#ayampadu Instagram Photos & Videos

ayampadu - 499 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #ayampadu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
100 hours
Average like
15
Average comment
0.8
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

OK SIAPPP🤣🤣🤣... Rempah siap, Sos pun siap... Apa Lagi, Esok kita kanjoo ke @atok.ayambakar di UptownDanauKota... Hanya tinggal 14HARI LAGII GAISS untuk promosi FREE DELIVERY melalui aplikasi #foodpandamy... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padu #healthy #healthyfood #healthylifestyle #uptowndanaukota #halalfood

OK SIAPPP🤣🤣🤣... Rempah siap, Sos pun siap... Apa Lagi, Esok kita kanjoo ke @atok.ayambakar di UptownDanauKota... Hanya tinggal 14HARI LAGII GAISS untuk promosi FREE DELIVERY melalui aplikasi #foodpandamy... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padu #healthy #healthyfood #healthylifestyle #uptowndanaukota #halalfood
8 0 11 hours ago

Salam Maulidur Rasul sahabat semua... On macam biasa, orang yang sama di tempat yang sama #uptowndanaukota... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padubeb #uptowndanaukota #maulidurrasul #healthylifestyle #healthyfood #dietplan #makanansehat

Salam Maulidur Rasul sahabat semua... On macam biasa, orang yang sama di tempat yang sama #uptowndanaukota... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padubeb #uptowndanaukota #maulidurrasul #healthylifestyle #healthyfood #dietplan #makanansehat
14 0 9 November, 2019

HEELLOOO!!! UPTOWNDANAUKOTA GAIISSS🤣🤣🤣 Yang KAKI MERAYAP MALAM TUU boleh singgah @atok.ayambakar... Yang SUKA DUKK RUMAH JEE pun boleh pekene @atok.ayambakar juga melalui aplikasi #foodpanda 🐼... Istimewa hingga hujung NOVEMBER setiap delivery cas foodpanda @atok.ayambakar yang tanggung... Jangan kata ATOK tak payumg yeee... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padu #uptowndanaukota #healthyfood #halalfood #dietfood

HEELLOOO!!! UPTOWNDANAUKOTA GAIISSS🤣🤣🤣 Yang KAKI MERAYAP MALAM TUU boleh singgah @atok.ayambakar... Yang SUKA DUKK RUMAH JEE pun boleh pekene @atok.ayambakar juga melalui aplikasi #foodpanda 🐼... Istimewa hingga hujung NOVEMBER setiap delivery cas foodpanda @atok.ayambakar yang tanggung... Jangan kata ATOK tak payumg yeee... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padu #uptowndanaukota #healthyfood #halalfood #dietfood
15 0 7 November, 2019

hi assalamualaikum 😊 📣📣kita kembali lagi dengan tawaran yang hebat dari @ayamguntingustaz . so korang tunggu apa lagi . ws kami segera 📱📱📱 #ayamguntingustaz
#ayamkl
#ayamsedap
#ayammurah
#ayampadu

hi assalamualaikum 😊 📣📣kita kembali lagi dengan tawaran yang hebat dari @ayamguntingustaz . so korang tunggu apa lagi . ws kami segera 📱📱📱 #ayamguntingustaz 
#ayamkl
#ayamsedap 
#ayammurah 
#ayampadu
2 0 5 November, 2019

NOVEMBER OFFERR GAISS!!! Untuk pelanggan kami yang menggunakan aplikasi FOODPANDA🐼, sepanjang bulan ini setiap cas penghantaran PERCUMA.. Setiap cas penghantaran akan di tanggung oleh @atok.ayambakar sendiri... Rebut peluang selagi masih ada.. 🐼🐼🐼
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #makanmakandanmakan #halalfoodie #bmf #jjcmtv3 #healthyfood #diet #tanpaminyak #makanansehat

NOVEMBER OFFERR GAISS!!! Untuk pelanggan kami yang menggunakan aplikasi FOODPANDA🐼, sepanjang bulan ini setiap cas penghantaran PERCUMA.. Setiap cas penghantaran akan di tanggung oleh @atok.ayambakar sendiri... Rebut peluang selagi masih ada.. 🐼🐼🐼
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #makanmakandanmakan #halalfoodie #bmf #jjcmtv3 #healthyfood #diet #tanpaminyak #makanansehat
15 0 1 November, 2019

