#babyburn Instagram Photos & Videos

babyburn - 17.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #babyburn and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 hours
Average like
4.9
Average comment
0.1
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Haa mesti main bantai je kan. Hari ni makan dulu, esok workout dulu. Meh baca sikit ala 1-2 minit je.
-
(sumber : website Kevin Zahri)
-
Untuk mendapatkan senaman yang berkualiti, anda perlu mahir dalam bezakan keperluan pre dan post-workout yang bergantung kepada objektif senaman.
-
🔥BAKAR LEMAK
Untuk membakar lemak, ELAKKAN mengambil makanan dan minuman berkarbohidrat (nasi,pasta,roti,kentang) beberapa jam sebelum/semasa senaman kardiovaskular (jogging, aerobik, skipping). Pastikan intensiti senaman tidak tinggi atau dalam lingkungan 60% kadar maksima degupan jantung.
-
🔥TINGKATKAN STAMINA
Jika anda menggemari senaman seperti High Intensity Interval Training (HIIT) atau aerobik impak tinggi, anda PERLU mengambil hidangan sebelum bersenam untuk memenuhi bekalan glycogen sebagai sumber tenaga. Tanpanya, badan tidak akan mampu membakar lemak dan terpaksa menggunakan glycogen yang terkandung dalam otot.
-
🔥SENAMAN PEMBERAT
Anda WAJIB makan sebelum senaman pemberat atau weight training. Sama seperti HIIT, badan tidak sempat memecahkan lemak sebagai sumber tenaga dan perlukan tenaga yang cepat daripada belakang glycogen badan. Pastikan anda makan atau minum 30 minit sebelum dan selepas bersenam. Pilihlah kombinasi karbohidrat yang mudah dan yang lambat hadam supaya ada bekalan sepanjang masa.
-
✅ Minum air berglukos juga disyorkan semasa bersenam tetapi kepekatannya tidak sepekat air isotonik biasa. Campurkan sedikit air untuk kurangkan kepekatan.
-
✅ Jangan sesekali lupa atau abaikan keperluan air semasa bersenam tidak kira apa jua objektif senaman anda.

#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Haa mesti main bantai je kan. Hari ni makan dulu, esok workout dulu. Meh baca sikit ala 1-2 minit je.
-
(sumber : website Kevin Zahri)
-
Untuk mendapatkan senaman yang berkualiti, anda perlu mahir dalam bezakan keperluan pre dan post-workout yang bergantung kepada objektif senaman.
-
🔥BAKAR LEMAK
Untuk membakar lemak, ELAKKAN mengambil makanan dan minuman berkarbohidrat (nasi,pasta,roti,kentang) beberapa jam sebelum/semasa senaman kardiovaskular (jogging, aerobik, skipping). Pastikan intensiti senaman tidak tinggi atau dalam lingkungan 60% kadar maksima degupan jantung.
-
🔥TINGKATKAN STAMINA
Jika anda menggemari senaman seperti High Intensity Interval Training (HIIT) atau aerobik impak tinggi, anda PERLU mengambil hidangan sebelum bersenam untuk memenuhi bekalan glycogen sebagai sumber tenaga. Tanpanya, badan tidak akan mampu membakar lemak dan terpaksa menggunakan glycogen yang terkandung dalam otot.
-
🔥SENAMAN PEMBERAT
Anda WAJIB makan sebelum senaman pemberat atau weight training. Sama seperti HIIT, badan tidak sempat memecahkan lemak sebagai sumber tenaga dan perlukan tenaga yang cepat daripada belakang glycogen badan. Pastikan anda makan atau minum 30 minit sebelum dan selepas bersenam. Pilihlah kombinasi karbohidrat yang mudah dan yang lambat hadam supaya ada bekalan sepanjang masa.
-
✅ Minum air berglukos juga disyorkan semasa bersenam tetapi kepekatannya tidak sepekat air isotonik biasa. Campurkan sedikit air untuk kurangkan kepekatan.
-
✅ Jangan sesekali lupa atau abaikan keperluan air semasa bersenam tidak kira apa jua objektif senaman anda.

#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
0 0 57 minutes ago

Betul ke measuring tape ni lagi bagus dari penimbang berat kalau nak tengok progress?
-
Pagi tengahari petang malam asyik naik penimbang, stress apasal berat asyik berubah2.
-
Berhenti fokus kepada penurunan angka atau nombor di penimbang sahaja tetapi FOKUS kepada penurunan lemak juga.
-
" Macam mana I nak tahu lemak dkt badan ni dah turun? "
-
Pertama, boleh beli penimbang di fitness store. Penimbang yang membolehkan kita track rekod penurunan peratus lemak.
-
Kedua, ukur badan. Perhatikan setiap inch loss.
-
No problem kalau nombor di penimbang statik, tetapi ukur lilit peha pinggang punggung lengan berkurangan. Congrats! Korang berada di landasan yang betul.
-
Berhenti jadi obses dengan penimbang. 1000x timbang pun berat korang tetap akan sama kalau tidak jaga pemakanan.

#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #jomkurus

Betul ke measuring tape ni lagi bagus dari penimbang berat kalau nak tengok progress?
-
Pagi tengahari petang malam asyik naik penimbang, stress apasal berat asyik berubah2.
-
Berhenti fokus kepada penurunan angka atau nombor di penimbang sahaja tetapi FOKUS kepada penurunan lemak juga.
-
" Macam mana I nak tahu lemak dkt badan ni dah turun? "
-
Pertama, boleh beli penimbang di fitness store. Penimbang yang membolehkan kita track rekod penurunan peratus lemak.
-
Kedua, ukur badan. Perhatikan setiap inch loss.
-
No problem kalau nombor di penimbang statik, tetapi ukur lilit peha pinggang punggung lengan berkurangan. Congrats! Korang berada di landasan yang betul.
-
Berhenti jadi obses dengan penimbang. 1000x timbang pun berat korang tetap akan sama kalau tidak jaga pemakanan.

