#aurainsta Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #aurainsta and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 minutes
Average like
2
Average comment
0.4
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@cuckoo_byicayen Profile picture

@cuckoo_byicayen

Promosi Haze. Protect your surroundings . Bukan saja dalam rumah tapi di mana saja. Lebih2 lagi dengan portable Air Q
.
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
.
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
.
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu

Promosi Haze. Protect your surroundings . Bukan saja dalam rumah tapi di mana saja. Lebih2 lagi dengan portable Air Q
. 
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
. 
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
. 
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu
0 0 2 minutes ago
@cuckoo_byicayen Profile picture

@cuckoo_byicayen

Promosi Haze. Protect your surroundings . Bukan saja dalam rumah tapi di mana saja. Lebih2 lagi dengan portable Air Q
.
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
.
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
.
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu

Promosi Haze. Protect your surroundings . Bukan saja dalam rumah tapi di mana saja. Lebih2 lagi dengan portable Air Q
. 
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
. 
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
. 
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu
0 0 3 minutes ago
@cuckoo_byicayen Profile picture

@cuckoo_byicayen

Promosi Haze. Protect your surroundings . Bukan saja dalam rumah tapi di mana saja. Lebih2 lagi dengan portable Air Q
.
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
.
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
.
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu

Promosi Haze. Protect your surroundings . Bukan saja dalam rumah tapi di mana saja. Lebih2 lagi dengan portable Air Q
. 
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
. 
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
. 
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu
0 0 3 minutes ago
@cuckoo_byicayen Profile picture

@cuckoo_byicayen

Omaigad nape murah pulak ni. Dulu RM600 tau tapi sekarang 😱
.
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
.
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
.
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu

Omaigad nape murah pulak ni. Dulu RM600 tau tapi sekarang 😱
. 
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
. 
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
. 
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu
1 0 5 minutes ago
@cuckoo_byicayen Profile picture

@cuckoo_byicayen

Omaigad nape murah pulak ni. Dulu RM600 tau tapi sekarang 😱
.
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
.
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
.
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu

Omaigad nape murah pulak ni. Dulu RM600 tau tapi sekarang 😱
. 
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
. 
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
. 
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu
1 0 5 minutes ago
@cuckoo_byicayen Profile picture

@cuckoo_byicayen

Omaigad nape murah pulak ni. Dulu RM600 tau tapi sekarang 😱
.
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
.
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
.
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu

Omaigad nape murah pulak ni. Dulu RM600 tau tapi sekarang 😱
. 
Pendaftaran lebih mudah dengan EBrandstore.
.
📲 0183869624
. 
Klik link EBrandstore dibio untuk tempahan
. 
#penapisair
#penapisudara
#aurainstabatch24
#aurainsta
#cuckoo
#cuckoomalaysia
#fusiontop
#airbersih
#airalkali
#mudah
#cepat
#kualalumpur
#bazarpaknil
#sayajual
#udarabersih
#jerebu
1 0 5 minutes ago
@womendesire_bysha Profile picture

@womendesire_bysha

#WD masih promosi RM80 seunit
Yang dah lama usha kata WD mahal, mehla grab sekarang sementara masih PROMOSI jimat RM20 ni. .

Tak nak cantik dengan WD tak per TAPI, WD boleh bagi WOWW banyak kat badan korang luaran dan dalaman😍 .

Mana pilihan set combo korang nak grab? Grab banyak lagi la jimat . .

#womendesiree #wdec #calitanmagis #calitcalitcantikkk #Mudah #mesrasolat #anjal #tegang #CERAH #AwetMuda #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #CalitNadiCantikSatuBody #wdberkesan

#WD masih promosi RM80 seunit
Yang dah lama usha kata WD mahal, mehla grab sekarang sementara masih PROMOSI jimat RM20 ni. .

Tak nak cantik dengan WD tak per TAPI, WD boleh bagi WOWW banyak kat badan korang luaran dan dalaman😍 .

Mana pilihan set combo korang nak grab? Grab banyak lagi la jimat . .

#womendesiree #wdec #calitanmagis #calitcalitcantikkk #Mudah #mesrasolat #anjal #tegang #CERAH #AwetMuda #freepos #freegift #aurainsta #classbasicig #CalitNadiCantikSatuBody #wdberkesan
1 0 7 minutes ago
@fizah.beauty Profile picture

@fizah.beauty

PROMO JOM SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
.💥PROMO STARTER YOUTH SKINCARE💥
.
.
4 items dalam SET ni sangat sangat membantu untuk rawat masalah kulit
✅berjerawat
✅blackheads/whiteheads
✅pori terbuka
✅Tona kulit tak sekata

ANGGUR MUSCADINE untuk melindungi sel daripada rosak

APPLE STEM untuk tingkatkan penghasilan sel kulit baru

SCHISANDRA untuk bekalkan lebih banyak nutrien pada sel kulit

LOTUS JAPONICUS untuk aktifkan protein Youth di kulit dan menyokong penghasilan kolagen

VITAL REPAIR untuk perlindungan kulit

Untuk detail tekan link dibio atau dm fizah😉

COD SHAKLEE JITRA ALOR SETAR PERLIS

PROMO JOM SHAKLEE BAKAL BERAKHIR HUJUNG SEPTEMBER!
.
.💥PROMO STARTER YOUTH SKINCARE💥
.
.
4 items dalam SET ni sangat sangat membantu untuk rawat masalah kulit
✅berjerawat
✅blackheads/whiteheads
✅pori terbuka
✅Tona kulit tak sekata

ANGGUR MUSCADINE untuk melindungi sel daripada rosak

APPLE STEM untuk tingkatkan penghasilan sel kulit baru

SCHISANDRA untuk bekalkan lebih banyak nutrien pada sel kulit

LOTUS JAPONICUS untuk aktifkan protein Youth di kulit dan menyokong penghasilan kolagen

VITAL REPAIR untuk perlindungan  kulit

Untuk detail tekan link dibio atau dm fizah😉

COD SHAKLEE JITRA ALOR SETAR PERLIS
2 1 8 minutes ago
@stokinvkenutara Profile picture

@stokinvkenutara

Jerebu masih melanda.
Ada sesetengah sekolah pun dah tutup.

Bagi sekolah yang masih dibuka, boleh ambil langlah-langkah awal ni.

Nikmat Kesihatan Itu Mahal
Sihat Darah, Sihat Badan
http://stokinvkenutara.wasap.my

Cik Shima
0192668244
#sharimahRich

#stokinvkenutara
#vkenutara
#stokinvken #darahtinggi
#diabetes #kencingmanis
#sakitlutut #stroke
#sakiturat #sakitsendi #gout
#jantung #kolestrol #migrain
#sakitkepala #sukan #lumpuh
#ibuhamil #slipdisc #umrah #stokin #kanser
#bazaarpaknil #sungaipetani
#terapiinstagram #ajimaura
#auraInsta #auraInstaBatch23

Jerebu masih melanda.
Ada sesetengah sekolah pun dah tutup.

Bagi sekolah yang masih dibuka, boleh ambil langlah-langkah awal ni.

