#azanisscarserum Instagram Photos & Videos

azanisscarserum - 219.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #azanisscarserum and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
14.1
Average comment
0.4
Posts with video
3/48
Posts with photo
45/48

Hashtag Popularity

korang nak tahu. punca utama muka senang naik jerawat adalah sebab muka berminyak tahu tak
.
sebab tu kami keluarkan qalish cleasing gel khas untuk atasi kulit berminyak
.
.
#codprofix #profixkl #profixwangsamaju #profixampang #profixcheras #profixtelukintan .
#profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #profixvitaminmuka #profixvitaminmukaberlubang
.
#alvateam #alvaprofix
.
#bougas #bougasserum #alvabougas #azanisscarserum #azanis #ainaserum

korang nak tahu. punca utama muka senang naik jerawat adalah sebab muka berminyak tahu tak
.
sebab tu kami keluarkan qalish cleasing gel khas untuk atasi kulit berminyak
.
.
#codprofix #profixkl #profixwangsamaju #profixampang #profixcheras #profixtelukintan .
#profix #profixmurah #profixoriginal#profixmalaysia #profixvitaminmuka #profixvitaminmukaberlubang
.
#alvateam #alvaprofix
.
#bougas #bougasserum #alvabougas #azanisscarserum #azanis #ainaserum
2 0 10 September, 2019

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
5 0 10 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cuma pakai Azanis Scar Serum sahajaa. Tapi kulit cantik berseri-seri macam pakai makeup
.
.
Alhamdulilahhh, customer kita berpuashati selepas menggunakan Azanis Scar Serum. Tipulah kalau tak repeat.
.
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta. Tak percaya? Grab Promosi 9.9 sekarang 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cuma pakai Azanis Scar Serum sahajaa. Tapi kulit cantik berseri-seri macam pakai makeup
.
.
Alhamdulilahhh, customer kita berpuashati selepas menggunakan Azanis Scar Serum. Tipulah kalau tak repeat.
.
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta. Tak percaya?  Grab Promosi 9.9 sekarang 01156678269 .
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
6 0 10 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cuma pakai Azanis Scar Serum sahajaa. Tapi kulit cantik berseri-seri macam pakai makeup
.
.
Alhamdulilahhh, customer kita berpuashati selepas menggunakan Azanis Scar Serum. Tipulah kalau tak repeat.
.
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta. Tak percaya? Grab Promosi 9.9 sekarang 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Cuma pakai Azanis Scar Serum sahajaa. Tapi kulit cantik berseri-seri macam pakai makeup
.
.
Alhamdulilahhh, customer kita berpuashati selepas menggunakan Azanis Scar Serum. Tipulah kalau tak repeat.
.
.
Sekali cuba pasti jatuh cinta. Tak percaya?  Grab Promosi 9.9 sekarang 011-33522866
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
11 1 10 September, 2019

Terima kasih sudah membeli Produk dari Qalish Beauty yaitu :
✓ Paket Scar Ultimate .
Info Lengkap :
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)
📲 HD3581AE9 (BBM)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix .
.

Terima kasih sudah membeli Produk dari Qalish Beauty yaitu :
✓ Paket Scar Ultimate .
Info Lengkap : 
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)
📲 HD3581AE9 (BBM)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix .
.
10 0 10 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Ila 01156678269 untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Ila 01156678269  untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 10 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Aina 011-56780027 untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Aina 011-56780027  untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 10 September, 2019

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
6 0 10 September, 2019

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana

Kebaikan Kacang Pistachio ( Kacang Cerdik )
.

1. Meningkatkan mood.
.

Kaya akan potasium, kacang ini dapat menurunkan kadar hormon stress daripada kacang lainnya. Jadi, dengan menambahkan kacang ini pada bijirin Anda, suasana hati akan membaik sepanjang hari.

2. Menurunkan kolesterol
.

Pistachio merupakan sumber pitosterol yang baik, yakin senyawa yang bermanfaat untuk menurunkan kadar kolesterol jahat dalam tubuh. Hmm, semakin yakin untuk menjadikan pistachio sebagai pengambilan diet yang sihat. .

3. Mengurangi risiko kanser
.

Mengandung antioksidan yang tinggi termasuk karotenoid, beta karoten dan lutein menjadikan kacang ini asupan yang sempurna untuk melawan kanser. Wah, harus makan kacang pistachio setiap hari deh!
.

