#atukpesanchannel Instagram Photos & Videos

atukpesanchannel - 17.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #atukpesanchannel and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
53 minutes
Average like
608.4
Average comment
6.4
Posts with video
11/36
Posts with photo
25/36

Hashtag Popularity

FOLLOW • LIKE • COMMENT • TAG FRIENDS & WIN lP6 😱

TURN ON NSPHONES POST NOTIFICATIONS ❗️


PROMOSI ‘MAULIDUR RASUL’ BY NSPHONES 😱
.
Phone jenama telefon bimbit yang paling berkualiti, paling mesra pengguna, paling elegent, paling canggih, paling moden dan paling laku untuk tahun kebelakangan ini.
.
Phone yang kami tawarkan ini sangat sesuai digunakan oleh srikandi-srikandi cinta, jejaka-jejaka tulin tak kira sudah berusia atau muda berdahi licin kerana reka bentuknya yang seiring dengan kemajuan teknologi sekarang.
.
Terbukti ! NS.Phones ini dah berjaya menyelesaikan masalah beratus-ratus orang di KL dan Selangor, semenanjung, Sabah dan Sarawak yang mengalami masalah telefon bimbit mereka hang, camera kurang cantik, batery tak tahan lama, dan macam-macam masalah lagi.
.
Phone merupakan telefon bimbit yang paling berkesan dan selamat digunakan untuk aktiviti harian. Balas wasap tanpa sebarang gangguan, scroll gambar di instagram begitu lancar dan menaip penulisan twitter dengan pantas sekali.
.
Inilah satu-satunya telefon bimbit yang bakal jadikan bibir anda kembali tersenyum dan sayang dengan Phone baru idaman anda kerana masalah seperti telefon bimbit anda sebelum ni sudah tiada dengan sekelip mata.
.
Tercari-cari penjual Phone yang selamat, dah terbukti boleh dipercayai dan mempunyai beratus-ratus testimoni yang positif?
.
Gerenti anda akan menyesal kalau tak grab sekurang-kurangnya sebiji telefon bimbit daripada NS.Phones sempena promosi ‘MAULIDUR RASUL’
.
Siapa sangka? Mungkin inilah satu-satunya peluang yang perlu anda perjuangkan selesaikan masalah telefon bimbit anda dengan cara paling selamat dan menguntungkan yang pernah anda jumpa.
.
.
Nak info lanjut? Nak dapatkan promosi terkini?
.
Tinggalkan nombor telefon di ruang komen atau tekan link di bio kami atau wasap kami 019 238 7907 untuk respon yang pantas daripada kami.
.
Terima kasih 😊
@naimselamat
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @lawak.boring @lawak4x4 @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks @nakfakta #lawak #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #atukpesanchannel #borong #murah #sayajual #jualmurah

FOLLOW • LIKE • COMMENT • TAG FRIENDS & WIN lP6 😱
•
TURN ON NSPHONES POST NOTIFICATIONS ❗️
•
•
PROMOSI ‘MAULIDUR RASUL’ BY NSPHONES 😱
.
Phone jenama telefon bimbit yang paling berkualiti, paling mesra pengguna, paling elegent, paling canggih, paling moden dan paling laku untuk tahun kebelakangan ini.
.
Phone yang kami tawarkan ini sangat sesuai digunakan oleh srikandi-srikandi cinta, jejaka-jejaka tulin tak kira sudah berusia atau muda berdahi licin kerana reka bentuknya yang seiring dengan kemajuan teknologi sekarang.
.
Terbukti ! NS.Phones ini dah berjaya menyelesaikan masalah beratus-ratus orang di KL dan Selangor, semenanjung, Sabah dan Sarawak yang mengalami masalah telefon bimbit mereka hang, camera kurang cantik, batery tak tahan lama, dan macam-macam masalah lagi.
.
Phone merupakan telefon bimbit yang paling berkesan dan selamat digunakan untuk aktiviti harian. Balas wasap tanpa sebarang gangguan, scroll gambar di instagram begitu lancar dan menaip penulisan twitter dengan pantas sekali.
.
Inilah satu-satunya telefon bimbit yang bakal jadikan bibir anda kembali tersenyum dan sayang dengan Phone baru idaman anda kerana masalah seperti telefon bimbit anda sebelum ni sudah tiada dengan sekelip mata.
.
Tercari-cari penjual Phone yang selamat, dah terbukti boleh dipercayai dan mempunyai beratus-ratus testimoni yang positif?
.
Gerenti anda akan menyesal kalau tak grab sekurang-kurangnya sebiji telefon bimbit daripada NS.Phones sempena promosi ‘MAULIDUR RASUL’
.
Siapa sangka? Mungkin inilah satu-satunya peluang yang perlu anda perjuangkan selesaikan masalah telefon bimbit anda dengan cara paling selamat dan menguntungkan yang pernah anda jumpa.
.
.
Nak info lanjut? Nak dapatkan promosi terkini?
.
Tinggalkan nombor telefon di ruang komen atau tekan link di bio kami atau wasap kami 019 238 7907 untuk respon yang pantas daripada kami.
.
Terima kasih 😊
@naimselamat
.
@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @lawak.boring @lawak4x4 @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks @nakfakta #lawak #lawak_hambar #lawakhambar #lawakhangit #zonlawak #atukpesanchannel #borong #murah #sayajual #jualmurah
71 40 3 hours ago