Nikmat Kesihatan Itu Mahal
Sihat Darah, Sihat Badan
http://stokinvkenutara.wasap.my

Cik Shima
0192668244
#sharimahRich

#stokinvkenutara
#vkenutara 
#stokinvken #darahtinggi 
#diabetes #kencingmanis 
#sakitlutut #stroke 
#sakiturat #sakitsendi #gout 
#jantung  #kolestrol #migrain 
#sakitkepala #sukan #lumpuh
#ibuhamil #slipdisc  #umrah #stokin #kanser
#bazaarpaknil #sungaipetani
#terapiinstagram #ajimaura
#auraInsta #auraInstaBatch23
0 0 23 minutes ago
@stokinvkenutara Profile picture

@stokinvkenutara

Hospital Pulau Pinang

Bukan sahaja penat, kadang2 kaki kita juga lenguh terutamanya yang siang harinya banyak bergerak menggunakan kami.

Cik Shima ari tu berdiri sewaktu kelas blog pun terasa lenguh.
Alhamdulillah dah pasang siap2 pasak. Sarung stokin dan vmultiple.

Hari Rabu nak bagi special la. Free postage untuk sebarang pembelian produk vken.

Rabu sahaja tau.
😊😊😊😊 Dah boleh amik dah tu...ingat kaki nak pakai lama lagi tu.😊 Nikmat Kesihatan Itu Mahal
Sihat Darah, Sihat Badan
http://stokinvkenutara.wasap.my

Cik Shima
0192668244
#sharimahRich

#stokinvkenutara
#vkenutara
#stokinvken #darahtinggi
#diabetes #kencingmanis
#sakitlutut #stroke
#sakiturat #sakitsendi #gout
#jantung #kolestrol #migrain
#sakitkepala #sukan #lumpuh
#ibuhamil #stocking #umrah #stokin #kanser
#bazaarpaknil #sungaipetani
#terapiinstagram #ajimaura
#auraInsta #auraInstaBatch23

Bukan sahaja penat, kadang2 kaki kita juga lenguh terutamanya yang siang harinya banyak bergerak menggunakan kami.

Cik Shima ari tu berdiri sewaktu kelas blog pun terasa lenguh.
Alhamdulillah dah pasang siap2 pasak. Sarung stokin dan vmultiple.

Hari Rabu nak bagi special la. Free postage untuk sebarang pembelian produk vken.

Rabu sahaja tau.
😊😊😊😊 Dah boleh amik dah tu...ingat kaki nak pakai lama lagi tu.😊 Nikmat Kesihatan Itu Mahal
Sihat Darah, Sihat Badan
http://stokinvkenutara.wasap.my

Cik Shima
0192668244
#sharimahRich

#stokinvkenutara
#vkenutara 
#stokinvken #darahtinggi 
#diabetes #kencingmanis 
#sakitlutut #stroke 
#sakiturat #sakitsendi #gout 
#jantung  #kolestrol #migrain 
#sakitkepala #sukan #lumpuh
#ibuhamil #stocking  #umrah #stokin #kanser
#bazaarpaknil #sungaipetani
#terapiinstagram #ajimaura
#auraInsta #auraInstaBatch23
0 0 25 minutes ago
@sobella.solawa.original Profile picture

@sobella.solawa.original

SOBELLA FRUIT LIPTINT
.
🍉Perasa Fruity yang sangat nyummyy😋
🍓Tekstur yang RINGAN dan PIGMENTED
🍑Diterbang khas dari KOREA kualiti semestinya A+
🍉Pakai sebagai lapisan kedua selepas lapisan lipmatte untuk hasil Wow factor!
🍓Harga berpatutan dengan kualiti RM 36.00 sebatang
🍑Terasa seperti tidak pakai apa apa kat bibir
.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig.

SOBELLA FRUIT LIPTINT
.
🍉Perasa Fruity yang sangat nyummyy😋
🍓Tekstur yang RINGAN dan PIGMENTED
🍑Diterbang khas dari KOREA kualiti  semestinya A+
🍉Pakai sebagai lapisan kedua selepas lapisan lipmatte untuk hasil Wow factor!
🍓Harga berpatutan dengan kualiti RM 36.00 sebatang
🍑Terasa seperti tidak pakai apa apa kat bibir
.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig.
2 2 31 minutes ago
@barangbaby.mijafina Profile picture

@barangbaby.mijafina

🔥PROMOSI SAYANGI MALAYSIA🔥
16/9/19-21/9/19
.
.
harga seperti tertera di flyers
LIMITED STOCK!😱
.
.
whatsapp utk order
www.wasap.my/60193124934/SYGMSIA

🔥PROMOSI SAYANGI MALAYSIA🔥
16/9/19-21/9/19
.
.
harga seperti tertera di flyers
LIMITED STOCK!😱
.
.
whatsapp utk order
www.wasap.my/60193124934/SYGMSIA
1 1 47 minutes ago
@norazmira_dianzkotabharu Profile picture

@norazmira_dianzkotabharu

Amin Ya Rabbal Alamin..

Amin Ya Rabbal Alamin..
0 1 53 minutes ago
@modernmuslimahtshirt Profile picture

@modernmuslimahtshirt

PRE ORDER DREAMZ - ELEMENTAL

SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM45
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM50
MUSLIMAH (V-NECK) RM55
POLO (COLLAR) RM50

KIDS
SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM41
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM46
MUSLIMAH (V-NECK) RM51
POLO (COLLAR) RM46

4XL-8XL: +RM10

TIMELINE ORDER:
TUTUP ORDER: 21/9/19
TARIKH HANTAR: 25/10/19

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE2
#tshirt #TshirtMurah #TshirtMuslimahMurah #BlouseLabuh #BlouseCantik #TshirtKeluarga #TshirtLabuh #TshirtLabuhMurah #TshirtCantik # #Tshirtcotton #TshirtCasual #TshirtKelas #TshirtSedondon #TshirtCouple #TshirtMuslim #TshirtMuslimah #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch6 #BazaarPakNil #KursusUsahawanOnline #KUO #Jersey #JerseyMuslimah #JerseyBerkolar #JerseyLabuh #JerseyMurah #JerseyPlain #BajuJersey #JerseySukan

PRE ORDER DREAMZ - ELEMENTAL

SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM45
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM50
MUSLIMAH (V-NECK) RM55
POLO (COLLAR) RM50

KIDS
SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM41
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM46
MUSLIMAH (V-NECK) RM51
POLO (COLLAR) RM46

4XL-8XL: +RM10

TIMELINE ORDER:
TUTUP ORDER: 21/9/19
TARIKH HANTAR: 25/10/19

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE2
#tshirt #TshirtMurah #TshirtMuslimahMurah #BlouseLabuh #BlouseCantik #TshirtKeluarga #TshirtLabuh #TshirtLabuhMurah #TshirtCantik # #Tshirtcotton #TshirtCasual #TshirtKelas #TshirtSedondon #TshirtCouple #TshirtMuslim #TshirtMuslimah #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch6 #BazaarPakNil #KursusUsahawanOnline #KUO #Jersey #JerseyMuslimah #JerseyBerkolar #JerseyLabuh #JerseyMurah #JerseyPlain #BajuJersey #JerseySukan
0 0 55 minutes ago
@modernmuslimahtshirt Profile picture

@modernmuslimahtshirt

PRE ORDER DREAMZ - ELEMENTAL

SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM45
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM50
MUSLIMAH (V-NECK) RM55
POLO (COLLAR) RM50