4. Baik untuk kulit
.

Ekstrak kacang pistachio ini memiliki sifat emolien yang menenangkan, serta dapat membantu menjaga kulit terlindung dari kekeringan. Oleh karena itu, minyak kacang pistachio sering digunakan untuk terapi pijat, aromaterapi dan juga produk kosmetik untuk kulit
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat #bobodimana
31 0 10 September, 2019

korang nak tahu. punca utama muka senang naik jerawat adalah sebab muka berminyak tahu tak
.
sebab tu kami keluarkan qalish cleasing gel khas untuk atasi kulit berminyak
.
.
#codprofix #profixkl #profixwangsamaju #profixseremban #profixn9
.
#profix #profixmurah #profixoriginal #profixmalaysia #profixvitaminmuka #profixvitaminmukaberlubang
.
#alvateam #alvaprofix
.
#bougas #bougasserum #alvabougas #azanisscarserum #azanis #ainaserum

korang nak tahu. punca utama muka senang naik jerawat adalah sebab muka berminyak tahu tak
.
sebab tu kami keluarkan qalish cleasing gel khas untuk atasi kulit berminyak
.
.
#codprofix#profixkl#profixwangsamaju#profixseremban#profixn9
.
#profix#profixmurah#profixoriginal#profixmalaysia#profixvitaminmuka#profixvitaminmukaberlubang
.
#alvateam#alvaprofix
.
#bougas#bougasserum#alvabougas#azanisscarserum#azanis#ainaserum
29 0 10 September, 2019

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 011-56780027
011-56780027
011-56780027 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 011-56780027
011-56780027
011-56780027 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 9 September, 2019

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269
01156678269
01156678269 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269
01156678269
01156678269 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 9 September, 2019

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269
01156678269
01156678269 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 01156678269
01156678269
01156678269 .
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
3 0 9 September, 2019

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 011-33522866
011-33522866
011-33522866
.
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Ada tak yang awak kenal ada masalah jerawat yg teruk? Lepastu beli produk ni tak kena. Beli produk tu makin teruk. Ada tak?
.
Kalau ada tunjuk posting ni dkt dia. Tolong dia hilangkan masalah jerawat tu. Kesian dia taw :(
.
Boleh cuba dulu Azanis Skincare ni. Tak rugi. Utk nk dptkan atau pertanyaan boleh tekan link di bio sekarang taw
.
Dan tag kawan korang tu ☺️ 011-33522866
011-33522866
011-33522866
.
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
10 1 9 September, 2019

~HAPPY NYA MILIKI KULIT SIHAT BERSERI-SERI😘~
.
Apa yang special nya VCS Annona ini?
.
✔️ Membantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak akibat salah pakai produk)
.
✔️ Bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam)
.
✔️ Bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa)
.
Meh la cuba dulu..
.
Botol kecil 5ml baru RM39 sahaja.
.
Kalau jenis kulit muda dan cepat seminggu pun boleh nampak perubahan dah tau.
.
Whatsapp cikQa 📲 0194735223

~HAPPY NYA MILIKI KULIT SIHAT BERSERI-SERI😘~
.
Apa yang special nya VCS Annona ini?
.
✔️ Membantu galakkan proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak akibat salah pakai produk)
.
✔️ Bantu untuk tanggalkan sel kulit mati. Buat kulit lebih sihat bermaya (sesuai untuk masalah jeragat, sun burn atau kulit kusam)
.
✔️ Bantu haluskan tekstur kulit (sesuai untuk masalah liang pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa)
.
Meh la cuba dulu..
.
Botol kecil 5ml baru RM39 sahaja.
.
Kalau jenis kulit muda dan cepat seminggu pun boleh nampak perubahan dah tau.
.
Whatsapp cikQa 📲 0194735223
21 1 9 September, 2019

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif.
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk.
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipscantikubatparutmalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @ubatparut_malaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif. 
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk. 
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipscantikubatparutmalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @ubatparut_malaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat
6 0 9 September, 2019

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif.
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk.
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif. 
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk. 
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipssihatazanisbeauty #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanis_beauty #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat
1 0 9 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Nina now 011-33522866 untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Nina now 011-33522866 untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
11 0 9 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Ila 01156678269 untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Selamat petang korang semuaa, haaa tudiaaa. Customer kita cuma alami sikit sahaja masalah parutnyaa
.
.
Tapi kalau parut memang sakit mata tengokkan. Lagi lagi dekat wajah. Alhamdulilah kini tiada masalah lgi
.
.
Selepas menggunakan Azanis Scar Serum parut kelihatan pudar dari semasa ke semasa. Sukanya!!
.
.
Jadi whatsapp Ila 01156678269  untuk purchase order. Jangan korang menangis yaa
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
5 0 9 September, 2019