ADIDAS BLADE V4.
Black White.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder

ADIDAS BLADE V4.
Black White.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder
4 0 4 hours ago

ADIDAS BLADE V4.
Grey Black.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder

ADIDAS BLADE V4.
Grey Black.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder
3 0 4 hours ago

ADIDAS BLADE V4.
Black White Red.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder

ADIDAS BLADE V4.
Black White Red.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder
8 0 4 hours ago

ADIDAS BLADE V4.
Grey Red.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder

ADIDAS BLADE V4.
Grey Red.
Grade 5A.
Saiz available 41-45 euro.
Rm75 only!
Whatsapp 0199012912 sekarang.
Senentara stok masih ada.

#nakbebel #nakngepek #nakfakta #igersmalaya #nakpickupline #katakatacinta #katakatamutiara #tarbiahsental #ysuku #ex5familia #atukpesanchannel #igreviewmalaysia #tiktokmalaysia #igshopmalaysia #santaianakutara #nakkongsi #lawakkerder
6 0 4 hours ago

😎KASUT PALING MANTUL ABAD INI SUDAH SAMPAI...GRAB SKARANG UNTUK FREE GIFT 🎁(selagi stok masih ada)
==========================
‼️‼️NIKE AIRMAX 270 REACT‼️‼️
==========================
.
💢stress ngn harga barang sekarang💢
💢nak bergaya tapi tgh save budget💢
💢tak mampu tahan harga outlet💢
💢kasut kami kualiti premium💢
💢boleh bau3 kilang lagi💢
💢cepat guys harga tengah runtuh💢
==========================
😎 RM95 sahaja 💰(sekali postage🙀)
Pm min untuk saiz😁
‼️whatsapp min cepat‼️
Yang tak cuba whatsapp min tu mmg rugi😆
Bukan susah pun😁
Tekan je link bio👆🏻
whatsapp number +601156209463
========================== #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

😎KASUT PALING MANTUL ABAD INI SUDAH SAMPAI...GRAB SKARANG UNTUK FREE GIFT 🎁(selagi stok masih ada)
==========================
‼️‼️NIKE AIRMAX 270 REACT‼️‼️
==========================
.
💢stress ngn harga barang sekarang💢
💢nak bergaya tapi tgh save budget💢
💢tak mampu tahan harga outlet💢
💢kasut kami kualiti premium💢
💢boleh bau3 kilang lagi💢
💢cepat guys harga tengah runtuh💢
==========================
😎 RM95 sahaja 💰(sekali postage🙀)
Pm min untuk saiz😁
‼️whatsapp min cepat‼️
Yang tak cuba whatsapp min tu mmg rugi😆
Bukan susah pun😁
Tekan je link bio👆🏻
whatsapp number +601156209463
========================== #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
19 0 7 hours ago

🤡 ADIDAS BARU 🤡

ADIDAS TIGER BIEGE BLUE
SIZE: 41 42 43 44 45
PRICE: RM75/- ONLY😘
HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI🧐🧐🧐
................................................................
NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH🤣
📲📱📱HOW TO ORDER??
1.SCREENSHOT PHOTO..
2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154..
@ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!!
MARILAHH KELADANGG..
#friendsnmuzz #stylo
Tags:
#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia
................................................................
JOMM FOLLOW SEKALI🙌🏻
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_