KIDS
SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM41
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM46
MUSLIMAH (V-NECK) RM51
POLO (COLLAR) RM46

4XL-8XL: +RM10

TIMELINE ORDER:
TUTUP ORDER: 21/9/19
TARIKH HANTAR: 25/10/19

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

#tshirt #TshirtMurah #TshirtMuslimahMurah #BlouseLabuh #BlouseCantik #TshirtKeluarga #TshirtLabuh #TshirtLabuhMurah #TshirtCantik # #Tshirtcotton #TshirtCasual #TshirtKelas #TshirtSedondon #TshirtCouple #TshirtMuslim #TshirtMuslimah #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch6 #BazaarPakNil #KursusUsahawanOnline #KUO #Jersey #JerseyMuslimah #JerseyBerkolar #JerseyLabuh #JerseyMurah #JerseyPlain #BajuJersey #JerseySukan

PRE ORDER DREAMZ - ELEMENTAL

SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM45
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM50
MUSLIMAH (V-NECK) RM55
POLO (COLLAR) RM50

KIDS
SHORT SLEEVE (ROUND NECK) RM41
LONG SLEEVE (ROUND NECK) RM46
MUSLIMAH (V-NECK) RM51
POLO (COLLAR) RM46

4XL-8XL: +RM10

TIMELINE ORDER:
TUTUP ORDER: 21/9/19
TARIKH HANTAR: 25/10/19

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

#tshirt #TshirtMurah #TshirtMuslimahMurah #BlouseLabuh #BlouseCantik #TshirtKeluarga #TshirtLabuh #TshirtLabuhMurah #TshirtCantik # #Tshirtcotton #TshirtCasual #TshirtKelas #TshirtSedondon #TshirtCouple #TshirtMuslim #TshirtMuslimah #AuraInsta #AuraInstaBatch9 #AuraInstaBatch6 #BazaarPakNil #KursusUsahawanOnline #KUO #Jersey #JerseyMuslimah #JerseyBerkolar #JerseyLabuh #JerseyMurah #JerseyPlain #BajuJersey #JerseySukan
0 0 56 minutes ago
@azmieyra.zara Profile picture

@azmieyra.zara

Amin Ya Rabbal Alamin..

Amin Ya Rabbal Alamin..
0 1 56 minutes ago
@chocotainer.kluang Profile picture

@chocotainer.kluang

Basic pack by Chocotainer🍫🍫
.
1BAR CHOC & NUT BAR
1BAR COCONUT CHOC BAR
1BAR FRUIT CHOC BAR
.
1 pack ni cuma RM19 je uollss. Dapat rasa semua flavour yg ada hanya dalam satu pek. Lepas tu dapat FREE mini zipper bag yang super cute. bestkan?
.
Apa lagi cepat roger Fieda dapatkan segera satu pek untuk anda....
.
➡ ORDER??
DM @coklat.kluang
whatsapp 010-8909436
.
p/s bole juga buat gift utk yg tersayang.... sweet gitu kannn😘😘
.
#aurainsta #bazarpaknil #Coklatsedap #coklatviral #coklatpadu #healthysnacks #coklatkacang #coklat #coklatmurah #coklatbox #coklatlovers #isteriuntukdisewa #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #chocodaps #ajimaura #cariakudisyurga #cintanongrata #ramadhan #jjcm2018 #dramasangat #samarindatv3 #bmf #teaterpawanaisabella #pawanaisabella #dramasweetdreams #chocotainer #ChocotainerKluang

Basic pack by Chocotainer🍫🍫
.
1BAR CHOC & NUT BAR
1BAR COCONUT CHOC BAR
1BAR FRUIT CHOC BAR
.
1 pack ni cuma RM19 je uollss. Dapat rasa semua flavour yg ada hanya dalam satu pek. Lepas tu dapat FREE mini zipper bag yang super cute. bestkan?
.
Apa lagi cepat roger Fieda dapatkan segera satu pek untuk anda....
.
➡ ORDER??
DM @coklat.kluang
whatsapp 010-8909436
.
p/s bole juga buat gift utk yg tersayang.... sweet gitu kannn😘😘
.
#aurainsta #bazarpaknil #Coklatsedap #coklatviral #coklatpadu #healthysnacks #coklatkacang #coklat #coklatmurah #coklatbox #coklatlovers #isteriuntukdisewa #gegarvaganza #gegarvaganza2018 #chocodaps #ajimaura #cariakudisyurga #cintanongrata #ramadhan #jjcm2018 #dramasangat #samarindatv3 #bmf #teaterpawanaisabella #pawanaisabella #dramasweetdreams #chocotainer #ChocotainerKluang
1 0 1 hour ago
@sobella.solawa.original Profile picture

@sobella.solawa.original

SOBELLA FRUIT LIPTINT
.
🍉Perasa Fruity yang sangat nyummyy😋
🍓Tekstur yang RINGAN dan PIGMENTED
🍑Diterbang khas dari KOREA kualiti semestinya A+
🍉Pakai sebagai lapisan kedua selepas lapisan lipmatte untuk hasil Wow factor!
🍓Harga berpatutan dengan kualiti RM 36.00 sebatang
🍑Terasa seperti tidak pakai apa apa kat bibir
.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig.

SOBELLA FRUIT LIPTINT
.
🍉Perasa Fruity yang sangat nyummyy😋
🍓Tekstur yang RINGAN dan PIGMENTED
🍑Diterbang khas dari KOREA kualiti  semestinya A+
🍉Pakai sebagai lapisan kedua selepas lapisan lipmatte untuk hasil Wow factor!
🍓Harga berpatutan dengan kualiti RM 36.00 sebatang
🍑Terasa seperti tidak pakai apa apa kat bibir
.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig.
4 1 1 hour ago
@mellshaklee_klang Profile picture

@mellshaklee_klang

Mell nak share dekat korang apa itu vivix Shaklee .
.
Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
.
Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.
.
Hanya 1 SUDU KECIL SEHARI sahaja sudah mencukupi. .
.
Vivix ini macam pati, ia sangat tulen dan jika anda cuba bekukan di dalam freezer pun ia takkan membeku. Korang akan dapati ia masih cair dan likat.
.
Jangan biarkan sakit semakin melarat. Selagi boleh ikhtiar, kita ikhtiar dengan cara yang selamat💚

Mell nak share dekat korang apa itu vivix Shaklee .
.
Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
.
Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.
.
Hanya 1 SUDU KECIL SEHARI sahaja sudah mencukupi. .
.
Vivix ini macam pati, ia sangat tulen dan jika anda cuba bekukan di dalam freezer pun ia takkan membeku. Korang akan dapati ia masih cair dan likat.
.
Jangan biarkan sakit semakin melarat. Selagi boleh ikhtiar, kita ikhtiar dengan cara yang selamat💚
3 1 1 hour ago
@mellshaklee_klang Profile picture

@mellshaklee_klang

Mell nak share dekat korang apa itu vivix Shaklee .
.
Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
.
Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.
.
Hanya 1 SUDU KECIL SEHARI sahaja sudah mencukupi. .
.
Vivix ini macam pati, ia sangat tulen dan jika anda cuba bekukan di dalam freezer pun ia takkan membeku. Korang akan dapati ia masih cair dan likat.
.
Jangan biarkan sakit semakin melarat. Selagi boleh ikhtiar, kita ikhtiar dengan cara yang selamat💚