#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #jomkurus
0 0 58 minutes ago

Consistency is more important than perfection.
-
Nak dapat mood konsisten tu payah. Banyak ‘syaiton’ bisik membisik. Tu yang keluar banyak excuses. Nak kurus nak fit, hati kena cekal dan buat apa pun kena konsisten. Barulah result dia haaa terlopong dekat atas penimbang.
-
#sumosauna #sewasaunamurahgila #mandipeluhkawkaw #babyburn #halalfatburner #sumosaunabytyka #sumosaunaputraheights #sumosaunaklang #sumosaunaselangor #sumosaunakl #sumosaunashahalam #carasayatykaarshad #dietdengansaya

Consistency is more important than perfection.
-
Nak dapat mood konsisten tu payah. Banyak ‘syaiton’ bisik membisik. Tu yang keluar banyak excuses. Nak kurus nak fit, hati kena cekal dan buat apa pun kena konsisten. Barulah result dia haaa terlopong dekat atas penimbang.
-
#sumosauna #sewasaunamurahgila #mandipeluhkawkaw #babyburn #halalfatburner #sumosaunabytyka #sumosaunaputraheights #sumosaunaklang #sumosaunaselangor #sumosaunakl #sumosaunashahalam #carasayatykaarshad #dietdengansaya
2 0 3 hours ago

FRESH VS FROZEN
-
Dari segi nutrition value still sama takde yg kurang atau terlebih. Cuma kalau fresh tu lagi sedap mkn time snacking. Frozen tu sedap buat smoothie. Sejuk tekak. Tak payah bubuh ais.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner

FRESH VS FROZEN
-
Dari segi nutrition value still sama takde yg kurang atau terlebih. Cuma kalau fresh tu lagi sedap mkn time snacking. Frozen tu sedap buat smoothie. Sejuk tekak. Tak payah bubuh ais.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner
5 0 5 hours ago

FRESH VS FROZEN
-
Dari segi nutrition value still sama takde yg kurang atau terlebih. Cuma kalau fresh tu lagi sedap mkn time snacking. Frozen tu sedap buat smoothie. Sejuk tekak. Tak payah bubuh ais.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner

FRESH VS FROZEN
-
Dari segi nutrition value still sama takde yg kurang atau terlebih. Cuma kalau fresh tu lagi sedap mkn time snacking. Frozen tu sedap buat smoothie. Sejuk tekak. Tak payah bubuh ais.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner
6 0 5 hours ago

FRESH VS FROZEN
-
Dari segi nutrition value still sama takde yg kurang atau terlebih. Cuma kalau fresh tu lagi sedap mkn time snacking. Frozen tu sedap buat smoothie. Sejuk tekak. Tak payah bubuh ais.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner

FRESH VS FROZEN
-
Dari segi nutrition value still sama takde yg kurang atau terlebih. Cuma kalau fresh tu lagi sedap mkn time snacking. Frozen tu sedap buat smoothie. Sejuk tekak. Tak payah bubuh ais.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner
5 0 5 hours ago

Jom try Jump Rope Challenge for weight loss. Challenge ni mmg sesuai untuk beginners. Santai, tenang tapi membako. Sebelum melompat, ambil sebijik Baby Burn. Try buat setiap hari atau selang sehari untuk kesan yg lebih puas hati.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner

Jom try Jump Rope Challenge for weight loss. Challenge ni mmg sesuai untuk beginners. Santai, tenang tapi membako. Sebelum melompat, ambil sebijik Baby Burn. Try buat setiap hari atau selang sehari untuk kesan yg lebih puas hati.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner
5 0 12 hours ago

Jom try Jump Rope Challenge for weight loss. Challenge ni mmg sesuai untuk beginners. Santai, tenang tapi membako. Sebelum melompat, ambil sebijik Baby Burn. Try buat setiap hari atau selang sehari untuk kesan yg lebih puas hati.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner

Jom try Jump Rope Challenge for weight loss. Challenge ni mmg sesuai untuk beginners. Santai, tenang tapi membako. Sebelum melompat, ambil sebijik Baby Burn. Try buat setiap hari atau selang sehari untuk kesan yg lebih puas hati.
-
#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner
13 0 12 hours ago

Pembahagian ‘harta pusaka’ dalam pinggan yang disyorkan oleh KKM.
-
Ni lah rupa sebenar portion makanan diet yang seimbang untuk menuju berat ideal. Berat yang diimpikan sejak berzaman lagi. Susah betul nak capaikan. Banyak godaan, bisikan & hasutan ala-ala syaitonnirojim.
-
Sedikit tips untuk amalkan balanced diet :
✅ Minum segelas air kosong sebelum makan
✅ Makan 5-7 kali sehari portion kecik
✅ Praktis tinggalkan air manis
✅ Perlu selitkan snacking seperti buah dan kekacang
✅ Guna pinggan yang lebih kecik dari selalu
✅ Bahagikan makanan dalam pinggan kepada 3 puak (refer gambar diatas)
-
Ingat ye, bukan sekali kita makan makanan yang healthy terus jadi kurus dan bukan sekali kita makan makanan tak healthy terus jadi gemuk.
-
Gambar makanan kredit to PuteriOgy

#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #sukusukuseparuh

Pembahagian ‘harta pusaka’ dalam pinggan yang disyorkan oleh KKM.
-
Ni lah rupa sebenar portion makanan diet yang seimbang untuk menuju berat ideal. Berat yang diimpikan sejak berzaman lagi. Susah betul nak capaikan. Banyak godaan, bisikan & hasutan ala-ala syaitonnirojim.
-
Sedikit tips untuk amalkan balanced diet :
✅ Minum segelas air kosong sebelum makan
✅ Makan 5-7 kali sehari portion kecik
✅ Praktis tinggalkan air manis
✅ Perlu selitkan snacking seperti buah dan kekacang
✅ Guna pinggan yang lebih kecik dari selalu
✅ Bahagikan makanan dalam pinggan kepada 3 puak (refer gambar diatas)
-
Ingat ye, bukan sekali kita makan makanan yang healthy terus jadi kurus dan bukan sekali kita makan makanan tak healthy terus jadi gemuk.
-
Gambar makanan kredit to PuteriOgy