🤡 ADIDAS BARU 🤡

ADIDAS TIGER BIEGE BLUE
SIZE: 41 42 43 44 45
PRICE: RM75/- ONLY😘
HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI🧐🧐🧐
................................................................
NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH🤣
📲📱📱HOW TO ORDER??
1.SCREENSHOT PHOTO..
2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154..
@ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!!
MARILAHH KELADANGG..
#friendsnmuzz#stylo
Tags:
#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia
................................................................
JOMM FOLLOW SEKALI🙌🏻
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_
@muzz_bizvalet_
21 0 9 hours ago

Kan. Sape pernah kena macam ni? .
📽️ @farhankapor @ipanbender
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel

Kan. Sape pernah kena macam ni? .
📽️ @farhankapor @ipanbender
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel
1,999 6 9 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage 
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
4 0 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage 
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
4 0 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage 
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
2 0 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage 
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
4 0 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 50 termasuk postage 
Size 37-41
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
2 0 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage 
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
3 0 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage
Size 37-40
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage 
Size 37-40
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
3 2 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage
Size 37-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage 
Size 37-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
2 0 11 hours ago

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage
Size 37-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 85 termasuk postage 
Size 37-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
10 0 11 hours ago

Sape pernah macam ni? Mesti pernah kan? Baik mengaku cepat. Hahahha. Tag member awak yang macam ni. 😂
📽️ @thefahmiazmin
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel

Sape pernah macam ni? Mesti pernah kan? Baik mengaku cepat. Hahahha. Tag member awak yang macam ni. 😂
📽️ @thefahmiazmin
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel
4,521 69 13 hours ago

Sape pernah kena macam ni? Cer tag someone yang macam ni, suka OTW² tapi dia masih kat rumah. 😂 Jangan lupa tag pasangan awak sekali. .
📽️ @shelamiey @famymalik
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel

Sape pernah kena macam ni? Cer tag someone yang macam ni, suka OTW² tapi dia masih kat rumah. 😂 Jangan lupa tag pasangan awak sekali. .
📽️ @shelamiey @famymalik
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel
4,108 53 16 hours ago

5,641 5 12 November, 2019

Hahahahha. Kesian member. Sape pernah kena macam ni? Tag kawan awak yang macam ni.
. 📽️ @shahnew @a_syafiq_ahmad @akmalazwar
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel

Hahahahha. Kesian member. Sape pernah kena macam ni? Tag kawan awak yang macam ni.
. 📽️ @shahnew @a_syafiq_ahmad @akmalazwar
#atukpesanchannel
.

Nak share video just tag @atukpesan #atukpesanchannel
4,068 42 12 November, 2019

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage 
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
3 0 12 November, 2019

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage 
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
4 0 12 November, 2019

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage 
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
4 0 12 November, 2019

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage 
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
6 0 12 November, 2019

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage 
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
13 0 12 November, 2019

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

STOK KASUT HANGAT BARU MASUK 🔥🔥🔥
———————————————————
✅ Kualiti terjamin, gerenti puas hati
✅ Harga mampu milik
✅ Readystock
———————————————————
Setiap saiz stok sangat terhad !

Harga RM 95 termasuk postage 
Size 41-45
———————————————————
Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda 📲

#atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru
10 0 12 November, 2019

Top #atukpesanchannel posts

Relax la sis pelat R je pun 😅
tag member yang pelat R 😄
w/ @faeleafy @shahnew
video by @oley2juice
Video penuh di Highlight story ( Swipe UP )
Alhamdulilah 3 minggu buat youtube subscribers dah 3k pelan2 kita belajar dari sifu2 youtubers ! Btw hampa semua jom la subscribe my Youtube Channel akan ada banyak lagi video2 panjang nanti insyaallah thanks yawww !! #safwanted #iglelakivsperempuan #oley2juice #atukpesanchannel #atukpesan #heroremaja #oley2 #lawakhangit #lawakhambar

Relax la sis pelat R je pun 😅
tag member yang pelat R 😄
w/ @faeleafy @shahnew 
video by @oley2juice 
Video penuh di Highlight story ( Swipe UP )
Alhamdulilah 3 minggu buat youtube subscribers dah 3k pelan2 kita belajar dari sifu2 youtubers ! Btw hampa semua jom la subscribe my Youtube Channel akan ada banyak lagi video2 panjang nanti insyaallah thanks yawww !! #safwanted #iglelakivsperempuan #oley2juice #atukpesanchannel #atukpesan #heroremaja #oley2 #lawakhangit #lawakhambar
62,175 2,321 10 November, 2019