Mell nak share dekat korang apa itu vivix Shaklee .
.
Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
.
Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.
.
Hanya 1 SUDU KECIL SEHARI sahaja sudah mencukupi. .
.
Vivix ini macam pati, ia sangat tulen dan jika anda cuba bekukan di dalam freezer pun ia takkan membeku. Korang akan dapati ia masih cair dan likat.
.
Jangan biarkan sakit semakin melarat. Selagi boleh ikhtiar, kita ikhtiar dengan cara yang selamat💚
2 1 1 hour ago
@mellshaklee_klang Profile picture

@mellshaklee_klang

Mell nak share dekat korang apa itu vivix Shaklee .
.
Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
.
Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.
.
Hanya 1 SUDU KECIL SEHARI sahaja sudah mencukupi. .
.
Vivix ini macam pati, ia sangat tulen dan jika anda cuba bekukan di dalam freezer pun ia takkan membeku. Korang akan dapati ia masih cair dan likat.
.
Jangan biarkan sakit semakin melarat. Selagi boleh ikhtiar, kita ikhtiar dengan cara yang selamat💚

Mell nak share dekat korang apa itu vivix Shaklee .
.
Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. .
.
Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.
.
Hanya 1 SUDU KECIL SEHARI sahaja sudah mencukupi. .
.
Vivix ini macam pati, ia sangat tulen dan jika anda cuba bekukan di dalam freezer pun ia takkan membeku. Korang akan dapati ia masih cair dan likat.
.
Jangan biarkan sakit semakin melarat. Selagi boleh ikhtiar, kita ikhtiar dengan cara yang selamat💚
3 1 1 hour ago
@empayar_kain Profile picture

@empayar_kain

SUTERA JACQUARD EXCLUSIVE
KOD SE
By #Ladyjajasuribiz
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 🌷
📲 Www.wasap.my/60178764209/SE
📲 Www.wasap.my/60178764209/SE
📲 Www.wasap.my/60178764209/SE
.
➡️Ciri ciri :-
✔️ Bidang 6" 3.5m
✔️ Material sutera jacquard
✔️ lembut dna licin, sejuk, flowly, tak renyuk, mudah digosok
✔️ Corak penuh floral yang menarik
✔️ Tak perlu lining
✔️ Borong dan seragam tersedia
💲SPSG RM60
.
#aurainsta
#kainpasang
#kainpasangopenmeter
#kainpasangmalaysia
#kainpasangroyalsilk
#kainpasangsarawak
#kainpasangcantik
#kainpasangborong
#kainpasangseragam
#kainpasangseragammurah
#kainpasangcorak
#kainpasangonline
#kainpasangmurah
#kainpasangsatin
#kainpasangsilk
#kainelacantik
#kainelamurah
#kainela
#terapiinstagram
#seragamopenmeter
#seragambatik
#kainseragambatik
#cikgu
#cikguseo
#dubaisilk
#likeforlikes
#like4likes
#ootd
#bigsuccess1709_nite

SUTERA JACQUARD  EXCLUSIVE 
KOD SE
By #Ladyjajasuribiz
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 🌷
📲 Www.wasap.my/60178764209/SE
📲 Www.wasap.my/60178764209/SE
📲 Www.wasap.my/60178764209/SE
.
➡️Ciri ciri :-
✔️ Bidang 6" 3.5m
✔️ Material sutera jacquard
✔️ lembut dna licin, sejuk, flowly, tak renyuk, mudah digosok
✔️ Corak penuh floral yang menarik
✔️ Tak perlu lining
✔️ Borong dan seragam tersedia
💲SPSG RM60
.
#aurainsta
#kainpasang
#kainpasangopenmeter
#kainpasangmalaysia
#kainpasangroyalsilk
#kainpasangsarawak
#kainpasangcantik
#kainpasangborong
#kainpasangseragam
#kainpasangseragammurah
#kainpasangcorak
#kainpasangonline
#kainpasangmurah
#kainpasangsatin
#kainpasangsilk
#kainelacantik
#kainelamurah
#kainela
#terapiinstagram
#seragamopenmeter
#seragambatik
#kainseragambatik
#cikgu 
#cikguseo
#dubaisilk
#likeforlikes
#like4likes
#ootd
#bigsuccess1709_nite
9 2 1 hour ago
@_auraology_ Profile picture

@_auraology_

Beverly Hills, California

Much like the many colors that make up an aura, our events require tons of preparation and work behind the scenes. First, we team up with some fantastic hosts/shops/studios, we hit the road, set up and serve our aura community! ⠀

*Swipe to see a timelapse of our yurt set up from our event with @spiritualgangster & @fabfitfun*⠀

Without this collaborative and methodical process, we couldn’t deliver the level of quality our clients have grown to expect! ⠀

Did you know we DRIVE to all of our gigs to create the vibe for your readings? Anything else you want to know about our process?⠀

Much like the many colors that make up an aura, our events require tons of preparation and work behind the scenes. First, we team up with some fantastic hosts/shops/studios, we hit the road, set up and serve our aura community! ⠀
⠀
*Swipe to see a timelapse of our yurt set up from our event with @spiritualgangster & @fabfitfun*⠀
⠀
Without this collaborative and methodical process, we couldn’t deliver the level of quality our clients have grown to expect! ⠀
⠀
Did you know we DRIVE to all of our gigs to create the vibe for your readings? Anything else you want to know about our process?⠀
⠀
34 2 1 hour ago
@koleksi_muslimat Profile picture

@koleksi_muslimat

❣️Putih

Warna putih adalah simbol kesucian, kebebasan dan kesederhanaan. .
Warna putih juga menggambarkan individu yang sentiasa berfikiran positif dalam hidup, teratur, sukakan permulaan baharu dan sentiasa ingin mencapai kesempurnaan.
.
Awak peminat warna putih tak?? ☺
.
3 pcs abaya kaftan rm300 shj xtermasuk postage. Dengan syarat join 20 waiting list. Jimat berganda kan..😍 Klu beli sehelai² mahal. Kita bg sehelai free gift niqab rayyan yg lebar dn luas pada pembukaan mata ❣️
.
.
#frenchjilbabspecialist
#frenchjilbab2pieces
#frenchkhimarmalaysia
#frenchjilbab
#frenchkhimar
#frenchjilbabclassic
#frenchjilbabbacktobasic
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#ASYSYIFA
#AS
#frenchjilbabas
#frenchjilbabelegan
#frenchjilbab
#frenchjilbabmalaysia
#revivetruesunnah
#muslimahfashionmalaysia
#maternityjilbab
#nursingfriendly
#bffriendly
#sunnahclothing
#BajuKurungPerancis
#OverheadAbaya
#jubah
#jilbab
#overheadabaya