#babyburn #mandipeluhkawkaw #halalfatburner #sukusukuseparuh
1 0 14 hours ago

Kalau nak sebut pasal kebaikan bersauna ni panjang lebar. Tak cukup nak taip.
-
Yelah, cuba bayangkan amalan bersauna ni dah diamalkan sampai sejak 2000 tahun dulu sampailah ke harini. All over the world tau. Eropah, Korea, Jepun semua amalkan. Majoriti dorang jadikan bersauna ni amalan mingguan untuk servis badan.
-
Kebaikan dia menyeluruh dari hujung rambut sampai hujung kaki. Baik dari tahap kesihatan jantung, kesihatan kulit dan jugak pembakaran kalori.
Kita check it out sikit kenapa orang suka sgt bersauna (refer gambar atas)
-
Good news untuk korang yang teringin nak ada sebijik Sumo Sauna dekat rumah. Cara bayar dia ada 3 jenis ikut bajet kocek memasing. Orang panggil ‘friendly kocek’ gitu. Klik je link dekat bio tu kalau nak tanya2.
-
-
Sewa rm13/day
Harga SUMO SAUNA ialah RM329.
Postage RM20 SM / RM90 SS
Boleh beli secara cash atau ansuran tauu 😁
.
Whatsapp sy terus kat 0133698864💚
.
.
.
#sayajual #satukanrasa #adelleasofea #rembau #pedas #senawang #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #sewasaunanegerisembilan #sewasaunarembau #sewasaunaseremban #sewasaunasenawang #sewasaunatampin
#sewasaunaRM13 #babyburn #sumosauna #sewasaunamurahgila #sewasauna #setberpantangmurah #nonaroguymurah #confinementladymalaysia #bajubabymurah
#sumosauna #sewasaunamurahgila
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
#surprise

Kalau nak sebut pasal kebaikan bersauna ni panjang lebar. Tak cukup nak taip.
-
Yelah, cuba bayangkan amalan bersauna ni dah diamalkan sampai sejak 2000 tahun dulu sampailah ke harini. All over the world tau. Eropah, Korea, Jepun semua amalkan. Majoriti dorang jadikan bersauna ni amalan mingguan untuk servis badan.
-
Kebaikan dia menyeluruh dari hujung rambut sampai hujung kaki. Baik dari tahap kesihatan jantung, kesihatan kulit dan jugak pembakaran kalori.
Kita check it out sikit kenapa orang suka sgt bersauna (refer gambar atas)
-
Good news untuk korang yang teringin nak ada sebijik Sumo Sauna dekat rumah. Cara bayar dia ada 3 jenis ikut bajet kocek memasing. Orang panggil ‘friendly kocek’ gitu. Klik je link dekat bio tu kalau nak tanya2.
-
-
Sewa rm13/day
Harga SUMO SAUNA ialah RM329.
Postage RM20 SM / RM90 SS
Boleh beli secara cash atau ansuran tauu 😁
.
Whatsapp sy terus kat 0133698864💚
.
.
.
#sayajual  #satukanrasa  #adelleasofea  #rembau #pedas #senawang  #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus  #sewasaunanegerisembilan  #sewasaunarembau #sewasaunaseremban #sewasaunasenawang #sewasaunatampin 
#sewasaunaRM13 #babyburn #sumosauna #sewasaunamurahgila #sewasauna #setberpantangmurah #nonaroguymurah #confinementladymalaysia #bajubabymurah 
#sumosauna #sewasaunamurahgila
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw 
#surprise
3 0 15 hours ago

“Tianna’s in there somewhere” 25-11-94: Going through some old photos and I found this photo of the first time Mum had held me since my fire. The pain in her eyes really breaks my heart and then you zoom in on my little face scared and sad and iit just breaks my heart. I really went through all of that as a baby and I can’t get my head around it. I’m feeling all sorts of feelings wow. #burnsurvivor #baby #scars #babyburn #warrior

“Tianna’s in there somewhere” 25-11-94:  Going through some old photos and I found this photo of the first time Mum had held me since my fire. The pain in her eyes really breaks my heart and then you zoom in on my little face scared and sad and iit just breaks my heart.  I really went through all of that as a baby and I can’t get my head around it. I’m feeling all sorts of feelings wow. #burnsurvivor #baby #scars #babyburn #warrior
13 1 16 hours ago

TAK MAIN LAH PERUT BERLAYER BABEEE 💁🏼
/
Amboiii nampak macam eksen sungguh statement ni kan tapi ala biarlah effort dia besar beb. Tiap hari workout tu yang body cun melecun. Dia amik masa 3 minggu je tauuu. Gila takkk?
/
Dia buat squats dengan leg workout tiap hari (10-20 mins) Peluh tu jangan cakaplah memang macam mandi. Minum air kosong pun kuat sebab peluh dah banyak keluar dan banyak kencing so kena top up balik air dalam badan.

Sementara promo ni siapa nak me-reshape balik body shape tu meh DM/WS kita. Klik je link dekat bio tu. Special price kita bagi.

#babyburn #testimonibabyburn #halalfatburner

TAK MAIN LAH PERUT BERLAYER BABEEE 💁🏼
/
Amboiii nampak macam eksen sungguh statement ni kan tapi ala biarlah effort dia besar beb. Tiap hari workout tu yang body cun melecun. Dia amik masa 3 minggu je tauuu. Gila takkk?
/
Dia buat squats dengan leg workout tiap hari (10-20 mins) Peluh tu jangan cakaplah memang macam mandi. Minum air kosong pun kuat sebab peluh dah banyak keluar dan banyak kencing so kena top up balik air dalam badan.

Sementara promo ni siapa nak me-reshape balik body shape tu meh DM/WS kita. Klik je link dekat bio tu. Special price kita bagi.

#babyburn #testimonibabyburn #halalfatburner
3 0 16 hours ago

3 MINGGU TURUN 3 KILO MAKNANYA SETIAP MINGGU TURUN SEKILO
/
Uishhh syokkknya hidup kalau macam tu. Nasib baik dia grab 2 kotak Baby Burn terus haritu. Mesti result dia boleh buat ramai terlopong jeles.
/
Sedangkan tak habis sebotol pun dah longgar baju kalau habis 2 botol mesti byk baju baru nak kena beli haha jgn kurus sgt lah syg.
/
Tapi dia ni rajin exercise tau. Dia amik BB time nak workout je sebab pagi tak sabar nak bfast (ada tak geng mcm dia lagi) Tapi kira ok lah berat still turun byk pulak tu.
/
Oh lupa nak mention exercise apa yg dia buat. Dia rajin main skipping, treadmill dgn buat workout yg 10-15mins duration nya.

Nampak gaya mcm ada yg dah tak sabar nak bakar lemak and mandi peluh tu kan. Meh dm Kita tak pun klik link dkt bio (whatsapp) dont worry lerr kita reply punya😘

#babyburn #testimonibabyburn #halalfatburner #burncalories

3 MINGGU TURUN 3 KILO MAKNANYA SETIAP MINGGU TURUN SEKILO
/
Uishhh syokkknya hidup kalau macam tu. Nasib baik dia grab 2 kotak Baby Burn terus haritu. Mesti result dia boleh buat ramai terlopong jeles.
/
Sedangkan tak habis sebotol pun dah longgar baju kalau habis 2 botol mesti byk baju baru nak kena beli haha jgn kurus sgt lah syg.
/
Tapi dia ni rajin exercise tau. Dia amik BB time nak workout je sebab pagi tak sabar nak bfast (ada tak geng mcm dia lagi) Tapi kira ok lah berat still turun byk pulak tu.
/
Oh lupa nak mention exercise apa yg dia buat. Dia rajin main skipping, treadmill dgn buat workout yg 10-15mins duration nya.

