tu 🤣🤣
.
.
Ualls pun nak kulit mcm founder jgk? Sangatlah boleh. Founder kita ni bagus tau even kulit dah tersangatlah okei tapi masih konsisten consume #pssnewformula . 5 tahun Tak pernah tinggal pulak tu fuyyooo memang tabikk spring lah. Korang boleh ke setia sampai macam tu sekali? .
.
Baru consume 3box pun ramai jer yg dah give up. Kan kan? Nak cantik kena rajin , konsisten & sabar lah sayang. Yang penting jangan kedekut. Nak tunggu duit suami, cik tunang / bf yg bagi? Memang tak la kan. Usaha la sikit syg2. Kalau suami ualls bagi lagi untung. Suami pun boleh consume sama2 cantik. .
.
Penatnya sis membebel 🤣 Yang penting siapa nak kulit mcm fouder jgk pm tepi. Jangan muka je putih tapi kaki tangan gelap. Hancurr sis oii 😭😭
.
.
WHATSAPP "PSS"
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline

Alahai beraya sakan founder kita dengan husbandnya 😍Kaki tangan seluruh tubuh semua putih gebu ualls😱 Mana lah suami tak sayang oii. Pegang tak lepas tu 🤣🤣
.
.
Ualls pun nak kulit mcm founder jgk? Sangatlah boleh. Founder kita ni bagus tau even kulit dah tersangatlah okei tapi masih konsisten consume #pssnewformula . 5 tahun Tak pernah tinggal pulak tu fuyyooo memang tabikk spring lah. Korang boleh ke setia sampai macam tu sekali? .
.
Baru consume 3box pun ramai jer yg dah give up. Kan kan? Nak cantik kena rajin , konsisten & sabar lah sayang. Yang penting jangan kedekut. Nak tunggu duit suami, cik tunang / bf yg bagi? Memang tak la kan. Usaha la sikit syg2. Kalau suami ualls bagi lagi untung. Suami pun boleh consume sama2 cantik. .
.
Penatnya sis membebel 🤣 Yang penting siapa nak kulit mcm fouder jgk pm tepi. Jangan muka je putih tapi kaki tangan gelap. Hancurr sis oii 😭😭
.
.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 3184550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline
156 0 25 June, 2018

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS"
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap

Alahai cantik putihh naww2 founder kita 🤤🤤 Ke berseri ibu hamil ni? hihihi Ualls tengoklah sendiri sampai satu badan putih melepak. Paling putihh sis tengok dekat part kaki. Yang ni ramai org xboleh nak sorok. Muka putih tapi kaki hmm🤣🤣 Opss .
.
Ramai tanya sis ibu hamil & menyusu boleh consume ke #pssnewformula ni? Boleh sygg. Founder kita pun hamil 4 bulan dah tau. Memang tak skip pun consume pss. Sebab pss ni elok utk dalaman & luaran. Mana tahu kot2 keluar baby 👶🏻 nanti putih melepak ualls gara2 consume pss masa dlm perut mommy dia🤰😂 .
.
Lagi satu soalan femess sis dapat, pss ni boleh kuruskan badan sekali ke ? Yass boleh dear sbb dlm kandungan pss kan ada serbuk buah-buahan which is akan detox badan u secara semulajadi melalui pencernaan yang stabil & eloklah. Bukan pencernaan yg perut memulas-mulas tu tau😅 No No 😌 .
.
Bila badan ualls dah detox sekali senang lah parut & jerawat nak hilang. Sebabtu byk gilaa positif feedback yg cik pina dapat. Non stop feedback yg sis dpt skrg. Byk lg yg tak smpt upload tau😢
.
So ualls nak kulit putih gebu berseri mcm founder jgk? Nak kulit bebas tanpa sebarang parut & jerawat ? Boleh cuba pss ya syg2. Jangan risau founder sendiri akan guide & bantu ualls utk selesaikan masalah tu scra percuma jer. Tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni yerr .
.
WHATSAPP "PSS" 
019 - 318 4550
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #satissoap #testimonisatissoap
108 0 23 hours ago

Kalau nak hadiah kena tengok video ni sampai habis & komen emoji yang cute2 hihii
.
Cik pina betul2 nak bagi ualls 5 bonus hadiah yang bernilai rm200 secara percuma sempena promosi perayaan cina tidak lama lagi . .
.
Special untuk ualls,memperkenalkan “Perfect Skin Supplement” yang berwajah baru dari Fiena Beauty , @fienabeauty_hq . .
.
Diformulakan khas untuk mengatasi masalah kulit berkarat & jerawat yang semakin berleluasa di seluruh tubuh ualls. .
.
NEW EDITION , NEW FORMULA 🔥 3 KALI LEBIH BERKESAN 👍🏻 . .
Offer ini sah 6/2/18-10/2/18 sahaja. Siapa cepat dia dapat. Lambat cik pina tinggal👋🏼 Harga pastinya mampu milik & selamat 💯 .
.

Dah tak sabar nak cuba #pss yang baru ?? .
Sila komen “NAK” atau untuk fast respond boleh whatsapp cik pina ke “01111401909” sekarang 💨
.
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty

Kalau nak hadiah kena tengok video ni sampai habis & komen emoji yang cute2 hihii
.
Cik pina betul2 nak bagi ualls 5 bonus hadiah yang bernilai rm200 secara percuma sempena promosi perayaan cina tidak lama lagi . .
.
Special untuk ualls,memperkenalkan “Perfect Skin Supplement” yang berwajah baru dari Fiena Beauty , @fienabeauty_hq . .
.
Diformulakan khas untuk mengatasi masalah kulit berkarat & jerawat yang semakin berleluasa di seluruh tubuh ualls. .
.
NEW EDITION , NEW FORMULA 🔥 3 KALI LEBIH BERKESAN 👍🏻 . .
Offer ini sah 6/2/18-10/2/18 sahaja. Siapa cepat dia dapat. Lambat cik pina tinggal👋🏼 Harga pastinya mampu milik & selamat 💯 .
.

Dah tak sabar nak cuba #pss yang baru ?? .
Sila komen “NAK” atau untuk fast respond boleh  whatsapp cik pina ke “01111401909” sekarang 💨
.
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeauty
535 49 7 February, 2018