#babycomel Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #babycomel and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
2.7
Average comment
0.3
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@tupperware_byfaseehakahar Profile picture

@tupperware_byfaseehakahar

Superbowl 10L 😱😱 Besar ya. Sesuai isi makanan nak bawa potluck, picnic , jamuan .

Nak offer Free pos untuk yang terawal. .
Warna available turquoise 👉
.
Berminat bole dm / klik dibio
#tupperwaremalaysia #tupperwaremalaysiacollection #tupperware #tupperwaremurah #superbowl #nak #dahmakan #dahkenapa #online #iamdigitalmillionaire #bisnes #surirumah #wanitahariini #muslimah #shawl #bawal #stokinsoka #babycomel

Superbowl 10L 😱😱 Besar ya. Sesuai isi makanan nak bawa potluck, picnic , jamuan .

Nak offer Free pos untuk yang terawal. .
Warna available turquoise 👉
.
Berminat bole dm / klik dibio 
#tupperwaremalaysia #tupperwaremalaysiacollection #tupperware #tupperwaremurah #superbowl #nak #dahmakan #dahkenapa #online #iamdigitalmillionaire #bisnes #surirumah #wanitahariini #muslimah #shawl #bawal #stokinsoka #babycomel
2 0 7 hours ago
@kurta.jubah.bajumelayu Profile picture

@kurta.jubah.bajumelayu

.
.
KURTA AL AMIN 2.0
.
.
PROMO PRICE RM129
POSTAGE RM10 SM / RM15 SS
.
Colour : 20 colours
Size : XS - XL
Material : Premium Italian Cotton
Features : Modern fit
Model in the picture is wearing size M
.
DISCLAIMER Actual colour might differ due to lighting & handphone resolution
.
.
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699

.
.
KURTA AL AMIN 2.0
.
.
PROMO PRICE  RM129
POSTAGE  RM10 SM / RM15 SS
.
Colour : 20 colours
Size : XS - XL
Material : Premium Italian Cotton
Features : Modern fit
Model in the picture is wearing size M
.
DISCLAIMER  Actual colour might differ due to lighting & handphone resolution
.
.
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
Whatapps ➡️ 0124977699
5 1 7 hours ago
@gugumalaysia Profile picture

@gugumalaysia

10 hari je lagi untuk mommies & daddies dapatkan SPECIAL COLLABORATION COMBO di booth kami nanti!
.
Jangan lupa mark your calendar:
@todays.baby.expo
🛍 28 -30 September 2019
🛍 Sabtu - Isnin
🛍Midvalley, KL
.
DM us for more juicy details!
.
#ilovegugu #gugumalaysia #gugu #babymalaysia #babycomel #babyshop #babystuff #babyfashion #babywear #jumperbaby #bajubabymalaysia #babyootd #senyumansimanja #gugulambak

10 hari je lagi untuk mommies & daddies dapatkan SPECIAL COLLABORATION COMBO di booth kami nanti!
.
Jangan lupa mark your calendar:
@todays.baby.expo
🛍 28 -30 September 2019
🛍 Sabtu - Isnin
🛍Midvalley, KL
.
DM us for more juicy details!
.
#ilovegugu #gugumalaysia #gugu #babymalaysia #babycomel #babyshop #babystuff #babyfashion #babywear #jumperbaby #bajubabymalaysia #babyootd #senyumansimanja #gugulambak
2 0 8 hours ago
. Pre- Walker Shoes .
.
SIZE : 11 / 12 /13 cm
.