❣️Putih

Warna putih adalah simbol kesucian, kebebasan dan kesederhanaan. .
Warna putih juga menggambarkan individu yang sentiasa berfikiran positif dalam hidup, teratur, sukakan permulaan baharu dan sentiasa ingin mencapai kesempurnaan.
.
Awak peminat warna putih tak?? ☺
.
3 pcs abaya kaftan rm300 shj xtermasuk postage. Dengan syarat join 20 waiting list. Jimat berganda kan..😍 Klu beli sehelai² mahal. Kita bg sehelai free gift niqab rayyan yg lebar dn luas pada pembukaan mata ❣️
.
.
#frenchjilbabspecialist 
#frenchjilbab2pieces 
#frenchkhimarmalaysia 
#frenchjilbab 
#frenchkhimar 
#frenchjilbabclassic 
#frenchjilbabbacktobasic
#AuraInsta
#AuraInstaBatch9
#ASYSYIFA
#AS
#frenchjilbabas
#frenchjilbabelegan
#frenchjilbab 
#frenchjilbabmalaysia
#revivetruesunnah 
#muslimahfashionmalaysia 
#maternityjilbab 
#nursingfriendly 
#bffriendly 
#sunnahclothing
#BajuKurungPerancis
#OverheadAbaya 
#jubah 
#jilbab 
#overheadabaya
0 0 1 hour ago
@sobella.solawa.original Profile picture

@sobella.solawa.original

SOBELLA FRUIT LIPTINT
.
🍉Perasa Fruity yang sangat nyummyy😋
🍓Tekstur yang RINGAN dan PIGMENTED
🍑Diterbang khas dari KOREA kualiti semestinya A+
🍉Pakai sebagai lapisan kedua selepas lapisan lipmatte untuk hasil Wow factor!
🍓Harga berpatutan dengan kualiti RM 36.00 sebatang
🍑Terasa seperti tidak pakai apa apa kat bibir
.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig.

SOBELLA FRUIT LIPTINT
.
🍉Perasa Fruity yang sangat nyummyy😋
🍓Tekstur yang RINGAN dan PIGMENTED
🍑Diterbang khas dari KOREA kualiti  semestinya A+
🍉Pakai sebagai lapisan kedua selepas lapisan lipmatte untuk hasil Wow factor!
🍓Harga berpatutan dengan kualiti RM 36.00 sebatang
🍑Terasa seperti tidak pakai apa apa kat bibir
.
.
Jom dapatkan sekarang, whatsapp Cikya 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig.
5 1 1 hour ago
@myotjangfashion Profile picture

@myotjangfashion

Fateema Kebaya ·  Material - Pearl Skin (Mix Satin) Fabrics ·  Blouse and Skirt (2 piece) ·  Wudhu & Nursing Friendly (Hidden Zip) ·  Hidden Zip at the back ·  Stretctable waistband ·  Available size XS - XL ·  11 colour

Model Detail ; ·  Height : 161cm & Weight : 45kg ·  She is wearing size XS Garment

Retail RM 90
. 📬 RM 8 SM / RM 10 SS
.
Whatsapp 0195985095 for details 😘
.
#trusted_seller #aurainstabatch22 #aurainsta #bajumurah #bajucantik #bajukurung #bajukurungmini #fashionmuslimahmodern #muslimahfashion #bajuabridesmaidmurah #jubahmoden #jubahmurahcantik #jubahmuslimahmurah #jubahdress #fashionstyle #bajuraya2019 #sedondon

Fateema Kebaya ·  Material - Pearl Skin (Mix Satin) Fabrics ·  Blouse and Skirt (2 piece) ·  Wudhu & Nursing Friendly (Hidden Zip) ·  Hidden Zip at the back ·  Stretctable waistband ·  Available size XS - XL ·  11 colour

Model Detail ; ·  Height : 161cm & Weight : 45kg ·  She is wearing size XS Garment

Retail RM 90
. 📬 RM 8 SM / RM 10 SS
.
Whatsapp 0195985095 for details 😘
.
#trusted_seller #aurainstabatch22 #aurainsta #bajumurah #bajucantik #bajukurung #bajukurungmini #fashionmuslimahmodern #muslimahfashion #bajuabridesmaidmurah #jubahmoden #jubahmurahcantik #jubahmuslimahmurah #jubahdress #fashionstyle #bajuraya2019 #sedondon
0 0 1 hour ago

Top #aurainsta posts

@homedecobynna.co Profile picture

@homedecobynna.co

GEBAS GEBUS CADAR KAKAK 😍

cantik ke tidak uolss 🦄 geram kan tengok bulus bulus tu . kakak yang sukaa cadar fluffy macam ni , cepat cepat grab sebab sekarang kita tengah ada offer 😍
#cadarbajetnna #sayajualcadar #cadarexclusive #cadar #cadarsingle #cadarmurah #cadarcotton #pyjamas #bazaarpaknil #bajutidur #aurainsta #aurainstabatch10

GEBAS GEBUS CADAR KAKAK 😍

cantik ke tidak uolss 🦄 geram kan tengok bulus bulus tu . kakak yang sukaa cadar fluffy macam ni , cepat cepat grab sebab sekarang kita tengah ada offer 😍 
#cadarbajetnna #sayajualcadar #cadarexclusive #cadar #cadarsingle #cadarmurah #cadarcotton #pyjamas #bazaarpaknil #bajutidur #aurainsta #aurainstabatch10
138 39 20 June, 2019
@dermagscosmetics Profile picture

@dermagscosmetics

.
“KULIT JADI LEMBUT”
.
.

Nak pikat suami, kenalah melabur sikit. Lagi2 muka ni, payah sikit. Bila umur meningkat naik, eh tiba tiba ada wrinkles pulak! Aduduuu
.
.

Jom lembutkan kulit muka kita dengan DerMAGs macam akak yg bagi feedback kat atas ni. Nanti encik suami nak usap2 nak belai2 muka ni rasa besttt je hihi
.
.

Tunggu apa lagi tu? Meh komen PM atau klik je link di profile @dermagscosmetics survey2 harga 🙆 Manatahu melekat terus nak cuba cleanser dermags kann 😘

#teamafviral0764

.
“KULIT JADI LEMBUT”
.
.

Nak pikat suami, kenalah melabur sikit. Lagi2 muka ni, payah sikit. Bila umur meningkat naik, eh tiba tiba ada wrinkles pulak! Aduduuu
.
.

Jom lembutkan kulit muka kita dengan DerMAGs macam akak yg bagi feedback kat atas ni. Nanti encik suami nak usap2 nak belai2 muka ni rasa besttt je hihi
.
.