MENARIK KANNN!!! CITARASA YANG PASTI TIDAK MENGHAMPAKAN GAISSS... Semestinya hidangan dari Atok Ayam Bakar di UptownDanauKota... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #viralfood #malaysianfoods #halalfood #makanmakanmakan

MENARIK KANNN!!! CITARASA YANG PASTI TIDAK MENGHAMPAKAN GAISSS... Semestinya hidangan dari Atok Ayam Bakar di UptownDanauKota... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #viralfood #malaysianfoods #halalfood #makanmakanmakan
15 0 23 October, 2019

ORIGINALLL GAIISSS, ATOK AYAM BAKARRR!!! Jom UptownDanauKota... Santapan Istimewa Nasi Ayam Bakar, dibakat tanpa MINYAKKK!!! Kualiti TERBAIKK DARI KAMI😉😉😉
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #makanmakan #halalfoods #malaysianfood #riversidejandabaik #jandabaikpahang #jjcm #makanan

ORIGINALLL GAIISSS, ATOK AYAM BAKARRR!!! Jom UptownDanauKota... Santapan Istimewa Nasi Ayam Bakar, dibakat tanpa MINYAKKK!!! Kualiti TERBAIKK DARI KAMI😉😉😉
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #makanmakan #halalfoods  #malaysianfood #riversidejandabaik #jandabaikpahang #jjcm #makanan
21 5 18 October, 2019

Thanks support guys , ni customer2 yang repeat order .. Haaa !! Tengok sekali deorang grab Cheesy Hot Chicken mesti ambil lebih dari 2 !! So korang tunggu apa lagi , meyh ler order Cheesy Hot Chicken 😋
#ayamcheese #ayampadu #hotcheese #psas #upsi #tanjungmalim #slimriver #sekalicubapastinaklagi
#nantimenyesaltaksudah

Thanks support guys , ni customer2 yang repeat order .. Haaa !! Tengok sekali deorang grab Cheesy Hot Chicken mesti ambil lebih dari 2 !! So korang tunggu apa lagi , meyh ler order Cheesy Hot Chicken 😋
#ayamcheese #ayampadu #hotcheese #psas #upsi #tanjungmalim #slimriver #sekalicubapastinaklagi 
#nantimenyesaltaksudah
5 0 9 hours ago

GAIISSS!!! @atok.ayambakar OPEN FOR CATERINGG GAIISS... Dah dekat hujung tahun kan, mane yang planning untuk GATHERING, FAMILYDAY, BERCUTI atau apa2 planning lahhh boleh gunakan khidmat Catering dari Atok untuk sama2 menjayakan planning u All... Tak payah susah2 nak prepare barang atau sibuk ke dapur untuk menyediaan bahan, Atok sedia membantu🤣🤣🤣... Paper Rogerr Atok di 012 7575043... Set ISTIMEWA BBQ PARTY

Set A - nasi goreng cina / bihun goreng
- ayam bakar
- air panas/sejuk
- buah
RM 8

Set B
- nasi goreng cina/bihun goreng
- ayam bakar
- kambing bakar
- air panas/sejuk
- buah
RM 18

Set C
- nasi goreng cina/bihun goreng
- kambing bakar
- air panas/sejuk
- buah
RM 15

SET D
- nasi goreng cina/bihun goreng
- ayam bakar
- ikan bakar(kembong/cencaru) - air panas/sejuk
- buah
RM 12

Set E
- nasi goreng cina/bihun goreng
- ikan bakar (kembong/cencaru
- air
- buah
RM 8

#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #klarea #halalfoodie #malaysianfoodie #makan #bbq #jandabaik

GAIISSS!!! @atok.ayambakar OPEN FOR CATERINGG GAIISS... Dah dekat hujung tahun kan, mane yang planning untuk GATHERING, FAMILYDAY, BERCUTI atau apa2 planning lahhh boleh gunakan khidmat Catering dari Atok untuk sama2 menjayakan planning u All... Tak payah susah2 nak prepare barang atau sibuk ke dapur untuk menyediaan bahan, Atok sedia membantu🤣🤣🤣... Paper Rogerr Atok di 012 7575043... Set ISTIMEWA BBQ PARTY

Set A - nasi goreng cina / bihun goreng
- ayam bakar
- air panas/sejuk
- buah
RM 8

Set B
- nasi goreng cina/bihun goreng
- ayam bakar
- kambing bakar
- air panas/sejuk
- buah
RM 18

Set C
- nasi goreng cina/bihun goreng
- kambing bakar
- air panas/sejuk
- buah
RM 15