Price :
RM27
(Harga tidak termasuk kos pos)

ONLINE ORDER .
👩 Whatsapp : 019-2190864
👩 DM tru Instagram
.
.
#bajubaby #babydressmalaysia #dresskanakkanak #bajubabymalaysia #bangisentral #babygirl  #bangisentral #prewalkershoes #babyshoes #kasutbaby #kasutbabymalaysia #kasutprewalker #prewalkershoesmalaysia  #kasutmurahmalaysia
#newborn #mommytobe #1stpregnancy #1stbaby #bakalibu #anakpertama #babycomel #kasutbaby
0 0 9 hours ago
@babyfood.putrajaya Profile picture

@babyfood.putrajaya

*SAYA NAK BERI PERCUMA BUBUR MASAK 10 SAAT BERNILAI RM20*

Hai Assalamualaikummm mommies,
Sempena hari Malaysia (post dated😁)
Hq izliyah kitchen buat tawaran tak masuk akal 😱😱😱😱 Hq nak bagi *PERCUMA* instant white rice powder pada 99 orang customer terawal

Instant white rice ni memag sangat memudahkan
Bancuh dengan air panas dan campur kan sedikit serbuk buah/bilis/ayam

Terus boleh beri anak makan
Fuhhh
Nak pergi berkelah ke
Nak travel balik kampung ke
Tengah layan jammed ke

Memang senang sangat

Tak sampai pun 10 saat nak bancuh taw!!! Syarat-syarat sangat mudah mommies

Dengan pembelian hanya RM79 sahaja
Mommies dapat free extra bubur harga RM20
Berbaloi ke berbaloi sangat? *TAPIIIII*
Set ini hanya untuk *99* orang customer yang terawal sahaja 😰😰😰😰 Kalau lambat maaf ya mommies

While stock last
💪🏽💪🏽💪🏽
#homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #makananbayi #resepibaby #resepi6bulan #tipsbayi #happikiddo #babyshopmalaysia #kedaibaby #gmua #babycomel #prelovedbabymalaysia #aafiyah #ardywira #startingsolid #buburbayi #makanansihat #breastfeeding #bayimalaysia #pureebayi #eatcleankl #naturalbabyfood #sayajual #pigeonmalaysia #babyfoodmurah #biskutbaby #izliyahkitchen #thealisaaisyah

*SAYA NAK BERI PERCUMA BUBUR MASAK 10 SAAT BERNILAI RM20*

Hai Assalamualaikummm mommies,
Sempena hari Malaysia (post dated😁)
Hq izliyah kitchen buat tawaran tak masuk akal 😱😱😱😱 Hq nak bagi *PERCUMA* instant white rice powder pada 99 orang customer terawal

Instant white rice ni memag sangat memudahkan
Bancuh dengan air panas dan campur kan sedikit serbuk buah/bilis/ayam

Terus boleh beri anak makan
Fuhhh
Nak pergi berkelah ke
Nak travel balik kampung ke
Tengah layan jammed ke

Memang senang sangat

Tak sampai pun 10 saat nak bancuh taw!!! Syarat-syarat sangat mudah mommies

Dengan pembelian hanya RM79 sahaja
Mommies dapat free extra bubur harga RM20
Berbaloi ke berbaloi sangat? *TAPIIIII*
Set ini hanya untuk *99* orang customer yang terawal sahaja 😰😰😰😰 Kalau lambat maaf ya mommies

While stock last
💪🏽💪🏽💪🏽
#homemadebabyfoodmalaysia #babyfoodmalaysia #makananbayi #resepibaby #resepi6bulan #tipsbayi #happikiddo #babyshopmalaysia #kedaibaby #gmua #babycomel #prelovedbabymalaysia #aafiyah #ardywira #startingsolid #buburbayi #makanansihat #breastfeeding #bayimalaysia #pureebayi #eatcleankl #naturalbabyfood #sayajual #pigeonmalaysia #babyfoodmurah #biskutbaby #izliyahkitchen #thealisaaisyah
0 0 9 hours ago
@fawwazbabyfoodmalaysia Profile picture

@fawwazbabyfoodmalaysia

.
Hi Mummy semua
.
Nak share cara guna bubur bayi Fawwaz,
Hanya 4 langkah mudah dan siap untuk dihidang.
.
🌸Travel Friendly Baby. Food
🌸Just Add Hot Water
🌸Tanpa Pewarna
🌸Tanpa Pengawet
🌸Tanpa Garam
🌸Tanpa Gula
🌸100% Bahan Semulajadi
.
📱Klik link di bio untuk order