Tunggu apa lagi tu? Meh komen PM atau klik je link di profile @dermagscosmetics survey2 harga 🙆 Manatahu melekat terus nak cuba cleanser dermags kann 😘

#teamafviral0764
128 27 25 June, 2019
@projekstg_ticerray2769 Profile picture

@projekstg_ticerray2769

📣RAHSIA LETUPKAN INSTAGRAM

DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN
.
KELAS BASIC INSTAGRAM BATCH 32
.
Modul- modul dalam kelas online Basic 📛Instagram

1. Mengapa pilih Instagram?

2. Do & Don't dalam Instagram

3. Bagaimana membina profil yang menarik?

4. Teknik story naikkan jualan.

5. Cara edit instastory dengan menarik.
6.  Posting yang menarik di instagram (Teknik Pukau)

7. Copywriting yg memukau

8. Cara membuat Hashtag yang menarik

9. Bazoka time di instagram (waktu sesuai)

10.Teknik teknik naikkan follower secara MANUAL (7 Teknik) 📛Editing iklan cara pro:

1. Teknik erase gambar.

2. Teknik bayangan.

3. Teknik testimoni.

4. Teknik Edit cover highlights.

5. DIY Photo studio.

6. Teknik flatlay menarik.

7. Teknik phonto. 📛Bisnes tips:

1. SOP CLOSE SALE.
2. Tips follow up.

3. How to make 50K in a month

4. 20 Rahsia Jerung Buat Duit Di Instagram

Yuran : RM50

Tarikh : 22 Sept - 26 Sept ( 5 hari)

Masa: 8.40 malam - 10.40 malam (2 jam)

Tempat: Fb group rahsia

Cara pembelajaran : By notes + task + video tutorial
Done update
#EAF1909093
#minkaffe #ticerray #projekstg #ajimaura #terapiinstagram

#jeratmagika #makeupremovermacf #sahisarangburung #krasasusukambing #eczemamalaysia

#pakejpulau #babygiftmalaysia #daryteatox #teatox #milkupcandy

#lunchboxshahalam #sambalhijau #sambalhitam #ohana

#perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangimalaysia #intermittenfastingmalaysia #bougasserum

#niqabwarna #niqabmalaysia #khimarmalaysia #cspscs #aurainsta

📣RAHSIA LETUPKAN INSTAGRAM

DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN
.
KELAS BASIC INSTAGRAM BATCH 32
.
Modul- modul dalam kelas online Basic 📛Instagram

1. Mengapa pilih Instagram?

2. Do & Don't dalam Instagram

3. Bagaimana membina profil yang menarik?

4. Teknik story naikkan jualan.

5. Cara edit instastory dengan menarik. 
6.  Posting yang menarik di instagram (Teknik Pukau)

7. Copywriting yg memukau

8. Cara membuat Hashtag yang menarik

9. Bazoka time di instagram (waktu sesuai)

10.Teknik teknik naikkan follower secara MANUAL (7 Teknik) 📛Editing iklan cara pro:

1. Teknik erase gambar.

2. Teknik bayangan.

3. Teknik testimoni.

4. Teknik Edit cover highlights.

5. DIY Photo studio.

6. Teknik flatlay menarik.

7. Teknik phonto. 📛Bisnes tips:

1. SOP CLOSE SALE. 
2. Tips follow up.

3. How to make 50K in a month

4. 20 Rahsia Jerung Buat Duit Di Instagram

Yuran : RM50

Tarikh : 22 Sept - 26 Sept ( 5 hari)

Masa: 8.40 malam - 10.40 malam (2 jam)

Tempat: Fb group rahsia

Cara pembelajaran : By notes + task + video tutorial 
Done update 
#EAF1909093
#minkaffe #ticerray #projekstg #ajimaura #terapiinstagram

#jeratmagika #makeupremovermacf #sahisarangburung #krasasusukambing #eczemamalaysia

#pakejpulau #babygiftmalaysia #daryteatox #teatox #milkupcandy

#lunchboxshahalam  #sambalhijau #sambalhitam #ohana

#perfumemalaysia #perfumemurah #minyakwangimalaysia #intermittenfastingmalaysia #bougasserum

#niqabwarna #niqabmalaysia #khimarmalaysia #cspscs #aurainsta
161 52 10 September, 2019
@dermagscosmetics Profile picture

@dermagscosmetics

.⠀
Perfume Dermags⠀
.⠀
.⠀

Wangian Dermags diekstrak daripada pati minyak asli yang memberi keharuman berpanjangan selama 8 jam. ⠀
.⠀
.⠀

Terdapat 3 jenis bau wangian yang berbeza.⠀

Antaranya **Dermags Secret Rose** (inspired by Forbidden Rose), **Dermags Lavish** (inspired by Bombshell), **Dermags Vibrant** (inspired by 1 Million). ⠀
.⠀
.⠀

Diekstrak daripada pelbagai jenis tumbuhan yang memberi haruman asli, segar dan menenangkan.⠀
.⠀
.⠀

*Wangian Dermags sesuai digunakan untuk semua peringkat umur dan mesra wudhuk*⠀
.⠀
.⠀

Special utk anda yg masih tercari-cari perfume yg...⠀

✔️boleh buat diri rasa lebih yakin, rasa hensem /gojes drpd biasa,⠀
✔️baunya tahan lebih 8 jam,⠀
✔️dapat selesakan hidung orang2 yg ada berhampiran kita⠀
.⠀
.⠀

Nak redeem perfume secara PERCUMA dari points DerMAGs yang ada tak? Meh sue bantu. Klik link di profile @dermagscosmetics untuk sue bantu 😘⠀

#teamafviral08923
#ajimaura
#aurainsta
#bazaarpaknil
#terapiinstagram
#dermags
#dermagsskincare
#antipigmentation
#antipenuaan
#rawatjerawat
#rawatjeragat
#produkorganik
#sunblock
#nakcantiksihat
#xanzwhite
#alphamags
#koreanskincareroutine
#marykaymalaysia
#pigment
#tipscantikalami
#tipsflawless
#koreanbeautyproduct
#assalamualaikum
#likeforlikes
#skincareterbaikmalaysia
#produkjeragat

.⠀
Perfume Dermags⠀
.⠀
.⠀
⠀
Wangian Dermags diekstrak daripada pati minyak asli yang memberi keharuman berpanjangan selama 8 jam. ⠀
.⠀
.⠀
⠀
Terdapat 3 jenis bau wangian yang berbeza.⠀
⠀
Antaranya **Dermags Secret Rose** (inspired by Forbidden Rose), **Dermags Lavish** (inspired by Bombshell), **Dermags Vibrant** (inspired by 1 Million). ⠀
.⠀
.⠀
⠀
Diekstrak daripada pelbagai jenis tumbuhan yang memberi haruman asli, segar dan menenangkan.⠀
.⠀
.⠀
⠀
*Wangian Dermags sesuai digunakan untuk semua peringkat umur dan mesra wudhuk*⠀
.⠀
.⠀
⠀
Special utk anda yg masih tercari-cari perfume yg...⠀
⠀
✔️boleh buat diri rasa lebih yakin, rasa hensem /gojes drpd biasa,⠀
✔️baunya tahan lebih 8 jam,⠀
✔️dapat selesakan hidung orang2 yg ada berhampiran kita⠀
.⠀
.⠀
⠀
Nak redeem perfume secara PERCUMA dari points DerMAGs yang ada tak? Meh sue bantu. Klik link di profile @dermagscosmetics untuk sue bantu 😘⠀
⠀
#teamafviral08923⠀
 #ajimaura ⠀
#aurainsta ⠀
#bazaarpaknil ⠀
#terapiinstagram ⠀
#dermags ⠀
#dermagsskincare ⠀
#antipigmentation ⠀
#antipenuaan ⠀
#rawatjerawat ⠀
#rawatjeragat ⠀
#produkorganik ⠀
#sunblock ⠀
#nakcantiksihat ⠀
#xanzwhite ⠀
#alphamags ⠀
#koreanskincareroutine ⠀
#marykaymalaysia ⠀
#pigment ⠀
#tipscantikalami ⠀
#tipsflawless ⠀
#koreanbeautyproduct ⠀
#assalamualaikum ⠀
#likeforlikes ⠀
#skincareterbaikmalaysia ⠀
#produkjeragat
132 48 25 August, 2019
@dermagscosmetics Profile picture

@dermagscosmetics

Dr MARIANI, KULIT MACAM TELUR, CANTIK DAN BERSERI. APA RAHSIANYA ?