SET D
- nasi goreng cina/bihun goreng
- ayam bakar
- ikan bakar(kembong/cencaru) - air panas/sejuk
- buah
RM 12

Set E
- nasi goreng cina/bihun goreng
- ikan bakar (kembong/cencaru
- air
- buah
RM 8

#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #klarea #halalfoodie #malaysianfoodie #makan #bbq #jandabaik
15 0 11 October, 2019

Thanks beli 😍😍😍 member nampak teruja di situ !!! #ayamcheese #ayampadu #tanjungmalim #psas #slimriver

Thanks beli 😍😍😍 member nampak teruja di situ !!! #ayamcheese #ayampadu #tanjungmalim #psas #slimriver
7 0 10 October, 2019

Assalamualikum semua 😁 selamat tengahhari 😊 fuhhh besar gila !! Mesti korang puas hati kalau dapat ni 👆 so takkan korang nak tengok je ? Klik link di bio dan hubungi kami segera 📲📲
#ayamguntingustaz
#ayamgunting
#ayammurah
#ayam
#ayamkl
#ayamhalal
#ayampadu
#ayamsedap
#makanmakan

Assalamualikum semua 😁 selamat tengahhari 😊 fuhhh besar gila !! Mesti korang puas hati kalau dapat ni 👆 so takkan korang nak tengok je ? Klik link di bio dan hubungi kami segera 📲📲
#ayamguntingustaz 
#ayamgunting 
#ayammurah 
#ayam
#ayamkl 
#ayamhalal 
#ayampadu 
#ayamsedap 
#makanmakan
4 0 17 September, 2019

Selamat sampai.. 15 E untuk hari ini.. tq support

Kalau nak order boleh call 019-6905000

#ayampadu #potong28 #ayamsegar #tamankinrara #cherasbaru #syukurselalu #alhamdulillah

Selamat sampai.. 15 E untuk hari ini.. tq support

Kalau nak order boleh call 019-6905000

#ayampadu #potong28 #ayamsegar #tamankinrara #cherasbaru #syukurselalu #alhamdulillah
1 0 3 hours ago

Thanks to all Riders Foodpanda yang support dengan perkhidmatan kami... Yabg malas keluar tu pakat ORDERR On9 jelah😉😉😉.... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #halalfoodie #malaysianfoodie #gombakfooddelivery #wangsamelawati #wangsamaju #klfood

Thanks to all Riders Foodpanda yang support dengan perkhidmatan kami... Yabg malas keluar tu pakat ORDERR On9 jelah😉😉😉.... #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #halalfoodie #malaysianfoodie #gombakfooddelivery #wangsamelawati #wangsamaju #klfood
17 0 22 August, 2019

Kuang ajau kau ... dah sah manusia yang x leh tngok orang naik .... buat mulut kat orang kate business jual ayam je x de jual bahagian bahagian ayam ... 🤬🤬🤬🤬 .
Ni aq nak bgi tau kau ... majoriti jenis bahagian ayam aq ada jual ... peha, drumstick, kepak, isi ayam, chicken chop... banyak lagi la siott ... .
Jadi jangan tunggu lagi cepat... korang boleh berkunjung ke kedai kami di
Gerai No 8, Blok C, Pasar Borong Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya,Melaka ..
Atau atau atau boleh hubungi kami :
013-5075041 (KHAIDIR)
013-6137630 (KHAIRUL)
012-3549962 (SUZANA)
https://nakayamsegarterkedok.wasap.my/
https://nakayamsegarterkedok.wasap.my/
https://nakayamsegarterkedok.wasap.my/ #ayamsegar #baiksiot #anakmuda #businessmelayu #support #melaka #ayampadu #servicebaik #mkigenerationenterprise

Kuang ajau kau ... dah sah manusia yang x leh tngok orang naik .... buat mulut kat orang kate business jual ayam je x de jual bahagian bahagian ayam ... 🤬🤬🤬🤬 .
Ni aq nak bgi tau kau ... majoriti jenis bahagian ayam aq ada jual ... peha, drumstick, kepak, isi ayam, chicken chop... banyak lagi la siott ... .
Jadi jangan tunggu lagi cepat... korang  boleh berkunjung ke kedai kami di 
Gerai No 8, Blok C, Pasar Borong Majlis Perbandaran Hang Tuah Jaya,Melaka ..
Atau atau atau boleh hubungi kami : 
013-5075041 (KHAIDIR)
013-6137630 (KHAIRUL)
012-3549962 (SUZANA)
https://nakayamsegarterkedok.wasap.my/
https://nakayamsegarterkedok.wasap.my/
https://nakayamsegarterkedok.wasap.my/  #ayamsegar #baiksiot #anakmuda #businessmelayu #support #melaka #ayampadu #servicebaik #mkigenerationenterprise
13 0 20 August, 2019