Nampak gaya mcm ada yg dah tak sabar nak bakar lemak and mandi peluh tu kan. Meh dm Kita tak pun klik link dkt bio (whatsapp) dont worry lerr kita reply punya😘

#babyburn #testimonibabyburn #halalfatburner #burncalories
2 0 16 hours ago

SEBOTOL JE SIS, 6KG DAH TURUN ☺️
/
Kalau tengok berat dia memang rasa ala nak kurus apa lagiii (kan nak cakap gitu kannn) tapi dia ni jenis petite 146cm je so kalau berat 44kg tu mcm belum cukup ideal gitu dimatanya (biasalah pompuan mmg ada penyakit cenggini lumrah haha)
/
Dia jugak ada problem susah nak membuang, perut tak berapa flat & size peha tak berapa skinny.
/
Alhamdulillah lepas consume sebotol Baby Burn, segala masalah dia tadi dah setel. Workout/skipping wajib buat 3-4 kali seminggu (lagi peluh basah kuyup lagi cepat fit) makan try slow slow follow meal plan yg kita provide. Tak dpt follow tiap hari pun takpe asalkan awak tahu apa makanan yg bersesuaian dgn daily calories intake.
/
Share feedback je KakMin terus bagi RM10 off untuk next purchase (special untuk awak yang nak repeat order)

Nak order meh ws/dm Kita jgn segan silu ☺️ #babyburn #halalfatburner #testimonibabyburn

SEBOTOL JE SIS, 6KG DAH TURUN ☺️
/
Kalau tengok berat dia memang rasa ala nak kurus apa lagiii (kan nak cakap gitu kannn) tapi dia ni jenis petite 146cm je so kalau berat 44kg tu mcm belum cukup ideal gitu dimatanya (biasalah pompuan mmg ada penyakit cenggini lumrah haha)
/
Dia jugak ada problem susah nak membuang, perut tak berapa flat & size peha tak berapa skinny.
/
Alhamdulillah lepas consume sebotol Baby Burn, segala masalah dia tadi dah setel. Workout/skipping wajib buat 3-4 kali seminggu (lagi peluh basah kuyup lagi cepat fit) makan try slow slow follow meal plan yg kita provide. Tak dpt follow tiap hari pun takpe asalkan awak tahu apa makanan yg bersesuaian dgn daily calories intake.
/
Share feedback je KakMin terus bagi RM10 off untuk next purchase (special untuk awak yang nak repeat order)

Nak order meh ws/dm Kita jgn segan silu ☺️ #babyburn #halalfatburner #testimonibabyburn
8 0 16 hours ago

Betul! Setuju! Lagi2 buat plank. Nak habiskan seminit tu mak aii gigil satu badan. Time tu lah tetiba rasa lambat beno masa berlalu. Patutlah beauty is pain. Mmg betul2 pain tp result dia mmg puas hati. .

Morning kesayangan sumosauna ❤️ -
#sumosauna #babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw #sewasaunamurahgila #saunamurah

Betul! Setuju! Lagi2 buat plank. Nak habiskan seminit tu mak aii gigil satu badan. Time tu lah tetiba rasa lambat beno masa berlalu. Patutlah beauty is pain. Mmg betul2 pain tp result dia mmg puas hati. .

Morning kesayangan sumosauna ❤️ -
#sumosauna #babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw #sewasaunamurahgila #saunamurah
4 0 18 hours ago

Salam maghrib uools, customer ni Slowly but surely. Hasil consume 3 botol Baby Burn gabung dengan exercise dan balanced diet dari 72kg turun jadi 57kg. Selera makan jadi makin siuman. Bab peluh memang mandi peluh gila-gila bila workout. Puas.
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Salam maghrib uools, customer ni Slowly but surely. Hasil consume 3 botol Baby Burn gabung dengan exercise dan balanced diet dari 72kg turun jadi 57kg. Selera makan jadi makin siuman. Bab peluh memang mandi peluh gila-gila bila workout. Puas.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Salam maghrib uools, customer ni Slowly but surely. Hasil consume 3 botol Baby Burn gabung dengan exercise dan balanced diet dari 72kg turun jadi 57kg. Selera makan jadi makin siuman. Bab peluh memang mandi peluh gila-gila bila workout. Puas.
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Salam maghrib uools, customer ni Slowly but surely. Hasil consume 3 botol Baby Burn gabung dengan exercise dan balanced diet dari 72kg turun jadi 57kg. Selera makan jadi makin siuman. Bab peluh memang mandi peluh gila-gila bila workout. Puas.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Salam maghrib uools, customer ni Slowly but surely. Hasil consume 3 botol Baby Burn gabung dengan exercise dan balanced diet dari 72kg turun jadi 57kg. Selera makan jadi makin siuman. Bab peluh memang mandi peluh gila-gila bila workout. Puas.
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Salam maghrib uools, customer ni Slowly but surely. Hasil consume 3 botol Baby Burn gabung dengan exercise dan balanced diet dari 72kg turun jadi 57kg. Selera makan jadi makin siuman. Bab peluh memang mandi peluh gila-gila bila workout. Puas.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Salam maghrib uolls. Jangan jeles eh tengok peha dia makin sopan santun saiznya.
-
Bayangkan dari size XL dah boleh pakai M. Kau ingat orang yang peha jenis gini senang ke nak cari seluar. Stress tau. Pinggang dah ngam tapi peha tak lepas dah kena amik saiz besar pastu pinggang longgar teruk dah kena cari tali pinggang. Aduh stress betul.
-
I feel u babe.
-
Lepas consume Baby Burn dalam 2 botol gabungkan sekali dengan hiking sikit, jogging sikit, main skipping sikit result dia turun 7kg. Inchloss memang banyak gila. Happy gila tengok result dia.
-
Mana yang lama sangat menjeling Baby Burn tu saje nak bagitahu harga promo dia RM75 sebotol. Yess free postage dan gift.
-
📲 0182178714
#babyburn #halaldatburner #mandipeluhkawkaw