Semestinya apa sahaja rahsia yang Dr Mariani lakukan untuk mendapatkan hasil kulit muka yang cantik dan berseri dah pun dikongsikan dengan seluruh dunia. Produk yang BERTARAF DUNIA iaitu DERMAGS SKIN SOLUTION lah rahsianya 😇 •

Namun perlu difahami bahawa setiap daripada kita mempunyai jenis kulit yang berbeza. Sebab itu, untuk mendapat hasil kulit seperti Dr Mariani, anda memerlukan konsultasi daripada kami, bakal Perunding Kecantikan anda 😊


Nak kulit cantik dengan produk tempatan BERTARAF DUNIA ini? Jom klik link di profile atau tinggalkan nombor anda di ruangan komen! 💟

#teamafviral0838

Dr MARIANI, KULIT MACAM TELUR, CANTIK DAN BERSERI. APA RAHSIANYA ?
•
•
Semestinya apa sahaja rahsia yang Dr Mariani lakukan untuk mendapatkan hasil kulit muka yang cantik dan berseri dah pun dikongsikan dengan seluruh dunia. Produk yang BERTARAF DUNIA iaitu DERMAGS SKIN SOLUTION lah rahsianya 😇 •
•
Namun perlu difahami bahawa setiap daripada kita mempunyai jenis kulit yang berbeza. Sebab itu, untuk mendapat hasil kulit seperti Dr Mariani, anda memerlukan konsultasi daripada kami, bakal Perunding Kecantikan anda 😊
•
•
Nak kulit cantik dengan produk tempatan BERTARAF DUNIA ini? Jom klik link di profile atau tinggalkan nombor anda di ruangan komen! 💟

#teamafviral0838
205 34 24 July, 2019
@dermagscosmetics Profile picture

@dermagscosmetics

.
SKINCARE TEMPATAN BERTARAF DUNIA YANG TELAH MELALUI R&D SELAMA BERTAHUN2
.
.

You guys dah tahu belum?
Dah tahu ke DerMAGs ni produk tempatan yang melakukan kajian selama bertahun2 di Korea dengan seliaan ketat oleh barisan2 pakar kosmetik terbaik di Korea? .
.

Dah tahu ke yang R&D DerMAGs tak dilakukan keatas binatang? .
.

Dah tahu ke yang DerMags ni diasaskan oleh pakar dermatologist dari UTM, Dr Mariani Abd Hamid? .
.

Dah tahu ke yang DerMags ni dihasilkan dari ekstrak kulit manggis (Alpha-Mangostin) yang mampu memutihkan kulit hingga 200% ?
.
.

Dah tahu belum?
Kalau belum tahu, boleh baca sikit demi sedikit tentang DerMAGs di feed @dermagscosmetics
yaa 😘

#teamafviral0848

.
SKINCARE TEMPATAN BERTARAF DUNIA YANG TELAH MELALUI R&D SELAMA BERTAHUN2
.
.

You guys dah tahu belum?
Dah tahu ke DerMAGs ni produk tempatan yang melakukan kajian selama bertahun2 di Korea dengan seliaan ketat oleh barisan2 pakar kosmetik terbaik di Korea? .
.

Dah tahu ke yang R&D DerMAGs tak dilakukan keatas binatang? .
.

Dah tahu ke yang DerMags ni diasaskan oleh pakar dermatologist dari UTM, Dr Mariani Abd Hamid? .
.

Dah tahu ke yang DerMags ni dihasilkan dari ekstrak kulit manggis (Alpha-Mangostin) yang mampu memutihkan kulit hingga 200% ?
.
.

Dah tahu belum? 
Kalau belum tahu, boleh baca sikit demi sedikit tentang DerMAGs di feed @dermagscosmetics
yaa 😘

#teamafviral0848
165 30 28 July, 2019
@dermagscosmetics Profile picture

@dermagscosmetics

.
KULIT MAKIN CERAH, BINTIK HITAM PUDAR
.
.

kepuasan anda, kepuasan kami. 💕
Nak cantik, perlu sabar dan disiplin.
Lagi2 pada mereka yang memang pengguna tegar skincare yg mengandungi bahan2 kimia terlarang sebelum gunakan DerMAGs. .
.

Proses rawatan takkan menjadi kesukaan semua pengguna, tapi apa yang sue boleh katakan, anda akan berpuas hati atas kesabaran anda sendiri dalam proses mendapatkan kuilt yg sihat bersama DerMAGs. .
. 🌼Cantik tak semestinya sihat, tapi kulit yang sihat semestinya cantik 🌼
.
.

Dapatkan 10% REDEEMABLE POINTS pada setiap pembelian DerMAGs sekarang! Klik link di profile @dermagscosmetics okay 😘

#teamafviral0857

.
KULIT MAKIN CERAH, BINTIK HITAM PUDAR
.
.

kepuasan anda, kepuasan kami. 💕
Nak cantik, perlu sabar dan disiplin. 
Lagi2 pada mereka yang memang pengguna tegar skincare yg mengandungi bahan2 kimia terlarang sebelum gunakan DerMAGs. .
.

Proses rawatan takkan menjadi kesukaan semua pengguna, tapi apa yang sue boleh katakan, anda akan berpuas hati atas kesabaran anda sendiri dalam proses mendapatkan kuilt yg sihat bersama DerMAGs. .
. 🌼Cantik tak semestinya sihat, tapi kulit yang sihat semestinya cantik 🌼
.
.

Dapatkan 10% REDEEMABLE POINTS  pada setiap pembelian DerMAGs sekarang! Klik link di profile @dermagscosmetics okay 😘

#teamafviral0857
169 24 31 July, 2019
@dermagscosmetics Profile picture

@dermagscosmetics

.⠀
“BILA TERTINGGAL DERMAGS WALAUPUN SEMINGGU, MUKA TETAP MAINTAIN, JERAGAT TAK TUMBUH DAH”⠀
•⠀

Siapa dekat sini, apabila tertinggal je skincare anda, terus naiklah segala macam mak nenek yang takpernah ada sepanjang konsisten gunakan produk anda?⠀
Boleh jadi, skincare yang anda gunakan sekarang tinggi nilai kimianya. ⠀
•⠀

Nak gunakan skincare, cari yang memenuhi keperluan muka anda. Bukan anda memerlukannya setiap masa. ⠀
•⠀

ELAKKAN SKINCARE YANG MENGANDUNGI MERCURY. ⠀
•⠀

Kalau dah pernah tersalah pilih sebelum ni, STOP dan jom berubah kepada skincare yang natural. ⠀

•⠀

Klik link di profile @dermagscosmetics untuk ketahui lebih lanjut apa itu proses adaptation semasa menggunakan DerMAGs 😘⠀