KEDAI DAH BUKAK GENG . JOM SINGGAH DI SEKSYEN 17 BERSEBELAHAN TERMINAL BAS #cheeseleleh #ayamcheese #shahalam #uitm #unisel #meleleh #terliur #ayampadu

KEDAI DAH BUKAK GENG . JOM SINGGAH DI SEKSYEN 17 BERSEBELAHAN TERMINAL BAS #cheeseleleh #ayamcheese #shahalam #uitm #unisel #meleleh #terliur #ayampadu
45 0 17 August, 2019

Assalammualikum..selamat pagi.. fikir positif doa baik2.. in sha allah semua akan baik dan lancar seperti yang di inginkan.. 🌄 amin.. jangan lupa terus menyokong @official_ayamgorengbuburayamjb
#ayamjb
#ayamgorengbuburayam
#buburpadu
#buburganja
#ayampadu
#cawangansp
#cawangansubest
#cawangandenaialam

Assalammualikum..selamat pagi.. fikir positif doa baik2.. in sha allah semua akan baik dan lancar seperti yang di inginkan.. 🌄 amin.. jangan lupa terus menyokong @official_ayamgorengbuburayamjb 
#ayamjb 
#ayamgorengbuburayam 
#buburpadu 
#buburganja 
#ayampadu 
#cawangansp
#cawangansubest
#cawangandenaialam
7 0 15 August, 2019

Assalammualikum.. selamat petang.. @official_ayamgorengbuburayamjb cawangan denai alam insyallah akan dibuka harini.. mana yg duduk di area denai dan berdekatan boleh lah singgah ke gerai kami untuk menikmati kelazatan bubur ayam dan ayam goreng kami.. ☺️☺️ insyallah tidak menghampakan.. 😉 mana yg dah beli boleh lah pg ig kami atau page ayam jb untuk like n follow.. 😘😘 tq
#ayamjb
#ayamgorengbuburayam
#ayampadu
#buburpadu
#buburganja

Assalammualikum.. selamat petang.. @official_ayamgorengbuburayamjb cawangan denai alam insyallah akan dibuka harini.. mana yg duduk di area denai dan berdekatan boleh lah singgah ke gerai kami untuk menikmati kelazatan bubur ayam dan ayam goreng kami.. ☺️☺️ insyallah tidak menghampakan.. 😉 mana yg dah beli boleh lah pg ig kami atau page ayam jb untuk like n follow.. 😘😘 tq 
#ayamjb 
#ayamgorengbuburayam 
#ayampadu 
#buburpadu 
#buburganja
14 0 14 August, 2019

Assalammualikum selamat malam.. bismillahiromanhirohim.. dengan izin Allah.. insyallah esk buka lah cawangan ketiga @ayamgorengbuburayamjb di denai alam.. berhadapan Speedmart,klinik siti dan iman pintar. mana yg duduk area denai alam atau berdekatan boleh lah singgah ke gerai kami unttuk merasai bubur ayam dan ayam goreng kami. insyallah berpuas hati.. #ayamjb
#buburpadu
#buburganja
#ayampadu
#ayamgorengbuburayam

Assalammualikum selamat malam.. bismillahiromanhirohim.. dengan izin Allah.. insyallah esk buka lah cawangan ketiga @ayamgorengbuburayamjb di denai alam.. berhadapan Speedmart,klinik siti dan iman pintar. mana yg duduk area denai alam atau berdekatan boleh lah singgah ke gerai kami unttuk merasai bubur ayam dan ayam goreng kami. insyallah berpuas hati.. #ayamjb 
#buburpadu 
#buburganja 
#ayampadu 
#ayamgorengbuburayam
10 0 13 August, 2019

hi assalamualaikum 😊 📣📣kita kembali lagi dengan tawaran yang hebat dari @ayamguntingustaz . so korang tunggu apa lagi . ws kami segera 📱📱📱 #ayamguntingustaz
#ayamkl
#ayamsedap
#ayammurah
#ayampadu

hi assalamualaikum 😊 📣📣kita kembali lagi dengan tawaran yang hebat dari @ayamguntingustaz . so korang tunggu apa lagi . ws kami segera 📱📱📱 #ayamguntingustaz 
#ayamkl
#ayamsedap 
#ayammurah 
#ayampadu
5 2 13 August, 2019