#babyfood #goodmorning
#bazaarpaknil
#babyfoodrecipes
#buburbayiinstant
#fawwazbabyfood
#makananbayi
#delicious_food
#sayajualmakananbaby
#healthybabyfood
#babyfoodmakingmommie
#ibumudacantik
#anakcomelibu
#babyfoodideas
#babycomel

.
Hi Mummy semua
.
Nak share cara guna bubur bayi Fawwaz,
Hanya 4 langkah mudah dan siap untuk dihidang.
.
🌸Travel Friendly Baby. Food
🌸Just Add Hot Water
🌸Tanpa Pewarna
🌸Tanpa Pengawet
🌸Tanpa Garam
🌸Tanpa Gula
🌸100% Bahan Semulajadi
.
📱Klik link di bio untuk order

#babyfood#goodmorning
#bazaarpaknil
#babyfoodrecipes 
#buburbayiinstant
#fawwazbabyfood 
#makananbayi
#delicious_food
#sayajualmakananbaby
#healthybabyfood
#babyfoodmakingmommie 
#ibumudacantik 
#anakcomelibu
#babyfoodideas
#babycomel
9 0 10 hours ago
. Pre- Walker Shoes .
.
SIZE : 11 / 12 /13 cm
.

Price :
RM27
(Harga tidak termasuk kos pos)

ONLINE ORDER .
👩 Whatsapp : 019-2190864
👩 DM tru Instagram
.
.
#bajubaby #babydressmalaysia #dresskanakkanak #bajubabymalaysia #bangisentral #babygirl  #bangisentral #prewalkershoes #babyshoes #kasutbaby #kasutbabymalaysia #kasutprewalker #prewalkershoesmalaysia  #kasutmurahmalaysia
#newborn #mommytobe #1stpregnancy #1stbaby #bakalibu #anakpertama #babycomel #kasutbaby
0 0 10 hours ago
@nur_eyqaaa Profile picture

@nur_eyqaaa

Jadikan sebotol garlic balm sebagai "Family first Aid" anda

Letakkan sebotol di kereta, dalam handbag, beg nursery anak²

Selain dari pelbagai guna, bahannya pun selamat dan tidak diragui

Berbaloi pula tu!! RM25/botol

Kalau beli 3 botol, FREE POSTAGE pula

#garlicbalmzmbeauty #garlicbalmviral #balmviral #viral #babybalm #baby #pastikanoribarubeli #eusahawan #kitaok #kuasaviral #teammisibell #babycomel #marketing #online #seller #baby

Jadikan sebotol garlic balm sebagai "Family first Aid" anda

Letakkan sebotol di kereta, dalam handbag, beg nursery anak²

Selain dari pelbagai guna, bahannya pun selamat dan tidak diragui

Berbaloi pula tu!! RM25/botol

Kalau beli 3 botol, FREE POSTAGE pula

#garlicbalmzmbeauty #garlicbalmviral #balmviral #viral #babybalm #baby #pastikanoribarubeli #eusahawan #kitaok #kuasaviral #teammisibell #babycomel #marketing #online #seller #baby
1 0 12 hours ago
@tuan_azizi Profile picture

@tuan_azizi

Muhammd Aqil Syiraz
15 days
Pasir puteh ,kelantan

Lovely baby of mohammad shazreen arif ***************************** Masih mencari newborn photographer sekitar kelantan?? Harga insyaAllah sgt berpatutan dengan kualitinya

segala props akan kami sediakan
pihak tuan/puan cuma sediakan baby yang comel saja.. 🙂 ***************************** Jangan khuatir xperlu ke studio bagai.. kami akan kerumah anda dengan pelbagai props yg best! 📱⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn
http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn
http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn 🔛✖🔛 #photoshootnewborn #newbornphotoshootkelantan
#pipimerah #babycomel #bayicomel #kedaibaby #babymalaysia #babykelantan #nikonmalaysia #barangbabymurah #barangbabyonline #ibumengandung #natalis #gambarbaby #babyphotographer #babygirl #babyboy #nikond750 #d750 #cutebaby #malaysiababyphotographer #newbornphotographer #newbornphotgraphy #newbornphotoshoot #photographerkelantan #tuanaziziphotography #kelantannewbornspecialist