#teamafviral0869

.⠀
“BILA TERTINGGAL DERMAGS WALAUPUN SEMINGGU, MUKA TETAP MAINTAIN, JERAGAT TAK TUMBUH DAH”⠀
•⠀
⠀
Siapa dekat sini, apabila tertinggal je skincare anda, terus naiklah segala macam mak nenek yang takpernah ada sepanjang konsisten gunakan produk anda?⠀
Boleh jadi, skincare yang anda gunakan sekarang tinggi nilai kimianya. ⠀
•⠀
⠀
Nak gunakan skincare, cari yang memenuhi keperluan muka anda. Bukan anda memerlukannya setiap masa. ⠀
•⠀
⠀
ELAKKAN SKINCARE YANG MENGANDUNGI MERCURY. ⠀
•⠀
⠀
Kalau dah pernah tersalah pilih sebelum ni, STOP dan jom berubah kepada skincare yang natural. ⠀
⠀
•⠀
⠀
Klik link di profile @dermagscosmetics untuk ketahui lebih lanjut apa itu proses adaptation semasa menggunakan DerMAGs 😘⠀
⠀
#teamafviral0869
156 23 6 August, 2019
@dermagscosmetics Profile picture

@dermagscosmetics

.⠀
Hanya yang benar-benar mahukan kecantikan berkekalan yang layak. bukannya yang nak cantik minggu depan dan rosal tanpa sedar.⠀
•⠀
Hanya yang mahu di bimbing oleh pakar kecantikan yang bertauliah, yang tahu selok belok tentang penjagaan muka, yang pengasasanya sendiri berguru di Korea yang layan guna dermags.⠀
•⠀
Bukan semua orang boleh guna DERMAGs.⠀
•⠀
DERMAGS tidak berminat dengan orang yang nak cantik ekspress. Tidak. Pakai hari ni, esok terus nak cantik⠀
•⠀
DERMAGs hanya layak utk wanita-wanita teragung yang tahu, kecantikan itu anugerah dan bukannya boleh dibeli dengan begitu murah dan mudah.⠀
•⠀
Wanita-wanita yang mengerti, apa itu definisi kecantikan sebenar. Kecantikan sepanjang hayat.⠀
•⠀
Kecantikan yang unik tiada pada orang lain kecuali diri sendiri.⠀
•⠀
Wanita beginilah yang layak untuk dapatkan DERMAGs.⠀
•⠀
Lihat sahaja gambar Dr. Mariani Abd Hamid. Tengok raut wajah beliau. Tengok dan tenung senyuman itu.⠀
•⠀
Seorang yang berpendidikan tinggi, bertauliah, seorang ibu kepada anak-anak beliau. Seorang isteri kepada suami beliau.⠀
•⠀
Masih sempat mengorbankan masa dan tenaga, masih bersungguh-sungguh nak bantu wanita-wanita macam anda untuk dapatkan kecantikan abadi.⠀
•⠀
Inilah lambang kekuatan wanita sebenar.⠀
•⠀
Dan… anda boleh rasakan #kekuatan, #keyakinan seorang wanita dalam senyuman yang begitu #berharga.⠀
•⠀
Anda juga mampu kecapi apa yang Dr. Mariani rasa.⠀
•⠀
Jika anda buat pilihan yang sama macam Dr. Mariani pilih sejak 5 tahun yang lalu.⠀
•⠀
Bertukar kepada DERMAGS.⠀
.⠀
.⠀
Melalui DERMAGs, anda dapat kembalikan keyakinan diri anda apabila masalah kulit wajah anda dirawat dengan selamat.⠀
•⠀
Anda bakal dapat pujian suami anda setelah beliau nampak perubahan terhadap diri ini.⠀
•⠀
Anda rasa dihargai & disayangi.⠀
•⠀
Anda mahukan DERMAGs selama-lamanya.⠀
•⠀
Anda akan berterima kasih kepada saya kerana mengesyorkan DERMAGs ini kepada anda.⠀ -

INI LAH JALANNYA UNTUK DAPATKAN KECANTIKAN, KEYAKINAN, DAN PUJIAN YANG ANDA BERHAK DAPAT SELAMA INI.
.
Jom tekan link di profile sekarang 🌼
.
Serendah RM65 untuk bermula dengan DERMAGs Intensive Brightening Cleanser.
.
Komen “PM” sekarang atau klik link di profile @dermagscosmetics
#teamafviral0862

.⠀
Hanya yang benar-benar mahukan kecantikan berkekalan yang layak. bukannya yang nak cantik minggu depan dan rosal tanpa sedar.⠀
•⠀
Hanya yang mahu di bimbing oleh pakar kecantikan yang bertauliah, yang tahu selok belok tentang penjagaan muka, yang pengasasanya sendiri berguru di Korea yang layan guna dermags.⠀
•⠀
Bukan semua orang boleh guna DERMAGs.⠀
•⠀
DERMAGS tidak berminat dengan orang yang nak cantik ekspress. Tidak. Pakai hari ni, esok terus nak cantik⠀
•⠀
DERMAGs hanya layak utk wanita-wanita teragung yang tahu, kecantikan itu anugerah dan bukannya boleh dibeli dengan begitu murah dan mudah.⠀
•⠀
Wanita-wanita yang mengerti, apa itu definisi kecantikan sebenar. Kecantikan sepanjang hayat.⠀
•⠀
Kecantikan yang unik tiada pada orang lain kecuali diri sendiri.⠀
•⠀
Wanita beginilah yang layak untuk dapatkan DERMAGs.⠀
•⠀
Lihat sahaja gambar Dr. Mariani Abd Hamid. Tengok raut wajah beliau. Tengok dan tenung senyuman itu.⠀
•⠀
Seorang yang berpendidikan tinggi, bertauliah, seorang ibu kepada anak-anak beliau. Seorang isteri kepada suami beliau.⠀
•⠀
Masih sempat mengorbankan masa dan tenaga, masih bersungguh-sungguh nak bantu wanita-wanita macam anda untuk dapatkan kecantikan abadi.⠀
•⠀
Inilah lambang kekuatan wanita sebenar.⠀
•⠀
Dan… anda boleh rasakan #kekuatan, #keyakinan seorang wanita dalam senyuman yang begitu #berharga.⠀
•⠀
Anda juga mampu kecapi apa yang Dr. Mariani rasa.⠀
•⠀
Jika anda buat pilihan yang sama macam Dr. Mariani pilih sejak 5 tahun yang lalu.⠀
•⠀
Bertukar kepada DERMAGS.⠀
.⠀
.⠀
Melalui DERMAGs, anda dapat kembalikan keyakinan diri anda apabila masalah kulit wajah anda dirawat dengan selamat.⠀
•⠀
Anda bakal dapat pujian suami anda setelah beliau nampak perubahan terhadap diri ini.⠀
•⠀
Anda rasa dihargai & disayangi.⠀
•⠀
Anda mahukan DERMAGs selama-lamanya.⠀
•⠀
Anda akan berterima kasih kepada saya kerana mengesyorkan DERMAGs ini kepada anda.⠀ -

INI LAH JALANNYA UNTUK DAPATKAN KECANTIKAN, KEYAKINAN, DAN PUJIAN YANG ANDA BERHAK DAPAT SELAMA INI.
.
Jom tekan link di profile sekarang 🌼
.
Serendah RM65 untuk bermula dengan DERMAGs Intensive Brightening Cleanser.
.
Komen “PM” sekarang atau klik link di profile @dermagscosmetics 
#teamafviral0862
183 33 2 August, 2019