Salam maghrib uolls. Jangan jeles eh tengok peha dia makin sopan santun saiznya.
-
Bayangkan dari size XL dah boleh pakai M. Kau ingat orang yang peha jenis gini senang ke nak cari seluar. Stress tau. Pinggang dah ngam tapi peha tak lepas dah kena amik saiz besar pastu pinggang longgar teruk dah kena cari tali pinggang. Aduh stress betul.
-
I feel u babe.
-
Lepas consume Baby Burn dalam 2 botol gabungkan sekali dengan hiking sikit, jogging sikit, main skipping sikit result dia turun 7kg. Inchloss memang banyak gila. Happy gila tengok result dia.
-
Mana yang lama sangat menjeling Baby Burn tu saje nak bagitahu harga promo dia RM75 sebotol. Yess free postage dan gift.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halaldatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Salam maghrib uolls. Jangan jeles eh tengok peha dia makin sopan santun saiznya.
-
Bayangkan dari size XL dah boleh pakai M. Kau ingat orang yang peha jenis gini senang ke nak cari seluar. Stress tau. Pinggang dah ngam tapi peha tak lepas dah kena amik saiz besar pastu pinggang longgar teruk dah kena cari tali pinggang. Aduh stress betul.
-
I feel u babe.
-
Lepas consume Baby Burn dalam 2 botol gabungkan sekali dengan hiking sikit, jogging sikit, main skipping sikit result dia turun 7kg. Inchloss memang banyak gila. Happy gila tengok result dia.
-
Mana yang lama sangat menjeling Baby Burn tu saje nak bagitahu harga promo dia RM75 sebotol. Yess free postage dan gift.
-
📲 0182178714
#babyburn #halaldatburner #mandipeluhkawkaw

Salam maghrib uolls. Jangan jeles eh tengok peha dia makin sopan santun saiznya.
-
Bayangkan dari size XL dah boleh pakai M. Kau ingat orang yang peha jenis gini senang ke nak cari seluar. Stress tau. Pinggang dah ngam tapi peha tak lepas dah kena amik saiz besar pastu pinggang longgar teruk dah kena cari tali pinggang. Aduh stress betul.
-
I feel u babe.
-
Lepas consume Baby Burn dalam 2 botol gabungkan sekali dengan hiking sikit, jogging sikit, main skipping sikit result dia turun 7kg. Inchloss memang banyak gila. Happy gila tengok result dia.
-
Mana yang lama sangat menjeling Baby Burn tu saje nak bagitahu harga promo dia RM75 sebotol. Yess free postage dan gift.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halaldatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Salam maghrib uolls. Jangan jeles eh tengok peha dia makin sopan santun saiznya.
-
Bayangkan dari size XL dah boleh pakai M. Kau ingat orang yang peha jenis gini senang ke nak cari seluar. Stress tau. Pinggang dah ngam tapi peha tak lepas dah kena amik saiz besar pastu pinggang longgar teruk dah kena cari tali pinggang. Aduh stress betul.
-
I feel u babe.
-
Lepas consume Baby Burn dalam 2 botol gabungkan sekali dengan hiking sikit, jogging sikit, main skipping sikit result dia turun 7kg. Inchloss memang banyak gila. Happy gila tengok result dia.
-
Mana yang lama sangat menjeling Baby Burn tu saje nak bagitahu harga promo dia RM75 sebotol. Yess free postage dan gift.
-
📲 0182178714
#babyburn #halaldatburner #mandipeluhkawkaw

Salam maghrib uolls. Jangan jeles eh tengok peha dia makin sopan santun saiznya.
-
Bayangkan dari size XL dah boleh pakai M. Kau ingat orang yang peha jenis gini senang ke nak cari seluar. Stress tau. Pinggang dah ngam tapi peha tak lepas dah kena amik saiz besar pastu pinggang longgar teruk dah kena cari tali pinggang. Aduh stress betul.
-
I feel u babe.
-
Lepas consume Baby Burn dalam 2 botol gabungkan sekali dengan hiking sikit, jogging sikit, main skipping sikit result dia turun 7kg. Inchloss memang banyak gila. Happy gila tengok result dia.
-
Mana yang lama sangat menjeling Baby Burn tu saje nak bagitahu harga promo dia RM75 sebotol. Yess free postage dan gift.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halaldatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Kacang je nak lipat sumosauna ni. Zap2 siap! Tp ni kalau dah pro lah, kalau newbie asiklah berbelit tangas nak memusing.
.
.
3 jenis golongan lipatan :
🌕 Golongan genius. Dia biarkan je sumosauna terbukak cenggitu tak yah lipat. Make sure ada space lah nak letak sumo tu. Cara ni disyorkan utk org yg nak sauna selalu. Kalau dah terbukak luas gitu biasanya tahap kerajinan nak bersauna lg tinggi compare dgn sauna yg terlipat dlm beg (malas nak set up)
.
.
🌕 Lipat leper ni golongan SPM pastu sumo tu selit belakang pintu, bwh katil, celah almari ke memana yg muat. Ni kalau tak pandai lipat kecik. Yg ni biasanya kadang rajin kadang malas. Mood nak sauna tu on off.
.
.
🌕 Lipat dorayaki ni untuk yg pro golongan diploma eh tukarlah golongan master. Piwit! Ni paling power tangan ada seni lenggang lenggok. Yg ni biasanya rajin dan syg barang orangnya. .
.
Korang golongan mana? Oh lupa nak bagitahu. Sumosauna ni boleh sewa tau sehari RM13 je pegi cek sumosquads area rumah korang @listsumosquads
.
.
Sewa rm13/day
Harga SUMO SAUNA ialah RM329.
Postage RM20 SM / RM90 SS
Boleh beli secara cash atau ansuran tauu 😁
.
Whatsapp sy terus kat 0133698864💚
.
.
.
#sayajual #satukanrasa #adelleasofea #rembau #pedas #senawang #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus #sewasaunanegerisembilan #sewasaunarembau #sewasaunaseremban #sewasaunasenawang #sewasaunatampin
#sewasaunaRM13 #babyburn #sumosauna #sewasaunamurahgila #sewasauna #setberpantangmurah #nonaroguymurah #confinementladymalaysia #bajubabymurah
#sumosauna #sewasaunamurahgila
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
#surprise #buangtebiat