4 1 9 September, 2019

Menghidu bau oren atau makan buah oren ni dapat legakan stress tau.
.
Sebab tu setiap kali awak zass Vit C Beauty Mist ke wajah, awak akan rasa tenang saja, terbuai-buai dengan aroma citrus.
.
Bau sweet oren memikat hati sampai malam pun teringat-ingatkannya. Extra bonus dapat kulit yang lembab gitew.
.
Sampai rasa nak zass ke dalam mulut pun ya jugak dek bau lemak manis oren tu kan 😂
.
Harga pun wow sangat RM45, kandungannya 90ml. Roger cepat ya awak untuk milik VCBM yang memikat.
.
www.wasap.my/60132582878/vcbm

Menghidu bau oren atau makan buah oren ni dapat legakan stress tau.
.
Sebab tu setiap kali awak zass Vit C Beauty Mist ke wajah, awak akan rasa tenang saja, terbuai-buai dengan aroma citrus.
.
Bau sweet oren memikat hati sampai malam pun teringat-ingatkannya. Extra bonus dapat kulit yang lembab gitew.
.
Sampai rasa nak zass ke dalam mulut pun ya jugak dek bau lemak manis oren tu kan 😂
.
Harga pun wow sangat RM45, kandungannya 90ml. Roger cepat ya awak untuk milik VCBM yang memikat.
.
www.wasap.my/60132582878/vcbm
5 1 9 September, 2019

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
4 0 9 September, 2019

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
4 0 9 September, 2019

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval

Hanya Azanis Scar Serum mampu hilangkan parut. Bila ada parut, ingat Azanis Scar Serum ya. .
.

Dijamin memudarkan apa jua jenis parut di kulit anda seawal 7 hari atau wang anda dikembalikan!
.
Stok Terhad..!!
.
- Tidak menipiskan kulit
- Tiada pengelupasan kulit
- Dijamin selamat dan halal
- Tiada bahan kimia merbahaya
- Hanya sains yang luar biasa! .

Beribu-ribu testimoni yang kami telah terima. Hanya sapu saja di parut mengikut aturan yang disediakan.
.
Untuk info product wasap 0108670025 ❤

#azanisscarserum #azanis #azanisserum #azanisscar #azanisnew #azanisoriginal #bekasluka #ubatparut #parutkemalangan #parutjerawat #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparuthq #parut #azanisofficial #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis #scarremoval
6 4 9 September, 2019

PERHATIAN!!! .
.
Akan mendarat di depan pintu rumah anda dan juga di depan wall anda
.
.
Tungguuu!!

PERHATIAN!!! .
. 
Akan mendarat di depan pintu rumah anda dan juga di depan wall anda
.
.
Tungguuu!!
4 1 9 September, 2019

PERHATIAN!!! .
.
.
Akan mendarat di depan pintu rumah anda dan juga di depan wall anda
.
.
Tungguuu!!

PERHATIAN!!! .
.
. 
Akan mendarat di depan pintu rumah anda dan juga di depan wall anda
.
.
Tungguuu!!
3 1 9 September, 2019

PERHATIAN!!! .
.
.
Akan mendarat di depan pintu rumah anda dan juga di depan wall anda
.
.
Tungguuu!!

PERHATIAN!!! .
.
. 
Akan mendarat di depan pintu rumah anda dan juga di depan wall anda
.
.
Tungguuu!!
3 1 9 September, 2019

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
1 0 8 September, 2019

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis

AZANIS SCAR SERUM
.
🌷 menghilangkan parut
🌷 menghilangkan stretch mark
🌷 meratakan tona kulit
🌷 melambatkan tanda penuaan
🌷 melembabkan kulit
.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit
✔️ baik untuk merawat parut baru atau lama
✔️ sangat berkesan merawat parut jerawat
✔️ tiada bahan kimia yang berbahaya
.
💯 produk yang telah mendapat kelulusan KKM
.
NAK KULIT SIHAT & CANTIK❓😍😍
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

JOM HAPUSKAN PARUT SEKARANG 🏃🏻‍♀💨
.
#scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut #azanisoriginal #azanisserummurah #azanisscarserummurah #azanisserumborong #azanis #scarserum #azanisserum #azanisscarserum #ubatparut #serumparut  #azanisscar #azanisnew #azanisadvanced #bekasluka #ubatparut #scar #azanisoriginal #bekasluka #ubatparutmurah #ubatparut #parut #azanisoffer #scar #scarcream #scarface #scarserum #scargel #noscarwithazanis
2 0 8 September, 2019

🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30
.
☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi Vitamin C.
.
☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi kulit anda dari sinar Matahari 🌞.
.
☑️ Dengan khasiat Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid.
.
☑️ Tidak melekit dan cepat meresap dengan sedikit urutan wajah.
.
☑️ Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.