Muhammd Aqil Syiraz
15 days
Pasir puteh ,kelantan

Lovely baby of mohammad shazreen arif ***************************** Masih mencari newborn photographer sekitar kelantan?? Harga insyaAllah sgt berpatutan dengan kualitinya

segala props akan kami sediakan
pihak tuan/puan cuma sediakan baby yang comel saja.. 🙂 ***************************** Jangan khuatir xperlu ke studio bagai.. kami akan kerumah anda dengan pelbagai props yg best! 📱⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn
http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn
http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn 🔛✖🔛 #photoshootnewborn #newbornphotoshootkelantan
#pipimerah #babycomel #bayicomel #kedaibaby #babymalaysia #babykelantan #nikonmalaysia #barangbabymurah #barangbabyonline #ibumengandung #natalis #gambarbaby #babyphotographer #babygirl #babyboy #nikond750 #d750 #cutebaby #malaysiababyphotographer #newbornphotographer #newbornphotgraphy #newbornphotoshoot #photographerkelantan #tuanaziziphotography #kelantannewbornspecialist
12 0 12 hours ago
@bawalmurah_eija Profile picture

@bawalmurah_eija

SARUNG AMOURA

RM25
POSTAGE : RM8 SM/ RM12 SS (1-4 HELAI)
Poslaju 1-3helai sahaja

Material : mosscrepe
Saiz : L
.
.
*warna mungkin sedikit berbeza berbanding real (pencahayaan)
.
* * sebelum submit tanya dahulu colour ready (takut ada colour yg habis)
.
* Book dalam masa 24 jam sahaja

Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no :
📲 0129787304
📲 0129787304
📲 0129787304

ATAU TEKAN LINK DI BIO 😘 😘

SARUNG AMOURA

RM25
POSTAGE : RM8 SM/ RM12 SS (1-4 HELAI)
Poslaju 1-3helai sahaja

Material : mosscrepe
Saiz : L
.
.
*warna mungkin sedikit berbeza berbanding real (pencahayaan)
.
* * sebelum submit tanya dahulu colour ready (takut ada colour yg habis)
.
* Book dalam masa 24 jam sahaja

Cara order,sreenshort gambar & wassap ke no :
📲 0129787304
📲 0129787304
📲 0129787304

ATAU TEKAN LINK DI BIO 😘 😘
7 1 13 hours ago

Top #babycomel posts

@pu_hafiz Profile picture

@pu_hafiz

Klang,selangor,malaysia

Dah dua bulan Zinnirah.. Kesian si kecik ni x beraya di London..
.
Syukran pak ucunya @syafiq_acapella nyayikan lagu zinnirah UNIC @unicofficials ... #syukur #alhamdulillah #zinnirah #puterizinnirah #tq #tqsjmc #puhafizbaby2019 #baby2019 #babyapril #babycomel #serikandiislam

Dah dua bulan Zinnirah.. Kesian si kecik ni x beraya di London..
.
Syukran pak ucunya @syafiq_acapella nyayikan lagu zinnirah UNIC @unicofficials ... #syukur #alhamdulillah #zinnirah #puterizinnirah #tq #tqsjmc #puhafizbaby2019 #baby2019 #babyapril #babycomel #serikandiislam
743 15 17 June, 2019
@pu_hafiz Profile picture

@pu_hafiz

The Holy Ka'aba الكعبة المشرفة

Genap 21 hari Puteri Zinnirah bt. Muhamad Hafiz... Alhamdulillah beruntung Puteri ditahnik oleh Imam Besar Masjid Quba Sheikh Prof. Dr. Imad Zuhair Hafiz. Telah diakikahkan, diazankan, dibotakan, diberikan nama yg baik... .
Semoga menjadi anak yg solehah hafizah.
.
Kesian dia kecil2 dh kena tinggal ayahnya... Bonda jaga Zinnirah baik2nya...
.
... #syukur #alhamdulillah #tqdoktor #doktorsitiaishahsjmc #tqnurselabourroom #tqnursewadkanak2 #tq #tqsjmc #puhafizbaby2019 #baby2019 #babyapril #babycomel #serikandiislam