Dah terkena kari 'spender' la nampak gayanya. 2 hari straight makan kat sini. Makan sengsorang pun jadik.
.
Hari-hari makan macam ni hari-hari cheatday la gayanya. Jeng

#nasikandar
#karispender
#ayampadu
#hariharicheatday
#saynotogout

Dah terkena kari 'spender' la nampak gayanya. 2 hari straight makan kat sini. Makan sengsorang pun jadik.
.
Hari-hari makan macam ni hari-hari cheatday la gayanya. Jeng

#nasikandar 
#karispender
#ayampadu 
#hariharicheatday 
#saynotogout
4 6 21 hours ago

Rabu 7/8/19 🐥 Nasi ayam grill
set A Rm5.00, set B Rm8.00 🐥 Kepak ayam grill+air asam
4pcs Rm10.00
.
Masa cod 1230tghri. Cas cod Rm1.00 kawasan pekan tapah dan speedmart temoh, luar dari pekan tapah cas lain ye..
.
Untuk tempahan boleh ws no sis www.ws.my/60134475280
.
Follow @kepakayamgrill #kepakayamgrill #nasiayamgrill #marimengepak #rasasekalinaklagi #ayampadu #sayajualawakbeli #inhomeservice #fooddeliverytapah #temoh
@ Tapah , Perak

Rabu 7/8/19 🐥 Nasi ayam grill
set A  Rm5.00, set B Rm8.00 🐥 Kepak ayam grill+air asam
4pcs Rm10.00
.
Masa cod 1230tghri. Cas cod Rm1.00 kawasan pekan tapah dan speedmart temoh, luar dari pekan tapah cas lain ye..
.
Untuk tempahan boleh ws no sis www.ws.my/60134475280
.
Follow @kepakayamgrill #kepakayamgrill #nasiayamgrill #marimengepak #rasasekalinaklagi #ayampadu #sayajualawakbeli #inhomeservice #fooddeliverytapah #temoh
 @ Tapah , Perak
12 5 6 August, 2019

Mulakan dengan bismillah.
BK5 - Taman Mawar - Bandar Puteri - Putra Height

#bismillah1st #1st delivery #ayampadu #ayamspring #potong8 #potong10 #ayamsegar #jalanterus #syukurselalu #bk5 #tamankinrara

Mulakan dengan bismillah.
BK5 - Taman Mawar - Bandar Puteri - Putra Height

#bismillah1st #1st delivery #ayampadu #ayamspring #potong8 #potong10 #ayamsegar #jalanterus #syukurselalu #bk5 #tamankinrara
1 0 2 August, 2019

UptownDanauKota ONN Bosskuu!!! Jom lah singgah, santai2 kene resepi @atok.ayambakar... 🤣🤣🤣kalau suka kasi LIKE n FOLLOW IG dan Page FB Atok yee... Buat ramai2... 😆😆😆
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padubeb #gombak #kualalumpurfood #halal #malaysiancuisine #kakimakan

UptownDanauKota ONN Bosskuu!!! Jom lah singgah, santai2 kene resepi @atok.ayambakar... 🤣🤣🤣kalau suka kasi LIKE n FOLLOW IG dan Page FB Atok yee... Buat ramai2... 😆😆😆
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #padubeb #gombak #kualalumpurfood #halal #malaysiancuisine #kakimakan
27 0 2 August, 2019

Khamis 1/8/19 🐥 Nasi ayam grill
set A Rm5.00, set B Rm8.00 🐥 Kepak ayam grill+air asam
4pcs Rm10.00
.
Masa cod 1230tghri. Cas cod Rm1.00 kawasan pekan tapah dan speedmart temoh
.
Untuk tempahan boleh ws no sis www.ws.my/60134475280
.
Follow @kepakayamgrill #kepakayamgrill #nasiayamgrill #marimengepak #rasasekalinaklagi #ayampadu #sayajualawakbeli #inhomeservice #fooddeliverytapah #temoh

Khamis 1/8/19 🐥 Nasi ayam grill
set A  Rm5.00, set B Rm8.00 🐥 Kepak ayam grill+air asam
4pcs Rm10.00
.
Masa cod 1230tghri. Cas cod Rm1.00 kawasan pekan tapah dan speedmart temoh
.
Untuk tempahan boleh ws no sis www.ws.my/60134475280
.
Follow @kepakayamgrill #kepakayamgrill #nasiayamgrill #marimengepak #rasasekalinaklagi #ayampadu #sayajualawakbeli #inhomeservice #fooddeliverytapah #temoh
12 0 31 July, 2019