Selamat pagi semua. Apa pendapat korang? Cuba komen sikit. Jangan lupa tag sape sape yang perlukan video ni. #atukpesanchannel

Selamat pagi semua. Apa pendapat korang? Cuba komen sikit. Jangan lupa tag sape sape yang perlukan video ni. #atukpesanchannel
37,098 532 3 November, 2019

Bila budak pelat R try Awek 😅
Jom tengok video penuh di Youtube geng ! Link dekat My Highlight Story okay !! ( SWIPE UP )
tag member yang pelat R
video sponsored by : @oley2juice
w/ @shahnew @faeleafy
#lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #oley2

Bila budak pelat R try Awek 😅
Jom tengok video penuh di Youtube geng ! Link dekat My Highlight Story okay !! ( SWIPE UP )
tag member yang pelat R
video sponsored by : @oley2juice 
w/ @shahnew @faeleafy 
#lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #oley2
65,616 1,604 4 November, 2019

Ini cara terbaik untuk sebut huruf R geng 😅
Jom tengok video penuh di Youtube geng ! Link dekat my Highlight Story okay !! ( SWIPE UP )
tag member yang pelat R
video sponsored by : @oley2juice
w/ @raihanbayan_
#lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #oley2

Ini cara terbaik untuk sebut huruf R geng 😅 
Jom tengok video penuh di Youtube geng ! Link dekat my Highlight Story okay !! ( SWIPE UP )
tag member yang pelat R
video sponsored by : @oley2juice 
w/ @raihanbayan_ 
#lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #oley2
79,726 3,049 5 November, 2019

Bila budak pelat R try Awek 😅
Jom tengok video penuh di Youtube geng ! Link dekat My Highlight Story okay !! ( SWIPE UP )
tag member yang pelat R
video sponsored by : @oley2juice
w/ @shahnew @faeleafy
#lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #oley2

Bila budak pelat R try Awek 😅
Jom tengok video penuh di Youtube geng ! Link dekat My Highlight Story okay !! ( SWIPE UP )
tag member yang pelat R
video sponsored by : @oley2juice 
w/ @shahnew @faeleafy 
#lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel #safwanted #oley2
59,506 722 8 November, 2019

Sahabat Sampai Mati (PART 2) 😊
Guys, ini first shortfilm yang aku buat, nak tengok full, link ada kat BIO guys !! Maaf sangat kalau ada banyak kekurangan, masih lagi baru dalam video panjang2 ni, Thankyouuu yea yg mana tengok and jangan lupa subscribe okayy !! 😊
video by : @oley2juice
w/ @nelissanizam @harrisannuar
#safwanted #myfirstshortfilm #heroremaja #lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel

Sahabat Sampai Mati (PART 2) 😊
Guys, ini first shortfilm yang aku buat, nak tengok full, link ada kat BIO guys !! Maaf sangat kalau ada banyak kekurangan, masih lagi baru dalam video panjang2 ni, Thankyouuu yea yg mana tengok and jangan lupa subscribe okayy !! 😊
video by : @oley2juice 
w/ @nelissanizam @harrisannuar 
#safwanted #myfirstshortfilm #heroremaja #lawakhangit #lawakhambar #iglelakivsperempuan #atukpesan #atukpesanchannel
56,202 327 22 October, 2019

Tercucuk. Dah masyuk. Tak undur.. Alolololo.. so sweet MK dengan mama MK . Semoga makin murah rezeki MK & K-Klique.
📽️ @hairiwhuut
#atukpesanchannel

Tercucuk. Dah masyuk. Tak undur.. Alolololo.. so sweet MK dengan mama  MK . Semoga makin murah rezeki MK & K-Klique.
📽️ @hairiwhuut 
#atukpesanchannel
30,804 165 5 October, 2019
Ramai kata aku tk power pickupline , hah meh sini bagi sikit tengok cair tak cair 🤣 Nampak tak kita tryhard kt situ ? HAHAHAHAHAH !! @norreen143 .

@lawak_hambar @lawak.hangit @atukpesan @iglelakivsperempuan @lawak_jintoncit @era.je @ohhemgis @lawak4x4 @lawak.boring @malaysiaigers @autoterhibur @pesankakmoji @nak_pesan @nakbebel @lawak.teroks #malaysian #norreenbuathal #lawak gambar #lawakhangit #zonlawak #lawak_hambar #atukpesanchannel
11,793 123 19 October, 2019