🍊 Vitamin C Moisturising Cream with SPF30
.
☑️ Pelembap muka jenis krim, light weight dan tinggi  Vitamin C.
.
☑️ Mempunyai SPF 30 untuk lindungi kulit anda dari sinar Matahari 🌞.
.
☑️ Dengan khasiat Argan Oil, Pomegranate, Niacinamide & Hyaluronic Acid.
.
☑️ Tidak melekit dan cepat meresap dengan sedikit urutan wajah.
.
☑️ Sesuai untuk kulit normal, kering dan kombinasi.
20 1 8 September, 2019

Testimoni perawatan wajah yang berlubang/Scar/Bopeng dan Pori besar menggunakan paket Scar Ultimate.

Paket Scar Ultimate di formulasikan khusus buat Scar/bopeng yang sudah di atas 2 tahun dimana perbaikan di epidermis tidak cukup dengan hanya perawatan krim saja.

Pilihan paket Scar Ultimate : ✓ Paket Scar Ultimate 1
1 Profix
1 Huna Bar
1 Dermaroller 540
1 Krim Anestesi 10gr.
1 Signoras Secret. .
.
✓ Paket Scar Ultimate 2
1 Profix
1 Huna Bar
1 Dermaroller 540
1 Krim Anestesi 10gr.
.
.
✓ Paket Scar Ultimate 3
1 Profix
1 Dermaroller 540
1 Krim Anestesi 10gr

Info Lengkap :
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix #dermaroller

Testimoni perawatan wajah yang berlubang/Scar/Bopeng dan Pori besar menggunakan paket Scar Ultimate.

Paket Scar Ultimate di formulasikan khusus buat Scar/bopeng yang sudah di atas 2 tahun dimana perbaikan di epidermis  tidak cukup dengan hanya perawatan krim saja.

Pilihan paket Scar Ultimate : ✓ Paket Scar Ultimate 1
1 Profix
1 Huna  Bar
1 Dermaroller 540 
1 Krim Anestesi 10gr.
1 Signoras Secret. .
.
✓ Paket Scar Ultimate 2
1 Profix
1 Huna Bar
1 Dermaroller 540
1 Krim Anestesi 10gr.
.
.
✓ Paket Scar Ultimate 3 
1 Profix
1 Dermaroller 540
1 Krim Anestesi 10gr

Info Lengkap : 
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix #dermaroller
21 0 8 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 011-56780027 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 011-56780027  untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 8 September, 2019

Umpama jatuh cinta pandang pertama jer setiap kali menyapukan VCSAnnona ke muka ni.
.
Pertama kali waktu serum mendarat di tangan ni, try titiskan cecair serum ke jari jemari untuk ambil bau. Eh nice baunya. Bau buah oren yang sedap macam nak makan jer rasa. 😅 Lepas tu sapu lembut sahaja ke muka. Light-light gitu. Waaahhh!! Cepat meresap walaupun pekat. Lepas pakai di kulit muka tak berminyak pun so memang sesuai lah untuk kulit kombinasi yang kadang kering kadang berminyak macam hakak. Nak la kulit gebu chantek gitew. Lagi best lepas pakai serum oleskan pelembap selepas 2-3 minit baru kita pakai make up. Tak bercapuk pun. Smooth complextion.
.
Semakin lama mengenali Vitamin C Serum Annona ni semakin sayang. Kenapa? Well of course la sebab kandungan bahan-bahan yang BERKUALITI tinggi dan selamat, tiada pewarna, tiada paraben malah setanding dengan jenama yang hebat di pasaran. Lagi best sebab ia HALAL dan TIADA ALKOHOL jadi tak perlu was-was bila guna. Mesra wudhuk lagi tu
.
Vitamin C Serum Annona ni sangat-sangat membantu:
.
🍊 Memperbaiki tisu kulit
🍊Mengecilkan liang pori terbuka
🍊Memudarkan kesan pigmentasi kulit
🍊Membaiki kulit rosak akibat salah guna kosmetik
🍊Melembap dan menganjalkan kulit
🍊Memudarkan kesan parut.
.
Seriously, awak cubalah dulu baru awak tahu macam mana rasanya.
.
Knock-knock la window wasap cikQa kalau berminat yek
📲 0194735223
📲 0194735223
📲 0194735223