Genap 21 hari Puteri Zinnirah bt. Muhamad Hafiz... Alhamdulillah beruntung Puteri ditahnik oleh Imam Besar Masjid Quba Sheikh Prof. Dr. Imad Zuhair Hafiz. Telah diakikahkan, diazankan, dibotakan, diberikan nama yg baik... .
Semoga menjadi anak yg solehah hafizah.
.
Kesian dia kecil2 dh kena tinggal ayahnya... Bonda jaga Zinnirah baik2nya...
.
... #syukur #alhamdulillah #tqdoktor #doktorsitiaishahsjmc #tqnurselabourroom #tqnursewadkanak2  #tq #tqsjmc #puhafizbaby2019 #baby2019 #babyapril #babycomel #serikandiislam
1,478 21 28 April, 2019
@tuan_ariffcoway Profile picture

@tuan_ariffcoway

Yeayy! Gigi Yusuff dah naik 1 Batang 🦷
#MuhammadYusuff #BabyBoy #BabyComel #AnakSoleh #AnakBijak

Yeayy! Gigi Yusuff dah naik 1 Batang 🦷
#MuhammadYusuff #BabyBoy #BabyComel #AnakSoleh #AnakBijak
159 2 4 August, 2019
Kesibukan di pagi hari... disini aka mukanya bete soalnya ongkosnya kurang katanya wkwk
•
#baby #babytwins #twinsbaby #babygirls #twinsgirl #kembar #bayikembar #twinscute #twinssisters #cutebaby #pipinikobaby #baby #twinsbaby #twinstagram #babycomel #babycute #gadisku #littleangel
200 11 7 August, 2019
@tuan_azizi Profile picture

@tuan_azizi

"Mom with precious gift👩‍👧" Ivanna Alesya Rose
17 days
Tumpat, kelantan

beautiful baby of @aisyaskm_ @ra124l ———————————————— Masih ada yg mencari newborn photographer sekitar kelantan?? Harga insyaAllah sgt berpatutan dengan kualitinya( dengarnya lebih murah banding market luar kelantan🤭) Jom grab sebelom harga ikut harga luar kelantan pula🤣

Jangan khuatir xperlu ke studio bagai.. kami akan kerumah anda dengan pelbagai props yg best! 📱⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn 🔛✖🔛 #photoshootnewborn #newbornphotoshootkelantan
#pipimerah #babycomel #bayicomel #kedaibaby #babymalaysia #babykelantan #nikonmalaysia #barangbabymurah #barangbabyonline #ibumengandung #natalis #gambarbaby #babyphotographer #babygirl #babyboy #nikond750 #d750 #cutebaby #malaysiababyphotographer #newbornphotographer #newbornphotgraphy #newbornphotoshoot #photographerkelantan #tuanaziziphotography #kelantannewbornspecialist

"Mom with precious gift👩‍👧" Ivanna Alesya Rose
17 days
Tumpat, kelantan

beautiful baby of @aisyaskm_ @ra124l ———————————————— Masih ada yg mencari newborn photographer sekitar kelantan?? Harga insyaAllah sgt berpatutan dengan kualitinya( dengarnya lebih murah banding market luar kelantan🤭) Jom grab sebelom harga ikut harga luar kelantan pula🤣

Jangan khuatir xperlu ke studio bagai.. kami akan kerumah anda dengan pelbagai props yg best! 📱⬇⬇⬇ http://www.wasap.my/60123686884/Photoshootnewborn 🔛✖🔛 #photoshootnewborn #newbornphotoshootkelantan
#pipimerah #babycomel #bayicomel #kedaibaby #babymalaysia #babykelantan #nikonmalaysia #barangbabymurah #barangbabyonline #ibumengandung #natalis #gambarbaby #babyphotographer #babygirl #babyboy #nikond750 #d750 #cutebaby #malaysiababyphotographer #newbornphotographer #newbornphotgraphy #newbornphotoshoot #photographerkelantan #tuanaziziphotography #kelantannewbornspecialist
361 7 20 May, 2019