The Superr Delicious Nasi Ayam Bakar from @atok.ayambakar... For those yang belum rasa, korang kene cuba rasa resepi turun temurun ni... Comfirm tak rugii!!! #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #santairiversidejandabaik #uptown #danaukota #kualalumpur #malaysia #malaysianfood #tourismpahang #halalfood #malaysiancuisine

The Superr Delicious Nasi Ayam Bakar from @atok.ayambakar... For those yang belum rasa, korang kene cuba rasa resepi turun temurun ni... Comfirm tak rugii!!! #atokayambakar #atokcatering #ayampadu #santairiversidejandabaik #uptown #danaukota #kualalumpur #malaysia #malaysianfood #tourismpahang #halalfood #malaysiancuisine
16 2 30 July, 2019

Cuba rasa ayam dia tanpa letak apa-apa..Resipi perapan yang tersendiri! Kenapa Ayam Tulang Licin?? Orang yang makan je akan tahu! •

Nasi + Ayam Tulang Licin + Sup •
🐔🐔🐔 #ayamtulanglicin #ayampadu #sambalpedas #nasiayampadu #makan #lunch #foodporn #cubatrymakan #pedaschallenge #syahdusampaiketulang

Cuba rasa ayam dia tanpa letak apa-apa..Resipi perapan yang tersendiri! Kenapa Ayam Tulang Licin?? Orang yang makan je akan tahu! •

Nasi + Ayam Tulang Licin + Sup •
🐔🐔🐔 #ayamtulanglicin #ayampadu #sambalpedas #nasiayampadu #makan #lunch #foodporn #cubatrymakan #pedaschallenge #syahdusampaiketulang
109 6 30 July, 2019
Janda Baikkk ON BOSSKUU!!! Apa lagi tunggu... 😊😊😊@aidilputeramuhd 
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #jandabaikpahang #riverside #santairiversidejandabaik #visitpahang
29 1 28 July, 2019

Resepi turun turun sejak 2010... Jom singgah dan pekene ayam bakar kami di francais berdekatan anda👍😁
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #santairiversidejandabaik #riversidejandabaik #gombak #gombakfooddelivery #selayang

Resepi turun turun sejak 2010... Jom singgah dan pekene ayam bakar kami di francais berdekatan anda👍😁
#atokayambakar #atokcatering #ayampadu #uptowndanaukota #santairiversidejandabaik #riversidejandabaik #gombak #gombakfooddelivery #selayang
13 0 26 July, 2019

Dah bersawang ig sis.. Tempahan, jualan berjalan macam biasa.. Harini mula menu baru Kepak Ayam Grill + Air Asam 😋
.
Untuk tempahan boleh ws no sis www.ws.my/60134475280
.
Follow @kepakayamgrill #kepakayamgrill #nasiayamgrill #marimengepak #rasasekalinaklagi #ayampadu #sayajualawakbeli #inhomeservice #fooddeliverytapah #temoh

Dah bersawang ig sis.. Tempahan, jualan berjalan macam biasa.. Harini mula menu baru Kepak Ayam Grill + Air Asam 😋
.
Untuk tempahan boleh ws no sis www.ws.my/60134475280
.
Follow @kepakayamgrill #kepakayamgrill #nasiayamgrill #marimengepak #rasasekalinaklagi #ayampadu #sayajualawakbeli #inhomeservice #fooddeliverytapah #temoh
12 0 23 July, 2019

Happy Holiday!!! Satu lagi cawangan @atok.ayambakar di Riverside Janda Baik Pahang... Yang dah bosan dengan bandar tu datang lah rehat2 santai di Chalet Riverside Janda Baik...
#atokayambakar #atokcatering #atok #ayampadu #riversidejandabaik #santairiversidejandabaik #cuticutimalaysia #pahang

Happy Holiday!!! Satu lagi cawangan @atok.ayambakar di Riverside Janda Baik Pahang... Yang dah bosan dengan bandar tu datang lah rehat2 santai di Chalet Riverside Janda Baik...
#atokayambakar #atokcatering #atok #ayampadu #riversidejandabaik #santairiversidejandabaik #cuticutimalaysia #pahang
15 0 21 July, 2019