Umpama jatuh cinta pandang pertama jer setiap kali menyapukan VCSAnnona ke muka ni.
.
Pertama kali waktu serum mendarat di tangan ni, try titiskan cecair serum ke jari jemari untuk ambil bau. Eh nice baunya. Bau buah oren yang sedap macam nak makan jer rasa. 😅 Lepas tu sapu lembut sahaja ke muka. Light-light gitu. Waaahhh!! Cepat meresap walaupun pekat. Lepas pakai di kulit muka tak berminyak pun so memang sesuai lah untuk kulit kombinasi yang kadang kering kadang berminyak macam hakak. Nak la kulit gebu chantek gitew. Lagi best lepas pakai serum oleskan pelembap selepas 2-3 minit baru kita pakai make up. Tak bercapuk pun. Smooth complextion.
.
Semakin lama mengenali Vitamin C Serum Annona ni semakin sayang. Kenapa? Well of course la sebab kandungan bahan-bahan yang BERKUALITI tinggi dan selamat, tiada pewarna, tiada paraben malah setanding dengan jenama yang hebat di pasaran. Lagi best sebab ia HALAL dan TIADA ALKOHOL jadi tak perlu was-was bila guna. Mesra wudhuk lagi tu
.
Vitamin C Serum Annona ni sangat-sangat membantu:
.
🍊 Memperbaiki tisu kulit
🍊Mengecilkan liang pori terbuka
🍊Memudarkan kesan pigmentasi kulit
🍊Membaiki kulit rosak akibat salah guna kosmetik
🍊Melembap dan menganjalkan kulit
🍊Memudarkan kesan parut.
.
Seriously, awak cubalah dulu baru awak tahu macam mana rasanya.
. 
Knock-knock la window wasap cikQa kalau berminat yek
📲 0194735223
📲 0194735223
📲 0194735223
15 1 8 September, 2019

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 01156678269 untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Feedback Azanis Scar Serum 💕
.
.
Alhamdulilah kulit dah makin pudar. Walaupun parut sikit je. Tapi menganggu pemandangan kan
.
.
Memang rugi kalau korang tak dapatkan Azanis Scar Serum sekarang. Kita ada Promosi Hari Malaysia .
.
Whatsapp sekarang 01156678269  untuk purchase order
.
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
10 0 8 September, 2019

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif.
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk.
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif. 
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk. 
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipskecantikanpakarparut #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @pakar.parut #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat
9 0 8 September, 2019

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif.
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk.
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat

Jika kita mempunyai kulit yang sangat kering, tambahkan sesudu madu dalam yogurt . Madu akan memberikan kelembapan tambahan yang diperlukan oleh kulit.

1. Masker Muka
.
Selain itu, kita juga boleh menggunakan yogurt sebagai masker. Caranya dengan mencampurkan 2-3 sudu besar yogurt dengan 2 sudu besar lobak merah yang telah parut. Sapukan campuran ini pada muka kita dan biarkan ia selama 15-20 minit, selepas itu kita boleh bilas dengan air suam.

2. Mencerahkan kulit
.
Untuk mencerahkan kulit pula, campurkan 4 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar serbuk koko dan 1 sudu besar madu. Kisar bahan ini bersama-sama sehingga membentuk coklat yang cair seperti pes dan sapukan pada muka. Biarkan selama 15-20 minit dan basuh dengan air suam. .

3. Scrub kulit
.

Disebabkan sifat-sifat pelembab yang ada pada yogurt, yogurt boleh juga bertindak sebagai scrub, terutama untuk kulit kering dan sensitif. 
Untuk membuat scrub semulajadi di rumah dengan yogurt, campurkan 2 sudu besar yogurt dengan 1 sudu besar oat. Sapukan pada kulit dengan gerakan membulat kecil. .

4. Menghilangkan blackhead whitehead
.
Untuk menghilangkan blackhead dan white head pula, ambil sedikit serbuk beras dan yogurt. Campurkan dan sapukan pes pada kulit dalam gerakan bulat kecil. Biarkan ia seketika, dan kemudian bilas dengan air sejuk. 
Buah-buahan sitrus dan yogurt juga boleh dicampurkan bersama-sama. Ambil kulit oren kering dan campurannya untuk mendapatkan serbuk kasar. Campurkan 1 sudu besar granul ini dengan 2 sudu besar yogurt. Campuran ii juga boleh dijadikan scrub dan tidak akan menggelupaskan kulit kita.