Kacang je nak lipat sumosauna ni. Zap2 siap! Tp ni kalau dah pro lah, kalau newbie asiklah berbelit tangas nak memusing.
.
.
3 jenis golongan lipatan :
🌕 Golongan genius. Dia biarkan je sumosauna terbukak cenggitu tak yah lipat. Make sure ada space lah nak letak sumo tu. Cara ni disyorkan utk org yg nak sauna selalu. Kalau dah terbukak luas gitu biasanya tahap kerajinan nak bersauna lg tinggi compare dgn sauna yg terlipat dlm beg (malas nak set up)
.
.
🌕 Lipat leper ni golongan SPM pastu sumo tu selit belakang pintu, bwh katil, celah almari ke memana yg muat. Ni kalau tak pandai lipat kecik. Yg ni biasanya kadang rajin kadang malas. Mood nak sauna tu on off.
.
.
🌕 Lipat dorayaki ni untuk yg pro golongan diploma eh tukarlah golongan master. Piwit! Ni paling power tangan ada seni lenggang lenggok. Yg ni biasanya rajin dan syg barang orangnya. .
.
Korang golongan mana? Oh lupa nak bagitahu. Sumosauna ni boleh sewa tau sehari RM13 je pegi cek sumosquads area rumah korang @listsumosquads
.
.
Sewa rm13/day
Harga SUMO SAUNA ialah RM329.
Postage RM20 SM / RM90 SS
Boleh beli secara cash atau ansuran tauu 😁
.
Whatsapp sy terus kat 0133698864💚
.
.
.
#sayajual  #satukanrasa  #adelleasofea  #rembau #pedas #senawang  #nakkuruskanbadan #nakkurus #kurus  #sewasaunanegerisembilan  #sewasaunarembau #sewasaunaseremban #sewasaunasenawang #sewasaunatampin 
#sewasaunaRM13 #babyburn #sumosauna #sewasaunamurahgila #sewasauna #setberpantangmurah #nonaroguymurah #confinementladymalaysia #bajubabymurah 
#sumosauna #sewasaunamurahgila
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw 
#surprise #buangtebiat
5 0 14 December, 2019

TIPS JIMAT KALORI
/
Kalau nak makan salad, burger atau pun sebarang menu, cuba elakkan dari cicah atau campur sekali dengan mayonis, thousand island.
/
Jika order salad atau burger cakap tak nak mayonis atau dressing. Bukan minta extra sampai meleleh leleh.
/
Barulah boleh jimat kalori sebab nak bakar kalori dari lemak perlukan kalori defisit.

Credit to @coach_fridajeb

#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

TIPS JIMAT KALORI
/
Kalau nak makan salad, burger atau pun sebarang menu, cuba elakkan dari cicah atau campur sekali dengan mayonis, thousand island.
/
Jika order salad atau burger cakap tak nak mayonis atau dressing. Bukan minta extra sampai meleleh leleh.
/
Barulah boleh jimat kalori sebab nak bakar kalori dari lemak perlukan kalori defisit.

Credit to @coach_fridajeb

#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
4 0 14 December, 2019

3 months 😍🤩👨‍👩‍👧👶🎄🎅😘 #lilyarabella #babyburn #3months #perfection

3 months 😍🤩👨‍👩‍👧👶🎄🎅😘 #lilyarabella #babyburn #3months #perfection
22 0 14 December, 2019

🔥KLUBNA & LALEH BY MEDINA DESIRE 🔥
.
SET KLUBNA LALEH akan menerima free GIFT GELANG & shaker ♥️
.
HARGA : (1 SET) RM63
.
Klubna sahaja : Rm35
.
.
Laleh sahaja : Rm35
.
.
NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
.
👉🏻👉🏻 Klubna vs Laleh *PRODUK LULUS KKM*
.
🌷Klubna (Green cofee) ✅Minum pagi sebelum sarapan ✅Fungsi 👇🏻👇🏻
✔Kawal selera makan
✔Rasa kenyang lebih lama
✔Buang lebihan air dalam badan (lemak air)
✔Membakar lemak tepu
✔Membantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
.
🌷Laleh (Fibre)
✅Minum malam sebelum tidur
✅Fungsi👇🏻👇🏻
✔Merampingkan perut
✔Mengatasi masalah sembelit
✔Membuang lemak berlebihan di bahagian perut
✔Mengurangkan kolestrol
✔Mencuci usus dari toksin
✔Memberi tenaga kepada badan.
.
Klubna :
.
⭐️Bancuh dengan air panas diminum pada waktu pagi. ⭐️Nak pelbagaikan minum dengan ais pun takde masalah
⭐️Rasa seperti capuccino .
.
.
Laleh :
.
⭐️Mesti bancuh dengan air sejuk kerana laleh adalah fiber.
⭐️Diminum pada waktu malam, sebelum tidur
⭐️ Rasa seperti jus asamboi. Sedap sangattt
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee if fake ✅
Ready stok
.
To order Whatapp 📲 +6013-2402196 .
. #ubatkurus #klubnalaleh #klubnaandlalehoriginal #klubnalalehoriginal #medina #medinaklubnalaleh #slimmingbooster #slimbooster #babyburn #babyburnmurah #klubna #laleh #slimmingtea #ubatkurus #juakurus #bazarpaknil #klubnalalehmurah #klubnalalehoroginal #klubna&laleh #klubnalaleh #klubnalalehtestimoni #klubnalalehmurah #klubna #klubnalalehbymedina

🔥KLUBNA & LALEH BY MEDINA DESIRE 🔥
.
SET KLUBNA LALEH akan menerima free GIFT GELANG & shaker ♥️
.
HARGA : (1 SET) RM63
.
Klubna sahaja : Rm35
.
.
Laleh sahaja : Rm35
.
.
NAK KURUS RAMPING BAK KERENGGA?
.
👉🏻👉🏻 Klubna vs Laleh *PRODUK LULUS KKM*
.
🌷Klubna (Green cofee) ✅Minum pagi sebelum sarapan ✅Fungsi 👇🏻👇🏻
✔Kawal selera makan
✔Rasa kenyang lebih lama
✔Buang lebihan air dalam badan (lemak air)
✔Membakar lemak tepu
✔Membantu betulkan hormon & tingkatkan metabolisme badan
.
🌷Laleh (Fibre)
✅Minum malam sebelum tidur
✅Fungsi👇🏻👇🏻
✔Merampingkan perut
✔Mengatasi masalah sembelit
✔Membuang lemak berlebihan di bahagian perut
✔Mengurangkan kolestrol
✔Mencuci usus dari toksin
✔Memberi tenaga kepada badan.
.
Klubna :
.
⭐️Bancuh dengan air panas diminum pada waktu pagi. ⭐️Nak pelbagaikan minum dengan ais pun takde masalah
⭐️Rasa seperti capuccino .
.
.
Laleh :
.
⭐️Mesti bancuh dengan air sejuk kerana laleh adalah fiber.
⭐️Diminum pada waktu malam, sebelum tidur
⭐️ Rasa seperti jus asamboi. Sedap sangattt
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee if fake ✅
Ready stok
.
To order  Whatapp 📲 +6013-2402196 .
.  #ubatkurus #klubnalaleh #klubnaandlalehoriginal #klubnalalehoriginal #medina #medinaklubnalaleh #slimmingbooster  #slimbooster #babyburn #babyburnmurah  #klubna #laleh #slimmingtea #ubatkurus #juakurus #bazarpaknil #klubnalalehmurah #klubnalalehoroginal #klubna&laleh #klubnalaleh #klubnalalehtestimoni #klubnalalehmurah #klubna #klubnalalehbymedina
2 1 14 December, 2019