Good NEWSS!!! kini @atok.ayambakar sedia menerima tempahan Catering / BBQ Party / dan sebarang Majlis Keramaian... Untuk maklumat lanjut mengenai pakej dan hidangan yang disediakan boleh hubungi 012 7575043...
#atokayambakar
#ayampadu
#uptowndanaukota
#atokcatering
#jandabaikpahang
#kl
#selangor

Good NEWSS!!! kini @atok.ayambakar sedia menerima tempahan Catering / BBQ Party / dan sebarang Majlis Keramaian... Untuk maklumat lanjut mengenai pakej dan hidangan yang disediakan boleh hubungi 012 7575043...
#atokayambakar 
#ayampadu 
#uptowndanaukota
#atokcatering 
#jandabaikpahang 
#kl 
#selangor
10 0 11 July, 2019

Salam Jumaat..rezeki pagi ni customer dari Klang order ayam dara 80 ekor.. Selain itu juga kami ada menjual bahagian ayam seperti :

Peha
Kepak
Chicken boxing
Ayam untuk chicken chop
Bahagian dada
Hati
Pedal
Leher
Kaki
Tongkeng

Jika ada sebarang pertanyaan, sila hubungi :
019-6905000 atau 012-2516017.

#bismillah1st #delivery #ayampadu #ayamspring #potong4 #ayamsegar #jalanterus #syukurselalu #tamankinrara

Salam Jumaat..rezeki pagi ni customer dari Klang order ayam dara 80 ekor.. Selain itu juga kami ada menjual bahagian ayam seperti :

Peha
Kepak
Chicken boxing
Ayam untuk chicken chop
Bahagian dada
Hati
Pedal
Leher
Kaki
Tongkeng

Jika ada sebarang pertanyaan, sila hubungi :
019-6905000 atau 012-2516017.

#bismillah1st #delivery #ayampadu #ayamspring #potong4 #ayamsegar #jalanterus #syukurselalu #tamankinrara
0 0 4 July, 2019

Alhamdulillah customer baru dari Taman Putra Perdana order pagi ni 100 ekor ayam segar. TERIMA KASIH TUAN

#bismillah1st #3rd delivery #ayampadu #ayamsegar #jalanterus #syukurselalu #tamanputraperdana #tamankinrara

Alhamdulillah customer baru dari Taman Putra Perdana order pagi ni 100 ekor ayam segar. TERIMA KASIH TUAN

#bismillah1st #3rd delivery #ayampadu #ayamsegar #jalanterus #syukurselalu #tamanputraperdana #tamankinrara
4 0 2 July, 2019

"TAKOYAKI GEBU KG BARU"
Pergghhhhhh nama pun dah terliuqqqq, inikan pulak makanannya 🤤🤤
.
Haaaa korang mesti belum try lagi en en takoyaki gebu ni? Ini kalilah korang kena dtg stall kitorang & try takoyaki gebu gebasssss ni. Confirm dari mata jatuh ke hati dannnn teruihhh ngap ke mulut 😍😍
.
Dannnn dtg tu jgn lupa bawaklah juga yg tersayang yg mengidam takoyaki gebu ni keee, kawan kawan yg kaki makan tu keee kan 😉😉 Hans Kitchen beroperasi seperti biasa okay!
.
OPEN TODAY FROM 7PM-1AM
WAZE : CABIN.KL
.
#takoyakimurah #chocolatecrepe #foodblogger #meletop #astro #astroria #sponsorship #spicykoreanchicken #ayamketagih #ayampadu #kgbaru #cabinkl #kgbarukl #hanskitchenkgbaru #takoyakipadu #takoyakisedap #bingsookorean #bingsoopadu #makansedapkl #dipndipmurah #klfoodie #jalanjalancarimakan #takoyakikgbaru

"TAKOYAKI GEBU KG BARU"
Pergghhhhhh nama pun dah terliuqqqq, inikan pulak makanannya 🤤🤤
.
Haaaa korang mesti belum try lagi en en takoyaki gebu ni? Ini kalilah korang kena dtg stall kitorang & try takoyaki gebu gebasssss ni. Confirm dari mata jatuh ke hati dannnn teruihhh ngap ke mulut 😍😍
.
Dannnn dtg tu jgn lupa bawaklah juga yg tersayang yg mengidam takoyaki gebu ni keee, kawan kawan yg kaki makan tu keee kan 😉😉 Hans Kitchen beroperasi seperti biasa okay!
.
OPEN TODAY FROM 7PM-1AM
WAZE : CABIN.KL
.
#takoyakimurah #chocolatecrepe #foodblogger #meletop #astro #astroria #sponsorship #spicykoreanchicken #ayamketagih #ayampadu #kgbaru #cabinkl #kgbarukl #hanskitchenkgbaru #takoyakipadu #takoyakisedap #bingsookorean #bingsoopadu #makansedapkl #dipndipmurah #klfoodie #jalanjalancarimakan #takoyakikgbaru
32 3 20 June, 2019