5. Menghapuskan jerawat
.
Yogurt agak kaya dengan zink, yang membantu dalam mengurangkan dan mencegah jerawat. Hanya sapukan sedikit yogurt pada yang kuit yang berjerawat sekali sehari dan dalam masa seminggu jerawat akan beransur hilang. akan melihat jerawat penjelasan dalam seminggu. Ini juga dapat membantu dalam meredakan sebarang keradangan
.
#tipscantikazanismalaysia #tipssihat #tipssemulajadi #tipstanpamenggunakanbahanberbahaya #tipstradisional @azanismalaysia #tipscantik #tipsmudah #azanis #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisubatparut #hilangparutjerawat #ubatparutjerawat
22 0 8 September, 2019

Yaa, betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat?
Parut campak?
Parut kemalangan?
Parut operate? .
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Ila. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Yaa,  betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat? 
Parut campak? 
Parut kemalangan? 
Parut operate? . 
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Ila. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
. 
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @ubatparut_malaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
2 0 8 September, 2019

Yaa, betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat?
Parut campak?
Parut kemalangan?
Parut operate? .
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Aina . Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Yaa,  betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat? 
Parut campak? 
Parut kemalangan? 
Parut operate? . 
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Aina . Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
. 
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanis_beauty #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
0 0 8 September, 2019

Yaa, betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat?
Parut campak?
Parut kemalangan?
Parut operate? .
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Ila. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Yaa,  betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat? 
Parut campak? 
Parut kemalangan? 
Parut operate? . 
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Ila. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
. 
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @pakar.parut #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
7 0 8 September, 2019

Yaa, betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat?
Parut campak?
Parut kemalangan?
Parut operate? .
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Nina. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
.
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia

Yaa,  betul cakap jer masalah parut apa?
.
Parut jerawat? 
Parut campak? 
Parut kemalangan? 
Parut operate? . 
Semua boleh. AZANIS SCAR SERUM memang mampu merawat 100 jenis masalah parut.
.
Jom dapatkan serum parut ni dari Nina. Promosi 3 serangkai masih berlangsung.
Free POSTAGE
Free GIFT
Free CONSULTANT
. 
#azanis #azanisscarserum #azanisoriginal #azanisoriginalhq #mederma #hiruscar #palmers @azanismalaysia #scargel #loshall #biooil #ubatparutjerawat #azanismalaysia #azanisscarserum #azanisterbaik #hilangkanparut #malaysia
13 4 8 September, 2019

💟AURAMEN TURBO💟
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Harga RM106 (Postage 💌 FREE SM/ RM10SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲0175811820
📲0175811820
📲0175811820
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
1.Membantu mencerah,membersih & mengatasi masalah kulit wajah seperti jerawat, kusam & kering.
2. Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
3. Membuang toksin , angin dan lemak dari dalam badan.
4. Membantu menambahkan kadar hormone testosterone.
5. Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
6. Membantu melancarkan peredaran darah.
7. Mengatasi masalah Prostat & saluran kencing
8. Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.
9. Membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit
.
CARA PENGAMBILAN
Ambil dua scoop dan larutkan bersama 150 ml air. Goncang rata dan sedia utk diminum. Ambil dua kali sehari sblum sarapan dan sebelum tidur.
.
#auramenturbocollagenmurah #auramen #auramencombomurah #auramenmurah #aurawhitestemcell #ephyramurah #glutacapmurah #auramenturbomurah #auramenmurah #auramenturboborongmurah #auramenturboorimurah #auramenoriginalborongmurah #auramenskincare #auramensoap #auramenhydraskincare #bazarpaknil #aurawhite #aurawhitecollagen #aurawhitebubly #aurawhitebublyoriginal #aurawhitebublymurah #auramensuperadvance #azanisscarserum #izeara6inchbodyserum #cmd #aurorasx #sayajualmurah #sayajualonline #abangsado #produkselamat #produkberkesan #aurawhite