Repeat order lagi tak puas sebab suami dia selalu ‘pinjam’ Babyburn dia 😂 Bila makan Babyburn lepas tu gabung sekali dengan workout result dia memang puas hati. Bye 7kg.
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Repeat order lagi tak puas sebab suami dia selalu ‘pinjam’ Babyburn dia 😂 Bila makan Babyburn lepas tu gabung sekali dengan workout result dia memang puas hati. Bye 7kg.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Repeat order lagi tak puas sebab suami dia selalu ‘pinjam’ Babyburn dia 😂 Bila makan Babyburn lepas tu gabung sekali dengan workout result dia memang puas hati. Bye 7kg.
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Repeat order lagi tak puas sebab suami dia selalu ‘pinjam’ Babyburn dia 😂 Bila makan Babyburn lepas tu gabung sekali dengan workout result dia memang puas hati. Bye 7kg.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Repeat order lagi tak puas sebab suami dia selalu ‘pinjam’ Babyburn dia 😂 Bila makan Babyburn lepas tu gabung sekali dengan workout result dia memang puas hati. Bye 7kg.
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Repeat order lagi tak puas sebab suami dia selalu ‘pinjam’ Babyburn dia 😂 Bila makan Babyburn lepas tu gabung sekali dengan workout result dia memang puas hati. Bye 7kg.
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
0 0 14 December, 2019

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
2 0 14 December, 2019

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
0 0 14 December, 2019

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
1 0 14 December, 2019

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
0 0 14 December, 2019

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

Alhamdulillah tiap hari tak putus positif feedback dari customer. Antara feedback yang femes :
✅ Baju dah longgar
✅ Seluar dah longgar
✅ Banyak inch loss
✅ Dah turun 3kg, 4kg
-
📲 0182178714 
#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
4 0 14 December, 2019

If you don't want to drink water all day long, then there are a ton of alternatives.
/
Just keep in mind if on the label says "healthy" doesn't necessary means it is. Read nutritional labels, and you will be good.
/
Credit to @petertzemis

#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw

If you don't want to drink water all day long, then there are a ton of alternatives.
/
Just keep in mind if on the label says "healthy" doesn't necessary means it is. Read nutritional labels, and you will be good.
/
Credit to @petertzemis

#babyburn #halalfatburner #mandipeluhkawkaw
6 0 14 December, 2019

Top #babyburn posts

Overnight oats ni bukan setakat sedap dimakan dipagi hari nak makan malam pun boleh. Kenyang dah konfem. Lawasa membuang pun ye. Fibre... biasalah... Tak payh minum detox bagai.
-
Selamat mencuba!
-
#sumosauna #sewasaunamurahgila #mandipeluhkawkaw #babyburn #healthy #fit #sauna

Overnight oats ni bukan setakat sedap dimakan dipagi hari nak makan malam pun boleh. Kenyang dah konfem. Lawasa membuang pun ye. Fibre... biasalah... Tak payh minum detox bagai.
-
Selamat mencuba!
-
#sumosauna #sewasaunamurahgila #mandipeluhkawkaw #babyburn #healthy #fit #sauna
235 5 25 September, 2019

Gebu, lembut, kenyang, sedap, puas hati. Sila lah cuba tapi leceh sikitlah nak buat dia. Resepi yang kita guna ni banyak boleh dapat 12 biji pancake muffin big size. So kalau setakat nak makan 1-2 boleh guna half dari bahan dia.
-
2 biji telur
2 cawan buttermilk
(Kalau nak buat sendiri guna 2 cawan susu dan separuh biji lemon, perah dulu)
4 sudu buttercup
2 cawan tepung gandum
1/2 sudu esen vanila
2 sudu gula
2 sudu baking powder
1 sudu garam
Cooking spray atau butter (nak sapu dalam loyang/paper cup)
-
• Panaskan oven 170c
• Kalau takde buttermilk kena buat dulu
• 2 cawan susu dengan perahan separuh lemon. Kacau. Biarkan dalam 5 minit
• Pukul telur sampai fluffy sikit. Masukkan buttermilk, melted butter, esen vanila. Kacau sebati
• Mangkuk lain masukkan segala bahan kering. Tepung gandum, garam, gula, baking powder. Kacau sebati
• Masukkan bahan kering dalam bancuhan basah. Kacau sikit tapi jangan overmix
• Spray loyang atau sapu guna butter
• Letak separuh je bancuhan pancake muffin tu dalam bekas loyang
• Letak toppings :
Chocolate chips, sprinkle, pisang, nuttel dan seangkatan dengannya
• Bakar dalam 15-18 minit sampai warna dia golden sikit
• Simbah sikit madu atau mapple sirap atas tu sebelum makan (nak kosong pun boleh)
-
Selamat mencuba!
-
#sumosauna #sewasaunamurahgila #babyburn #mandipeluhkawkaw