Benda SEDAPP BOSSKUU!!! Kene TRYY... JOM LEEHHH KITA NYAA😆😆😆... #atokayambakar
#ayampadu
#uptowndanaukota

Benda SEDAPP BOSSKUU!!! Kene TRYY... JOM LEEHHH KITA NYAA😆😆😆... #atokayambakar
#ayampadu 
#uptowndanaukota
11 0 19 June, 2019

Top #ayampadu posts

Cuba rasa ayam dia tanpa letak apa-apa..Resipi perapan yang tersendiri! Kenapa Ayam Tulang Licin?? Orang yang makan je akan tahu! •

Nasi + Ayam Tulang Licin + Sup •
🐔🐔🐔 #ayamtulanglicin #ayampadu #sambalpedas #nasiayampadu #makan #lunch #foodporn #cubatrymakan #pedaschallenge #syahdusampaiketulang

Cuba rasa ayam dia tanpa letak apa-apa..Resipi perapan yang tersendiri! Kenapa Ayam Tulang Licin?? Orang yang makan je akan tahu! •

Nasi + Ayam Tulang Licin + Sup •
🐔🐔🐔 #ayamtulanglicin #ayampadu #sambalpedas #nasiayampadu #makan #lunch #foodporn #cubatrymakan #pedaschallenge #syahdusampaiketulang
109 6 30 July, 2019

My life isn't perfect😞
But I'm thankful for everything I have
Fighting for SPM brother😊
Ermm walaupun tak dapat mandi😑
#20Gone #AyamPadu #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering

My life isn't perfect😞 
But I'm thankful for everything I have
Fighting for SPM brother😊
Ermm walaupun tak dapat mandi😑
#20Gone #AyamPadu #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering
203 3 1 October, 2016

Lusa dah nak raya bro...huhuh😆😂
Mintak ampun kat semua guru-guru, bekas pelajar, @izznajwan, kawan-kawan and junior-junior!!!😱😲
Happy Eid Mubarak!!!
#NewHaircut #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering #ThereWillBeHaters #HatersLoveMe #CatchMeIfYouCan #AyamPadu

Lusa dah nak raya bro...huhuh😆😂
Mintak ampun kat semua guru-guru, bekas pelajar, @izznajwan, kawan-kawan and junior-junior!!!😱😲
Happy Eid Mubarak!!!
#NewHaircut #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering #ThereWillBeHaters #HatersLoveMe #CatchMeIfYouCan #AyamPadu
119 13 15 July, 2015

Happy birthday🎁 Hayaalassolah
Moga cepat dapat jodoh😂😂😂Stay strong and pandai brother✨✨✨
#HayatApprecationPost #ForeverComeback #AcahlahAyam #20Gone #AyamPadu #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering

Happy birthday🎁 Hayaalassolah
Moga cepat dapat jodoh😂😂😂Stay strong and pandai brother✨✨✨
#HayatApprecationPost #ForeverComeback  #AcahlahAyam #20Gone #AyamPadu #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering
362 5 9 November, 2017
Raver will be like🐙
ft @syakirinjamari and @syrafrush 
#20Gone #AyamPadu #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering
260 18 17 March, 2016

Perfect ending!!!Hipster will be like😎
Syahbandar paduweyhh ft. @ikmalfitrii @faridzaini_ @haz_mirul @rezaqrev @ikhmalhaziq @nabbbilll @mizzaaaatt
United we stand, Divided we fall!!!
I love you guyss💔
#SOD16 #20Gone #AyamPadu #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering

Perfect ending!!!Hipster will be like😎
Syahbandar paduweyhh ft. @ikmalfitrii @faridzaini_ @haz_mirul @rezaqrev @ikhmalhaziq @nabbbilll @mizzaaaatt
United we stand, Divided we fall!!!
I love you guyss💔
#SOD16 #20Gone #AyamPadu #AkuMungkinKedingTapiHatiAkuKering
437 11 4 June, 2016