💟AURAMEN TURBO💟
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Harga RM106 (Postage 💌 FREE SM/ RM10SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲0175811820
📲0175811820
📲0175811820
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
1.Membantu mencerah,membersih & mengatasi masalah kulit wajah seperti jerawat, kusam & kering.
2. Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
3. Membuang toksin , angin dan lemak dari dalam badan.
4. Membantu menambahkan kadar hormone testosterone.
5. Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
6. Membantu melancarkan peredaran darah.
7. Mengatasi masalah Prostat & saluran kencing
8. Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.
9. Membantu menurunkan berat badan & mengempiskan perut yang buncit
.
CARA PENGAMBILAN
Ambil dua scoop dan larutkan bersama 150 ml air. Goncang rata dan sedia utk diminum. Ambil dua kali sehari sblum sarapan dan sebelum tidur.
.
#auramenturbocollagenmurah #auramen #auramencombomurah  #auramenmurah #aurawhitestemcell #ephyramurah #glutacapmurah #auramenturbomurah #auramenmurah #auramenturboborongmurah #auramenturboorimurah #auramenoriginalborongmurah #auramenskincare #auramensoap #auramenhydraskincare #bazarpaknil #aurawhite #aurawhitecollagen #aurawhitebubly #aurawhitebublyoriginal #aurawhitebublymurah #auramensuperadvance #azanisscarserum  #izeara6inchbodyserum #cmd #aurorasx  #sayajualmurah #sayajualonline #abangsado  #produkselamat #produkberkesan #aurawhite
3 0 8 September, 2019

Top #azanisscarserum posts

Habis Madu Sepah Dibuang 😭
.
Tak apa korang tak setia. Janji masalah kulit korang settle! .
.
Korang cuba dulu baru tahu. Sis share dah real testimoni dari pengguna
.
Tapi kalau korang sendiri tak cuba, macam mana sis nak bantu 🤓
.
Meyh PM deras, admin professional sis akan guide ✌🏻
.
.
#profix #profixoriginal #profixmurah #profixvitaminmuka #alvateam #lokalah #maluaperrr #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bougasserum #azanisscarserum #azanismalaysia #azanisoriginal #profixwangsamaju #bazarpaknil #tipskecantikkan #ainaserum #azanismurah #bougasserummurah #codprofix

Habis Madu Sepah Dibuang 😭
.
Tak apa korang tak setia. Janji masalah kulit korang settle! .
.
Korang cuba dulu baru tahu. Sis share dah real testimoni dari pengguna
.
Tapi kalau korang sendiri tak cuba, macam mana sis nak bantu 🤓
.
Meyh PM deras, admin professional sis akan guide ✌🏻
.
.
#profix#profixoriginal#profixmurah#profixvitaminmuka#alvateam#lokalah#maluaperrr#bazaarpaknil#bazaarmalaysia#bougasserum#azanisscarserum#azanismalaysia#azanisoriginal#profixwangsamaju#bazarpaknil#tipskecantikkan#ainaserum#azanismurah#bougasserummurah#codprofix
747 32 17 January, 2019

Kulit Ku_sam Masalah Paling Ber_antu Buat Wanita Di Luar Sana
:
Kami nak bagi FREE GIFT bernilai RM200 setiap seorang.
🔸 Serum anti ageing
🔸 Whitening Soap
🔸 Easy Shaker
➕ Free postage
:
► Kelebihan Nexcious Advance
.
#1. Memutih & mencerahkan satu badan
#2. Menghilangkan pa_arut & jragat
#3. Menghapuskan semua jrwat
.
✔ Yang paling penting halal & lulus KKM
:
Macam mana nak dapatkan? Mudah..
.
Setiap pembelian kami sertakan FREE GIFT
.
Siapa yang tekan link biru sahaja layak dapat tebus harga istimewa
.
http://www.wasap.my/+60166327925/nexcious

http://www.wasap.my/+60166327925/nexcious

http://www.wasap.my/+60166327925/nexcious

#1 #2 #3 #nexciousadvance #produkpayudaramalaysia #wowskin #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #azanisscarserum #alhacosmetics #jumeascargel #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat #mingguanwanita #pinklady #mamadil #eusahawan #youcanduit #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal

Kulit Ku_sam Masalah Paling Ber_antu Buat Wanita Di Luar Sana
:
Kami nak bagi FREE GIFT bernilai RM200 setiap seorang.
🔸 Serum anti ageing
🔸 Whitening Soap
🔸 Easy Shaker
➕ Free postage
:
► Kelebihan Nexcious Advance
.
#1. Memutih & mencerahkan satu badan
#2. Menghilangkan pa_arut & jragat
#3. Menghapuskan semua jrwat
.
✔ Yang paling penting halal & lulus KKM
:
Macam mana nak dapatkan? Mudah..
.
Setiap pembelian kami sertakan FREE GIFT
.
Siapa yang tekan link biru sahaja layak dapat tebus harga istimewa
.
http://www.wasap.my/+60166327925/nexcious

http://www.wasap.my/+60166327925/nexcious

http://www.wasap.my/+60166327925/nexcious

#1 #2 #3 #nexciousadvance #produkpayudaramalaysia #wowskin #tatiskincare5in1 #charmsfoundation #minaz #meeracle #meeracleserum #azanisscarserum #alhacosmetics #jumeascargel #jerawat #jeragat #jomkawen #muamalaysia #dramasangat #mingguanwanita #pinklady #mamadil #eusahawan #youcanduit #wanitahariinitv3 #ephyraoriginal
2,070 8 27 March, 2019

Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatNB nii? Usah khuatir usah bimbang sayanggg. Produk lulus kkm.