Gebu, lembut, kenyang, sedap, puas hati. Sila lah cuba tapi leceh sikitlah nak buat dia. Resepi yang kita guna ni banyak boleh dapat 12 biji pancake muffin big size. So kalau setakat nak makan 1-2 boleh guna half dari bahan dia.
-
2 biji telur
2 cawan buttermilk
(Kalau nak buat sendiri guna 2 cawan susu dan separuh biji lemon, perah dulu)
4 sudu buttercup
2 cawan tepung gandum
1/2 sudu esen vanila
2 sudu gula
2 sudu baking powder
1 sudu garam
Cooking spray atau butter (nak sapu dalam loyang/paper cup)
-
• Panaskan oven 170c
• Kalau takde buttermilk kena buat dulu
• 2 cawan susu dengan perahan separuh lemon. Kacau. Biarkan dalam 5 minit
• Pukul telur sampai fluffy sikit. Masukkan buttermilk, melted butter, esen vanila. Kacau sebati
• Mangkuk lain masukkan segala bahan kering. Tepung gandum, garam, gula, baking powder. Kacau sebati
• Masukkan bahan kering dalam bancuhan basah. Kacau sikit tapi jangan overmix
• Spray loyang atau sapu guna butter
• Letak separuh je bancuhan pancake muffin tu dalam bekas loyang
• Letak toppings :
Chocolate chips, sprinkle, pisang, nuttel dan seangkatan dengannya
• Bakar dalam 15-18 minit sampai warna dia golden sikit
• Simbah sikit madu atau mapple sirap atas tu sebelum makan (nak kosong pun boleh)
-
Selamat mencuba!
-
#sumosauna #sewasaunamurahgila #babyburn #mandipeluhkawkaw
391 10 7 October, 2019

William Zojak Heyse .
.
“Zo”
.
Born 9.1.19
.
Mama and baby boy are happy and healthy! .
. #babyburn #sweetlove #zojak #zo #lovelove #familyowned #babyspice

William Zojak Heyse .
.
“Zo”
.
Born 9.1.19
.
Mama and baby boy are happy and healthy! .
.#babyburn #sweetlove #zojak #zo #lovelove #familyowned #babyspice
773 166 3 September, 2019

No much to say #burn #babyburn @goldsgym_teterboro #bestgym ever !
What can I say goldsgym, I walk in and feel welcome love and people at the front always have in #smile !
The atmosphere is always ready to #rock my 🏋🏽‍♀️.
My gym is better then yours lol !
Everyone in there is there to #workout and get #ripped #bodybuilding #home #fitnessmotivation #fitness #fitgirl #girlswholift #summer2019 #workoutbirthday #stayfit #stayfocus #dontquit .
We don’t need to work out for Hours and hours , we need to focus and we need to put everything that we have for that 30 minutes or 40 minutes then we have, As a working mom is not easy to go every day to the gym but I get my routine done at the gym twice a week for 40 minutes then I do my #abs at home with Luca, in my crazy cardio burn for 15 minutes twice a week which included Burpee‘s jumping jacks my crazy rabbit frog and cricket (lol my clients now what I’m talking about) 🐸 🐇 🦗
No one excuses about not having time make time it only takes 30 minutes three times a week a little meal replacement protein shakes good snacks and a nice 2 small meals a day, If I can do it you can!
Just do it together , If you get bored by yourself get your hobby to do it with you! Nice way to spend time together when both work have kids and not time to spent together.
DM if you looking to change your body your mind and to feel better by yourself 💪🏻 #personaltrainer #njc #nj

No much to say #burn #babyburn @goldsgym_teterboro #bestgym ever ! 
What can I say goldsgym, I walk in and feel welcome love and people at the front always have in #smile ! 
The atmosphere is always ready to #rock my 🏋🏽‍♀️.
My gym is better then yours lol !
Everyone in there is there to #workout and get #ripped #bodybuilding #home #fitnessmotivation #fitness #fitgirl #girlswholift #summer2019 #workoutbirthday #stayfit #stayfocus #dontquit .
We don’t need to work out for Hours and hours , we need to focus and we need to put everything that we have for that 30 minutes or 40 minutes then we have, As a working mom is not easy to go every day to the gym but I get my routine done at the gym twice a week for 40 minutes then I do my #abs at home with Luca, in my crazy cardio burn for 15 minutes twice a week which included Burpee‘s jumping jacks my crazy rabbit frog and cricket (lol my clients now what I’m talking about) 🐸 🐇 🦗 
No one excuses about not having time make time it only takes 30 minutes three times a week a little meal replacement protein shakes good snacks and a nice 2  small meals a day, If I  can do it you can!
Just do it together , If you get bored by yourself get your hobby to do it with  you! Nice way to spend time together when both work have kids and not time to spent together.
DM if you looking to change your body your mind and to feel better by yourself 💪🏻 #personaltrainer #njc #nj
915 7 3 hours ago

A Place Where I Call Home!
Sky's The Limit!
☀☀☀☀☀☀☀
#preggers #workout #cardio #babyburn #bootyblast #ufcfit

A Place Where I Call Home! 
Sky's The Limit!
☀☀☀☀☀☀☀
#preggers #workout #cardio #babyburn #bootyblast #ufcfit
1,084 57 11 August, 2014

Did this on Monday and the booty and the legs are still feeling it!

6 Sets of:
• 6 Bulgarian Split Squats R/L
• 12 RDLs
• 12 Wall Balls
• 1 Minute In & Out Shuffles on 10# Plate

Did this on Monday and the booty and the legs are still feeling it!

6 Sets of:
• 6 Bulgarian Split Squats R/L
• 12 RDLs
• 12 Wall Balls
• 1 Minute In & Out Shuffles on 10# Plate
642 45 17 May, 2019
Nuestro sol caribeño no juega.☀️
#babyburn .
.
.
.

#maleconsd #sunlight #sun #sol #alwayssummer #dominicanrepublic #dominican #santodomingo #sea #waves #mar #cduvalphoto
297 25 2 April, 2019

Eu não seguro a onda, eu sou o próprio mar.
Lispector, Sandra🤣🤣🤣🤣
😎❤️🦁🐶😌
SAI DA MINHA FRENTE 😎
.
“Zona de risco” by @acodorna .
.
#sextou #boratomaruma #bebê #banana #éomeujeitinho #secretária #xexelenta #botas #eufuieutava #campinas #countdown #goodnight #1 #empina #18k #goiânia #thisisit #4 #atención #goododd #goodvibes #saidaminhafrente #aquelaautoajuda #om #3 #seguraessamarimba #lvuevr #beoriginal #burn #babyburn

Eu não seguro a onda, eu sou o próprio mar.
Lispector, Sandra🤣🤣🤣🤣
😎❤️🦁🐶😌
SAI DA MINHA FRENTE 😎
.
“Zona de risco” by @acodorna .
.
#sextou #boratomaruma #bebê #banana #éomeujeitinho #secretária #xexelenta #botas #eufuieutava #campinas #countdown #goodnight #1 #empina #18k #goiânia #thisisit #4 #atención #goododd #goodvibes #saidaminhafrente #aquelaautoajuda #om #3 #seguraessamarimba #lvuevr #beoriginal #burn #babyburn
113 12 4 May, 2019