Kenapa dia dipanggil krim berubat ?
Sebab dalam ni ada bahan #antiseptik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin engkorang tu.

Bila konsisten sapu , teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadik nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diriiii 😄
.
Sape nk try wasap nmber ni skrg atau klik link ni.
www.wasap.my/+0166327925/NB+ACNE
.
60166327925
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #bellazmua #muabellaz #azanisscarserum #jumeascargel #biooil #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #KrimPuaka #krimjeragat #krimNBhq #nbkrimjerawat #nbkrim #nbcreamnurfellabeauty #nurfella_beauty_official #NBScarAcneTherapyCream #loshall

Ada ke yang masih ragu-ragu dengan #krimberubatNB nii? Usah khuatir usah bimbang sayanggg. Produk lulus kkm.

Kenapa dia dipanggil krim berubat ?
Sebab dalam ni ada bahan #antiseptik untuk kecutkan jerawat korang tu. Antiseptik ni la yang membunuh segala atok nenek bakteria dan kuman kat skin engkorang tu.

Bila konsisten sapu , teros terbantut la pertumbuhan jerawat. Tak jadik nak membesar. Apalagi nak beranak pinak. Terus lari merajuk membawa diriiii 😄
.
Sape nk try wasap nmber ni skrg atau klik link ni.
www.wasap.my/+0166327925/NB+ACNE
.
60166327925
#krimsaka #krimjerawat #krimNB #kulitlicin #kulitlembap #glassskin #glowing #nakcantik #breakout #bellazmua #muabellaz#azanisscarserum#jumeascargel#biooil #ubatkulitbreakout #ubatjerawat #ubatjeragat #krimberubat #KrimPuaka #krimjeragat #krimNBhq #nbkrimjerawat #nbkrim #nbcreamnurfellabeauty #nurfella_beauty_official #NBScarAcneTherapyCream #loshall
1,058 8 14 April, 2019

Feedback positif penggunaan Profix

Profix sangat baik di gunakan bagi yang mempunyai masalah :
- Wajah berlubang/Scar/Bopeng/Parut.
- Pori besar.
- Bekas Jerawat.
- Kulit kering - Wajah keriput.
- Wajah berjerawat.
.

Hasil pemakaian bervariasi pada setiap orang bedasarkan kondisi epidermis kulit masing masing karena bahan dasar produk ini dari bahan natural dan bebas dari bahan kimia berbahaya.Hi kak info lengkap bisa hubungi kami di 08114530052 (SMS/WA) atau Line di @dermastorecoid
.
.
Info Lengkap :
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)
📲 HD3581AE9 (BBM)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix

Feedback positif penggunaan Profix

Profix sangat baik di gunakan bagi yang mempunyai masalah :
- Wajah berlubang/Scar/Bopeng/Parut.
- Pori besar.
- Bekas Jerawat.
- Kulit kering - Wajah keriput.
- Wajah berjerawat.
.

Hasil pemakaian bervariasi pada setiap orang bedasarkan kondisi epidermis kulit masing masing karena bahan dasar produk ini dari bahan natural dan bebas dari bahan kimia berbahaya.Hi kak info lengkap bisa hubungi kami di 08114530052 (SMS/WA) atau Line di @dermastorecoid
.
.
Info Lengkap : 
IG :
@profix
@dermastorecoid

Website :
www.dermastore.id

Kontak : 📲 08114530052 (SMS/WA)
📲 @dermastorecoid (Line)
📲 HD3581AE9 (BBM)

#bopeng #scar #keloid #stretchmarks #serumbopeng #serumscar #serumkeloid #serumstrechmark #serumjerawat #obatbopeng #obatscar #obatkeloid #obatstrechmark #scarserum #scaroil #strechmarkserum #azanisserum #azanisscarserum #azanisserumindonesia #tipssehat #tipscantik #beauty #serumwajah #obatluka #jerawat #acne #profix #krimprofix
907 3 22 February, 2019